Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ravenův horoskop na květen: Vodnářům se uleví, na Ryby dolehne Černá Luna

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    29. dubna 2019 ● 10:35

    Raven Argoni přináší poselství hvězd na měsíc květen. Kdo si tentokrát vytáhne Černého Petra?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Na začátku května budou mít Berani zdraví, vztahy, lásku, práci, hmotné zabezpečení a prostě vše, čeho si srdce žádá a po čem baží, v dostatečné míře, ale pozor, vyskytnou se drobné i větší problémy, v oblasti vztahové a pracovní, které se budou muset řešit.

     

    Až do 14. května je v Beranu Venuše, symbolicky krásná planeta, slibující partnerské rozkoše, ale po většinu času bude bržděná ve vztahovém rozletu mnohočetnými kvadraturami, což se v praxi projeví tím, že budete mít sice hezkou partnerku nebo oslnivého partnera, ale nebudete schopní se s ním nebo s ní až do poloviny května domluvit.

     

    Druhá polovina května bude pro Berany víceméně odpočinková a pohodová, jediná změna, která jim bude viset nad hlavami jak příslovečný Damoklův meč bude opět v partnerství. Je možné i seznámení se s novým partnerem či partnerkou.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Od 1. do 20. května 2019 budou v Býku rozvíjet svůj vliv Slunce, Uran, Merkur, Venuše a 4. května se dokonce spojí v Býku Slunce s Měsícem do symbolicky silného Novu, který sice nebude moc vidět, ale bude zázračně v kladném slova smyslu působit na užitečné věci a jevy, jako je například růst vlasů a růst finančních příjmů.

     

    Proto se na začátku května Býkům vyplatí provést pár menších rituálků na pracovní a osobní úspěch, většina z nich se "chytne" a jejich vliv bude znát ještě přinejmenším dalšího půl roku.

     

    Pokud by měli Býci jakékoliv nesrovnalosti v partnerství nebo se nemohli domluvit s vlastní rodinou, vše se začne zlepšovat od 15. května. Do Býka vstoupí Venuše, jejíž láskyplný vliv bude nejsilnější kolem 18. května 2019.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Kolem 8. května se Blíženci - ženy mohou dočkat vášnivého vyznání lásky od někoho, od koho je to docela potěší a Blíženci - muži budou mít o mnoho větší šance než obvykle u všech žen, které v implicitním slova smyslu v rámci navázání hlubšího vztahu osloví.

     

    Poslední týden v květnu pocítí Blíženci příliv energie a síly, do jejich znamení vstoupí současně, jakoby ruku v ruce a loket v lokti Slunce s Merkurem a svět bude Blížencům ležet u nohou.

     

    Pokud znáte nějakého Blížence, kterému se v tuto dobu svěříte se svými starostmi, uvidíte, jak se vám uleví a stejně tak platí pro Blížence, že pokud budete chtít někomu s čímkoliv pomoct, tak stačí, když si vyslechnete jeho strasti a všechno se začne řešit jak švihnutím čarovného proutku.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Hned od začátku měsíce května Raci snadno vyniknou v jakékoliv umělecké činnosti a tvorbě. Už jste někdy zkoušeli třeba malovat obraz a přitom zpívat? Zkuste to a budete překvapení, jak vám to půjde.

     

    Přítomnost Marsu samozřejmě znamená i prakticky zaručenou práceschopnost a chuť překonávat pracovní výkony ostatních. V podstatě z toho můžeme učinit závěr, že pro Raky se nevyplatí jet v květnu na dovolenou, pokud ano, tak si to zkuste nějak zařídit, aby se jednalo o pracovní dovolenou - a nebudete litovat. Jak se říká, je čas k dílu a čas k jídlu a občas se vyplatí si tohle staré dobré přísloví připomenout.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Květen bude letos všeobecně prospěšný i pro Lvy, ale snadno se bohužel stane, že Lvi zaznamenají na svých tělesných schránkách sklony k přibírání na váze. Možná vám to přijde nespravedlivé, budete si říkat, proč zrovna Lvi, proč ne třeba Váhy, když už jsou Váhy, ale celkové konstelace tentokrát přitlačí na Lvy, Panny, Váhy a Štíry, s tím, že Lvi na tom budou pravděpodobně nejhůře, i když budou s každým kilem navíc zápasit nejhouževnatěji.

     

    Konstelace jsou dobré také na vztahy, popřípadě výměnu partnerů a na práci a na změnu práce, i kdyby k tomu byla nutná rekvalifikace. Pokud budou problémy s čímkoliv, Lvi je během měsíce snadno vyřeší. Potencionální průraznou sílu na to budou mít všichni Lvi mimořádně dobrou.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Květen 2019 nebude pro Panny jednoduchý, protože je možné, že mnoho věcí, které jste si plánovali, nevyjde nebo se vám začne rozpadat vztah, kterému jste věřili.

     

    Z hlediska astrologických Panen bude tento květen hlavně o trpělivosti, kdo bude mít pevnější nervy, zvítězí.

     

    Do opozičního znamení, což jsou Ryby, vstupuje Černá Luna, která společně s Neptunem působí i na Pannu. Nelekněte se proto, když vás budou ostatní občas přehlížet nebo vám nebudou věnovat pozornost, která vám po právu náleží. Nemá to nic společného s vaší skutečnou hodnotou a po čase se to opět zlepší.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Během května budou Váhy oproštěny od návštěv jakýchkoliv planet, kromě toho, že v polovině května prolétne Váhami nezbedný Měsíc. Podobná situace potká v druhé polovině května i opozičního Berana.

     

    Co z toho pro Váhy vyplývá? Především to bude pocit nejistoty, jako když se chcete rozhodnout pro nějaký velký životní krok, ale stále ještě nevíte jakým směrem a proč vlastně. Váhy sice budou mít pocit nebo dojem, že jsou pány svého osudu, ale jejich rozhodování nebude mít žádný zvláštní akční rádius, mohou si sice říct, že omezí v jídelníčku maso a budou vstávat kolem šesté, ale to je asi tak všechno.

     

    Důležité věci, týkající se kariéry a společenského úspěchu budou v první polovině května lehce zamrzlé, ale pozor, v druhé polovině května se objeví buď výborná pracovní nabídka, popřípadě i nějaký štědrý sponzor.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Na Štíry nečeká v podstatě žádná velká změna, je dokonce možné, že pokud si Štíři už dříve naplánovali na květen buď stěhování ,nebo změnu zaměstnání, že to buď nevyjde nebo přijde nějaká důraznější změna, která se projeví jako zpoždění, zdržení nebo posun termínu.

     

    Jinak bude květen pro Štíry celkem klidný, pouze od 16. do 18. května bude ve Štíru Měsíc, který přináší bláznivé nápady, takže je i možné, že se nám nejeden Štír vášnivě zamiluje nebo alespoň zahledí do zajímavého protějšku. Jak se s oblibou říká, že žijeme v období transformace, tak u Štírů jsou v současné době možné velmi zajímavé změny v oblasti vzdělání a vzdělávání.

     

  • 9.

    Štír

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    V osudu Střelců má podle celkových konstelací hrát letošní květen radostnou, popřípadě podnětnou úlohu. Nicméně přestože většina věcí vypadá pro Střelce jakoby byla už dopředu vyřízená, nastává 20. května velmi zajímavá konstelace, jaká se jen tak opakovat nebude. Na konci Střelce se odehraje spojení, neboli konjunkce Měsíc - Jupiter a na konci Býka dojde k setkání Slunce s Merkurem. Krátce nato se Slunce a Merkur přehoupnou z Býka do Blíženců a Měsíc opustí Střelce a vstoupí do Kozoroha.

     

    Možná to zní složitě, ale z hlediska praxe z toho jasně vyplývá, že Střelcům bude přát i takzvaná Štěstěna, která v tarotech vystupuje jako známé Kolo Štěstí, čili šťastná a užitečná náhoda.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    V květnu se na vás usměje celá řada lákavých možností, týkajících se snadného výdělku nebo i výhry. Eenergii a nadšení do života můžete získávat z přítomnosti Saturnu, Pluta a Měsíčního sestupného uzlu, je to kombinace, která nad vámi bude držet ochrannou ruku při práci a při podnikání, ale nebude vám pomáhat v oblasti vztahů, na vztahy si raději dávejte pozor a nikomu moc nevěřte, zvláště,  když se vás bude snažit uchlácholit planými sliby.

     

    Květen se pro Kozorohy jeví jako mírný, harmonický měsíc, kterým  se dá bez potíží a beze ztrát proplout, je ale možné, že se ke konci května objeví někdo, kdo se vás bude snažit přesvědčit, že byste měli investovat do nějakého pochybného podniku.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Květen bude pro Vodnáře měsícem řešení. Z minulosti je na Vodnáře doslova nalepeno plno restů a nedodělaných úkolů a nesplněných slibů a záležitostí, které volají po rychlé nápravě. Dlouhé měsíce byli Vodnáři drceni tíhou osudu pod jhem Černé Luny a více než dobrou náladu a veselou mysl kolem sebe šířili temné myšlenky beznaděje, destrukce, fatálních pádů na kolena a zmaru.

     

    Květen vše mění a Vodnáři si konečně mohou užívat života i pod heslem "máj - lásky  čas". Pouze si dávejte pozor, ať se zbytečně bezhlavě nezamilujete do někoho, s kým není do budoucnosti spojená perspektiva, ale spíše jen starosti a výdaje.

     

  • 12.

    Ryby

     

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    A máme zde znamení, které je i podle dlouhodobé přítomnosti stabilního Neptunu klidné, tiché a rozvážné. Ne nadarmo se Rybám v poslední době začalo říkat "tichá síla".

     

    V květnu to bude trochu narušené, protože do znamení Ryb vstupuje z Vodnáře, který si konečně odfoukne, Černá Luna - všechno půjde o něco hůře a o něco pomaleji, ale nebude to zase až taková katastrofa, abychom si říkali, že se život zastavil. Chce to jenom více meditovat, obrátit se do sebe, trávit hodně času v tichých kontemplacích a vyhýbat se alkoholu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz