Online chat
Jak bude vypadat muj nasledujici pul rok???(Nadia)
Foto
Pěkně :-)
Dobrý den, urovná se náš vztah se synem? Děkuji. Přeji hezký den.(Eva)
Foto
Dobrý den, jste na sebe oba dva pěkně naštvaní. Pokud se jeden nepřemůže a neustoupí, vztah je u ledu. Vztah se může narovnat a to moc pěkně, ale je potřeba přistoupit k sobě blíž a mluvit.
pani evo,muj zivot byl strasne tezkej a ja jsem sama na vine.Moc hodna,pomahala jsem vsem a jsem sama nestastna bezdetna bez penez. najdu jeste malou nadeji?(evita 25.11.1968)
Foto
Dobrý den, vlastní děti už mít nebudete, ale muže po svém boku tady vidím i s dětmi, které budete vychovávat. No, už to jsou větší děti, ale jsou. Čeká Vás krásný život, ničeho nelitujte a jděte štěstí vstříc!
Dobrý den, s bývalým přítelem se občas pořád intimně scházíme. Jinak spolu v kontaktu skoro nejsme. Mám ho stále v srdíčku. Prý chce být teď sám. Je naděje, že se vrátí? Mám čekat? Děkuji za odpověď.(Míša)
Foto
Dobrý den, Míšo, Váš bývalý přítel, jak to jen napsat, neví, jak to říct...jste mu milá atd., ale on si představuje po svém boku jinou ženu než jste Vy a vydal se jí hledat. To, že se k Vám vrací značí, že mu chybíte, ale nic to nemění na tom, že s Vámi do života nepočítá. Odmlka bude definitivní.
Dobrý den.Ráda bych věděla jak to bude s financemi v budoucnu.Jestli mě třeba nečeká větší výhra?Děkuji Lenka(Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, výhru tady žádnou nemáte. Finance půjdou nahoru se změnou zaměstnání a to je na Vás, kdy tak učiníte.
Dobrý den, narodila jsem se 3.5. 1957. Chtěla bych vědět jestli ještě najdu partnera. Jsem sama už 8 let. Děkuji za odpověď ! (Miluše Hochová)
Foto
Dobrý den, partner k Vám přijde, ale nebude to na společný život v jednom. Každopádně láskyplná náruč, pohlazení, něha a nové začátky tady jsou. Hodně štěstí!
Dobry den chtela bych vedet zda v nejblizsi dobe me cela neco veseleho. Jsem narozena 19.9.1967 Dekuji peint den (kopretina)
Foto
Dobrý den, karty říkají, že jste hodně uzavřená. Zkuste vyjít ven mezi lidi, usmívat se a jen tak být. Pak třeba něco veselého zažijete :-)
Dobry den chci se zeptat na dceru nar. 2.4.1887 , kdy najde partnera a jestli ma zmenit zamestnani? Moc dekuji za odpoved(info@kridlaandelska.cz)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera najde partnera v září 2015, zaměstnání ať nemění, ať se více snaží mluvit s lidmi, zatím s nimi více bojuje než mluví. Pak se vše upraví a může dostat i jinou, lepší nabídku.
dobrý den, prosím o odpověď na otázku zda vydrží moje současné manželství a zda dostanu úvěr na opravu bydlení Petr nar.10.3.1973 v sušici(Petr)
Foto
Dobrý den, Petře, máte takový sportovní přístup ke vzathu. Karty říkají, že žijete vedle sebe a ne spolu. Ano - jedno ww a jedna koupelna, ale vedle sebe. V této inkarnaci to má takto zůstat. Úvěr na opravvu bydlení dostanete, ale jinak...nejspíš menší částku.
Dobrý den. Dcera nar.28.4.2004 byla na operaci slepého střeva. Bude v pořádku? Mám strach aby neměla srůsty,hodně lidí mě tím straší. Děkuji(Kateřina)
Foto
Dobrý den, Katko, Vaše dcera se zotavuje pěkně, srůsty mít nebude, ale nemilé je, že operace nebyla akutní. Problémy jež měla se vrátí. To, co řešili lékaři je následek, příčina je jiná.
Paní Evičko, kdy se podaří dodělat dceři Radce (27.11.1990) zkoušky 4. ročníku LF? Kdy jí bude přát štěstí? Moc děkuji za odpověď.(Maminka P.)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera Radka je velmi unavená, přetažená. Potřebuje relax, zklidnit mysl. Pokud půjde na zkoušku nyní cca do dvou měsíců, zkoušku neudělá. Ona se učí, ale divně. Přetažením se jí v hlavě nic neukládá. Ať na chvilku vypne a pak najede. Čas mi běhá sem a tam, nedá se blíže určit. Každopádně zkoušku udělá.
Dobrý den mám možnost letět do Dominikánské republiky, ale mám strachu z dalekého letu. Jsem narozená 19.11.1946. Má jet? Moc děkuji za odpověď(Jiřina Bílková)
Foto
Dobrý den, Jiřinko, no určitě jeďte! Dívám se do karet na let, průběh v místě a přílet do ČR...vše je ok, nemáte se čeho bát.
Dobry den. V rijnu cekame prvni miminko. Chtela bych se zeptat zda bude vse v poradku. Lucka 19.8.1986. Dekuji(Lucka)
Foto
Dobrý den, Lucko, ano, vše bude ok. Vy i mimnko budete v pořádku.
Dobrý den, ráda bych věděla, jestli potkám muže a jak to budu mít s bydlením. Jsem narozena 12. 11. 1959. Moc děkuji. Ilona(Ilona)
Foto
Dobrý den, Ilono, odpovědi na Vaše otázky - ANO, bydlení - tam, kde nyní bydlíte nebudete bydlet napořád. Budete se stěhovat za mužem, dobrovolně a ráda, je to lepší a vhodnější místo pro Vás i pro něho. Je to klidné místo, čisté, Vy budete jako v bavlnce.
Splní se ještě letos mé cestovatelské sny - pojedu na dalekou cestu se svými blízkými? Jarmila 10.8.1964(Jarmila )
Foto
Bohužel ne.
Dobrý den, paní Kalivodová, datum narození 17.7.1950 - budu mít štěstí ve hře ? Děkuji a jsem s pozdravem, Helena(Helena)
Foto
Dobrý den, odpovědi jsou ANO i NE. Přeložím. Vyhrajete, ale malé množství financí, možná tak, abyste pokryla to, co jste do toho vložila. Pokud se ptáte na velkou výhru, ta tady není.
Dobrý den, měním práci, budu to mít finančně lepší? Stěhujeme se s manželem do nového baráku, budu tam spokojena? Děkuji.(Zlatica)
Foto
Dobrý den, zde jsou Vaše odpovědi - ANO, ANO, ale musíte se tam nějak zabydlet, upravit. Energeticky se Vám tam bude líbit, ale nyní už k tomu nastěhování nemáte moc velkou důvěru.
Dobrý den pani Evo :) zajímalo by mě, jestli se mi podaří uskutečnit porod v USA a hlavne bude vše bez komplikaci? :) je moznost, ze v zahranici s manzelem zustaneme natrvalo nebo se mame drzet naseho nelehkeho podnikani tady v CR? Prededem vam moc dekuji za radu!!!! ja 16.08.1990 a muz 30.06.1987(Kamila)
Foto
Dobrý den, Kamilo, zde jsou Vaše odpovědi - budete chtí rodit v USA, ale budete rodit v ČR, vše bez komplikací. NE, ANO - a pozměnit. To je hodně otázek a málo prostoru na adekvátní odpovědi. Každopádně s Vámi i miminkem bude vše ok, nemusíte se ničeho bát.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na syna jestli dostaví dům a jestli nám vrátí všechny peníze co dluží. Nar. 14.1.1977 v 16.20 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, syn dostaví dům, vrátí všechny peníze, které dluží.
Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,jestli někdy potkám muže,se kterým budu štastná a nebude to jen chvilkový úlet.Děkuji.(Zdena)
Foto
Dobrý den, Zdeni, mužů ve svém okolí máte více. Nyní vidím, že se kolem Vás pohybují aktivně (tzn., že je nejspíš znáte) dva muži, kteřým se líbíte. Záleží na Vás, zda chcete jen pouhý letmý vztah nebo trvalý vztah. Ptám se karet, kde je příčina problému, toho, že k Vám nejde žádný muž - trvalý vztah. Odpověd - máte nejdříve přijmout sama sebe, potom přijde muž, který si bude vážit Vás takovou jaká jste.
Před měsícem mi zemřel manžel, se kterým jsme se těšili, jak si za dva roky začneme užívat krásný společný důchod, cestování, rekonstrukci bydlení atd. Čeká mě ještě něco pozitivního? Děkuji.(Milena)
Foto
Ano, čeká.
Jsem šest let sama. Potkám někoho? Děkuji Jana (Jana)
Foto
Ano :-)
Dobrý den Evičko chtěla bych se zeptat jestli mi nejde do života už konečně nějaký normální muž.Lenka 3.4.1968.Děkuji (x.didi)
Foto
Dobrý den, Leni. Vy jste neuvěřitelná, zkuste si přečíst po sobě svou otázku...nejde mi do života...vždyť Vy se ptáte a rovnou ho odháníte, tak jak to vlastně chcete? Ptám se karet a zde jsou odpovědi - nyní k Vám žádný muž nemůže přistoupit a to proto, že jste obklopená zdí, kterou jste si sama postavila, proto, aby k Vám žádný muž nemohl přijít. V kartách se mi objevuje změna, která vychází z Vás...máte udělat krok na své cestě ke změně přístupu sama k sobě a životu. Vaše dušička je poškrábaná, ale jinak to nejde, než znovu jít do poznání přes skutky. Až se rozhodnete, zed zbouráte a najednou je uvidíte. V tuto chvíli se ve Vaši blízkosti pohybují dva muži. Bude záležet jen na Vás, jakou cestu zvolíte a jak rychle...pomalu. Držím pěsti!
Dobrý den paní Evičko, moc moc Vás prosím o odpověď, mám velmi nemocného otce, je ještě nějaká šance na uzdravení? Děkuji a přeji hezký den..Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, zeptejte se svého otce, zda se chce uzdravit. Podle karet je zde šance na vyléčení, zlepšení zdr.stavu, ale to by Váš otec musel chtít. On nechce, je smutný, unavený. Nyní chce předat info, které ho drží na tomto světě. Buďte s ním, povídejte si, pomozte mu tak, jak to sama ucítíte nejvhodněji. Váš otec se mi zde objevuje jako císař a to není jen taková nějaká karta. Je velmi silná stejně jako Váš otec. Posílám Andělský závoj pro zklidnění bolesti Vašemu otci.
Dobry den chtela bych se zeptat na vztah jaroslava 8.11.1955 a jan 12.3.1960 zda ma nejakou perspektivu kazdy mame svoje bydleni deli nas vzdalenost nevidime se casto a i kdyz mi stale tvrdi ze mu velmi chybim vztah se nikam neposouva (jaroslava)
Foto
Dobrý den, Jarko. Popíšu podrobně na co jsme se ptala, rozhodnutí musíte udělat sama. Jan k Vám - Jarko, on Vás miluje!!! Jan je z Vás celý paf, to, že mu chybíte je pravdou. On potkal ve svém životě ženu, kterou miluje, nechce opustit a chce s ní být. Ve svém nitru už po ničem (týkající se vztahu) netouží. Vy k Janovi - máte ho ráda. Od vztahu čekáte něco jiného, než Vám Jan dává a díváte jinam. Jarko, pokud vztah necítíte, tak učiňte patřičné kroky k tomu, abyste zase byla šťastná, spokojená. Tady to má jeden háček. Jan se Vás nebude chtít vzdát a bude Vás pořád uhánět, no, on našel svou lásku, ale.......Držím pěsti
Dobrý den, paní Evo, už jste mi jednou odpověděla a měla jste pravdu. Ptám se tedy, jak bude vypadat další život Evy, 9.12.77 co do vztahů. Vrátí se k bývalému příteli? Má se k němu vrátit?Bude s ním šťastná? ¨děkuji za odpověď(Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, děkuji za milá slova, vážím si toho. A´t se už nevrací, to není dobré...pro ní, pro vývoj, pro posun. Za chvilku tady má jiného partnera do svého života s tím bude svobodná, šťastná, usměvavá. Moc ji to přeju!
Dobrý den, paní Kalivodová, podaří se mi změnit letos zaměstnání, kde bych si polepšila nebo se mi vylepší moje finanční situace? Děkuji za odpověď. Katka, 21.9.1975(Katka)
Foto
Dobrý den, Katko, odpovědi - ne, protože Vy sama nejste rozhodnutá. Finance - spolu ruku v ruce se zaměstnáním a rozhodnutím. Nejste rozhodnutá pro změnu zaměstnání. Chcete více financí, jde Vám změna přes práci společně s financema, ale výchozí bod jde od Vás. Tady se mi točí pořád dokola. Rozhodněte se a udělejte změnu.
Dobry den chtela by zeptat kdy otehotnim jsem narozena 20.03.1976(svetlana)
Foto
Dobrý den, ukazuje se mi rok 2016. Otěhotnění jde ruku v ruce se změnou postoje - životní postoj.
Dobry den, můzete se mi podivat ,co dal? 19.2. 1967 12.30hod.(Magda)
Foto
Dobrý den, Magdo. Píšete sice otázku, ale tak širokou, že je těžké na ni odpovědět, protože se mi rozbíhá na více směrů. Odpovím tedy tím, kde mi to ukazuje největší proud. Držíte se své minulosti, nechcete se posunou dopředu. Vstaňte, přestaňte se litovat a jděte vpřed. Jste slunce, které může hřát, ale taky pálit. Lidé Vás využívají a Vy už nemůžete a oni pořád "něco" chtějí? Není už na čase říct ůa dost, teď jsem tady já a potřebuji klid, odpočinek"? Pokud nebudete v pořádku Vy sama nepomůžete nikomu jinému. Nebojujte s okolím, posaďte se v klidu, udělejte si pohodlí, odpočiňte si a až se rozhodnete jít dál, jděte sma za sebe. Lidé ve Vašem okolí si Vás budou více vážit, pomáhat Vám a Vám se půjde po životní cestě pěkně lehce.
Dobrý den, čeká mne prosím letos láska a vztah? Moč dekuji za odpověď. Zuzana(Zuzana)
Foto
Dobrý den, Zuzko, ano čeká a jaká, nechte se překvapit. Krásné léto :-)
Dobrý den paní Kalivodová,mám na vás jen krátký dotaz-prosí vás pěkně můžete se mi podívat do karet na letošní září od 21.9. mám letět s rodinou na dovolenou na Djerbu -zda vše dopadne dobře a mi se vrátíme v pořádku? 17.10.1972 moc vám děkuji.(Ilona)
Foto
Dobrý den, Ilono, chápu Vaše obavy z cestování. Popíšu podrobně, co Vás čeká. Cesta tam - pokoj, klid, můžete být bez obav po všech stránkách. Pobyt tam - vše ok, jen Váš strach je teda velký...pokud můžu doporučit, nebojte se, protože strachem si k sobě přivoláváte negace a to jde mnohem jednodušeji než pozitivum. Při pobytu Vám nic nehrozí, ani průjem, opravdu, hlavně klid. Cesta zpět - na letišti u odletu, pozor na kufry a odbavování. Jsou zde malé nejasnosti, které se vyřeší, ale můžete jim předejít. Jedná se o kufry, doklady, popř. nezapomeňte v batohu s sebou do letadla "něco", co byste museli zanechat na letištní kontrole. Pěknou dovolenou.
Paní Kalivodová, zvládne můj syn Aleš (2.10.1995) studia na ČVUT v Praze, kam v říjnu nastupuje? Děkuji za odpověď.(Petra)
Foto
Dobrý den, Petro, Váš syn bude nastupovat na ČVUT s určitými pochybnosti sám o sobě, ale nebojte, brzy zjistí, že pokud nezabere a neprojeví se, bude tam sám za sebe, tak že se nikam nedostane. Najdenou se vše změní, on jakoby poroste a jede jako Pendolino. Má neuvěřitelný cit, takové neviditelné tykadla a vždy se objeví tam, kde ho to pomůže dostat se výš. Vůbec se o něho nemusíte bát.
Dobrý den, paní Kalivodová, chtěla bych se vás zeptat, jestli můžeme být životní partneři s přítelem Milanem, ke kterému chci jet na návštěvu. Děkuji moc za odpověď .(Vlasta)
Foto
Dobrý den, bohužel ne. Oba dva berete své spojení jinak než životně.
Dobrý den, budeme již tento rok bydlet spolu se svým partnerem? rok nar. 1960.(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, bohužel ne. V kartách se mi objevuje situace, která celou věc změní.
Gabriela 22.4.1978 dobrýden,chtěla bych se zeptat na současný vztah, jak se bude dal vyvíjet. Děkuji za odpověď. Hezký den (Gabriela )
Foto
Dobrý den, Gabrielo, Váš vztah prochází, jak se říká "krizí". Ptám se karet, co potřebuje Vás vztah, zde je odpověď - máte jít vpřed za tím, co chcete a ne se přizpůsobovat partnerovi, protože on Vás chce takovou...svou...to se mu líbí. Máte se navrátit sama k sobě, ne se tolik podřizovat. Neřešte minulost, dívejte se vpřed, provětrejte staré "věci", které převlečte do nových, upravte si je podle sebe a vydejte se na cestu. Vztah se zvedne, zjemní, zklidní a je v souladu. Váš vztah je v souladu s Vaší karmickou cestou.
Dobrý de,chi si zažádat o plný invalidní důchod,dostanu ho .Děkuji Jitka(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, pokud si požádáte o plný invalidní důchod, budete vyznána, abyste doplnila nějaké další údaje, papíry, zdr. výpisy apod. Druhý pokus dopadne bohužel špatně, plný invalidní důchod nedostanete.
Dobrý den paní Evo, seznámila jsem s jedním mužem. Může z toho být vztah nebo jde jen o chvilkové poblouznění? Děkuji. Kristýna 27.1.1983(Kris)
Foto
Dobrý den. Na Vámi položenou otázku nemůžu odpovědět jinak než waw...potkala jste muže z poslední inkarnace, se kterým si máte "něco" předat. Tento vztah nebude jen o poblouznění, ale o spojení velmi hlubokém. Objevují se zde velmi silné karty, karmické, hlavní cesta - velká arkána. Tento muž Vám pomůže životně najít cestu a dostat se dál tam, kde nyní sama nemůžete jít. Bude to vztah dlouhodobý a kráááásnýýýýý. Moc Vám to přeju!
Dobrý den,dovolí můj zet aby si rodina pořídila nového psa,ten první jim zemřel.Zatím se staví záporně .DĚKUJI(JANA)
Foto
Dobrý den, Jano, karty říkají, že zeť psa dovolí, ale jinou rasu než chcete Vy. Zkusili jste se ho zeptat, jakého pejska by chtěl? Zkuste ho více zapojit. Tlačíte ho ke zdi a on se jen brání. Já v kartách problém nevidím. Zeť psa chce, ale...dejte mu možnost volby. Držím pěsti!
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak mi dopadne vyřizovani s uřady..(Marcela)
Foto
Dobrý den, Marcelo, vše se prodlužuje, dokládají se info, konec nevím. Je to na delší dobu.
Dobrý den, paní Evo. Můžete mi prosím říct, co mě čeká do konce tohoto roku? Předem moc děkuji(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, objevují se zde dvě situace, ze kterých vystoupíte a tím si hodně ulevíte. To nemusí být fyzické, může to být i mentální. Každopádně v tuto chvíli Vás to zatěžuje. Vaše duše potřebuje dýchat, být volná. Do konce roku se dostanete do situace (druhá v pořadí), kde uvidíte z jiného úhlu určité věci a změníte svůj pohled na svět. Změníte ho poté, co se sama stanete součástí jedné situace, která Vás "probudí". Ono se to tak špatně popisuje...snad mi rozumíte. Držím pěsti!
Dobry den prosim jak to bude dal mezi mim byvalim pritelem a mnou je zde mozny navrat k sobe?ja 7.3.1982 a on 11.8.1976.dekuji moc(lucinka)
Foto
Dobrý den, Lucko, nyní jste teda oba dva pěkně naštvaní, uražení. Podle karet došlo mezi vámi k nedorozumění, které je opravdu nevysvětlené. Pokud dojde mezi vámi ke komunikaci, je zde návrat. Držím pěsti!
dobrý den paní Kalivodová, změnila jsem práci z OSVČ na zaměstnanec, udělala jsem dobře? budu spokojená? Narozená jsem 11.9.1971, děkuji za odpověď a přeji krásný den(Danka)
Foto
Dobrý den, Danko, podle karet jste neudělala moc dobře, protože nyní máte pocit, že jste ze sebe shodila velkou spoustu povinností, ulevilo se Vám, ale za chvíli Vám to bude vadit, protože uvidíte věci, se kterými nemůžete nic udělat a to Vás nenechá klidnou. Podle karet to nebude hned, ale ze stavu zaměstnaneckého odejte, budete opět pracovat sama na sebe, ale jinak.
jak je muj karmický ukol v tomto životě a splním ho!(Rachel)
Foto
Dobrý den, karmických úkolů máme v životě mnoho. Když jeden splníme postoupíme ke druhému a tak je to pořád dál. Pokud nesplníme, nic se neděje, jen v oné oblasti jsme "šedou myší".
Dobry ďen chtela bych vedet jak to bude dal s moji dcerou je nar v srpnu 22 a rok 1994 , a ja sem v prosincu Rok 72 dekuji ivana (Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, Vaše dcera se nyní rozhoduje o svém životě, jak dál a kam. Dopřejte jí více volnosti v rozhodování, protože ona ví, co chce, jen to možná neumí vyjádřit slovně. Ke svému cíli dojde. Má pěknou cestu. Vy máte těžké karty. Pro všechny uděláte všechno, ale pro sebe nic. Sama sebe stavíte až na poslední místo. To není dobře. Pokud toto nezměníte, tak věci, které se dějí kolem Vás budou množit.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na práci, v srpnu mi končí rodičovská a zajímá mě, jestli najdu nějakou práci a v jaké oblasti. Děkuji za odpověď. 21.9.1978(lucka)
Foto
Dobrý den, Lucko, práci najdete, ale bude jiná než to, co jste vystudovala. Ptáte se na oblast, kde budete pracovat - Universum nedává adresy ani rodná čísla. Zkuste zvolit oblast, která Vás přitahuje, vyhovuje Vám. To, co je tady ve velkém je Vaše nerozhodnost, zda tu práci zvládnete - odpověď pro Vás - zvládnete, jen to přijmout a uvěřit si. Máte tady na práci pěkn= karty a to nejen pracovně, ale i finančně. Držím pěsti.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli konečně v nejbližší době potkám nějakou velkou lásku? Děkuji nar. 18.8.1993 :)(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, bohužel v nejbližší době kolem Vás nikoho nevidím. Ptám se karet proč? Odpověď je, že bojujete se svým okolím, skrýváte v sobě tu část, která touží po lásce, ukazujete to, co je k boji. Zkuste to změnit, pak dovolíte mužům přistoupit blíž. Držím pěsti!
Dobry den....najdem si v blizkej buducnosti lepsiu pracu? Dakujem(Petra Nemcova)
Foto
Dobrý den, Petro, ano, najdete, ale nebudete moc spokojená a budete chtít tu práci zase změnit. Ptám se karet, co máte tedy dělat k tomu, abyste dostala lepší práci? Odpověď je, že zvolit malinko jiný obor, směr. Hodně se podceňujete. Zkuste změnit svůj postoj k práci, nepodceňujte se a práci najdete, vidím více příležitostí. Hodně štěstí!
Dne 10.7.2015 mi zemrel manzel. Zajima me zda dedictvi a vsechny veci okolo me dopadnou v muj prospech. Dekuji(Katka)
Foto
Upřímnou soustrast. Překvapuje mně Vaše otázka v tak časném datu. Každopádně na ni nemůžu odpovědět, protože duše ještě v tuto chvíli není "nahoře", ale stále v přípravně. Nedostala jsem povolení stahovat info, ještě jsou některé věci v řešení.
Dobry den pani Kalivodova, rada bych se zeptala co me ceka v budoucnosti, jak se mi bude darit v zivote a co me ceka v lasce?Dekuji 4.10.1980, 11:55h, sobota, Praha.(Oli)
Foto
Dobrý den, Oli, do budoucna máte udělat pár kroků, které budou dotahovat ty nakročené. Není jich málo, tak máte před sebou otevřenou cestu, po které kráčíte. Nejsou zde nepříjemnosti, jen malá pozastavení, rozhodování. Váš život se podle Vašich kroků bude odvíjet. Co se týká lásky a Vás. No, až se rozhodnete, že chcete jít životem s "někým" vedle sebe a žít život společně, pak karty ukážou víc. Nyní Vás vidím, jak stojíte, rozhodujete se kam jít. Je Vám dobře, život si užíváte, ale nežijete :-( Posunuju čas...pokud se sama rozhodnete jít k životu a udělat změnu, máte zde krásné chvíle plné lásky, něhy a porozumění.
Dobrý den,čeká mně rozvod..chci se zeptat,zda proběhne v klidu,nebo mi bude dělat manžel problémy? Dat.narození 8.8.1979(Rena)
Foto
Dobrý den, Reno. Rozvod proběhne v podobě, vše domluvené dopadne tak, jak jste si řekli. Žádné problémy zde nevidím. Rychlý proces, jednání ok.
Prosím o radu, proč se nemůžeme zbavit dluhů, chodím do práce, platím složenky a stále bez peněz, když si myslím, že je vše v pořádku, tak se zase něco objeví co musím platit i když jsem to nezavinila (špatně vypočtené zálohy, vadný vodoměr a pod.) a já platím a platím a už nevím kudy kam, kde na mě zase něco vybafne. Moc děkuji za odpověď Marie 11.5.1973 ve 13,30(marie)
Foto
Dobrý den, Marie, dívám se do karet a zjišťuji, že to není tak špatné. Ptám se, kde je příčina ve financích viz Vaše otázka. Odpověď je možná trochu matoucí, ale jasná a pevná. Jste moudrá duše, která si vybrala pro svůj život jiný plán než život, který žijete. Máte zde karty z velké arkány a mezi nimi kartu smrti, která značí konec starým věcem, rozhodnutím a nastolení nových věcí. Universum Vým chce pomoct dostat na cestu, ze které jste sešla. Vy nejlépe víte, od kdy se Vám "finančnš" nedaří. Zkuste zapátrat v paměti, vrátit se do doby, kdy problémy začaly a hledat to, kde jste udělala úhybný manévr. Každopáně Vaše situace se změní a t oradikálně až se Vy rozhodnete vstoupit zpět na svou cestu. Já nepíšu konkrétnosti, protože to karmické zákony nedovolují, ale pokud byste se ptaka, odkud máte začít, ta kod sebe a svého rozhodnutí, které se bojíte udělat. Stačí udělat jeden krok namísto deseti malých krůčků. Držím pěsti!
Dobrý den paní Kalivodová, nevím, jak dál, pokračovat v manželství (nevím, jak to se mnou myslí manžel) nebo volit raději rozvod? 17.1.1966(Veronika)
Foto
Dobrý den, Veroniko, začnu odzadu. Dívám se na Vaše manželství, zda je karmické, tzn., že se potkaly dvě duše, které k sobě patří. A to je i Váš případ. Dívám se tedy dál, jaká je pravá příčina "rozkolu" vztahu a zda má pokračovat či nikoliv. Příčina je ve špatné komunikaci, stagnaci vztahu a chápání určitých druhů věcí rozdílně. Ptám se karet, co máte konkrétně dělat proto, abyste manželství "vzkřísila"? Váš vztah má pevné základy, ale je zarostlý povinnostmi, které přerostly a pod nimi se už nic neobjevuje, resp. objevuje, ale není to moc vidět, cítit. Zkuste ve vztahu udělat "něco", co jste dělali dříve nebo naopak do vztahu přinést nové věci. Zkuste z všedního dne udělat nevšední. Dívám se, jak na to bude reagovat Váš manžel, skvěle :-) Jděte do toho a nechte dít se zázraky, které jisto jistě přijdou. Pokud zvolíte čekat, nic nedělat, Vaše manželství bude lepší - pro oba - rozdělit. Držím pěsti!
Dobrý den, paní Evo, chci se zeptat, na syna - Miroslav 11. 01. 1980, zda a kdy si najde princeznu a ožení se. Kamarádek má spoustu, ale žádnou tu pravou. A prosím, ještě jednu otázku - dcera Barbora 23. 12. 1987 - podaří se jí v brzké době otěhotnět? Děkuji a přeji pěkný den.(DanaM.)
Foto
Dobrý den, Dano, Váš syn se zatím nechce vázat sňatkem. V jeho blízkosti se nyní nenachází žádná žena, která by ho očarovala natolik, aby s ní chtěl trávit společné chvíle. Váš syn najde životní partnerku až v pozdějším věku. Dcera - ano :-)