Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Magie novoluní: Nov bude v sobotu, připravte se na něj

/
  • Novoluní přeje změnám
    Novoluní přeje změnám (profimedia.cz)
    29. září 2016 ● 10:00

    Novoluní symbolizuje začátek a v citlivějších lidech může vzbuzovat neklid. Temné nebe mnoho z nás nepotěší, je to však nejlepší chvíle pro plánování nových věcí, pro změnu,  je to startovní čára, na kterou každý měsíc znovu stavíme. A pozor, Nov je tu už 1. 10.

  • 1.

    Novoluní

     

    Novoluní je temnota, ve které už klíčí zárodky nových plánů, tužeb a předsevzetí. Novoluní je neklid, jenž zmítá tím, kdo se nemůže dočkat.

    Tato měsíční fáze přináší čilost a velkou aktivitu, často však nezacílenou, chaotickou. Agresivní a neklidní lidé mohou mít v tomto období problémy, i když ne tak velké jako za úplňku.

    Bohyněmi této fáze jsou Athéna, Artemis, Persefoné, Inanna a Brigid. Obzvláště vhodnou činností pro toto období je meditace, hodí se k ní jen malé svíčky a svěží vůně. Meditace za novu může přinést nové pohledy či nápady, umělcům inspiraci a všem odvahu začít s něčím novým

    Doba novoluní se hodí zejména pro kouzla, která mají podporovat nové projekty a cíle.

  • 2.

    Kouzlo se semeny

     

    Pro každý cíl, pro nějž žádáme podporu, si vybereme jedno semínko, sevřeme ho v obou rukách a vizualizujeme to, čeho chceme dosáhnout. Pak semínka zasadíme každé zvlášť do květináče.

  • 3.

    Kouzlo se svící

     

    Připravte si bílou či stříbrnou svíci a namočte ji do olivového nebo palmového oleje. Pak se soustřeďte na projekt, na kterém chcete pracovat, nebo na cíl, jehož chcete dosáhnout, a zapalte svíci. Zapalujte ji každý večer ve stejnou dobu až do úplňku.

  • 4.

    Kouzlo s uzly

     

    Vizualizujte svůj cíl, pak uvažte tři uzly na stříbrné šňůře či stuze. Stuhu uložte na svůj oltář nebo ji pověste na zahradě na větev stromu a nechte ji tam viset až do následujícího novoluní. Pak uzly rozvažte a šňůru pečlivě vyčistěte.

  • 5.

    Kouzlo pro vylepšení vzhledu(co si budem povídat, občas to chytne každého)

     

    Připravte si bílé svíce a první den viditelné Luny je zapalte v klidné místnosti. Na dno poháru nebo misky naplněné vodou položte zrcátko. Dívejte se na svůj obraz a hledejte to, co je na vás hezkého, snažte se najít co nejvíc věcí, které se vám na vás líbí. Pak požádejte bohyni, aby vám pomohla poznat vaši krásu. Pokaždé, když se vám váš obraz znelíbí, zamíchejte vodou v nádobce, a když se hladina zklidní, znovu se na sebe podívejte. Po dvou nebo třech pokusech zjistíte, že opravdu vidíte sami sebe v lepším světle. Po skončení operace trochu vody z nádoby vypijte, jako potvrzení závazku. Spolu s dorůstáním Luny bude stoupat i vaše sebedůvěra.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz