Online chat
MIlá paní Lenko, prosím o odpověď jestli si najdu partnerku pro spokojený život. Zatím mám jen smůlu. Tomáš 3.5.1992 (Tomáš)
Foto
Milý Tomáši, tento rok to ještě nebude, ale příští rok léto už na Vás slečna čeká.
Prosím, najdu si už celoživotní partnerku, 27.12.1970 moc děkuji za odpověď.(Dominik)
Foto
Dobrý den, Dominiku. Ano, najdete, krásná čísla pro zakotvení ve spokojeném a opravdovém partnerství máte od 52 let. Do té doby jsou spíše krátkodobé vztahy s neustálým řešením.
Dobry den,paní Lenko,chtěla bych vědět,jestli mě čeká stěhování do nového domku,jak bylo puvodne v plánu,než se vše zkomplikovalo diky neshodám s ex Patrikem 5.6.1978 nebo zustanu na bytě?moc dekuji, Marketa 19.4.1977(Markéta)
Foto
Dobrý den, Markéto. U Vás jsou stále boje, ve kterých nakonec, budou-li Vám za to stát, vyhrajete. Stěhování Vás čeká, ale sama zvážíte, jestli je to právě tento domek.
dobrý den,prosím,budeme mít s manželem 2 dítě.já 21.7.1978,on 18.3.1977,jak to půjde ve škole dceři 21.8.2006.děkuji v(verus)
Foto
Dobrý den, 2.dítě se ukazuje přelom r.2016/17. Dcera je šikovná, a i když bude potřebovat pomocnou ruku, může ji odmítat, protože je paličatá.
Dobrý den,jsem narozena 10.4. 1972 v 15.42 mám problém z páteři posunuté obratle hrozí mi operace na kterou se bojím mám nebo nemám operaci podstoupit děkuji(MARTINA)
Foto
Dobrý den, Martino. Na operaci by bylo dobré jít, a to mezi 10.10.-9.1. Neoodalovala bych to, páteř a celý pohybový aparát by se mohl za tři roky ozývat daleko intenzivněji. Vše bude dobré. Hodně štěstí.
Krasny den Vam preji pani Lenko :) Mohla bych se zeptat ....ma uz skoro 40 .1.3.1976 byla jsem tehotna ale dosla jsem o to minuly tyden,mam jeste sanci znovu otehotnet???Moc bych to prala..dale pak dostanu se z urcitych problemu prozivam velke trapeni. Miluje me muj pritel a je to opravdu ten pritel na celej zivot???Dekuji za odpoved ....(Romana)
Foto
Dobrý den, Romano. Vaše čísla ukazují, že do 44-45 let jste schopná donosit dítě. Červen až září bylo tzv.úrazové období, to skončilo, do prosince se dejte do pořádku a pak jsou všechny cesty k těhotenství opět otevřené. Jestli se jedná o přítele na celý život, nevím, nemám datum narození, ale u Vás samotné jsou mezi 43-45 rokem čísla toužící po princi a možnost setkání se s takovým člověkem.
Jsem narozená 8.5.1944- čekají mně zase jenom slzy a nehezké starosti? Děkuji za věnování času a dovoluji si popřát Vám jen to nejhezčí Marie(Marie)
Foto
Milá Marie, období smutku a starostí končí v listopadu. Pak Vám začíná doba, kdy byste měla dát energii do konkrétní činnosti, ze které bude viditelný výsledek. Práce, tvořivost, vybudování nebo vylepšení něčeho. Od února jste opět ve formě a se zápalem budete vyhledávat nové činnosti, lidi nebo informace. Komunikace bude na prvním místě. Přeji Vám hodně štěstí.
Dobry den pani Lenko, Jsem nar, 13,9,1944, a zajímalo by me jestli potkam nekoho kdo me bude mit rad, Dekuji Lida,.(LUDMILA)
Foto
Dobrý den, paní Ludmilo. Po narozeninách Vám začne období, kdy se budete cítit jako středoškolačka. Můžete potkat mnoho nových a zajímavých lidí, navštěvovat různé akce, mozek Vám pojede na plný plyn a od prosince díky své živosti přivoláte k sobě pár nápadníků, ze kterých si budete moci vybrat.
Dobrý den, moc prosím o odpověď, zatím mi nikdy žádný věštec na těchto stránkách neodpověděl, jak se bude vyvíjet osud vnuka Lukáše, nar. 2. 10. 1999, zda zvládne školu a špatný vliv kamarádů. S díky Zdena(Zdena)
Foto
Milá Zdeno, Lukáš je šikovný, školu zvládne, ale musí se učit ten obor, který ho zajímá. Kamarády potřebuje, musí být součástí jejich skupiny a poradit si nenechá. Teprve až získá vlastní zkušenosti (cca do 19 let), dá i Vám za pravdu.
Dobrý den, synek je narozen 16.12.2001 v 9 hod. Chtěla jsem se zeptat, jak bude v budoucnu "fungovat"..Stále se trápíme jeho "celkovým zpomalením" a jen doufáme, že nastartuje a vše dožene. Prosím, co říkají čísla o jeho dalším životě. Moc děkuji a přeji hezký den(Zuzana)
Foto
Dobrý den, Zuzano. Syn si žije ve svém vlastním světě, botých fantazijních obrazech a fyzický a praktický život je pro něj příliš těžkopádný a zatěžující. On ví, že když bude hrát "divadlo", ono se "samo" něco udělá. Kolem 18.roku se mu změní čísla a začne objevovat a být aktivnější.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám už špatné období za sebou. Zda už budu zdravotně a psychicky v pohodě a špatné vztahy v rodině se vyřeší. děkuji Lenka 11.1.1977(Lenka)
Foto
Milá Lenko, na podzim myslete především na sebe a své potěšení a radosti. Budete-li myslet pouze na potřeby druhých, byla byste bez energie a smutná. Vše se začne razantněji řešit po novém roce a navíc na to budete mít sílu.
dobrý den p.LENKO,jmenuji se Ingrid nar.21.6.1972 v8.45hod.chci se zeptat na moji finanční stránku ,práci a na rodinu,máme ted nějaké problémy,předem děkuji Ingrid(ingrid)
Foto
Milá Ingrid, září-prosinec budete muset v klidu přehodnotit stávající situaci a vytvořit jednoduché plány do budoucna, které byste měla od prosince do března postupně realizovat a tím byste se od jara postavila na vítězný stupínek a vše by dostalo určitý řád.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tento rok otěhotním 27.4.1976? Děkuji. Linda (Linda)
Foto
Dobrý den, Lindo. Otěhotnění nejideálnější jaro, léto příští rok. Držím palce.
Zdravím chtěla bych se zeptat jak se povede v podnikání Břetislavovi 9.1 1949 do konce roku a dál.Děkuji(Martina)
Foto
Dobrý den, Martino. Do r.2018 se mu může dařit, za předpokladu, že dokáže rozlišit lidi a nenechá se některými zmanipulovat. I když je silný a schopný, v současné době je psychicky unavený. Od října bude muset udělat rázná rozhodnutí, změnit systém a popřemýšlet nad investicí do budoucna.
Dobrý den. Prosím, ráda bych věděla, zda mě ještě čeká nějaký perspektivní vztah. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Helena. (Helena )
Foto
Milá Heleno, ano čeká, ale tak brzy to ještě nebude. Příští rok teprve dovršíte dospělost, budete mít chuť se pro něco nadchnout, poznáte mnoho lidí. Až pak si budete chtít vybrat jednoho. Vše si užijte.
Dobrý den paní Lenko, chtěla bych se Vás zeptat, kdy potkám svoji životní lásku? Moc Vám děkuji. Míša 10.1.1980(Míša)
Foto
Dobrý den, Míšo. Potkáte ji během příštích prázdnin.Do té doby se věnujte sebevzdělávání a sebezdokonalování.
Krásný den, paní Leničko, moc bych si přála, kdybyste si nás vybrala pro odpověď,zatím jsme neměli štěstí. Poslední rok prožíváme velkou krizi, usměje se už na nás konečně sluníčko a to špatné se prolomí? Prosím, mohla byste jen krátce naznačit, jak to bude dál, hlavně s dcerou, která má vleklé zdravotní problémy, momentálně je bez práce a manžel se chce rozvést, i když jsou tu dvě malé děti. Prosím, moc budeme šťastni, když nám odpovíte. (dcera 23.6.1978,její muž 5.10.1974, já 19.5.1955). Přejeme vám krásný den. (Danka)
Foto
Milá Danko. Manželství dcery je už uměle udržované, oba mají po létě 2016 začít žít své vlastní životy, tím se i dceři velmi uleví od jejich problémů. Dceři bude ještě cca půl roku trvat, než se se vším srovná, ale od března 2016 by již měla začít fungovat na všech úrovních. Vy sama se nevydejde ze své energie. V listopadu a lednu si dovolte někde se něčím nabít. Přeji hodně štěstí.
Dobry den pani Lenka.Chcela by som vediet co ma este tento rok caka 6.12.79 17:23h nic ma v poslednej dobe nebavi.dakujem za odpoved(Adriana)
Foto
Milá Adriano, už příští týden se Vám nálada změní. Pocítíte touhu udělat cokoli, aby byla jiná nálada, atmosféra, život. Přichází konec něčeho stejného, dlouhodobého, nefunkčního... Takže do narozenin Vás čeká ještě hodně práce a nových rozletů. Ať Vám vše vyjde.
Dobrý den, paní Lenko, jsem dlouho bez partnera. Kdy a kde potkám toho pravého pro život? Děkuji za odpověď. Katka, 21.9.1975, 13:30-Želiezovce,SR.(Katka)
Foto
Dobrý den, Katko. Od prosince máte velké šance potkat někoho, kdo bude možná ze začátku potřebovat Vaši pomoc a z čeho se pak vyvine vztah. Do té doby věnujte čas opečovávání sebe sama.
Dobrý den, ráda bych věděla jak se bude vyvíjet dal můj život, čeká mě rozvod a teď I problém s láskou,milenecky vztah. Finance taky nic moc. Gabriela 22.4.1978. Děkuji za odpověď. (Gábina )
Foto
Milá Gábino, letošní rok máte vzhůru nohama. Je to proto, aby se vše probralo a zůstalo jen to pravdivé, čisté a dobré. Konec roku bude probíhat v duchu velké inventury a po novém roce nastartujete všemi směry s elánem a chutí začít znovu ve všem. Hodně štěstí.