Online chat
jsem ta třináctá z kruhu, schovaná pod černou kápí, připravena vejít.Zelený závoj byl odhrnut,kámen vydal svá tajemství. (Radka)
Foto
:-)
Dobrý večer, vedel by ste mi prosím pomôcť, poradiť ako sa zbaviť prekiatia? Ďakujem pekne.. Brii(Brii)
Foto
Toto je práce pro profesionála - doma raději nedoporučuji provozovat.
Jak oslavit úplněk?(Zbyněk Milner Na Větře)
Foto
Jak oslavit úplněk? Úplňkový čas je oslavou plodnosti, je to oslava mateřství a požehnaného času. Proto by byla škoda se úplňku obávat a očekávat nějakou zkázu a nebezpečí. Je možné připravit rituál. Budete potřebovat nádobu na vykuřování – k tomu se nejlépe hodí nehořlavý materiál, jehož dno vysypeme solí. Ta poslouží jako tepelný izolant pro uhlík, jenž na ni do nádoby položíme. Uhlík – k dostání v obchodě s tabákem – slouží pro kouření vodních dýmek. Pro úplněk se velice dobře jako vykuřovadlo hodí nové koření (jistě jej má každá hospodyně doma) Uhlík zapálíme – při tom jej držíme v pinzetě. Rychle jej vložíme do připravené nádoby – miska se solí. Na rozžhavený uhlík klademe nové koření. Uhlík má v sobě důlek – půjde to dobře. Po chvilce se začne z koření kouřit. S takto kouřící kaditelnicí obejdeme celý dům, či pozemek, pokud žijeme v bytě, obejdeme celý byt. (Koření můžeme přidávat – pokud přestane kouřit) Potom zapálíme svíčku – svíčka může být v lucerně – to pro bezpečí, a aby ji vítr nesfoukl. Opět obejdeme dům, hranice pozemku, či kolem hraničních stěn našeho bytu. Dále si připravíme misku s vodou, ve které se zrcadlila úplňková Luna. S touto vodou obejdeme opět dům, pozemek, či byt a vodu cákáme – tím vše posvěcujeme a zapojujeme do síly svátečního času. (Pokud jsou mraky a Luna se zrcadlit nemůže – nevadí, misku pozvedněte k nebi, to postačí) Na závěr budeme potřebovat chléb a sůl. S tím obcházíme celé stavení, byt, zahradu. Chléb pozvedněte k Luně a žehnejte: ,,Matka naše vyšla, v plnosti k nám přišla“ Chléb rozlomte, posolte a podělte všechny v domě – pokud žijete v panelovém domě, týká se to pouze vaší rodiny a obyvatelů bytu. (Pokud je Luna v mracích, chléb pozvedněte k nebi) Zbytek chleba položte pod strom, nalijte na něj zbylou vodu, lehce lej posolte. Sfoukněte svíčku. Pozor uhlík bude dlouho žhavý – počkejte na jeho vyhasnutí, nebo jej vhoďte do vody. (Pokud žijete ve městě a nemáte v blízkosti strom – chléb odneste před dům na zelenou plochu – trávník) Tak požehnáte celému domu, síla Luny požehná všechno a všechny ve vaší domácnosti. Dům bude očištěn a připraven k dalším příběhům Vašeho života. Je pěkné, když po tomto rituálu následuje hostina – stačí malá, ale je více než žádoucí, aby všichni zasedli k jednomu stolu a pojedli vespolek. Jedná se o jednoduchý rituál Domácí magie, který čerpá z dávných tradic našich předků. Pro doplnění – obcházení je dobré provádět po směru hodinových ručiček. Pokud v domě žije muž a žena, je dobré, aby se tuto noc pomilovali. Luna ve svém úplňkovém čase je oslavou mateřství, a pokud to okolnosti dovolují, láska dvou lidí zapečetí tento rituál. Pro starší páry postačí i polibek, ale věřte mi – první způsob má také co do sebe. Přeji Vám požehnaný úplněk, plný lásky, rodinné pospolitosti a požehnání. Váš Zbyněk Milner Na Větře
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak bych měla prožít úplněk? Jsem narozená 8.12.1966. Děkuji. Hanny(Hanny)
Foto
Nebát se ho!
Dobrý den,,chtěla bych se zeptat na lásku,která by mně provázela životem,samota je tíživá,potkám i?(Aluša)
Foto
Hledejte - čeká na Vás!
Dobrý den, chtěla bych vědět, jestli potkám muže na celý život - toho pravého. Děkuji , Veronika(Veronika 15.12.1970)
Foto
Nevidím to jasně, vidím ženu, možná přátelství. Muž tam není.
Dobrý den, prosím o předpověď budoucnosti, Jitka 13.2.1968. Čekají mne velké změny?Děkuji (Jitka)
Foto
Čeká Vás nevázaný čas, moc nebudete nadcházející dny brát vážně, avšak věci, které to přinese Vás donutí se zamyslet a vy svůj postoj přehodnotíte v podstatě to bude znamenat obrat v názorech o 180°. To celé Vás přivede k rozhodnutím, kde bude nutné řešit zda být vypočítavý a myslet víc na sebe a nebo na druhé. Já Vám radím, myslete na druhé, ale nezapomínejte na sebe!!!
dobry den hledam si novou praci vyjde mi muj sen(danca)
Foto
Ano, ale sněte opatrně!
Dobry den, chtela bych se Vas zeptat,na 3 veci: zda se mi podari najit dlouhodobejsi, zajimave a slusne placene zamestnani, co pro musim udelat, (nemohu na to prijit), zda se spravi muj vztah k dceri a zda vydrzime spolu s mym muzem. Dekuji Vam za Vas cas a preji vse dobre. (Elena)
Foto
1) otázka: ano, 2) otázka: ne, 3) otázka: pokud vy budete tím kdo bude chtít manžela udržet tak ano, ale bude to náročné!
Dobrý den Zbyňku, podaří se nám zdárně dokončit proces s bydlením bez toho abychom se z toho zbláznil nebo máme od toho dát ruce pryč. Podaří se nám sehnat na něj v klidu peníze? Mockrát díky. (Vlasta)
Foto
Přesně vím o čem mluvíte. Také jsem budoval dům a musel se popasovat s finančním aspektem této věci. Ve Vašem případě jste v rodině tahounem vy. Povede se Vám to, ale dejte pozor na to, aby jste za to neplatila příliš vysokou cenu. Potíže s penězi mohou být zlým jedem, který dokáže zabít nejeden vztah. Proto si neukrajujte příliš veliký krajíc, než jste schopni OBA společně sníst!
Dobrý den, co mám dělat s tím, že se mě plní i věci které vyřknu jen ze srandy, pomohl jsem jedné dívce a ta má stejnou zkušenost, zemřel člověk který jí ublížil a oba jsme to chtěli ,,,,,,,,,,,,, je to normální ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (Aleš Homolka)
Foto
Ano – je to normální. Vím, o čem mluvíte! Znamená to, že by jste měl schopnost slovem tvořit realitu? Možné to je, ale pravděpodobnější je, že máte schopnost předzvědět mimoděk běh věcí příštích. Pozor na to, nefunguje to vždy. Proto Vám neradím aby jste prorokoval – může to přinést pěknou ostudu, v horším i nepříjemnosti a zklamání. Nic méně – mám tuto schopnost také.
Dobrý deň pán čarodej. Moj vnuk /7r./ má na rukách i inde na tele ošklivé bradavice. Može sa ich při červenom mesiaci, alebo inokedy nejak zbaviť ? Ďakujem za odpovedeď predom.(Miroslav)
Foto
Kouzel na bradavice je mnoho, ale protože se jedná o dítě – raději jděte k lékaři.
Dobrý den pane Milnere, narozena jsem 9.9.1969 v 4.50 hod. Co mě čeká? Přeji příjemný den(Milena)
Foto
Vy jste v těchto dnech připravena učinit cokoliv. Proto neváhejte a pokud je to věc dobrá - učiňte ji!
zdálo se mi, že brzy ovdovím, může za to snad silná vesmírná energie? (Jarmila23)
Foto
Určitě ne.
Dobrý den, prosím jaký rituál mám udělat při úplňku na novou lásku?(Hanča)
Foto
Již jsem nějaké popsal, přidávám další: Hrách v domácí magii Hrachové lusky jsou ceněnou rekvizitou pro domácí čarování. Častokrát právě hrách vyloupaný z lusků skrývající devět kuliček je jednou z náplní škapulířů přinášející půvab své nositelce. Takový lusk se vyloupne a hrách se nechá usušit. Spolu s jedním čtyřlístkem vložený do malého sáčku a zavěšený na krk zajistí majitelce pozornost a náklonnost. Když manželské lože poněkud vychládá, konejte takto: V čase novu naber do vhodné nádoby vodu, do které vlož STŘÍBRO. Vodu uchovej v temnu, aniž by na ni dopadlo sluneční světlo a to až do času úplňku, kdy ji na noc spolu se stříbrem vystav měsíční mu světlu. Ještě před východem slunce vodu skryj, to aby na ni slunce nezasvítilo. Potom do ní dej bobtnat hrách a to celé ulož nepozorovaně pod manželské lože. Ráno nasyp hrách slepicím a vodu použij do vaření pro partnera. Stříbro skryj do manželského lůžka. Je to starý a vyzkoušený recept. Zbyněk Milner Na Větře
hezký den,mám zlomenou nohu a pan doktor mi nabídnul operaci,ale mě se do toho moc nechce,chtěla bych se zeptat,když ji podstoupím,jestli dopadne dobře děkuji(D.P.)
Foto
Poslechněte lékaře!
pomuze mi v rozhodnuti zda mam ci nemam setrvat v nynejsim zamestnani(Barbora)
Foto
Rád bych vám napsal že ano, ale rozhodnout se musíte sama. Mám pocit, že vám tato práce nic nepřináší a že cítíte prázdnotu. Volba je na Vás.
Dobrý den, za pár týdnů se nám má narodit miminko. Jako každý rodič, mám strach, aby všechno dobře dopadlo. Je možné využít pro budoucí zdárný průběh porodu magickou sílu nadcházejícího úplňku ?(Lucie)
Foto
Luna ve fázi úplňku je symbolem mateřství. Nemohu Vám poradit nic lepšího, než že se s mužem posadíte k oknu a budete se na tento úkaz společně dívat. Relaxujte a v době porodu si na Lunu a její mateřskou sílu vzpomeňte. Jistě Vám to bude posilou. Je možné zapálit též nové koření. Můžete jej při nadcházejícím úplňku vhazovat do ohne, či pokládat na uhlík a ,,vykuřovat“ s ním. Můžete též toto lunárně vodní koření přinést před dům jako obětinu duchům a požádat je o požehnání. Přeji Vám mnoho pohody a klidných dní ve Vašem očekávání nového života.
Dobrý den pane Zbyňku. Nevím jestli se na mne dostane řada. Ale ráda bych se dověděla, co tento jev bude znamenat pro mou osobu nar. 28.5.1965 (16.30 hod).?Pomůže mi to v budoucnu vyřešit osobní,zdravotní, rodinné i finanční problémy? Co bych proto měla udělat. Děkuji za odpověď Jana(Jana)
Foto
Paní Jano. To že Luna jde do Úplňku a ten bude pozoruhodný jak tvrdí mnozí pro Vás bude znamenat, že uvidíte pěkný úplněk. To není zase tak málo. Víte očekávat pohromy, katastrofy a jiné je samo o sobě stresující. Vy si tento den užijete a bude Vám i všem pokud možno dobře. Nebojte se toho co se stane, bojme se toho co neučiníme. Proto pokud čas máme – čiňme DOBRO. Jinak se ptáte, co máte udělat? Jdete s rodinou na kopec, a pokud bude pěkně – podívejte se na nádhernou Lunu, budete na to všichni vzpomínat. Finace to nijak neovlivní. :-)
Mily Zbynek rada by som vedela ci manzelovi ide nova praca nar.5.12.1963 a to iste sa chcem opytat aj na seba 6.7.1969. Kedze poslednych par mesiacov bolo pre nasu rodinu velmi stresujuce chcela by som vediet ci sa to aspon na chvilku upokoji.Dakujem(Monika)
Foto
Zatím ne, ale je třeba stále hledat!
Dobry den silné energie umi udelat peknou paseku . Takže muj dotaz zni : Jaky ritual si udelat pro sve zdraví a zdraví blizkych . Děkuji a preji krasny krvavy preduplnkovy tyden :-) (jasmina)
Foto
Jednoznačně doporučuji rituál vyvážení. Smeťte smetí v domě na jednu hromádku. Tu zvažte a přidejte k ní sůl, následně pak cukr a mouku ve stejné váze jako ono smetí, které jste prve smetli v domě. S tím když bude Luna v úplňku vyjděte před dům a vysypte na zem. Při tom zaklínejte duchy domu a místa: ,,Kmotříčkové milý dopřejte nám síly, kmotřičky milé zanechte nás v síle“ Hluboce se pokloňte a vraťte se do domu. Podlahu pocákejte silnou pálenkou. Při tom zaklínejte. ,,Vy mocní pijte a s námi v míru žijte“
dobrý den,chci ukončit tří letý vztah,ale nemám dostatek sily odejít,může mi pomoci tento přirodní ukaz tomáš 25.6.1979 děkuji(tom)
Foto
Rozchod Toto kouzlo uvádím na vyžádání. Říká se, dokud Vás smrt nerozdělí, ale co když to není smrt, která by Vás od sebe oddělovala, co když je to svět, okolnosti, starosti, vyvanutí vzájemné touhy, co když to není smrt? Otázka zda-li je to dobře a na tu si přátele musí najít odpověď každý sám, já osobně si něco takového neumím představit, ale znám případy párů, které se odloučili a jejich následný život, jejich samostatný život po rozchodu rozkvetl. Pochopitelně, že znám i bývalé páry, kdy rozchod vedl k životním katastrofám. O tom však tento příspěvek není, ten má být o tom, jak připravit kouzlo, které dva lidi, jenž spolu žijí rozejde. V čase úplňku vezmete misku, ideální je keramická. Do ni nasypete hrách a fazole. Je třeba dbát na to, aby jste do mísy dali stejný počet fazolí a hrachu a to za každý rok vašeho partnerství 12 kusů hrachu a 12 kusů fazolí, zkrátka za každý měsíc jeden. Tak například vztah trvající 4 roky bude znamenat, že do misky nasypu 48 fazolí a 48 hrachů. Misku budete mít pod postelí, nebo v její blízkosti a každý večer než usnete, vyjměte jeden hrách pravou a jednu fazoli levou rukou z misky. Obojí hoďte ž okna a zaklínejte: „Vezmi to voda, není toho škoda“. Tak si počínejte před spaním každý večer. Když je mísa prázdná naplňte ji vodou a tu vyneste před dům, kde ji vylijete na Zem, ideálně do hlíny aby se vsákla, nebo na trávu, ne na beton, či asfalt, musí se vsáknout!!! Při tom zaklínejte: „voda do Země, ty ode mě“ Potom mísu rozbij a vyhoď. Tak Váš vztah zanikne.
zdravím,co je tedy konkrétně pro mě na tento den vhodné?Eva ,30.12.1964(eva)
Foto
Paní Evo – introspekce a sebereflexe 
Uz nevladzem..3 roky som v jednom kolotoci..a lepi sa na mna kopec problemov..som unavena bez energie..prosim pomozte mi(livia )
Foto
Budu na Vás myslet!!! Provedu pár rituálů!
DOBRÝ DEN, MÁM PROSÍM DOTAZ MÁM NÁROČNÉ OBDOBÍ ČEKÁ MĚ SOUD O SVĚŘENÍ DĚTÍ DO PÉČE, V PRÁCI DO VYPADÁ NA PROPOUŠTĚNÍ, ZAČÍNÁM MÍT FINANČNÍ PROBLÉMY A ZAČÍNÁ MI DOCHÁZET ENERGIE, MÁM POŘÁD POCIT ŽE SE S NĚČÍM PERU. A ŘÍKÁM SI KDY TO SKONČÍ A JESTLI POZITIVNĚ PRO MĚ A JESTLI SE NĚKDY OBJEVÍ NOVÝ MUŽ V MÉM ŽIVOTĚ. PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD (JANA)
Foto
Nečekejte na muže, spolehněte se na své blízké, ale hlavně sama na sebe. Pokud budete silná a vyrovnaná, pokud budete tak říkajíc svou paní – muž jistě přijde.
Připadám si totálně bez energie, tak jak ji získat :) - 11.3.63, děkuji Ivana(ivana )
Foto
Někdy je třeba přetrhnout šňůru plnou smůly. Doporučuji toto lehké a účinné kouzlo: Všechno ti padá doma z ruky, nic se nevede, sypeš vše vedle, máš prostě smůlu? Vezmi syrové vajíčko a dej ho na stůl v kuchyni. A řekni: ,,ZÍTRA TĚ ROZBIJU“ při tom na vajíčko hroz!!! Druhý den ráno vezmi vajíčko a vší silou je venku rozbij o tvrdou zem. Vajíčko do sebe nachytá negaci a ty ji rozbitím pošleš pryč.
Dobrý den! Změní se už můj život k lepšímu? Děkuji. Dana 19.9. 1970(Dana)
Foto
Vytrvejte, bude to chtít čas, ale změna je na cestě.
Dobrý de, pane Zbyňku, jakým směrem bude ovlivněn můj budoucí život, nastanou nějaké razantní změny, nebo nebude znát žádná změna?Posune se můj soukromý život k lepšímu, či bude stagnace?Děkuji, Marie, 10.5.1961 (Marie)
Foto
Čekají Vás změny, ty přinášejí riziko, že staré bude zničeno a naději na nové lepší dny.
Dobrý deň, je možné počas krvavého splnu použiť aj nejaký rituál na zníženie telesnej hmotnosti? Aký rituál použiť na úspech v športe pre syna? Je možné upraviť aj vzťahy? Ďakujem(eli)
Foto
Ano. I tento úplněk je vhodný k půstu a k redukci váhy. Doporučuji pro ty co chtějí a nebo by měli v tento den jíst ovoce, třeba jablka. Jeden den o jablkách. Pro vašeho syna vytvořte kouzelný váček. Jděte a hledejte čtyřlístek. Ideálním dnem pro to je čtvrtek. Ten usušte a vložte do sáčku spolu s lístkem vavřínu – bobkový list. Přidejte kousek doma pečeného chleba. To pečlivě zavažte a dejte synovi pod postel. Úprava vztahů je věc těžká pro čaroděje, ale tolik lehká pro otevřená srdce. Jsem si jist, že to vy ale máte a poradíte si s tím sama.
Dobrý den, mám před sebou nové změny. Hledám bydlení, hledám práci, s novým partnerem plánujeme dítě. Jakými rituály podpořit, aby vše dobře dopadlo a všechny změny přijala i moje dcera a byla šťastná?(Bohdana)
Foto
Je třeba s Vaší dcerou mluvit, připravit ji na vše a vysvětlit ji proč jsou změny nutné. Plánování nového života s novým partnerem může být pro Vaši dceru oříšek, který musíte rozlousknout. To jde nejlépe porozuměním a respektem všech, kterých se změny budou dotýkat. Hledejte spojence ve vašich změnách. Pokud máte obavy – obraťte se na vrbu. Je to stará, prastará tradice. Pokud vrbu chcete požádat o pomoc, přineste ji smíchaný dřevěný – ne uhelný popel s cukrem a ten kolem ni rozhoďte. Miluje také pivo. Vrbu tradičně žádáme o pomoc, je to jak jsem řekl výborný spojenec, ale!!! Vrba miluje společnost a ještě raději má ráda novinky. Pokud se rozhodnete chodit za vrbou, budete tak muset činit pravidelně. Vaše přátelství se bude prohlubovat a její pomoc bude sílit. Šeptejte ji své obavy, to co plánujete v životě a proste ducha tohoto stromu o jeho pomoc. Hlavně se vyvarujte jej rozlobit. Přeji Vám šťastný život!
Dobry den pane Zbynku chci Vas poprosit o radu. Ziji v Americe a moje dcera Barbora, nar. 4.1.1987, zije v Praze. Odesla do Prahy a zmenila se, i kdyz ona rika,ze ne. Nelibi se mi jeji lehkovazny spusob zivota, plny festivalu a koncertu s kamarady. Prosim, zmeni svuj postoj k zivotu a najde si stabilniho partnera? Odstehuje se z Prahy a prijede za mnou? Dekuji a preji hodne stesti.(Marie)
Foto
Paní Marie 100% se změní. Bude jako Vy, ale teď je prostě mladá. Mládí toto sebou nese a buďme za to rádi. Nenaléhejte na ni, nevyčítejte ji, že chce svůj život užívat. Tím ji od sebe odháníte. Naslouchejte, nehodnoťte a staňte se ji tak trochu kamarádkou. Dnes je vaše dcera nestálá a hledá svou cestu, nemluvte ji do toho, stejně Vám to nedovolí. Vy čekejte na ten čas, kdy ona přijde za Vámi sama. Čekejte a buďte ve střehu, protože ten čas přijde a to bude Váš čas :-)
Dobrý večer čaroději. Chci prosím vědět, jestli mě do roka potká láska a co proto mám udělat. Děkuji.(Dagmar)
Foto
Dobrý večer – vy víte co máte dělat, neděláte to! Kouzlo na lásku jsem již uvedl – rituál se svíčkou. Nic méně, nehledejte lásku, hledejte přátele. Láska přichází jako květ, který vykvete nečekaně a je tím nevzácnějším co vás může potkat. Jinak lze vytvořit voskovou figurku – patřičně znázornit mužské tělesné proporce, které jaksi k věci patři – jistě mi rozumíte. Tu zabalte do červené látky – ne hedvábí. V první den Vašeho ženského cyklu figurku vyjměte a okuřte ji dýmem z bobkového listu. Pak ji zabalte než nastanou vaše dny – vše opakujte. Nezapomínejte hledat přátelství :-)
Dobry vecer Zbynku,chtela bych se zeptat,zda najdu muze se,kterym budu stastna a spolecne prozijeme zbytek zivota.Dekuji Vam za odpoved.Hanka 8.12.1966(Hanka)
Foto
Ano - najdete, ale požadavek na štěstí do konce života je více než odvážné očekávání. Pokud Vám postačí, že budete spokojená - tak to můžete očekávat. :-)
Dobrý den p. Zbyňku, můžete mi prosím poradit rituál pro navrácení manžela od milenky? Moc děkuji.(Petra)
Foto
To není kouzlo, ale zázrak - ty neumím. Vy musíte čekat, a nebo jít dál. Radím Vám počkat rok a potom již na nic nečekejte a jděte životem dál.
Dobrý den pane Zbyňku. Mám pocit že po pracovní stránce se mi lepí smůla na paty. Prosím Vás jak to prolomit. Poradíte mi nějaký rituál? Děkuji moc a hezký den. Alena 28.5.1968(Alena)
Foto
Váš problém není smůla, ale málo sebedůvěry a odvahy. Proto doporučuji zrcadlo! Zrcadla slouží též jako výtečný obranný štít. Jednoznačně doporučuji zrcadlo osobám se strachem z kletby, uhranutí a osobních neúspěchů. Takové zrcadlo, lépe řečeno zrcátko zavěšené na krku jako přívěsek v den svých narozenin poprosit o ochranu na další rok. V den narozenin je oslavenec nadán milostí bohů a bylo by chybou proto tento den neslavit, a nebo nevyužít k osobní magii. Takové zrcátko, které nosíte zavěšené na svém krku, odráží vše co je před Vámi. Pokud se k Vám někdo chová pěkně i Vy mu vysíláte dobro, pokud však by někdo chtěl zlou, záškodnou magií hovadnou ubližovat, zrcátko uder vrátí – věřte mi funguje to velice dobře. Není to konečně nic nového, neboť zrcátka jsou sklíčka pokrytá tenkou vrstvičkou stříbra a to jak dobře známo rozpouští negaci a to tak mocně, že má sílu ničit i upíry a jinou havěť zlovolnou. Jednoznačně s tímto zrcátkem na krku nespěte a v době úplňku jej nabíjejte silou Luny – blíží se k tomu velice příhodný čas.
Dobrý deň pán Milner, viete mi poradiť hlavne ohľadom vzťahu? Ďakujem. (mim)
Foto
Vy víte jak na to, máte potenciál mít dobrý vztah, ale cítím žárlivost – nechte ty kolem sebe nadýchnout. Vy dáváte moc lásky a neumožňujete těm druhým aby také něco z té jejich lásky předali Vám.
Mam zdravotni problem se zady a v rijnu mam jit na posouzeni k lekari...jak to prosim dopadne...dekuji(Marko)
Foto
K lékaři jděte a dodržujte vše co Vám doporučí. Někdy trvá déle než jsme ochotni počkat než se dostaví úleva. Vy však vytrváte a uleví se Vám.
Dobry vecer.Poradite mi ako vyuzit ten vynimocny den?Dakujem.Adrika 06.12.1979 17:23h(Adrika )
Foto
Celý dům ukliďte, vykuřujte hřebíčkem, připravte hostinu, pomilujte partnera a něco si přejte. Pozor na to co si budete přát – může se to vyplnit! Přeji Vám moudrost při volbě Vašich přání.
Da se privolat laska a jak to provest . Dekuji(Eliska)
Foto
Ano – viz výše – rituál se svíčkou. Pokud chcete přilákat konkrétní osobu, lásku však nečekejte.
Dobrý den pane Zbyňku, prosím Vás o odpověď na otázku, co nám tento krvavý úplněk přinese jako lidstvu, zda se máme obávat nějaké katastrofy či dokonce apokalypsy. Děkuji Vám mnohokrát za Váš čas a odpověď.(Péťa)
Foto
Odpověď je: Nespoutaná síla. Je na nás jak ji využijeme, zda-li budeme vyvolávat strašidla a nebo hledat řešení vedoucí k stabilitě a klidu. V jedné modré knize lze číst, že to nejcennější co můžeme zachovat a předat druhým je náš vnitřní pokoj. Proto konejme v tomto duchu a pokud tak budeme konat všichni – co zlého by nás mohlo potkat. Pokud budeme hledat spory a to co nás rozděluje, nalezneme svár, hádky, nepokoje a smrt. Avšak pokoj neznamená rezignovat na právo, na rodnou hroudu a na domov. Je však třeba vidět rovnováhu ve všem. Nadějí nám může být Slunce - to se nachází ve znamení vah a to je dobré znamení :-)
Dobrý den, prosím jaký rituál použit na přivolání lásky. Poraďte prosím, zatím nepomohl žádný.. Děkuji(Aglo)
Foto
Již jsem výše jeden rituál vzpomenul a dnes i uveřejnil, avšak u Vás nejde o to, že rituály nefungují - u Vás jde o to najít cestu středu a té se držet. Váš život je tak trochu odezdi ke zdi a to se stabilita těžko hledá. Vy udělejte toto: Kouzlo udržení. Mnozí z nás máme všeliká přání, cíle a tužby. Některým schází POZNÁNÍ o tom, co je pro ně v životě to důležité. Některým zase chybí ODVAHA své poznání – tužby a potřeby realizovat. Jiným chybí TOUHA, která je hnací síla pro dosažení cílů a některým a těch je většina chybí schopnost – VYTRVAT, nebo také v magii nazýváme tuto schopnost slovem MLČET. Proto vám nabízím toto mocné a starobylé kouzlo, které má v sobě mnohem více síly, než by se na první pohled mohlo zdát. Budeme potřebovat vhodnou HLINĚNOU mísu – já zvolil repliku archeologického nálezu hliněné nádoby z Bylan s třemi uchy, které jsou stylizovány jako roky domácích užitkových zvířat. Pšenici – tu budeme sypat do zvolené mísy a ta symbolizuje a reálně zpřítomní naše rozhodnutí a přání. Špetku soli a špetku cukru. Do mísy nasyp špetku cukru, dbej na to, abys cukr nabral do PRAVÉ ruky a sypal jej do mísy po směru chodu času. Po celou dobu sypeš cukr pouze PRAVOU rukou. Při tom žehnej ,,Orám Zemi sladkostí, přijmi zrno s radostí“ Připravenou pšenici zpřítomňující vaše přání vložte pod, a nebo vedle postele v jiné vhodné nádobě. Než usnete, přemítejte o svém životě, o tom co se Vám kdy povedlo a co ne, kde jste svou vinou a nedůsledností nedovolili svým plánům vyrůst a vše zůstalo pouze u planých tužeb. Toto učiň den před úplňkem. V den kdy nastal úplněk, máme již tedy nachystanou mísu, kterou jsme vysypaly špetkou cukru z pravé ruky, odpovídající množství pšenice, která celou noc nasávala naše sny a introspekci aby byla v den úplňku vložena do mísy. To učiníme tak, že pšenici budeme vkládat do mísy pravou i levou rukou a to pravou po směru a levou proti směru chodu času a vždy na střídačku. Při tomto recitujme druhé žehnání ,, Sen si seji, vytrvalost zrnu přeji“ Tak vkládáme jednu hrst pšenice za druhou, levá rula následuje pravá a vždy žehnáme druhým zaklínadlem. Dbáme na jedno – ani jedno zrnko nesmí být vynecháno, vše co leželo u postele MUSÍ být vloženo do mísy, je to velice důležité a bez toho kouzlo NEBUDE FUNGOVAT!!! Od tohoto dne každý den před tím než ulehneš na lože, svou LEVOU rukou lehce zamícháš vloženou pšenici a žehnej třetím zaklínáním: ,,Zrno chráním, nečasu já bráním“ tím potlačujete vše, co v minulosti bránilo vašim úspěchům a snahám. To budete činit až do fáze měsíce nov – to je čas, kdy měsíc není na obloze viditelný a není to způsobené mraky. Vodítkem je také kalendář, kde jsou fáze Měsíce vyznačeny symboly. Když dojde k obratu a Luna začne dorůstat kouzlo provádíme stejně ale PRAVOU rukou ve směru chodu času a žehnáme čtvrtým zaklínadlem ,, Zrnu míchám sílu, dosáhnu svých cílů“ Takto si počínáme až do doby příštího úplňku. Při úplňku zhruba 28 dní po tom, co jsme s kouzlem započali levou rukou nabereme špetku soli a proti chodu času pšenici lehounce posolíme a tím kouzlo zapečetíme se slovy ,, Tak se staň“ Potom vyjdeme za úplňkové noci s nádobou ven, do polí a zrno rozhodíme. Opět střídáme ruce, kterými takto budeme činit. Při tom žehnáme ,,Zrno sladkostí klíčené a solí pečetěné navracej se ze Země zmnožené“ Upozorňuji, že 28. září bude úplněk a bude stát za to. Tento den je v tradici čarodějek a čarodějů vysoce ceněn a vždy využíván pro kouzla vedoucí k změnám, osudovým zvratům – a co vy, máte doma hliněnou mísu a pšenici?
Dobrý den pane Milnere , múžete mi prosím poradit jak využít silnou energei nato abych se konečně dokázala správně rozhodnout pro celkovou změnu, zanechala vše staré za sebou,našla jsem si bydlení na které budu stačit hlavně finančně a budu mít v novém bydlení kolem sebedobré lidičky, Podaří se mi moje přání splnit?Narodila jsem se 21.6.1942 .Děkuji.Přeji vše dobré.Lia(Lia)
Foto
Paní Lio podaří se Vám to, ale rozhodně se nezbavujte všeho starého. Jsou to Vaše kořeny a bez nich není možný žádného růstu. Pro překonání starého – tedy toho zlého si počínejte takto: Pokud se cítíš nanicovatě, máš deprese, nic tě nebaví, tak nasyp do misky pšenici. Do ní polož jedno SYROVÉ vajíčko, kterým před tím opatrně, aby se nerozbilo, přejížděj po svém těle (nasáváš do něho svou sílu) To polož na pšenici do misky a NECH DO RÁNA V KUCHYNI NA STOLE. Druhý den všechno vezmi, rozdělej venku oheň. Do něj vhoď sůl, bílou nezapálenou svíčku, pšenici, ve které vajíčko stálo a samotné vajíčko. Když oheň dostatečně hoří, přilévej pálenku do ohně – ten pokaždé vzplane. Při každém vzplanutí ohně prones jasně své křestní jméno. Můžeš i křičet! Přeji Vám jasné plameny, které budou hřát a tvořit teplo vašeho domova!
Mam financny problem potrebujem prefinancovanie uveru neviem ci sa odratit na nejaku banku vyplatit zostatok exekucie datto do jednej splatky kedze mam uz konecne robotu vopred dakujem pozdravujem datum 17.6.1970(Lydia)
Foto
V tento moment udělejte cokoli, cokoliv je legální aby jste se zbavila dluhů! Prodejte vše co máte, pracujte, slučujte úvěry do jednoho. Máte na to sílu a udělejte to. Zvažte osobní bankrot – prostě jděte z dluhů ven. Pak Vás čeká opět svoboda a nový život! Nečekejte na nic!
Dobrý den,chtěla bych vědět proč se mi nedaří v životě ani v lásce.Celý život dostávám jen samé kopance a nyní jsem na pokraji svých sil.Co mám udělat,aby se mi začalo dařit a proč se mi tyhle věci dějí.Prosím,poradíte mi?Je mi 52let a nevím jakou cestou jít,aby se mi život obrátil k lepšímu.Děkuji Dana(danuše)
Foto
Šňůra úspěchu. Pokud chcete pro sebe vyrobit ,,šňůru úspěchu" napište na vavřínový list heslovitě to, o co žádáte a to navlékejte na nit - takto si počínejte po celý rok. O zimním slunovratu vše vhoďte do hořícího ohně - krb, kamna, kotel na tuhá paliva, nebo a to je ideální stav otevřený oheň venku zapálený na počest slunovratového večera. Když vhodíte vavřín na niti do ohně - nalijte do něj vysoko procentní pálenku s kapkou vaší krve jako obětinu duchům. Vězte, že máte moc měnit svůj osud. Jste to vy kdo navléká nit tím co od života očekáváte, tak tedy hleďte aby jste mohli na konci své nitě povědět - dobře jsem navlékal. Přeji Vám štěstí celého světa.
dobrý den, pomohl by mi nějaký rituál, aby se mi vrátilo zdraví,někdy si připadám jako kdyby mi někdo nepřál,výsledky u lékařů dobré,stejně se necítím dobře 1.9.58(Naďa)
Foto
Sklenice bolesti. Je mnoho způsobů jak se ochránit proti různým magickým hrozbám které již nastaly, ale to co vám chci představit dnes je prevence, velmi účinné kouzlo vracející úder tomu, kdo vyslal zlo, zlý pohled, či prokletí. Budete potřebovat pevnou sklenici s uzávěrem, střepy, a tělní tekutiny – hlavně moč. Sklenici naplníte střepy, ty zalijete svou močí, pevně uzavřete a to celé zakopete do Země. Doporučuji ještě zabalit do igelitu, tím zvýšíte fyzikální odolnost proti vodě a jiným destruktivním faktorům v zemi běžně probíhajících. Je třeba zakopat lahev hluboko, do nezámrzné hloubky. Dokud bude sklenice uzavřena a její integrita neporušena, bude vaše energetické tělo zapečetěno proti útokům. Zdá se to prosté a také to prosté je, ale je to velice účinné a dlouhou praxí ověřené proti kouzlo, které působí jako prevence!!! Působí na ty kletby, které ještě NEBYLY vyslány, neřeší kouzla, která byla eventuálním útočníkem v minulosti již vyslána!!! Proč se kouzlo jmenuje sklenice bolesti? Protože toto preventivní kouzlo způsobí obrovské problémy těm, kteří by na vás po jeho realizaci chtěli kletbu vyslat. Mechanizmus tohoto protiopatření je takový - vytvoříte silový otisk v podobě zmiňované sklenice, který je stále spojen s vaším energetickým tělem, což je zajištěno identifikátorem – močí, popřípadě i krví. Protože kletba je něco jako když se dva lidé obejmou a políbí, ale se špatným záměrem - se záměrem vás poškodit. Střepy uvnitř láhve, zalité vaší močí, zajišťující stálé energetické napojení s vaší osobou, potrhají a vážně poškodí silové pole agresora. Po velice krátké době je takový agresor stižen zánětlivými procesy po celém těle, které jsou následkem střepů ve sklenici, jenž mu způsobí bolest. Předem je mi líto těch, kteří jsou obětí tohoto proti kouzla, stanou se infikováni vlastním prokletím a likvidace následků PREVENTIVNÍHO kouzla Sklenice bolesti jsou skoro nemožná. Proto mnoho černých mágů má nejen podlomený charakter, ale i zdraví. Stane se to, že se jejich energetické tělo, snažící se přisát na to vaše, za účelem vás energeticky obejmout a při tom do vašeho silového obalu injektovat kletbu potrhá - pořeže o sklo. Protože kletba žije svým životem, je jistým druhem parazita hledající hostitele, přimkne v tomto případě k tomu, kdo ji vyslal. Neboť vaše osoba je pod účinnou ochranou proti kouzla. Zbyněk Milner na Větře.
Dobrý den pane Milner, ráda bych se zeptala jakým způsobem "vrátit svého manžela k sobě" /6.4.1958/, který se schází s kamarádkou-milenkou /27.9.197/. Jestli by mi pomohl i nějaký rituál při úplňku, nebo je to ztracené. Moc díky za odpověď Marsel /28.1.1962/(Marsel)
Foto
Na toto je mnoho rituálu, ale nepřinesli nikomu nic dobrého. Já Vám to neradím. Hledejte novou lásku – čeká na Vás!!!
Dobrý den pane Zbyňku. Již delší dobu čtu se zájmem Vaše příspěvky a články. Prosím, poradíte mi rituál, jak přivolat toho pravého partnera do života? Děkuji předem za Vaši odpověď a Váš čas. Helena.(Helena)
Foto
Jak povolat lásku. Zapálíte bílou svíčku, kterou před tím potřete třezalkovým olejem. Rty si potřete medem a pomalu promlouvejte k hořící svíci tak jakoby to byla vytoužená bytost na kterou čekáte. Je na Vás co všechno ji pošeptáte, ale čím vroucněji to učiníte, tím rychlejší bude výsledek. Tak budete činit, pokud bude Luna dorůstat každý večer, dokud Luna nedosáhne úplňku - potom již NE! Je třeba potom počkat na den po novoluní a vše opakovat zase do dalšího úplňku. Svíci ne sfoukávejte, ale nasliňte si prsty a těmi ji uhaste, či použijte zhášecí čepičku. Při každém novoluní používejte svíčku novou – tu starou v den úplňku zakopejte do země a zalijte mlékem s kapkou Vaší krve. Kouzlo neslouží k přivolání konkrétní osoby - nelze takto lákat osobu XY, ale je to volání, které vyslyší ta PRAVÁ osoba. Může to být i někdo koho vůbec neznáte. To aby mezi Vámi povstala láska, je již na Vás, zde totiž magie KONČÍ a začíná svět zázraků. Na závěr malé upozornění pro hravé osůbky testující ,,funkčnost“ různých receptur – jen tak z legrace, to aby ukrátili nudu. Toto kouzlo má v sobě osten! Ten kdo by jej zneužil a volal by z neupřímnosti srdce – povolá neštěstí a bol do svých dní!!!
Krásný den, dočkáme se s přítelem miminka? Petra 30.5.1980, partner 13.9.1977. Děkuji:) (Petra)
Foto
Na toto odpovědět nemohu a hlavně nechci, mohu Vám poradit, co říká tradice v těchto případech. Neplodnost v domácí magii Stará slovanská tradice říká, že pár, který nemůže mít děti, musí prosit veliký strom o požehnání. Já bych doporučil LÍPU. Je spojená s plodností a s fenoménem Bohyně Matky. Potom je dobré přinášet prosby keři černého bezu. Tradice tvrdí, že zde bytuje Bezová panna, která miluje bílé obětiny ale je i patronkou dětí. Proto si najděte bez a k němu přineste mouku, cukr, máslo, mléko, špek, ale NE sůl! To Bezové panně obětujte a při tom ji o potomka svorně poproste: ,,Ty bílá panno, ráčej nám děcko dáti a domov tak požehnati“ Nezapomeňte, že až se dítě narodí, měli by jste jeho mléčné zuby – po tom co vypadnou odnášet právě pod bez a lípu. Přeji Vám mnoho lásky, porozumění a radosti i ve dnech, kdy nevidíte světlo na konci tunelu. Vězte, že každý tunel má svůj konec, a že světlo je tam vždy. Někdy vás tam může čekat něco jiného než jste si přála, či přáli, ale je to světlo a to je vždy pozitivní síla.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli budu někdy ještě šťastná, bude se mi konečně dařit a jestli to bude brzy, poslední rok je nejtěžší rok mého života. Mám novou práci, budu úspěšná? Budu mít další děti? Děkuji moc. Zuzka (Zuzka)
Foto
Máte pravdu. Tento rok byl pro Vás plný spalujících dní a hojivý stín, nebyla jste schopna pohybu z místa. I kdy to nerad dělám – mám pro Vás výhled do budoucna! Vy to zvládnete, jednoznačně překonáte nápor špatných dní a vyjdete posílená a plná odhodlání jít dál. Věřte tomu. Přeji Vám mnoho víry a vytrvejte!
Dobrý den pane Zbyňku, co mám dělat, aby se vyvedla, po hubených letech, skvělá budoucnost?(Anina)
Foto
Dobrý den. Vy potřebujete obranu proti tomu čemu se chybně říká ,,špatná náhoda“ . Vy jste prostě měla smůlu a proto pomoc hledejte v hořčici! Hořčice (semena) je prostě bylina obranář a je dobré ji nosit při sobě. Tradice praví, že pokud je nošena v červené látce jako talisman dodává odvahy a chrání svého nositele, ale – je třeba ještě znát, že těchto semen musí být takto nošeno PŘESNĚ 444, že musí být takto napočítána na hromnice a nikomu se o tomto škapulíři nesmí majitel ani slůvkem zmínit. Každé hromnice se škapulíř pálí v ohni a pořizuje se nový. Obranná síla tohoto počínání je rok od roku větší a ten kdo si takto počíná mocnější. Pochopitelně, že píle a nezdolnost Vašeho odhodlání měnit věci k lepšímu dodá tomu všemu ten pravý vítr. Přeji Vám odvahu měnit šmouhy života na čistou mysl a přání na skutky.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký rituál použít pro spokojený život - šťastný, zdraví. Být úspěšný v práci. Mít dostatek peněz. Děkuji. Zuzka(ZUzka)
Foto
Dobrý den – no to není dotaz na kouzlo, ale na zázrak. Nejde očekávat od života 365 slunných dní v roce, někdy se musí zatáhnout, zapršet, někdy musí přijít bouře s bleskem. Osobně mohu doporučit započít s tím čemu říkáme duchovní život. Nejde o nějaké od reality oddělené blouznění, ale mám na mysli zvážit své životní hodnoty na miskách vah a pak si vybrat cíl. Toho se pevně držet a prosit bohy o požehnání. Věřte mi, že pokud celým srdcem budete toužit, není na nebi, na Zemi síla, která by Vám mohla bránit jít tou Vší pravou cestou. Postavte si domácí oltář, přinášejte obětiny, modlete se a vězte, že bohové nacházejí zalíbení v těch co jsou v srdci ryzí a v životě houževnatí – a to Vy jistě jste. Přeji Vám hojnost, moudrost a VYTRVALOST.
Dobrý den, přes půl roku mám zánět spojivek, můžu se zánětu zbavit rituálem. Děkuji za Vaší odpoved Jitka, nar.4.11.1949 ,v 15.15 hod.(Jitka)
Foto
Dobrý den. Rozhodně jděte k lékaři, dodržujte léčebný režim a rady vysokoškolsky vzdělaných odborníků! Proti chorobě domácí magie používá mravence, medu a nehtů nemocného. Jedná se o staré kouzlo. Nehty smíchej s medem a zahrabej do mraveniště. Potom se otoč, kráčej domů, aniž se ohlédneš. S nikým celou cestu nepromluv. Doma si hned obličej omyj vodou a spolkni lžíci cukru. Potom NAHLAS vykřikni: ,,Nemoc žere živá zem, ohlodá ji ke kostem“. Kouzlo pomáhá na celkovou očistu organizmu a to jak od nemocí těla, ale i ducha. Avšak pozor – vy jděte nejdříve k lékaři! Přeji Vám mnoho štěstí a hlavně zdraví.