Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na vlastní kůži: Jak to chodí u kartářky, astrologa nebo chiromantky

/
  • Jakou budoucnost se naše redaktorky dozvěděly?
    Jakou budoucnost se naše redaktorky dozvěděly? (shutterstock.com)
    8. října 2015 ● 06:00

    Můžete bez uzardění říct, že jste o tom, zda žijete vedle toho pravého partnera či partnerky, ani na okamžik nezapochybovali? My ne. Proto jsme se rozhodly zeptat se čtyř věštců na to, co nás v milostném životě ještě nemine. Obrátily jsme se na nejvyhlášenější mistry svého oboru, jejichž pověst k nám dolehla, a vybíraly tak, aby každá z nás vyzkoušela jinou metodu. Všechny jsme jim však položily stejnou otázku: „Budu mít ještě dalšího partnera?“

  • 1.

    Redaktorka Simona vyzkoušela výklad z run

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Do výkladu budoucnosti jsem šla s nadějí, že se konečně dozvím, kde a kdy najdu tu pravou lásku, na kterou čekám už třicet let. A runy prý mluví ústy bohů, takže co řeknou, to nejde změnit, ale jen pokorně přijmout. To, co mi řekly, jsem nečekala ani ve snu. Jestli si ze mě utahovaly nebo se rozhodly mi přistřihnout křídla, ale prověří až čas.

     

    „Než začneme vrhat runy, musím se soustředit na položenou otázku a v duchu vzdát bohům úctu. Na kameny nesmí sáhnout nikdo jiný než ten, kdo vykládá, a navíc se nesmí vykládat v sobotu, to by mohlo přinést zbytečné překážky,“ vysvětlila mi naše známá čarodějnice Michaela Kudláčková. Pak rozložila šátek, vzala do dlaní hrst kamenů a hodila je.

     

    Moje budoucnost: Žádný lepší už pro mě není

     

    Redaktorka Simona
    Redaktorka Simona
    Autor: archiv bpž
    Jednou větou to, že můj současný přítel, kterého jsem raději – v obavách před zklamáním – nepovažovala za osudový vztah, je zřejmě tím pravým.
    Tedy aspoň na několik následujících let. Je velmi intelektuálně založený, slušný, citlivý… I když náš vztah občas stagnuje a má svá úskalí, nikoho lepšího bych prý nenašla. A hlavně se nemám o nic podobného ani pokoušet, protože bych určitě narazila na gaunera, který by si honil své ego na můj úkor.

     

    Jak to vidím?

     

    Přiznávám, že jsem tuhle věštbu nečekala, ale svým způsobem se mi ulevilo. Moje celoživotní výměny partnerů mi vlastně docela vadí. Teď bych aspoň na čas mohla změnit nastavený vzorec chování, kdy s někým chodím, a přitom celou dobu vlastně přemýšlím, že si musím najít někoho jiného. Navíc se prý spolu máme za čas stěhovat někam hodně daleko. A to opravdu plánujeme už dva roky! Jenom doufám, že to „za čas“ neznamená až v důchodu.

  • 2.

    Redaktorka Michaela vyzkoušela chiromantii

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Věštění z ruky jsem nikdy nepřikládala nějaký větší význam. O to víc mě zajímalo, co všechno se dá z rukou vyčíst, zvlášť když mě druhá strana vůbec nezná. A protože jsme neměly příležitost potkat se osobně, vyfotila jsem své dlaně a poslala je věštkyni e-mailem.

     

    Popravdě jsem byla k výsledku velmi skeptická, přestože vím, že Markéta Švarcová se chiromantií zabývá už od dětství a je profesionálkou v pravém slova smyslu. Lidské ruce jsou pro ni odrazem duše a čáry v nich vyryté svědectvím o našich předurčeních a talentech, ale také o tom, jak se svým životem nakládáme. Slyšela jsem, že čtení z ruky v jejím podání pomáhá člověku najít cestu ze zaběhlých stereotypů, cestu sama k sobě. A protože jsem aktuálně už skoro pět let ve vztahu, její resumé mě velmi překvapilo.

     

    Moje budoucnost: Nepřestávám hledat toho s velkým M


    Redaktorka Michaela
    Redaktorka Michaela
    Autor: archiv bpž
    Markéta s odpovědí neotálela a už večer mi do e-mailu přistála celková charakteristika mé osobnosti. Měla jsem husí kůži, když jsem si o sobě četla věci, které jsem dosud věděla jen já. Vůbec jsem netušila, že by tohle všechno bylo z mých dlaní patrné, a budu si určitě dávat pozor, kde a komu je ukazuji. Co se mužů týče, Markéta mi vyčetla z rukou, že o známosti nemám nouzi, ale s partnerským životem to bohužel nemám jednoduché. S tím se určitě ztotožňuji. Také mi napsala, že se to zjevně snažím postupně řešit a zlepšovat.

     

    To jí prozradily velké rozdíly na mé čáře srdce na levé (osudové) a pravé (aktivní) ruce. Na mé pravé ruce je prý dobře vidět, jak se čára srdce zklidňuje a prohlubuje. Je tedy velmi pravděpodobné, že se mi nakonec přece jenom povede vytvořit trvalejší harmonický vztah, ale bohužel až v pozdějším věku. Z toho jsem trochu znervózněla. O svém současném vztahu jsem se dozvěděla, že nemá příliš trvalý charakter a že sama prakticky nepřestávám hledat toho pravého muže s velkým M, protože mé vášnivé srdce stále není docela naplněné, což prý je vidět z více čárek na hřbetu ruky.

     

    Jak to vidím?

     

    Byla jsem překvapená i trochu smutná, protože moje charakteristika byla velmi přesvědčivá – jak v tom dobrém, tak v tom špatném. O to víc mi vrtalo hlavou, jak to tedy doopravdy dopadne s mým současným partnerem, se kterým jsem až na každodenní mouchy šťastná. Trošku se bojím, abych nezačala na základě zjištěných informací něco měnit a nepomohla osudu posunout se jinam, než kam by skutečně chtěl. Každopádně to bylo velmi zajímavé a inspirativní.

  • 3.

    Redaktorka Alena vyzkoušela sestavení horoskopu

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Nikdy jsem nezkoušela kartářku, kyvadlo ani jiné věštecké metody. Jsem prostě realistka. Když se ale rozhoupaly všechny kolegyně, musela jsem držet, jak se říká, basu. Rozhodla jsem se vyzkoušet horoskop od známého astrologa Milana Gelnara.

     

    Ten mě ovšem dopředu upozornil na to, že astrologie v žádném případě není věštění. Že je jen odrazem toho, jak je náš mikrokosmos (osobní svět) napojený na ten veliký – makrokosmos – a co nám v těchto konstelacích hvězdy přisoudily. Zdůraznil tedy, že mi skutečně nemůže říct, koho potkám, pouze to, jestli mám ještě šanci najít někoho, kdo bude případně za společnou cestu životem stát.

     

    Moje budoucnost: Postižena Střelci

     

    Redaktorka Alena
    Redaktorka Alena
    Autor: archiv bpž
    Z pohledu Milana Gelnara mám velkou šanci najít vhodné protějšky, protože moje lví energie bude vždycky někoho lákat. Problém je ovšem ve mně. Údajně se mi totiž líbí zásadně muži typu Střelce, jenže ti mě bohužel svými vlastnostmi a nezávazných chováním zároveň štvou. Vyhovoval by mi proto někdo, kdo je sice typem Střelec, ale myšlením Lev a vystupováním Blíženec. A v tom je zřejmě zakopaný pes, proč se vždycky v každém vztahu začnu cítit trochu jako v kleštích. No a najít tři v jednom je asi trochu sci- fi. Ale jak to vypadá s mým aktuálním vztahem? Okolnosti jsou prý nakloněné na moji stranu, tak uvidíme. Rozhodně bych byla šťastnější, kdybych nějaký ten pátek vůbec nemusela žádné vztahové peripetie řešit.

     

    Jak to vidím?

     

    Výrokem astrologa o mém současném i budoucím vztahu jsem zas až tak překvapená nebyla, i když mě vlastně potěšil. Co mě ale skutečně šokovalo, bylo, jak přesný popis mé osobnosti na základě data a místa narození Milan Gelnar vytvořil. Vysvětlil mi, proč jsem sice každým coulem Lvice, ale přitom trochu introvert, což je pro mě někdy komplikované. Pochopila jsem také svoji skrytou destrukční tendenci, která sem tam propukne a nadělá mi v životě paseku. Vlastně mi jeden horoskop pomohl k sebepoznání lépe než kdejaký studovaný psycholog. Milan Gelnar říká, že kdyby se horoskopy vykládaly už na středních školách, žilo by se nám lépe. Něco na tom možná je.

  • 4.

    Redaktorka Majka vyzkoušela výklad karet a numerologii

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Upřímně – nechtěla jsem vědět, jestli na mě čeká další muž, protože jsem tři roky vdaná a na románek nebo nový vztah nemám ani pomyšlení. Mnohem víc mě zajímalo, jestli budu mít chvíli klid, kam se můj život pohne a jestli se bude dařit mým dětem. Naděžda mi nejdřív pro sebe i pro děti nakreslila takzvanou mřížku, což je zvláštní numerologický výklad podle data narození, aby přesně popsala tendence, sklony i slabosti moje i mých potomků. Pak vytáhla karty, nechala mě je zamíchat a rozložila je po stole, takže vypadaly jako mapa. A pak už následoval pevný, jasný a velmi uklidňující výklad.

     

    Moje budoucnost: Musím splatit karmický dluh

     

    Redaktorka Majka
    Redaktorka Majka
    Autor: archiv bpž
    „Se svým mužem máte karmické spojení. Máte vzájemný dluh z minulých životů, a ten je potřeba splatit. Neříkám, že jste extra šťastná, ale tohle je prostě váš úkol,“ řekla mi věštkyně, když jsem sejmula a ona vyložila karty na stůl. Tvrdila, že můj muž je slušný člověk, který mi vědomě nikdy neublíží, ale zároveň manipulátor, s nímž je život náročný. „Předvídám jen tři roky dopředu a tam vidím vašeho muže vedle vás,“ upřesnila svou předpověď. Čekají mě prý pohodové roky, kdy se mračna roztrhají a začne svítit sluníčko. Konečně!

     

    Jak to vidím?

     

    Vzhledem k tomu, že by mých následujících pár let mělo proběhnout v klidu, mě nečekaly žádné převratné věštby. Za sebe musím říct, že jsem ráda, protože kotrmelců mám za sebou dost a chvíli bych klidně odpočívala a nadechla se. Nejvíc mě fascinovala numerologická předpověď, podle které Naděžda naprosto přesně odhadla moje schopnosti i slabosti, ale i dispozice mých dětí. Je super znát sebe i své nejbližší zase o něco lépe. Naděžda říká, že karty nikdy nelžou, umějí poradit, ale cestu osudu si nakonec každý stejně vybírá sám.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz