Online chat
Dobrý den,jsem narozená 26.3.1978.Již několik let se potýkám s gynekologickými problémy a štítnou žlázou.Mám za sebou i dva neúspěšné pokusy umělého oplodnění.Můj dotaz tedy zní,mám ještě IVF podstupovat nebo to vyjde přirozeně či to vzdát a smířit se s tím?Předem děkuji za odpověď...... (Lena)
Foto
Zkuste to teď na podzim a na jaře přirozenou cestou.
Krásný den, pane Ravene, prosím, dáte nám odpověď, jestli se konečně prolomí "ledy smůly", která nás více jak rok provází a nastane pozitivní období, provázené štěstím, láskou.... Jak to bude po stránce zdraví, lásky i práce nejen se mnou, ale i dětí? Prosím, prosím, odpovíte nám? Moc, moc děkujeme a krásné podzimní dny. (já 19.5.1955,syn 10.6.1976 a dcera 23.6.1978 - možná pomůžou i data jejich partnerů - manžel dcery 5.10.1974 manželka syna 29.12.1976).  (Danka)
Foto
Ledy smůly se skutečně prolomí, pozitivnější období vás všechny čeká už teď v listopadu, bude se to týkat jak vztahů, tak i práce, bohužel není čas rozebírat jednotlivé osudy, i když do toho mám velkou chuť, musím se vůlí držet, abych se do toho nepustil, ale necháme to zase na příště - pokud se na všechny nedostalo, zkuste to zase příště nebo se mi můžete ozvat i na můj mail přes argoni.com - vždycky to chvíli trvá, stále je dotazů více než odpovědí, ale o tom asi osud je.
Dobry den p.Ravene,jsem vase velka posluchacka,rovnez Vasi pani Ariany..uz se mi na pdpoved nedostalo,tak se chci zeptat vas..narozena 24.11.69 v me blizkosti se vyskytuje mladsi muz vyjadrujici mi lasku a city..lze?preji hezky den a dekuji (Irca)
Foto
To vypadá zajímavě - tak si s ním promluvte, mohl by z toho být zajímavý vztah, konstelace jsou zajímavé a dobré.
Dobrý večer pane Argoni, mám dotaz. Jsem ženatý /6.4.1958/, ale mám přítelkyni /27.9.1976/, tak bych chtěl vědět, jestli ten vztah má budoucnost, nebo zůstat s manželkou. Nyní si nejsem vůbec jistý jak se rozhodnout. Díky za odpověď Jiří (Jirka)
Foto
Zůstaňte s manželkou, podle všech konstelací by vztah s přítelkyní přinesl hodně zbytečných starostí.
Dobrý den,prosím podaří se získat byt,který bude konečně můj a budu mít dostatek peněz na vše,nebo budu přehazovat korunku až do konce života ?Děkuji Lia (Lia)
Foto
Bude zlepšení, už se to blíží, půl roku, maximálně tři čtvrtě roku.
Můžete mi říct, zda jsem vážně nemocná? Mám nějaké gyn. problémy - už se řeší s lékřem,ale zatím ani on neví zda se mám obávat nejhoršího. Beru teď nějaké léky a jsem už měsíc v hrozné depresi.Během týdne se rozhodne, zda půjdu na operaci a pak případně po histologii co dál. Jsem narozená 29.5.1973 v 8:50H. dĚKUJI MOC ZA ODPOVĚ´D. jSEM NA DNĚ.  (MAGDA)
Foto
Já to tak katastroficky nevidím, kdybyste šla na operaci, tak se to zřejmě zlepší, ale rozhodně nemusíte mít strach z nejhoršího, to se konat nebude.
Dobrý den pane Raveně. Tak to zkouškám znovu. Snad to tentokrát vyjde a já se rozvoj odpověď. Prosím vás můžete se podívat jak to vypadá do budoucna s mým zaměstnáním? Moc vám za to děkuji. (Dagmar)
Foto
Možná vás pošlou na nějakou rekvalifikaci nebo přeškolení, dostanete nabídku pracovat na jiném pracovišti, ale na výpověď to zatím nevypadá. Je možné, že v polovině příštího roku se objeví možnost zaměstnání opustit, ale bude zase jiná pracovní příležitost.
Dobrý den, někde jsem četla či slyšela, že je možné nastavit karty tak, jak si přejeme, aby se ubíral náš osud (při výkladu je to prý naopak). Můžete mi k tomu něco napsat, zda je to pravda? Také nějak se mi už delší dobu (více jak rok) celkově nedaří. Nemohu prolomit, co bych já chtěla, aby mne okolí bralo vážně....ztratila jsem to a prezentovala na nesprávném místě. V určitých situacích mi chybí vždy trochu to doťuknout, nemám ale už na to tu energii a sílu. Také ne všechno a ne všichni stojí za to řešit a vynakládat energii. Učím se. Nejhorší je jak se říká-"srážka s blbcem" nebo s lidmi, kde očekáváte, že Vám pomůžou, že se můžete spolehnout a plete se. Tam nic nepomůže. Rovněž mám dotaz ještě, kdysi jsem řešila něco s pí. kartářkou (přes Astrohled). Řekla mi, že si mám zapálit doma svíčku, viděla v kartách-jak mi řekla, že tam mám nějaký nešvar. Prosím, dá se zjistit čeho se to týkalo nebo co ona s tím udělala? Děkuji Eva  (Eva)
Foto
Ano, je pravda, že s kartama se dá dělat všechno možné, mantika, čarování, léčení, ovlivňování budoucnosti, ale to by bylo na dlouhé povídá, snad se k tomu dostaneme v článcích. To, co řešila paní kartářka byla zřejmě harmonizace, pokud nejste v harmonii, tak se těžko něco plní, i když to člověk v osudu má, je to svým způsobem meditace, ale bez uklidnění a harmonie v duši se nedá nijak postupovat. Ale s tím nastavováním karet se osud ovlivnit dá.
Dobrý den, nadělal jsem spoustu dluhů, chci jet do zahraničí, ať je splatím. Podaří se mi dluhy splatit? Děkuji. Petr 16.4.1981 (Petr)
Foto
Ale ano, s velkou pravděpodobností se vám to podaří už koncem příštího roku 2016.
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se zeptat, jestli se někdy dostaneme z naší těžké finanční situace? Manžel zřejmě sází, půjčuje si, skončí to někdy? Děkuji Zuzka (17.12.1982) (Zuzka)
Foto
Dokud bude sázet, tak to neskončí.
Dobry den ,rada bych se dozvedela ktera prace by pro me byla fajn.jsem na tom psychicky hur .18.9.70.(4.30)odrazi se to v praci nikde dlouho navydrtin mihe telo vypovi sluzbu a ja musim zkoncit.co treba realitka.?budeme se mit jako rodina financne stabilne lepe.s pranim hezkeho dne dekuji za podporu.lucka.m. (lucka)
Foto
Realitní kancelář nebo spíše práce pro realitku by byla zajímavým pokusem - prostě to zkuste, uvidíte.
Dobrý den,chcela by som sa opýtať na vztah,volám sa Viera nar 6.1.1951,partner Augustín nar 7.7.1945.ako sa bude dalej vyvýjať. (Viera)
Foto
Všechno poběží tak, jak jste zvyklá, může se vyskytnout drobné zakolísání zdravotního stavu u partnera v polovině prosince 2015, zvláště jestli je citlivý na tlak a na srdce.
Dobrý den pane Ravene, mám k Vám prosbu, moje dcera, nar.4,9,1965 před 11 lety ovdověla, najde ještě přítele, který by jí byl oporou a nevyužíval jí ke svému prospěchu, jako se o to snaží jeden "kamarád"? Všichni to vidíme, jen dcera ne. Děkuji (Anna)
Foto
Ano, přítele si najde, změna v jejím životě k lepšímu by měla nastat už teď, jak budou Vánoce a Nový rok.
Dobry den.prosim Vas,Co mne ceka v blizke budoucnosti?narozen 21.08 1977 v 07:30 hod. Mnohokrat diky za odpoved (kamil)
Foto
Seznam všech věcí, které vás čekají a mohou vás i lehce překvapit by byl dost dlouhý, ale v zásadě se dá říct, že nemáte před sebou žádné obdoví zmatků, smůly nebo neštěstí, které by vás mohly poškodit či vyřadit ze hry. V déledobějším horizontu je možné, že budete uvažovat o změně v partnerství, ale také se to neukazuje jako nějaká silná veličina, který by ovlivnila váš další vývoj. V práci je stabilita, můžete přibrat ještě jednu pracovní činnost, mohl byste to zvládnout.
Chcem sa spýtat na moje zdravie a budúcnost. nar 22.1.1967 00.30 hod (Edita)
Foto
Zdraví vypadá tak, že vás budou asi trápit bolesti kloubů a páteře, jinak žádné zvláštní zvraty obraty ve vašem osudu vidět nejsou, všechno tak nějak běží a poběží v zaběhnutých kolejích.
Dobrý den.Výdrží moje manželství 24.6.1981.  (Eva)
Foto
Ano, vydrží, je vidět možné zlepšení, takže, jedině, že byste to nechtěla vy sama...
Dobrý den.Ráda bych se zeptala na život mého syna.Nar. 14.1.1980. Předem děkuji (Ivana)
Foto
Podle horoskopu si musel prožít dost smutné období, Slunce-Merkur v Kozorohu a Saturn-Černá Luna-Mars-Jupiter ve Štíru tomu silně nasvědčují, ale když by to všechno jelo a vyvíjelo se podle astrologických konstelací a podle tarotových karet, tak vašeho syna teď už čekají jenom samé lepší a dobré věci.
Pane Ravene, nevíte jak, kde a s kým budu trávit letošního Silvestra? Děkuji (Dagmar)
Foto
XIV. Velké Arkány, karta Mírnosti a Velekněžka vám dává dost velkou svobodu na vlastní rozhodnutí, takže v kruhu přátel. A je možné, že budete uvažovat o cestě na hory. Ale doma to bude lepší.
Zdravím a mám jediné přání,a to je vědět,jak se bude vyvíjet mé zdraví. Děkuji a přeji hezký podzimní den.Hana 16.11.53 v 7 hod.v Duchcově (Hana)
Foto
Podle horoskopu to vypadá, že nejhorší máte už za sebou - Slunce-Ascendent-Merkur na konci Štíra, ale je tady ještě Mars-Černá Luna na začátku Vah, tady dojde k jedné nemilé konjunkci právě teď, v tyto dny, přelom k lepšímu nastává na Halloween, Samain a Dušičky, potom bude ještě jedno oslabení kolem zimního slunovratu, to se můžete cítit hůře, ale vstup do Nového roku a celý další rok 2016 už bude dobrý a vaše zdraví se bude zlepšovat.
Dobry den pane Raven, v mesici cervenci jsem se dotazovala na situaci s mym nemocnym manzelem. Vase predpoved se splnila. Vidite v nejblizsi budoucnosti trochu stesti v mem zivote? Narozena 18. 8. 1964 v 8.00. Dekuji Vam. (Jana)
Foto
Ale samozřejmě, že i štěstí je obsahem vašeho života a osudu. Něco zajímavého, co vás potěší se má stát už teď koncem listopadu, potom se další radostná událost odehraje už v lednu příštího roku, nevím přesně, co to bude, ale bude to něco, co vás potěší, možná se i splní něco, po čem jste dlouho toužila - a bude to tady.
Dobrý den pane Ravene, jsem dlouhou dobu v dluhové pasti, kdy se mi podaří vše splatit a bude se mi finančně dařit lépe? Nevidíte nějakou výhru? Děkuji Vám za odpověď (nar.3.5.68) (mamina)
Foto
Dluhová past je záležitost ještě na poměrně dlouho, ale splacené to bude všechno tak do osmi let, i když se to zdá možná docela rychlé, něco vám v budoucnosti pomůže. Výhru nevidím, ale těch dluhů se zbavíte.
Dobry den, mohla bych mít dotaz ohledne mojí práce? Od září pracuji v nové práci. Jak se mi tam bude i nadále dařit. Děkuji Romča (5/11/81) (Romana )
Foto
Je to docela zajímavé, ale nejhorší konstelace na práci máte právě teď, takže když to ustojíte do konce tohoto roku, tak v roce 2016 by to už mělo být celkem v pohodě. Mohou být v současné době trochu potíže se zapracováním.
Dobry den Ravene,prosim mame s partnerem pomerne velkou krizi,muzete se mi podivat co bude dal? Moc dekuji Veronika 18.1.1983 v17.20hod. Moc Vam dekuji a preji Vam hodne stesti. (Veru)
Foto
Všechny planety máte v nativním horoskopu v jedné polovině, Ascendent naproti ve Lvu, Slunce-Merkur-Černá Luna na konci Kozoroha, to nevypadá, že budete chtít partnerovi ustoupit v jeho požadavcích, no, takhle, vzhledem k tomu, že máte na začátku Štíra nativní Saturn, který se zde setká s tranzitní Černou Lunou v červnu až červenci, tak by se dalo říct, že jestli tento vztah přežije červenec 2016, tak vás asi už nic nerozdělí. Ale jinak máte astro-konstelace dost divoké a karty to také spíše vidí na rozchod.
Dobrý den Ravene, dovolila se vás zeptat na lasku. Čeká me do konce roku nějaké zajímavé setkání s mužem s kterým by to mohlo být nadějné? A bude šance na nějaký trvalý vztah? Dekuji moc za výklad a váš čas.  (Gabriela )
Foto
Tak, co se týká zajímavého setkání - ano do konce roku se může odehrát jedno zajímavé setkání, bude moc zajímavé, ale bohužel z toho vztahu nebude žádný dlouhý nebo delší vztah. Šance na trvalý vztah jsou a budou stále silnější a trvalý vztah navážete v dubnu 2016. Bude to muž, který nebude ženatý, bude sám, bezdětný a který, jak se zdá, hledá přímo vás.
dobrý den,ráda bych věděla jak dlouho bude můj exmanžel bydlet v mém domě díky (dia)
Foto
Odstěhuje se až v září příštího roku. Jinak byste musela použít nějaké násilí, deratizaci nebo něco podobného.
Dobrý den,jak to bude mezi mnou a mojím exmanželem.Dokážeme najít společnou řeč? On váha,já blíženec. (Drahus)
Foto
Váha bude zápasit se znamením smůly, které je ve Vahách až do konce května 2016, ale společnou řeč určitě najdete, bude to chtít hlavně toleranci jednoho k druhému, abyste si nevytýkali nos mezi očima, tak nějak to vidí karty a částečně i astro-konstelace.
Dobrý den, pane Ravene. Prosím, mám dotaz. Čeká mě vztah s mužem narozeným 28.9.1974? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Takže vztah se mi tady ukazuje spíše kamarádský nebo kolegiální, teprve tento vztah by se mohl transfomovat na bližší, milenecký, bylo by to až v druhé polovině příštího roku 2016.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vztah, já Veronika 9.4.1973, on Petr 29.5.1966, díky moc za odpověd. (Veronika)
Foto
Je vidět, že zpočátku měl větší zájem o vztah pan Petr a později se to lehce obrátilo a nyní máte větší zájem o vztah vy. Do budoucnosti to vypadá celkem dobře, máte v horoskopu hezké spojení Venuše-Slunce v Beranu, ale musíte si dát pozor na smutnější období - kolem února 2016 se pro vás setkává tranzitní Saturn s nativní Černou Lunou ve Střelci, to by mohlo znamenat dost velké problémy ve vztahu, možná i odchod vaše partnera, který má v osudu seznámení se s jinou, pro něho zajímavou ženou. Všechno ustojíte, když se o tom začnete už teď bavit - mluvením a komunikací se ulamuje ostří většině konfliktů, nejste cizinci, abyste se nemohli domluvit.
Dobrý den, pane Ravene, jak to prosím budu mít s prací, kterou hledám? Velmi Vám děkuji, příjemný den S.  (Silvie)
Foto
Dlouho ji nebudete moct najít, všude vám budou říkat, že mají všechno obsazené nebo vůbec neodpoví, rozešlete ještě asi dvě stě životopisů, ale vypadá to na šťastný květen 2016 a někdo vám s tím pomůže, nějaký známý, nebude to pouze náhoda.
Dobrý den, mohu se zeptat zda v blízké budoucnosti najdu novou práci, ve které by se mi líbilo a i by mě finančně vyhovovala. Moc děkuji za odpověď (Zuza)
Foto
Najdete novou práci a bude to v polovině příštího roku 2016 - to se zatím teď ukazuje jako nejpravděpodobnější.
Dobrý den Ravene, kdy bych tak mohla očekávat vstup lásky - muže do mého života? Díky Jana 2.5.84 (Jana)
Foto
Už teď - Slunce a Venuše v Býku - do dubna 2016 ho máte pod dekou, pokud jste vodník tak pod pokličkou.
dobrý den, chci se zeptat zdy má mé manželství budoucnost? nar. 26.11.1981 ve 21.20 a manžel 28.6.1980 děkuji (Kattka)
Foto
Potíže budou a mohou být i dost velké. V horoskopu je Mars v Panně, Saturn ve Vahách Merkur ve Štíru a Slunce-Měsíc-Černá Luna na začátku Štíra, narodila jste se na Novk a konstelace, které máte právě teď nasvědčují tomu, že se vaše manželství může do konce tohoto roku rozpadnout a už nic je nedá dohromady. Nicméně, pokud máte zájem na zachování manželství, tak to nechte běžet, nijak to ničeho nezasahujte a snažte se a manželem domluvit, pokud to tedy půjde, je možné, že bude omámený zamilováním se do pracovní kolegyně nebo krásné květinářky na rohu ulice, ale nic jiného nemůžete s tuto chvíli dělat. Vypadá to i na horší Vánoce a Silvestra, ale musíte to přetrpět. Vše se vyřeší do února 2016. A budoucnost to manželství má, ne že ne...
Dobrý den, po 25 letém manželství máme s manželem krizi. Ustojíme náš vztah. Děkuji. Jitka 13. 2. 1968 (Jitka)
Foto
Tady by to chtělo jenom trochu více tolerance, podle astrologických konstelací se objevuje jakási skrytá touha po změně, ale to neznamená změnu vztahu ke svému životnímu partnerovi. Jsem přesvědčen, že je ve vašich silách se nějak rozumně domluvit.
Dobrý den,chtěla bych vás požádat o náhled do karet ,já 23.3.1994 a on 2.8.1996, jak bude mezi námi dále pokračovat náš vztah?.Budeme spolu i v roce 2016 nebo ne? Děkuji (Marťa)
Foto
Karty jsou dobré, takže to vypadá, že vztah bude pokračovat, ale pozor na jarní měsíce v roce 2016, asi se vám bude do vztahu plést ještě nějaká jiná dívka či žena.
Dobrý den, tři měsíce žiji s ženatým mužem v jedné místnosti společně se svým synem. Od 22 let jsem partnery střídala i za manželství. Jsem rok rozvedená. Mám exekuci. Vydrží mi vztah. Gabriela 2. 9. 1970 (Gabriela)
Foto
Podle karet všechno vydržíte a přežijete, exekuce proběhne, ukončí se, život poběží dál a u toho ženatého muže se zatím neobjevuje nic, co by napovídalo tomu, že odejde. Když to všechno necháte být v podstatě tak, jak to běží, tak vám to může takhle vydržet ještě půl roku, potom se ukazuje nějaká změna, která by se měla týkat především bydlení. Asi to bude přestěhování do lepšího.
co mě čeká do konce roku pane Ravene. mám tam něco pozitivního? děkuji  (Kateřina)
Foto
Budete zdravá, spokojená, nemáte před sebou žádnou nečekanou katastrofu, v pracovní oblasti vás čeká stabilita a seznámíte se s několika lidmi, kteří budou pro váš život přínosem. Takže pozitivních věcí vás čeká hromada, spíše jde o to, jak je budete schopná prožít, jestli vám pár něgativních záležitostí nebude na překážku při prožívání toho pozitivního. Ale to jsou už spíše filozofické úvahy, lépe se řeší přímo konkrétní záležitosti.
Krásný den pane Argoni, prosím prosím podívejte se mi do karet jestli nám neukazují na příští rok s rodinou stěhování. Už jsem Vám všemožně psala, ale bohužel se na mě nedostává. Moc je toto téma pro naši rodinu důležité a zatím právě se stěhováním nemůžeme nic dělat. Budu moc ráda, když se mi na toto podíváte. Šárka 15.3.1974 a manžel Petr 18.3.1973 (Šárka)
Foto
Do dvou let se odstěhujete určitě, příští rok vyjde tak na 90%, ale je to tady, proč ne. Máte před sebou nějaké překážky, které stěhování brání, ale překážky mizí na jaře roku 2016. Částečně jsou to i finance, je možné, že ještě něco splácíte, co už bude do konce tohoto roku splacené, prostě se příští rok v červenci nebo v srpnu stěhujete.
Dobrý den, vrátí můj bývalý zeť /15.6.76/ pozemek, který mu morálně nepatří? Převede ho na svoji dceru?A kdy? Děkuji za odpověď (Ivča)
Foto
Tady to vypadá tak, že bývalý zeť má radost z toho, že má pozemek, který mu z etických důvodů nepatří, vracet ho nechce, ale je možnost převodu pozemku, který by se uskutečnil na jaře 2016.
Dobrý den pane Ravene, prosím vás, mám sokyni v lásce? Mám tušení, že se kolem manžela někdo "motá". Nevím, nakolik je to vážné. Moc děkuji za vaši radu. (Martina)
Foto
Objevují se karty Trojka Disků - práce a Šestka Mečů - vzdělání, v takovém případě je možné, že se váš manžel seznámil s nějakou ženou buď přes svoje zamětnání nebo to mohlo být v rámci kurzu, školení, vzdělávání, rekvalifikace a tato žena se ho snaží zaujmout, ale není to takový ten klasický vztah, kdy se dva potkají a náhle zjistí, že se už dlouho hledali a jsou šťastní - a současně i nešťastní, protože jsou už dávno zadaní, ať už sťastně nebo nešťastně. Tohle vypadá, že si dotyčná žena chce jen potvrdit, že má sílu a schopnosti ženatému chlapovi trochu zamotat hlavu, nic víc bych v tom nehledal, takže když si s partnerem o tom otevřeně promluvíte, i s tím, že mu řeknete, že z toho neděláte vědu, potká to jednou skoro každého, tak se všechno vyřeší, ale řešte, protože v prosinci by to mohlo být o něco horší a nátlak na vašeho muže z druhé strany barikády by mohl být větší.
Vztah mezi mnou a mužem o 6 let starším? Dobrý den,ráda bych se zeptala jak to vypadá se vztahem mezi mnou a mužem o 6 let starším.Známe se už rok a z mé strany je to spíše přátelský vztah on by bral víc.Je možný romantický vztah mezi námi ? Nebo to mám nechat na čistě přátelském vztahu.Děkuji (29.6.91 v 11:50) (Kristýna)
Foto
Podle svého horoskopu před sebou žádné období smůly nebo neštěstí nemáte, takže si to klidně můžete rozhodnout sama. Sama znamená sama, takže, je pravda, že o šest starší muž je dost starší, takže si to všechno proberte z toho hlediska, jak ho vnímáte - jestli pouze jako kámoše a známého, tak je zbytečné se mu jakkoliv přizpůsobovat, to byste vlastně ustupovala jeho vůli, ale jestli vás to už napadlo, že by bylo zajímavé mít ho jako milence, tak proč ne, ale rozhodně se k tomu nenechte pouze přesvědčit. Hormony v kombinaci s přesvědčovací taktikou vždy ukazují špatnou cestu. Vztah, zamilovanost či dokonce láska je přece jenom něco jiného, než kalkulace. Nemůžete se zeptat, jestli byste s ním mohla mít romantický vztah, jestli je to studený nadržený čumák, tak už dopředu přece cítíte, že není všechno v pořádku.
Dobrý den, mám nabídku práce dnes jsem byla na pohovoru mám trošku strach jestli to zvládnu a jestli tam zůstanu. DĚKUJI (Marta)
Foto
Dobře to dopadne - v kartách se ukazuje, že i kdyby to třeba nevyšlo, ale ono to vyjde, tak se díky tomu pohovoru otevřou před vámi další možnosti, o kterých zatím ani nevíte, ale karta Stability a Interference napovídá, že vaše přání bude v souznění s možnostmi a naladěním Osudu. To je vždy důležitější než diplom nebo potvrzení o rekvalifikaci.
Prémiová otázka
Foto
Numerologická pětka, tady se dá předpokládat, že se vašemu synovi potíže jen tak vyhýbat nebudou, asi by to chtělo nějaký meditativní výcvik nebo jógu, do jisté míry může jeho zdravotní stav kolísat na vrtkavé bázi psychosomatiky, i když klasičtí doktoři to neradi připouštějí a argumentují a vysvětlují, až vás z toho začne bolet hlava. V nativním horoskopu má planetami obsazenou ani ne polovinu horoskopu, to vždy zkušeného astrologa popohání k názoru, že se může jednat o člověka poněkud tvrdohlavého, až sveřepého, který se snaží v životě prosadit svá rozhodnutí - a s tím jsou vždy potíže. V myšlení je vždy užitečná určitá pružnost až pryžovitost. Slunce-Merkur-Venuše na začátku Vah dávají tušit určité prokletí, způsobené interakcí s tranzitním Saturnem, stejně jako nativní Saturn a Černá Luna v Panně, ano, jsou to negativní konstelace, ale budou se pomalu rozpadat až do května příštího roku, takže v první polovině příštího roku 2016 se podle astrologických konstelací zlepší zdravotní stav vašeho syna natolik, že bude schopný cestovat a popřípadě může i odcestovat za moře. Tady se spíše objevuje ještě otázka motivace, je možné, že v polovině příštího roku nebude už cesta za moře pro něho vypadat tak lákavě jako dnes.
Prémiová otázka
Foto
Sluníčko i Ascendent v Rybách, to je docela milé, dlouho na vás bude působit tranzitní Neptun, planeta nápadů, trochu také melancholie, ale to se člověk musí naučit prodat, i lidé, kteří mají deprese jsou často slavnější a známější a úspěšnější než lidé zdraví, kterým nic nechybí a jenom pracují a od rána večera pomáhají druhým, až jsou trochu nudní, no nic... Na začátku Střelce máte v nativním horoskopu Mars a v jeho sousedství je na konci Štíra Neptun, tato sestava je lehce negativně ovlivněná tranzitním Saturnem, ale jeho vliv teď bude slábnout, takže se dá říct, že od listopadu a prosince tohoto roku 2015 budete mít stále větší a větší šance se potkávat s lidmi, kteří by mohli hrát určitou zajímavou roli v oblasti vašich vztahů. Ve Vodnáři máte Merkur, planetu komunikace, Vodnář je sám o sobě symbolem ukecanosti, to je takový tarotový Mág, takže pokud si najdete nějakou oblast vlastní seberealizace, díky níž se dostanete ke komunikaci s ostatními (sborový zpěv, turistické spolky a pod.) můžete si být jistá, že se seznámíte s celou řadou zajímavých lidí - potom už budete v oblasti vztahů strůjcem svého vlastního štěstí, což je asi ten nejlepší postup, jaký může konstruktivně naladěný člověk zvolit.
Prémiová otázka
Foto
Soudní stání pro vás dopadne dobře, tady jsem se díval do karet - Pětka Holí, hádka, spor - Eso Mečů - řešení, síla - Královna Disků - samostatnost, peníze, zisk. Takže, i kdybyste měla prohrát, tak to nebude prohra tak strašná, ale spíše to vypadá, že soud rozhodne pro vás, i kdyby se to třeba ještě mělo odročit, mluvím o výsledku. Vaše kreativní tvorba a zhodnocení pomocí eshopu vypadá rovněž dobře, jediné, co se mi tady ukazuje, že můžete vyhodit zbytečně moc peněz za webové stránky nebo takové ty optimalizace a nákup zbytečných formulářů, na to si dejte pozor. Na internetu neprodává reklama, taková reklama neexistuje, co by něco prodává, ale jméno. Pokud se vám podaří spojit se s někým, kdo už určitou cestou skrz internetovou džungli prošel a ještě se dokáže pomocí internetu uživit, tak s tím se spojte a neutopíte se. Přece jenom začínat se svou nabídkou na netu, kde je v současné době cca 10 miliard webových stránek, tak pokud už nějaké zákaznické zázemí nemáte, tak jste ztracená jak bludný Holanďan.
Prémiová otázka
Foto
Desátého třetí šedesát osm, to jste se narodila ještě do relativní svobody, možná se všeobecné nadšení z konstruktivní spolupráce vsáklo do vaší nervové soustavy, kdybyste se narodila třetího desátý, to by bylo horší, protože byste teď měla až do poloviny roku 2016 smůlu. Takhle můžete bojovat, tedy bojovat, když mluvím o boji, tak vás samozřejmě nenavádím k tomu, abyste přišla do práce s baseballovou pálkou v ruksaku. Podle čeho je člověk posuzován ve státní sféře, to se zatím nepodařilo nikomu odhalit, z větší části jde asi o to, co označujeme jako osud, i když jsou populární přísloví jako "každý je svého štěstí strůjce", ve skutečnosti tomu tak není, v loterii života si nikdo nemusí vyčítat, že vsadil špatná čísla, je to věc náhody a trochu se to dá ovlivnit pomocí rituálů, to ostatně lidé dělali tisíce let před námi a asi s tím udělali dobré zkušenosti, když se rituální praxe udržela dodnes. Takže - máte dobré konstelace do konce tohoto roku a na začátek roku 2016, kupte si dvě bílé svíčky, doma je zapalte, nejlépe tak, aby vás přitom nikdo nepozoroval mezi 23. a 24. hodinou a mezi ně položte papírek, na který napíšete své přání - například chci, abych měla dobrý vztah se svou nadřízenou. Je dobré, když je v tom přání všechno kladná, jako třeba "dobrý vztah", používat negace (ať si zlomí nohu) je špatné, protože se část toho přání přenáší zpětně na vás. Prostě to zkuste, jinou možnost stejně nemáte.
Prémiová otázka
Foto
V podstatě by se dalo říct, že z hlediska osudu není podivných příběhů. V únoru 2013 jste měla v tranzitním horoskopu natolik divoké konstelace i se všemi znameními smůly, že sňatek by se nedalo doporučit ani při hodně dobré vůli. V současné době jsou ještě v opozici znamení smůly, to není dobré pro navázání bezkonfliktního vztahu, ale už ke konci tohoto roku 2015 jsou konstelace lepší. Na otázku, zda si najdete lásku a vzájemný respekt se dá odpovědět, že vhodná doba nastává koncem prosince a bude trvat celý rok 2016. Potom už záleží víceméně na Vás jakou taktiku při hledání partnera zvolíte a čím se necháte inspirovat. Jinak si myslím, že svůj příběh byste mohla docela dobře prodat, pokud nemáte sama spisovatelské nadání, tak se zkuste dát s někým dohromady, kdo umí psát a oblékat příběhy do dramatické formy. Nahlášení vašeho podezření, pokud jste měla v ruce důkazy, ostatně bylo vaší povinností, tady nejde o zastrašování typu "krvelačný tatínek se pomstí", ale o bezpečnost, jakmile někdo někoho ohrožuje, má dotyčný ohrožený povinnost ohledně ochrany svého zdraví, života a majetku, jak praví litera zákona, vše nahlásit - protože nemusí jít "pouze" o jeho zdraví, život a majetek. Život je prostě boj a slabší jsou biti jak žito.