Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ty nejotravnější vlastnosti podle znamení: Vzteklouni, rváči i lháři

/
  • Nikdo není bez chybičky
    Nikdo není bez chybičky (Shutterstock)
    3. listopadu 2022 ● 06:00

    Každý máme své chyby a někdy si je ani neuvědomujeme. Tak co, Lvi, jste opravdu drama queen? A co vy, Blíženci, nenakládáte s pravdou moc lehkovážně? 

  • 1.

    Beran

    ...
    Pýcha, choleričnost, nerozvážnost.

    Lidé ve znamení Berana jsou dosti sobečtí a orientovaní bývají zpravidla na sebe. Když to tak není a když nejsou středem pozornosti, velmi rychle se vytočí. Mnohdy udělají unáhlená rozhodnutí, které později v konečném důsledku litují (ne vždy si to však přiznají).

  • 2.

    Býk

    ...
    Opatrnost, lenost, sobectví

    Býci jsou sice velmi praktičtí lidé, ale své schopnosti kvůli své lenosti mnohdy nevyužívají naplno. Charakterizuje je také možná až přehnaná opatrnost a to, že nikdy se nepouštějí do věcí, které jsou "zdarma" - Býci jsou totiž velcí materialisté.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Neustále opakování stejných příběhů, lháři, špatní posluchači.

    Blíženci sice jsou velmi společenskými osobami, ale problém je v tom, že ne každý s nimi čas tráví rád - neustále dokola totiž mluví o stejných věcech a navíc jsou mizerní posluchači. Jejich zlozvykem je také lež.

  • 4.

    Rak

    ...
    Náladovost, setrvávání v komfortní zóně, neschopnost dát věcem volný průběh

    Lidé ve znamení Raka jsou často příliš citliví a až příliš starostliví, což je však činí náladovými, pokud se jim něco "znelíbí". Bývají také až příliš závislí na nějakém členu rodiny či na příteli a mívají až nezdravou potřebu držet se minulosti.

  • 5.

    Lev

    ...
    Egoigmus, marnivost, jsou to „drama queen“

    Lidé ve znamení Lva na sebe rádi poutají pozornost neustálým vytvářením dramat i tam, kde to vůbec není nutné. Jsou to egoisté a aby dostali, co chtějí, neváhají použít nátlak

  • 6.

    Panna

    ...
    Vybíravost, orientace na detail, lhostejnost vůči jiným.

    Lidí v tomto znamení pohání vpřed mnohdy jejich ustálená rutina a zvyky, které nikdy neporuší. Dříve, než se do něčeho pustí nebo se pro něco rozhodnou, musí znát všechny detaily týkající se dané věci. Často jsou však vůči jiným lhostejní.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Nerozhodnost, vyhýbání se konfliktům, rchle se rozruší.

    Váhy kladou velký důraz na vztahy a mnohdy mohou být velmi laskavými lidmi, ne vždy je však správné snažit se zapůsobit zcela na každého. Velmi rychle se nechají mentálně rozrušit a dělá jim problém stát si za svým slovem a držet se svých rozhodnutí.

  • 8.

    Štír

    ...
    Manipulativnost, nepřátelství, pomstychtivost.

    Štíři jsou ve všech oblastech svého života pořádně vášniví a intenzivní. Milují však sex a peníze a pokud v těchto oblastech nedostanou, co (a koho) chtějí, začnou se chovat velmi nepřátelsky. Pokud chtějí něco dosáhnout, neváhají s lidmi manipulovat a pokud se jim někdo postaví do cesty, nemine ho nepříjemná pomsta.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Přílišná energičnost, nepředvídatelnost, hlučnost.

    Jejich přílišná energičnost někdy může být pro jiné vysloveně nepříjemná. Často také mají tendenci měnit své přesvědčení, názory a hodnoty, což způsobuje, že jiní lidé je považují za nepředvídatelných.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Neuznává jiné názory, je kritický, chladný

    Kozorozi jsou řádní "pracanti" a na prvním místě mají mnohdy právě práci a svou pověst. Velmi jim záleží na tom, jaký názor o nich mají jiní, ale nevěří, že pravdu může mít i někdo jiný než oni. Často opovrhují lidmi, kteří pracují méně nebo nejsou tak úspěšní. Kozorohové jsou také zaměřeni většinou jen na sebe, proto jim chybí empatie či vůle pomoci druhým.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Netrpělivost, tvrdohlavost, podléhání emocím

    Vodnáři jsou kritičtí myslitelé s brilantními nápady, které ovšem může pořádně rozzuřit, když s nimi někdo nesouhlasí nebo má na věc prostě jiný názor. Vodnáři jsou také velcí individualisté, těžko si s někým vytvoří vztah a jsou velmi tvrdohlaví. Navíc se vyznačují nepřiměřeně velkou výbušností.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Závislost, sebelítost, nepraktičnost.

    Ryby v sobě mají jaksi zakořeněný pocit, že jejich životním posláním je zachránit celé lidstvo před bolestí a křivdou. Bohužel, právě to je mnohdy důvodem, proč lidé v znamení Ryb žijí v jakési vymyšlené bublině a absolutně nejsou schopni fungovat v reálném životé. Také na sebe často přebírají problémy druhých, přesto, že to dělají dobrovolně, později jim to vyčítají

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz