Nov se hodí pro kouzla, která podporují nové začátky, ať už projektů, či vztahů, a pro to, abychom se zbavili toho, co nás tíží.

Nov ve znamení Býka se výborně hodí hlavně pro rituály směřující k získání či udržení majetku.
Zamyslete se nad svou situací, ujasněte si ji, zvažte, jak byste ji chtěli řešit. Pak můžete přikročit k rituálu.

Zelená je ta správná barva
Zelená je barvou štěstí a úspěchu. Pořiďte si zelené svíčky, prostřete zelený ubrus, ideálně zvolte k rituálu i zelené oblečení, připravte si také heřmánek římský, kousek zeleného plátna a zelenou bavlnku nebo nit.

Zapalte svíčky, heřmánek nasypejte do dřevěné nebo keramické mísy, ponořte do něj ruce a intenzivně si představujte to, co si přejete. Pokud jste ve velké finanční tísni, představujte si třeba zaplacené složenky, opravený dům nebo bankovky ležící na kuchyňském stole. Snažte se, aby do vašich představ nepronikla úzkost ani závist, vaše přání rozhodně nesmí znamenat újmu pro někoho jiného, naopak, musí být pozitivní.
Užijte si kontakt s bylinami, probírejte se jimi, nechejte své přání, aby přeteklo z vašich rukou do heřmánku. Když budete mít pocit, že už jste svou myšlenku do bylin dostatečně vtělili, nasypejte heřmánek na připravené zelené plátno a zavažte do malého váčku.
Při zavazování uzlů na šňůře si představujte, jak se vaše přání plní.

Už svázaný váček ještě stiskněte v dlaních a poproste o splnění přání.

Pak váček vložte pod polštář, zavěste ho do prostoru na místě, které považujete za centrum bytu či domu, nebo ho noste s sebou na těle.

Až se vaše přání splní, váček buď zakopejte do země, nebo spalte, případně hoďte do řeky či potoka.