Online chat
Dobrý den Lenko, moc vás prosím, kdy přijde nový nádech a pozitivní vlna v podnikání? Pomáhám rodičům od manželky v nelehke pracovní situaci a zároveň celý podnik přebírám a předělávám, ale je to už pár měsíců opravdu fyzicky i psychicky náročné. Kdy se situace otočí? A Hlavně vyjde vše dle mých představ a bude podnik vydělávat? Nebo mám jít jinou cestou? Předem děkuji 30.06.1987(Ondřej)
Foto
Milý Ondřeji. Hodně záleží na tom, kdy jste podnik převzal. Pokud to bylo před narozeninami, pak Vás čekají překážky. Pokud až po narozeninách, je to lepší. Ale bude potřeba udělat několik důležitých změn, které budou dle Vašich představ. Do září si stůjte za svými názory, dodejte systém a řád, který se bude dodržovat. Od září do konce roku sledujte, zapisujte, jak se vše ujalo a jak si to sedá nebo nesedá.Mezitím si dovolte odpočinek, prodloužený víkend, dovolenou. Nutně se potřebujete nadechnout, vyspat, v klidu se najíst nebo nedělat nic. Od nového roku pak rázně řešte, měňte, organizujte - máte silné velící čísla. Od dubna pak už budou viditelné výsledky, veškerá námaha bude odměněna. Držím palce.
Dobrý den, podaří se mi v životě ještě najít trvalý vztah? Nebo smrtí mých blízkých vše končí? Jsem narozená 29.8.1954. Smanželem jsme žili 32roků a pečovali spolu o moji nemocnou maminku. Bohužel během 3let zemřel manžel i maminka. Oba jsem dochovala a je mi moc smutno. Oba trpěli a zachránit je nešlo.Také nevím jestli se upraví vztah mého mladšího syna Davida ke mě. Moc Vám děkuji za odpověď.(Ivana Majerová)
Foto
Milá Ivano. Smrtí blízkých nekončí Váš život. Letošním srpnem Vám končí pečovatelské služby a trápení se. Srpen 2015-2016 se nese v duchu loučení se s minulostí a nastartovává se nové období, spojené se vzděláváním se, učení pak převádět do praxe, tudíž se začnete věnovat takové činnosti, která Vám přinese radost, pohyb, přátelé, vztah i peníze. Hodně štěstí.
Dobrý den, potýkám se s rakovinou prsu + metastáze v hrudní kosti. Mám šanci na vyléčení? A budu mít ještě dítě? Narodila jsem se 25.3.1982 v Praze. Moc děkuji za odpověď Josefa(Josefa)
Foto
Dobrý den, Josefo. Šanci na vyléčení máte,jen je potřeba do září 2016 pečlivě dodržovat režim, léčbu, terapii... Dítě také můžete mít, nejbližší termín je červen-září 2016. Do března 2016 ukončujete vše, co už dále nechcete a nepotřebujete. Od narozenin začínáte novou etapu života. Hodně štěstí.
Dobrý den, jmenuji se Nada narozená 7.6 1970. Mam ještě šanci mít dítě. Moc děkuji. (Naděda )
Foto
Dobrý den. Nebojte se, má dobrá čísla a ta plodící Vám teprve přichází. První vlna je od září do prosince 2015, další od června 2016 do března 2017. Hodně štěstí
Dobrý den, maminka je narozená 10.11.1941 a je teď vážně onkologicky nemocná. Bojuje a chce se na část úvazku vrátit do práce, je lékařka. Co říkají čísla? Děkuji za radu.(Kateřina)
Foto
Dobrý den, Kateřino. Pro maminku je práce důležitá, je to její radost a motor. Je příliš zodpovědná, víc za druhé než za sebe. K narozeninám by si měla darovat lázně. Užít si péči, kterou věnují jiní, vlastní a nebo úplně cizí lidé jí samotné.
Hezký den paní Lenko.Jsem narozen 22.2.1963.Mohu se vás zeptat na zdraví,co by mému tělu nejvíce prospělo proti červeným flekům po tele,které se mi vytvořily ze dne na den?Děkuji a přeji zdravíčko a štěstíčko.(Rostislav)
Foto
I Vám hezký den, pane Rostislave. Jste příliš citlivý, nejspíše tomu předcházelo nějaké emoční rozrušení. Bylo by nejlepší zjistit, o co se jednalo, abyste pochopil důvody. Mezitím můžete poupravit stravování, tak aby bylo co nejjednodušší, nejlépe s vypuštěním škrobů s doplněním hořčin. Zaměřte se na ženy ve Vašem okolí, umíte rozpoznat, jak se cítíte v blízkosti každé z nic? Není s Vámi manipulováno? Vaše tělo proti něčemu nebo někomu rebeluje, fleky to dává najevo. Vy na to přijdete.
Hezký den, nemohu se stále najít v tom, co je pro mě důležitější a honím se vlastně za vším. Všechny přátelé dostávám z problémů,ale sama se hroutím a nezvládám. Podnikám, sama se starám o dítě a otec již dlouhodobě neplatí alimenty. Mám pocit, že je toho na mě moc a ztrácím smysl života, čeká mě nějaká pozitivní změna. Bojím se dokonce k lékaři, protože jsem po těžké nemoci a z důvodů stresů se bojím pravdy, že by se mohlo opět něco pokazit. Jsou čísla schopná povědět něco o mém blízce budoucím životě , nar 5.7.1972 (Zuzana)
Foto
Milá Zuzano, těmito narozeninami jste šla do zpomalených čísel. Úkolem je si sednout a jen si přemýšlet, co by se Vám líbilo. Zatím nehodnoťe špatné-dobré, pohádka-realita. Od října pak přijdete na to, co udělat pro to, aby došlo k realizaci. Po novém roce si opět potřebujete odpočinout, načerpat síly a najít radost, začněte číst, zpívat, něčemu novému se věnovat, najděte skupinu lidí podobně naladěných... Nadchněte se pro něco. Od dubna pak nastartují změny k lepšímu.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda ještě potkám partnera pro životJsem v manželství,ale manžel má milenku a tak jsme se domluvili že sice budeme žit spolu ,ale každý po svém.O rozvodu nechce ani slyšet a ted mu nastaly zdravotní problémy takže ta situace je takova nijaká.Jseme spolu 40 let,Děkuji J8 jsem narozená 4.6.1955 a manžel 6.3.1954(květoslava)
Foto
Milá Květoslavo, v prosinci, lednu můžete potkat někoho, s kým Vám bude příjemno. Ale neočekávejte od toho příliš mnoho. Až se vyřeší Vaše vlastní situace, pak se objeví další příležitosti.
Dobrý den paní Lenko,mám prosbu,již delší dobu žiji sama,samota mě netěší,najdu muže s kterým si budu rozumět?Děkuji za odpověď,Hana 7.7.1954.(Hana Rokoská)
Foto
Dobrý den, Hani. Ano potkáte muže, nejspíše na podzim 2016. Do té doby si udělejte radost tím, že zútulníte Vaše bydlení podle momentálních pocitů, doplníte barvy, uberete nebo přidáte nábytek, kytky...
ahoj moc prosím o radu od začátku roku řeším jen samé problémy na co šáhnu vše je špatně nic nuudělám dobře má cenu dál pokračovat vtomhle životě děkuji 16.7.1976(jarmila)
Foto
Milá Jarmilo, za to mohla čísla, že se Vám nedařilo. Od letošních narozenin by si mělo vše pomalu usedat. Přemýšlejte, co je pro Vás nejdůležitější a to budujte, netříštěte energii na nic jiného. V zimě buďte trpělivá a nic nikam netlačte. Na jaře si zasloužíte po zasloužené práci odpočinek.
Dobrý den pani Lenko,chtěla bych se Vás zeptat ohledně mého zaměstnání delší dobu pracuju na hotelu a už jsem z lidí a všeho unavená.I přesto,že vedení se chová k zaměstnancum dobře mám pocit,že musím odejít a dělat něco jiného.Ale co a jak mě zatím nic nenapadá chtěla bych podnikat.20.6.1971(Alena)
Foto
Milá Aleno, od března 2015 nastal prvotní pocit ukončení. Od června přichází navíc vnitřní pnutí, buď duše s něčím souzní nebo rebeluje. To co cítíte, je v pořádku. Od poloviny září můžete začít aktivně hledat a vyzkoušet si pohovory a podívat se na jiná místa. Tyto zkušenosti pak budete přehodnocovat a ujasňovat si, jakou práci byste chtěla dělat. Změně jsou otevřeny dveře až na jaře 2016. Zatím se hledáte, ale už pocit, že se něco brzy změní, Vám nebude ubírat energii v tom současném dění.
Pěkný den, paní Lenko, mám k Vám prosbu, zda se zlepší komunikace mezi dcerou (4,9,65/ a synem /26,6,70/ .Na všechno jsem byla sama celých třicet let /14,2,45/ abych vše uspořádala, dala jsem synovi dům, že svou sestru vyplatí. Kámen úrazu je ten, že vyplatil za pomoci hypotéky, ale já jsem upadla i s mojí dcerou do nelibosti rodiny mé snachy/22,7,73/. Napoví naše čísla narození zda se urovná tato situace?Děkuji za Vaši ochotu. Anna(Anna)
Foto
Milá Aničko, vyzařujete takovou energii, že všechno a za všechny zvládnete. Pak se nemůžete divit tomu, co nastalo. Koncem roku se Vám mění čísla z podřízené osoby na nadřízenou. Což znamená, že už nemáte být jen ta hodná a poslušná, ale máte se ozvat, říct co si myslíte, ale už nemusíte čekat na reakci. Nemusíte se obhajovat, můžete být drzejší a porušit určitá pravidla, kterých jste se doposud držela. Tato nová image si může sedat rok, proto i neklid v rodině může tuto dobu trvat. Pak se to srovná.
Dobrý den,prosím o prognózu zdraví mého manžela, myslím,že má problémy,ale nic z něj "nedostanu" a k lékaři jít nechce.Vzhledem k věku ,mám o jeho zdraví obavy.Děkuji za odpověď Jiří 16.11.1941 v Čes.Budějovicích(Svatava)
Foto
Milá Svatavo, ano Váš manžel je unavený, vnitřně nespokojený, současné ho netěší, jenže neví, co by ho těšilo, co by chtěl a potřeboval, proto o tom nechce ani mluvit. V září by bylo vhodné dojít na celkovou lékařskou prohlídku,zvláště tlak, cukr.
Dobrý den, čeká mě v životě ještě něco pěkného? Na konci roku mohu skončit v zaměstnání, mám skončit a starat se o maminku nebo mám pracovat dál? Děkuji moc nar. 4.6.1956(Renata)
Foto
Milá Renato, záleží na tom, zda by Vás jen péče o maminku úplně nevysosla. Určitě byste to zvládla a velmi dobře a pečlivě, ale neměla byste zapomínat na svůj prostor a své chvíle potěšení se z něčeho, někoho. Pokud si dokážete čas a energii rozdělit na Váš a mámy, pak můžete odejít z práce. Je důležité, abyste neztratila kontakt s lidmi, se kterými se cítíte dobře a vesele.
Dobry den prajem, chcem Vas poprosit ako sa bude vyvijat moj zdravotny stav a rodinne vztahy. Z celeho srdca dakujem! 17.1.1970 Gabriela(Gabriela)
Foto
Milá Gabrielo, Váš zdravotní stav velmi závisí na Vaší psychice. Bude-li psychika spokojená, pak i zdraví funguje a naopak. Nic do Vašeho života nepřichází náhodou, vše má svůj důvod. Zažijete daleko více učebních látek, než jiní lidé. Je důležité naučit se trpělivosti a umět se co nejdříve dostat do pohody. Naučte se cviky z jógy, aikada, taichi apod. Chůze, kolo, brusle, plavání,dýchání - to vše pomůže dosáhnout rovnováhy vnějších prožitků a vnitřních pocitů. Sama sobě buďte psychoterapeutem, najděte odpověď, proč Vás něco, někdo dokáže rozhodit a jak se co nejdříve vzpamatovat.
Dobrý den, chci se zeptat, zda se bude moje dcera Kristýna věnovat moderování, je narozená 16.8.2004. Velice děkuji za odpověď.(Majka)
Foto
Milá Majko, dcera má herecké vlohy, zvládá jak komedii tak drama. Moderování i další aktivity spojené s tímto darem jí budou bavit a bude úspěšná. V tom, čeho bude chtít dosáhnout, bude průbojná, aktivní, pečlivá, bude postupovat krok za krokem, svým tempem, ale za jistým cílem.
Dobrý den, narodila jsem se 02.12.1956. Jsem 8 roků vdova a posledních 6 let se mi vůbec nedaří v ničem. Od 01.01.2014 jsem nezaměstnaná. Žiji se synem, nar. 10.01.1986 a ten také nemůže najít práci,pořád jenom brigády.Bohužel se mu ani nedaří najít pravou lásku. Já nemůžu sehnat ani brigádu. Loni jsem byli nucení prodat byt,neměli jsme na hypotéku a nastěhovali se do podnájmu. Doufali jsme,že to bude nový začátek. Nic se nezměnilo. Už jsem z toho unavená a nevím co nás ještě čeká. Máme nějakou budoucnost? Prosím o odpověď. Děkuji a přeji hezký den Bibiána a Milan(Bibiána)
Foto
Milá Bibiáno, od října by měl syn vyvinou více energie na prezentování sebe sama, použít komunikaci ústní i písemnou a v podstatě se vnucovat. Tudíž by pak měl získat práci. Láska se mu objevuje v r.2017, bude "uloven" šikovnou a schopnou ženou a spokojený. Vám od června 2016 končí role starající se maminky, máte začít věnovat energii na své potřeby a klid. Od září si dejte záležet na svém vystupování a vzhledu, usmívejte se jako sluníčko a práci najdete. Přeji hodně štěstí!
Dobrý den. Poslední dobou se mi nedaří po pracovní stránce a ani v osobním životě. Mohu čekat nějakou změnu? Narodila jsem se 4.6. 1964, byl to čtvrtek ve čtyři hodiny ráno. Děkuji.(Iveta)
Foto
Milá Iveto. Je potřeba, abyste si dala do června 2016 do pořádku věci, myšlenky, pocity, které máte v chaosu, neukotvené. Září-prosinec Vás čeká hodně třídící práce na potřebné-nepotřebné, hezké-nehezké, dává-bere atd. Do března pak projdou inventurou vztahy. A do narozenin budete stát na křižovatce a přemýšlet o své životní cestě, kterým směrem se vydat. Tušíte, že se Váš život a myšlení začíná měnit. Bude to odlišné od toho, jak jste doposud žila, ale budete spokojená. Hodně štěstí.
Dobrý den, jsem teď v poměrně složité situaci, zlepší se to? Narodila jsem se 1.6.1971. Děkuji za odpověd' a srdečně zdravím. (Markéta)
Foto
Milá Markéto, ano situaci máte složitou, ale dá se zvládnout a řešit. Od září do prosince nenechávejte nic náhodě, je potřeba vynaložit maximum energie, prosinec až březen řešit konkrétní body, od kterých se pak budete odrážet. je to hodně technická, komunikační a praktická práce. Od března 2016 by mělo nastat zlepšení a úleva, spoustu z toho už poběží samo, bez Vaší energie. Držím palce!
Dobrý den, procházím již celkem dlouhým nehezkým životním obdobím. Jsem velká optimistka, ale ztrácím energii. Kdy se dočkám šťastnějšího a klidnějšího období? Děkuji moc za odpověď. Nar. 24.8.1966 v 5,00 ráno(Renáta)
Foto
Milá Renáto, po narozeninách byste si měla dát do pořádku svůj život. Spoustu z toho by bylo lepší vyhodit, odložit, vyřešit, zapomenout, abyste se mohla nastartovat novou životní energii, nový směr a začít žít svůj vlastní život. Období, kterým jste procházela, mělo svůj smysl, v budoucnu se Vám otevírají jakési schopnosti, které máte vrozené a dané, a budete tvořit a s radostí pracovat, žít, učit se a bavit.
Dobrý den, čekají mne ještě do konce života pozitivní věci a dobré zdraví. Děkuji za odpověd Judita, nar.4.11.1949 v 15.15 hod.(Judita)
Foto
Milá Judito, od r.2010 máte zajímavá čísla, hodně učení, trpělivosti, sledování chodu života, pomáhání druhým. Od května 2015 byste se měla něčemu detailněji věnovat, tak abyste za sebou viděla výsledky. Toto praktické období máte do srpna 2017. Věnujte se tomu, čemu chcete, ne že jen musíte. Od tohoto smýšlení bude záviset i kvalita zdraví. Hodně štěstí!
Dobrý den, jsem narozena 23.6.1957 v 9.35 dopoledne. Potkám v životě ještě partnera se kterým mi bude fajn?. Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, Jani. Ano, partnera potkáte, od září 2016 a dále na dva roky je možné se zamilovat a být spokojená. Do té doby se věnujte sobě, bavte se, učte se něco nového, nic nepřijde zadarmo, je potřeba, abyste Vy sama rozjížděla nějakou aktivitu. Od září z ní a všeho, co do té doby vybudujte, už jen budete čerpat.
Dobrý den, narodila jsem se 15.7.1963. Po třiceti letech manželství jsem odešla od manžela. Bylo toto rozhodnutí správné? (Katka)
Foto
Dobrý den, Katko. Sice neznám data manžela, ale Vy osobně jste to měla udělat už loni. Rozhodnutí je správné, měla jste ukočit vše, na co jste již byla alergická. Ještě rok se snažte douzavřít všechna viditelnou fyzickou a praktickou minulost, ale i Vaše vlastní pocity a myšlenky. Jako kdybyste skládala puzzle a hotové odložila a už se k tomu nevracela. Začněte žít, radovat se a objevovat. Hezký rozjezd!
Dobrý den paní Suchardová,chci se odstěhovat po 50 letech se společné domácnosti. Najdu prosím vhodné bydlení,které mi bude vyhovovat a hlavně zvládnú finančně? Narodila jsem se 21.6.142, třicet let máme jen společnou adresu ,jsemonko pacientka, mám DIA,moc potřebuji klid.Děkuji.Lia(Lia)
Foto
Milá Lio, ano potřebujete klidný a pravidelný režim, který vyhovuje Vám. Ta možnost nalezení bydlení se objevuje od září dále, někdo by Vám v tom měl pomoci. Po novém roce je už spoustu zařizování a na jaře stěhování a zabydlování se. Do září si zatí hrajte s myšlenkou, kde a jak byste chtěla bydlet, aby pro Vás bylo snadnější hledání. Hodně štěstí.
Dobrý den, chci se zeptat co mě čeká do konce roku 2015 a jestli se brzy zbavím dluhů? Jmenuji se Jiřina, naroz. 22.3.1976. Děkuji za odpověď. J.(Jiřina L)
Foto
Milá Jiřino, do 22.12. jsou ta čísla obtížnější, jsou to životní zkoušky a učení se. Berte se z nich ponaučení, abyste byla takové cestě napříště vzdálená. Po 22.12. Vám začínají konečně odlehčená čísla a navíc spojená s financemi.Tudíž pak je možné nejen zbavit se dluhů, ale i přijít svou šikovností k dobré práci, příjemným financím a spokojenosti. Vydržte a do prosince se snažte otevřít všechny dosavadní problémy a vymyslet jejich dořešení.
Zdravím Vás moc Leničko. Kdy mi začne ten můj kosmetický salón konečně vydělávat?*23.9. 1985 kolem půl 1 v poledne. Pěkný den Leni a děkuji Vám. (Katka)
Foto
Milá Katko, salón vydělávat bude, pokud do něj od června investujete jakoukoli energii, aby byl něčím jedinečný. Je to doba přípravy a stavění základů. Po narozeninách máte otevřeno několik cest a možností, budete se rozrůstat a na jaře se dostaví vytoužená odměna, úspěch, klienti i finance. Držím palce.