O svátcích tradičně navštěvujeme rodinu, trávíme čas se svými nejbližšími. Tentokrát budou city rozjitřené, všechno budeme velmi silně prožívat. Pokud ve svém okolí uvidíte, že někdo z vašich milých trpí nebo je smutný, nepokoušejte se mu sdělovat tvrdé pravdy, ale prostě ho obejměte.

Úplněk nastane v pátek 25. prosince 2015 ve 12:15, jeho energii však samozřejmě můžete využívat celý den a noc bude patřit kouzlům. Vaše intuice bude na maximu, mnohé staré spory mohou být vyřešeny, mnohé válečné sekery zakopány. Nepotlačujte své city, ale pozor na alkohol, mohli byste říct víc, než jste zamýšleli.

Zvěrokruh: Slunce se nachází v Kozorohu, Luna v Raku

Rituál pro přivolání lásky v rodině
Vyberte si klidnou hudbu a sedněte si někde v klidu. Můžete použít růžové svíčky, růžové dekorace, obklopte se růženínem. Růženín je kámen lásky. Zaposlouchejte se do hudby, zapalte svíčku a svým vnitřním zrakem si představujte jednoho po druhém – lidi, na kterých vám záleží. Kdo chce, tak si může dát růženín do ruky. Jestliže budete chtít rozdat svou lásku, pořiďte si růženínu tolik, kolik milujete lidí. Když jim budete rozdávat ve svých představách lásku, svírejte růženín v sevřené dlani. Jakmile se s takovým člověkem potkáte, růženín mu věnujte. Pokud budete myslet na dítě, vložte mu růženín do peřiny, kterou je přikryté. Samozřejmě tak, aby se k němu nedostalo. Můžete mu také růženín nabitý láskou vložit do skříňky s oblečením. Průběh rituálu je zcela na vás. Nejlepší je zavřít oči a představit si svým vnitřním zrakem osobu, kterou milujete.

Ve svých představách k ní přistupte a obejměte ji. Každému, s kým budete provádět „rituál rodinné lásky“, řekněte:
„Láska je něco, co v sobě mám. S radostí lásku svou já tobě dám. Přijmi ten dar. Přijmi to objetí.“