Online chat
Dobrý den,pane Ravene,posílala jsem dotaz,ale bohužel nemám kredit a není mi dobře,abych si došla nabít,tak asi mi neodpovíte,chápu,ale přesto kdyby přece,nar.30.7.1946 a jsem rok po okolog.léčbě jak to bude vypadat dál.Děkuji moc. (jika)
Foto
Zlepší se to, vypadá to dobře, budete zdravá jak řípa.
Dobrý den.Mám já nějakou šanci vyhrát větší částku v loterii nebo přítel ?A kdy?Chtěla bych pomoct rodině...Nar:31.12.1971 a přítel:7.3.1976 A zda nám to s přítelem vydrží,máme spolu 2děti.Děkuji mc. (Renata)
Foto
S přítelem to vydrží, zkuste si teď vsadit, je dobré období.
Mam syna nar. 13.11.1975 O 8,,10 h .vystudovany ing. A nemuze zavadit o praci mam nekdy domem ,ze nechce ani moc pracovat maji s pritelkyni dite tak nevim jestli se konecne dostane k stale praci.dekuji (Evka)
Foto
Tady by pomohlo, kdyby se syn odstěhoval do podnájmu, potom by se situace vyřešila, možná, kdyby si koupil housle, že by se naučil i housti.
Dobrý den,jak se bude vyvíjet naše manželství. Já 21.8.1961, manželka 8.11.1965. Zlepší se naše finanční situace ? Děkuji Ivan (Ivan)
Foto
Příští rok budou o něco lepší finance, jinak to vypadá na poměrně dost stabilní situaci.
Dobrý den Ravene,mam za sebou rozchod.Ja; 19.11.1984 chtela jsem se zeptat kdy nastane pozitivnější obdobi a jestli je mozny navrat k pertnerovi 5.1.1964. Děkuji (Tereza)
Foto
A jejda, tady to vypadá, že jste měli nějakou krizi, která byla dost vážná, takže se situace přiklání spíše k tomu, že návrat už není možný.
Proc odpovidate pouze na premiove otazky, kdyz lide pisou a psali jeste pred diskusii...  (nespravedlnost)
Foto
Milá paní N. nevím nic o tom, že odpovídám pouze na prémiové otázky. Z čeho máte ten dojem?
Dobrý den pane Ravene, moc vás obdivuji, docela dlouho sleduji, mám od vás i jeden amulet, teď bych se ráda zeptala zda zůstanu napořád v Praze. Je mi 61 let a jsem tady již 12 rokem. Protože syn bydlí na Moravě, tak nevím, jestli se díky té budoucnosti, která nám všem nastává, nemám vrátit taky na Moravu? Děkuji za odpověď a přeji úspěšný den. Marie (Marie)
Foto
Zůstaňte v Praze, tady to pro vás bude lepší než, kdybyste se opět stěhovala na Moravu.
Dobry den Pane Ravene chci se zeptat ohledne vztahu ktery trva 1rok.Bydleli jsme spolu ale Posledni tydny byli kryze.Ted 3dny jsme oddelene.Pritelkyne Hanka 26.8. 1977 si preje chvili nebydlet spolu ze nam to prospeje,rika ze to neni konec a ze zacnem nove.Ja mam ale strach ze uz spolu nebudem a ona ze se boji mi to rict narovinu.Rad bych vedel zda se mam obavat konce,nebo byt klidny ze budeme spolu?Jak se vse bude vyvijet a zda mne miluje? Dekuji a preji hezky den Michal 8.4. 1981 (Michal)
Foto
Hm, to vypadá, že máte pravdu, začátek konce. Vše nasvědčuje tomu, že se vaše přítelkyně bojí říct narovinu, že končí.
Pane Ravene, já se bojím stále a pořád něčeho a někoho. Jak to udělat, abych se už konečně přestala bát? Děkuji. Já 22. 3. 1975 (Adriana)
Foto
Na jsou dobré meditace, cvičení a psychosomatický trénink. Pak to přejde.
Dobrý den Ravene,před třinácti lety jsem se léčila s rakovinou prsu, nyní jsem v pořádku zdravotně i psychicky.Zajímalo by mě prosím na co si dát pozor, čeho se vyvarovat, tak celkově v životě.Moc děkuji za odpověď.Hana 7.7.1954. (Hanka)
Foto
V tomto případě jde o rady a poznatky, které by mohly být užitečné mnoha lidem, najdete je na mých stránkách argoni.com, kde rozebírám i otázky, na které se tady s odpovědí nedostalo, otázky zdravého životního stylu a vůbec všechno, co by mohlo být takříkajíc ku prospěchu.
Dobrý den, 22.února 2016 bychom rádi letěli na Mauricius. Je to vhodná doba? Děkuji za odpověď. Hezký den (Jana Popelková)
Foto
Je to dobrá doba, všechno bude OK.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se zeptat, zda prodám svůj byt? Děkuji Jana (8.5.1975) (Jana)
Foto
Prodáte, i když za menší cenu než ho nabízíte.
Ubrani se Evropa invazi z Asie a Afriky? Mame jeste sanci na preziti? (evelyn)
Foto
Zajímavá otázka k temným dnům. Pokud myslíte ilegály, kteří vstoupili do Evropy, aniž by zde měli co pohledávat, tak to není žádná invaze, ani žádný náznak invaze. K invazi s nejvyšší pravděpodobností ještě dlouho nedojde. Počet lidí, kteří sem pronikli je z hlediska Asie a Afriky pranepatrný, téměř zanedbatelný, stejně tak se nikdo nemusí bát, že ztratíme své území, když se příslušníci neevropských subkultur množí desetkrát rychleji než Evropané nebo Rusové. My jsme se chopili vlády nad tímto světem, ve chvíli, kdy se pár kousků homo sapiens sapiens klepalo zimou někde v jeskyni. Nesoutěžíme mezi sebou na kila živé váhy. Vidím to optimisticky tak, že přežijeme všichni.
Ravene, jak jste se na učil žít s celoživotním komplexem malého penisu?  (Magda)
Foto
Myslíš naučil, ne na učil, není-liž pravda? Tak, teď trochu nerozumím otázce, je pravda, že se svými klienty často řeším otázku možnosti zvětšit pohlavní úd neboli penis, jsou na to celkem neselhávající metody, přinášející radost a uspokojení, ale nevím o nikom, kdo by měl nějaké komplexy, takže nikdo, koho znám, nežije ani se svými ani s cizími komplexy malého penisu, ani jsem netušil, že by třeba malý penis mohl mít nějaké celoživotní komplexy, zvláště když není skoro vidět. V tomto případě na velikosti asi skutečně nezáleží. I malý penis může mít velké komplexy, ale nevím, proč by se s tím někdo měl učit žít. Došly peníze?
Ahoj, jak se mas? Rada bych vedela, zda zivot s muzem se kterym jsem je opravdovy. Nekdy vypada jako sen a ja, diky svemu predchozimu zivotu hledam cokoli abych si dokazala, ze to tak neni. Problem je, ze nemame spolecny jazyk v kterem bychom se domluvili, tak se nemuzu zeptat. Rozumim jeho jazyku tak na 30% coz je dost malo na to abych se poustela do diskuzi ale dost na bezny zivot. Vse, co je musim cist z nonverbalni komunikace. Ja si myslim, ze by mi snesl modre z nebe ale je mi skoro 50 coz je hodne na to abych verila na zivot v lasce. Prisaham, ze poprve to nejsem ja, kdo mluvi o vanocich, jak bude nas dum pekny.. On 30.6.1962 durham uk v 14:00, ja 12.6.1967 melnik cz v 15:15 Rada bych si zaplatila tech 80kc ale nemam cz cislo. Dekuji za odpoved, mej hezky den. Alena (Alena)
Foto
Ahoj, dnes řešíme hlavně problémy, které by mohly přijít takříkajíc mirnixdirnix, podle astrologických konstelací, i když je nyní všechno OK a zdánlivě bez problémů se mohou problémy vyskytnout, raději buď opatrná, hlavně na všechno, co se týká majetku.
Dcera, nar. 7.6.1988 ve 23.50 hod., prochází teď těžkou životní zkouškou. Musí udělat dost závažné rozhodnutí jak ve vztahu, práci, stěhování. Máte pro ní nějakou radu? Děkuji a přeji hezký den, matka (Anna)
Foto
Radu mám - ať jde na všechno citem a intuicí, i kdyby to znamenalo ukončení vztahu, odchod z práce a odstěhování se (nejlépe do Prahy).
Dobrý jsem narozená 14.2.1975, mám se něčeho bát?  (Pavlína )
Foto
Ve vašem případě je také vše v pořádku, žádná znamení smůly se vás nedotýkají.
Dobrý den, přečkám ve zdraví zimní měsíce.Děkuji za Vaší odpověd Jitka , 66 let (Jitka)
Foto
Přečkáte, nebojte.
Dobrý den, nar.30.7.1946 ,jsem rok po onkolg.léčbě,zatím výsledky byly po roce vpořádku,jaká je má budoucnost.Děkuji pěkně za odpověd. JIKA (JIKA)
Foto
Všechno nasvědčuje tomu, že se zdraví vrací a všechno bude v pořádku. Už by se to nemělo opakovat.
Dobrý den, narodila jsem se 29.6.1963, jak jsou mi hvězdy nakloněny ? Děkuji a přeji vše dobré (Ivana)
Foto
Celkem dobře jsou vám hvězdy nakloněny a jak to tak vypadá, ani v tento čas vás přízeň osudu nezklame. To platí i pro první polovinu roku 2015.
Hezký den Ravene..chtěla jsem vědět jestli vyhraju peníze.děkuji za odpověd (Gabča)
Foto
Teď bude období sázek, vyhrát může každý, ale podmínky na výhru se každým dnem i každou hodinou mění, takže by bylo dost složité sestavovat podrobný "kondiciogram" výher, ale rozhodně se o to pokuste, teď je zajímavé období na výhry obecně.
Dobry den v posledni dobe se me zda ze ztracim pratele nevim proc se tak deje muze te me prosim rict proc se tak deje a jestli se to zpravi nebo potkam nove pratele jsem z toho dost smutna nemuzu bez pratel zit dekuji. (Zdeňka)
Foto
Tak tohle může mít více příčin, ale v každém případě se dá říct, že z nějakého důvodu klesají vaše "akcie" u přátel. Stává se to, když musíte přejít z lepšího zaměstnání na horší nebo když ztratíte nebo prohrajete peníze, zchudnete, začnete se stýkat s kostelními myšmi (zajímavý sedmý pád) nebo vás někdo pomluví, pomluva, to je vůbec nejhorší věc, která vás může potkat. Nevíte proč, ale ostatní se s vámi najednou nebaví. Ptáte se proč? Nevíte, až po letech se dovíte, že o vás spolužačka šířila zvěsti, že jste otrávila svoji matku nebo jinou pitomost, ale lidé na pomluvy dají, pomluvy jsou přijímány s větším nadšením než slova koránu či bible, mají nádech žhavé novinky - takže to je asi s největší pravděpodobností ono. Na druhou stranu na pomluvy reagují jen pitomci, takže nemusíte přátel, které jste ztratila, litovat.
Dobry den,nar.7.5.1966 Marie, muž po infarktu ,holka na voziku ,ztracim praci, rozdelany domek na ktere uz nejsou finance, uz nemam sily .Myslite ze bude lip.Kdyby se aspon našel nějaky sponzor na zafinancovani bezbarierove koupelny. (Marie)
Foto
Já bych vám takového sponzora hrozně moc přál, ale nemohu v tom nic jiného udělat, než že si na vás vzpomeneme při našem Samainovém rituálu v Písecké bráně 31. října 2015. Uvidíme, jak to zabere.
Dobrý den, moje chatová premiéra :-) Ráda bych se zeptala, požádala o radu, jakým směrem se mám vydat - hlavně v práci, již delší dobu tápu. A také, zda nehrozí nebezpečí mým dětem, občas mívám takové sny, zdálo se mi, že mi všichni tři (manžel + děti) nastoupili do autobusu a odjeli, já zůstala stát na zastávce s pocitem zoufalství, kde je budu hledat. Předem děkuji . Marie (28.12.78 - 80 minut do půlnoci). (Maru)
Foto
S prací by bylo dobré, kdybyste moc nepospíchala, pokud máte práci, která vás sice nebaví, ale jsou z ní peníze, tak si ji zatím nechte, vhodná doba na změnu bude až polovina příštího roku 2015, teď by to byla ještě brzy, z nějakého důvodu bych řekl, že ta pravá chvíle ještě nepřišla. S tím snem, že jste zůstala stát na zastávce autobusu je to celkem jednoduché, zastávka i autobus posloužil manželovi a dětem, ale ne vám, je tedy možné, že na podvědomé úrovni máte pocit, že se pro ostatní členy své rodiny obětujete a proto jste lehce nespokojená se svým životem. Neznamená to, že by se vám ztratili nebo že byste o ně přišla, to byste musela současně vidět hodiny, třeba věžní hodiny nebo jiné. Takže změny, které přijdou by se měly týkat především vás, vašeho zaměstnání pocitu seberealizace. Ale, jak říkám, nespěchat.
Dobrý den pane Ravene, prosím, můžete mi říct co mne čeká v nejbliží době? Jak to vidíte po finanční stránce a zdraví, Děkuji moc za odpověď (nar.3.5.68) (Sylva)
Foto
Vidím to dobře, hlavně nevidím žádné katastrofy.
Dobrý den, jednou jsem četla váš názor na věštění a psal jste, že věštit se v podstatě nedá nebot budoucnost není, došly vám peníze, že jste změnil názor?????Musíte přece vědět, že se může specifikovat jistý stav podvědomí, ale budoucnost se říci nedá, moc dobře že-:) (xaria)
Foto
Nechápu, jak souvisí peníze s případnou změnou názoru? Potom také nerozumím výrazu, který neustále opakujete, že "došly peníze", to je jako, že každý má nějaké peníze, které mu jednou dojdou a on změní názor a peníze se opět objeví? Je to pro mě hezká ilustrace temných měsíců a dní, které mohou zatemnit mysl. Jste už doma z léčebny?
Tvrdim, ze clovek si tu katastrofu privodi sam tim ze kdyz si precte vestbu, tak se vic hlida a necumi kolem sebe. Mam pravdu (Janka)
Foto
Nějaké příklady z praxe?
Dobrý den, jak dopadne náš vztah se synem? Nekomunikuje s námi a vlastně ani nevíme proč. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Eva  (Eva)
Foto
Tohle by asi chtělo psychologa nebo vztah se synem přerušit, nevnucovat se, když bude chtít, ať přijde sám.
Dobry den,trapi neco syna nar.4.4.2000. Dekuji (Petra)
Foto
To vypadá, že už je do někoho zamilovaný.
Vztah Dobrý den Ravene, jsem ženatý a našel jsem si přítelkyni /nyní to trochu skřípe/. Nejsem si jist zda zůstat s ní, nebo s manželkou /stále ji mám rád/. Děkuji JN /6.4.1958/ (JURA)
Foto
Berte manželku. To není univerzální rada, ta platí pouze pro vás.
Dobrý den chtěla bych od pana Ravena vědět kdy budu babička já Jarmila 1.12.1960, děti Michaela 5.9.1987, syn Tomáš 29.1.1985 děkuji zdravím Jarka (Jaja)
Foto
Už to bude, neřeknut vám to na den přesně, ale příští rok tuším konec, maximálně přelom 16/17.
Dobré ráno, mohla bych vědět co mě čeká a na co se mám připravit?Jak se bude vyvíjet můj soukromý život, jaké budou vztahy s mými syny?Děkuji za odpověď, Marie, 10.5.1961 (Marie)
Foto
Žádné katastrofy na vás nečekají, v soukromém životě budete spokojená, koncem října vás budou bolet záda a ramenní klouby a levé zápěstí. Vztahy se syny se jeví jako poněkud odtažité, ale jestli to není tím, že jim pořád chcete radit a oni to nechtějí poslouchat?
Dobrý den, pane Argoni, mohla bych vědět, co mě čeká a čeho se vyvarovat v mém soukromém životě?děkuji, Marie  (Marie)
Foto
Čekají vás samé pěkné věci, v soukromém životě se učte stále více poslouchat než mluvit.
Dobrý den, jsem narozená 11.1.1960. již několik let se stýkám s přítelem, má náš vztah budoucnost? (Dana)
Foto
V podstatě stejnou jako minulost, nejeví se zde žádné zvláštní změny.
Dobrý den, narodila jsem se 11.11.1985, za chvili oslavím 30 narozeniny. Chtěla bych se zeptat jestli v nejbližší době dozvím, že jsem těhotná (čekám na to více než rok). Děkuji. Pavla Huškova  (Lenka)
Foto
Jo, to už bude, už to visí ve vzduchu.
Dobrý den, chtěla bych změnit zaměstnání, pokud nabídka přijde, mám ji vzít? Narození 8.9.1970 (Hanka)
Foto
Podle peněz, když to bude nabídka za podstatně vyšší plat, tak berte bez váhání.
Dobrý den pane Argoni, rok po nedobrovolném odchodu od manžela nastává smutný podzim a přijdou další smutné Vánoce. Jsem osamělá a bezdětná, budu mít v životě ještě někdy lásku ? Děkuji  (Veronika)
Foto
Ale proč ne? Musíte jen více komunikovat s lidmi a uvidíte, že to přinese zázraky. Podzim není smutný, ani Vánoce nejsou smutné, nanejvýš tak modré. Znáte písničku Modré Vánoce? Byla složená v ten samý rok, co jsem se narodil, takže se hraje od prvních Vánoc, které jsem na tomto (smutném) světě zažil. Vánoce jsou prostě Vánoce, stejně tak vy jste vy, je jedno, jestli se vidíte smutná, osamělá a bezdětná, ostatní vás vidí tak, jak se jim sama předvedete. Když ve vás budou vidět ženskou, se kterou je radost se pobavit, tak sama rozhodně nebudete.
Dobry den.manzel 4.4.1973 onemocnel.je nadeje,ze se uzdravi?dekuji. (Dana)
Foto
Naděje je, takže se uzdraví.
Dobrý den, rok 2015 nebyl pro mého syna zrovna šťastným obdobím. Bude se mu v rodinných záležitostech dařit lépe. Vidíte nějaké dítě? syn narozen 6.7.1986 v 4 hod..  (Jana66)
Foto
Teď už se mu bude dařit lépe, dítě ve svém osudu má. Syna.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli mě čeká výhledově v příštím roce změna pracovní pozice ve firmě. Nebo pracovní změna bůbec. Děkuji Iveta 2.5.1971  (Iveta)
Foto
Ano, čeká. Změna k lepšímu.
Zdravím Vás Ravene, prosim o odpověď na Vase dane téma:Moje manželství má ted velkou krizi, zrejme temne měsíce, překonáme tuto krizi nebo se mám bát rozvodu. Děkuji Denisa (Denisa)
Foto
Máte šance to překonat, čím víc vložíte, tím víc získáte.
Ráda bych se zeptala zdá mám šanci zhubnout. Mám problémy s pevnou vůli....nikdy dlouho nevydrzim drzet predepsany jidelnicek. Trápí a mrzi me to jak vypadám. Je něco co by mi pomohlo posílit mojí vůli zhubnout? Dekuji (eli )
Foto
Na změny těla, na omlazení a zvýšení kondice fungují pouze rituály a meditace. Jinak vám neporadí ani Schwarzenegger nebo Olga Šípková.
Dobry den, bude uspesny vztah s muzem,na ktereho si myslim? Ja jsem nar.8.12.1966 on je ve znameni kozoroha.Dekuji za odpoved. H. (Hanka)
Foto
Budou problémy, ještě teď, do konce tohoto roku.
Preji krasny den p.Argoni,mela by jsem dotaz..zajima mne tajemno,verim kartam,predpovedim,proto i mne zajima jestli se mam bat temnych mesicu..ceka mne neco neprijemneho?Irena 24.11.1969..Moc dekuji a preji hodne stesti (Irca)
Foto
No, to je dobře, že se ptáte - v současné době máte nepříjemnou konjunkci nat. Slunce-Merkur-Neptun-tranz. Saturn na začátku Střelce - to je období, kdy je lepší nic neřešit, nic neprodávat, nepodepisovat, když tak s nejvyšší rozvahou a dávat si pozor na jakákoliv nebezpečí, i při přecházení ulice. V listopadu si dávejte pozor ještě na pracovní záležitosti, v prosince už bude všechno harmonizované. Nejde o to se jenom bát, ale připravit se na to, že nemusí jít všechno tak hladce, jak jsme nato zvyklí-
Dobrý den pane Ravene, jmenuji se Lenka. Jsem šťastně vdaná, matka tří malých dětí a je mi 40let. Mám práci, která mě baví a odlepila jsem se ode dna a pomalu se drápu zase nahoru. Práce mě baví a s tím souvisí i moje otázka. Chtěla bych vědět zda se mi bude v práci dařit, zda mé manželství bude spokojené a jestli budeme mít ještě jedno dítě. Na jednu stranu bych ho strašně chtěla, ale manžel už nechce a když by to dopadlo tak by proti nebyl, ale nevím kvůli práci. Jsem na vážkách. Děkuji za Vaši odlpověď. (Lenka)
Foto
Všechno vypadá dobře, s tím dítětem by bylo lepší poslechnout manžela, potom bude všechno OK.
Dobrý večer, prosím co mě čeká v nejbližších měsících?? Opravdu se mám bát? Zažiju nějaké velké změny po pracovní stránce, nebo snad mě čeká rozvod, stěhování?? Děkuji Ilona (Ilona)
Foto
V následujících dnech budou velké rozdíly, některé dny budou příznivé, co se týká rozhodnutí a štěstí a šťastných náhod, některé budou vyloženě smolné, bude to takové období extrémů. Na druhou stranu, pokud se něčeho bojíte, tak si to ohlídáte, to se týká i změn pracovních. Rozvod vás nečeká a pokud na to myslíte, tak vás partner nepřekvapí náhlou žádnosti o rozvod, stěhování taky jen tak nepřijde, takže si myslím, že zrovna vy budete patřit k lidem, kterých se náhlé a nečekané změny v životě příliš netýkají.
Dobrý večer Ravene Argoni, líbí se mi Vaše přímost a odpovědi bez příkras. Začínám vztah, který se jeví přátelsky, ale já očekávám víc, je tu něco víc, "náhodné" spojení, stejné ladění, mezi našimi bydlišti vzdálenost 250 km - Jitka 6.7.1962 a Petr 27.1.1966, jak to vidíte vy? Děkuji za názor. (Jíťa)
Foto
Teď je vztah přátelský, to je OK, odpovídá to všem konstelacím, pokud se ptáme na možnost prohloubení vztahu, ta tady je, je možné i to, že k tomu přispějí Vánoce a Silvestr, potom se mi ukazuje, že ta vzdálenost 250 km a to, že se budete moct vidět jenom občas bude pro vztah docela užitečné. Bylo by tedy lepší nechat všechno tak, jak to je, pokud se budete pokoušet váš vztah nějak budovat.
Přeji hezký den Ravene, chci se zeptat, kdy už konečně přestanu mít temné dny já? Trápí mě samota, nedaří se mi v oblasti vztahů, hledám a nenacházím. Potkám už konečně svou životní lásku? A co pro to mám udělat? Děkuji za Váš čas a přeji hodně štěstí. (Helena)
Foto
Chtělo by to změnit taktiku v komunikaci. Z osudového hlediska vám nic nebrání navázat šťastný vztah, ale máte v sobě nějaké zábrany, možná jsou to skutečně temné dny, které vycházejí z podvědomí, popřemýšlejte o tom a když tak se mi ozvěte.
Dobrý den.Neustále píšu dokola ale nikdo mě zatím neodepsal.Já 1957 zdravotní stav . Chtěla bych vědět o synech manželský vztah, s kterýma nejsem v kontaktu. Jan 1976 ,Rostislav 1977,a Jiří 1983 (Věrka Znojmo)
Foto
Zdraví vypadá celkem v pořádku, ozvou se asi občas záda, ale to už lepší nebude. Jan je v manželství trochu na vahách, jestli pokračovat nebo zkusit něco jiného, Rostislav má zrovna menší manželskou krizi a Jiří to chvílemi zvládá, ale chvílemi je docela bezradný. To všechno se teď bude zlepšovat ke konci tohoto roku.
Dobrý den ráda bych věděla, kdy se zbavim dluhů po svém bývalém ? 10.11 1072 Radka děkuji (Radka)
Foto
Vypadá to na splácení do roku 2035.
Dobrý deň pán Raven, Emily, nar. 26.6.1954, 3 roky vdova, chcela by som vedieť, či stretnem v budúcnosti ešte nejakú spriaznenú mužskú bytosť. Ďakujem za odpoveď. (Emily)
Foto
Určitě, vidím to tak do konce tohoto roku 2015.
Otěhotním v blízké době? Gabriela 32 let, děkuji  (Gabriela)
Foto
Ano.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se bude do budoucna vyvíjet vztah mezi mnou 9.10.1990 a mužem 21.3.1987? Vznikne mezi námi někdy partnerský vztah? Děkuji za odpověď. (Michaela)
Foto
Na dlouhodobý partnerský vztah to bohužel nevypadá. Klidně s ním buďte, kdyby k tomu byla příležitost, ale současně buďte i opatrná a zdrženlivá v rozhodnutích jako je společné bydlení, společná pracovní činnost, společný leasing a podobné kejkle. Tedy v případě, že by to on sám navrhoval.
Dobrý deň, mám možnosť ďalej študovať, ale neviem sa rozhodnúť či mám ísť do toho, zvládnem to a zíde sa mi to v budúcnosti? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď! Gabriela 17. 1. 1970 o 12,45 h. (Gabriela)
Foto
Tady by mělo rozhodnout hlavně to, jestli máte dobrou pracovní nabídku - pokud ano, tak šupky do práce, je možné, že se to hned tak opakovat nebude.
Dobrý den- Eva nar. 13.6.1955 : Poprosím Vás o odpoved: Sťahujem sa v 11. mesiaci d zahranicia za manželom, teším sa, ale mam problem . Mam tu maly hotel ? Kedy je najvhodnejšia doba na predaj? Ďakujem Eva (Eva)
Foto
Teď, co nejdříve, co nejrychleji, když tak se mi ozvěte, prodej hotelů je moje vášeň.
Dobrý den Ravene, máte pro mě radu, jak se více radovat z přítomnosti a méně se obávat budoucnosti? Děkuji za odpověď. (Hanka)
Foto
To se v současné době můžeme učit nebo to můžeme spíše jen pozorovat u některých osvícenců, kteří jsou právě v psychiatrické péči, ba ne, bez legrace - dá se to naučit pomocí meditací, ale to je na delší povídání, nevím, jestli k tomu budu mít někdy příležitost, z čehož se propadám do depresí a bezedného smutku.
Dobrý den, jsem po operaci rakoviny plic (2010), mám problémy v manželství, žiji s milenkou. Co bude dál? Děkuji. Petr 5.1.1968 (Petr)
Foto
Zůstanete s milenkou, ale na rozvod to, kupodivu nevypadá, asi to necháte tak, jak to je. Není vidět, že byste se vracel k manželce, zdraví se zlepší.
Dobrý den. Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Jaký bude rok 2016? Najdu si stálou práci, přijde mi do života osudový partner, zlepší se celkově muj život? Už nedoufám, že přijde pozitivní období. Děkuji za odpověď. (Denisa)
Foto
Rok 2016 bude pro vás lepší než tento rok, všechno se zlepší a i ten partner se objeví. Bylo by to na delší rozbor, ale věřte tomu.
dobrý den,pane Ravene,moje dcera se bude vdávat 16.7.2016.Je to vhodné datum na svatbu?Děkuji Milka (Milka)
Foto
Hezké datum, Slunce v Raku, Merkur-Venuše na začátku Lva, Mars na konci Štíra, co víc si může srdce přát, to je konstelace, která astrologům vhání slzy do očí. Numerologicky pětka - číslo, které symbolizuje extrémy - všechno se bude tento den umocňovat - bude-li se dcera vdávat s čistým srdcem, bude mimořádně šťastná. No, kdyby ne, tak ať se mi ozve...
DOBRÝ DEN , budu mít do dvou let dítě. děkuji (1979) (Romča L.)
Foto
Všechny předpoklady k tomu jsou, takže, jestli nebudete sama proti sobě, tak do dvou let dítě mít budete.
Dobry den pan Raven, chcela by som sa Vas opytat, kedy sa mi podari zemestnat sa? Dakujem moc za odpoved. (01.08.1985) (Silvia)
Foto
Mělo by to jít celkem brzy - tři měsíce.
Dobrý den, jmenuji se Petra, nar. 6.10.1977, můj bývalý přítel Jan, nar. 7.2.1975, chtěla bych vás poprosit o odpověď, zda mi expřítel vrátí peníze, které mi dluží. Děkuji za odpověď. (Petra)
Foto
Nevrátí, a pokud to z něho budete páčit, tak vám to bude vracet po částech, to je asi jediné řešení.
Dobrý den,loni jsem prodělala operaci a ozařování,chtěla bych se zeptat co moje zdraví a práce,jestli to bude lepší.Děkuji Leona 6.2.1968 (Leona)
Foto
Zdraví se zlepší a práce taky, i když to jde pomalu, půjde to.
Dobrý den jak skončí tento milenecký vztah? Já 30.10.1991 on 5.5.1956 Děkuji  (Simona)
Foto
To vypadá na lásku až za hrob.
Dobrý den, čeká mne soud o majetkové vyrovnání . Jedná se o první stání a dohoda mezi námi zatím není žádná . Jsme rok rozvedeni a tři roky spolu nežijeme , jak to dopadne, prosím ! Už jsem z toho velmi unavená a ráda bych si vyřešila své bydlení , manžel bydlí v našem domě. Ivana (14.7.1960) Jan (24.2.1956) Za vaši odpověď moc děkuji . (Ivana)
Foto
Moc spokojená nebudete, váš manžel si nechá dům a vám nic nedá. Je možné zlepšení, ale bude to stát hodně času.
Dobrý den, p. Argony, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli lze zachránit ještě manželství. Děkuji (Petra)
Foto
Manželství jako instituci ještě zachránit lze, i když asi pomalu zanikne a zůstanou jen právnické smlouvy, vaše manželství se už bohužel zachránit nedá.
Dobrý den, uzdraví se prosím moje maminka z rakoviny? (25.10.1956) Děkuji za odpověď. (Petra)
Foto
Ano, je tady dost velká šance, vypadá to na chemošky, ale měly by zabrat.
MÁM SE BÁT 17.8.1958 DĚKUJI  (BABIČKA)
Foto
To už jsme si řekli, že nejste bábička, tak se nebojte.
Dobrý den pane Ravene, moje dcera nar. 26. 5. 1992 prožívá špatné období co se týče zaměstnání, skončí to nebo to bude ještě horší. Kdy bude líp. Moc děkuji (Máma)
Foto
Bude to lepší a to zaměstnání se s velkou pravděpodobností změní.
DOBRÝ DEN,PROSÍM,ZLEPŠÍ SE CHOVÁNÍ DCERY KE MĚ?CO BUDE V BUDOUCNU DĚLAT AŽ BUDE VELKÁ,DĚKUJI VERUS (VERUS)
Foto
Určitě se zlepší, možná jí chybí zkušenosti, to všechno přijde s věkem. Až bude velká bude pracovat v obchodě.
Dobrý den, kdy přijde změna v práci a osobním životě? 29,8,1962 Děkuji  (milu)
Foto
Vypadá to na 12.12.2015, tedy ještě tento rok.
dobrý den pane Ravene, jednou jste mě dal naději pěkným horoskopem. Narodila jsem se v minulém století 1945 odpoledne na sv.Valentýna a ještě byla v tu dobu popeleční středa. Mám se bát, že pořád budu "Popelka" nebo přijde vysvobození? děkuje babča  (anna)
Foto
Nemusíte být Popelka, máte zkušenosti, máte vzdělání, máte fantazii, to jsou všechno trumfy, které můžete nasadit do hry. Chcete změnit svůj osud - máte k tomu všechny předpoklady, žádné katastrofy vás nečekají, tak to zkuste.
Dobrý den, Ravene. Prosím, zda byste neodpověděl na můj dotaz ohledně syna nar. 6. 8. 1967, jak to bude vypadat s jeho finanční situací, event. s jeho životem vůbec. Zatím se mu nedaří. S díky a pozdravem Zdena. (Zdena)
Foto
Syn by se měl přestěhovat, tak nějak se mu v osudu ukazuje, že když se obětuje a odváží se velké změny ohledně bydlení, najde lepší práci a vůbec se v jeho životě změní snad všechno, co se změnit má, aby byl šťastný a spokojený.
Dobrý den, prosím kdy budu šťastná, spokojená a kdy najdu opravdovou lásku? Co mám dělat? Děkuji Dana 19.9. 1970 (Dana)
Foto
Šťastná budete - kupodivu, jak se ukazuje i v kartách - hned, jak se naučíte být šťastná. A opravdovou lásku najdete hned, jak ji začnete hledat. Jsou někdy ty karty i konstelace přechytralý, to by jeden neřek.
Dobrý den,temné měsíce jsou tu? mám se bát? Příjde mi že u mě jsou temné měsíce momentálně ted a ne se jich zbavit.Nějaká dobrá rada jak na ně?Děkuji(29.6.91 v 11:50.) (Kristýna)
Foto
Ano, právě teď jsou dost temné i "temné" dny, speciálně dnešek je přímo magický, můžeme silně zazářit nebo udělat něco mimořádně dobrého, ale na druhou stranu taky něco mimořádně hloupého, je to prostě období extrémů. Nejlepší je teď jíst dopolosyta a pít dopolopita a to platí pro všechno.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na maminčino zdraví. Měla teď nějaké problémy, ležela v nemocnici se zánětem slepého střeva, lékaři jí chtějí poslat na operaci. Její datum narození je 25.08.1948, Praha. Děkuji a zdravím. (Veronika)
Foto
Ať na tu operaci raději jde - není to vyloženě nutné, ale lepší by bylo na operaci jít. Potom to bude zase všechno OK.
Dobrý den pane Ravene, doufám že mně nic špatného nečeká? Můžete se prosím Vás podívat? Moc děkuji (Dagmar)
Foto
Do konce tohoto roku je možné, že se pohádáte s jedním nepříjemným člověkem. To je asi tak všechno. Tady platí ta poučka, že je nepříjemná srážka s blbcem, ale jak vždycky říkám, blbý na srážce s blbcem je i to, že ten blbec považuje za blbce nás - prostě pořád si máme co vysvětlovat. Alespoň nám přitom nekrní mozky.
dobrý den, Budu již zdravá a najdu přítele? Narozena 27.5 1952 v 1145hod v Moravské Třebové . (Ludmila)
Foto
Přítele, kamaráda, možná to bude dokonce spolužák ze základky nebo ze střední. S tím zdravím se to asi potáhne tak nějak do neurčita. Pozor na klouby, kosti, osteoporózu, tlak a ledviny, to všechny se mi objevuje jedno přes druhé.
¨waw. no nemám žádný dotaz tak jen zdravím.  (ttt)
Foto
waw, ttt, ttaky zdravím. Zrovna jsem dnes říkal, jak se ráno ochladilo, jestli to tak půjde dál, tak tady máme za chvilku zimu. No nic. Určitě bude všechno v pohodě.
Dobrý den.Nedaří se mi otěhotnět. Změní se to v podzimních měsících? Nar. 23.12.1984 v 5.20 hod. Děkuji za odpověď. (Lenka)
Foto
Podaří se vám to. Bude hodně záležet na partnerovi, ale zvládnete přijít do jiného stavu do konce roku 2015.
Zdravím Vás, Ravene, jsem narozena 15.6.1957 a zajímá mě, zda zůstanu ve svém zaměstnání do důchodu a zda se mi bude dařit. Manžel je narozen 27.9.1954. Máme stavět domek na zahradě nebo zůstat ve svém bytě ve městě? Moc děkuji. (Věra)
Foto
Zůstaňte, kde jste, není nad byt, když ho máte v důchodu. To neříkám podle svých vlastních zkušeností, já žádný byt nemám, ale vychází to v kartách a v horoskopu.
Dobrý den, jak se bude vyvíjet má situace v práci? Proč mě namá ráda má nadřízená? Mám odejít na nové pracoviště, kde mi byla práce nabídnuta, která by mě ale nebavila jako stávající práce. Děkuji za odpověd. (Petronela)
Foto
Zůstaňte tam, kde jste, do práce si oblékejte trochu horší věci, než má nadřízená, všechno bude zase OK.
Dobrý den, Ravene, děsí mě horoskop pro mé znamení na toto nastávající období až do úplňku 27.10. - údajně karmické zkoušky, zdraví, práce a celkově se tam promítlo snad uplně všechno. Mohl byste mi říci, zda se mám opravdu bát, na co si dát pozor? Děkuji Jana, 2.5.84, nar. kolem 22.hodiny (Jana)
Foto
2.5.84 - Venuše-Slunce-Měsíc v Býku, krása, dokonalost. Merkur na konci Berana, co víc si člověk může přát? Saturn a Mars ve Štíru - to nejhorší, co se týkalo vztahů už máte definitivně za sebou. Uran ve Střelci - osudová odolnost proti všem negativním jevům, lepší už to ani být nemohlo. Neptun a Jupiter v Kozorohu - zdraví a štěstí v práci. Všechny planety kromě Slunce a Venuše v retrográdním pohybu - s největší pravděpodobností budete stále mladá a nesmrtelná. Co se vám na vašem horoskopu nelíbí. Klidně si ho s vámi vyměním za svůj.
Dobrý den Ravene, chtela bych se zeptat na můj vztah s bývalým mužem. Stále spolu bydlíme pod jednou střechou...Už jsme se snažili definitivně od sebe odloucit ale časem se vše vrátí do starých kolejí. Chci se zeptat co nás stále drží pospolu s přitom se už nemilujeme? (Ja 1981, on 1977) Děkuji moc a krásný den  (Jana)
Foto
Oddací list byl pouhý papír, smlouva nebo spíše ekonomická smlouva. Vztah k sobě budete mít pořád ten samý, jako kdysi, na tom se nic nezmění ani do budoucnosti. Změnilo by se to, kdyby si jeden nebo druhý přivedl partnera/partnerku. Potom by asi nastalo oživení situace.
Dobrý den,chtěla bych vědět co mně čeká v budoucnosti,jsem 1.2.1956 ,děkuji naty (naty1)
Foto
Zdraví bude celkem v pohodě, práce je tady taky, dokonce můžete pracovat a současně pobírat důchod a je možné, že u vás budou ještě nějaké dávky, o které si můžete zažádat, já bych to státu nenechával. Potom tady je jedno stěhování, prostě se nevyhnete ještě jednomu stěhování, ale to může být za sedm až deset let. Jenom abyste s tím počítala, i když je pravda, že balit ještě nemusíte.
Mám se bát,čeká mě něco zlého?Renata 26.8.1970 (Renata)
Foto
Jestli odevzdáváte daňové přiznání, tak se může ozvat berňák, že máte ještě něco zaplatit. Pokud jste v zaměstnání, bylo by užitečné si překontrolovat, jestli za vás zaměstnavatel všechno platí, jak podle zákona má.
Dobrý den, budu se stěhovat? Lucie (Lucie)
Foto
Budete, v kartách se objevují Kočár a Svět, horoskop na konec tohoto roku je taky ve znamení stěhování. Jednotlivců i národů.
Dobrý den ,poslední 8 měsíců se na mě lepí jen smůla.Nemůžu najít práci,s partnerem se vídáme málo,jezdí jako kamionák.Do toho psychické problémy.Může se to ještě zhoršit nebo už konečně smůla skončí a začne se dařit.Děkuji Radka 15.3.1970 Robert 30.6.1973 (Radka H.)
Foto
No tak, zhoršit se to může už snad jedině tím, že by to ještě pokračovalo - a to pokračování tady je cca do května až června příštího roku, potom se má něco stát, co vám pomůže, bude to náhoda nebo osud, ale přijde zlepšení vaší situace, aniž by to byla tak úplně vaše zásluha.
Dobrý den. Čeká mě už konečně duo život. Temný a úplňkový měsíc miluji. (Dagmar)
Foto
Teď jsem se právě podíval do karet a úplně jsem slyšel, jak to v nich zaševelilo - duo život bude - a přijde to jako samo od sebe...
Dobrý den, Ravene. Pevně věřím, že se od vás dočkám odpovědi, je to pro mně moc duležité. Jmenuji se Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Bydlím s matkou, s kterou mám problematický vztah (Alica 16.2.1964 Košice, čas asi 16:00). Matka mě kritizuje, ponižuje, soudí za mé názory, podceňuje, nevěří mi, chce poslouchat jen samu sebe a když chci já něco řícz jsem přerušena, je manipulátorka (sedí na ní téměř všechny znaky). Teď pracuji na brigádě v knihovně, kterou mi vybavila ona a ve které nejsem spokojena. Chci se vás zeptat jestli se v blízké době nebo v roce 2016 vyskytne příležitost, abych se od ní odstěhovala, a co pro to mám udělat aby se tomu tak skutečně stalo. Uvědomila jsem si, že mi bere sílu a že s ní nemohu být. Děkuji za odpověď (Denisa)
Foto
Jo, tady jsem už říkal, že se odstěhujete, ale než se odstěhujete, můžete si na své matce trénovat své konverzační schopnosti, může se vám to hodit v pozdějším zaměstnání. Nebo se někdy zkuste k ní přidat a nadávejte na sebe spolu s ní, někdy je to docela legrace.
Dobrý den, prosím, ozve se mně ještě někdy Josef nar. 28.1 1972, případně jak by to pokračovalo nebo je to už bez šance a mám to nechat být? Jsem narozená 7.6 1980 v 0.55h. Děkuji za odpověď. (Kateřina)
Foto
Je to tak 80 na 20, čili větší naděje, že se ozve, ale až v listopadu tohoto roku. Lepší by bylo ale nechat to být a nekomunikovat s ním, je to pro vás ztráta času.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se bude můj život vyvíjet po pracovní stránce. Děkuji Markéta 30.4.1976 (marketa)
Foto
Moc změn tady vidět není, je možné nějaké drobné zlepšení, ale žádné světoborné zázraky od své práce nečekejte, to platí pro horizont dvou, tří let.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli dožiji se svými koleny a kyčlemi...nebo budou mi operativně měněny..a prosím napište co? Srdečně Vám děkuji,jsem Marie 12.8.1951....mějte kráásný den (Marie.H.)
Foto
Tak u vás to vypadá na endoprotézy kyčelních kloubů, kolena se budou ještě regenerovat, nevypadá to hned na výměnu. Jeví se to jako špatné zastřešení kyčelních kloubů od narození a zhoršené po dítěti. Neříkám, že to tak musí být, ale tak se mi to jeví.
Dobrý den pane Raveně. Prosím vás jak se vám jeví zaměstnání mého manžela. Je mar. 16.10.1962. Moc dekuji (manzelka)
Foto
Jeví se jako mírně nestabilní, ale k uklidnění situace dojde v průběhu ledna 2016.
Dobry den pan Argoni.Caka ma dolezite stretnutie.Chcela by som sa spytat,ci mozem cakat pozitivny vysledok.Dakujem za odpoved. (Zuzana)
Foto
Ano, můžete čekat pozitivní výsledek. Osud vás má rád.
dobry den včechno se mi vživotě zhroutilo nevim jestli mě čeka lepši doba aštěsti nebocouž je sevšim konec a mam svuj ted tak hrozny život sama ukončit to všechno dekuji (alena mart )
Foto
Na život nikomu, ani sobě nesahejte, ještě počkejte, protože i když máte pocit, že se všechno zhroutilo, přijde změna, která se začne projevovat už v průběhu listopadu a potom se projeví ve vašem životě i to, co se obvykle označuje jako štěstí. Tak se nechte překvapit.
Dobrý deň pán Argoni, vidíte nejaký posun u mňa ohľadom vzťahov :( a aj ohľadne práce, je nejaká šanca na zmenu a posun.? Ďakujem za odpoveď, 25.5.1971, 4:30 (mim)
Foto
Vztahy nevypadají špatně, tady teď pro vás platí poučka, každý je osudu svého strůjcem. Naděje na zajímavou změnu v práci je tady také už od konce prosince 2015.
Dobrý deň, som narodená 22. 3. 1984 a v živote sa potýkam skôr so smolou. Podarí sa mi dokončiť doktorské štúdium a nájsť si stálejšiu prácu v obore? Je muž, ktorý sa objavil v mojom živote pre mňa ten pravý, alebo budem musieť ďalej hľadať? Ďakujem (Lucia)
Foto
Studium dokončíte, o tom není pochyb, s tím mužem to vypadá trochu hůře, spíše budete muset ještě hledat, možná i rok.
Dobrý den, jsem nar.13.12.1940 a přítelkyně 25.11.1944, poslední dobou je mezi námi velké napětí. Je dobré ve vztahu setrvávat, myslí to se mnou upřímně? (Vlasta)
Foto
Já to vidím spíše na rozchod. V dobrém, ale rozchod, protože to se jen tak nezlepší.
Dobrý den pane čaroději Ravene, poprosím o odpověď jestli se mi povede v dohledné době prodat byt . Renáta 3.4.1968. Moc děkuji. (renáta)
Foto
Určitě. O tom nepochybujte, není přírodní síly, která by vám v tom mohla zabránit.
Dobrý den, čeká mě něco nepříjemného (už toho bylo snad dost) nebo se už na mě usměje štěstí a začne se mi dařit? Děkuji. Petr (Petr)
Foto
Spíše to vypadá na to štěstí, asi jste si své už "zaplatil" a "obětoval", ale to všechno se v osudu počítá. Odměna přijde vždy a bude tomu tak i u vás.
Dobrý den pane Ravene, nar. jsem se na sv. Valentýna před sedmdesáti lety a ještě na tento datum byla popeleční středa. Za tento, jak říkám, krátký život jsem si toho prožila až moc. Mám se ještě něčeho bát nebo nastává čas uklidnění nebo odplaty?děkuji (Anna)
Foto
Na odplatu ještě myslet nemusíte, spíše na to uklidnění. Řekl bych, že do vašeho života teď žádné konflikty zasahovat nebudou. A bát se ničeho nemusíte, jak vždycky říkám - všeho se zdravou mírou.
Dobrý den, zvládnu zimní měsíce ve zdraví a v pohodě. Jitka nar.4.11.1949, v 15,15 hod. (Jitka)
Foto
Zvládnete všechno v naprosté pohodě. Zima sice bude otravná a budou velké výkyvy teplot, které negativně působí na zdraví, ale zvládnete to.
Dobrý den pane Argoni, nějak se poslední dobou v životě plácám... V práci se nedaří, neustále jsem nemocná, unavená. Děti, hlavně syn, jsou také nemocní... Pořád nějaké problémy - autonehoda, rozbitý kotel. Sice drobnosti, ale znáte to, stokrát nic umořilo osla... Proto se ptám, zlepší se situace? Bude už syn zdravý? Zlepší se situace v zaměstání? Narodila jsem se 22.12.1978 v 6 ráno. Syn 1.6.2005 v 18,33. Děkuji moc za případnou odpověď (Helena)
Foto
Všechno se zlepší do konce listopadu 2015, tedy takhle, ne že by se zlepšilo přes noc, ale bude se všechno jedno za druhým řešit a tím dosáhnete zlepšení celkové situace. To platí i pro zaměstnání a pro syna, který bude v pořádku v lednu 2016.
Ahoj Ravene, mam pro tebe dotaz tykajici se mych osobnich vztahu. Najdu si v blízké době partnera, který se mnou bdue v souznění? je tu možnost, že se přivdám do rodiny mé nejbižší kamarádky ( spřízněné se mnou z mnoha minulých životů)? Jsem narozena 13.10.1989 v 6.55 v Olomouci. Bratr kamarádky 4.6.1992 Jindřichův Hradec. Či mne čeká někdo jiný? Mockrát děkuji za odpověd (Žaneta)
Foto
Je to zajímavé, ale tato možnost tady je, takže je i pravděpodobné, že se přivdáš do rodiny kamarádky, jiný partner se tady zatím neukazuje.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mám naději v nejbližší době získat zaměstnání ? Myslím odpovídající mému vzdělání i praxi ? Nar. 14.8.1971 ve 21,40 hod. Děkuji za odpověď S.  (Silvie)
Foto
Tady je trochu potíž s tou "nejbližší dobou". To bude trvat tak 4 až 5 měsíců.
Dobry den mam se bat dekuji moc anna 9.10.1975. (Anna)
Foto
Ptáte se zrovna 13. října, to se bojím i já.
Dobrý den pane Ravene, mám jeden moc důležitý dotaz. Manžel uvažuje o změně zaměstnání. Má práci změnit nebo zůstat v práci současné? Je narozen 21.5.1966 ve 12 h. Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Zuzana (Zuzana)
Foto
Jako lepší alternativa vychází "zůstat".
Dobrý den, mám odejít v únoru 2016 ze zaměstnání do důchodu? Děkuji (Anna)
Foto
Určitě.
DOBRÝ DEN RAVENE, PROSÍM VÁS, PODAŘÍ SE MI DO KONCE TOHOTO ROKU NAJÍT NOVOU PRÁCI? Pokud ano, v jakém oboru? Děkuji. Narodila jsem se 13,10,86 ve 14:50hod. v Praze. (LEONTÝNA)
Foto
Vypadá to buď na zahraniční obchodní firmu nebo ekonomickou firmu, ale je to jenom podle určitého postavení Merkuru, které se neustále mění. Konstelace ale jsou celkem dobré na nalezení práce i do konce tohoto roku.
dobrý den,dopadne mi v těchto dnech dobře soud? díky (dia)
Foto
Spíše to vypadá, že nedopadne, že se odročí. Není vidět ještě konec.
dobrý den,mám se bát krevních výsledků? díky za odpověď (marci)
Foto
Ne, to vám říkám jako upír, kterému lze věřit.
Dobrý den p. Ravene. Chci vám zpětně poděkovat za vaši dobrou radu ohledně zdraví. Nyní bych se vás ráda zeptala, co mě čeká v lásce (jsem 10 let vdaná). Děkuji za vaši odpověď. (Petra)
Foto
Vztah půjde docela dobře osvěžit, když se zamyslíte nad tím, jaké máte společné zájmy a které byste mohli v nejbližší době občas provozovat. Teď zrovna nemyslím kurzy tantry, ale třeba něco ohledně sportu, třeba i plavání, které se dá provozovat celoročně.
DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH ZMĚNILA PRÁCI ALE NEVÍM PŘESNĚ KTERÝM SMĚREM ABY MĚ BAVILA NAPLNOVALA ALE I POMOHLA S FINANCNÍ SITUACÍ..KDY PŘIJDE OSUDOVÝ MUŽ? PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD  (JANA)
Foto
U vás to vypadá ještě na několik měsíců až tak do dubna až května 2016 na stabilitu v zaměstnání, jinými slovy, je dost nepravděpodobné, že najdete něco, nějakou práci, která by vás víc bavila a přitom by finanční ohodnocení bylo na podobné nebo lepší úrovni než máte teď. Spíš se tady nabízí cesta studia nebo rekvalifikace, školení, kurz, prostě se něco naučíte a změna přijde jako produkt této první změny. Současně se objeví muž, se kterým budete dlouho, tak dlouho, jak dlouho budete chtít.
Dobrý den, jak dopadne můj vztah dále? Já 23.3.1994 a on 2.8.1996.Budeme spolu nebo se rozejdeme? Děkuji (Marťa)
Foto
Rozejdete se a vy si najdete partnera, se kterým budete víc spokojená, než s tím současným, který pořád jenom pokukuje po jiných.
Zdravím,jediné,co mě v současné době zajímá,je mé zdraví.Prosím o náhled a předem velice děkuji.Hana 16.11.1953 v 7 hodin v Duchcově (Hana)
Foto
Směrem do minulosti je do poměrně dost negativní, v současné době jsou negativní spojení nativní a tranzitní Černé Luny, Marsu a Merkuru ve Vahách, což může znamenat i omezení práceschopnosti. Poslední krizový týden je první týden v lednu 2016, potom se všechno podstatně zlepší. Zdraví je synonymum harmonie a ta nastává u vás v první polovině roku 2015.
Dobry den,carodeji.Dcera 4.8.1983 bude mit deti?Kdy a kolik? (Milka)
Foto
Příští rok to začne a děti budou během tří let dvě.
Dobrý den, pane Ravene. Prosím, obnoví se ještě komunikace s mým bývalým přítelem? Trápí mě nedořešené věci mezi námi. Jsem narozena 2.7.1968 a on 10.5.1964. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Z jakéhosi záhadného důvodu je zde patrné, že on nemá žádnou motivaci se s vámi sejít a protože všechno je otázkou buď motivace nebo donucení, tak to spíše vypadá na to, že se komunikace už neobnoví.
Dobrý den, Ravene. Pevně věřím, že se od vás dočkám odpovědi, je to pro mně moc duležité. Jmenuji se Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Bydlím s matkou, s kterou mám problematický vztah (Alica 16.2.1964 Košice, čas asi 16:00). Matka mě kritizuje, ponižuje, soudí za mé názory, podceňuje, nevěří mi, chce poslouchat jen samu sebe a když chci já něco řícz jsem přerušena, je manipulátorka (sedí na ní téměř všechny znaky). Teď pracuji na brigádě v knihovně, kterou mi vybavila ona a ve které nejsem spokojena. Chci se vás zeptat jestli se v blízké době nebo v roce 2016 vyskytne příležitost, abych se od ní odstěhovala, a co pro to mám udělat aby se tomu tak skutečně stalo. Uvědomila jsem si, že mi bere sílu a že s ní nemohu být. Děkuji za odpověď. (Denisa)
Foto
Tu příležitost mít budete - květen, červen 2016.
Dobrý den, kdy najdu práci na plný úvazek. Děkuji (Alena)
Foto
Příští rok v dubnu.
Dobrý den, prosím o odpověď na otázku, zda se mi zlepší podnikání, finanční efekt, nar.15.3.65 22:58hod. Děkuji. (Anna)
Foto
Bohužel na nejbližší dobu je vidět stagnace, na příští rok to vypadá tak, že by bylo lepší spíše přemýšlet, jak podnikání ukončit, ale to uvidíte už během první poloviny roku 2016.
Dobrý den, pane Argoni, v mém životě se vyskytl "jiný muž". Předpokládám, že si tímto vztahem přivodím jen trable a potíže. Je to tak? Děkuji. (Dani)
Foto
Předpokládáte správně. Chtělo by to trochu obratnosti a taktiky - a dostanete se z toho.
Dobrý den, prosím najdu blízkou duši pro pěkný vztah? Jsem narozen 24.6.1992 ve 12.00 hodin. Je ve mně nějaká překážka, na které mám zapracovat, aby se zadařilo? Děkuji. (Lukáš)
Foto
Máte takovou zvláštnost ve svém horoskopu - spojení Saturn-Černá Luna ve Vodnáři, další konjunkce je Slunce-Venuše v Raku a Neptun-Uran v Kozorohu. Z čistě esoterního hlediska je možné, že se zde odráží nějaké zábrany nebo bloky, které v sobě skutečně máte a které by se daly odbourat buď pomocí psychoterapie, silového cvičení nebo pomocí rituálů.
Dobry den prosím na zdraví dcera 27.8 1982 a syn 5.8 1979 prosíím děkuji  (mamka)
Foto
Vaše dcera má horší konstelace na zdraví od října 2017, do té doby je to celkem v pořádku. Syn má nejhorší období za sebou, to byla ještě první polovina tohoto roku 2015. Žádné zvláštní osudové ohrožení, náhlé onemocnění nebo úraz či nehoda tady není.
Prémiová otázka
Foto
Ascendent ve Vahách vám moc štěstí při hledání práce nepřidá, to platí až do května 2016, Venuše ve Střelci není moc dobrá na vztahy a potažmo i na oblast zdraví upozorňuje spíše v negativním slova smyslu - tady pomůže jen napnout všechny síly a koncentrovat se na nalezení práce. Zkusíme pro vás udělat také rituál na nalezení práce, budu jej konat 31. října 2015, potom by se to mělo projevit už během listopadu.
Prémiová otázka
Foto
Studium vypadá dobře, do dáte - a ten vztah? Asi by to chtělo nějakou novou zajímavou aktivitu, zkuste společně cvičit třeba tantru. Chtělo by to najít cestu k dalšímu sebeobjevování se. Nebo zkuste společně meditovat, na chvíli si vyměnit ega, najít společné zájmy, i kdyby to byly americké filmy, hlavní slovo je "společný".
Prémiová otázka
Foto
Tak tady to vypadá, že... nechci říct rovnou, že si za všechno můžete sama, ale tak nějak to, bohužel, vypadá. Měla byste se odstěhovat, k tomu, abyste se mohla odstěhovat, musíte mít práci, která bude pro vás jistotou, hlavně finanční a k tomu, abyste mohla najít dobrou práci je dobré umět odpovědět na otázku, co umíte opravdu dobře a co umíte nejlépe. Potom se naučíte spoléhat se hlavně sama na sebe a dostaví se pocit bezbřehého štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Tady nejde ani tak o to, jaký byl odborník, když to řeknu na rovinu, co si myslím, tak si myslím, že se na to koleno a na zdárný výsledek operace měl udělat rituál. Zrovna v případě operací kloubů rituály pomáhají docela dost. A operatérům se snáze operuje, samozřejmě záleží na domluvě, když chybí, tak chybí i dobré výsledky. Koleno se vám dá do pořádku, zkusíme na to udělat rituál, který budu dělat na konci tohoto měsíce 31. října - pro zajímavost, jestli to pomůže. Potom se mi ozvěte třeba na raven.argoni-seznam.cz
Prémiová otázka
Foto
Všechno napovídá tomu, že se pomalu končí delší období smůly, dnes je třeba zrovna takový den, který by se dal charakterizovat jako den extrémů. 13.10. numerologicky pětka, je to symbol lidské ruky, která může páchat zlo ale i konat dobro, rok 2015 je osmička, která s pětkou dává třináctku (třináctého je dnes), dohromady je to čtyřka, číslo hmoty a racionality. Když se do něčeho pustíte dnes, tak se dočkáte velmi slušného výsledku. Ještě to trochu bude platit v noci na zítřek - tak se zrovna dnes soustřeďte na to, že se chcete setkat s někým novým, s někým, koho třeba ještě neznáte a s velkou pravděpodobností ho do konce tohoto měsíce máte. Láska se nejlépe léčí jinou láskou a lásku nenajdete, když ji nebudete hledat. Začněte dnes.
Prémiová otázka
Foto
Stabilita vztahu se jeví i na příští rok 2016, potom se ale vyskytují horší konstelace, počítejte raději s tím, že krize přijdou a mohou být dost vážné, zvláště v druhé polovině roku 2016.
Prémiová otázka
Foto
Tady to vypadá, že až v průběhu únor - březen 2016 se objeví muž, se kterým budete hodně dlouho. Možná tak dlouho, dokud smrt vás nerozdělí.
Prémiová otázka
Foto
Milenec má ke své přítelkyni poměrně dost tuhou vazbu, která může být i hmotného charakteru, například půjčka nebo ručení na půjčku nebo něco podobného. Co se týká peněz, tak lépe na tom budete příští rok, už v první polovině do června se vám zvýší příjmy tak, že budete spokojená.
Prémiová otázka
Foto
Bude to lepší až od nového roku 2016, do té doby budou příjmy a výdaje lehce v nerovnováze, ke konci roku 2015 přijdou změny v práci a je možné, že se to bude týkat i platového zařazení, které bude o něco lepší, ale dost to pomůže. Zdraví a práceschopnost vypadají dobře, nemusíte se ničeho obávat, jako je třeba nemoc nebo úraz.
Prémiová otázka
Foto
Musí se to podařit, i když to asi bude s odřenýma zádama, nepříznivé se ukazuje ve vašem horoskopu spojení nat. Slunce a tranz. Saturnu, to občas zrozence vyčerpává při studiu.
Prémiová otázka
Foto
V nativním horoskopu má vaše dcera poměrně dost divokou konjunkci, spojení Slunce-Venuše-Mars-Uran, částečně Merkur ve Štíru a částečně na konci Vah, která bohužel napovídá spíš tomu, že smlouvu na dobu neurčitou nedostane. Rozhodně by bylo lepší jít cestou - další vzdělání, studium, kurz, škola, školení - a hledání jiné práce. Syn rodinu založí během jednoho roku.
Prémiová otázka
Foto
Tak na vaší straně je trochu problém (z astrologického hlediska) Slunce-Merkur-Uran-Jupiter ve Vahách, zrovna tam znamení smůly až do května příštího roku 2016, u vašeho muže to vypadá na menší osudovou krizi, kterou prožíval na začátku tohoto roku 2015, ale už je z toho venku. Je možné, že zrovna on bude ve vašem vztahu víc neklidný, možná až nervózní - nasvědčuje tomu T-kvadratura Neptun ve Štíru-Měsíční Uzly. Všechno vypadá tak, že váš partner bude mít více energie než vy, je možné, že se ho zmocní touha po změně, takže by bylo dobré naplánovat si života změny konstruktivního charakteru, jako třeba sport, umění, zájmy, koníčky... popřemýšlejte o tom. Tedy, myslím, společné zájmy.
Prémiová otázka
Foto
Slunce-Venuše-Merkur v Rybách, Ascendent v Panně - z osudového hlediska tady není co řešit. Pokud budete sama, tak to bude z větší částí vaše vlastní rozhodnutí nebo váhání.
Prémiová otázka
Foto
Tak to se trefujeme do delšího období partnerské smůly. Slunce-Merkur-Venuše-Uran ve Střelci, ovlivněné negativním tranzitním Saturnem, to bude trvat ještě tak rok až rok a půl. Potom je vysoká pravděpodobnostě, že se váš syn opět ožení. Druhé manželství bude v pořádku.
Prémiová otázka
Foto
Jste narozená třináctého, ptáte se třináctého, třináctka bude vaše šťastné číslo. Podle všech konstelací i znamení smůly, které máte v Panně (teď je Slunce ve Vahách) čekejte zajímavou pracovní nabídku v listopadu a v první polovině prosince 2015. Mimochodem - pracovní oblast u vás vypadá do konce tohoto roku 2015 lépe než oblast partnerská. Ale práce bude a budete spokojená.
Prémiová otázka
Foto
Je zajímavé, že jste se narodila den před Novem a odpověď dostáváte na Nov, žádné zvláštní negativní konstelace ve svém nativním ani tranzitním horoskopu nemáte, není tedy takříkajíc osudový důvod, proč byste nemohla během následujících šesti měsíců přijít do jiného stavu. Váš partner má poměrně nepříznivé postavení v konjunkci nat. Černá Luna-Neptun-Mars - tranz. Saturn-Měsíc, ale to je konstelace, která se během následujících pár měsíců rozpadne a nebude v ničem rušit. Čistě z astrologického hlediska jsou u vašeho partnera konstelace ohledně početí v současné době o něco horší.