Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Čeká nás Nov ve Štíru: Šance dosáhnout toho, čeho chcete

/
  • Štír je znamením vášně a okultismu
    Štír je znamením vášně a okultismu (archiv)
    16. listopadu 2017 ● 08:00

    Štíří energie se hodí k tajemnému podzimu. Sexualita, ale taky žárlivost, magie, která se ale snadno může zvrtnout, boj proti zlému, zkrátka chůze po ostří. Víte, jak nebezpečnou energii využít ve svůj prospěch?

  • 1.

    Jak využít novoluní?

    To, že hodné holky (a kluci) sice přijdou do nebe, ale ti drsnější se dostanou tam, kam chtějí, je známá věc.  A korouhevníkem těch, kdo volí i cesty, které nejsou zcela obvyklé, je Štír. Fascinující, ale taky nebezpečný. Co to znamená pro nás?


    O štířím novoluní si dobře rozmyslete, po čem toužíte a co jste ochotni pro to obětovat.  Uvažujte nad tím, jestli se zbytečně neohlížíte na to, co si myslí ostatní, a zbytečně se tak vzdalujete svým cílům.
    Nenabádám vás tím sobectví, naopak, závist a touha vyniknout na cizí účet je sklonem, který je třeba ve štíří inspiraci krotit, ale někdy se bojíme své originální nápady uskutečnit jen proto, abychom na sebe neupoutali pozornost a to je opravdu zbytečné.
    Marně pak závidíme těm, kdo měli víc kuráže a doběhli tak do cíle mnohem dřív.

     

    Jaké jsou čarodějné rituály pro novoluní ve Štíru?
    Zaříkávání na podporu instinktu nebo nalezení jádra věci složité situace. Zaříkávadla pro moudrost, ochranná kouzla, kouzla na odhalení pachatele, zastavení pomluv a jiných negativních emocí. Zaříkávadla pro nalezení správného směru, činnosti.. Reinkarnace a minulé životy.

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz