Doposud jsem nenašla opravdového a milujícího muže, můžu se zeptat, kdy se osudový muž objeví v mém životě? Co dělám špatně, že nemám lásku? Děkuji Renata 

Autor: archiv

Ariana: Je to docela zajímavá otázka, protože pokud nemůžete najít partnera, může to být z  důvodu, že tomu skutečně nepřeje osud, anebo, což se stává daleko častěji,  neumíte ve svém životě využít svůj ženský potenciál.

Tady nejde ani tak o to, že se vyzbrojíte trpělivostí a naučíte se čekat jako pověstná panenka v koutě, až se osudový muž ve vašem životě objeví.
Budete umět čekat na tisíc způsobů, ale podle čeho chcete onoho osudového muže poznat?

Dáte se do řeči s někým, koho ještě neznáte, a teď se vám na něm něco nebude líbit, třeba způsob jeho řeči – a kvůli tomu, že mu ráno trhali osmičku vlevo dole, o čemž vám statečně neřekl, ho vyřadíte ze skupiny „eventuálních osudových mužů“.

Vždy, když chcete, aby se ve vašem osudu něco změnilo, musíte nasadit do hry aktivitu. Nečekat, jednat. Je jedno, že se něco takzvaně „nedělá“ nebo že nějaký postup není „obvyklý“, hodně lidí se vyhýbá internetu a internetovým seznamkám, protože tam chodí „divní lidé“ a „psychopati“, lepší je seznamovat se s lidmi v terénu, v práci, ve společnosti, přes společné přátele na různých akcích. Ve skutečnosti všude kolem, na ulici, v zaměstnání, v rodině, v domě, kde bydlíte, potkáváte ty samé lidi, které potkáte i na internetu.

Ti samí lidé používají stejné telefony, dívají se na stejnou televizi, čtou stejné noviny, chodí do stejné hospody a na ten samý facebook jako vy. Takže odhoďte zábrany – a hledejte, pusťte se do toho aktivně a ještě dnes.

Autor: profimedia.cz

Raven: Myslím, že budete mít trochu disharmonii v přijímání a dávání, vy se ptáte, jak to, že něco nedostáváte - proč máte nedostatek něčeho, na co máte z obecného hlediska nárok.

Jenomže láska, city, vztahy, mezilidské vztahy, kamarádské vztahy, milenecké vztahy jsou věci nebo jevy, které nepatří do stejné kategorie jako sociální dávky. Jsem tady, tak mě živte a milujte.
Jak to, že nemám peníze, abych si mohl koupit nový mobil? Jak to, že nemám kamarády? Jak to, že nemám Lásku? Co je špatně?
Zřejmě nějak nefunguje systém, do kterého jsem se narodil nebo ve kterém jsem se ocitl. Mám právo na lásku, tak kde je?
Kdy už konečně přiběhne On s velký O, nahlásí se do služby, omluví se za pozdní příchod a pustí se do plnění svých povinností (vynášení odpadků, nákupy podle lístečku, zachovávání věrnosti, včasné příchody z práce, slušný příjem, nebude pořád viset na internetu).

Již kdysi dávno  napsal známý filosof a spisovatel Erich Fromm drobnou knížečku Umění milovat. Bolševici to tehdy nechtěli vydat, protože si mysleli, že je to nějaká pornografie, ale bylo to dílko spíše filosofické a svým způsobem průlomové, protože Fromm nadhodil otázku, jak může dostávat lásku člověk, který ji neumí dávat?
Když to budeme rozebírat podrobněji, když nebudu umět lásku dát, poznám vůbec, když mi ji bude někdo dávat? Ono je docela dobré se zamyslet nad svým životem v tom smyslu, že není dobré se neustále ptát, co pro mě mohou ostatní udělat, správné je ptát se sám sebe, co mohu udělat pro ostatní.
Stejně tak v oblasti vztahů je dobré se občas hluboce zamyslet nad otázkou, co všechno mohu udělat pro svého partnera, co všechno mu mohu nabídnout a čím ho mohu radostně překvapit a nevztekat se nad skutečností, že nikdo nechce nic nabídnout mně.

Třeba zrovna ten Osud toho skutečného a osudového partnera.

Dobrý den, jsem moc ráda, že mám možnost vám položit otázku, protože jsem četla většinu vašich knih. Jsem už dlouho bez partnera a nyní si myslím, že jsem na nový hodnotný vztah připravena, tak chci vědět, zda někoho potkám, příp. kdy a co to bude za člověka, abychom se neminuli. Děkuji a přeji hodně pohody a lásky. Myslím si na Petra 9.12.71 (neznáme se). Já jsem Hana 28.7.62.  

Autor: archiv

Ariana: Dobrý den, Haničko, pokud už máte někoho vyhlédnutého, je takříkajíc půl díla hotovo, zbývá už jenom ho dostat, jak se někdy říká, „ulovit“.
V kartách vám na předpokládaný vztah vychází docela zajímavá karta Milenci, která odpovídá rychlému navázání nového vztahu a karta Úspěch, takže si myslím, že se dáte celkem bez problémů do řeči a že je i dost silná pravděpodobnost vzniku vztahu.

Horší je ale vzniklý vztah udržet, často se stává, že se s někým seznámíte, hned je z toho schůzka, společná návštěva kina, kavárny nebo společná procházka, to je všechno tak, jak by to na začátku každého vztahu mělo být – a najednou se stane, že se dotyčný přestane ozývat, neposílá sms, nezavolá, na maily neodpovídá a vy nevíte, co se děje, jste v nejistotě, snažíte se namluvit si, že má málo času, že je pracovně vytížený, že to příští týden bude lepší - ale nebude. Jakmile se dostanete do situace, kdy protějšek začne hrát mrtvého brouka, můžete většinou myšlenky na společnou budoucnost odepsat, čím dříve, tím lépe, ať se tím dlouho netrápíte.
Proto je dobré nebo alespoň lepší se na další vývoj vztahu připravit, ženy na celém světě dělaly na svého partnera a na jeho známé rituály, není to přímo černá magie, i když se snažíte někoho ovlivnit, protože když děláte reklamu, tak to taky není černá magie, i když se jednoznačně jedná o ovlivnění.

V podstatě to můžete zkusit kdykoliv, když se vám někdo líbí. Doma si zapálíte se vzpomínkou na Něho červenou svíčku a necháte ji hořet na bezpečném místě a pod neustálým dozorem. Ke svíčce můžete položit jeho fotku nebo papírek s jeho jménem. Vyzkoušejte, často to dělá divy, pokud se budete chtít ještě na cokoliv zeptat, ozvěte se.

Autor: profimedia.cz

Raven: Když si na vaši otázku vykládám tarotové karty, tak se mi na stole pořád dokola objevuje karta Změny, Dvojka Disků. Řeknu to asi tak, že bych k novému, vámi zamýšlenému vztahu byl více skeptický a raději bych počítal i s možností, že to nevyjde.

Další karty, které se objevují – Princezna Disků – Disky jsou znamení práce, peněz, financí, Princezna Disků bývá často pracovní kolegyně nebo partnerka, se kterou dotyčný současně chodí a navíc s ní má vztah, prostě si myslím, že pan Petr už někoho má. 

Postupujte raději pomalu, zkuste se s panem Petrem seznámit spíše pod záminkou společného zájmu, sport, fitko, kuželky, společní kamarádi a raději ještě nadhoďte řeč na téma sex vs. vztahy, abyste se zbytečně nesnažila dobývat obsazené území, i když to v jistém slova smyslu odpovídá současným trendům.