Online chat
dobry den pani Evo chtěla jsem se zeptat jestli se urovna naše manzelstvi děkuji Lenka(Lenka)
Foto
Dobrý den, Lenko, jste karmická pár. Spory se urovnají, ještě počkejte a mějte pevné nervy. Jdete ve vztahu ze zkoušky do zkoušky, už se blíží konec negacím.
Mám prosím tři otázky. Budu se do roka stěhovat? Budu mít v brzké době práci ve které vydělám peníze? Podaří se mi být vnitřně i produktivně na výsluní? Děkuji ! (Martina Bohanková)
Foto
Odpovědi - NE, budete mít práci, ale nebude se Vám líbit, budete v ní jen částečně, poté odcházíte, finance ano, ale..., Vás to táhne k samostatnosti, tady je důležité, ja khluboko se do toho položíte.
Budu ještě někdy šťastná?(Daniela)
Foto
Zcela určitě ano. Zkuste dát své bolístce vale, nadechněte se a vykročte. To, co nyní prožíváte je pouze zkouška pravosti toho, co jste si sama na tent osvět, pro tuto inkarnaci přinesla. Máte na to vše zvládnout skvěle.
Dobrý den, p. Kalivodová najdu ještě letos nějakého partnera? Děkuji za odpověď.(Vlasta)
Foto
Dobrý den, Vlasto, no, muži kolem Vás poletují jako motýli, ale žádný z nich není ten ON. Ten přichází až na přelomu roku 2015/2016.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se urovnají vztahy v mojí rodině. Děkuji za odpověď,(Zdeňka)
Foto
Dobrý den, ano, ale...je to tady hodně propletené a nedá se jednou či dvěma větami odpovědět.
Dobrý den,stále si kupuji stírací losy,nic nevyhrávám,budu mít někdy štěstí na větší peníze?Nebo třeba k penězům přijdu jinak?poraďte prosím,děkuji,Ivana.Narozená 24.5.1948.(Ivana Rokošová)
Foto
Dobrý den, z výhry - losy, sportka apod. k Vám finance nejdou.
je dobře,, že se naše rodina přestěhovala(tereza)
Foto
Ano
dobrý den,zajímalo by mne jestli se nám podaří prodat dům.a jak na tom budu se zdravím.(helena)
Foto
Dobrý den, dům prodáte, ale jsou tady docela velké průtahy všude okolo. Zdraví - pozor na žlučník a žaludek, dodržujte životosprávu a pitný režim. Tyto orgány jsou nejvíce zasaženy, přesto s nimi nemusíte nyní k lékaři. Další je pod peřinou, berete léky.
Dobry den.Prosim vas nechci se predstavit pod pravym jmenem.Chtel bych se zeptat jestli letos prodame pozemky.Narodil jsem se 14.6.1950.Dekuji za odpoved.(Paja)
Foto
Dobrý den, nepotřebuji znát Vaše pravé jméno. Odpovím na otázku týkající se pozemků. Najde se kupec, nabídne nějakou alternativu odkoupení, nebude špatná, ale bude záležet, zda Vy na ni přistoupíte. Pokud ano, do konce roku 2015 své pozemky prodáte.
Dobrý den prosím jak bude v dohledné době vypadat můj vztah s mužem,kterého mám ráda a budu mít rodinu? a zda se zlepší finanční situace? moc děkuji (Naďa )
Foto
Dobrý den, Naďo, podobně jako nyní, bez větších změn. Rodinu mít budete, ale s jiným mužem. Finanční situace se zlepší, ale později.
Hezky den paní Evo, chtela jsem vás poprosit o radu, zda mám pokračovat ve vzdělávání při mateřské dovolené. Dostala jsem se do mrtvého bodu, zda se příp.tim budu po mateřské živit. Děkuji Marcela 28.2.1979(Marcela)
Foto
Dobrý den, Marcelo, to je to, co na Vás čeká. MÁTE V TOM DOST PŘEDNOSTÍ A INFO UŽ VÍCE ČI MÉNĚ MÁTE V HLAVINCE Z MINULÝCH INKARNACÍ, TAKŽE UČENÍ BY VÁM MĚLO JÍT SKVĚLE. JDĚTE DO TOHO! Po mateřské se tím můžete život a po této cestě půjde i dále.
Dobrý den.Prosim vás paní KALIVODOVOVÁ jak to dopadne budeme spolu nebo ne? Já 26.5.1981 přítel 20.5.1983 děkuji moc za odpověď.Helenka(Hela Praha)
Foto
Dobrý den, budete spolu.
Dobrý den, před necelými 2 měsíci jsem se po 32 letech rozvedla. Čeká mě nový vztah a nebo se s manželem k sobě vrátíme?(Marcella)
Foto
Dobrý den, čeká Vás nový vztah.
Zdravím Vás paní Evičko a chtěla bych vědět jestli se zlepší mé finance třeba formou nějaké výhry narodila jsem se 30.12.1945 jsem vdovou již 32let manžel zemřel když byly dceři 3.roky.Děkuji za odpověd.(ILONA ŽURKOVA)
Foto
Dobrý den, Ilono, finanční situace se může zlepšit pokud se Vy dáte do toho, co umíte. Jste velmi šikovná, kreativní na ruce, vytváříte. Můžete učit soukromě nebo prodávat své výtvory, tady vidím příchod financí. Bohužel žádná výhra zde není.
dobrý deň,nar.6.10.1954,poprosim ako ďalej...? Veľmi pekne ďakujem(magdaléna)
Foto
Dobrý den, zkuste se nadechnout, přestat se litovat a vykročte směrem k životu. Vy se mi v kartách objevujete schoulená v klubíčku a čekáte na zázrak nebo na osobu, která Vás vysvobodí. Tak to nejde, měla byste sama vyjít směrem k životu. Vždyť jste krásná moudrá duše, tak se zhluboka nadechnětem vydechněte a udělejte krok. Uvidíte, že se vše změní s Vaším rozhodnutím. Držím pěsti!
Dobrý den, jsem nar. 24.6.1956. Několik let jsem už vdova. Najdu ještě lásku? Děkuji za odpověď. Milena(Milena)
Foto
Dobrý den, najdete svou lásku na přelomu roku 2015/2016. Držím pěsti!
Chtěla bych zhubnout,už rok s tím bojuji.Již jsem něco zhubla a tak by mě zajímalo,zda budu úspěšná i v dalším hubnutí.(Alena Benešová)
Foto
POKUD PŘIJMETE SAMA SEBE, COŽ JE TO PRAVÉ, PROČ NEMŮŽETE ZHUBNOUT, PAK ZCELA JISTĚ ZHUBNETE.
Najdu klid v dusi po mileneckem vztahu? Mam v sobe tolik lasky, nemam ji komu dat . Dostanu se z financnich problemu nekdy? Zlepsi se vztahy v rodine s dcerou?(Eva)
Foto
Dobrý den, Evo, klid v duši najdete s dalším partnerem. Jen si nejsem jistá, zda nezaměňujete dva pojmy, a to láska a chtíč. Muži do Vašeho života kráčí, ale nejsou to muži pro vztahy vhodné. Pokud chcete lásku, zkuste si sama pojmenovat, co to je, co to obnáší, napište si to na papír, pa kzapalte bílou svíčku a s prosbou a přečtením vyšlete Universu svou prosbu, určitě Vás vyslyší. Říká se do roka a do dne, ale nyní je zrychlený čas, takže se muž může objevit klidně za týden. Držím pěsti! Finanční problémy - tady mi jde Vaše osobní zapřičinění. To může být rozhodnutí práce či přivýdělku. V kartách je, že to máte pod kontrolou Vy a otěže financí pevně svíráte ve svých rukách. Vaše dcera - pokud obě uděláte kompromis, vaše společné vztahy se změní, spojíte se, ale nyní je mezi Vámi nafouklý balon, který překáží v tom, abyste si rozuměli.
Nemohu zapomenout na Zbyňka, je možné, že budeme ještě někdy partneři? Jestli ne, potkám jinou lásku?(Radka)
Foto
Zapomeňte na Zbyňka, Vaše cesta s ním je u konce a další, nová zde není. Novou lásku do svého života přivítáte cca za 5-6 měsíců.
Dobrý den paní Evo,chtěla bych se zeptat,jestli ještě potkám nějakého muže se kterým bych mohla být šťastná. Jsem rozvedená a stále sama. Děkuji za odpověď Iva nar. 30.5.1969(Iva)
Foto
Dobrý den, Ivo, muže, který k Vám přichází v roce 2016 určitě poznáte. Bude mluvit, jak se říká, Vašim jazykem. Znáte se jako duše z minulých inkarnací a propojenost duší bude značná. Bude spokojená a šťatsná.
Podari se mi sehnat na dopoledne privydelek k praci?(zlata)
Foto
Do konce roku 2015 to v kartách nevidím.
Dobrý den, kdy se dcera seznámí s tím pravým a založí rodinu? Dokončí vysokou? nar. 9.12.1986..děkuji(Iveta)
Foto
Dobrý den, Iveto, Vaše dcera se seznámí s mužem svého srdce cca do 6 let od této chvíle a založí s ním rodinu. VŠ dokončí, ale jinou než nyní studuje. Bude cca do roka přestupovat.
Dobry den Pani Kalivodova.Rada bych se zeptala,zda me ceka nejaky vztah.Dekuji(Zdenka)
Foto
Dobrý den, v tuto chvíli je kolem Vás více mužů, zda někoho z nich přijmete do svého života je na vás. Váš osudový partner přichází v roce 2016. To bude opravdu velká láska, opětovaná a krásně oboustranně procítěná.
dobry den pani Evo,prosim o odpoved jestli syn najde lasku a ozeni se 21.4.1982 dekuji a preji hezky den(Olga)
Foto
Dobrý den, Olgo, Váš syn najde svou láskou cca do 8 let od této doby. Ženit se nechce, bude mít pouze vztah, do kterého přijdou i děti.
Dobrý den, chci se zeptat na syna Martina, zda najde brzy lásku. Syn je nar. 7.11.1987. v sobotu v 19.31. hod. Děkuji za odpověď. (Alena)
Foto
Dobrý den, Aleno, Váš syn má nyní jiné životní priority než hledání lásky. Žádná láska do konce roku k němu nepřichází, jen pouhé letmé radovánky.
Dobrý den,je mi 48 let a rok a půl jsem bez zaměstnání,poštěstí se mi něco zajímavého?Děkuji Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, nějaká opravdu skvělá nabídka přijde v září 2015.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tento rok potkám muže, se kterým budu spokojená a šťastná. Děkuji Kateřina 20.1.1978(Kateřina)
Foto
Dobrý den, do konce roku 2015 nikoho nevidím přicházet. Rok 2016 je pro Vás více otevřený v oblasti lásky, tady vidím přicházet dva muže.
Dobrý den,mám myslím krásný vztah s mladším mužem.Vydrží i nadále? Děkuji Milena(Milena)
Foto
Dobrý den, tento vztah nekončí, ale není dlouhodobý.
Dobrý a krásný den,najdu tento rok svou lásku ?(Maron)
Foto
Dobrý den, do konce roku 2015 tady nic nevidím, žádná láska k Vám nepřichází.
Dobry den Evicko chtela bych se Vas zeptat jestli se mi bude darit na Vysoke skole na kterou ted nastupuji. Jsem narozena 27.12 1995.Dekuji(Lucie )
Foto
Dobrý den, Lucko, studium Vám půjde, bude Vás to zajímat, ale ne úplně všechno. Pokud je otázka myšlená jako celek, odpověď je, že se Vám dařit bude, budete spokjená a VŠ doděláte v pohodě.
Dobrý den paní Kalivodová. Narodila jsem se 10.3.1983 a ráda bych věděla. zda se někdy vdám a budu mít potomky. Děkuji, Romana(Romana)
Foto
Dobrý den, Romano, v kartách vidím Vaše vdavky, taky rodinu. Bude mít do budoucna manžela i děti.
Dobrý den. Vydrží můj vztah, nebo se rozejdeme. nar. 25.4, 1965. Děkuji Dana(Dana)
Foto
Dobrý den, Dano, Váš vztah je nyní u mne v kartách jako vztah dvou lidí, kteří si na sebe již zvykli a já tomu stavu říkám zajeté koleje. Zkuste z nich vystoupit a uvidíte, že Vám bude lépe, budete moci více a lépe dýchat. Každopádně to je ode mn jen návrh na lepší vztah tak, jak to čtu v kartách. Vztah pokračuje, nerozcházíte se.
Dobrý den, vydrží mi nynější vztah s přítelem 29.1.1965 a bude se mi dařit v práci? já 17.6.1963, moc děkuji(Hanka)
Foto
Dobrý den, Hanko, vztah vydrží, v práci jsou změny, pohyby - firma, vekteré pracujete se bude bud stěhovat nebo zužovat, propouštět. Vy mezi propuštštěnými nebudete, ale budete jakoby v jiné místnosti, na jiném místě, myšleno fyzicky.
Dobrý den, syn (5.2.1990 v 8 hod.) odlétá studovat do Austrálie. Jak se mu tam bude dařit a kdy se vrátí? (Dana)
Foto
Dobrý den, Dano, začátky budou pro Vašeho syna trochu chladnější z pozice snahy a výsledku. Bude se muset rozhodovat v situacích, které si to budou vyžadovat, on bude cítit určitou důležitost a bude se muset rozhodnout. Přesto se mu daří, je šikovný a podle všeho se mu tam zalíbí tak, že svůj návrat odloží. Ano, bude k tomu důvod. Není to žena či slečna, ale práce a tamní nabídka na další postup.
Dobrý den, vyjde mi letos odlet do Thajska, měl by se uskutečnit na konci září. Děkuji, 14.3.1988(Laura)
Foto
Dobrý den, Lauro, Vaše cesta pro odlet je otevřená, ale okolnosti ve Vašem životě situací změní, neodjete.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se ještě udobřím se svou sestrou s kterou dva roky nemluvím, zda budu bydlet na stejném bydlišti jako dosud nebo půjdu do domova důchodců a kdy? Nar..3.11.1943 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, udobříte se pokud se Vy ozvete jí, pokud čekáte, že přijde ona sama jako první, nedočkáte se.stěhování zde není, domov důchodců taky ne.
Dobrý den paní Evo,má nějakou perspektivu můj znovuobnovený vztah s Vojtěchem?(Ilona)
Foto
Dobrý den, Ilono, ano, tento vztah má perspektivu.
Dobrý den paní Evičko. Přišla jsem o práci která mě držela nad vodou, velice se trápím nevím jak dál. Alena 28.5.1968 Děkuji za případnou odpověď a nápovědu. Hezký den(Alena)
Foto
Dobrý den, Aleno, no a jaká je Vaše otázka? To, co píšete je pouze postěžování si, stav reality. Takže si musím vymyslet otázky sama...co máte nyní dělat ve stavu, v jakém se nacházíte - nesmutnit, nelitovat se, ale rozhodnout se, jakmým směrem se vydat dál. Vy to všechno zatím vidíte černě, ale věřte mi, že zde k tomu není důvod. Když se podívám na Vaše datu mnarození , jste človíček s návratovou karmou a máte zde v této inkarnaci propojit to z minula do dnešní doby. Jste stará dušička, která ví. Kam mají mířit její kroky na životní cestě? Vaše cesta se mírně odklání k novým cílům. To, kde jste dělala a naplňovalo Vás to není jen jedna oblast, ve které jste "dobrá", ve které se "vyznáte". Zkuste si sama odpovědět na to, jak a kde můžete být užitečná. Dosáhnete výš než lidé ve Vašem okolí. Držím pěsti!
Krásný den Evi, chtěla bych vědět já a mimčo,, zadaří se nám a jestli ano, chlapeček, nebo holčička ? Děkuji Katka 18.3.1974(Katka)
Foto
Dobrý den, miminko se hlásí, dušička je připravená a bude to chlapeček.
Dobrý den, bude kamarádka narozená 20.4.1942 po úmrtí manžela, ještě šťastná? Najde si nějakou známost? Velmi děkuji Jarmila(Jarmila)
Foto
Dobrý den, Jarmilo, je hezké, že máte o kamarádku starost. Muž přichází k Vaši kamarádce letos do konce roku a bude to muž citlivý, milý. Vaše kamarádka nebude sama.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se mi začne dařit v podnikání. Narodila jsem se 23.1.1967. Děkuji(Evík 67)
Foto
Dobrý den, ano začne hned poté, co uděláte malou změnu ve svých zajetých kolejích. Karty říkají udělej změnua vše se provětrá a finance se uvolní a půjdou směrem k Vám.
Dobrý den ráda bych se zeptala zda mám šanci potkat lásku nedávno jsem se rozešla s přítelem(29.10.1970) po dlouhodobém vztahu což mě hodně ranilo mám vůbec šanci na partnerský vztah (já 13.8.1974) děkuji(Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, nevěšte hlavu, muž do Vašeho života se dostává v říjnu 2015, nový muž jehož v tuto chvíli neznáte. Bude milý, sympatický, ale Vy ho moc nebudete chtít k sobě pustit, až po čase. Naštěstí je trpělivý a počká na Vás. Držím pěsti!
Milenecky vztah,bude pokracovat?ja:24.11.1969(Irena)
Foto
ANO
Dobry den, momentalne prezivam hlboku krizu v partnerskom vztahu, chcela by som vediet ci je to definitivny koniec, alebo je este nadej ze to ustojime. Dakujem(Olga)
Foto
Dobrý den, Olgo, je to definitivní konec. Držte se!
Dobrý den,prodávám stavební pozemky.Podaří se pozemky prodat do konce roku popřípadě který měsíc.děkuji Pavel 13.6.1951.(Pavel)
Foto
Dobrý den, Pavle, omlouvám se, ale prodej Vašich stavebních pozemků nevidím - tedy do konce roku 2015. Dívám se tedy na rok 2016 a zase se mi to tady skládá. Ptám se proč, kde je příčina toho, že pozemky od Vás jakoby nechtěly. Důvodem je rutina, práce, jistota a ne Vaše emoční účast.
Pani Evo,je ve Vasich silach nam rici co je pricinou vztahu mezi nasimi dcerami?Nyni je na bodu mrazu a toto nikdy nebylo.Jsme z toho zmateni.Jak to dat do byvaleho klidu?(rodina)
Foto
Rodino, vaše dcery jsou v rozepři, protože jedna na druhou žárlí a to ve vztahu a pracovně. Jedné se daří o malinko více, jde jí vše jakoby nic a ta druhá si musí vše jakoby zasloužit. Jak se říká, hrneček už přetekl a emocí se bouří. Proč se na to holek nezeptáte sama? Do bývalého klidu to nedáte. Celou situaci můžete pouze usměrnit a to společnou komunikaci holky spolu. Vy jako rodina nemůžete dělat nic. Pokud uděláte krok směrem k jedné, druhá to bude brát jako akci nefér vůči ní a naopak. Ony samy by si měly dát vše v komunikační rovině dohromady.
Dobrý den paní Evičko,chci se zeptat.Zlepší se moje finanční situace do konce roku.A podaří se mi letos jet ještě k moři.Michaela 17.6.1977.(Michaela )
Foto
Dobrý den, Michaelo, Vaše finanční situace je do konce roku neměnná. Ptám se dál, jestli letos pojedete k moři. Odpověď je zvláštní, protože karty říkají, že nevidí problém proč nejet, problém máte pouze Vy v rozhodnutí se, zda pojedete nebo ne. Držím pěsti!
Dobrý den, prosím udělám v srpnu a září zbývající zkoušky letního semestru? děkuji 5.12.1988(Eliška)
Foto
Dobrý den, v srpnu uděláte zkoušku v poho, v září taky, ale je potřeba to ještě trochu dopilovat, abyste si byla 100% jistá na postup.
Dobrý den, jsem již 7 let rozvedená a bohužel jsem neměla to štěstí potkat toho pravého, chtěla bych poprosit o výklad, kdy je mi souzeno jej najít. Jsem narozená 14.4.1970 v 5,30 hod. Moc děkuji za odpověď. (Gabka)
Foto
Dobr ýden, muž do Vašeho života přichází v první 1/2 roku 2016 a vypadá moc pěkně, nechte se překvapit. Snad ještě dodám, že je malinko starší než Vy a je to nová osoba, kterou nyní neznáte.
Dobrý den, paní Evo, prosím, je Martin pro mě ten pravý partner? Děkuji za odpověď.(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, Martin je pro Vás jako partner vhoný. Pro tuto inkarnaci máte být spolu. Přeji hodně štěstí!
Pani Kalivodova,do budoucna mam nadeji v nejake penizky? Sportka,los ci neco jineho? 20.4.1948(hracka)
Foto
Dobrý den, bohužel ne.
Dobrý den, paní Kalivodová, jsem několik let sama. Seznámím se letos s mužem, který mi bude vhodným přítelem? Děkuji moc za Vaši odpověď.(Jitka, 55 let)
Foto
Dobrý den, Jitko, muž do Vašeho přichází v říjnu 2015, ale jsou zde překážky z jeho strany. To může být vzdálenost, jiný vztah, popř. pracovní vypětí.
zdravím, již několikrát jsem psala, bohužel bez Vaší odpovědi....chtěla bych se zeptat, zda v blízké době potkám muže se kterým budu mít vztah...díky Katy(Katy)
Foto
Dobrý den, v blízké době de vidím situací, které budete přihlížet, poté se "některé" záležitosti změní i u Vás na základě Vašeho vnímání situací nově. Muž přichází v roce 2016.
Nase dcera 1.9.1984 najde partnera a budou i vnoucata?(rodice)
Foto
Dobrý den, ANO, ANO.
dobry den,prosim bude dcera 4.8.1983 bydlet ve svem domku a co deti -budou?(mamka)
Foto
Dobrý den, ANO, ANO.
Dobri den budu mit partnera kterym budu stasna ceka me neco dobryho do budoucna dekuji Anna 9.10.1975.(Anna)
Foto
Dobrý den, Anno, ano budete, Váš život je jako velká oslava. Narodila jste se pod šťastnou hvězdou. Když si vezmete do hlavinky, že uděláte to a to, jde Vám to jako po másle.
Dobrý deň, pani Eva, chcem sa opýtať na syna, volá sa Tomáš, nar.30.8.1990, ako to u neho vyzerá do konca roka 2015 po pracovnej stránke. Nájde si uspokojivé zamestnanie.(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, do konce roku 2015 nevidím stálé zaměstnání. Ptám se na důvod, je to tím, že on sám má vysoké požadavky. Práci najde až v prvním 1/2 roce 2016 a bude malinko odlišná od toho, co shání nyní.
Dobrý den p.Kalivodová mám krátký dotaz. Když se pustím se synem do podnikání bude se nám dařit. Váháme zdali ano nebo ne. nar.12.2. 1950,syn 16.6 1983 děkuji Věra(Věra)
Foto
Dobrý den, Věro, zatím nic neotvírejte. Vše vysvětlím. Podnikání ano, ale ne nyní, protože by Vám to přineslo zdržení na cestě. V tuto chvíli máte "nějaký" plán, ale není úplně v pořádku, co se týká plánků, nákresů, papírů, žádostí. Jako byste na něco pozapoměli. Takže doporučuji znova věe projít, dohledat a pak doplnit, poté můžete začít podnikat. Podnikání vám půjde, budete prospěšní, práce budete mít dost, finance pomalu porostou nahoru. Držím pěsti!
Dobrý den, mám velkou starost z bytem, ve kterém žiji 30 let. Připadl do dědictví po mém bývalém manželovi, který zemřel před 17. lety. Stále se ještě o byt soudím s jeho dětmi z prvního manželství. Náš společný syn a já , by jsme se měli z bytu vystěhovat do náhradního, ale jen nájemního. S tím nesouhlasím a cítím to jako velikou nespravedlnost. Je to velmi vyčerpávající a jsem z toho už nemocná. Ráda bych věděla jak to dopadne. Moc děkuji za odpověď.(Hanka z Prahy)
Foto
Dobrý den, karty ulazují Vaše právo vlastnictví bytu. Neměla byste se stěhovat. Vidím zde průtahy, emoce, jednání. Je to ještě na dlouho. Pokud píšete, že jste z toho nemocná, dotýká se to Vaší duše. Zkuste to přijmout, uleví se Vám, uvidíte. Zadržujete v sobě negativní eenergie a ty se pak projevují v oblasti nemocí, jakoby lezly z těla ven přes fyzično. Ulevte si.
Dobrý den Evo ,ráda bych se zeptala na bývalého přítele mám u něj dluh ,ale nějak se nemá k zaplacení a pak zda-li mě čeká nějaká nová láska .Děkuji za odpovědˇ(Zuzka)
Foto
Dobrý den, Zuzko, Váš bývalý přítel Vám dluh vrátí v plné výši v první 1/2 roku 2016. Nový muž k Vám přichází v září 2015, toho muže zatím vůbec neznáte, věk cca o 2-3 mladší než Vy. Hodně štěstí!
Dobrý den, paní Evo. Ráda bych se zeptala, zda ještě budeme mít s partnerem další dítě - děti. Děkuji a přeji příjemný den. Věrka (nar. 27.02.1981)(Věrka)
Foto
Dobrý den, Věrko, dítě přijde. Otěhotnět byste měla na přelomu roku, porod vidím v roce 2016.
Dobrý den paní Evo, moc prosím, můj synek (16.12.2001 v 9) má trable s celkovým vývojem, jak růstem, tak i učením, pozorností ve škole, soustředěním, chápáním některých sociálních jednání. Někdy je naprosto v pohodě, jindy jako když úplně vypne. Trápí ho to, protože si uvědomuje, že není úplně stejný jako ostatní. Prosím, zlepší se mu to a "nastartuje" jako všichni jeho vrstevníci? Můžeme pomoci ještě víc než v současnosti děláme? Velice děkuji (Zuza)
Foto
Dobrý den, Zuzo, Váš syn má zdravotní problémy, které se nedají vyléčit zcela a úplně. Dají se však eliminovat. Fáze, ve které se nyní nachází je ukazatelem na jeho cestě. Zkuste alternativní léčbu, doporučuji kraniosakrální terapii, kineziologii. Určitě se dá zlepšit zdr. stav Vašeho syna.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na muže s kterým jsem se seznámila /AmeričaNú, zda mi to něco přinese nebo zda to mám utnout hned na začátku. Děkuji Gabi 29.8.1968(Gabriela)
Foto
Dobrý den, Gabrielo, tento muž Vas bere jako pojítko - muž versus žena. Jeho city směrem k Vám jsou velmi vřelé, krásné, ale nejsou stálé. Tento vztah je Vaše současnost, krátkodobý vztah. Přesto si nemyslím ,že je nutné se hned rozcházet. Lidé se potkávají proto, že si mají "něco" předat. Tak vnímejte, sosejte a vezměte si to, co jste si na společnou karmu zde do této inkarnace přinesli.
Dobrý den paní Evo,chtěl bych se prosím zeptat,zda se mi bude do budoucna dařit finančně,mám stále problém platit závazky,které mám,do práce chodím,vydělávám,ale stále to nestačí,už jsem z toho zoufalý,a druhá otázka,zda se někdy dočkám svého vlastního bydlení,bydlíme s rodinou v pronajatém bytě,a nejsme schopni spravit baráček,který jsme si koupily v minulosti.Předem Vám moc děkuji,přeji hezký den.Roman 13.7.1968(Roman)
Foto
Dobrý den, Romane, v kartách Vám jde změna práce, ale zvláštně, protože se budete rozhodovat. Ta změna Vám má přinést větší finanční stabilitu, kde budete moci dostavět svůj baráček. Ptám se na časovou osu, ale nejde to blíže určit, protože Vy se budete rozhodovat nejspíš delší dobu. Máte strach, obavy z toho, aby to Vaše rozhodnutí nebylo špatné. Každopádně se zeptám úplně z jiného úhlu - jestli se dočkáte ve svém životě vlastního bydlení - ano, pokud přistoupíte na změnu, která se k Vám přibližuje. Držím pěsti!
Dobrý den, čeká mě něco pozitivního do konce roku.díky ( 39, střelec)(Iva)
Foto
Dobrý den, Ivo, nové seznámení, noví přátelé, uvolněnost, zábava. Máte zde uvolněné pocity a fakt si to užíváte.
Dobry den pani Kalivodova,posilala jsem svuj dotaz jiz nekolikrat,bohuzel se na me nikdy nedostalo,tak snad tentokrat:).Rada bych vedela,jestli krize mezi mnou(13.1.1973) a manzelem(8.12.1974) je opravdu definitivni,odesel za jinou zenou (9.11.1982),i kdyz neni uplne stastny,vratit se nechce..mam jit dal a nebo jeste bojovat?.Dcera to vse nese velmi tezce.Dekuji za odpoved.M.(Michaela)
Foto
Dobrý den, Michaelo, dotazů chodí opravdu hodně a není v lidských silách v uvedeném čase odpovědět na všechny, proto prosím o respekt při výběru. Načítám Vaši energii z řádků a cítím nevyrovnanost, rozpolcenost, tlak. To není moc dobře, protože tím si sama ubližujete, potažmo taky své dceři, protože ta má k Vám energetické pouto to nejbližší. Dívám se na Vaši situaci a musím napsat, že to není tak špatné, jak Vy píšete (čteno v energiích). Ptáte se, zda máte jít dál nebo bojovat. Určitě bojujte, protože on je směrem k Vám otevřený, stále Vás miluje a svou rodinu chce zoátky. Dívám se, proč se nechce vrátit, jak Vy uvádíte. Důvodem je obava, že se vše vrátí do starých, zajetých kolejí. Zkuste směrem k němu změnit taktiku a komunikujte jinak, sama si promyslete, jestli je vše směrem od Vás k manželovi správné a čisté. Dcera reaguje na Vaše emoce. Pokud nebudete v pořádku Vy, Vaše dcera bude trpět a snášet vše těžce. Pokud zvládnete své emoce, své dceři neuvěřitelně pomůžete, ulevíte. Držím pěsti!
Dobrý den paní Evo chtěla, se zeptat co mě čeka tento rok narození 19.5 1968 a na syna jestli udělá maturitu v záři narození 24.1 1994 dekuji mooc (Renata)
Foto
Dobrý den, Renato, no to je pěkné - co Vás čeká, hodně velká životní změna snad ve všech oblastech. Vy budete stejná, ale věci a situace ve svém životě budete vnímat jinak než dřív. To by bylo na román vše popsat. Syn - maturita - udělá ji s přehledem, nemusíte se vůbec bát.
Nar. som sa 19.2.1964 a chcela by som vedieť čo ma čaká v najbližších týždňoch, mesiacoch v oblasti lásky, zdravia, práce. Ďakujem pani Eva(Dana)
Foto
Dobrý den, Dano, postupně odpovím na všechny otázky - láska - bojíte se vyjít ven, jen přežíváte, nežijete, žádnou změnu do konce roku nevidím, bude to cca podobné jako nyní. Zdraví - nic těžkého tady nevidím, jen chřipku nebo angínu s teplotou, budete muset ležet doma. Práce - vypadá to, že do konce roku 2015 se dozvíte o svém pracovním postupu výše - povýšení. Jde mi to tady jasně na 1.Q roku 2016. Hodně štěstí!
Dobrý den,kdy bude zlepšení mojí finanční situace? A kdy se dočkám odškodnění od pojištovny nemoci z povolání? Ludmila 27.9.1964-kolem 23,00,nevím přesně(Ludmila)
Foto
Dobrý den, Ludmilo, je potřeba udělat "nějakou" změnu, jinak zlepšení situace nevidím. Je to dlouhé vyjednávání. Dočkáte se v roce 2016, čas nejde upřesnit, protože se mi zde objevují různá úřední jednání a dodávání listů, papírů, razítek - úřední jednání.
Dobrý den bude prosím už líp na začátku roku jsem musela udělat moc důležité rozhodnutí dnes toho moc lituji ale čas nejde vrátit zpátky byla to chyba nebo to zvládnem děkuji Jarmila 16.7.1976(jarmila)
Foto
Dobrý den, Jarmilo, všichni máme právo svobodné volby, pak je důležité si za ním stát. Píšete, že čas nejde vrátit, to určitě ne, ale situace se dají pozměnit. Nebude to jako dřív, bude to jiné, ale jde to. K tomuto kroku musí být však ještě ten druhý. Dáte mu možnost? Zkuste to a uvidíte. Každopádně vše zvládáte, i když s obtížemi, protože si to moc berete. Jste hodně citlivá. Pozor na přenášení negativních energií na děti. Rozmyslete si, co vlastně chcete a pka udělejte pomyslný krok. Vše se bude odehrávat ve Vašem nitru, ale navenek uvidíte změnu fyzickou ve Vašem okolí. Držím pěsti!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda moje dcera Natáliei ( 12.7.1995) úspěšně udělá letos v září maturitu. Děkuji za odpověď.(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, Vaše dcera maturitu udělá v pohodě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda a kdy potkám toho pravého. Děkuji (Petra, nar. 28.9.1980)
Foto
Dobrý den, Petro, muže jenž bude po Vašem boku dlouhodobě vidím přicházet v roce 2017. Setkání vidím na nějaké spotrtovní akci, kde se potkáte. Držím pěsti!
Dobrý den, paní Evo. Můžete mi prosím říct, co mě čeká do konce tohoto roku? Předem moc děkuji (Zdena)
Foto
Dobrý den, Zdeno, do konceroku budete řešit jisté situace, které se dotýkají Vašeho života. Ty situace nebudou zrovna jednoduché a dost Vás potrápí v konečném výsledku to pr oVás bude ok, ale cesta k tomu bude náročná. Jinak zdraví ok, finance ok, dejte si pozor na své okolí, aby Vás nevyužívalo více než je potřeba.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na kariéru a partnerský vztah Děkuji(Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavlo, kariéra - půjdete nahoru, pomalu, ale jistě. Partnerský vztah - pěkný, pohodový a vidím nějaký posun, stěhování.
Dobrý den, p. Evo. Podívala by jste se co mě čeká ve vztahu? Jsem nar. 8.12.1958 děkuji Líba(Líba)
Foto
Dobrý den, Líbo, Vy jste takový samotář. Pokud nezměníte svůj vztah k mužům budete žít dál jako za sklem. Jste tady jakoby odpojena od reality. Vše vychází z Vaši minulosti, kde jste byla jako žena zatlačená dolů. Nebojte se, vyjděte ven ze své ulity a čiňte kroky k životu. Partner, který se mi zde objevuje čeká na tuto Vaši změnu. Držím pěsti!
dobrý den,chtěl bych se zeptat,kdy mě potká nebo potkám osudovou ženu,kdy budu mít první ditě a kdy se mi zlepší finanční situace,mám šanci na větší vyhru?Tomáš 25.6.1979,děkuji a pěkný den(tom)
Foto
Dobrý den, máte více otázek, budu odpovídat postupně - osudová žena vstoupí do Vašeho života v roce 2021.První dítě - 2023. Finanční situace a zlepšení - až přijmete změnu, která Vám nyní vchází do života. Měla by se týkat práce, ale Vy tu změnu odmítáte, takže zatím se mi neobjevuje ani finanční zlepšení. Výhra - není.
dobrý den. Jsem několik let bez partnera a už nechci být sama. potkám ho ještě letos?Jsem nar.17.11.73. Děkuji za odpověd(Kateřina)
Foto
Dobrý den, Katko, muž do Vašeho života vstupuje v říjnu letošního roku. Bude jiný než ty před ním a to Vás bude držet jaksi zpátky. Muž Vás bude přitahovat a Vy se ho budete bát. Pokud ho do svého života vpustíte, určitě nebudete litovat. To, v čem bude odlišný, jiný než muži před ním zcela jistě poznáte sama a hned. Hodně štěstí!