Online chat
Dobrý den, podaří se mi prosím už konečně najít svou osudovou lásku? Jsem nar. 18.5.1974. Děkuji moc. Helena(Helena)
Foto
Dobrý den, ano najdete za jak dlouho je jen na vás. Zkuste se méně podceňovat a více se usmívat na svět. Partner se na tady objevuje, ale Vy ho nepřijímáte. Zkuste se oprostit od starostí, zátěží a více se na svět usmívejte. Jj...je tady :-)
budem už konečne šťastná a dá sa všetko do poriadku čo sa intrigami pokazilo ?(Jana 20.051953.)
Foto
Zkuste se trochu povznést nad situaci, nic si nevyčítejte, z ničeho se neobviňujte. Situace se projasní cca do dvou měsíců bude vše úplně jiné, pozitivní. Máte se na co těšit. Hodně štěstí!
PROSÍM NAJDU V TOMTO ROCE PŘÍTELE ,JSEM 3 ROKY VDOVA, NAROZENÁ 27.4.1953 V PONDĚLÍ ODPOLEDNE MARIE Š.(marie š)
Foto
Dobrý den, Marie, letos k Vám přijde životní situace, kterou budete řešit a zde se objeví i muž, který Vás bude chtít okouzlit. Vy ho však odmítnete. Proč? To sama poznáte. Hned poté se ve Vaši blízkosti objevuje jiný muž a to bude muž, který pro Vás bude vhodný. Jestli s ním budete či nikoliv je jen na Vás, ale vypadá skvěle :-)
Dobrý den,jsem už 3roky po operaci štítné žlázy.. není to ono.. budu mít sílu na zlepšení zdraví a nalezení vhodného zaměstnání? 13.3.1962 ..děkuji za odpověď Růžena(Růžena)
Foto
Dobrý den, Růženko, dívám se na Vás a Vaše zdraví a věci okolo podrobněji. Zkusím to napsat srozumitelně. Štítná žláza je o 5. čakře, komunikace a týká se věcí zejména z minulosti. Máte "něco" říct, uvědomit si atd. Podle toho, co píšete jste jako spadlá ve studni a okolnosti, které se nyní dějí ve Vašem životě si neuvědomujete, neumíte si je dát do souvislosti. Zkuste být chvíli sama se sebou a přemýšlejte, jen tak se dívejte do dáli a ptejte se sama sebe, c oto je ,c onevidíte. Uvidíte, že Vám Universum dá informaci o tom, kterým směrem máte jít dál. Poté se zlepší Váš zdr. stav, zesílíte a najdete vhodné zaměstnání. Pokud bych se měla vyjádřit k tomu, jestli najdete zaměstnání a zvládnete ho nyní "bez přemýšlení", ano, práce se Vám zde objevuje cca v září.
Dobry den, chcem sa spytat ako sa mi bude darit v tomto roku financie a zdravie. Dakujem(Viera)
Foto
Dobrý den, finance - žádná změna, stagnace, zdraví - pozor na klouby a kůži (její citlivost), to jsou nyní dvě oblasti, na které si máte dát větší pozor. Jinak se mi zde objevují věci "pod dekou", tzn., že můžete užívat nějaké léky, to je vše stabilizované a v pohodě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda přestanu kouřit a co by mě k tomu pomohlo. Nar.21.6.1964. Děkuji(Marcela)
Foto
Dobrý den, Marcelko, přestat kouřit je o vlastním chtění. Pokud Vám kouření vadí, zkuste si sama říct a dost. Lidé zkouší různě finty, ale hlavu ovládáte jen a pouze Vy.
Dobrý den, chci se, prosím, zeptat na moje zdraví a práci. Děkuji Jana 11/11/66(Jana)
Foto
Dobrý den, zdraví - žádné vážné onemocnění se mi zde do konce roku neobjevuje, práce - žádná změna, klid, vše stejné jako doposud s mírnými vychýlkami, ptám se jen do konce roku 2015.
Dobrý den, prosím hrozí mně v blízké budoucnosti dialýza. Problémy s ledvinami. Narozena 17.5.1948 Děkuji.(Marie)
Foto
Dobrý den, dialýza Vám nehrozí. Více pijte, no doporučím Vám obrátit se na alternativní medicínu, pomoc určitě najdete. Každopádně více na sebe myslete, protože ledviny souvisí se vztahem sama k sobě a je to to nejposlednější, co může být, když člověk nenaslouchá své intuici, svým pocitům.
Dobrý den, zajímalo by mě, kdy se dočkáme miminka. Jsem narozená 29.4.1985, přítel 24.3.1977. Předem moc děkuji. Iva(Ivca)
Foto
Dobrý den, Ivo, v roce 2017 počtete a porodíte.
Chtěla jsem se zeptat jestli se budu někdy v budoucnu stěhovat. Děkuji(Daniela)
Foto
TO BUDE NA vÁS, STĚHOVÁNÍ VÁM LEŽÍ V HLAVINCE JIŽ DELŠÍ DOBU, PTÁM SE TEDY DÁL NA PŘÍČINU STĚHOVÁNÍ. ROZHODNUTÍ, MINULOST, KTERÁ VÁS DOBÍHÁ A VY CHCETE ODEJÍT, ABY VÁS NENAŠLA.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak to bude do budoucna s mým manželstvím.Čeká mě rozvod?(Lucie)
Foto
Dobrý den, velmi citově napjaté období, které bude ještě procházet zkouškou, která vás jako pár buď stmelí nebo rozdělí úplně.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se dočkám potomka - datum nar. 21.3.1978. Děkuji(Datel78)
Foto
Dobrý den, ano.
Dobry den, jsem 7 let sama. Prijde uz nejaky pan Bozsky?:-).(gabina, 25.11.1969)
Foto
Dobrý den, Gábino, letos v létě (cítím teplo a vodu) se ocitnete v situaci, kde "někomu" pomůžete. Zde bude i muž, který Vás poté osloví, bude zde láska na první pohled, sama to ucítíte, slova budou následovat. To bude léto :-) Moc Vám to přeji!
Dobry den prestehuji se jiz brzy z nynejsiho bydliste? Alena 14.9.1966 8.30 hod.(Alena)
Foto
Dobrý den, stěhování vidím v kartách až v roce 2016 - jestli je to brzy nebo pozdě si netroufnu říct směrem k Vám do života. To, co Vás tady "drží" je situace, která přijde, kje již rozjetá a Vy ji máte řešit, resp. dát na ni odpověď. Pak jste uvolněná a můžete odejít, odstěhovat se.
Dobrý den, najdu někdy lásku a budu mít děti?děkuji, Alena 4.4.1978(Alena)
Foto
Dobrý den, ano, ano a možná dřív než si sama myslíte.
Pěkný den mohla bych poprosit katričky jestli se má dcera Lucie dostane na odvolání na Zdravotní lyceum do Ostravy .26.11.1999 v Ostravě ..děkuje maminka Zuzana(Zuzana)
Foto
Dobrý den, Zuzanko, odpověď karet je zcela jasná, zřetelná a zní ANO, Vaše dcera se dostane na odvolání na zdravotní Lyceum v Ostravě.
13,8,1966 fino chcem odist pracovat do zahranicia podari sa mi to? (fino)
Foto
Ne v oblasti, kterou si představujete nebo místo. Pokud odjedete, bude to jinam než si v tuto chvíli myslíte, máte rozjednané.
Potkám brzy svou životní lásku?(Ila)
Foto
ANO, brzy.
Dobry den pani Kalivodova, jsem tesne pred porodem a s pritelem mame v posledni dobe vetsi neshody ohledne traveni spolecneho volneho casu. Bojim se, jak to zvladneme resit v budoucnu s malym miminkem, aby touto nasi komunikaci netrpelo. Jak se mam zklidnit, bude to lepsi? Moc dekuji...Jana (jana)
Foto
Dobrý den, Jani, Váš přítel je docela nervozní z toho všeho, co se nyní děje. Je pořád v pohybu a má pocit, že pořád něco nestíhá. Je dost zodpovědný a chce mít vše ok, ale ono to tak nejde mít život samou mřížku a ukládat do ní věci, vše se časem mění tak, jak daná situace vyžaduje. Navíc Váš partner cítí, že už není úplně středem Vaší pozornosti, ale že je to očekávající přírustek. Zkuste svého partnera více zapojit do důležitých rolí otcovských, ale taky partnerských. V této inkarnaci máte být jako muž a žena spolu, společně s miminkem, no a zanedlouho má přijít další miminko :-) Držte se!
Dobrý den, narodila jsem se 27.11.1977 v Brně ve 12,20 hodin- dosud nemám štěstí na lásku, prosím jak to bude dále ? Čeká mě (osudová) láska?? Co pro to můžu udělat?? Děkuji (Šárka)
Foto
Dobrý den, Šárko, láska čeká na Vaše rozhodnutí, kterému se bráníte, protože si děláte sama kolem sebe věž, hráz pro muže, aby k Vám nemohli. Šárko, rozhodněte se sama za sebe, zda opravdu chcete partnera do svého života. Pokud ano, požádejte beze slov, jen mentálně o muže těchto kvalit: a na A4 papír si napište na levou stranu to, co byste chtěla, aby Váš partner měl. Na druhou stranu napište to, co jste ochotna jemu dát. Pište vše - vlastnosti, city, materiálno, prostě všechno. Až bude seznam hotový, zapalte bílou svíčku a dopis polohlasně přečtěte, poté zapalte roh papíru o plamen svíčky a dejte shořet do předem připraveného hrnce. Papír musí shořet do posledního místečka. Říká se do roka a do dne, ale čas je nyní zrychlený a vyjímkou nenjou tři dny, měsíc, dva měsíce atd. Držím pěsti, Šárko a posílám Andělskou podporu!
Co mě čeká v nejbližším období?(Dana)
Foto
Samé pěkné věci, žádná přehnaná negativa.
hezky den pani Evo, chtela bych se zeptat jestli jeste budu mit detatko JANA 14.8.1973 Humpolec predem dekuji za odpoved (jana)
Foto
Dobrý den, Jani, je mi to moc líto, ale bohužel miminko se mi zde neobjevuje, ať vedu otázky jakýmkoliv směrem.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda můj syn úspěšně odmaturuje. Datum narození 19.2.1996, 12:40 hod. Děkuji za odpověď.(Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, no tak to každopádně. Waw...Váš syn bude jeden z nejlepších, můžete být na něho hrdá!
Peniaze-moj problem. Mozem ich dostat, vyhrat alebo zarobit?(anna)
Foto
Vyhrát v malém obnosu, ale není to hned, dostat průběžně, nejsou zde velké částky, vydělat, no to každopádně :-)
Dobrý den,prosím mám jít letos na operaci kýč.kloubu?7.4 1963 Alena dekuji(alena)
Foto
Dobr ýden, ano, hodně Vám to pomůže po všech směrech.
Dobrý den, chci Vás poprosit o Váš názor, zda se mám přestěhovat. Děkuji.Nar. 26.8.1946(Marie)
Foto
Dobrý den, Maruško, zda se máte přestěhovat či ne, to si rozhodněte sama, do toho Vám nikdo mluvit nemůže. Já Vám nyní ukážu obě cesty, jak se budou vyvíjet. Pokud se přestěhujete, tak budete ve větším klidu, nic nebudete muset, cítím velkou úlevu, odpočinek. Je to pro Vás hodně pozitivní, budete se ze začátku ptát, co a jak - sama sebe, ale brzy zjistíte, že jste v pohodě a vyhovuje Vám to prostředí a vše okolo. Pokud zůstanete ve stávajícím, objevují se mi zde těžkosti, které sice znáte, ale postupně pr oVás budou těžší a těžší. Nechcete nikoho obtěžovat, takhle byste musela, byla byste donucená situací. Karty mluví jasně. Pokud zůstanete, budete žít se zátěží na zádech, pokud se přestěhujete, hodně se Vám uleví. Sama zvažte, jak se rozhodnete. Hodně štěstí!
Dobrý den chtěla bych se Vás zeptat zda vnučka Kateřina nar. 31.1.1994 zdárně ukončí vysoukou školu a zvládne státnice Děkuji(Dana)
Foto
Dobrý den, Dano, to je pěkné, že máte starost o svou vnučku, ale nemusíte. Je to chytrá holka, která řádně v termínu ukončí studium na VŠ. Státnice zvládne, i když bude více nervózní. Pokud ji chcete podpořit, pomoct, dejte jí nějaký talisman pro štěstí a řekněte jí, že ho má mít při sobě v období zkoušek, že jí to pomůže. Jak jí to pomůže? Bude ten předmět mačkat, držet v dlani a odevzdá do něho vše negativní, bude se tak více soustředit na to, co má právě dělat, říkat apod. Nemusíte mít strach, Vaše vnučka vše zvládne v pohodě.
Dobrý den paní Evičko, ráda bych se Vás zeptala co mě čeká v nejbližší budoucnosti..děkuji moc (Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, ve Vašem životě je vše tak, jak má být. Žádné velké změny zde nejsou. Objevuje se zde nervozita, strach a stres ze situací, které projdou Vašim životem ,ale Vy je nebudete moci ovlivnit. Sama se držíte více při zemi a zvažujete každý následující krok. Takže tak :-)
Dobrý den, jsem narozena 14.6. 1987 v 5:05 ráno. Chtěla jsem se zeptat zda najdu stálého partnera tento rok. Předem děkuji za odpověď.(Lucie)
Foto
Dobrý den, v červnu tohoto roku projdete situací, věci ve Vašem životě se dají do pohybu a přichází nový muž do Vašeho života v podobě stálé opory pro Váš život.
Dobrý den, zajímá mne, jak se bude vyvíjet můj osobní život. Narodila jsem se 26.5.1968.(Petra)
Foto
Dobrý den, Petro, dívám se dívám a vidím vše zastřené. Ptáte se na svůj život, jak se bude vyvíjet. No, bez Vašeho zapřičinění nijak, resp., vše zůstane stejné či podobnému tomu, co je v současnosti. Objevuje se mi zde Vaše přemítání nad věcmi, situacemi, událostmi, ale žádná akce, reakce, jen útlum. Pokud chcete něco ve svém životě změnit, jděte vstříc životu, pak nastanou změny a to velmi pozitivní.
Dobrý den , potkám nového partnera?? 13.1.1975(Jarka)
Foto
Dobrý den, Jarko, v říjnu letošního roku potkáte partnera a čeká Vás taky další životní změna - vše v pozitivu, máte se na co těšít :-)
proměni se kamaradstvi ve vztah?(pavla)
Foto
ANO
dobrý den, už dlhší čas si neviem nájst prácu. kde robím chybu? dakujem za radu. 24.11.1975(lena)
Foto
Dobrý den, Leni, chybu neděláte, jen jste na své okolí moc hodná a nabízíte víc, než oni chtějí. Zkuste více dbát na sebe. Nebuďte tolik vstřícná, protože tady vidím, jak jdete přes určitou hranici, mez a Vaše okolí toho využívá. Uvidíte, že pokud zpřísníte své požadavky a nebudete ve všem vstřícná, co půjde proti Vašemu přesvědčení, tak práci najdete cca do měsíce. Hodně štěstí!
Dobrý den .Mám problémy s páteří. čeká mě operace nebo pomůže alternativní medicína? Jsem nar.17.11.73. Děkuji(Kateřina.)
Foto
Dobrý den, Katko, před chvíli jsem Vám odpovídala na vztahovou otázku a jejda, hned je tady Vaše další otázka. Operace páteře v tuto chvíli není nutná, doporučuji jít směrem alternativní medicíny, ale hlavně ke změně týkající se sama sebe.
Dobrý den . Jsem nar.17.11.73. najdu tento rok partnera se kterým budu žít? Děkuji(Kateřina)
Foto
Dobrý den, Katko, v kartách se mi objevuje, že je k sobě nechcete pustit. Tak jak to je, hm? Pokud si říkáte, muž ke mně může přijít, ale nesmí být xxx, tak věřte, že to jediné, co Universum nemá rádo, že jim radíte, jak a co dělat. Pokud si v sobě dáte jasná pravidla co do života chcete a co nikoliv, přijde a to cca do měsíce. Držím pěsti!
Najde manžel (5.9.1964) v nejbližší době práci?(Liška)
Foto
Dobrý den, pokud práci hledá, objevuje se mi zde hodně vysoký bod, který nepřejde. Práci by měl hledat buď v jiném nebo podobném oboru nebo slevit ze svých nároků, které jsou vysoké. Pokud tento pohled změní, práci určitě najde a to brzy.
Dobrý den ,chtěla bych se prosím zeptat jestli není vedle mě vidět nějaký muž Lenka 3.4.1968 .Děkuji.(LENKA)
Foto
Dobrý den, Leni, no jasně, že je a není jeden. Leni, kudy to chodíte, že jste je ještě nepotkala. Objevuje se zde více mužů (cca 4), jednoho znáte, další neznáte. Sama v sobě máte trochu zmatek, jestli muže do svého života chcete nebo chcete. Rozhodnutí je na Vás. Stačí se beze slov rozhodnout, že chcete do svého života muže takového, který Vás bude chtít takovou, jaká jste. Uvidíte, že poté se muži odtajní, Vy je uvidíte a necháte k sobě přistoupit takového, který Vám bude energeticky nejvíce vyhovovat.
Dobry den. Mam moznost podnikat respektive odkupit polovicny podil uz zavedenej spolocnosti. Je tam ale dost vysoka cena. Mam do toho ist? Dakujem Andrea 11.4.1976(Andrea)
Foto
Dobrý den, Andrejko, no a konečně pořádný dotaz :-) Zda do "toho" půjdete či nikoliv je na Vás, to si musíte rozhodnout sama, já se podívám, co Vám přinesou obě strany a to i do budoucna. Pokud se jedná o podnikání jako takové, Vy ve svém životě máte projít takovou zkušeností, máte se dívat a poté aplikovat. V této oblasti máte hodně co dát. Pokud budete podnikat, určitě Vám to půjde skvěle. Takže pokud odkoupíte část a začnete podnikat bude pro Vás docela důležité životní rozhodnutí, ve kterém se bude jednat nejen o finance, ale taky o Vás samotnou. Najednou budete muset přemýšlet, jednat a nejen teď, ale i vidět do budoucna. Máte zde rozhodování se na základě vlastních zkušeností, taky se objevuje něco jako Váš talent v podnikání a do života přináší velkou změnu - pozitivní. Pokud se rozhodnete nejít do výše zmíněného podnikání, další nabídky budou přicházet, podnikání jako takové Vás bude lákat, bude to jen na Vás. Každopádně pokud do toho podnikání nepůjdete, při jakékoliv další příležitosti se budete bát víc a víc. Hodně štěstí při rozhodování.
Dobrý den,jsem nějaká unavená životem a nevím co dělat dál,poradíte mi,moc díky za odpověd. Veronika 9.4.1973.(Veronika)
Foto
Dobrý den, Veroniko, unavená životem a víte proč? Protože hodně chcete a méně se necháváte vést svým cítěním. Ani se nedivím, že jste unavená, to by vydržel málokdo, ale na druho stranu zase tak špatné to není. Zkuste se změnou u sebe, protože změnu to chce, to každopádně! Zkuste se odpoutat od starých vzorců, které máte ve svém životě. Zkuste si více dovolit sama sobě, nebuďte na sebe tak přísná. Více relaxujte a nabírejte síly. Děláte hodně věcí, protože musíte, ale pravdou je opak, nemusíte, protože pokud Vy nebudete v pořádku, v pohodě, nikomu jinému nepomůžete. Posílám Andělské pohlazení pro krásný den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaky budu mit letosni rok?Hlavně bych chtela vedet, jestli najdu partnera pripadne zda to bude v nejblizsi dobe? Dekuji, Markéta, nar. 18.11.1990(Markéta, nar. 18.11.1990)
Foto
Dobrý den, Markéto, letošní rok bude pro Vás očistným rokem. Více věcí ve Vašem životě se bude měnit, odcházet a nové přicházet. Pozor na lítost a sebelítost, protože to Vás může na Vaší cestě, změnové k lepšímu, pozastavit. Partner přichází po změnách nutných, které se mi zde objevují. Takže takový kolotoč. Pokud uděláte kroky ke změně své vlastní, pak bude moci přijít partner. Kdy to bude záleží jen na Vás.
Dobrý den, chci se zeptat jak se budou vyvíjet mé vztahy. Mám přítele ale nějak nám štěstí vyprchává, nejsem si však jistá, jestli s jiným by to nedopadlo podobně. Dále by mě zajímalo, jak s ebude vyvíjet moje kariéra. Cítím se, jako na životní křižovatce a nevím kudy kam. Moc děkuji (9.1.1989)(Rozárka)
Foto
Dobrý den, Váš vztah v "zajetých kolejích", což se mi zde zobrazuje zcela zřetelně. Váš partner Vás miluje, ale nemusí tomu odpovídat jeho činy, protože to bere už "přece normálně" a je si jistý tímto vztahem. Ptám-li se, co Vy můžete udělat pro tento vztah pozitivního, zda vůbec můžete, zde je odpověd - narovnání starých, zajetých situací do nových příležitostí. Zkuste z obyčejných věcí udělat neobyčejné, dejte životu úplně jiný ráz. Váš vztah potřebuje vzduch, let, novou inspiraci. Ptáte se dál na další vztahy. No, proč ne, máte tady muže a nejsou úplně špatní, ale všichni mají "něco" společného s Vašim současným partnerem. Zkuste se podívat na svůj vztah jako do zrcadla, co Vám svým chováním chce partner říct. Kariéra - zde se mi objevujete jako šedá myška, pokud neuděláte ve svém životě změnu - jakoukoliv - budete šedou myškou dál. Není to tady špatné, půjdete postupně, pomalu výš, ale pomalu. Pokud uděláte změnu v přístupu k sobě a svých následných činů, hodně se ve Vašem životě změní. Držím pěsti!