Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Naučte se komunikovat s anděly: Splní vám to, co si z hloubi srdce přejete

/
  • Andělé jsou spolehlivými průvodci...
    Andělé jsou spolehlivými průvodci... (profimedia)
    14. ledna 2016 ● 06:00

    Rychlé šípy a Timur a jeho parta v jednom. Hodné chrání, špatné trestají, a kdo kouří za rohem a mluví sprostě, je ze společenstva vyhozen. Není to moc sexy, co?  Ale možná, že to je jen vnější dojem a andělé o lidstvu vědí mnohem víc, než se zdá. A dokážou pomoci. Víte, jak s nimi komunikovat a jak je požádat o ochranu?

  • 1.

    Bezpečná magie


    w
    w
    Autor: profimedia

     

    Andělská magie je tak trochu „svatouškovská“ a věnují se jí zejména ti, kdo nechtějí riskovat. Ale stejně jako neexistují zcela bezpečné drogy, neexistuje ani zcela bezpečná magie. Než tedy začnete koketovat s anděly, mějte na paměti, že dokonce ani oni nejsou proti pokušení zcela imunní. No a vy samozřejmě už tuplem ne, moji milí.

  • 2.

    S anděly jednoduše

    w
    w
    Autor: archiv

     

    Vycházejme z toho, že andělům se do jisté míry „dá věřit“ a není tedy nutné podnikat složité kroky k ochraně mága. V podstatě by mělo stačit chovat se slušně, nechtít po těchto světlých bytostech nic, co nespadá do jejich referátu a mít trpělivost.  Zní to trochu nudně, ale ne vždycky je nutné, aby magie byla chůzí po hraně. Jak začít s anděly?

     

    Snadno. Na papír napište, co byste od svého anděla chtěli, co má hojit, v čem vás provázet, v čem pomoci… pak svůj text sevřete do dlaní a vizualizujte zářivou bytost, která přichází v dobrém. Poté svůj papírek schovejte někam, kde ho nikdo neuvidí a noste ho při sobě. Pokud máte zkušenosti s magií, můžete část s psaním vynechat a anděla pozvat pouze spirituálně.

     

    Pokud pracujete dlouhou dobu s jinými inteligencemi, je možné, že se vám „pozvání“ nepovede, případně, že se ozve někdo jiný. Pokud se stane něco takového, nemá smysl se do komunikace nutit. Magie je jako láska, ne s každým funguje.

  • 3.

    Andělské psaní

    w
    w
    Autor: profimedia

     

    Velmi jednoduchým andělským cvičením je automatické psaní. Nepotřebujete k němu nic, než tužku a papír, případně soubor v počítači. Celou seanci si také můžete nahrát na magnetofon.

     

    Zavřete oči a zhluboka se nedechněte, uvolněte se, vyprázdněte mysl, oprostěte se od všedních starostí. Pak oči otevřete a napište na papír slovo „anděl“. Po dobu dvou minut pak zapisujte na papír každé slovo, které vás v této souvislosti napadne. Vypněte autocenzuru, koneckonců, nebudete to nikomu ukazovat. Po uplynutí dvou minut odložte tužku a uvolněte se.

     

    Odpočiňte si, zavřete oči a představte si anděly kolem sebe. Možná krouží, možná jen klidně stojí kolem. Pak otevřete oči a na papír napište slovo „vesmír“ a po dvě minuty pak zapisujte své asociace. Když skončíte, znovu se uvolněte a představte si, že se vás „váš“ anděl dotýká, položil vám ruku na rameno. Pak znovu otevřete oči, napište na papír slovo „poselství“ a opakujte postup se zapisováním. Pak zavřete oči a rozlučte se s anděly.

     

    Zápisky si následně přečtěte, nijak je ale nepitvejte. Jen pokud vás něco zaujme, zapamatujte si to. Po 24 hodinách si text znovu přečtěte. Našli jste něco nového a podnětného? I tady se může stát, že vaše „psaní“ nebude odpovídat tomu, co byste od andělů čekali.  Pokud je to tak, zvažte, jestli jste „volali na správné číslo“.

     

    Další možností, jak využít pomoci andělů je udělat si „andělský den“. Můžete ho strávit jakkoli, ale musíte se na svět dívat jinýma očima. Hledejte možnosti a znamení, která pro vás andělé připravili, naslouchejte lidem, snažte se najít pozitivní zážitky. Nabije vás to energií, zvlášť v časech, kdy se příliš nedaří.

  • 4.

    Andělský oltář

    w
    w
    Autor: archiv

     

    K evokacím andělů se používají klasické magické oltáře, na které umístíme symbol anděla, se kterým chceme pracovat a pak živlové symboly, na severní straně prvek země (například miska s kamínky), na západě voda (váza, či lahvička s vodou), na jižní straně oheň (kadidelnice, svíčka) a na východě symbol vzduchu (peříčko, vějíř, apod.). V případě takového rozmístění se symbol anděla umisťuje na severní stranu.

     

    Symbolem anděla může být jeho znak (signatury andělů najdete například v Klíčcích Šalamounových), univerzálním znakem je osmicípá hvězda, nebo můžete použít obrázek, či sošku anděla, podle toho, co bude nejlépe podporovat vaši imaginaci.

     

    Anděla je samozřejmě možné vyhledat podle vlastního vkusu, ale snažte se „neodletět“ při hledání příliš daleko. I když si, z pochopitelných důvodů, nemyslím o inkvizitorech nic dobrého, v jednom pravdu mít mohli. Za anděla se může vydávat leckdo, a pokud jste se příliš začetli do Angelologie a něco Rozsévače větru, může být vaše představa o andělech na hony vzdálená těm, se kterými andělská magie obvykle pracuje. „Nabrnknout“ si ke společné práci místo anděla pomocníka mnohem neserióznějšího není zas tak těžké.

  • 5.

    Kolik jich vlastně je?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    I když teologové „katalogizaci“ andělů věnovali staletí, pořád panují nejasnosti, například kolem počtu archandělů. Jsou čtyři, je jich sedm? Křesťané a židé mluví o sedmi, ale neshodují se na tom, kteří to jsou, islám uznává čtyři, v koránu však uvádí jen dva, je v tom zkrátka trochu zmatek. Mezi „sporné“ archanděly patří Metatron, Remiel, Sariel, Anael, Raguel a Raziel. Ve zmatek může taky čtenáře uvádět pohlaví andělů, podle posledních průzkumů však žádné nemají a mohou se projevovat jako muži i jako ženy.

  • 6.

    Angeologové - odborníci na kůry andělské

    s
    s
    Autor: archiv
    Jedním z nejproslulejších „angelologů“ byl Swedenborg, švédský teolog.  Tvrdil, že se dostal do nebe, kde nahlížel anděly v jejich „přirozeném prostředí“.  Popsal dokonce činnost andělů poté, co člověk zemře a duše se odděluje od těla a také andělskou řeč a písmo, které prý připomíná lidské číslice a vyjadřuje pro lidi nesdělitelné pojmy.  Zabýval se i oděvem andělů, který se řídí podle stupně jejich nevinnosti. Ty nejčistší a nejnevinnější mohou chodit nazí. Těžko říct, jak to známý angelolog myslel, ale přiznávám, že představa nejvnitřnějšího nebe jako obřího nudistického campu má taky něco do sebe.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz