V pátek se staňte mágem svého života. Buďte aktivní, udělejte vše pro to, aby se vám dařilo a měli dobrou náladu. Nebojte se být zvídaví a připusťte si nové myšlenky.

Časně ráno po 4. hodině je možné, že se budete probouzet se zvláštním pocitem nebo divokým snem. Ve vzduchu bude podivně rozvibrovaná atmosféra.

Od východu Slunce, tj. cca od 6:00 až do 7:30 se nenechejte vyprovokovat k neuváženým slovům, ať s lidmi nejbližšími doma nebo na cestě do práce, je to čas ne příliš nakloněný klidu a míru. Každou nepříjemnost se snažte rozdýchat dříve, než uděláte unáhlené kroky, kterých byste pak litovali.

Od 7:30 do 9:00 mohou citlivější osoby vnímat nepříjemné pocity na kůži, na hrudi nebo bolesti hlavy. Zaměřte se proto na jednoduché činnosti, a ne složitou práci nebo komplikované jednání.

Mezi 9:00 – 10:30  dojde k narušení klasického rytmu dne – něco nám bude stále padat z ruky, elektronika bude zpomalená nebo se bude zasekávat i vypínat, zahltí nás příval slov nebo citů, se kterým si nebudeme příliš vědět rady. Aby se energie vnější a vaše vlastní vnitřní sladila, zapojte nohy do nějaké činnosti – chůze, přešlapování, podřepy, promasírování…

V době od 10:30 do 12:00 bude probíhat vrchol i závěr úkazu. Na nás to vše bude působit jako zázrak, úžas a veškerý zájem se bude soustředit na cokoli zvláštního. Nemusí se však jednat jen o zatmění, ale můžeme překvapit sami sebe nějakou převratnou myšlenkou, dokonalým vyřešením problému, jako by nás něco osvítilo a nám se zdálo být vše jasnější a jednodušší. Jsme schopni vidět konkrétní směr a konečný cíl, kde je možné  vydat určitou energii a snažení s vidinou budoucího úspěchu. Nebojte se být zvídaví a  připravte si nový plán, úkol, projekt.  Vytáhněte všechny své vědomosti, i když máte pocit že jsou nekompletní  a použijte je ke konkrétní akci.

Mezi 12:00 do 13:30  můžeme pociťovat únavu, zmatenost nebo rozmrzelost. Odpočiňte si na chvíli, naberte síly. Také žaludek bude na houpačce, proto ho nezatěžujte příliš těžkým jídlem, ale spíše jednoduchým, téměř kojeneckým jídlem.

Od 13:30 do 18:00 pak poplyne čas v takovém tempu, které je vyhovující právě vám, sami si už řídíte a logicky vytváříte svůj rytmus a systém.

Večer si udělejte takový, abyste se cítili dobře a v bezpečí. Mějte po ruce tužku a papír, můžete zaslechnout moudrou myšlenku, která se vám bude hodit.