Co jsou to rituály?
Magie a rituály jsou tabuizované téma - ze strany racionálně smýšlejících nesmysl, ze strany věřících něco, s čím bychom si neměli zahrávat, ale my se díváme na rituály jako na způsob, jakým se zapisují myšlenky do reality. 

Magie v podstatě znamená moc myšlenek. Říká se, a my tomu dáváme za pravdu, že stačí si něco silně přát a má to větší pravděpodobnost se splnit.
Magie není černá ani bílá, magie prostě je, ale to, k čemu myšlenky použijeme, už může magii rozdělit, často můžeme chtít něco "dobrého" a stane se z toho "ovlivnění".

Co je cílem rituálu?
Cílem rituálu je koncentrovat myšlenky a uvědomit si, co od osudu vlastně chceme. My sami propagujeme názor, že přítomnými myšlenkami si budujeme budoucnost - a minulost neexistuje, pouze poučení z ní.

Nejsou magické rituály rizikové? Mohou ublížit?
Budeme přinášet konkrétní rituály, které lze provádět i doma.
Pokud si někdo bude ťukat na čelo, když budete někde zapalovat svíčky nebo nalévat vodu do nádoby, to už je jeho problém.
Největší černou magií jsou pomluvy, nad tuto černou magii není, u toho nemusí žádný woodoo kněz píchat špendlíky do panenky nebo podřezávat černého kohouta - ale i u toho platí, že všechno co vykonáme, se nám vrátí - co se dá pomocí rituálů ovlivnit - zdraví, štěstí, láska, obchod, prodej či koupě, ochrana majetku, zdraví a života, dále jsou milostné rituály a rituály na úspěch a kariéru, je jich nekonečné množství, rituály na učení, studium... vždy záleží na myšlenkových proudech.

Jak fungují?
Mágové a čarodějky tvrdí, že existují myšlenkové proudy, do kterých se můžeme dostat mimoděk, náhodou, ale také se do nich můžeme dostat cíleně.
Rybář tedy může udělat rituál na to, aby chytil ryby, zahrádkář na to, aby měl úrodu, existuje magie a rituál na šťastné cestování.
Taky se dá ovládat a ovlivňovat sexualita nebo se dá podpořit operace.

Jaké rituály pro čtenáře Blesku chystáte?
Rádi bychom popisovali rituály, se kterými už máme zkušenost, v podstatě jsme na vlastní kůži vyzkoušeli skoro všechno, takže můžeme podělit.
Vycházeli bychom hlavně z Magie života, kde jsou rituály často spojované s meditacemi. Magii můžeme provádět za pomoci živlů - voda, vzduch, oheň, země. 
Vzduch - použití vonných tyčinek, mysli, vysokých míst, Voda je voda, země jsou kameny, oheň svíčky, potom jsou složitější vazby mezi živly, jako je například Zrcadlová magie, sexuální magie, popis je celkově jednoduchý, každý si to může vyzkoušet, když bude mít náladu a chuť. Každopádně se na čarodějnou „spolupráci“ se čtenáři těšíme.