Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký horoskop na listopad: Panny se musí obrnit trpělivostí, Blížence čekají neshody na poli lásky

/
  • (shutterstock.com)
    31. října 2018 ● 06:00

    Co vás čeká v chladném listopadu? Přečtěte si, jaké nástrahy a příležitosti na vás v tomto měsíci čekají. Hvězdy vám nachystaly příjemné, ale i dost komplikované okamžiky. Přesvědčte se sami!

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, pokud se něco v listopadovém totemu nezrcadlí, pak je to nuda. Můžete čekat divokou jízdu, kterou má od 6. na svědomí Uran v trigonu s Merkurem. Díky nim jste plni životadárné energie a originálního myšlení. Obraťte je směrem ke kariéře, která může okolo 10. nabrat překvapivý směr. V lásce byste uvítali více klidu. Připadáte si jako na horské dráze a je třeba počítat s hádkami i žárlivými scénami.

     

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku měsíce se Býci vypořádávají s negativním vlivem Uranu na finanční záležitosti. Také kariéra bude v první polovině listopadu vyžadovat značný díl pozornosti. Vztahy s kolegy, klienty i nadřízenými se zlepší až po 15. listopadu, stejně jako přístup k opačnému pohlaví. Ve druhé půli měsíce je atmosféra o poznání uvolněnější. Hádky ustupují a vy máte pocit, že jste konečně na stejné vlně.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, ochrannou ruku nad vámi drží kněžka lásky, která slibuje jeden příjemnější okamžik za druhým. Oplýváte vnitřním kouzlem, což usnadňuje seznamování s novými protějšky i komunikaci ve stávajícím vztahu. Ve druhé polovině měsíce zkomplikuje dění na milostném poli ohnivý Mars. Kvůli němu dochází ve vztazích k častějšímu neporozumění. V zaměstnání kvůli němu bojujete s nesoustředěnosti.

     

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Co nachystaly hvězdy na listopadové menu pro vás, milí Raci? Klíčovou postavou jsou ratolesti, díky nimž se těšíte na každý nový den a nehroutíte se z problémů, které se kolem vás rojí. Ty se objevují hlavně ve spojení s rodiči, s nimiž si okolo 26. listopadu moc nerozumíte. Přívětivější klima hledejte v zaměstnání, kam hvězdy posílají smršť energie. Jindy neoblíbené úkoly zvládáte s lehkostí.

     

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, režisérem listopadového bijáku je Jupiter ve znamení Střelce. Pozitivně se odrazí na všech životních sférách v čele s financemi! Bankovní konto se pořádně nakrmí a umožní vám zapřemýšlet, co se objeví pod vánočním stromečkem. Také Venuše na vás přátelsky mává a slibuje lásku nezadaným Lvům hned okolo 5. listopadu. Jedinou kaňku představuje rodina, v níž dochází ke střetům s mužským elementem.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, od Slunce k vám míří pozitivní energie, díky níž se postavíte jakýmkoliv problémům. V prvním listopadovém týdnu se daří nezadaným. Jupiter pomáhá najít partnera, který se k vám perfektně hodí. Poté se ale otáčí zády a komplikuje jak dění v lásce, tak rodinné i finanční záležitosti. Dobrou službu nedělá ani Merkur, kvůli němuž máte povinností nad hlavu. Nezbývá než se obrnit trpělivostí.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, v listopadu si užijete příval štěstí. Kněžka lásky je stále věrnou služebnicí a dodává vám na sex-appealu. Díky ní můžete zatočit s letitým stereotypem. Nezadaným zase slibuje vzrušující eskapádu. Od 8. listopadu se před vámi otevírají zajímavé finanční nabídky a ani v práci to nevypadá zle. Musíte uznat, že taková konstelace se nebude jen tak opakovat.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, budete se vyhřívat v paprscích Slunce, které vám až do 21. listopadu dodává na životním optimismu. Po 8. se k němu přidává ještě šťastná ruka Jupitera, díky němuž můžete pomýšlet na výhru nebo potěšení v lásce! Finanční záležitosti se po celý listopad vyvíjí víc než slibně. Jediné, nač byste si měli v polovině měsíce dávat pozor, jsou hádky a neschopnost kompromisu.

     

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, první polovina měsíce se pozitivně odrazí na komunikačních schopnostech. Merkur v přejícím sextilu k Venuši zároveň usnadňuje dění na pracovním poli. Neodkládejte žádné důležité schůzky a projekty, protože po 15. se situace markantně proměňuje. Do hry totiž vstupuje Mars a svými negativními vibracemi ovlivňuje mezilidské vztahy. Snažte se zůstat nohama na zemi a nepodléhejte rozbouřeným emocím.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, pod taktovku vás vezme Venuše, jejíž naladění není nejpřívětivější. Tropí neplechu v lásce i financích, zejména okolo 6. listopadu. Singles by se měli vyhnout hledání spřízněné duše, vedlo by ke zklamání. V peněžních transakcích se vám v prvním týdnu pokouší vynahradit Venušiny vrtochy štědrý Jupiter. Od 15. se blýská na časy díky Merkuru. Konečně můžete vydechnout a trochu si užít.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři vplouvají do skvělého měsíce, kdy se jim daří všechno, nač pomyslí. Nejcitelnější to je v milostném životě, protože si vás pod svá křídla stáhne něžná Venuše. Svobodní mohou poznat výjimečného člověka, s nímž je pojí životní ideály. Do 15. listopadu vám přeje i Mars, pod jehož velením rozkvete kariéra. Nenecháte se zbrzdit špatnou náladou svých nadřízených a jdete za svým snem. Bravo!

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, hlavní dějová linie plyne v milostném životě, kde nezadaní mohou potkat osudovou lásku. Na pracovní půdě se oproti tomu připravte na častější neshody s vedením. Jupiter vám od 7. listopadu nepřihrává ty nejvýhodnější nabídky, což vás znervózňuje. Klíč ke spokojenosti se skrývá v ovládnutí emocí. Věřte, že diplomacie vás uchrání od potíží.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz