Online chat
Krásný dobrý den paní Kalivodová, syn od září nastupuje do školky, jak to bude zvládat? Má můj manžel milenku? Moc Vám děkuji, hezký den(Martina )
Foto
Dobrý den, Martino, Váš syn je s Vámi úzce spjat. V kartách se mi objevuje silné napojení Vy a on. Ke školce - ze začátku nebude chtít od Vás, opustit domov, protože bude cítit určitým způsobem povinnosti a to se mu nebude líbit. Takže začátek takový pozvolný, který přejde v krásné přátelství s kamarády. Do školky bude chodit moc rád, bude se tam těšit. Váš syn je velice citlivý. Vše, co se bude odehrávat ve Vás se bude v něm zrcadlit. Píšu to, jen ať víte. Váš syn je krásná jemná duše. Váš manžel milenku nemá.
Dobrý den paní Evo, můžete se podívat, jak vypadá moje budoucnost v osobních vztazích? 22.6.1959, 7:00 hod., Brno(Anna)
Foto
Dobrý den, Aničko, ptáte se na budoucnost, ale karty se mi točí zpátky. Ptám se tedy proč? Odpověď je, že nyní prožíváte životní období, ve kterém jste dost tvrdá sama na sebe. Navíc jste zkouškou pro tatínka - tady pozor na opakování chyb, které dělal v minulosti tatínek. Snažte se tatínkovi více pozozumět. To je návod, jak se více přiblížit k rozmotání pomyslného klubíčka, ve kterém se nyní nacházíte. Až klubíčko rozmotáte, vykouknete a bude zase sluníčko hladit Vaši tvář. V kartách Vás vidím stojící opodál, nechcete se přiblížit, jako byste se schovávala, ale před čím? Na to si odpovězte sama, protože racionálně se zde nic neobjevuje. Pokud toto klubíčko nerozmotáte, vztahy ve Vašem okolí Vás budou stahovat dolů.
Dobrý den Evo, chtěla bych se zeptat, jak se bude vyvíjet můj pracovní i osobní život ? (nar. 24.9.1976) Děkuji. (Andrea)
Foto
Dobrý den, Andreo, Pracovně jste na rozpacích. Nejraději byste odešla jinam, ale nemáte odvahu nebo si nevěříte? Každopádně, když posunu čas a podívám se na pracovní posun je skvělý. Posun směrem ksobě, k tomu, co Vás táhne, baví víc než to, co děláte nyní. Přemíláte to sem a tam. Pokud čekáte, že Vás propustí nebo místo zruší nebo přesunou jinam, nečekejte, nic z toho se nestane. Osobní žívot máte podobně laděný s tím, že schod na kterém naní stojíte nese název práce, potažmo rozhodnutí - já jsem, teprve na dalším schodě je osobní život a opět se zde objevuje rozhodnutí - já jsem. Po schodech musíte kráčet krok za krokem, nedají se přeskočit. Jednoznačně se nyní točíte v kruhové místnosti a hledáte východ. Udělejte rozhodnutí, vykročte a více si věřte. Žádné kalamity ani průsery zde nejsou - a to v žádné oblasti Vašeho života.
Dobrý den paní Kalivodová, můžete se mi prosím podívat, co mě čeká do konce tohoto roku a jestli se nám vydaří rodinná dovolená. Předem moc děkuji(Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavlo, nyní se nacházíte v období rozhodování. Stojíte a rozhlížíte se kolem sebe, hledáte pomocnou ruku někoho, kdo by Vám mohl pomoci. Je to nyní nejdůležitější bod, který máte přejít dál. Zkuste se rozhodnout sama za sebe a vykročte, jistě to zvládnete skvěle. Je bod ve Vašem životě, který tvoří jakoby hráz v potoku Vašeho života. Jste moudrá duše a máte na to, abyste to zvládla. Oč se to vlastně jedná? O rozhodnutí ve Vašem životě, které není nové. Rozhodnutí kam jít dál, co dělat, jak kráčet - to musíte sama bez Vámi hledané pomoci, protože je to životní zkouška, pokud jí neprojdete bude se stále opakovat v různých intencích. Rodinná dovolená bude skvělá :-) Objevuje se Vám zde nejvyšší vztahová karta lásky, spokojenosti, klidu, pohody. Příjemnou dovolenou.
Dobrý den,chci se zeptat,kdy potkám lásku?Nar.21.12.1964.Děkuji.(Ivana)
Foto
Dobrý den, muži se Vám do života dostávají pořád. Osudový partner však přijde v příštím roce.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda potkám svou životní lásku. Děkuji za odpověď.(Scarlet)
Foto
Dobrý den, skvělé!! V kartách vidím, že jste prošla pěkně tvrdou zkouškou a pochopila svou životní úlohu, náplň. Muž Vašeho života, osudový muž přijde a už brzy, velmi brzičko. Moc Vám to přeji :-)
Dobrý den Evi, chtěla jsem se zeptat na vztah já 18.3.1974 přítel 23.8.1973, má budoucnost, děkuji Katka(katka)
Foto
Dobrý den, brrrr, to je zima. Katko, proč spolu nemluvíte? Vztah je ok, ale Vaše ega - u obou jsou dost hrdá na to, aby začala mluvit jako první. Pokud začnete mluvit - spolu, vztah se probudí a je krásný. Vidím, že vztah má pevné základy, bylo by škoda je bourat, nemyslíte?
Přeji krasny sváteční den,prosím chtěla bych se zeptat,jestli ještě najdu životního partnera??? a bude to brzy ??? 31.1. 1966(Jana)
Foto
Dobrý den, no, to máte těžké. Přirovnám Vás k rozbitému autu. Pokud se dáte do opravny a opravíte se, pak bude moci partner přijít, dřív ne. Jestli to bude brzy? Už jedete do opravny?
Dobry den. Mam zustat ve vztahu? Ja 6.12.1968 pritel 18.9.1969. Dekuji.(Ela)
Foto
Dobrý den, objevujete se mi zde jako lidé žijící vedle sebe ne spolu. Zda spolu zůstanete bude jen na Vás. Nevidím tady problémy.
chtela bych vedet jestli potjkam nekoho noveho dekuji (sbk)
Foto
ne
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda už mě konečně v tomto roce čeká nějaký vztah? Děkuji za odpověď. 9.10.1990(Michaela)
Foto
Dobrý den, bohužel ne. Teda pokud pominu krátkodobé vztahy, které se mi zde objevují dva. Zda je využijete nebo ne je na vás. Vztah dlouhodobější k Vám přijde později. Ptám se dál, co můžete udělat, aby muž přišel do Vašeho života dříve. Máte malinko ustoupit ze svých požadavků a příček, které je těžko dosáhnout. Vaše misky vah nejsou stejnoměrné. To, co nabízíte Vy a to, co chcete po partnerovi.
Dobrý den paní Evo, chtěla bych vědět jestli se mi podaří najít si ještě v tomto roce práci.Moc děkuji za odpověď. Petra 24.6.1980((petra))
Foto
Dobrý den, ano, nevidím zde důvod, proč by tomu tak němělo být. Jedno tady, ale přece jen kolísá. Víte jakou práci chcete dělat? Pokud ano, zkuste jít o malinký krůček výš, hodně se podceňujete. Pokud si sama řeknete, že ne, nevadí, práci najdete, ale nebude to dlouhodobá práce, ale pouze krátkodobá, která Vás poté posune výš, myšleno pracovně. Hodně štěstí!
Prosím Vás, změním v brzské době zaměstnání a zhubnu někdy? 1.2.1965 (Ilona)
Foto
NE, ANO - pokud sama změníte přístup k sobě.
Dobrý den, prosím, budeme s přítelem spolu bydlet? (Renča )
Foto
Dobrý den, na přelomu roku už ano. Nyní mi jdou do vaši společné cesty nějaké překážky, které nejsou zásadní, ale nejdou kontinuálně, v souladu. Konec roku je společné bydlení.
Dobrý den paní Evo,můžete se mi prosím podívat do karet jak budu ještě dlouho čekat na novou pracovní nabídku a jestli se mi v nové práci bude dařit.Dana 19.2.1963 děkuji(zuzana)
Foto
Dobrý den, ano, pokud vše půjde tak, jak nyní a neuděláte změnu ve svém cíli, půjde vše tak, jak nyní a práce je v nedohlednu, takže ani na druhou část otázky nemůžu odpovědět. Ptám se, co máte nyní dělat, jak přistoupit k životu tak, aby přišla nová pracovní nabídka. Dozvídám se, že jdete moc na sílu, tlačíte a určitě to není dobře. Další info, kterou dostávám je, že jste hodně jistá a to není úplně dobře. Proč? Protože už nemáte jít dál po své životní cestě stejné, ale má tady dojít ke změně. Jaké? To musíte cítit Vy. Vy jdete více na jistotu a to není dobře. Je to pro Vás samozřejmost. Pokud něco v tomto nezměníte, bude dlouho čekat na novou pracovní nabídku.
Dobrý den, zajímalo by mě, jak na tom budu se svým zdravím. Děkuji(Marie)
Foto
Dobrý den, skvěle :-)
Dobrý den, jsem narozena 28.11.1966, můžete mi prosím říci, zda se zlepší má finanční situace a potkám vysněného muže?(Elina)
Foto
Dobrý den, finanční situace - žádná změna, stagnace. Vysněný muž - přijde muž, který bude malinko jiný než ten Váš vysněný. Takže odpověď je, nepřijde Váš vysněný muž, ale přijde jiný. Ale popravdě, nebude špatný :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má vnučka Kateřina nar. 31.1.1994 řádně ukončí příští rok vysokou školu a zda státnice zvládne v termínu. Děkuji (Marcela)
Foto
Dobrý den,Vaše vnučkaje asi pěkné číslo. Školu nedodělá v řádném termínu a tzn., že ani státnice nebudou tak, jak mají být. Přesto se nebojte, vše dodělá a vše bude tak, jak má být. VŠ určitě dodělá!
Dobrý den, chci se zeptat, zda se budu se v blízké době stěhovat a jak na tom budu po finanční stránce? Děkuji a zdravím, Lucie.(Lucie Čermáková)
Foto
Dobrý den, stěhování do konce roku neproběhne. Důvodem jsou náhlé změny, které to zapříčiní. Finance nic moc. Objevuje se zde úbytek financí, potom stagnace. Ptám se, kam finance mizí, utíkají, odpověď je hmota, nákp př. ledničky, pračky atd. Prostě něčeho, co budete potřebovat. V tuto chvíli nemusíte vůbec tušit oč jde, ale samozřejmě můžete :-) Jinak zde vidím pohodu a klid. Nic netlačte, vyčkejte. Vše probíhá tak, jak má. Veš má svůj důvod.
Dobrý den! Zajímalo by mne, zda mám letos šanci otěhotnět, v čem je problém, že stále nic,. Předem děkuji za odpověd(Káča)
Foto
Dobrý den, Vaše otěhotnění do konce roku nevidím. Problém se objevuje na pozici velkého chtění, tlaku, stres, málo odpočinku. Zkuste více relaxovat, odpočívat, zkuste se na chvíli oddat jiným radovánkám, třeba plavání nebo volejbalu. Povolíte tak otěže, které jsou stažené a pak se Vám určitě podaří lépe a rychleji otěhotnět. Držím pěsti pro štěstí :-)
Hezky den narodila jsem se 25.2.1959.sest let jsem vdova.NAJDU JESTE NEJAKOU LASKU?Dekuji (MILUSE DOLEZALOVA)
Foto
Dobrý den, láska jako společné soužití tady u Vás nevidím, ale sama nebudete. Vidím u Vás čekat dva muže, které paradoxně Vy nepustíte do svého života. Zkuste se více uvolnit, myslete pozitivně a oni se odváží přiblížit se. Pak se rozhodnete jestli bude chtít jednoho z nich do svého života nebo oba dva? Každopádně jsou to přátelé s otevřeným srdcem.
Dobri den preji chci vedet jak budu financne a jestli budu mit pritele(Anna 9.10. 1975)
Foto
Dobrý den, finančně cca stejně jako nyní, přítel ano, přijde.
Dobrý den, prosím dostane se můj syn z dluhů a za jak dlouho? Syn je narozen 22.3.1976. Děkuji. Madla(Madla Z.)
Foto
Dobrý den, Váš syn se z dluhů dostane. Čas zde není úplně přesně zřejmý, důvodem je malá odchylka, nejspíš nové podnikání a vklad. Vše toto v kombinaci by mu mělo pomoci vše splatit a pracovat v pohodě, bez dluhů.
Dobrý den Mám prosbu , zda karty poví jestli můj syn bude mít potomka. Stále se jim to nedaří Syn je narozen 24.9.1975 Děkuji Eva(Eva )
Foto
Dobrý den, ano, Váš syn ve své inkarnaci bude mít potomka.
Dobry den pani Evo, chtela bych se Vas zeptat na lasku, jestli brzo nejakou potkam. Moc dekuji. Lida 15.12.1985(Lida)
Foto
Dobrý den, muže ve své blízkosti máte, žádný z nich však není partner, přítel apod.
Paní Kalivodová dobrý den. Prosím dotaz - ožení se můj syn a bude mít děti? Zbyněk 17.7.1991 . Děkuji(Jaroslava )
Foto
Dobrý den, ano, ano, ale později. V tuto chvíli ještě není úplně připraven.
Váš dotaz Hezký den paní Evičko, jmenuji se Renata nar 13.9.1968 chtěla bych Vás požádat . Píšu si s cizincem . Máme mezi sebou hezké přátelství . Měli bychom se v nejbližší době setkat . Uskuteční se naše setkání ? Má náš vztah nějakou budoucnost? ( láska nebo pouze přátelství ) Píše mi že by se rád natrvalo přestěhoval do ČR. Mohu mu důvěřovat ? Děkuji za informace (Renata)
Foto
Dobrý den, setkání se neuskuteční, budoucnost ve fyzickém stavu ne, ale vaše setkání je proto, abyste každý po ose svou duši očistili, ulevili jí. Přátelství. Přestěhování jen na nějakou dobu, pokud to bude pro něho nutné, poté zase odjede. Jde mi dva - to může být dva dny, měsíce nebo dva roky. Ptáte se, jestli mu můžete důvěřovat, odpověď je, že se máte podívat do sebe, protože on je Vaše zrcadlo. Důvěřujete sobě? Pokud ano, můžete důvěřovat i jemu. On je Vaše zrcadlo a ve společném vztahu si máte oba dva "něco" uvědomit.
Dobrý den,já Eliška ,on Miloš má náš vztah šanci?Eliška(Eliška)
Foto
Dobrý den, Eliško, no, pokud začnete spolu mluvit, pak ano, pokud se na sebe budete jen dívat, pak ne. Karty jsou dost jasné, mluví zřetelně - více komunikace! Držím pěsti!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli potkám nového partnera a jak dlouho bude vztah trvat a jestli to bude na dlouho ...Helena 17.7.1973(Helena)
Foto
Dobrý den, Heleno, ještě ve Vás doznívá vztah, ze kterého jste rozechvělá a už se ptáte na další. OK. Ten přichází, ale v roce 2016, 2.Q. Vztah bude jiný než ty předešlé. Sama budete zvažovat, zda s tímto partnerem zůstanete nebo ne. Půjde zde o Vaší osobní stránku, zda přijmete změnu do svého života nebo ne, poté bude vztah dlouhodobý.
Dobrý den Evičko,vrátí se manžel ještě k rodině?Děkuji Jitka(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, bohužel ne.
Dobrý den, prosím udělá dcera ve středu zkoušku? děkuji 5.12. 1988(Iva)
Foto
Dobrý den, Ivo, Vaše dcera je připravená přímo vzorově, zkoušku udělá s přehledem.
Dobrý den, prosím, mám se letos pouštět do nového podnikání? Bude se mi s novým nápadem dařit? Děkuji za odpověď.(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, Váš nápad Vás sice hřeje u srdíčka, ale není pro podnikání úplně vhodný. Karty se staví na zadní a ať se ptám jakkoliv, nedoporučují se pouštět do nového podnikání. Takže tak.
Dobrý den!Má kamarádka Eva nereaguje na mé telefonáty.Jaký je důvod?Děkuji Jana(janas)
Foto
Dobrý den, zajímavý dotaz. Nemůžu se v tuto chvíli ptát na kamarádku Evu, ale ptám se na Vás a Váš přístup k ní, no a samozřejmě důvod nekomunikace. Vy jste jí ublížila slovem (a ne jednou), jak se říká, ucho u džbánu se utrhlo. Evu to zatěžovalo a neumí se jinak bránit. Tato situace, která nastala není na základě poslední komunikace nebo situace, ale vykynulo to jako těsto, bobtnalo to v Evě delší dobu. To, co se děje nyní je jen následek, příčina je jiná.
Dobrý den.Čeká mě ještě nějaký pracovní úspěch?Děkuji Jenka(jenka)
Foto
Dobrý den, ano, menší, ale je tady. Tzn., že zde není úplně prázdno.
Pani Kalivodova, budem mat rodinu? deti a manzela - pekny vztah s nim? Magdalena 21. 5. 1983 3:30(Magdalena)
Foto
Dobrý den, Magdo, ano ano, vše přijde a bude cca do dvou let od této doby. Ptám se karet proč tak daleko, odpověď je, že nyní - na přelomu roku, poté v roce 2016 máte projít situací, která malinko změní ještě Váš pohled na vztah a rodinu, kterou poté budete utvářet.
Dobrý den, paní Kalivodová, ráda bych letos otěhotněla, vyplní se moje přání? Děkuji za odpověď.Katka, 21.9.1975(Katka)
Foto
Dobrý den, Katko, je mi to líto, ale mě v kartách Vaše těhotenství nejde.
Dobrý den pani Kalivodová, jsem narozena 08.07.1960, chtěla jsem se zeptat, zda najdu tento rok práci. Děkuji (Janina)
Foto
Dobrý den, Janino, do konce roku Vám práce jde a krásně, přímo středem Vaší životní cesty. Problém je v tom, že ji nevidíte, protože se díváte jinam. Co to znamená? Zkuste se zamyslet nad charakterem práce, kterou hledáte. Máte hledat jinou cestou než tu, ze které jste nyní vystoupila.
Dobrý den,prosím, podaří se mi najít lepší práci? Děkuji Anna 23.04.1961(Anna)
Foto
Dobrý den, Aničko, novou práci najdete do konce roku 2015, nástup do této práce bude 2016. Důvodem bude Vaše rozhodnutí. Jako byste už s něčím počítala, př. Vánoce a volno nebo zaplacená dovolená na horách.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli budu někdy na tom finančně lépe.Děkuji (Zdenka)
Foto
Dobrý den, Zdenko, Vaše otázka je velmi široká, proto se ptám karet na podrobnosti, zde napíšu jen výsledek, to by trvalo dlouho vše popsat. Takže finance se zlepší, ale...není to za výhru nebo od příchozího muže. Finance jdou od Vás k Vám, tzn., že prací, kterou dostanete, ale nejedná se o hlavní zaměstnání, jedná se zde o veldlejší práci, výpomoc. Nevím, jaký charakter práce to bude, ale Vás to bude bavit. Cítím jako práce s látkou, šití, zkracování...něco takového. Tato práce Vám přinese finance, které zvednou Vaše finance celkově a - jdou ruku v ruce ve stejné výši. Hodně štěstí! Jo a ještě...nebojte se přijmout nabídku na práci, výpomoc, i když na to nemáte papíry (výuční list apod.) ale jste v tom prostě dobrá. Objevuje se mi totiž v práci, že už minimálně 3 přišla a Vy jste ji odmítla!
Dobrý den paní Evo,zřejmě se na mě nedostane, ale musím to aspoň zkusit.Ráda bych věděla,zda se mi podaří otěhotnět v nejbližší době nebo jestli vůbec.A pak, zda se vrátíme v pořádku z dovolené z Itálie.Moc děkuji. Mája nar. 27.10.1981.(Mája)
Foto
Dobrý den, Májo, proč píšete tak pesimisticky? Ano, dotazů chodí opravdu hodně a není v lidských silách na všechny odpovědět. Dnes vyšla řada i Váš dotaz, tak zde máte odpovědi. Otěhotnění - do konce roku 2015 by mělo být, v kartách mi jde říjen, listopad. Zdravotně nejste úplně ok, ale objevuje se mi zde více stresu, jako byste někam běžela. Zkuste zvolnit a více odpočívat. Dovolená v Itálii - ptáte se, zda se vrátíte v pořádku, odpověď je, že ano, ale jinak, než si nyní myslíte.
Dobry den p. Kalivodova, chcem Vas velmi pekne poprosit o odpoved, uz dlhsi cas som v situacii, z ktorej sa neviem pohnut., volam sa Marie, nar. 23.3.1963, zijem v zahranici. podari sa mi tento rok ziskat doklad o prechodnom bydlisku, v zahranici? Stretnem sa so svojou rodinou v tomto roku , alebo na bud. rok? Kedy sa mi zacne financne darit v mojej umeleckej praci? Dakujem a prajem Vam vsetko dobre. (Marie)
Foto
Dobrý den, Marie, do konce roku se Vám podaří získat doklad o přechodném bydlišti s tím, že se zde objevuje nějaké doložení ještě dalšího dokladu. Úřední jednání, ale celkově ok, cca 10/11-2015 aktivace. Do konce roku 2015 se se svou rodinou osobně neuvidíte. Důvodem bude náhlá situace, které se budete muset věnovat a nebudete tak moci odjet za svou rodinou až v roce 2016 se mi zde objevuje volný průchod a setkání. V roce 2017 se dostanete do míst, kam Vás vynese "muž", myšleno pracovně, spolupracovník, spíš vidím jako manažer nebo galerista a ten Vám pomůže dostat se na světlo víc, to Vám přinese finance, ale není to stálá platba, ale různé částky. Finance jakoby najedou a pojedou výš sem a tam, celkově to bude víc než nyní. Hodně štěstí.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli porodím holčičku, nebo chlapečka a zda bude probíhat vše jak má. Děkuji za odpověď. Jsem narozena 24.2.90(Klárka)
Foto
Dobrý den, Kláro, narodí se holčička - pohlaví, bude živá jako kluk, velmi inteligentní. Porod ok.
Dobrý den, paní Evičko, prosím o odpověď. Můj vztah s mojí maminkou je velice komplikovaný, pořád něco "drhne", byť nedošlo k nějakému konkrétnímu konfliktu. Velmi mě to mrzí, že je ke mě a celé rodině chladná, odměřená, neempatická. Kde dělám chybu, je možné to nějak napravit? Děkuji za Váš čas a ochotu odpovědět. S úctou a pozdravy Daniela, 2. 10 . 1969(Daniela)
Foto
Dobrý den, Danielo, váš vztah s maminkou je karmický a dochází v něm k osamostatňování sebe, potažmo maminky jako duše. Vy jdete po své životní cestě s hlavou zdviženou a v sobě se trápíte, nic nikomu neřeknete , protože tak to cítíte správně. To není úplně dobře. Dívám se na důvod proč to děláte. Důvod je zde jasný. Jako duše chcete jít dál, výš, ale "cosi" Vás tahá pořád dolů. Cítíte neúctu, nevděk atd. Ptáte se, jak můžete napravit vztah s maminkou. Pokud meditujete, tak určitě v meditaci na mentální úrovni. Tam vyřešíte vše tak, jak má být. Pokud nemeditujete, zkuste třeba večer při sprchování nebo večer před usnutím probrat si sama v hlavince, co jste ochotna přijmout a proč a co ne směrem od maminky k Vám. Nebude to určitě na jedno "přemýšlení", ale pokud toto uděláte, ucítíte se po první "komunikaci" skvěle uvolněně. Držím pěsti!