Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Magie svíček: Jak dosáhnout toho, po čem skutečně toužíte

/
  • Svíčková magie patří mezi jednu z nejjednodušších a přesto účinných
    Svíčková magie patří mezi jednu z nejjednodušších a přesto účinných (shutterstock.com)
    22. července 2015 ● 06:00

    Čarování se svíčkami patří mezi nejjednodušší druhy magie, a přesto je velmi účinné. I v dnešní době má oheň velmi magickou a rituální moc a stačí jen to, pokud k němu přistupujete s pokorou, otevřeným srdcem a myslí. Díky tomu můžete přiklonit osud na svou stranu. Jak se svíčkami pracovat, abyste dosáhli toho, po čem skutečně toužíte?

  • 1.

    Věřte celým svým srdcem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Princip čarování se svíčkou se vlastně nijak neliší od toho, když jste jako malé děti sfoukávali svíčky na svém narozeninovém dortu. Jediný problém je, že i teď, v dospělosti, musíte svému počínání věřit se stejnou bezelstností jako malé dítě. Přistupujte k plameni s pokorou a odhodláním, vizualizujte si své přání, zcela se na něj soustřeďte a pak jen z celého srdce věřte tomu, že se vyplní. Nezapomínejte, že přání je otcem myšlenky a že víra hory přenáší.

  • 2.

    Najděte tu správnou svíčku

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Svíčky, které k magickému rituálu používáte, by měly být co nejjednodušší. Zapomeňte na všechny dekorativní, čajové nebo voňavé svíčky a pořiďte si ty klasické, dlouhé. Taktéž by svíčka vždy měla být úplně nová. Nepoužívejte k čarování svíčku, která již někde hořela, protože v sobě nese energii, která by mohla vaše přání ovlivňovat. Také nepoužívejte svíčky, které jsou pouze natřené, ale uvnitř bílé. Aby magie fungovala co nejlépe, měly by být svíčky celé z barevného vosku. Nejsilnější pak samozřejmě jsou, pokud si je vyrobíte sami.

  • 3.

    Vtiskněte jí svou energii

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Než svíčku zapálíte, je potřeba jí vtisknout svou energii. Představte si svíčku jako magnet se dvěma póly, z nichž jeden přitahuje to, co si přejete, a druhý odpuzuje negativní vlivy. Lehce si na dlaně naneste aromatický olej, který je vám příjemný nebo k němuž máte nějaký vztah. Čichová paměť je velmi důležitá a v magii byste ji neměli podceňovat. Poté svíčku v dlaních promněte směrem od knotu ke konci svíčky. Snažte se přitom soustředit pouze na své přání nebo na problém, který chcete pomocí svíčkové magie vyřešit.

  • 4.

    Barvu volte podle přání

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Každá barva má své vibrace a vliv na vaše přání. Čarujte proto s takovou svíčkou, která má největší potenciál dosáhnout toho, co si skutečně přejete.

     

    Bílá – duševní síla, smíření, rovnováha, nalezení cesty a vnitřního klidu

    Červená – zdraví, energie, síla, odvaha, sexuální energie

    Růžová – láska, romantika

    Žlutá – soustředěnost, inteligence, paměť, kreativita, tvůrčí schopnosti

    Zelená – plodnost, štěstí, harmonie, klid ve vztazích

    Modrá – ochrana, skromnost, smíření se s okolnostmi, pokora

    Fialová – finanční zabezpečení, zklidnění mysli, zbavení se strachu

    Oranžová – pracovní odhodlání, vyřešení právních problémů, nasazení, cílevědomost

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz