Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dnes je úplněk ve Štíru: Dávejte si pozor na intriky a dluhy

/
  • (archiv redakce)
    22. dubna 2016 ● 10:00

    Někdo si ho ani nevšimne, jinému nedá spát. Co nám přinesou magické fáze měsíce v letošním roce?

  • 1.

    22.4. úplněk ve Štíru



    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Že by vás nedávno potkalo nějaké velké zklamání nebo hádka? Štíři, buďte opatrní! Nestýkejte se s lidmi, kteří mají problém s penězi nebo nedodržují pravidla. Máte to podobně. Proto raději plaťte včas, aby na vás někdo nemohl vytáhnout nějaký rest z minulosti.

     

  • 2.

    21. 5. úplněk ve Střelci

     

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelci musí v těchto dnech hlídat rychlé úsudky nejen své, ale také svého okolí. Budete se muset zamyslet nad tím, zda máte dobře uzavřené smlouvy nebo vzájemné dohody. A zda v nich chcete pokračovat. Při každém úplňku ve Střelci byste také měli zkusit odstranit staré a přežité vzorce situací, které se vám stále opakují a svazují vás. Udělejte to!

     

  • 3.

    19. 7. úplněk v Kozorohu

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Možná nastal čas konečně vyřešit své bydlení. Zamyslete se nad tím, protože úplněk vám přihrává otevřenou mysl a po dlouhé době v tomto ohledu i jasné vidění. Dejte si však pozor hlavně na smlouvy všeho druhu! Dřív než něco podepíšete, pozorně čtěte. A také se podívejte kolem sebe na lidi, s nimiž pracujete. Kozorozi, brzy vás čeká změna společenské prestiže, což si zasloužíte.

     

  • 4.

    18. 8. úplněk ve Vodnáři

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    V den úplňku se vám může dařit ohromit slovem, písmem, činem – zanecháte velký dojem. Vodnáři se musí občas hlídat, co říkají a jak se projevují, a to hlavně v období, kdy s nimi cloumají záchvaty zuřivosti. Takže jestli vás něco štve, teď je vhodný čas to říct. Anebo že by to někdo řekl vám?

     

  • 5.

    16. 9. úplněk v Rybách

     

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby by na sebe měly být v den úplňku opatrné. Pozor na úrazy, zloděje a nečekané výdaje. Pokud se často dostáváte do nepříjemných situací, protože nic neřešíte, možná nastal čas s tím něco dělat. Snad už je vám jasné, že když se postavíte situacím čelem, můžete jen získat. Slibujte jen to, co můžete splnit, a totéž chtějte po svém okolí.

     

  • 6.

    16. 10. úplněk v Beranu

     

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Stane se událost, která upozorní Berany na to, co musí v budoucnu změnit.
    Pokud tak neuděláte, dostanete se v dalších měsících do problémů.
    Nápověda přijde od lidí z okolí. Od úplňků by měli Berani až do dalšího novoluní, které bude příští rok na jaře, pracovat intenzivně na tom, aby odstraňovali vše nevyhovující a posilovali to, co je naopak těší.

     

  • 7.

    14. 11. úplněk v Býku

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Důležitá událost se odehraje kolem vztahů, a to pracovních i osobních. Horko bude kolem smluv, dohod a pravidel. Ve hře bude také Černá luna a stane se něco, co už Býci a jejich rodová linie v minulosti prožili. Zda to bylo v dětství, v mládí nebo před devíti lety a o co se bude jednat, je otázkou pro vás, milí Býci.

  • 8.

    4. 12. úplněk v Blížencích

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Zásadní hra se bude týkat vztahů – pracovních i osobních. Je možné, že se budete muset rozhodnout, jaké nové podmínky a pravidla vytvoříte. Platí pro vás, že co je psáno, to je dáno. Dejte si pozor na to, co jste slíbili! Čeká vás také změna v oblasti spolupráce: budete zahajovat nebo ukončovat vztah na pracovní, nebo dokonce osobní úrovni.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz