Online chat
Dobrý den, najdu letos dobrého kamaráda? Jak budu na tom se zdravím v tomto roce? Děkuji.(Olina)
Foto
dOBRÝ DEN, oLINO, bohužel ne. Důvodem je Vaše věčné přemítání o dobrém a špatném. Zkuste to změnit a říct si CHCI, PROSÍM A ŽÁDÁM a ted vyslovte to, co chcete. Zdraví - známka fyzické nepohody, jde ruku v ruce s mentálním projevem, duší, nyní strádá.
Dobrý den paní Evo,Chtěla bych se zeptat na dvě věci.:Budu mít příští rok práci na plný úvazek a budu moci zůstat na svém současném místě? Je dobré výhledově uvažovat o změně v práci nebo se to na současném místě uklidní a budu tam spokojená? Déle bych chtěla vědět jestli už konečně najdu hodného a vhodného partnera? Jsem už dlouho sama a ráda bych, aby se můj život konečně zklidnil a abych měla zázemí. Děkuji Hanka(Hana 120160)
Foto
Dobrý den, Hanko, zde jsou odpovědi - ano, ano, uklidní se to, ANO.
Najdu životní lásku (Helena)
Foto
Až si to dovolíte, tak ano. Nebudete jí muset hledat, přijde sama. Nyní jste schoulená v koutě a Vaše dušička se bojít vyjít ven, protože už jednou (no...asi vícekrát) dostala na "zadeček" a ted se bojí.
KDT SI NAJDU NEJAKOU PRACI?(Marketa)
Foto
Změna charakteru práce a jeho výběru. Letos.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli budu někdy na tom finančně lépe.Děkuji 22.9.1968(Blanka)
Foto
Dobrý den, Blanko, ano, budete, ale ne jen tak. Změna přijde po Vašem přijetí své důležitosti v tomto bytí. Jste stará duše, která mnohé ví a zná, ale bojíte se vyjít na světlo. Z této strany jdou finance. Pokud ve svém životě nedáte prostor změnám, finance budou stagnovat dál.
Najdu si konečně práci?(Zuzana)
Foto
ANO.
Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jestli potkám partnera pro život děkuji Lucie (26.4.1977)(Lucie)
Foto
Dobrý den, Lucko, potkáte, ale nesnažte se zase jemu přizpůsobovat. Touto zkouškou procházíte a proto to "nějak" nejde. On si Vás najde, protože se mu líbíte taková jaká jste a Vy se poté začnete přizpůsobovat jemu a to on nechce. Takže až nyní potkáte partnera, zkuste zůstat sama sebou, protože to on na Vás miluje a obdivuje a proto přijde a vybere si právě Vás.
Dobrý den , mám městský byt , prodá mi byt město ? Alena 20 .2 1952 Děkuji za odpověď.(Alena)
Foto
Dobrý den, jednoznačně ANO!
Dobrý den, 8.6.2015 mě čekají státnice. Zajímalo by mě, jak dopadnou. Hezký den(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, státnice uděláte. Jak dopadnou, myslíte známky? Proč nepíšete konkrétně. Čím konkrétnější otázka, tím konkrétnější odpověď můžu stáhnout.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda syn nar. 10.6.1986 najde v letošním roce práci. Děkuji.(Alice)
Foto
Dobrý den, Alice, ano, najde, ale jiného zaměření než nyní hledá - obor, tady vidím změnu.
Dobrý den, podaří se nám koupit letos domek s větší zahradou? děkuji Dagmar 5.2.1961(Dagmar)
Foto
Dobrý den, velké ANO!
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se mi povede prodat dům. Děkuji Hana(Hana)
Foto
Dobrý den, ano, dům bude do konce roku 2015 prodán, ale objevuje se mi zde ještě menší změna. Možná cena nebo realitka.
Pěkný den, najdu ještě životního partnera. Děkuji za odpověď Jana 17.8.1965(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, ano, určitě najdete a to velmi brzy. Jen se mi tady objevují dva. Hodně štěstí.
Dobrý den, mám kamarádku LAďku, nar. 9.4. 1966,chtěla bych se zeptat, jestli už se konečně zlepší její zdravotní stav. Od roku 2013 se léčí z rakoviny. Děkuji(Eva)
Foto
Dobrý den, Evo, každá nemoc se dá léčit, taky rakovina, ale Vy ji můžete pouze držet pěsti pro štěstí v tom, aby našla tu správnou nitku k rozmotání svého zamotaného "něčeho" v jejím životě. U rakovin se jedná o stádium nejvyšší výstrahy k sobě samému a mé cestě.
mam dotaz na patek(Libor)
Foto
Dobrý den, Libore, nerozumím Vaši otázce, je mi to líto, nemám na co odpovídat.
Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli najdu na lásku, vážný vztah? Petra 4.8.1978, cca 6.10 ráno. Děkuji moc.(Petra)
Foto
Dobrý den, Petro, ano, lásku najdete, ale musíte si sama ujasnit, zda vůbec někoho chcete nebo nechcete do svého života. Máte jít mezi lidi, do parku. Vaše duše je smutná, pláče a není to první den, můžete ji pomoct tak, že se rozhodnete, usmějete se na sebe do zrcadla, pak venku a než se nadějete, přijde velké krásné světlo v podobě muže, který Vás bude milovat, Vy jeho a prožijete krásný vztah.
Pani Evicka, krasne Vas pozdravujem a zelam vsetko dobre. Prosim o odpoved na tieto otazky - 1. podari sa mi zlozit skusky 09.06., resp. neskor? 2. Mam sa do buducna zamerat na studium v oblasti psychologie a medzinarodneho uctovnictva, alebo nie? 3. Je moje manzelstvo u konca, alebo ma sancu na pokracovanie? Ma zmysel pokracovat v zivote s clovekom, ktory ma klame ? 4. Podari sa mi najst pracu v zahranici? 5. Ako pristupit k problemom mojich deti? Tatiana. 02.02.1976, nar. o 10,45(tatiana)
Foto
Dobrý den, Tatiano. Zde jsou odpovědi na Vaše otázky: 1/ ANO 2/ Psychologie - jednoznačně 3/ může pokračovat - je potřeba změnit běh věcí, které jsou již jako zajeté koleje 3a/ každý člověk by měl dostat druhou šanci, je to na Vás, každopádně karty to vidí pozitivně, tak mu důvěřujte, Vaše manželství bude jiné, ale pořád krásné 4/ ANO (ale budete se pak rozhodovat, jesli tam půjdete) 5/ čelem, Tatiano - tady není prostor na takové obšírné odpovědi. Vaše palba otázek mi nedovolí více rozvinout podstatné, ta kse dozvídáte jen střípky, což je mi líto, ale jinak to nejde.
Dobrý den, nutně potřebuji, aby se mi tento týden zadařilo finančně. Vyjde mi to? (Míla M.)
Foto
Dobrý den, nevýjde, je mi to líto.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mě čeká ještě těhotenství, případně kdy. Děkuji za odpověď.(Renata)
Foto
Dobrý den, Renato. Ptáte se zda otěhotníte, ale v kartách mi jde, že nechcete. Tak se ptám já karet, jestli můžete mít děti, zda jste zdravá a připravená dítě počít, odpověď je ano. Takže pokud dítě chcete upřímně a z lásky ne z jiných důvodů (třeba, protože kamarádka od vedle...) tak miminko přijde.
Dobrý den, jsem už více než osm let sama, zůstane to tak nebo mě ještě čeká velká láska? Jsem si jistá, že se mi zadaří ve financích jen nevím přesně kdy, ale potřebuji to zoufale co nejdříve. Jak to vidíte vy? Míla(Míla)
Foto
Dobrý den, Mílo, svůj názor Vám psát nebudu, ale zeptám povolanějších z Vyšších sfér a sdělím zde jejich odpovědi. Láska - ano, přijde. Bude to muž, který bude mít duši osoby z minulých inkarnací a dojde k jejich spojení. Vztah to bude moc a moc pěkný, láska naplněná. Finance - přijdou, ano, opravdu tady jsou, ale aktivace bude v době až povolíte tu zeď, kterou tak tlačíte a snažíte jí pohnout. Zkuste více povolit v tlaku k Universu, poté finance přijdou.
Dobrý den paní Kalivodová, prosím Vás budu mít ještě jedno zdravé, živé dítě? (Marta)
Foto
Dobrý den, Marto, žádné další dítě zde nevidím.
Dobrý den, paní Evičko. Bude mít má dcera někdy děti a partnera ? Děkuji za Vaši odpověď. S úctou a pozdravy Daniela, 2. 10. 1969(Daniela)
Foto
Dobrý den, Danielo, Vaše dcera bude mít partnera a jedno dítě a vztah to bude pěkný a klidný.
Dobrý den paní Evo. Dočkám se zpět zapůjčených peněz i s úroky? Děkuji(Jolana)
Foto
Dobrý den, Jolano, je mi to líto, ale bohužel ne...aspoň ve brzské době. Pokud se k Vám peníze vrátí bude to za delší čas.
dobrý den 13. 6. 1994budu mít praci(jirka)
Foto
Dobrý den, Jirko, práce trvalého charakteru přichází v říjnu 2015 v úplně jiném oboru než čekáte. Tato práce Vám bude nabídnutá.
Dobrý jsem. Jsem dlouhodobě sama. Potkám letos životního partnera?(Soňa, 55 let)
Foto
Dobrý den, Soňo, partner k Vám nemůže, protože Vy se tomu podvědomě bráníte. Jako byste se "něčeho" bála už dopředu. Zkuste si třeba na papír dát všechna pro a proti - co po partnerovi chcete, aby...a co nechcete, aby...jedná se zde o uvědomění Vaše osobní. Pokud pochopíte a tuto síť sama k sobě protrhnete, partner do konce roku přijde.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na mou karmu -zátěž -úkol. Jsem narozena 13.7.1972. Předem moc děkuji(Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavlo, karmických úkolů je během života více, nejedná se o jeden, to by bylo moc jednoduché. Nyní se nacházíte v řešení karmické úlohy vztahu sama k sobě a svému okolí. Váš život je pod změnovými symboly, takže se asi v životě nenudíte. Jde tady jedna změna za druhou. To memusí být fyzické nebo materiální změny (ale můžou), ale změny postojů, vzdělání atd.
Dobrý den paní Kalivodová, moc mě trápí, že můj syn stále nemá žádnou přítelkyni. Narodil se 20.1.1982. Dočká se nějaké lásky ? Děkuji za odpověď Ludmila(Ludmila)
Foto
Dobrý den, Ludmilo, Váš syn je velmi citlivý, mladší duše a jde podle svého životního plánu, takže v tuto chvíli je ok. Přítelkyně do jeho života přijde v příštím roce, opět kontroluji a je to tak, jak má být, je to v souladu s jeho životním plánem.
Dobry den,potkam jeste LASKU ?dekuji (Blaza)
Foto
Dobrý den, Blažo, ano, potkáte. Vstoupí do Vašeho života v době, kdy to budete nejméně čekat a bude opravdu krásná, hřejivá a oboustranná. Moc Vám to přeji!
tak bude to ve stredu 27 !!! nebo v pondeli 25 ???(anela)
Foto
Nerozumím Vaši otázce, je mi to líto, nemám na co odpovídat.
Usmíří se naše rodina ? spraví se moje dvojí vidění.(Jiřina)
Foto
NE. ANO - může, ale je potřeba jít k podstatě věcí, a tou je Vaše cítění, které je nyní trochu potlačováno negacemi z okolí.
dobry den, co nevidet zacnu podnikat. jedna se o provoz kosmetickeho salonu.bude se darit? zlepsi se ma financni situace? dekuji.23.9.1985.(katka)
Foto
Dobrý den, Katko, skvěle zvolené podnikání. Jdou Vám tady změny a změny, které vedou dál k rozšiřování Vašeho podnikání. Finance se zlepší - zvednou až v prosinci 2015. Do té doby to bude kolísat.
Dobrý den, kdy potkám lásku? Děkuji za odpověď.(Misha)
Foto
Dobrý den, Misho, chcete lásku a nechcete jí k sobě pustit, to je pak těžké. Nyní se choulíte jakoby sama do sebe a jen čekáte. Cítím zde ublížení, poškrábanou dušičku. Letos cca v říjnu do Vašeho života situace, která umožní rozmotání pohledu na "lásku" z jiného úhlu. Opravdová láska přichází v roce 2017.
Dobrý den! Budem tvorit ešte s niekým pár. Narodila som sa 11.3.1949. Dakujem za odpoved.(Viera)
Foto
Dobrý den, Viero, pokud máte na mysli pár jako společné soužití (já tomu říkám jedno wc, jedna koupelna), tak to bohužel ne. Pokud máte na mysli "kamaráda", tak je jich tady více. Využijte jejich přítomnost, společnost.
Dobrý den,zlepší se vztahy v rodině s dětmi a moje zdraví.1.6.1946.děkuji Anna.( anna)
Foto
Dobrý den, Aničko, ptáte se hodně obecně, odpovědi budou téhož rázu. Vztahy v rodině s dětmi se zlepší - pomalý nájezd začne v červenci tohoto roku, poté mírná stagnace a další pohyby se mi zde objevují v říjnu tohoto roku. Je to takové vlažné, nic, co by mělo situaci protrhnout, narovnat. Zdraví - úměrně k věku, nejvíce se mi zde objevuje močový měchýř a svěrač, taky ledviny nejsou úplně v pořádku. Zkuste si udělat očistu, ve Vašem případě bych doporučila čaj na ledviny a celkově posílit orgány - více ovoce a zeleniny.
dobrý večer,chtěla bych se zeptat zda půjdu příští rok v dubnu do důchodu děkuji za odpověd(danuše)
Foto
Dobrý den, Danuše, objevuje se mi zde pouze čas, ale bude Vám nabídnutá další práce, pokračování s otevřeným koncem. Takže pokud budete chtít opravdu odejít do důchodu nebo dál pokračovat bude na Vás, nabídka ze strany zaměstavatele příjde, rozhodovat se budete až poté, co zjistíte, oč konkrétně vlastně jde.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli mě čeká změna zaměstnání.(29.9.1971) (Mirka)
Foto
Dobrý den, Mirko, nyní vidím v oblasti zaměstnání nepěkné chvíle, situace, které Vás jakoby tlačí. Pokud je Vaše otázka míněná jako, jestli Vás vyhodí, odpověď je NE, pokud budete chtít v práci skončit sama, tak to záleží na Vás. Ptám se dál, proč zde cítím takový tlak, odpověď - tlak jede z vyšších míst, Vy nejste jediná. Čeká se chybu jedince, kterému poté bude nabídnutá jiná pozice nebo odchod.
Dobrý den paní Evo, prosila bych se zeptat na práci, jestli to ustojím a jestli mě bude opětovat city člověk, na kterého myslím. Děkuji. (Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, Práce - zvládne vše tak, jak sama buedte chtít. Nenechte se ovládnout, což se mi zde objevuje, že nyní nemáte jednoduché období. Vy píšete, jestli to ustojíte, odpověď je ano, pokud budete sama sebeou a nenecháte se nikým ovládat. Opětované city - ANO!
Dobry den.Mela bych na Vas prosbu,zda by mi karty rekly jestli budu jeste normalne chodit,nyni mam potize pareza a jak na tom budu s financena. nar.13.4.1951 jana(Jana Kvasnickova)
Foto
Dobrý den, Jitko, chodit budete, ale ptám se, co je příčinou Vašeho zdr. stavu - chůze - malinko jste se odklonila od své životní cesty, vidím velké zklamání z rodiny, ze které pocházíte, útlum a pád. Chůze ano, ale zkuste jít více do hloubky sama k sobě, protože si sama bráníte (mentálně) k uzdravení. Finance, no nic moc, ale jde to. Do konce roku mírné zvýšení, ale spíš přijdou přeplatky atd. Není to jednorázové, ale je to nenavazující na sebe. V příštím roce k Vám jdou finance za práci - stálý příjem v různých částkách. Držím pěsti!
Dobrý den paní Kalivodová, stanu se někdy babičkou od mých dvou synů? - Martina, nar. 21.7.2977 (víc jako 10 let byl v Anglii), nyní je v Česku a Petra, nar. 23.10.1978 (před svatbou v prosinci 2014) kterému nečekaně, náhle zkolabovala přítelkyně a již ji neoživili. Děkuji za Váš čas. Zdenka, nar. 30.11.1946(Zdenka)
Foto
Dobrý den, Zdeni, celkem tři vnoučata a od obou synů. Omlouvám se, ale nemůžu Vám zde více podrobněji napsat, protože se jedná o karmickou záležitost a je velmi důležité ještě rozhodnutí Vašeho jednoho syna...pak se může mírně taky posunout čas. Každopádně všechny vnoučata uvidíte :-)
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na vztah,zda mě v budoucnu čeká seznámení.28.7.1985(Roman)
Foto
Dobrý den, Romane, seznámení ano, ale až poté, co sám budete chtít, zatím se mi zde objevují Vaše nároky na dívky, které se zde taky objevují, ale Vy je k sobě nepouštíte. Pokud chcete partnerku, nevidím zde problém. Pokud se ptáte na nový vztah, novou osobu, objevuje se zde cca v srpnu 2015 na cestě. Nenechte se zmýlit slovem cesta, to může být i po cestě do práce nebo na výlet.
Vdá se moje dcera nar. 9.5.1987 v 11.50hodin a bude mít rodinu?(Pája)
Foto
Ano, v pozdějším věku, rodinu taky taky vidím a krásný vztah.
Dobry den.Prosim o radu.Mám syna a je talentovanej na fotbal ale ma taky dobre vysledky ve škole.Chcela bych vědet zda to ve fotbalu dosahne uspěch,nebo se spiš mame věnovat škole a vzdělani.Jmenuje se Jan a datum narozeni je 20.2.2002.moc ďekuji za radu(Marie)
Foto
Dobrý den, Marie, Váš syn má talent, ale těch je tady víc. Takže k fotbalu - pokud se vydá po této cestě, bude úspěšný, ale pouze do doby, než ho "něco" odtáhne z této cesty. Není to zranění ani nic podobného, ale zcela jednoznačné jeho rozhodnutí o svém životě a své další cestě. Ať se ptám jakkoliv pokaždné mi z této cesty sám uhýbá. Pokud by se věnoval studiu, bude sám více naplněn a to v oblasti k lidské duši. Váš syn je hodně citlivý, vnímavý vlohy zde vidím v oblasti, psychologie a lékařské vědy komplexně.
Dobrý den, prosím udělá dcera v letním semestru zkoušky na VŠ? děkuji 5.12.1988(Iva)
Foto
Dobrý den, Ivo, Vaše dcera zkoušky udělá, ale vidím zde změnu, která nastane. Může to tnamenat, že na jinou školu nebo jiný obor.
Hezky den.Jsem narozena 21.4.1977 00:45,prosím jaké mám zivotni posláni a jaká prace je pro me vhodná ?Pravé to resim?Rada bych se zeptala na jogu a sve zdravi?Dekuji moc.(Sarka)
Foto
Dobrý den, Šárko, poslání Vašeho života je širokospektré, objevuje se zde cit, pochopení, naslouchání, ale především analytické myšlení. Práce, zaměstnání - největší přednosti máte v oblasti vedení lidí (vedoucí práce, manager, samostatná práce ve vedení). Pokud se rozhodujete kam jít dál, kam namířit své kroky v této oblasti tak v oblasti, kde se nyní pohybujete, ale o něco malinko vedle, jinde. Důvodem změny je právě Vaše silněji vyvinuté vnímání situací a jejich řešení. Jóga ve Vašem životě zaujímá důležité místo, protože tímto prvkem se dokážete očistit, nabíjet a dát tělo do souladu pro život, což je hodně důležité. Zdraví - fyzicky - nevím zde žádná nebezpečí ani ovivnění, ale mysl je zde pod tíhou informací. Zkuste více relaxovat třeba právě j´gou nebo v přírodě. To je jeidná zátěž, která se zde nyní objevuje.
Vydrží partnerský vztah on - nar. 26.9.1969,ona 4.10.1977?(Martin)
Foto
ANO