Online chat
dobrý den prosím o odpověd .najdu do roka nebo dříve přítele? jaký bude rok 2016.změny včem? stěhování finance mimčo? děkuji prosím čekám dlouho.klárka jablonec 1.5.1975 6 hodin ráno děkuji vám (klárka)
Foto
Dobrý den, II.polovina roku 2016 přichází nový muž do Vašeho života. Změny v roce 2016 budou a bude jich více.Stěhování - ne, finance - dobrý, mimčo - později, ještě není čas.
Zdravím vás paní Evičko a mám dotaz jestli ještě někdy v životě potkám muže, se kterým mi bude hezky, kdy a kde asi to bude? Jsem narozena 28.10.1967 ve 23h, děkuji a hezký den, Marcela (marcela)
Foto
Dobrý den, ano, do konce roku 2015 - konec listopadu a prosinec, více lidí - obchod, tržiště.
Krásný den, prosím najdu nové bydlení? A nebo mám zustat se svým exmanželem. Dana 22.9.1958 / Jirka 23.2.1958 / Děkuji (DANA )
Foto
Dobrý den, nové bydlení je problém, protože k Vám nejde a jedná se zde o úpravu prostor, prostě jiné prostory než nyní chcete. Druhá část Vaší otázky je překvapivá, ale mile, protože karty hovoří jasně a srozumitelně. Ano, máte zůstat s exmanželem.
dobrý den,upraví se můj zdravotní stav do konce roku.1.6.1946 anna (anna)
Foto
Dobrý den, ne, Váš zdr. stav kolísá a ustálení nastane cca v březnu 2016.
Dobry den chci se zeptat jestli se dame do hromadi Lucie Šafářová dekuju za odpovět . (Roman svarc )
Foto
Dobrý den, bohužel ne.
Dobrý den, budu mít ještě děti? Mám jedno.Děkuji (Ondra)
Foto
Dobrý den, ano, budete.
Dobrý den paní Evo, mám bratra Martina 3.8.1978, který je pořád svobodný. Chtěla bych vědět, zda si konečně najde nějakou partnerku. Děkuji za odpověď. (Dagmar)
Foto
Dobrý den, Dagmaro, bohužel ne, protože on ji nehledá, on ji podle toho, jak to tady vidím ani do svého života nechce.
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda syn Marek 3.12.1995 v 18.37 hodin v Benešově udělá příští rok na jaře maturitu a zda se mu naskytne dobrá práce. Děkuji za odpověď (Dagmar)
Foto
Dobrý den, Dagmaro, Váš syn maturitu udělá, v pohodě a v klidu, následná práce bude pro něho jen přestupem ze školní lavice do prácovního procesu, protože cca 4měsíce před maturitou se mu naskytne brigáda v podobě práce, do které pak nastoupí.
Dobrý den, mám gynekologické problémy a hrozí mi operace. Chtěla bych vědět, zda se operací problémy vyřeší a zda jí vůbec mám postoupit. Narodila jsem se 9.6.1974 v půl páté ráno v Kutné Hoře. Děkuji za odpověď. (Dagmar)
Foto
Dobrý den, Dagmaro, operace je nyní již nutná, ale pokud nezpracujete vztah sama k sobě, problémy se můžou vrátit v jiných intencích, ale vrátí se.
Budu mít v nejbližší době vážný partnerský vztah ? (Julie )
Foto
Ne
Dobrý den přeji, jen jsem se chtěla optat, jak se mi povede...teď jsme trošku ve finanční tísni z důvodu nemocenské a následné rodičovské. Děkuji za Váš čas DN: 18.12.1976 (Kamila)
Foto
Dobrý den, špatná otázka, Kamilo, jak se mi povede je velice široký pojem. Dívám se tedy na finance celkově. Vše zvládáte, financí není hodně, ale vše zvládáte v pohodě. Hodně štěstí!
Dobrý den, chtěla bych vědět zda ještě potkám lásku a zda se vyřeší moje finanční situace. Nar. 21.6.1964. Snad se tentokrát dočkám odpovědi. Děkuji. (Marcela)
Foto
Dobrý den, Marcelo, novou lásku potkáte, finanční situace se zvedle a mírný nárust, který se pak zastaví od cca února 2016.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli se podaří a stanu se konečně babičkou,čekám již velmi dlouho a pořád se nedaří.Děkuji (Zdenka)
Foto
Dobrý den, Zdenko, babičkou budete v roce 2017.
DOBRÝ DEN RÁDA BYCH VĚDĚLA CO MĚ ČEKÁ V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ JESTLI SE ZAČNOU VĚCI ŘEŠIT A UKLIDNOVAT V MŮJ PROSPĚCH, ČEKÁ MĚ SOUD O SVĚŘENÍ DĚTÍ DO PÉČE, HROZÍ MI PROPUŠTĚNÍ Z PRÁCE, ZAČÍNÁM MÍT FINANČNÍ PROBLÉMY A ROZEŠLA JSEM SE S PŘÍTELEM, NEVÍM JESTLI BRÁT JAKO DEFINITIVNĚ UKONČNÉ. PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD JANA (JANA)
Foto
Dobrý den, Jano, máte hodně otázek, proto přejdu hned k odpovědím. Svěření dětí do péče - zůstanou ve Vaší péči, propuštění z práce - nevidím, podle karet zůstanete tam, kde jste, finanční problémy - v roce 2016 zlepšení, které už pocítíte na konci roku 2015, přítel - definitivní, už se nevrátí.
Dobrý den, psala jsem paní doktorce po 18 letech.. ohledně mého osudu.. Chci se zeptat, zda-li se setkáme?.. :-) Odepsala mi na Facebooku... jak se to dále vyvine? Děkuji  (Neznámá)
Foto
Dobrý den, omlouvám se, ale z Vaší otázky není zřejmé, co po mně chcete. Pokud se chcete na něco zeptat, zkuste vhodněji poskládat slova do vět. Děkuji.
dobry den pani evo mohu se zeptat na vztah pritel narozen 6 4 1974 ja jsem narozena v 24 6 1974 ma tento vzah nejakou budoucnost dekuji jitta vlastnikova (jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, Váš vztah vypadá moc pěkně. Muž, na kterého se ptáte Vás opravdu miluje, Vy jeho méně, když se ptám proč, odpověď je jasná - bojíte se pustit do svého srdíčka muže, aby Vám neublížil jako ten před ním. Jitko, užívejte si jeho lásku a jděte do toho naplno. Máte krásný vztah a milujícího muže po svém boku.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli do konce roku potkám nějakého nového muže ? 18.5.1977 Děkuji Gabča (Gabča)
Foto
Dobrý den, do konce roku tady nikoho nevidím :-(
Dobrý den. Prosím, do kdy se vyřeší pozůstalost po mamince. Děkuji  (Zuzka )
Foto
Dobrý den, do května 2017.
Dobrý den Evo, ráda bych se Vás zeptala, zda do konce roku najdu, konečně, lásku? Už jsem dlouho sama a ráda bych to změnila. Děkuji za odpověď Pavlína (Pavlína)
Foto
Dobrý den, do konce roku tady nikoho nevidím.
Dobrý den, synové studují vysokou školu. Jak jim to půjde dál Radek 18.7.1992 a Matěj 19.7.1995. Děkuji Iva 5.8.1968 (Iva)
Foto
Dobrý den, studium VŠ - Radek - chytrý, bystrý, introvert, který má zájem o obor, který studuje víc, než je povinností. VŠ dostuduje a vidím zde další pokračující studium, je tady nějaká úuká cesta, tzn., konkrétní prohloubení znalostí se složením zkoušky. Matěj - studuje, protože musí, vidí v tom budoucnost a ví, proč to dělá, ale nadšený z toho není. Školu dostuduje.
Dobrý den paní Kalivodová, už mi dlouho chybí láska. Dočkám se ještě ? Narozena jsem 5.5.1963. Děkuji za odpověď (Ludmila)
Foto
Dobrý den, Ludmilo, v roce 2016 projdete kamarádskými vztahy, které Vám budou přinášet radost, ale ne to potěšení, které byste sama chtěla. Muž Vašeho života, nová láska přichází v roce 2017.
Dobrý den Evičko, potkám už konečně v životě člověka, který vyplní prázdné místo životního partnera? Velmi vám děkuji za odpověď. Helena (14.4.1970) (Helena)
Foto
Dobrý den, Heleno, máte dost kritické oko na muže. Zkuste povolit uzdu a dejte mužům volnost v tom, s čím k vám přijdou a poté až přijdou si veberte, zda s ním chcete být či nikoliv. Každopádně muž se zde objevuje v 1.pol.roku 2016. Držím pěsti!
Dobrý den paní Evo, Ráda bych se zeptala jestli mě ještě čeká láska a kdy. Nar. 12.3.1981  (Petra)
Foto
Dobrý den, muž Vašeho života se objeví do dvou let od této chvíle a to bude dlouhodobý vztah. Vidím tady i krátkodobé vztahy, a to dva.
Dobry den mila pani Evo.Touzim po zmene zamestnani mam nadeji? (ZDENKA)
Foto
Dobrý den, Zdenko, cestu pro novou práci tady máte otevřenou. Stačí jen vyjít a práce do konce roku bude na světě (tzn., ukáže se, budete o ní již vědět, není tady aktivace, tzn., není zde nástup do konce roku 2015 do nového zaměstnání).
Dobrý den, paní Kalivodová. Chtěla jsem zeptat, zda budu mít ještě dítě a zda se budu vdávat.Děkuji Katka (Katka)
Foto
Dobrý den, Katko, dítě ještě budete mít, svatba přijde později.
Dobrý den paní Evo,ráda bych věděla zda bude mým životním partnerem muž nar. 16.1.1966, zda to vidíte na dlouhodobý vztah, nebo se objeví ještě někdo jiný? A jestli mám změnit svou práci a nechat se zaměstnat (dlouhodobě podnikám).Děkuji Domča 21.05.1965 (Domča)
Foto
Dobrý den, muž, na něhož se ptáte je krátkodobým vztahem. Nový partner přijde roku 2016 cca v červnu a to bude dlouhodobý vztah, krásný a naplněný. Vztah nyní je pěkný, tečka. Práce - máte zůstat u svého podnikání, resp. podnikání vůbec, protože to je to, co máte dělat jen malinko jinak. Máte učinit jakoukoliv změnu ve svém podnikání - rozšíření, zúžení, přestěhování, nové zboží atd. Pokud byste se nechala zaměstnat, dlohodobě by to nebylo, protože byste nebyla spokojená sama se sebou a své, životě.
KRÁSNÝ DEN EVIČKO, PROSÍM VÁS, STANE SE NĚKDY MUŽ, KTERÉHO MILUJI, MÝM MANŽELEM? DĚKUJI VÁM. (EMA)
Foto
Dobrý den, bohužel ne :-(
Dobry den,ozve se muz, ktery mi to slibil,jestlize ano, vyvine se nejak tento vztah?nebo potkam do koce roku nekoho jineho?dekuji (katka)
Foto
Dobrý den,odpovědi - ozve se, vztah nebude, protože Vám ten muž nebude úplně vyhovovat. Do konce roku potkáte jiného muže.
Dobrý den, budu příští rok dělat svatbu nejstarší dceři?  (Pajuška)
Foto
Dobrý den, ne.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli potkám novou lásku a chlapa, se kterým si budu rozumět. Helena 17.7.1973 (Helena)
Foto
Dobrý den, Heleno, mužů je kolem Vás víc, ale to Vy určitě víte, protože jsou s Vámi v kontaktu. Ani jeden z nich není ten pravý, mám pravdu? Ten pravý přijde. Zkuste se uvolnit a více věřit sama v tom, že jste krásná bytost, která za lásku stojí a pokud Vás nějaký muž, tak takovou, jaká doopravdy jste. Vidím tady cca únor 2016. Hodně štěstí!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se mi bude dařit v nové práci. Děkuji Zuzana 14.12.1965 (Zuzana)
Foto
Dobrý den, Zuzko, Vaše otázka je veeeelmi široká, protose na ní podívám zblízka a popíšu Vaši cestu v nové práci. Nyní se nacházíte na cestě poznání. Jste jako kytička, která dostala napít a svou hlavinku vystrkujete ke sluníčku, usmíváte se něho, i když se přitom po očku díváte, jestli někdo nepřichází, kdo by Vás chtěl utrhnout. Tak je to v práci - samozřejmě v příměru. Toto období bude delší, myslím poznávací, poté přijde radikální změna - dostanete úkol, osobní práci, odbornou práci, konkrétní práci a to bude pro to, co chcete, proč jste práci měnila. Držím pěsti!
cccccccccccccccccccc (cccccccccccccccccccccccccc)
Foto
:-)
Krásný den Evičko, budu mít konečně štěstí při hledání nové práce? Od května jsem nezaměstnaná a dost mě to trápí. Narozená jsem 28.4.1962 ve 23:55 hod.Moc děkuji za odpovědˇ. (Viola)
Foto
Dobrý den, do konce roku se mi zde objevuje práce pro Vás. Držím pěsti!
3.3.1992 kdy se mi začne dařit v práci a osobním životě.Děkuji (eva)
Foto
Dobrý den, Evo, dívám se na Vámi požadované oblasti a lítá mi to tady sem a tam. Dávám tedy otázku, jaká je příčina toho, že se Vám nedaří. Noa je to venku. Vy sama nevíte, co nyní chcete. Jdete životem sem a tam a měníte své názory, energetické vibrace. Zkuste se chvíli zastavit, ustálit a uvědomit, co chcete a kam jít chcete, pak jděte. Jiný problém u Vás nevidím.
Váženápaní Kalivodová,prosím prodá nám majitel byt ve kterém bydlím do našeho vlastníctví,anebo se mi podaří sehnat bydlení jiné,které by mi vyhovovalo možná víc,které potřebuji i ze zdravotních důvodů.Přála bych si byt,na který bych stačila finančně,kde bych měla kolem sebe dobré lidičky.Děkuji.Přeji vše dobré .Narodila jsemse 21.6.1942.Lia (Lia)
Foto
Dobrý den, majitel Vám ten byt prodá do osobního vlastnictví v roce 2016.
Dobrý den, prosim vás, chci se zeptat, kdy najdu novou práci? Romana 21.1. 72. Děkuji za odpověď.  (Romana)
Foto
Dobrý den, Romano, práci najdete až budete vědět, co chcete dělat, pak hledejte, nyní jen nahlížíte na možné varianty, ale nejste s tím spojená.
Dobrý den, p. Kalivodová, prosím vás znovu o radu, pobolívají mě pořád zuby 6 a 7 vpravo dole, byla jsem u vás jednou osobně,česnek bohužel stíhám dávat jenom někdy, jsem objednaná k zubaři - nemám je přece jen nechat vyvrtat? Když foukal studený vítr, boleno mě zase i ucho. Moc vám děkuji za případnou odpověď. (Vlasta)
Foto
Dobrý den, Vlasto, to je škoda, že to nestíháte, česnek se má dávat pravidelně, tak může pracovat a tahat zánět pryč. Dívám se do karet, jestli máte jít k zubaři a jak to dopadne. Jděte, nevím, co bude dělat, ale už při první návštěvě pocítíte velkou úlevu. Spojení s uchem a co oko? Mohl se přidat trojklanný nerv. Zkuste si vykouřit ušní svíce. Více o použití je napsáno na mých stránkách v eshopu u zboží. Držím pěsti!
Dobrý den. Jmenuji se Hana narozena 17.11.1958.Chtěla bych se zeptat jestli mne potká nějaká láska? A jak to vypadá po finanční stránce? Děkuji. (Hanka S.)
Foto
Dobrý den, Hani, láska k Vám přichází, a to v první polovině roku 2016. Finance - stejné -. Změna a to radikální nastane v momentě, kdy přijde do Vašeho muž, se kterým budete ve společné domáctnosti. Zvedá se finanční obnos spojený s Vámi.
Dobrý den. Paní Evo, mám zdravotní potíže a velké bolesti. Prosím, bude líp ? Děkuji za odpověď. Milada 11,10.1952. (Milada 11.10.1952)
Foto
Dobrý den, zdr.problémy a bolesti přichází z neřešení Vaší životní cesty, z její podstaty. Tlačíte vše od sebe a duši se to nelíbí, posílá info skrze tělo a přichází nemoce a bolesti. Jste 11 ze dne, tzn., malý mistr, duše zkušená, ale bojící se. Pokud se modlíte, zapojte do svých modliteb taky prosbu o eliminaci bolestí a léčení Vaší osoby společně s prosbou o pomoc navedení na svou životní cestu. Určitě dostanete odpovědi v podobě indicií a vše se obrátí k lepšímu.
hezký den,uzdraví se brzy moje noha,nebo budu muset na operaci,děkuji (darina)
Foto
Dobrý den, cítím zklamání, potlačení vlastní podstaty. Zkuste na svět začít koukat pozitivně, noha se Vám začne rychleji uzdravovat. Pokud nic nezměníte na svém přístupu k životu operace bude nevyhnutelná.
Dobry den. Vyresim v nasledujici dobe sve vztahove problemy a najdu praci? A co dalsi vztah? Dekuji. (Monika)
Foto
Dobrý den, Moniko, vztahové problémy se cca do 14 dnů úplně zklidní, vyřeší, vztah jmá pevné základy, jen tak nespadne. Práce - až budete vědět, co opravdu chcete dělat, pak začněte práci hledat. Pokud nebudete vědět, nic k Vám nepřichází. Karty zde hovoří jasně. Další vztah? To bude záležet na Vás onom muži. Objevuje se zde spřízněná duše. Budete se navzájem přitahovat, budete mít společná témata, budete si rozumět. Jestli mezi sebou otevřete pouto i jiné než kamarádské bude jen na Vás.
Dobrý den, Evo :-) - obligátní dotaz, přijde někdy vztah? Na společné koupelně netrvám :-)....Karolína, 26.2.1956 v NJ a děkuji moc za váš čas a energii. (karolína)
Foto
Dobrý den, Karolíno, vztah příjde i s koupelnou a wc :-) jj...ono to tak v životě chodí, odříkaného největší krajíc. Muž, jenž Vám vstoupí do života bude milý, pečovatelský typ, bude rpo rodinu, velice galantní a taky vzdělaný. Povahy klidné, bystré, pozitivní. Vy sama budete zvažovat, jestli jen kamarádství odděleně nebo společná domácnost. Hodně štěstí!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dceru, jestli se už konečbě uklidní a dospěje. 31.5.1986 15,30 Děkuji (Tereza)
Foto
Dobrý den, Terezo, Vaše dcera je mladší duše, která hledá a zkouší. Dospěje a uklidní se cca do 6 let.
Dobrý den paní Kalivodová, narodila jsem se 10.3.1983 ve večerních hodinách a ráda bych věděla, jestli v budoucnu úspěšně složím mezinárodní zkoušku z angličtiny? Děkuji. (Romana)
Foto
Dobrý den, Romano, ano, složíte, ale tím to nekončí, jsou další kroky, vyšší, na Vaší cestě.
Dobrý den .Chci se zeptat , najdu v životě ještě lásku.Markéta(1971) (Markéta)
Foto
Dobrý den, Markéto, lásku najdete, až přestanete se životem bojovat. Vy máte v hlavince vše to, co na partnerovi nechcete, aby měl, ať už vlastnosti nebo fyzickou stránku. Zkuste to otočit a smýšlejte o partnerovi, kterého byste chtěla mít po svém boku. Pozitivní přitahuje pozitivní a určitě se dočkáte. To je jediná překážka, která se mi zde objevuje k příchozímu muži do Vašeho života.
Dobrý den paní Evo, zajímá mě zda mám hledat novou práci nebo čekat na povýšení ve stávající, nar.26.11.1981 ve 21.20 děkuji Kattka (Kattka)
Foto
Dobrý den, Katko, určitě počkejte ve stávajícím zaměstnání, povýšení se dočkáte a to velmi brzy.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych vědět , jestli najdu novou lásku. Děkuji moc a přeji hezký den. Eva 7.9.1970 (Eva)
Foto
Dobrý den, nová láska k Vám do života přichází během příštího roku.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli mě čeká ještě životní láska, osudový muž, nebo zda zůstanu sama -12.4.1978.Děkuji  (Dana)
Foto
Dobrý den, Dano. Vaše dušička je poškrábaná a Vy jste uzavřená. Zkuste se nyní na chvilku zastavit a podívat se do sebe, otevřete své srdce a jděte směrem k životu. Váš životní partner na Vás čeká, jen Vy ho nyní nepouštíte k sobě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na syna nar.14.1.1977 a dceru nar .12.8.1971 jestli se spolu někdy udobří a jestli syn vrátí vypujčené peníze, které dluží . Děkuji Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, udobří se. Nastane v jejich životě situace, kterou budou muset řešit společně - jedná se o pomoc jednoho ke druhému, tím se propojí. Syn vypůjčené peníze vrátí.
Dobrý den paní Evo, chtěla jsem se zeptat na svou dceru Simonu nar. 25.4.1993 zda se jí povedou nyní v říjnu udělat státnice na VŠ. Velice děkuji za odpověd (Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavlo, Vaše dcera Simona státnice udělá, ale bude to tak tak.
Prémiová otázka
Foto
Na společné žití to není nyní ani do budoucna. Karty ukazují vaše cesty odděleně.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Veroniko, muž Vašeho života přijde cca v listopadu nebo prosinci tohoto roku. Potkáte ho ve větší společnosti (párty, kino, nějaká oslava apod.) Děti mít v této inkarnaci nebudete.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, příčina tiků Vašeho syna pochází z psychické zátěže, jenž nastala cca v období 2 roku života. Pokud mu pomůžete, přejde to, jinak bohžel samo o sobě to neodejte. Pokud byste chtěla doporučit, nejvhodnější by byla kineziologie nebo kraniosakrální terapie. Zde nemůžu psát kontakty, ale pokud budete chtí poradit, doporučím Vám odborníky a Vy si vyberete. Napište mi na e-mail, odpovím Vám s kontakty na své kolegy, kteří jsou opravdu výrobní a Vy se rozhodnete.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, ano, spojí Vás nějaká situce, kterou budete společně řešit, resp. Vy ji budete řešit, on Vám bude pomáhat. Zde nastane větší propojení a souznění obou duší.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, finance u Vás nejsou zase tak špatné, navíc do budoucna se tady objevuje stálý příjem v malém množství, ale stálém. Vypadá to na příjem za práci nebo odvedenou činnost, ať už doma nebo "někde". Vše zvládnete v pohodě. Jen se více zkuste uvolnit a pokud cestou uděláte nějaké rozhodnutí, stůjte si za ním, i když nebude populární a přinese Vám snůšku negativních slov na hlavu. Nebojte se, vše se tady objevuje v pozitivním pro vás a Váš život. Projdete "něčím" do změny, která je pozitivní a je zde cítit krásná energie.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, dívám se na vše podrobně a musím napsat od konce - vše vyřešíte, ale úplně jinak, než si nyní myslíte. Finance k vám přichází úplně odjinud - není to výhra ani úvěr či hypotéka, bude to dar od osoby blízké. Ten dům prodávat nemáte, protože ho budete Vy nebo někdo z vaši blízké rodiny potřebovat. Prostě, ať se dívám a ptám na cokoliv, ten dům od Vás nechce, vše se vyřeší jiným způsobem.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Vladimír Vás má rád, ale nemiluje Vás.
Prémiová otázka
Foto
Vztah-manžel-přestala jste mu důvěřovat, to je škoda. Cítím odcizení se, pomalé, ale je tady. Zkuste manželovi více důvěřovat v tom, co dělá směrem k rodině i práci, pomůže Vám to ve vztahu celkově. Vztah - syn - zdravý vztah. Syn se nyní na chíli odklání, ale zase se navrátí. Vztah jako takový je zde zdravý, činy tomuto nyní nemusí odpovídat. Práce - nyní nejste pevně rozhodnutá ke změně, a tak práce se u Vás neobjevuje, tzn., žádná práce na obzoru. Ptám se karet, zda máte zůstat v nynější práci nebo máte odejít. Můžete odejít, ale až budete vědět, co opravdu budete chtít dělat., Výhra - není žádná :-(
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jano, myslíte si, že karty Vám ukážou cestu, po které máte kráčet, řeknou Vám, co máte dělat atd. Doufám, že to je jen zoufalství poskládané do slov a zaslané s prosbou o nahlédnutí do Vašeho života. Jano, Vy jste režisérem svého života a na Vás je, abyste ho řídila, šla životem tak, jak chcete - zvolit tempo i směr, pak budete šťastná. Karty Vám pomůžou nahlédnout na cestu, ale pokud svou cestu chcete úplně změnit, můžete to udělat Vy, nikdo Vám neřekne kam máte kráčet a jak. Takže otázku položím úplně jinak, a to tak, aby Vám přinesla mnohem více info, které chcete, potřebujete - jaká je pravá příčina stavu, ve kterém se nyní J.K. nachází? J.K. není sama sebou a lidem, ve svém okolí pomáhá víc než by měla, musela. Stav v němž se J.K. nyní nachází je stav duše jenž bloudí. Najít má J.K. sama sebe, má se rozhodnout a se zdviženou hlavou kráčet po své cestě dál životem. Podle karet, které mám před sebou je duše na místě rozhodování se. Vaše otázka, Jano, byla kam máte jít, co dělat, ale karty ukazují, že Vy víte, resp. aspoň máte návrh kam jít, tak se po té cestě vydejte. Jsou pouze dvě možnosti - buď to bude správná cesta a povede Vás dál nebo zvolíte slepou uličku, budete se muset vrátit a najdete jinou cestu. To jsou životní zkoušky. Každopádně odhoďte zátěž druhých lidí ze svých beder. Opět toto můžete udělat pouze Vy a nikdo jiný. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Dagmaro, onen muž Vás má plnou hlavu, jak se říká, vnímá Vás velice pozitivně na všech úrovních, ale má směrem k Vám překážku, zábranu. To je důvod toho, proč se nepřibližuje. Vypadá to na dítě, které je na něm nějakým způsobem vázané a on nechce zklamat. To píšu velmi obšírně, protože nemůžu nahlížet do jeho knihy života jen tak bez jeho svolení, proto info zjišťuji skrze Vás. Co můžete dělat? Být otevřená, nedát na sobě nic znát - jako naštvání, nedělat jemu výčitky ani sobě. Je to zkouška pro oba, zda to zvládnete. Vy to máte o poznání horší, protože stojíte v místnosti v rohu a držíte mu pěsti pro štěstí tak, aby vše zvládnul a mohl k Vám přistoupit. Hledám na časové ose, zda a kdy budete patrneři - dle Vaší otázky. Odpověď je za situací, na níž jste ještě Vy a on nedali odpovědi, nelze co stahovat. Držím pěsti.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, pokud chcete s tím mužem být, budete se muset zeptat naostro na to, na co se ptají většinou muži žen. Muž, o němž píšete je mladší duše než jste Vy a energeticky slabší. Z toho vyplývá i to, že se Vás svým způsobem bojí, protože jste pro něho oheň, který chce, ale bojí se, že se popálí. Ukažte mu tedy, pokud sama chcete, že může přijít blíž, nepopálíte ho, ale jen ohřejete.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, muž, na něhož se ptáte je krátkodobým vztahem. Nový partner přijde roku 2016 cca v červnu a to bude dlouhodobý vztah, krásný a naplněný. Vztah nyní je pěkný, tečka. Práce - máte zůstat u svého podnikání, resp. podnikání vůbec, protože to je to, co máte dělat jen malinko jinak. Máte učinit jakoukoliv změnu ve svém podnikání - rozšíření, zúžení, přestěhování, nové zboží atd. Pokud byste se nechala zaměstnat, dlohodobě by to nebylo, protože byste nebyla spokojená sama se sebou a své, životě.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Sáro, otázka jak to bude v mém životě probíhat dál je velmi široká. Pokusím se tedy odpovědět tak, abyste byla spokojená. Sama nezůstanete. Cca v říjnu 2015 Vás čeká životní situace, kterou budete řešit a díky ní se Váš život malinko pootočí, změní k lepšímu, lépe psáno lehčímu. Vaše děti budou zdravé. Finance nyní - střed, do budoucna vyšší, ale s jiným záměrem. Práce - vše ok nyní i do budoucna. Celková spokojenost.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Marcelo, cítím u Vás oslabení nejen nohou, ale taky Zemských čaker, zejména I. Únava a svalová slabost pochází od Vašich rozhodování, nyní NEROZHODOVÁNÍ SE. To je pravá příčina Vašeho onemocnění. Nacházíte se ve svém životě na místě, kde již stojíte delší dobu a svá rozhodnutí odkládáte. Rozhodnutí se týkají Vašeho života a jeho změn, nikoliv Vašeho okolí. Tady cítím, že jste milá, oblíbená pro svou milou pohavu a ráda pomůžete lidem, kteří Vás o pomoc požádají. No a to je ta příčina. Zkuste si nyní sama dopřát toho, co si odpíráte, popř. dopřáváte druhým. Vaše nohy jsou slabé, protože cítí, že Vás nesou jinam, než byste měla kráčet. Universum Vás chrání. Doporučení pro uzdravení - žluté ponožky nebo bačkory - pomůžou energeticky posílit nohy a bude se Vám lépe chodit. Červené spodní prádlo - pomůže k roztočení energetického proudu I. čakry a bude jí udržovat. Dále doporučuji zakoupit schizandru (pouze přírodní) a berte 5 kuliček ráno a 5 kuliček odpoledne. Pokud by na Vás přišel velký útlum nebo bolesti vemte si mimořádně 5 kuliček a do 15 minut vše odezní.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Hani, trochu víc rozepíšu Váš dotaz, protože odpověď je kompilace podotázek, na které se ptám tak, abyste všemu dobře rozuměla. Vy se díváte na svou velkou lásku (dále jen VV) jako při rozchodu. Oba dva jste již nyní na svých cestách, které jsou rozdílné. Vy se přibližujete k němu stejně jako on k Vám, ale vše ve starých energiích. Vy chcete navázat na to, co je již minulostí, nit se přetrhla a není zde pokračování. VV se k Vám přibližuje s jistotou, protože se zde objevuje jeho životní hledání, ve kterém došel k info, že Vy jste pro něho ta pravá, proto se navrací. Omlouvám se za přímost, kteou vkládám do slov, ale jinak to nejde. Ptáte se, zda se v této inkarnaci ještě potkáte jako žena a muž - odpověď je ano, ale bude to pouze krátkodobý vztah. Sejdete se, zjistíte, že se již každý z vás nachází na své cestě, jiné, odlišné od toho druhého. Pro tento život nejste vhodnými partnery.