Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oslovte svého strážného anděla: 5 cest, aby vám mohl pomoci

/
  • Andělé tu jsou, aby nám pomohli
    Andělé tu jsou, aby nám pomohli (shutterstock.com)
    13. července 2017 ● 10:16

    Kolem nás jsou síly, které s námi komunikují neustále, a jsou připraveny nám pomoci. Je však třeba je požádat a taky pomoc přijmout. 

  • 1.

    Naslouchejte andělům

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Andělé vás povedou, ukáží vám cestu, předloží znamení a přesné pokyny. Jen je třeba je poslouchat.

    Andělé se často promlouvaj,í aniž by jim lidé naslouchali. Lidé zůstávají na místě a sami se trápí v nepříjemné situaci, místo aby udělali jeden krok a dostali se tím jinam. Andělé usilují o to, abychom byli šťastní a překonali všechny překážky.

  • 2.

    Věřte v andělské schopnosti

    Anděl s křídly
    Anděl s křídly
    Autor: Shutterstock

    Andělé vám přejí jen to nejlepší. Jsou připraveni vám vždy pomoci, nežádají nic na oplátku. Nemusíte jim být vděční, stačí poděkovat.

    Andělem nemusíte pomáhat. Právě naopak, stačí věřit a spoléhat na jejich neomezenou moc a schopnosti. Pro anděly neexistuje čas ani prostor, neexistují pro ně žádné překážky

  • 3.

    Předejte jim své problémy

    2793137:gallery:true:true

    Pro anděly není nic nemožné. Poradí si s každým problémem, když jim ho skutečně předáte. Nejčastější chybou lidí je to, že na svých problémech příliš lpí. Brání tak jejich rozřešení a neumožňují andělům, aby mohli problém vyřešit.

    Nebojte se ani toho, že jsou vaše problémy pro anděly příliš malicherné. Andělé vám pomohou s radostí, je to jejich role, která jim přináší potěšení. Je jedno, zda půjde o vztahové, osobní, profesní, zdravotní nebo třeba finanční problémy.

  • 4.

    Poproste je

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Andělé se řídí zákonem svobodné vůle. Jsou sice nablízku, ale bez dovolení nesmějí nikomu zasahovat do života. Výjimkou jsou pouze kritické situace a ohrožení života. Aby mohli andělé pomoci i v jiných situacích, je třeba, aby k tomu měli dovolení. Andělů je třeba o pomoc vždy požádat, stačí jednoduchá slova, modlitba nebo myšlenka.
    Obrátit se přitom můžete na archanděla Michaela, který zbavuje strachu a může také dohlížet na výklad andělských karet. Stačí ho požádat, aby stál při vás.

  • 5.

    Nelžete jim ani sobě

    w
    w
    Autor: shutterstock.com

    Zkuste reálné definovat svůj problém nebo svůj dotaz a vyslovit přání, prosbu k vyřešení dané situace nebo zodpovězení otázky. To ostatně pomáhá, i když se do řešení problémů anděl nezapojí, je prostě potřeba se podívat pravdě do očí. 

    Čím konkrétnější bude otázka, tím konkrétnější bude odpověď, ptát se můžete například prostřednictvím andělských karet.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz