Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zítra je úplněk ve Střelci: Přináší víru, že všechno dobře dopadne

/
  • střelec
    střelec (archiv)
    20. května 2016 ● 06:00

    Úplněk ve Střelci, který nás čeká v sobotu 21. 5. podněcuje optimismus, naději, touhu poznávat, toulat se, cestovat. Posvítí vám na plánování letních dovolených i a nové plány.

  • 1.

    Střelec

    Charakteristika Střelce: štědrost, víra, optimismus, pochopení, soucit, dobročinnost, naděje. 


    Barva: Modrá


    Základní živel: Oheň


    Jakým čarodějným praktikám Úplněk ve Střelci přeje?
    Meditace a rituály pod vládou „střeleckého“ Úplňku zaměřte na osobní růst, rozvoj talentů, poznávání a objevování, plánujte cesty a studium.


    Vyhněte se: Nedbalosti v průběhu rituálu.


    Pozor na: nedodržování závazků

  • 2.

    Rituál na pro ty, kdo studují.

    Pokud chcete udělat zkoušky, sežeňte si pomůcky v oranžové barvě, svíce by měla být oranžová. Sedněte si a pusťte si nějakou příjemnou hudbu. Udělejte vše pro to, abyste se cítili pohodlně, pak si vezměte si papír a tužku a napište si na papír:

    „Složil/a jsem úspěšně zkoušku" nebo
    „přijali mě na vysokou školu" nebo
    „nastupuji do kurzu a mám na to dostatek financí" nebo
    „potkal/a jsem správného učitele,
    dostal/a jsem informace, které mne posunou dál."

    Napište si takovou větu, která vyjadřuje to, co právě řešíte. Jakmile máte větu napsanou, vezměte si do ruky kámen tygří oko. Zavřete oči a snažte se, co nejvěrohodněji si představit, jak stojíte právě nyní v tomto okamžiku suverénně před komisí, která vás zkouší. Ve své představě sami sebe uvidíte, jak se z vás sypou informace. Všechno je skvělé, všechno zvládáte. Pak znovu napište to, co si opravdu přejete.


    Soustřeďte se na svůj cíl, opakujte si, čeho chcete dosáhnout, zpívejte si to ve sprše, napište na lednici. Vymažte svým heslem nejistotu ze svých myšlenek, pak budete mít mnohem větší šanci, že všechno dobře dopadne.


  • 3.

    Rituál astrálního cestování

    Chcete navštívit místa, kam se reálně nikdy nepodíváte? Navštivte je astrálně, nebo si vytvořte imaginární místo, kam se uchýlíme, když chceme odpočívat, meditovat, nebo často docela obyčejně klidně usnout.


    Uklidněte se a představte si cestu, která vede k místu, ke kterému se chcete dostat, čím konkrétnější představa bude, tím lépe. Představujte si každý kámen, nebo třeba písek, který vás hřeje do chodidel.


    Důležitá je představa dveří, a okamžik, kdy je otevíráte. Váš cíl je třeba nejen vizualizovat, ale i cítit, třeba jako příjemné teplo slunečních paprsků, nebo naopak, jako svěží vánek. Na místě pobuďte, jak dlouho chcete.


    Rituál je vhodné často opakovat, cesta pak bude čím dál snadnější.


Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz