Online chat
Dobrý den ráda by jsem se zeptala zda si seženu práci . Narozena 5.4.1961 (Zlata)
Foto
Dobrý den, ano, Vaše cesta je otevřená.
Dobrý den, potkám ještě někdy novou lásku?  (Petra)
Foto
Dobrý den, ano. Na přelomu 2. - 3.Q přichází ten pravý muž. Do té doby to budou občasné známosti, resp. muži, kteří budou mít o Vás zájem, ale Vy o ně ne.
Bude mě mít nějaký muž rád? (Bhumila)
Foto
Ano, určitě ano, ale nejdříve vyjděte ze své ulity a začněte na sobě pracovat. Přijměte se takovou jaká jste, pak to bude ok.
Dobrý den, paní Evo. Jsem několik let vdova a chtěla bych vědět, zda potkám ještě v životě lásku-přítele. Jsem narozena 24.6.1956. Děkuji za odpověď. (Milena)
Foto
Dobrý den, Mileno, muž se objeví do konce roku 2015, opravdu na sklonku. Otevře Vám své srdce a Vy se leknete. Přichází Vám do života změna, pozitivní, Vy se budete bránit, jde to pomalu, ale měli byste být spolu. Držím pěsti!
14.2.1961 jak mám přerušit neustále marodění ,které mě trápí od března.Poslední nemoc už trvá dva měsíce.Děkuji (eva)
Foto
Jděte po příčině, nemoc je následek.
Pozdravujem Vás pani Evička, prosím, kedy spoznám partnera s ktorým budem šťastná? Ďakujem pekne za Vašu odpoveď. Heda, 21.3.59  (heda)
Foto
Dobrý den Heda, taky zdravím :-) muž do Vašeho života přichází v létě 2016
Dobrý den paní Evo, moc prosím, potkám již brzy toho pravého? Jsem již poměrně dlouho sama a i synkovi by se ten "správný kamarád" už hodil. A mně po pravdě už také. Ještě bych poprosila...mrkněte mi i na práci...najdu nějakou, která by mi vyhovovala a líbila se po všech stránkách. Vím, jsem asi příliš náročná, ale poslední dobou to u mě není nic moc a docela by se mi hodila nějaká pozitivní vzpruha ;-) Moc děkuji a přeji krásné dny. 18.3.1973  (Zuza)
Foto
Dobrý den, nepotkáte. Jste příliš upnutá na muže, resp. čekání na něho. Takto nemůže přijít, vstoupit, přiblížit se k Vám. Zkuste na něho na chvíli úplně zapomenout, dejte mu možnost vstoupit, přiblížit se a nevymlouvejte se na dítě, muže chcete Vy, dítě přijme muže až přijde a energeticky bude vyhovovat Vašim potřebám, dítě je indikátorem. Pokud muž k Vám energeticky nebude ladit, věřte, že to poznáte na dítěti. Práce - takovou jakou nyní chcete nepřijde. Máte udělat ve svých požadavcích nějakou změnu, kousíček to posunout, potom přijde hned a rázem. Když se ptám karet jakým směrem máte posunout svou vizi v práci, odpověď je, že Vy víte sama, já se nemám ptát víc.
KRÁSNÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT, ZDA SE MI DO KONCE ROKU PODAŘÍ NAJÍT NOVOU PRÁCI? DĚKUJI. (ELLIE)
Foto
Dobrý den, ano, ale Vy ji nebudete chtít přijmout. Práce tady máte, nabídky jsou, ale ne podle Vašich představ. Klidně si dejte na čas nebo požádejte Universum a situaci si přitáhněte.
Dobrý den, narodila jsem se 13.12.1953 a jsem dlouhodobě nemocná. Již dlouho se léčím s psychickými problémy a jsem po operaci páteře a kyčlí a jsem diabetička na inzulínu. V poslední době se ale cítím mnohem více unavená a ospalá. Podle krevního rozboru je vše v pořádku, až na cukr. Chtěla bych vědět, kde je tedy nějaký problém. Děkuji za odpověd. (Hana z Prahy)
Foto
Dobrý den, Hani, máte nízký tlak. Zkuste ho zvýšit třeba pitím kávy nebo si kupte schizandru.
Dobrý den paní Evo, prosím, jak to bude se mnou pokračovat v zaměstnání příští rok? Děkuji moc. (Slávka)
Foto
Dobrý den, jsou tady změny, pro Vás pozitivní. Můžete čekat bud lepší pracovní nabídku nebo povýšení.
Dobrý den paní Evo, budu ještě v životě žít s jiným mužem, než se kterým jsem teď? (Anna)
Foto
Dobrý den, ne.
Dobrý den paní Kalivodová, prosím, můžete mi říct,,jestli budu mít šanci odkoupit si byt,ve kterém bydlím, do osobního vlastnictví? Děkuji za odpověď. (Květa)
Foto
Dobrý den, Květo, ano, ale ještě to není aktuální. Zatím se tam rozhoduje o prováděné akci jak a co a tak. Ale nebojte, nabídka přijde.
dobrý den, jaký bude můj zdravotní stav v roce 2016, čemu se mám v roce 2016 vyvarovat. Judita, 66 let. Děkuji Vám za Vaší odpověd (Judita, 4.11.49,v 15.15 h.)
Foto
Dobrý den, Judito, oslabené svalstvo, kosti, tlak, oči. Stčí posílit imunitu a trochu zapojit svaly. Nejvíce tuhnou nohy. Třena u zdi si jen stoupnout na špičky a dolů - několikrát, potom opřít se rukama o zeď a dávat jednu nohu dozadu, propnout chodidlo. Obě nohy. Zkuste se přetím aspoň trochu rozcvičit třeba malým knitáním nohou.
Dobrry den chtela bych vedet budu mit zivotnyho partnera a budu mit praci dekuji moc Anna 9.10.1975. (Anna)
Foto
Dobrý den, ano, ano.
jaký mě čeká osud, jsem střelec je mi 61 let.děkuji (dada)
Foto
Až upustíte od neadekvátních starostí, které si k sobě přitahujete, ta kse Vám bude dařit skvěle. Přijdou nové věci do Vašeho života, taky osoby, se kterými si budete rozumět.
DOBRY DEN JSEM VDOVA PO SEDESATCE JEN BY ME ZAJIMALO,JESTLI NEKOHO JESTE POTKAM ZATIM NIC MOC MOC DEKUJI PEKNY DEN  (LENKA)
Foto
Dobrý den, Leni, ano, potkáte a nebude to dlouho trvat.
Pěkný den, chtěla bych se Vás zeptat, zda se budu v roce 2016 stěhovat či nikoliv. Děkuji Vám. (ETERNITY)
Foto
Dobrý den, budete se stěhovat.
Dobrý den, paní Evo, mám velmi často migrénu. Jak se toho problému mám zbavit.? Nar. 9.12.77 Děkuji za pomoc Eva (Eva)
Foto
Dobrý den, migréna je částečně nemoc krční páteře, mažte kaštanovou alpou, uvolňujte. Pokud máte možnost sehnat eukalyptovou mast, mažte na spánky.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak mi dopadne operace na kterou jdu 11. 11. 2015. A druhou otázku mám na vztah, zda najdu toho pravého partnera. Jsem už 4 roky sama. Děkuji (27.7.) (eva)
Foto
Dobr ýden, podle karet na tu operaci nepůjdete. Něco Vám zkříží plány. Vypadá to na nemoc, nemusí být Vaše, může to být nemoc operatéra. Muž do Vašeho životavstoupí až si sama více začnete věřit. Je škoda, že se tak podceňujete. Zkuste si více věřit.
KRÁSNÝ DEN EVIČKO, CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT, JAK VIDÍTE DÁLE VÝVOJ VZTAHU DO BUDOUCNA MEZI MNOU A MUŽEM, KTERÉHO MILUJI? DĚKUJI VÁM. (DAHLIA)
Foto
Dobrý den, on Vás miluje tělem i duší a pokud by Vaše otázka zněla, jestli s Vámi počítá do života, odpověď je ano. Ale Vy se mi tady objevujete jako silná osobnost, která čeká, že se ještě něco stane, co bude to, co očekáváte. V tomto vztahu nejte moc spokojená. Píšete, že muže milujete, já to mám v kartách obráceně. Budete spolu. Pokud Vy ze vztahu neodejdete, on určitě ne.
najdu si novou praci? (Sarka)
Foto
Ano
Dobrý den, prosím podaří se mi otěhotnět?Nar.4.4.1985 (Miroslava)
Foto
Dobrý den, ano, ale netlačte na to, ještě není Váš čas.
Dobry den,prosim,hrozi mi v budoucnu nejaka vetsi zdravotni neprijemnost.V soucasnosti ke veku zatim dobre.Dekuji 20.4.1948 (tazatelka)
Foto
Dobrý den, nic vážného zde nevidím.
dobry den Evi, mam nejake lecitelske schopnosti v rukach? dekuji. (katka)
Foto
Dobrý den, v dlaních jsou umístěny postranní čakry a ty když se probudí, třeba tlesknutím, tak můžete cítit mírné mravenčení, píchání jehliček. Tyto energie můžou cítit všude, taky těmito pokud víte jak, můžete snímat negativní energie a taky dávat, léčit. Čím více pracujete, tím více energie sílí.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli se ještě někdy zamiluji jsem už pět let rozvedená a stále sama. děkuji za odpověď Ivanka 1971 (Ivanka)
Foto
Dobrý den, Ivanko, muž do Vašeho života přijde hned, jak se Vy sama dáte dopořádku. Cítím Vás energeticky slabou, vyčerpanou. Zkuste ve svém životě "něco" změnit...třeba barvu šátku, který si koupíte. Změna musí nastat u Vás, pak přijde k Vám do života. Muž nyní tady je, ale čeká, až bude moci přistoupit blíž.
Dobrý den paní Evo, delší dobu jsem bez partnera, samota mě netěší.Ráda bych poznala muže s kterým bych si rozuměla, prožila příjemný život.Mám ještě šanci?Hana 7.7.1954.Moc děkuji za odpověď. (Hanka)
Foto
Dobrý den, Vy sama bráníte muži svého života, aby přišel blíž. Zkuste se dát vnitřně dopořádku, nyní cítím těžké energie, takhle k Vám nikdo nepřistoupí. Muž je tady a v této inkarnaci nemáte být sama. Nyní stojípřed Vámi zed, kterou můžete zbourat jen Vy sama.
Dobrý den, prosím o radu - synovi je 23 let a za uchem, směrem ke krku se mu udělala boule, asi 5x5 cm, asi 2 cm vyvýšená nad kůži. Byl na vyšetření u lékaře, ten ale řekl, že boule je pouze nejspíš tuková a že mu ji odstraní, ale bohužel i s vlasovou částí pokožky, což by znamenalo, že by v tomto prostoru neměl vlasy. Prosím o informaci, z čeho může taková boule být vytvořena, zda nemůže jít o něco nebezpečného a v případě že ne, tak čím mohu synovi pomoci - léky, bylinky, masáž, atd., aby boule byla co nejmenší nebo se ztratila. Moc děkuji za odpověď. (Marcela)
Foto
Dobrý den, tuková boule se dá rozmělnit silově, takže tlačíte a ona se rozmělní nebo odstranit. Určitě existuje i nějaká bylinka,ale konkrétní Vám nenapíšu. Zkuste mi napsat na soukroumně, napíšu Vám na ní kontakt.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na své zdraví a co mě čeká v budoucnosti. Děkuji (Jana)
Foto
Dobrý den, do konce roku 2015 - beze změny. Rok 2016 - zasažený orgán - vnitřně není, pozor na zuby, záněty, pády - tady krční páteř. Jinak ok.
Pěkný den, vypadáte úžasně. Můj dotaz.: najdu ještě životní lásku. Jana(17:8:1968) (Jana)
Foto
Dobrý den, děkuji :-) Životní lásku najdete, ale přestaňte se jí bránit. Nyní stojíte na prahu nového poznání, sama v sobě, ale klínový řemen nefunguje - tzn., to co chci - pocity, to, co chci rozum. Zkuste si toto sladit a muž přijde cca 02-03/2016. Hodně štěstí!
Dobrý večer, paní Evo. Prosím Vás o "náhled"...dcera 6.11.2015 plánovaně porodí 3. děťátko, vnoučka. Bude vše O.K.?? Díky Vl. (vendulka48)
Foto
Dobrý den, vše proběhne ok, miminko i maminka budou v pořádku. Jen maminka bude malinko více unavená než jindy. Gratuluji babičko :-)
Dobrý večer paní Evo, jsem delší dobu bez partnera, samota mě netěší.Ráda bych se seznámila s mužem s kterým bych si rozuměla.Moc děkuji za odpověď.Hana 7.7.1954. (Hanka)
Foto
Dobrý den, zkuste vyjít ze tmy a zkuste se více usmívat. Muž Vašeho života je připraven k Vám přistoupit, ale nemůže, protože Vás nevidí. Schováváte se sama v sobě. Jaro 02-03/2016 - změna v sobě do konce roku 2015.
Dobrý den, dceři je 28 let a marně se snaží již delší dobu otěhotnět. Jakými bylinkami, popřípadě cviky je možné toto podpořit? Děkuji za info. (Hanka)
Foto
Dobrý den, bylinky kotvičník - čaj, kameny - citrín - pít elixír z vody, nosit kámen u sebe. Určitě bych navštívila nějakého terapeuta, odborníka, který se umí podívat hlouběji proč nemůže Vaše dcera otěhotnět. Dopo - regres, kinez, kranio.
Co mě čeká v nejbližší době. Děkuji Jana 10.1.1959 (Jana)
Foto
Stagnace, tíha, tlak. Jsou zde situace, o kterých víte, ale nechcete je řešit, čekáte, zda se vyřeší nějak samy, nevyřeší stejně se budete muset rozhodnout.
Pěkný den, toužíme s manželem po baráčku splní se nám tento sen? Děkuji moc Majda (18.9.1967 )  (Majda)
Foto
Dobrý den, ano splní, ale musíte sjednotit své představy tady jsou rozdíly. Cca do 2-3 let baráček příjde.
Dobrý den paní Kalivodová, mohla by jste se mi podívat, zda budu mít úspěch ve škole / VŠ /. Mám si kupovat dále losy aj. - je nějaká šance na výhru? Ulehčilo by mi to i ve studiu. Děkuji za Váš čas D. Zdraví Vás Ostrava. (David)
Foto
Dobrý den, škola je správně zvoleným směrem, losy nejsou vhodné, není tady výhra ani ted ani později, pokud Vám jde o finance, popř. práci při VŠ, požádejte a bude Vám dáno. Není to těžké.
Dobrý den.Kdy dostanu novou pracovní nabídku?Děkuji.Jana (jenka)
Foto
Dobrý den, jedna přijde do konce roku, pěkná a druhá cca v polovině ledna, taky pěkná.
Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda se mi začne více dařit v podnikání, nar.15.3.1965 22.58hod. Moc děkuji. (Anna)
Foto
Pěkný den, ano, ale je potřeba udělat nějakou změnu v podnikání, pak se vše jakoby uvolní a rozjede.
Dobrý den, prosím kdy se mi podaří navázat pěkný vztah se ženou?Pracuji na tom a stále nic... Jsem nar.24.6.1992 ve 12.00hod., děkuji moc. (Lukáš)
Foto
Dobrý den, vztah čeká za dveřimi. Dodejte si více sebedůvěry a vykročte. Nevídím zde žádnou jinou překážku. Do konce roku u Vás vidím ženu, slečnu.
Dobrý den, Evo, mám nyní problémy s levým ramenem. Budou tyto problémy ještě dlouho trvat? Objeví se v nejbližší době v mém životě muž pro trvalý vztah? (Anna)
Foto
Dobrý den, sama jste si v otázce odpověděla. Levé rameno - klouby - vztahy - levá strana - minulost. Je u Vás potřeba pročistit minulost, jinak muž do Vašeho života nemůže přijít, protože Vy ho tam nepustíte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdraví svého syna, narodil se 1.6.2005 v 18,33. Prodělal nedávno neuroboreliozu s ochrnutím obličeje. Je tato nemoc vyléčena a nebudou s potíže opakovat? Děkuji moc za případnou odpověď (Helena)
Foto
Dobrý den, doporučím očistu krve. Přípravků je hodně, nejčastější kopřivový čaj. Dále bych Vám doporučila, aby nosil u sebe kámen - kamínek červený jaspis, bude čistit krev pořád.
Dobrý den, ráda bych věděla, jestli se stresy, které jsem prožívala v minulých letech, nějak neprojeví na mém zdraví a jestli se dá zjistit, kdy a jak. Děkuji. (Milena)
Foto
Dobrý den, určitě se projeví pokud je jich přemíra a neuvolníte je. Odhalit je krásně dokáže kineziologie.
Dobry den.Chtela bych se zeptat na zdravotni stav moji sestry.Inge 5.12.1962.Dekuji za odpoved (Zdenkaaše jméno)
Foto
Dobrý den, Přetížený žaludek, slivivka, levá achylovka, otok levé nohy, popř. výš. Kůže je více vysušená. Bolesti hlavy. Vaše sestra je více unavená, zkuste podpořit imunitu rykytníkem nebo schizandrou.
Dobrý den, momentálně mám na obličeji plno vyrážek, oční víčka jakoby vysušená, zarudlá, jedno dokonce prasklé. Mám to opakovaně, nějaký čas klid a opět to propukne. Pomohlo by mi hodně, kdyby jste mi mohla říct, co je toho příčinou. Děkuji za odpověď, přeji příjemný den S.  (Silvie)
Foto
Dobrý den, kůže - vyrážka a suché oči souvisí s přetížením jater. Udělejte očistu jater a uvidíte, že vyrážka zmizí. Na oči, které jsou citlivé si kupte modrý káme chalcedon, dejte si ho do skleničky, nelijte na něho vodu a nechte do rána u okna. Ráno namočte ve vodě odličovací tampon a udělejte si obklad, kůže se začne uzdravovat, očím se uleví.
Moc ráda bych věděla co mě čeká v nejbližší době,vztahy?Renata 26.8.1970.Jestli vyjde odpověď moc děkuji (Renata)
Foto
Sama si brzíte příchod muže do svého života tím, že ho neustále očekáváte. Zkuste se více zaměřit na sebe, věřte, bude tady rychleji než se stačíte nadechnot.
Dobrý den paní Evo, ráda bych se optala ( 1.9.1985) na svojí budoucnost, respektive, jak se bude vyvíjet moje pracovní a finanční budoucnost a také partnerská. Do cesty mi momentálně vkročil muž, starší, velmi hodný a pozorný, ale nevím, jestli by vztah s ním měl budoucnost, kvůli velkému věkovému rozdílu. Děkuji , přeji hezký den  (Veronika)
Foto
Dobrý den, Veroniko, práce - v příštím roce byste si měla hodně polepšit, ptám se, kde se to bude odehrávat - nejspíš vedlejší práce, dá Vám hodně moc. Finance - do konce roku - stejné, rok 2016, i když budete mít práci - vedlejší, stejně - pořád to samé. Tzn., že můžete dojíždět někam a část výdělku dáte za dopravu. Partner - zavřeno, beze změny.
Dobrý den, ráda bych věděla co mne čeká v oblasti práce-podaří se mi rozjet podnikání- a lásky, zatím je to dost zamotané. Děkuji  (Veronika)
Foto
Dobrý den, na rozjezd podnikání zcela jistě máte, jste 5 Velekněz a ten má vytříbenou komunikaci, správné rozhodování a směr dokáže určit a jít za ním. Jediné, co tady je, že nyní máte "nějakou" představu, ale ta bude malinko odlišná od toho, jak to bude vypadat v koncové fázi. Vše tady pozitivní a vhodnost podnikání ano, dsprávný směr. Lásky - ptám se, jestli se to rozmotá - ano, rozmotá, brzy k Vám přijde muž, jež znáte z minulých inkarnací, přijde přes práci a budete spolu rozvíjet další.
Dobrý den paní Evo, potkám konečně svoji lásku. Pokud ano, můžete to nějak upřesnit? Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den. Eva /7.9.1970/ (Eva)
Foto
Dobrý den, ano, potkáte do konce roku 2015, bude zde více lidí, citím zimu, bude to nejspíš venku nebo budete na terase. Začátek roku 2016 budete spolu trávit více času. Jak hodně, záleží jen na Vás.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dceru na zdraví a co ji čeká v roce 2016 zda nová láska nebo jiné zaměstnání , kde bude spokojená.Nar.12.8.1971 Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, dcera zdraví-oči, žaludek, bolesti podbřišku (doporučuji koupit měsíční kámen a nosit ho u sebe) a nohy - tady je toho více - celková slabost, oslabení svalové, klouby. Nová láska - ano, jiné zaměstnání - ne, protože ve stávajícím sice není spokojená, ale nikam nechce odcházet.
Dobrý den, hledám práci v zahraničí, ale vždy vypadá něco slibně a nakonec to nedopadne. Najdu dobrou práci v zahraničí? Kdy? Děkuji. Petr (Petr)
Foto
Dobrý den, zkuste změnit pracovní náplň a zaměřte hledání jiným směrem, třeba podobným, ale ne stejným. Do konce roku 2015 nic nevidím. Tady je opravdu pusto prázdno. V roce 2016 naopak tři za sebou jdoucí nabídky, každá jiná, ale jediný kdo se stahuje jste Vy. Otázka, zda najdete dobrou práci není moc vhodná, protože Universum Vám bude přát všechno. Takže bude na Vás, zda přijmete nebo ne nabízenou práci.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdraví mám neustále zažívací potíže a co mě čeká v roce 2016 zda mi nehrozí stěhování .Nar.3.11.1943 Děkuji Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, Jani a všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti do dalších let. K odpovědi zdr. - zažívací potíže, nemůžete strávit ze svého prožitého života, to Vám brání být ve zdravém nastavení. Cítím nervozitu, odtažitost od lidí. Zkuste očistu jater, ty ovlivňují emoce v širokém rozsahu. Rok 2016 - stěhování Vám nehrozí. Jinak vše ok.
Dobrý den, vydrží mé manželství nebo mě čeká někdo jiny? Kdy? Děkuji. Lucka (Lucka)
Foto
Dobrý den, manželství má karmické spojení a nemá být v této inkarnaci rizděleno. Pokud se ptáte na jiný vztah, nejspíš sama víte proč. Pokud se jedná o vztah milenecký, může být, ale nevidím ho dlouhodobě.
Dobrý den, budu mít někdy další dítě? Děkuji. L (Lucka)
Foto
Dobrý den, ano :-)
Dobrý den paní Kalivodová, můj muž sází, chci se zeptat, jestli to někdy skončí a kdy? Hrozně nás tím zadlužil, vyřeší se to někdy? Děkuji. Z. (Zita)
Foto
Dobrý den, více či méně stále to bude objevovat, neskončí to nikdy. Nevidím konec, omlouvám se, ale není to dobré.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Evo, Vaše dcera nemusí podstoupit operaci, objevují se zde důvody, které nebudou mít s onemocněním zad zas tak mnoho společného, ale k operaci nemusí dojít. Pokud budete sami tlačit, pak samozřejmě ano. Zdr. stav Vaší dcery, ale není tak špatný. Cítím přetížení vztahové, v dětství nějaký zvláštní zážitek, skutečnost a s tím se neumí Vaše dcera vypořádat. Doporučila bych Vám navštívit odborníka, který by Vaši dceři pomohl se této psyché zátěže zbavit. Regres, kranio, kinezi apod. Váš zdr. stav je zdravotně v normálu, ale co Vás zde může porazit je Vaše psyché - oslabení imunity, tlak žaludku, zvýšená nervozita.
Prémiová otázka
Foto
Finance - stagnace, nic se nemění a dlouho nebude, pořád je to jako na houpačce, ale žádná větší změna se mi zde neobjevuje. Bytová situace - Vy ji nejspíš řešíte "nějak", ale vyřešení bude jiné. Přichází k Vám změny týkající se bydlení a jsou pozitivní. Cítím sílu emocí, jdete přes emoce a tím nic nikdo nezmůže, je to jako truc. Šanci na vypořádání máte, ale nepíšete nic konkrétně...mě by stačilo, jestli něco je nebo není v návrhu. Takže se ptám ,jestli to, co je rozehrané se naplní. Nenaplní. Táhne se to jako žvýkačka a věci se budou odvíjet jiným směrem, přesto tady nevidím ,že by to pro Vás mělo být špatné. Ano, bude to jiné, ale nebude to špatné.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Radko, napsala jste to pěkně...čekají mě změny - odpověď je ano. Zaměstnání - změna zde je a týká se i Vás. Nikd oVás nevyhodí ani nic podobného. Bude Vám nabídnuta jiná pracovní pozice a Vy se budete rouhodovat, zda ji přijmete nebo ne. Tady bude záležet na Vás.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, vztah se mi zde objevuje velmi komplikovaně. Návrat může být jen tehdy, když Vy sama rozeberete "něco". U Vašeho partnera to nebyl týden, ale táhlo se to delší čas, on je v tuto chvíli rozhodnutý. Pokud dáte vztah dohromady, měl by mít jiná pravidla. Změna se mi ukazuje z Vaší strany. Každopádně pokud jste myslela otázku tak, jestli se on ozve zpátky, omlouvám se, ale on má jasno, odpověď je ne.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, do Vašeho života vstupuje hodně změn, které jsou velmi pozitivní a důvodem jste Vy sama, protože je nastavujete, tedy některé jste ještě nenastavila, ale teprve je nastavíte. Objevují se Vám zde rozhodování, některá jsou důležitá pro Vás, jiná obecnější, ale vše plyne a Vy vše zvládnete. Láska :-) no, popravdě psáno - Vy lásku v životě nenajdete, protože ona si najde Vás, až budete připravená. Noa to nebude jen nějaká láska, ale láska waw, protože to bude muž s duší z minulých inkarnací, takže se budete moc dobře znát.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Marie, zdraví - občas tlak v žaludku, síla, vysílení, dávejte si pozor na přetlak info, nic váženého, svaly na nohou jsou trochu oslabeny, stačí více protahovat a tím i posilovat. Jste velmi jemná a citlivá. Doporučuji posílení imunity. Bud česnekové tobolky nebo schizandru nebo rykytník, to Vás posílí. Práce - chystá se změna, ale Vás se nedotkne. Takže pokud byla otázka myšlena tak, že by Vás vyhodili? Není to tak. Firma se bude nejspíš reorganizovat (zužovat), přeskládávat, ale Vy tam budete i poté.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Martino, to je smutku ve Vaši duši, ojoj. Martino, to, co píšete běh života. To jste si vybrala sama jako duše a duše je moudrá, nikdy si nevybete pr oživot to, co by nezvládla. U Vás cítím opravdu velký smutek. Takže při pohledu do karet mě to odsouvá zpět k Vám. Zatím nehledejte muže, zatím ne. Dejte se do pořádku, on potom přijde sám, on si Vás najde. Vy totiž teď vysíláte ve své auře info o tom, že nikoho do své blízkosti nechcete, protože...a opak je pravdou, že. Ono je to tak, že my vlastně chceme, ale říkáme, co nechceme určitě a ono Universum nevnímá ne, tak nám pošle na zkoušku další vztah, muže a je podobný tomu, který od nás odešel. Přirovnám to k autu. Vy jste nyní auto, které je pokažené. Sama se nyní opravíte a pak vyjedete a budete koukat, jak se o Vás muži budou ucházet a už jiní, než doposud. Co je k tom upotřeba udělat? Více se věnujte sama sobě po všech stránkách, rozmazlujte se obyčejnými věcmi, užívejte si každý okamžik. Jak poznáte, že jste auto opravené? No přijde muž a řekne, tady jsem, chceš mě d osvého života a Vy řeknete ano nebo ne. Posílám Vám Andělské pohlazení pro dny nadcházející plné změn.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Milane, cenové nabídky na práci do konce roku ani v začátku příštího nevýjdou, protože se mi zde objevuje jedna překážka, kterou budete řešit, podle toho se bud posunete nebo ne. Pronájem dílny ano, dívám se ještě, jestli Vám přijde do života jiný prostor, třeba vhodnější, no, bude to tak na stejno. Podnikání - ok, ale nyní máte v hlavince nějaký postup, až se vše začne řešit, věci se budou posunovat a měnit, ta i to podnikání se malinko změní podle těchto kroků. Ale profesně je to ok, bude se Vám dařit, ale bude to prostě malinko jinak než jste původně zamýšlel.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, práce - změna trvalejšího charakteru nastane až v roce 2017. Do té doby je zde ještě jedna jiná práce. Přítel - toho muže již znáte, jde mi, že z dětství či dospívání, nikdy Vám nebyl lhostejný. Přiblíží se k Vám v příštím roce. Tdy dojde k tomu, že Vy to nemusíte úplně hned pochopit správně a tak se mi to tady natahuje jako žvýkačka. Únor-březen aktivace vztahu. Vztah bude klidný, pro oba posunující, jemně hřejivý. Moc Vám to přeju!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Šárko, přeplněná játra, ledviny nenasycené, může tlačit žaludek a občas můžete cítit tlak u srdíčka - to jsou, ale následky. Řešit byste měla nejdříve játra. Kupte si ostropestřec tinkturu nebo směs na očistu jater. Ledviny - tady bych doporučila po očistě jater udělat očistu ledvin. Pokud byste to chtěla spojit, doporučuji ledviny léčit přes chodidla a to moxováním. Tělo se bude zbavovat všech negací potem, dechem, stolicí, močí a vůbec na sebe nebude upozorňovat. Navíc posílíte imunitu, pokud budete mít "špatný den", moxa umí pomoci i tímto směrem. Práce - nepíšete, co chcete, takže si položím otázky sama :-) Je tady strach o opuštění práce, nyní Vás nikdo nevyhodí, taky Vy zůstáváte, nikam neodcházíte. Finance - do konce roku 2015 dostanete jednorázovou odměnu, jinak vše stejné -. Dívám se komplexně na práci a je to ok, práce Vám jde pěkně, jen se do budoucna nebudete zde cítit úplně dobře. Stahuje Vás okolí, cítíte, že byste mohla jít výš - profesně, jiný post, vyšší místo.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Petro, změna tady na Vás čeká, ale dojde k ní tehdy až sama budete vědět jakou změnu chcete uděla. Nevidím tady cíl, jen odchod. Víte kam chcete jít? Pokud byste byla napsala více, můžu se podívat konkrétněji. Výklad karet není o tom, že karty řeknou jdi tam a tam, ale všichni máme právo svobodné volby, rozhodovat se můžete dle vlastního uvážení. Na Vás bude zda chcete zůstat u stejného charakteru práce nebo chcete práci úplně změnit? Můžete se dále zaměřit na koníčky, talenty a tam zaměřit svou pozornost. Je toho opravdu hodně. Ničí Vás to psychicky, zlatíčko, stačí se jen rozhodnout a vyjít. Věřte mi, prosím, že pokud se rozhodnete pro své nové zaměstnání xy a půjdete tím směrem, práce Vám přijde naproti.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, podíváme se na to podrobně do konce roku 2015. Finance - úbytek financí - nákup něčeho do domácnosti, nutné (jako by se Vám př. pokazila lednice a musíte hned koupit novou), peníze k Vám přijdou až v roce 2016 za prodej něčeho, co je ještě dál. Je to každopádně materiální věc, ne výrobek nebo výhra. Ptáte se, zda to do konce roku bude aspoň trochu lepší. Do konce roku tady vidím tři situace, které ještě budete řešit. Jedna je viz lednice, druhá je v rozhodnutí a třetí je nové nasměrování. Z věcí zajetých se vydáte na novou cestu a to je vlastně vyústění toho, co jste doteď zažívali. V roce 2016 ještě začátek cca do 15. ledna budete mírně nervozní, budete čekat, co kde vypadne, ale tady už to bude všechno klidné.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, zdraví - mírné bolesti hlavy v oblasti spánků, cítím smutek, krční páteř, tíha v rukou (nejspíš děláte fyzicky - rukama, cítím zde přetížení, ale není zde nemoc), Kolena, chodila - tlak, bolest. Vnitřní orgány - slezina, gyn.problémy, moč. měchýř, ledviny - vše slabě. Nízký tlak a cholesterol - zatím v normě.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Zdeňko, začnu odpovídat od konce, protože Vaše zdravotní problémy jsou zapříčiněny psychickou zátěží, která je u Vás značná. Lidé mají pocit, že to, co není vidět, prostě není. Ono je to trošku jinak. Vy máte vve své duši nezodpovězené otázky, možná výčitky, určitě smutek. Duše promlouvá skrze tělo a to,co Vás trápí je na fyzické úrovni v mém podání se zde nachází rovnítko. Zkuste meditovat na téma zdraví, udělejte si meditaci přijetí či odpuštění. Zkuste se zbavit psyché zátěže, přijměte ty duše, které jste znala jako lidi, kteří Vás opustili. Váš zdravotní stav se zlepší, zvedne, rozkvetete. Pokud byste se ptala na okolí, máte zde okolo sebe vícero lidí, nejste sama. Zkuste vykročit k životu, zcela určitě se lze z Vašeho stavu dostat se ven. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ireno, páteř, krční páteř je zde nejvíce zasažená, ale taky velké klouby - nejvíce kyčle. Bolesti zde cítím větší než v ostatních kloubech. K té páteři a její léčbě. Jak píšete nic Vám nepomáhá. Cítím sesazení páteře. Psychicky je to spojené se vztahy života prožitého i současného. Dívám se do karet, zda je možné v tomto stavu Vám pomoci a jak. Odpověď je více fyzická, doporučuji Tui-na masáž a kraniosakrální terapii. Každopádně nebudu Vám nic nalhávat, zdravou páteř jako ve dvaceti mít nebudete, ale páteř pohyblivou a bez omezujících bolestí ve fyzickém stavu, taky psyché - ano - tomu všemu můžete pomoct až do takové míry, kde budete spokojená a života si začnete v klidu užívat.