Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ravenův čarodějný horoskop na březen: Lvi by měli být opatrní, Ryby dokážou nemožné

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. března 2019 ● 10:00

    Březen, vylezte zpoza kamen a podívejte se, co vám předpovídá mág a astrolog Raven Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Během letošního března se Berani musejí připravit na celou řadu změn, které se budou týkat partnerství, vztahů, zdraví a práce. A možná dokonce i případného stěhování kvůli práci nebo kvůli vztahu. Přibližně do 20. března se bude odehrávat takzvaná přípravná fáze na chystanou změnu, která se z astrologického hlediska bude projevovat přesunem Uranu z Berana do Býka.

    Berani mohou mít dojem, že se v jejich životě odehrává uzavírání jedné životní kapitoly, která se může týkat rodiny či vztahu.

    Od 20. března se začnou objevovat nové možnosti v oblasti práce a zájmové činnosti, ale pozor, budou to teprve možnosti, nad kterými Berani mohou přemýšlet, ale nemusí se jednat ještě o skutečné změny, takže se například objeví nové pracovní možnosti a bude už jenom na Beranech, jestli se budou snažit nových možností využít.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Šťastná kombinace vlivu Marsu a Uranu, podpořená veselým trigonem mezi Marsem v Býku a Saturnem v Kozorohu, učiní z Býků tvory, překypující nespoutaným elánem v uskutečňování životních plánů.

    Zdraví a práceschopnost budou v pohodě, stejně tak oblast partnerství se dá označit jako plně funkční, tady se bude vše odvíjet spíše podle charakteru a momentální nálady, ale nebudou do oblasti vztahů negativně zasahovat síly osudu.

    Celkově se dá říct, že většina faktorů, které zasáhnou jak do života Býků, tak do jejich rozhodování se neobjeví na scéně ať už šťastnou nebo nešťastnou náhodou, ale budou to výsledky promyšlených úvah, plánů a samostatných rozhodnutí.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celkový klid a pohoda, tak by se daly charakterizovat plány bohů, Štěstěny a Osudu, týkající se existence Blíženců. 12. až 13. března může do života Blíženců zasáhnout pár inspirujících vzruchů, což znamená, že to nebudou žádné blesky z čistého nebe, ale spíše inspirativní podněty, které mohou vést k určitému posunu celkem spokojeného Blížence v oblasti vztahů, práce a bydlení.

    Ale, jak již bylo řečeno, nebude to ve smyslu "ztráty", ale spíše ve smyslu dosažení vyšší životní harmonie.

    V opozici se nachází planeta štěstí Jupiter, což je celkem zajímavá konstelace, která se v Blížencově životě projeví tím, že se může seznámit se zajímavými novými lidmi, popřípadě se před ním otevřou nové pracovní obzory.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    První polovina března proběhne pro Raky tak nenápadně, že si ani nevšimnou, jak ten čas rychle běží. Pár zajímavých vzruchů se objeví či projeví v polovině března a budou se týkat především lásky a partnerství.

    Mnoho Raků se najednou zamiluje nebo doslova propadne kouzlu odpovídajících protějšků a v případě, že už mají partnerství dořešené a žijí v přesvědčení, že netřeba dále či více hledat, se jejich vztahy ještě více upevní, popřípadě prožijí něco zajímavého či romantického, na co se potom se slzou v oku vzpomíná až do konce života.

    V druhé polovině března se pro Raky jeví jako nejdůležitější faktor, řešící všechny potíže - komunikace s ostatními, ať už přímo face to face nebo pomocí sms či mailů. Čím větší výměny názorů dosáhnou, tím budou spokojenější a budou se cítit důležitě. Což je asi to hlavní, o co v životě jde.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejdříve se bude v březnu 2019 u Lvů doma i "na dvorku" zdát všechno v pořádku, jako kdyby život měl jet ve vyježděných kolejích takříkajíc donekonečna, ale v druhé polovině března, zvláště potom kolem 22. března, kdy dojde v opozici ke spojení Venuše a Černé Luny se mohou Lvi dočkat překvapení v partnerských vztazích, které nemusí být dvakrát příjemné.

     Je hodně pravděpodobné, že se pár maličkostí ve Lvích vztazích bude muset rychle vyřešit, ale nakonec vše dopadne dobře, ke spokojenosti všech zúčastněných.

    Zdraví bude sloužit, během března pocítí Lvi příliv nových sil a kladné energie nebo jak to nazvat a v práci budou též nacházet spíše cestu k pocitu seberealizace, než aby v ní viděli pouze vyčerpávající dřinu, i když pravdou může být obé.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Život Panen bude v březnu 2019 charakterizován vynalézáním a objevováním. Příliv inspirace pocítí Panny již kolem šestého a sedmého března, ale bude to spíše v oblasti technické, než umělecké, hudební či literární.

    Je možné, že kdyby na konci března udělali na patentovém úřadu prověrku přihlášených vynálezů, tak většina jejich autorů bude narozena právě v tomto znamení. Nebo ho budou mít v rodině, někde se inspirace brát musí. V rovině partnerské, zdravotní a pracovní bude všechno, jak se patří rovné, nic se nebude propadat, ohýbat, ani křivit.

     Je možné, že se ostatním znamením budou Panny zdát spíše více než méně uzavřené a nekomunikativní, ale to bude jedině a pouze tím, že vnitřní duchovní život Panen zaznamená v březnu 2019 vyšší obrátky a samozřejmě i vyšší výkon.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ze společenského hlediska nebude s Váhami žádná zvláštní legrace po celou dobu od začátku března, až do začátku dubna 2019.

    Konstelace, které nad Váhami visí jako Damoklův meč, budou příslušníky tohoto znamení nutit neustále něco řešit, "posouvat", vylepšovat, objevovat a studovat. Z tohoto hlediska se dá říct, že mohou mít i více starostí než ostatní znamení, na druhou stranu ale na konci března budou mít i lepší a průraznější výsledky - mohou si najít lepší práci, lepší bydlení, mohou vyřešit své životní uplatnění (a možná i pojištění), dořešit otázky v oblasti partnerství a rodinných vztahů.

    Na první pohled to vypadá na docela slušný "pracovní" březen, ale na druhou stranu nejsou v konstelacích vidět žádné osudové úrazy nebo negativní náhody jako jsou třeba dopravní nehody nebo pády letadel, zrovna když v některém z nich sedíme, prostě nic špatného, co by se mohlo stát díky nevypočitatelné náhodě.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pohodové znamení, v němž je radost pobývat, tak by se dal nazvat Štír z hlediska všech ostatních znamení, které zadumaně postávají kolem.

    Pokud měli Štíři nějaké potíže se zdravím, tak se to bude rychle stabilizovat. Pokud se jim dříve nechtělo ani moc chodit, natož, proboha cvičit, je jisté, že se to právě během března změní a i Štíři, kteří byli líní učinit z vlastní vůle vlastní krok, se pokusí dostat se alespoň jednou týdně do fitka a trochu se protáhnout.

    Určité změny mohou nastat v partnerství, ale bude to spíše toho rázu, že, co bylo v minulosti již nakousnuto, to se během března skousne, dokousne či "dohryzne", takže jinými slovy, je možné očekávat, že se Štírům rozpadne partnerství, které již delší dobu nefungovalo či stagnovalo nebo dojde k sestěhování dvou zamilovaných, kteří nad tím sice již dlouho přemýšleli, ale současně i váhali. Důležité je, že alespoň jeden z nich bude Štír.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    S Jupiterem jde všechno lépe, ano, Jupiter je planeta štěstí a všeobecné pohody, ale přece jenom dost záleží na tom, co zrovna řešíte.

    Střelci mají ve svém znamení Jupitera, ale to samozřejmě neznamená, že si mohou bez přestání dovolit riskovat více, než je v kraji zvykem. Jupiter může zajistit hlavně to, že když budete poctivě pracovat nebo poctivě hledat nejlepšího partnera pro život, popřípadě se budete snažit s čistým štítem splatit dluhy, budou vám přát všechny šťastné náhody, které jsou v daný moment myslitelné.

    Samozřejmě i z hlediska karmy, osudu a volné průchodnosti všech čaker v páteři je dobré nezneužívat určité vyšší hodnoty vlastní nabídky v oblasti partnerství, abyste za sebou nenechávali zlomené a zhrzené duše, které upřímně toužily po tom, aby se o ně někdo staral, jinými slovy, jednejte se všemi přímo a na rovinu a příliš často ani neměňte své názory - a  uvidíte, že se vám to stokrát vrátí.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud to bude mít v březnu někdo trochu složitější, tak to bude zcela jistě zrozenec ve znamení Kozoroha.

    Saturn a Pluto je docela zajímavá dvojka, ale větší radost nám udělá, když přijdou na pohřeb, než když se objeví na svatbě, mohou znamenat nečekané potíže, které ani nemusí být velké, hlavně v pracovní sféře, popřípadě v rodinném prostředí a trochu také ve financích, ale jsou nepříjemné hlavně proto, že jsou nečekané.

    Najednou se na dně šuplíku objeví účet, který měl být dávno zaplacený nebo se vám v mobilu objeví SMSka, že vás někdo čeká, ale podle data zjistíte, že to bylo před týdnem.

    V podstatě se dá říct, že všechno bude obecně docela v pořádku, ale může se objevit pár zapomenutých věcí, jako třeba poplatek za psa, které vyřídíte na poslední chvíli nebo budete muset vysvětlovat, jak to, že jste na něco zapomněli.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno bude celkem v pořádku, tak, jak jste zvyklí, ale těsně po jarní rovnodennosti, která proběhne 20. března (ta by měla proběhnout přesně podle plánu v odpoledních hodinách) se může ve vašem životě projevit neshoda nebo disharmonie s jinovým, neboli ženským principem.

    Vodnáři-muži se mohou snadno pohádat se svými ženskými protějšky, i kdyby předmětem hádky byly maličkosti, nebo se v jejich vztahu může vylíhnout svižná krize jak urostlá kukačka ve hnízdě skřivánka polního. Jinový princip se ale promítá i do takových záležitostí jako jsou například smlouvy, studium, zkoušky, finance, ale i změna bydliště, stěhování nebo změna práce.

    Na všechny tyto záležitosti si dávejte v březnu pozor, zvláště, pokud se bude jednat o změnu, která má proběhnout v druhé polovině tohoto mimořádně jarního měsíce.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Březen se Rybám hned od začátku bude chtít vlísat do přízně nádhernou konjunkcí Slunce-Měsíc-Neptun, přímo uprostřed Ryb. Jde o mimořádný Nov, který dává znamení Ryb obrovskou inspiraci, výřečnost a chuť do umělecké tvorby, která by mohla (podle Merkuru, na konci znamení Ryb) být i lehce komerční.

     Takže, pokud jste alespoň jednou Rybou nebo jednou nohou v Rybách, neváhejte, pište, malujte pitoreskní obrazy, kreslete karikatury, fotografujte, skládejte básně oslavného charakteru a klidně se občas dejte i do zpěvu. Když mohou zpívat zpěváci, proč by nemohly zpívat i nadané Ryby? Podle určitých návrhů, které zde padly po posledním Sletu esoteriků na pražské baště alchymie, by se mohly Ryby rozdělovat ještě na podskupiny, Ryby, Sirény a Mořské Panny (Panna jako taková je koneckonců v opozici k Rybám, což určitě není jen bezvýznamná shoda okolností či tupá náhoda.

    Stručně řečeno, když se Ryby budou snažit, dosáhnou v březnu téměř nemožného.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz