Online chat
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, v práci je stagnace, těžká energie, ptáte se, kdy se Vám začne dařit. Dívám na příčinu proč to "vázne" odpovědí je, že to chce nějakou změnu, která nebude velká, ale malý posun kupředu v tom daném oboru. Sen o novém bydlení - zatím bohužel ne. Ptám se opět na důvod. Odpovědí je Vaše rozhodování. Vidím tady vícero názorů v myšlení směrem k bydlení. Jakobyste chtěli nové bydlení, ale každý něco jiného, není to ucelené. Pokud se sjednotíte ve svých názorech, bydlení - resp. první zmínka, návrh, o kterém se dozvíte je do konce roku 2015, nebude to úplně podle Vašich představ. Další dva přichází v první polovině roku 2016 a tady máte otevřené dveře, měli byste si vybrat, stěhování následuje. Hodně štěstí!
Dobry den,chtela bych se zeptat na zdravi svych synu Dominik 19.1.2012 a Daniel 10.6.2014 dekuji. (Stazka)
Foto
Dobrý den, Dominik - občasné dýchací problémy, jinak ok. Daniel - pupínky na kůži, ale v pohodě.
Dobrý den, paní Evo, kdy skončí mé nešťastné období co do vztahů? Děkuji za odpověď (Eva)
Foto
až si t osama připustíte...bojíte se rozhodovat...řekněte stop a jeto....vidím Vás v koutě.
vyřeším svůj bytový problém k mé spokojenosti (Hana Šimońáková)
Foto
ano
Dobrý den, prosím, jak na tom budu zdravotně? ročník 1961. Děkuji (Milada)
Foto
Dobrý den, není to tak špatné....samé malé věci...zadýchávání se, slabší zrak, nohy slábnou, tlusté střevo.
Dobrý den. Paní Evo, mám zdravotní potíže . Prosím, bude líp ? Děkuji  (Zdena)
Foto
Dobrý den, ano, určitě ano.
Dobrý den,ráda bych se zeptala na své zdraví.Mám problémy s ledvinovými kameny,ne a ne se jich zbavit.Byla jsem i na drcení těch kamenů a stejně rostou.Dále mě trápí i zažívání.Je s tím nějaká souvislost.Děkuji (29.6.91 v 11:50 hod.) (Kristýna)
Foto
Dobrý den, ledviny jsou odrazem nespokojenosti sama se sebou. Pokud změníte nahlížení na svůj život, pak uděláte očistu, povede se a kameny zmizí. Zažívání je nepřijetí situací ve svém životě. To víte, že to souvidí. Pokud meditujete, ptejte se své duše, odpoví Vám. Cítím u Vás velkou zátěž, tíhu. Zkuste zůstat na chvilku sama v sobě a loudejte se po svém těle. Pořád někam utíkáte, na něco myslíte, něco zařizujete, to není dobře...teď ne.
Hezký den,chtěla bych se zeptat jak to se mnou vypadá ohledně zdraví.Jsem poslední dobou stále hodně unavená.Děkuji moc za odpověd Renata nar.31,12.1967 v 3,30hod. (Renata Bártová)
Foto
Dobrý den, máte oslabenou imunitu. Jste náchylná na virozy, rýmy apod. Doporučuji Schizandru (Klanopraška plod) přírodní - 5kuliček ráno, 5 kuliček v poledne. Každé ráno 2dcl kopřivového čaje na očistu a to při ubývajícím měsíci.
Uzdravy se mamka (Blanka)
Foto
K úplnému uzdravení nedojte, pouze ke zlepšení
Dobrý den, paní Kalivodová, jsem narozena 15.6.1957, bude se mi dařit v oblasti zdraví a práce ?  (Věra)
Foto
Dobrý den, zdraví - oslabená játra, ledviny, srdíčko. Může pobolívat, ale jinak v pohodě. Žádný úraz ani karambol tady není. Práce - v pohodě.
Krásný den narodila jsrm se 5.3.1962 ve 3:30 ,přestěhovala jsem se za manželem,potřebovala bych prodat byt, jak to bude vypadat z penízky,dělá mi to těžkou hlavu,děkuji Pavla (Pavla)
Foto
Pěkný den, byt se prodá, peníze budou...o něco málo nižší než, ale budou. Vidím tady Vaši spokojenost.
dobrý den v roce 2013 jsem měl velmi těžký uraz a chtěl bych vědět jak to bude dál se mnou a jestli mám přijmout zákrok který mi nabízejí narodil jsem se 11.12.1978 děkuji radek (radek)
Foto
Dobrý den, je mi to líto, ale pořád mě to vrací na samotný začátek. Máte se ptát proč máte ten úraz...něco se muselo ve Vašem životě dít. Ten úraz není náhoda..pokud začnete jít po této niti, k operaci nemusí dojít. Jste stará duše, která je citlivá a pokud se po této cestě vydáte, Váš cíl bude překvapivě jasný. Držím pěsti!
Dobrý den, mám dotaz ohledně mého zdraví. 4.12.1954, kolem šesté hod. ráno (Jarka)
Foto
Dobrý den, plíce, srdíčko, játra, slezina, špatný pitný režim.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na zdraví dcery 7.9.1987 a syna 21.3.1990 .Děkuji Jarka (Jarka)
Foto
Dobrý den, dcera - oslabené průdušky, je jí více zima - tady trávení, nervozita, špatný příjem potravy (přejezení nebo nejí vůbec). Sy - slabé oči, poceňování se a zbytečně, je skvělý...zdravotně malinko pravé koleno nejspíš po nárazu, ale jinak v pohodě.
dobrý den, jsem narozena 11.1.1960.Jak to se mnou vypadá ohledně zdraví? (Dana)
Foto
Dobrý den, občasné bolesti hlavy, sedavé zaměstnání, stres. Páteř není úplně v pořádku. Zkuste chodit plavat, to by Vám hodně pomohlo. Jinak tlusté střevo a hemeroidy, které obtěžují.
Dobrý den, paní Evičko, kdysi dříve jste mi radila, že mám pracovat na "přijetí sama sebe v tomto životě". Myslím, že mi to pořád příliš nedaří. Co dělám špatně ? Děkuji za ochotu mi poradit. Daniela, 2. 10. 1969 (Daniela)
Foto
Dobrý den, to, kde máte největší zádrhel je přijetí své citlivosti jako přednosti a ne jako mínusový bod ve svém životě. Jděte s tím, co cítíte a vnímáte ven, nikomu nic říkat nemusíte, prostě žijte ve větším souladu sama se seboou. Držím pěsti!
Dobrý den, jak vidíte mou budoucnost? nar. 4.6.1956 Děkuji (Renata)
Foto
Dobrý den, vše v pohodě. Cca do dvou let přijdou pozitivní změny pro Vás. Jsou zde radosti i starosti běžné, malé, nenásilné. Nemusíte obávat žádných zásadních změn.
Dobry den manzel jde v pondeli na operaci mocoveho mechyre jiz podruhe muzete mi rict jak to dopadne a ceho se vyvarovat aby se to neopakovalo nar. 18.1.1950 Dekuji  (Helena)
Foto
Dobrý den, močový měchýř signalizuje neúctu k sobě samému a reaguje. Pokud musí být operovaný, to není dobře...cesta nahoru je v pochopení své lidksé podstaty. Mozková mrtvice - neplnění, neřešení více věcí ve svém životě. Zkuste se svým manželem mluvit o spokojenosti sám se sebou tady v životě. Je tady toho více a jde mi to přes sebe.
Hezký den,poradíte co s očima?Nosím brýle od dětství.Renata 26.8.1970 (Renata)
Foto
Pěkný den,očích vad je velké množství, nejde dát lék komplexní. Cítím u Vás problém v prenatálu, při narození. Tady může být začátek Vašeho problému s očima.
Mám zlomenou nohu bude to v pořádku? (Jana)
Foto
Ano
Dobrý den,co říkají karty o mém zdraví a práci?Jitka 4.12.66 děkuji (Jitka)
Foto
Dobrý den, žaludek, jícen - záklopka - tady je to všechn ospojené s nervozitou. Mírně zhoršená pohyblivost - komplexně, Nahnutá na pravou stranu. Bráníte se životu, jako byste něco chtěla a pořád nejste spokojená. Práce - nejste zde úplně spokojená, ale stále zůstáváte. Pokud chcete něco změnit, musíte k tomu učinit sama kroky na své životní cestě. Každopádně pokud tak učiníte, dojde i ke změně oboru.
Dobrý den paní Kalivodová, prosím jak je na tom mé zdraví a na co si mám dát pozor. Děkuji Dana 19.9.1970 (Dana)
Foto
Dobrý den, křečové žíly a docela dost, krevní oběh - tady cítím špatné věci, pijte při ubývajícím měsíci cca 14 dní ráno na lačno kopřivový čaj cca 2dcl, pomůže Vám to a hodně! Jo a více spát, odpočívat. Můžete i ve vaně při kopání se svíčkama, hudbě...jj...to chce si udělat čas. Hodně Vám to pomůže, jinak mírný stres.
V chatu s p.Petrou 28.9 mi na platící SMS přišla odpověď,že dotaz byl zařazen mezi VIP,ale zodpovězen bohužel nebyl :-) (Jitka)
Foto
Dobrý den, nechápu Váš dotaz. Já odpovídám na všechny dotazy - placené přednostně, neplacené tak, jak přijdou podle určeného času, který je mi dán k dispozici. Pokud to má být stížnost, musíte psát jinde. Pěkný den.
Dobrý deň, volám sa Anna, narodila som sa 3.10.1958. Chcela by som sa spýtať ako vidí v karách pani Kalivodová moj zdravotný stav.Ďakujem. Pekný deň. Anna (Anna)
Foto
Dobrý den, žaludek - velká nervozita, zklidnění, meduňkový čas, imunita - zázvor nebo česnekové pilule doporučuji. Občasné bolesti hlavy od přetížení info a záření pc nebo zářivek, jinak ok.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na své zdraví,na co si dát pozor nar.20.12 1969 (Jana)
Foto
Dobrý den, žaludek, občasné pálení žáhy, střeva, játra. Zkuste si udělat očistu, uleví se Vám.
Dobrý den, jak vidí karty moje zdraví? Děkuji a přeji krásný den. (Eva)
Foto
Dobrý den, mírně zhoršená funce jater, sleziny, kolísavý krevní tlak. Pozor na klouby.
Dobrý den,ráda bych se zeptala jak se chránit před nebezpečím-citovým.Děkuji (29.6.91 v 11:50) (Kristýna)
Foto
Dobr ýden, svým rozhodnutím nebo energetickou ochranou, kterých je vícero. Jděte p otéto informaci.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mě čeká v nadcházejícím čase ohledně mého zdraví,zajímá mě jak to vidíte Vy. Děkuji moc za odpověď. Přejí Vám hezký den. (Marcela Koudelova)
Foto
Dobrý den, stagnace, žádná změna kromě mírné bolesti hlavy od nafoukání do uší.
Manžel (38) má neustále problémy s blokádami zad (zřejmě od stresu a psychiky), občas silné bolesti lýtek a k tomu už dva roky erektilní dysfunkci. Bude líp? Děkuji. (Julka)
Foto
Uvolení se to více na jaře 2016
Dobrý den, chystám se v tomto týdnu na určitý lékařský zákrok. Mohu vědět, jak dopadne? (Eliška)
Foto
Dobrý den, dobře.
Dobrý den,kdy budu babičkou.Jitka 53 let,děkuji (Jitka)
Foto
2016
Paní Evo, můžete se prosím podívat na manželovo zdraví? Nar. 16. 10. 1962. Moc děkuji (Dagmar)
Foto
Prostata, játra, žaludek, pravé oko.
Budu již zdravá? 27.5.1952 (Ludmila)
Foto
Pokud neuděláte nějakou změnu ve svém životě, zdravotně to nebude moc pozitivní.
Dobrý den paní Evo, jsem narozena 6.8.1960 a chci se zeptat na mé zdraví, popř. na co si mám dávat pozor. Děkuji.  (Laura)
Foto
Dobrý den, emoce a svá rozhodování, zdravotně - játra, žaludek, tlusté střevo. Zkuste být tady a teď, v souladu se vším...zbytečně věci zadržujete, i ty, se kterými nemůžete nic dělat a to Vás může brzdit
Budu mít pořád dostatek peněz? (Dagmar Brych)
Foto
Ano
PĚKNÝ DEN PANÍ EVO, RÁDA BYCH SE VÁS ZEPTALA, KDY SE MI PODAŘÍ NAJÍT NOVOU PRÁCI? PŘÍPADNĚ V JAKÉM OBORU? DĚKUJI VÁM. (STEFANIE)
Foto
Pěkný den, jste od své vysněné práce krůček. Podař íse Vám práci najít, obor musíte zvolit sama. Vy ho víte, jen si ho nechcete připustit blíž.
Dobrý den. Prosím Vás z jakého důvodu neustále přibývám na váze. Můžou za to hormony? Co proti tomu dělat. Děkuji. (Dagmar)
Foto
Dobrý den, jste smutná duše uzavřená sama do sebe. To není úplně dobře. Vaše duše se bojí a vše negativní stahuje, to je pravá příčina přibývání na váze. Zkuste se více usmívat, jít mez ilidi a komunikovat. Neodsuzujte druhé a hlavně - PŘIJMĚTE SAMA SEBE TAKOVOU JAKÁ JSTE!!!! Uvidíte, že se Vám uleví, i když Vám nic není, bude Vám lépe.
Milá paní Evo, budu velmi ráda, když se na moji otázku dostane. Chci se zeptat, co mne čeká v budoucnu... mám sen, se setkat s mým oblíbencem... budou tomu hvězdy nakloněny?? :-) Děkuji 26.3.97 (Neznámá)
Foto
Dobrý den, do Vašeho života přichází zkoušky v rozhodování. Budete mít velké příležitosti, lidi ve svém okolí, kteří Vám pomůžou dostat se výš - pracovně. Osobně - ustálení s partnerem později, myšleno dlouhodobější vztah. Budete více cestovat. Oblíbenec - ano, ale budete to jinak než si nyní myslíte.
Dobry den chtěla bych se zeptat co mě čeká budu mít konečně klid a štěstí dat.nar.21.9.1969 (Martina )
Foto
Dobrý den, karty jsou v souladu, uričtě Vás čeká zlepšení, uvolnění energetických pout, klid a pohoda, štěstí.
hezký den,vyjdou mi testy krve v pořádku? díky (senior)
Foto
Pěkný den, bohužel ne.
DOBRY DEN ZIJU VE VZTAHU ALE JE KOMPLIKOVANEJ PORAD SE HADAME ZMENI SE TO NEBO JE LEPSI SE ROZEJIT DEKUJI (RUDA)
Foto
Dobrý den, hádáte se proto, že si nastavujete zrcadlo poznání. Snažte se přijít na to, co Vás chce partnerka naučit jako duši v tom, o čem se hádáte. Táhne se Vám to z minulé inkarnace a proto to může být tak, jak píšete. Oba máte na to, abyste to vyřešili. Podle karet jste jen malý krůček od zdárného vyřešení, poté je zde souladu, splynutí duší a krásný klidný vztah.
Potkám muže, který mě bude mít rád? (Bohumila)
Foto
ANO
Dobrý den paní Evo,je mi 52let a nedaří se mi v životě ani v lásce.Můžete se mi prosím podívat do karet,proč dostávám od života jen samé kopance a jestli mě čeká nějaká změna?Děkuji Dana (danuše)
Foto
Dobrý den, protože dáváte víc na rady druhým a svou vlastní intuici potlačujete. Nejdete pak po své cestě volně a chcete přeskakovat schody, což nelze, proto se dostáváte do věčného kolotoče a Vám se zdá, že se Vám nedaří .Chce to změnu, přijmout své myšlenky, informace, které přichází z vlastního nitra a změny i činy v souladu s Vámi osobně. Poté přijde i láska.
Dobrý den, narodila jsem se 19. 08. 1983. Chtěla bych se zeptat, snažíme se o miminko, zda se nám podaří. Předem děkuji a přeji krásný den.  (Tereza)
Foto
Dobrý den, podaří a už brzy. Moc Vám to přeji :-)
Dobrý den paní Evo, je mi 50 let sice si připadám v pořádku, ale trápí mě bolestivé klouby u prstů ruky, zejména palec, ukazováček a prostředník.Děkuji za váš čas zdraví Dominika 21.05.1965 (Nika)
Foto
Dobrý den, vztahy na všech úrovních. Potřebujete uvolnit páteř - objevuje se mi krční pletenec a podélné spony, tady to tahá. Doporučuji chiropraktika nebo akupunkturu, popř. fakt dobrého maséra.
Dobrý den, chci se zeptat zda moje dcera Jana nar.21.9.1982 si najde ještě letos partnera ? Děkuji za odpověd  (Pavla)
Foto
Dobrý den, ano najde.
DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH SE ZEPTALA ZDA NAJDU DOBROU PRÁCI. DĚKUJI  (iRENA)
Foto
Dobrý den, práce, která Vám bude vyhovovat přijde, ale až později cca květen - červen 2016.
Dobrý den,mám dva syny,starší 1977 a mladší 1989.budou mít děti a já vnuky.Děkuji (Zdenka)
Foto
Dobrý den. Dívám se podrobně na oba dva a oba dva budou mít děti, Vy budete mít vnuky.
Dobrý den, prosím Vás, podaří se mi v brzké době otěhotnět? To by byla pro mě největší výhra. Nar. 23.12.1984. Děkuji za odpověď. (Lenka)
Foto
Dobrý den, píšete už podruhé to samé. Neotěhotníte. Důvodem je tlak z Vaší strany, podmínka a dítě přichází do vztahu tehdy, kdy jsou v páru dva jako duše rozhodnuti přijmout změnu do svého života s úctou, pokorou a s láskou.
Dobrý den, prosím Vás, podaří se mi v brzké době otěhotnět? Nar. 23.12.1984. Děkuji. (Lenka)
Foto
Dobrý den, bohužel ne.
Dobrý den, pěkně Vás prosím, jak jsem na tom se zdravím. Lenka 22.10.1969, 01 hod narození. Mám problémy s krční páteří.... (Lenka)
Foto
Dobrý den,klouby a kosti v těle - vedoucí k páteři, zasažené na více místech. Játra, nadledvinky, játra, žaludek. Zlatíčko, jste nervóznía to dost. Zkuste se zklidnit - teď myslím vnitřně. Kam pospícháte? Pořád pomáháte druhým. Myslete více na sebe a neupřednostňujte druhé před sebou. Kupte si alpu a krční páteř si masírujte směrek k vlasovému porostu až do hlavy. Uleví se Vám. Páteř chce uvolnit, to jednoznačně.
Dobrý den ,tak jak sem na tom s láskou 8.1.1969?Děkuji za odpověd (Maron)
Foto
Dobrý den, nevím proč jste s se svou láskou, to víte nejspíš Vy, ale není zde oboustranná upřímnost vroucného vztahu.
Máte prosím radu, jak na moje bolavé ploténky? Děkuji za odpověď. :0( (Hanka)
Foto
Ano, chiropraktik umí napravit, teplým zábalem sladíte. Můžete navštívit taky léčitele. Bolavé ploténky - nežijete v souladu sama se sebou.
Zdravím vás, čeká mě příští rok nějaká větší výhra, díky které budu moci změnit bydlení. Díky já 18.3.1973 (Petr)
Foto
Pěkný den, výhra nepřichází, bohužel ani změna bydlení.
Pěkný den přeju - koncem ledna 2016 mi bude 60 roků, potřebuju ještě 2 roky pracovat - dovolí mi to zdravotní stav? Děkuji - Zdeňka, nar. 29.1.1956 (Zdeňka)
Foto
Pěkný den, Váš zdravotní stav Vám dovolí pracovat ještě dva roky do důchodu, ale mě se tady objevuje, že dostanete nabídku na nějaké prodloužení v jiné formě, ano, přijde nabídka.
Paní Kalivodová, jsem po onkologické léčbě,jsem diabetička,přesto se snažím o celkovou životní změnu.,protože cítím,že by mohlo být hůř-prosím-myslíte,že se mi to podaří,že vše zvládnú zdravotně i finančně a najdů vhodné bydlení?Narodila jsem se .21.6.1942.Moc vám děkuji.Lia (Lia)
Foto
Dobrý den, zdravotně jdete nahoru, uzdravujete se a máte náběh na nové krásné situace ve dnech naplněných pohovdou a láskou. Tady je to jasné. Finance - opět zlepšení, ale nejdou mi od Vás, ale odjinud k Vám. Každopádně jsou tady a Váš život dostane jiný ráz, jiná pravidla, uvolnění, nádech, procítění. Hodně štěstí!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli už konečně skončí smolné dny a usměje se na mě štěstí, vyřešíme finanční problémy?  (Zdena)
Foto
Dobrý den, skončí, až jim sama dáte vale. Ptám se na důvod Vašich smolných dní - svoboda rozhodování. Buďte více sama sebou, sama za sebe a rozhodnutí dělejte v souladu se svým cítěním a ne proto, že...tady se totiž objevuje, že nasloucháte lidem ve svém okolí a jednáte na jejich popud, ne s vlastním rozhodnutím. Finanční problémy se vyřeší až v roce 2016, kdy dojde k uvolnění energií. Nyní cítím v této oblasti tlak.
Dobrý den, paní Kalivodová. Prosím, jak na tom budu v nejbližší době se zdravím? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Dobrý den, zdr.stav se lepší, jdete nahoru, cítím více uvolnění, úsměvu. Krásný podzim před Vámi.
dobrý den,jpaní Kalivodová,chtěla jsem se zeptat, jestli je dobře,že se naše rodina přestěhovala,Necítím se zde dobře, Děkuji Ivka (Ivka)
Foto
Dobrý den, přestěhování je v naprostém pořádku, dívám se taky dál, jestli se někam ještě budete stěhovat, nebudete. Ptám se, proč se zde necítíte dobře - ocitáte se v místech, kde na Vás působí energie, které Vás chtějí posunout na Vaší cestě životem dál a Vy se podvědomě bráníte. Zkuste vpustit změnu do svého života, přijímejte ji i v maličkostech. Není to o zvyku, ale o splynutí, které přijde s Vašim pochopením.
Dobrý den paní Evo, chtěla bych se zeptat na zdraví mého 57. letého partnera. Děkuji (Anna)
Foto
Dobrý den, zdravotní stav Vašeho partnera není zcela v pořádku a bude se zhoršovat, poté se ustálí. Objevuje se mi zde tvrdost vůči sobě a neřešení věcí, které si říkají o nápravu. Přesto muž cítí, ví, má přímé napojení, ale brání se.
KRÁSNÝ DEN MILÁ EVO, CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT, KDY A KDE POTKÁM PARTNERA PRO SPOLEČNOU CESTU ŽIVOTEM? Děkuji Vám. (ELA)
Foto
Pěkný den, trochu zvolněte. Muž, na něhož se ptáte se k Vám již přibližuje a objeví se u Vás v roce 2016.
Dobry den, rada bych se chtela zeptat na moje zdravi a jestli se nebudu v nejblizsi dobe stehovat. Datum narozeni me 6.10 . 1979 predem dekuji jitka  (Jitka)
Foto
Dobrý den, jste po narozeninách a máte zde uvolnění a rovnou další start nových situací, které se k Vám blíží. Skvělé, protože je zde karmická cesta a Váš posun na ní, tzn., že jste "něco" pochopila a vykročila směrem dál po své životní cestě. Zdraví je nyní v odpočinkové poloze. Objevuje se mi zde páteř a kolísání energií, tady se mi to stěhuje tzn., že jednou Vás bolí krční páteř, podruhé bederní apod. Vnitřní orgány jsou ok, ale psychika je pod tíhou měnících se věcí kolem Vás a Vám to v hlavince jede na plné obrátky. Doporučuji zvolnit.
Dobrý den paní Evičko, prosím o radu,jak posílit emoční jemnohmotné tělo. Za posledních pár měsíců jsem prodělala několik vážných onemocnění a přestalo se mi dařit i v osobním životě. Podepsalo se to bohužel na mé psychice, nevím, čím mám začít, abych se konečně 'nastartovala' a měla zase radost ze života. Moc děkuji za vaši radu. (Petra)
Foto
Dobrý den, to, co popisujete - posílení jemnohmotného těla - není to, co potřebujete. Takže od začátku. Nyní se nachází v situaci, která žádá změnu postoje - prostě uělat jiné rozhodnutí v situaci, která se již opakuje. Cítím, že jste dole tímto přivázaná a nemůžete tak dělat další kroky na své cestě. Lidé ve Vašem okolí Vám budou ukazovat zrcadlo poznání toho, co nevidíte, tak můžete vnímat a dělat svá rozhodnutí, hloubat, přemýšlet proč se oni lidé přibližují k Vám a chovají tak, jak se chovají. Tady je ta zapeklitost. Pokud byste přesto trvala na svém posílení jemnohmotných těl, nejvhodnější způsob je v meditačním stavu, kdy si představíte sama sebe, promluvíte a posílíte.
DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH ZMĚNILA PRÁCI ABY MĚ BAVILA A FINAČNĚ ZABEZPEČILA,PORADÍTE MI KTERÝM SMĚREM SE VYDAT? A KDY POTKÁM OSUDOVÉHO MUŽE? PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD (JANA)
Foto
Dobrý den, sama jste si odpověděla na změnu práce. Vydejte se za svým pocitem a hledejte práci, která by Vás uspokojila. Práce, kterou děláte nyní je pouze dočasná. Každopádně neodcházejte dokud sama ve své mysli nenajdete odpověď na to, co konkrétně byste chtěla dělat. Osudového muže potkáte v roce 2016.
dobrý den chtěla bych se zeptat na mojí nemocnou nohu.Bude zase v pořádku? děkuji (D.P.)
Foto
Dobrý den, Vaše noha bude v naprostém pořádku.
Dobrý den,paní Evo.Jediné,co mě v současné době zajímá, je mé narušené zdraví.Prosím o náhled,jak vše dopadne.Děkuji velice.Hana 16.11.1953v7 hod. v Duchcově (Hana)
Foto
Dobrý den, Hani. Vaše narušené zdraví, jak píšete je výsledkem Vašich kroků na Vaší cestě životem. Jste hodně tvrdá k sobě, ale taky k osotatním a nevidíte cestu "uprostřed", to není úplně správně. Nyní se nacházíte na cestě poznání, kde se máte rozhodnout a Vy jdete tvrdě za svým přes všechno, co Vám leží na cestě. To není úplně dobře. Zkuste se zastavit, zamyslet a udělat změnu ve svém jednání. Tepreve pak se nitě uvolní a Vaše zdraví se začne napravovat. Cítím u Vás strnulost a jistou hloubku. Zkuste navštívit regresního terapeuta a požádejte o pomoc. Takže tak.
hezký den ráda bych se zeptala jestli moje krevní výsledky dopadnou dobře díky (marcela)
Foto
Dobrý den, krevní výsledky dopadnou špatně, něco se tam objeví a bude potřeba to léčit.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se nám podaří druhé miminko. (Dana)
Foto
Dobrý den, druhé dítě k Vám přichází, ale později.
Dobry den,chci se yeptat jestli budu jeste nekdy stastna jsem ryba dekuji (Anna)
Foto
Dobrý den, ano, šťatsná budete. Upusťte od negací, které na Vás občas vykouknou. Usmívejte se na ten svět a s pozitivním myšlením můžete být stále více spokojenější, svá.
Dobry den,prosim,co me zdravi do budoucna? 20.4.1948. (tazatelka)
Foto
Dobrý den, Dobrý den, Vaše zdraví je nyní tzv. ustálené, kolísavé, ale hodně působí psychika. Do budoucna se zde Vaše energie mění a s ní i Váš zdravotní stav, který se ustálí na horní hranici. Pokud byste se ptala na své zdraví - úrazy, nic se mi zde neobevuje.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, zdraví - více či méně se to houpe jako na houpačce. Zdraví není úplně v pořádku - klouby a svaly jsou ztuhlé, nepracují jak mají, je zde málo výživy, kliuby jsou ztuhlé. Vnitřní orgány jsou vzhledem k věku v pořádku a Vámi uváděná slinivka mi zde bliká. Co s ní můžete dělat? Určitě byste měla začít od začátku, protože to, co chcete řešit je následek a pokud nevyřešíte příčinu, moc si nepomůžete. Jde o propojení a funkčnost orgánů, které zde nejsou ve správném propojení. Navštivte reflexní terapii nebo akupunkturu, popř. kraniosakrální terapii...určitě Vám odborníci poradí směr, po kterém se máte vydat. Hubnutí - obrana duše, něco se jí nelíbí a více se schovává. Nyní bych začala řešit jiné věci, hubnutí se dá na ústup a další vyřešíte s terapeutem.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, můžu :-) Celkově - první rozstřel, náhled komplexně - uvolněnost, hravost, ale tíha, závaží, které svazuje duši a ta pláče. Vaše duše je smutná a Vy rozhodně víte, co se Vám v životě nyní nedaří nebo se stále opakuje. Klouby můžou bolet, stejně tak jako páteř, která je se vším spojená a znovu se mi objevuje zátěž a veklá. Žlučník (tady vidím kameny a jemný písek), slinivka (to není žádná novinka, o tom již víte), střeva (tlusté i tenké), rty (můžou se loupat nebo schnout více, je potřeba je promazávat. Opět se mi celkově ukazuje oslabení organismu pod tíhou situací, které jsou zde neřešeny. Největší zátěž je na páteři, kloubech. Žlučník už se nejspíš ozývá po svém a slinivka je již léčená.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, tvoříte karmický pár, takže Vaše manželství je trvalého charakteru, které má vzestupný ráz. Manželství je v pořádku a bude se pomalu upevňovat a dále rozvíjet. Nyní se nacházíte v krizi, jak píšete, ale mě se zde objevuje pouze přílišná tvrdost obou k sobě, mezi sebou. Příčina sporu je více či méně tvrdohlavost a neústupnost. Brzy se vše vyřeší. Jak brzy bude záležet na Vás. Bud k sobě přistoupíte rázně a vše vykomunikujete nebo to celé necháte pomalu odejít. Nevídím zde zásadní problém v páru, který by musel vést k odloučení.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, přítel do konce roku nepřichází. Důvodem je Vaše přílišná uzavřenost přes kterou k Vám nikdo nemůže přijít. Je to jako závora přes kterou nemůže auto přejet. Povolte si sama v sobě příchod muže do svého života, pak přijde. Nová práce do konce roku není. Důvodem je správné nasměrování. Nemáte již zůstaávát ve starém zařazení, ale máte jít malinko jinam, výš, za tím, co Vás táhne, c ocítíte, že byste ráda, pak budete úspěšná.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, nyní řešíte karmickou úlohu, jste v situaci, která Vám mění život...nyní jste opravdu v té situaci ne před ní nebo za ní. Takže se určitě dějí ve Vašem životě zvláštní věci, které budou mít dopad i na Vášdalší život. Změny budou zásadní a přinesou Vám uvolnění, pohodu a klid. Zdraví není nic moc a do konce roku to bude podobné, od roku 2016 se zvedá Vaše vitalita a uvolní se receptory strachu, tělo se dá do pohody po změně, která u Vás v životě nastává.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, pravá příčina synova kašle je neplnění karmické úlohy. Situace, která nastala cca 3 měsíce předtím než Váš syn měl poprvé kašel. Je to věc opakující se z jiného úhlu, ale podstata věci je stejná. Děti v tomto útlém věku jsou zrcadly pro své rodiče, kteří mají skrze své dítě pochopit situaci a vyřešit. Sama v sobě hledejte příčinu - situaci, která nastala v inkriminované době. Nejde jen o Vás, ale taky o manžela. Oba se nacházíte v situaci, kdy Váš syn Vám ukazuje směr cesty, kde nastala chyba - značka na cestě - tady ne, tady je zákaz. Pokud nyto přijdete a vyřešíte na mentální úrovní, vše se uvolní a Váš syn bude opět volně dýchat. Doporučuji přjít na to, co se dělo v uvedené době nebo navšívit odborníka na odblok.