Online chat
Přeji hezké odpoledne, moc bych si přál obnovit vztah s mojí přítelkyní, se kterou jsme byli již v mládí svá první láska, před pár lety nás osud svedl opět dohromady a já vím, že ona je mou pravou osudovou ženou mého života, bohužel nás rozdělilo nedorozumění i zlý čas, kdy jsem jí nestihll v tom špatném časovém období číci co pro mě znamená, i když vnitřně jsem to cítil a věděl,avšak nemohl tehdy ze sebe dostat ven, aby to věděla a těšil se až zlá doba pomine a budu už jen s ní a budu jí moci vše říci co pro mě znamená a jak jí mám po celý ten čas rád. Ona 14.7.1963, já 1.5. 1963, mnohokrát Vám děkuji (Milan)
Foto
Dobrý den, od července jí začne romantické období. Během léta máte šanci jí připomenout minulé časy a obeznámit ji se současností, na podzim jezděte na výlety a od ledna dobývejte její srdce.
dobrý den pani Lenko, jmenuji se Eva jsem narozena 18.12.1958 a ráda bych věděla zda budou čísla nakloněna mému eventuálnímu podnikání. Děkuji(eva )
Foto
Dobrý den, ano, máte podnikat, během léta se rozkoukávejte, co vše byste mohla dělat, otevře se před Vámi mnoho dveří, informací a možností. V září nebo říjnu si založte životnost, která se bude pomalu rozjíždět a na jaře už pojede tempem velmi rychlým.
Dobrý den paní Lenko. Nedaří se mi už pár let v osobním životě ale ani v tom pracovním. Mám nějakou naději na zlepšení? Narozená jsem 4.6.1964 ve čtyři hodiny ráno a údajně to byl čtvrtek. Děkuji.(Iveta)
Foto
Dobrý den, letošním červnem jste se stala opravdu dospělou, tzn. že uvědomujete stav situace a chcete vzít do svých rukou vlastní osud. Na podzim přijdou nápady, kterými obohatíte svůj život. Nebojte se je realizovat. Tím se začne řešit a ukončovat i Vaše minulost. Začátkem roku pak můžete vyzařovat úplně jinou auru a atmosféru kolem Vás. Na jaře jsou otevřené dveře pro partnerství.
dobrý deň,chcela by som poprosiť ohľadom zdravotného stavu môjho manžela nar.9.3.1945,veľmi pekne ďakujem(magdaléna)
Foto
Dobrý den, v létě je potřeba pro zlepšení vyzkoušet různé metody. Na podzim by se pak mohl stav stabilizovat a na zimu zlepšení přes rehabilitace, lázně apod.
Dobrý den paní Lenko, jsem ve velmi těžké životní situaci a tzv.na dně.Zůstala jsem úplně sama,zemřel mi syn a teď se rozvádím.Najdu ještě v životě dobrého partnera,který mě bude mít rád a budu si ho vážit? Alice 14.6.1967 11:45.Děkuji(Alice)
Foto
Dobrý den, po těžkém období přijde rozjasnění. Zatím je však potřeba věnovat se pouze sobě, uklidit si svůj život, aby pak mohl cca od září 2016 přijít nový partner.
DOBRÝ DEN ASI SE NA MĚ NEDOSTANE,ALE CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA VZTAH KTEREJ UŽ ASI NEFUNGUJE A CHTĚLA BYCH ZNÁT NÁHLED DO BUDOUCNA JESTLI MÁM MÍT TRPĚLIVOST NEBO TO UKONČIT MOC DĚKUJI DANA 31.1.1976(DANA)
Foto
Dobrý den, od srpna 2015 už přestanete být trpělivá, budete chtít svobodu, tím pádem konec všeho, co svobodu nepodporuje. Možná ještě budou nějaké strachy, ale od narozenin 2016 už Vás nic neodradí od lákavých změn.
Dobrý den. Potřebovala bych prodat dům a koupit si byt. Kdy je nejvhodnější doba na podání inzerátu, prodej a koupi? Děkuji. Srdečně Vás zdraví Lenka (18.2.1977 19.20hod.) (Lenka)
Foto
Dobrý den, vše začněte realizovat v září 2015. Měsíc tomu nechte klid a od listopadu se vše rozjede.
Dobrý den paní Lenko, narodila jsem se 13.10.1973, v 16.hod. v Č.Budějovicích. Již sedm let se snažíme s manželem o miminko, ale bohužel bezúspěšně. Máme ještě nějakou šanci? Můžeme absolvovat další pokus IVF, ale já mám strach, že to opět nevyjde. Děkuji za odpověď. (Petra)
Foto
Dobrý den, po narozeninách budete mít hezká čísla na otěhotnění a rodinu. Nejlepší a nejsilnější měsíce jsou leden a duben 2016.Tyto měsíce překonají i Váš strach.
Narodila som sa 16,09 1968 mam zle obdobie vo financiach vo firme sa nam nedari chceme ju predat podari sa nam to a co dalej dakujem(Lubica)
Foto
Dobrý den, špatné období je proto, že buď jste měla ve firmě udělat už loni velké změny a nebo ji prodat. Je šance to dohonit mezi prosincem a březnem. Podniknout všechny kroky k tomu, abyste se osvobodila a mohla začít jinak a na něčem jiném. Už to pro Vás byla tíha. Potřebujete se nadchnout, nové nápady, zorganizování a nový rozjezd.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mne konečně čeká úspěch v pracovní oblasti, pořád se v tomto směru tak nějak plácám, pracuji za pár korun, od nevidím do nevidím... Narodila jsem se 22.12.1978 v 6 ráno. Děkuji moc za případnou odpověď. Hela(Helena)
Foto
Dobrý den, od září do prosince budete moci vidět, co v životě chcete a nechcete, co děláte dobře a co ne, co umíte, ale neumíte to využít atd. Hodně důležité období, abyste přemýšlela, na něco přišla a pochopila a od narozenin na tom pracovala. Protože od června 2016 už může být vše jinak, lepší, jednodušší a zábavnější.
Krásný deň, prajem, pani Lenka. S partnerom som vo vzťahu už takmer 20 rokov. Pre mňa to boli roky tvrdé, nakoľko partner bol často ku mne až tyranský. Ja som pracovala v 4 robotach, starala sa o deti (Samuel, 01.07.2004, 11,05 hod, Martin, 23.05.2006, 11,16 hod.), pisala knihy, obstaravala majetok, ktory si on prepisal na seba. V aprili tohto roku som zistila, ze manzel si hlada roky kontakty na sex. Tvrdi, ze ja som chora, ze je to sranda, ze sa neviem odviazat Neverim. Ku mne sa cele tie roky spraval skaredo, urazal a ponizoval ma. Ochorela som na cievy a srdce, v januari krcok maternice. V sucasnosti zijeme v zahranici, ja som bez prijmu a prace, a kvoli buducnosti deti s nim zostavam. Vzdelavam sa, hladam pracu a smerujem svoj zivot k samostatnosti. Podari sa mi to? Zameriavam sa na manazerske procesy, astrologiu a psychologiu, zvazujem osetrovatelstvo. Aka cesta je pre mna smerodatna, aby som nepokazila detom zivot? Ako sa vyvija vztah dalej? Tatiana, 02.02.1976, 10,45 hod. manzel Martin, 07.08.1976 (Tatiana)
Foto
Dobrý den, r.2019/2020 budou pro vás oba zásadní. Do té doby všechny sitauce pozorujte, zjišťujte, jak Vaše tělo reaguje na příjemné i nepříjemné události a emoce.Do budoucna zjistíte, že tyto zkušenosti byly k nezaplacení. Během léta si hledejte kontakty, koho byste mohla oslovit, jít na konkurz, na podzim a v zimě máte jít drze za svými potřebami. Je to šance. Přeprogramujte svůj mozek, myšlení i chování, abyste mohla začít tvořit cokoli.
Dobrý den, můžete mi sdělit, zda ještě v životě potkám lásku nebo zda až do smrti budu sama? Děkuji Vám za odpověď.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Dobrý den, ještě není správný čas na toho pravého. Teď potřebujete zakončit a zahodit něco z minulosti. Od srpna 2015-srpna 2016 byste měla najít sebe sama, být sobečtější a žít pro sebe. Teprve kolem září 2016 a dále je cesta otevřená i pro partnerství.
Zdravím Vás paní Leničko narodila jsem se 30.12.1945 a chtěla bych vědět zda budu mít štěstí v nějakém sázení a nebo mně potká něco příjemného kromně oslavy mých 70 narozenin.Děkluji.(ILONA ŽURKOVA)
Foto
Dobrý den, finanční úspěchy máte v období červen 2015 - září 2017. Na podzim dbejte více na relaxaci a regeneraci těla, masáže přijdou vhod. Oslava bude bezvadná, už jen proto, že Vám celý příští rok přeje v užívání si svobody, jezděte na výlety, i do zahraničí. Dovolte si i to, co jste si v životě odpírala. Příští rok můžete dělat, vše, co si usmyslíte.
Dobrý den paní Lenko, prosím o náhled do numerologie synovi Petrovi, nar. 23.10.1978 ve 14,30 hod. Po nešťastném, až tragickém životním období čeká jej nová naděje pokud se týká lásky? Děkuji moc. (Zdena)
Foto
Dobrý den, od konce července do narozenin by měl načerpat síly, je unavený. Po narozeninách se začnou dít změny, především na jaře ho čeká spoustu novinek a léto je úspěšné, pracovně i milostně.
Ráda bych věděla proč se opakují 20 v mém životě já narozená 20.12.1967,syn 20.7.1987 a druhý syn 20.4.1993 a můj tatínek zemřel 20.6..Děkuji.(Svatava)
Foto
Dobrý den, dvacítka je číslo pocitové, citlivé, intuitivní, spolupracující, mírumilovné. Pro Vás je důležité z několika důvodů, jednak Vám do života zasahuje ženská linie, jejich neřešené problémy, hlavně vztahové a pak od r.2011-2020 se učíte zpracovávat a chápat souvislosti přes lítost, smutek, sebelítost. Takže všechny tyto osoby Vám pomáhají nalézt víru a úctu v sebe sama, otevřít intuici a další schopnosti, kterými jste obdařena. Hodně štěstí
Dobrý den, nadje dcera Miroslava 18.2.72 přítele? Děkuji (Věra Králová)
Foto
Dobrý den, momentálně se dcera má věnovat úplně něčemu jinému, než partnerství. Na to přichází čas od r.2018. Teď potřebuje čas pro sebe, rozvíjet se, najít sebe a své místo.
Dobrý deň pani Lenka, som Emília, nar. 26.06.1954, 2 roky vdova, chcela by som vedieť, či stretnem ešte nejakú spriaznenú mužskú bytosť. Ďakujem(Emily)
Foto
Dobrý den, období samoty Vám končí v prosinci 2015, pak už začíná touha opět se rozsvítit - zajímat se o něco, tvořit, cestovat, komunikovat, bavit se, nová společnost a také spřízněná duše.
Dobrý den,paní Lenko,ráda bych věděla,jestli se mám přestěhovat do zahraničí a hledat si tam práci.Jsem narozena 10.12.1951.Děkuji,s pozdravem Tina(Tina)
Foto
Dobrý den, rokem 2012 Vám skončil život v Čechách, od té doby Vám bude lépe kdekoli se mluví anglicky. Do prosince máte hodně důležité období, cokoli uděláte, má to velký význam.
Dobrý den paní Lenko, chtěla bych se zeptat zda mám setrvat v nynější práci, nebo odejít a zda seženu novou. Děkuji Zuzana 14.12.4965(Zuzana)
Foto
Dobrý den, protože již brzy se stanete opravdu dospělou (za 2 roky) a protože Vaše cesta je dělat jinou práci, tak každá nynější práce Vám nebude něčím vyhovovat, ať zůstanete v této a nebo si najdete novou, která ale dlouho nevydrží, protože Vás nebude naplňovat. Raději se pokuste zůstat v této práce a případně současně hledat náhradní, s tím, že víte, že Vás touha požene za věděním a jinou činností.
Vážená paní Suchardová,prosím,čeká mě v dohledné době životní změna?Chci i v mém věku začít znovu,hledám hlavně bydlení,které mi bude vyhovovat a které si mohu dovolit i finančně.Narodila jsem se 21.6.1942 v nedělli,ale čas neznám.Děkuje a zdravíLia(Lia)
Foto
Dobrý den, ano, změna Vás čeká. Je důležité, abyste do 21.12. promyslela a procítila všechny možnosti a vybrala si tu, která je Vám nejpříjemnější. Od února a dále je možné nové bydlení, ve kterém budete spokojená a také noví přátelé.
Přeji dobrý den paní Suchardová, prosím co napoví magie čísel mému single synovi Martinovi , nar. 21.7.1977 ve 2,50 hod. Kdy si najde životní lásku? Děkuji. Matka (Marie)
Foto
Dobrý den, zatím mu čísla ani život nedovolili si najít partnerku. Ale od července 2015 rozjíždí novou etapu svého života, ve které už sám nebude a vybuduje si rodinné štěstí. Nicméně nebude on tím lovcem, ale spíše bude uloven. Brzy se dočkáte.
Narodila jsem se 6.3.1969, splní se mi do konce roku tajné přání. Děkuji(Vendy)
Foto
Dobrý den, do září se mentálně zaměřte na to, co chcete, neměly by Vám unikat žádné maličkosti. Od září do prosince cíleně směřujte své kroky za svou myšlenkou a a od 6.12 do narozenin prožíváte svou vlastní olympiádu, tzn. že se Vám může splnit vše, na čem jste pilně pracovala.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli se mi letos podaří otěhotnět a donosit zdravé dítě,přeji krásný den,předem děkuji za odpověď,jsem narozna 1.10.1974 ve 13.10 hod(Alexandra Nosková)
Foto
Dobrý den, šance se objevuje září, říjen a také donošení bude v pořádku, po narozeninách začnete být silná v myšlenkové komunikaci, takže můžete s duší dítěte promlouvat a oba spolupracovat na hezkém těhotenství i porodu.
Dobrý den .Chtěla jsem se zeptat, jestli mě čeká změna práce a bydlení.Děkuji za odpověď.Miroslava 29.09.1971(Miroslava)
Foto
Dobrý den, do narozenin máte ukončující období, Vaše hlavní slovíčko je "NE, už to nechci, nepotřebuji". Od narozeninin začnete žít naprosto nové období, vše bude nové. Tudíž i práci a bydlení čeká změnu.
Dobry den paní LENKO,JSEM NAROZENA 24.10.1965 CO MĚ TEDY JEŠTĚ ČEKÁ ..JSEM PO 2.ROZVODU MOC DĚKUJI (BLANKA)
Foto
Dobrý den, čeká Vás práce. Práce na tom, abyste se cítila svobodně a mohla se věnovat činnosti, která Vás naplní a navíc Vás bude živit. Nejspíš se začnete zajímat o věci duchovní, přírodní nebo zdravotní a neprosto Vás to pohltí. Začnete si tím sama zdravovat svou duši a ráda pak pomůžete ostatním. Budete se vzdělávat sama a vše předávat dále. Za tři roky Vám začínají silné léčitelské čísla. Budete velmi šikovná a dobrá.
Dobrý den..........již delší dobu pozoruji zajímavý jev. Ze 70%, když se podívám kdekoliv a kdykoliv na hodiny, se mi opakují čísla. Třeba 15.15...........12.21.............22.22 atd. Již jsem se na to ptala mnoha lidí, i astroložky.......ale nikdo neví, co to znamená.Prosím, pokud byste měla Vy na to vysvětlení, byla bych velmi ráda. Děkuji(Sára)
Foto
Dobrý den, Sáro. Tato čísla vždy dávají znamení, abyste si něčeho nebo někoho všimla, nebo Vám dodávají odvahu v rozhodování, nebo Vás chválí za to, že jste správně udělala a jdete Vaší cestou. Zřejmě máte silné myšlení a proto Váš mozek a oči obracejí pozornost na čísla. Uvědomte si v danou chvíli, na co jste myslela. Neřešte jaká čísla se Vám objevují, berte to jako pohlazení, že je vidíte a potvrdí Vám Vaši myšlenku.
Je rozumné v mém věku změnit trvalý pobyt a přestěhovat se o 360 km od rodiště a bydliště? Moc děkuji. Zdravím Marie, 26.8.1946(Marie)
Foto
Dobrý den, naopak, na novém místě najdete zapálení se pro něco, někoho... Čeká na Vás spoustu zajímavých okamžiků, setkání, situací. Nudit se nebudete. Dokonce se stanete někomu užitečná a důležitá. Hodně štěstí.
Dobrý den, zbavím se svých zdravotních problémů a budu zase OK. Děkuji za odpověd Jitka 4.11.1949 v 15.15 h.(Jitka)
Foto
Dobrý den, šance na uzdravení je, spoustu z těchto problémů je psychických. Nedramatizujte situace, neřešte za ostatní, zaměřte se na sebe, své potřeby, radosti a začněte se o něco zajímat, studujte, přírodu, živ.styl, zdraví, cvičení... Hodně by Vám to pomohlo, najít skupinu lidí, kteří v něco věří.