Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Úplněk v Kozorohu přináší zkoušky, říká astroložka Daniela Hannah

/
  • Kozoroh je znamením řádu a kariéry.
    Kozoroh je znamením řádu a kariéry. (archiv)
    20. července 2016 ● 10:00

    Každý úplněk je určitým předělem, novou šancí, jak začít s čistým stolem. Co se na nebi děje a jak to ovlivní jednotlivá znamení, vysvětluje astroložka Daniela Hannah.

  • 1.

    Co se děje s planetami na obloze?

    Úplněk proběhne 19/7/2016 v Čechách ve 22,59 hod v Kozorohu. Téma Kozorohu je pracovní aktivita, práce a kariéra.  Úplněk  ukončuje, uzavírá a vnese jasno a pořádek do pracovní oblasti. Úplněk nemusí vždy jen něco ukončovat, ale pod jeho vlivem dokonáme a dořešíme situace.

     

    V době úplňku si musíme vytvořit určitý životní pořádek, najít v sobě systém a řád, který Saturn jako vládnoucí planeta znamení Kozoroha vyžaduje. Ve vztazích, a to partnerských i pracovních Kozoroh přinese životní situaci, kdy si ujasníme situace spojené s dohodami a smlouvami. Úplněk přinese novou pracovní smlouvu, datum svatby nebo rozvodu. O toto je druh smlouvy mezi partnery.

     

    Karmický Saturn má zpětný chod až do 13/8/2016. Saturn před nás postaví nevyřešené životní zkoušky, které nás zocelí a přinesou důležitá poučení. Jelikož se pohybuje Střelcem, přináší těžkosti spojené s energií Střelce, tedy s cestováním, vzděláváním a úřady.

     

    Po dobu zpětného chodu dostaneme zkoušky, které povedou ke zpřísnění úředních záležitostí jako je např. u podnikatelů „kontrolní hlášení“, dále se změní systém vzdělávání a zkoušek, jakým je např. státní maturitní zkouška, dále Střelec „boří hranice“, takže se bude nadále řešit situace s migranty. Jelikož se zde potkává přísný Saturn a dobroděj Jupiter, pak je jasné, že všechny tyto přicházející zkoušky jsou pro naše budoucí dobro.

     

    Když se podíváme do minulosti do doby, kdy pobýval Saturn ve Střelci, tak probíhala „sametová“ revoluce a díky revoluci se uvolnilo cestování do cizích zemí, dále se např. zbořila berlínská zeď. Takže konec dobrý, všechno dobré.

     

  • 2.

    Jak ovlivní úplněk v Kozorohu jednotlivá znamení?

    BERAN

    Úplněk 19/7/2016 přinese zajímavou situaci v pracovní oblasti.  Měli by vyřešit a dořešit svou životní a pracovní pozici. Berani se hledají dlouhou dobu a úplněk by jim měl pomoci v nasměrování jejich životní cesty. Berani mohou potkat životního partnera, počít dítě, nebo začít nový projekt. 

     

    BÝK

    Úplněk 19/7/2016 ukončí téma rozšiřování vědomostí, učení. Kdo řeší úřady nebo soudní záležitosti, tomu do této oblasti úplněk vnese jasno. Býci budou zlepšovat svůj domov, zkvalitňovat své pracovní prostředí. 

     

    BLÍŽENCI

    Úplněk 19/7/2016 ukončí téma majetku a peněz, které Blíženci mají ve společném vlastnictví s další osobou nebo bankou. Vnese jasno do oblasti peněz.

     

    RAK

    Úplněk 19/7/2016 ukončí a vnese jasno do oblasti vztahů. Vyřeší všechny dohody, smluvní ujednání a nastaví nové podmínky. Mohou ukončit nevyhovují smlouvu nebo vztah nebo naopak uzavřít dohodu či nový vztah. 

     

    LEV.

    Úplněk 19/7/2016 vnese jasno a ukončí se situace spojená se zdravím. Úplněk přinese dořešení zdravotních záležitostí. Od 12/7/2016 vstupuje Venuše do Lva. Tři týdny budou Lvíci neodolatelní a nepřehlédnutelní. Za Venuší vstoupí do Lva i Merkur, planeta komunikace a 22/7/2016  Slunce, vládnoucí planeta Lvů. Díky Merkuru budeme o Lvech slyšet a mluvit o nich. Je to pro ně velmi energeticky silné období. 

     

    PANNA

    Úplněk 19/7/2016 přinese ukončení a vnese jasno do tématu životních a pracovních partnerů a také dětí a výtvorů. Přinese  osudového partnera, který ovlivní život Pannám. Merkur s Venuší  je bude nabádat, aby si srovnaly své hodnoty a lásky. S kým chtějí žít a pracovat.

     

    VÁHY

    Úplněk 19/7/2016 uzavře téma domov, rodina a zázemí. Přijde osudové rozhodnutí. Koncem července budou Váhy vyhledávat společnost lidí, mohou oslňovat svým přirozeným šarmem. Budeme je všude vidět a slyšet. Váhy budou všude kolem nás.

     

    ŠTÍR

    Úplněk 19/7/2016 ukončí a uzavře úřední záležitosti. Vnese jasno do tématu dopravního prostředku a cest, cestování. Koncem července a v srpnu Slunce pozitivně  ovlivní pracovní oblast. Štíři budou povýšení, nebo změní práci. Zlepší se jim pracovní podmínky.

     

    STŘELEC

    Úplněk 19/7/2016 ukončí vše týkající se financí. Vnese jasno do tématu peněz. V tuto dobu mohou uzavřít situaci v souvislosti s penězi, zavřít smlouvu, nové smluvní podmínky. Koncem měsíce se

    Střelcům otevírá studium, rozšiřování vědomostí, cizina a téma zahraničí. Soudy a úřední záležitosti.


    KOZOROH

    Do úplňku 19/7/2016 ve vlastním znamení by si měli dát pozor na svou osobu, mohou být nemocní, nebo někdo v jejich okolí, psychika může přinést nepříjemné pocity, ale po úplňku se vše vyjasní a hned bude lépe. Kozorozi budou řešit vztahy. Ukončení, uzavření, ale také nové partnerství či přátelství. Vše staré bude odcházet a uvolní místo novému.

     

    VODNÁŘ

    Úplněk 19/7/2016 ukončí a uzavře určitou aktivitu z minulosti. Vytáhne na povrch skryté situace a nutí je Vodnáře vyřešit. Konec července a srpen budou řešit vztahy. Mohou podepisovat nové smlouvy, dohodnout nové podmínky v práci nebo ve svém životě.

     

    RYBY

    Úplněk 19/7/2016 ukončí fungování v určitém společenství, uzavře přátelství, vnese jasno do oblasti společnost, kam měly Ryby namířeno. Konec července a v srpnu se otevírá téma zdraví ve spojení s lepším vzhledem, Ryby budou mít touhu po vylepšení své osoby.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz