Online chat
Dobrý den, Leni, trápí mě starosti o mé zdraví z oblasti gynekologie. Dělám maximum po energetické stránce, kupuji přírodní preparáty... Lékařka mi s globulema moc nepomohla..Zlepší se to už? A ještě se chci zeptat na práci. Měla bych risknout změnu a hledat? Myslela jsem si, že v současné práci vydržím do doby, než někdy odejdu na mateřskou. Jenže jsem z toho prostředí a nedocenění hodně každý den unavená. Zatím nemám ani partnera. Nejsem typ člověka, co by miloval risk a možná maluji scénáře, ale děsí mě představa, že odejdu z práce, kde mám smlouvu na neurčito, najdu si jinou, kde mi budou nejméně 2x dle našich dnešních zákonů smlouvu dávat na dobu určitou a nebudu mít zabezpečený pravidelný příjem, protože jako těhulce mi pak nikdo smlouvu na neurčito nedá. Děti bych chtěla stejně jako partnera,ale bojím se, že se to pak všechno sesune najednou a já to nezvládnu. Jsem velká stresistka a mám ráda věci nalajnované :( Děkuji za Vaši odpověď (Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, nebylo by úplně nejlepší teď měnit práci. Vše by bylo těžší. Raději počkejte. Nečekejte na chválu, zkuste spíše najít něco, co Vás samotné na té práci baví bez ohledu na ostatní. Možná se zaměřte na vztah k Vašemu otci, od které se dál odvíjí nejen Vaše sebehodnota a sebeúcta, ale i gyn.problémy. Ne že by za to vše mohl otec, jen se s ním v mysli zharmonizujte. Spoustu věcí se pak změní, r.2017 je pro Vás ukotvující na všech úrovních, včetně dítěte.
Dobrý den, já a zdraví, nar. 10.11.1946 ? Děkuji, dnes by odpověď byla k narozeninám. Hezký den M. (Marie)
Foto
Všechno nejlepší, Marie. Zdraví si udržíte dodržováním pravidelných aktivit. Jídlo, pití, správné dýchání, pohyb, spánek, příjemné popovídání, přísun informací a tvořivé aktivity. Chůze a vdechování čerstvého vzduchu je pro Vás léčivé. Dále jídlo, spíše dietní než přepálené, přesolené nebo překořeněné. A nakonec opatrně na ofouknutí, chraňte si nejen záda, ale i čelo, zátylek a kotníky.
Dobrý den. Letošni rok je pro mne rokem nemocí. Jde jedna za druhou. Budu mít už konečně klid? Děkuji.( 27.4.1966) (Monika)
Foto
Dobrý den, Moniko. I když to zní hloupě, je dobře, že se tělo projevuje. Od r.2012 máte udělat posun v sobě po všech stránkách. Co jste do té doby polykala, neřešila a uschovávala v sobě, teď leze ven. Je to čistící rok, kdy je potřeba vše, co Vás zlobí z minulosti dostat z těla i mysli. Příští rok máte také čistící, ale jinak. Týká se Vašich potřeb a jistot. Zjistíte, že některé už nepotřebujete a začnete budovat nové.
Dobry den.Velice Vas prosim o odpoved,pisi jiz po nekolikate.Chtela bych vedet zda se usmirim jeste s mladsim synem Petrem: nar.6.4.1976 Ja jsem nemocna mam parezu,nevinjesti budu jeste chodit,normalne.Jana Kvasnickova nar.13.4.1951Dekuji Vam moc predem (jana)
Foto
Dobrý den, Jani. Syn má zatím paličatá čísla, ale od léta příštího roku na dalších 9 let už má čísla přátelská, naslouchající a usmiřjící. Tudíž šance je. Trpělivě čekejte, netlačte na něj.
Dobrý den, nikdy mi nebylo odpovězeno, snad se to teď podaří. Jsem nar. 18.7.1950 a procházím hrozným obdobím. Chtěla bych vědět nejen kdy to skončí, ale jak to vše dopadne. Předem moc děkuji. (Janča)
Foto
Dobrý den, bylo by vhodné udělat velkou životní inventuru a vše, co už Vám nedodává potěšení, je potřeba zahodit. Nové období začíná od poloviny ledna, čím více ukončíte, o to více přijde nových věcí, lidí a událostí.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na moje zdraví, v poslední době se cítím hodně unavena.....děkuji za odpověď (Daniela 2.11.1962)
Foto
Dobrý den, Danielo. Měla jste teď těžká čísla, která víc vydávají než přijímají. Od února se začne pomalinku situace měnit k lepšímu. Bylo by dobré tomu pomoci tím, že objevíte zájem o něco, potřebujete se pro něco nadchnout, zažehnout, případně se začít něco učit. Od února pak už může Vaše energie narůstat.
Dobrý den paní Lenko,minule jsem posílala prémiový dotaz,zapoměla jsem napsat datum narození,chtěla bych se proto nyní zeptat jak to vidíte u mě s dluhy nebo výhrou,nar.20.12.1961,děkuji (petra)
Foto
Dobrý den, Petro. Od června 2016 máte šanci vylepšit svou finanční stránku, prací, ale i výhrou.
Dobrý den paní Lenko. Narodila jsem se 10.3.1983 ve večerních hodinách a ráda bych věděla, zda v budoucnu budu žít tady v Česku nebo v cizině. Děkuji, Romana. (Romana)
Foto
Milá Romana, potřebujete trošku adrenalinu, překonat sama sebe, určité hranice. V Čechách byste si to tolik neužila :-) V cizině se dokážete více realizovat, protože budete lačná po nových informacích, učení, lidech... Od prosince hledejte možnosti, sbírejte kontakty...
Dobrý den paní Suchardová, chtěla bych začít podnikat, v hlavě mám už všechno srovnané, ráda bych se zeptala, jestli se mi bude dařit a kdy bude nejvhodnější doba začít. Nar. 13,7,1972 8:20 Moc děkuji. (Pavla)
Foto
Výborně, jste úžasná. Od 13.1.2016 máte zelenou, do té doby krok za krokem, praktická příprava a dodělávky.
Dobrý den, můj manžel pije, zatím jen doma, do práce chodí v pořádku, plní své povinnosti, ale doma denně pije, bez alkoholu nevydrží, problém si nechce přiznat. Zvládne to? Děkuji. Ema 28.8.1985, Marek 25.8.1978 (Ema)
Foto
Milá Emo, manžel to zvládne jen díky pomoci, terapie, pravidelného režimu a nalezení nové radosti a smyslu života. Má sklon nejen k závislosti, ale trápí ho i smutky, úzkosti, deprese. Za rok bude mít velmi náročné období. Únor až květen by byl nejideálnější čas na odvahu a řešení. Najděte mu raději muže než ženu, psychologa, terapeuta... Zvládne to, jen potřebuje ze začátku pomoc.
Dobrý den, před pár dny jsem udělala jedno zásadnější životní rozhodnutí a velmi ráda bych věděla, kam mě osud (za mého přičinění) nasměruje a zda už se v mém životě a životě mé rodiny blýská na lepší časy. Moc děkuji za odpověď. Hani,23.4.1980. (Hani)
Foto
Dobrý den, Hani. Udělala jste velmi správně. Období 23.10.-23.1. máte na to, abyste měnila, řešila, rozhodovala. Vzpomeňte na r.2012, možná ještě na něco přijdete. Od února můžete sklízet ovoce své vynaložené práce. Další důležité změny přijdou od července 2018. Vše zvládnete a vždy budete pro ostatní vzorem a motorem k jejich životním posunům.
Krásný podzimní den, paní Leničko, prosím, mohla byste nám odpovědět, jaká nás čeká budoucnost, jestli se dočkám lepšího štěstí, lásky a také, jestli nastane změna k lepšímu u dcery - zdraví, práce, rodinné vztahy?Delší dobu dcera prochází velkou krizí a i když se snaží, aby nastalo zlepšení, zatím nepřichází. Prosím, moc bychom si přáli vaši předpověď, co říkají číselka? Ještě jednou děkujeme. (já 19.5.1955, dcera 23.6.1978 a její partner 5.10.1974). (Danka)
Foto
Dobrý den, na dceru čekají velké životní kroky, zásadní rozhodnutí. Jaké, na to přijde v období od vánočních svátku do března. Vše, co se jí postaví do cesty, nebude náhoda, budou to nápovědy, i když nemusí být příjemné. Pak se bude připravovat a na vše bude mít odvahu a sílu od září 2016.
Dobry den, rad by som sa opytal ako to vyzera u mna vo veciach lasky.Pred 3 dnami som sa rozisiel s priatelkou takmer po 1,5 roku.Obaja to znasame tazko,ja sa musim sustredit na studium,co je pre mna momentalne dolezite. Co ma caka v najblizsej buducnosti a ci moje rozhodnutie bolo spravne. Datum nar. 3.5.1991 Za odpoved dakujem !!!!!!! (David)
Foto
Mily Davide, od 3.11. mate narocnejsi období, kdy se muze vse pod nohami propadat. Je to vsak dulezite, abyste ze sveho zivota vyloucil nepodstatne, nestabilni a do Vaseho zivota uz vice nepotrebne. Od unora se ale vse zmeni a nastartuje k lepsimu, novejsimu. Budete budovat s nadsenim dalsi zivotni kroky.
Prémiová otázka
Foto
Milá Martino, potřebujete člověka trochu jiného ražení, který se něčemu věnuje, věří v poctivost, pravdomluvnost, v něco víc. Tudíž buď hledejte na místech, kde se setkávají lidé dospělejšího a zodpovědnějšího myšlení a jsou na něco konkrétního zaměření, nebo to bude člověk starší než Vy a nebo cizinec. Od 1.12.máte společenská čísla, vyjděte ven a zkuste sledovat a následně vybrat, kde, jaké místo, jaký kolektiv Vás zaume.
Prémiová otázka
Foto
Milá Petro, teprve od minulého týdne se Vám otevírají dveře na vztahy, dřív to nešlo a teď už to půjde samo.
Prémiová otázka
Foto
Milá Hanko, každý z Vás směřujete jinam. Vlastně Vám dal zelenou, abyste se otevřela, začala vnímat to, před čím jste se dobrovolně uzavřela. Chvíli to samozřejmě bude trvat, ale nakonec pochopíte a řeknete kouzelné "AHA", už vím proč....
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, nemám bohužel datum Vašeho syna, ale když se podívám na Vás, tak byste měla rázně zavelet, možná se Vám to bude lépe dařit až od poloviny roku 2016. Stěhování - pokud by to mělo nějak řešit Vaši situaci, tak ano, do léta. Od května 2016 máte být opravdu velitelkou, vše co jste od r.1984 neukočírovala, tak přišla chvíle to napravit.
Prémiová otázka
Foto
Milá Hanko, abyste se rozjela, je potřeba se osvobodit od všech přívěšků a být samostatná, logicky a racionálně uvažovat. Máte teď v sobě napoleonskou sílu, je potřeba zacílit a vybojovat vítězství. Příští rok po narozeninách si na chvíli odpočinete, budete se věnovat svým radostným potřebám, ale na jaře další Napoleon a další vítězství. A v létě už sbíráte plody. Dokonce můžete potkat člověka, který Vás upoutá a ovlivní.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, celý listopad máte v sobě velkou přesvědčovací sílu, pokud chcete jinam, pak to udělejte. Porod, Vy i syn, vše bude v pořádku kdekoli, zvláště za podpory dýchacích cviků a mentálního řízeného a soustředěného zklidnění. Znáte-li prvky z jógy, pomůžou Vám. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Terezo. Bývalý přítel ne, nápadník taky není ideální, zanedlouho byste řešila jeho trable a podivné chování. Vyčkejte, příští rok můžete potkat "prince". Od jara do konce roku máte spoustu šťastných a radostných dní. Finanční výhra vás v nejbližší době nečeká, ale za to zamilování to stojí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, do poloviny dubna bude potřeba dodržovat určitá pravidla, aby se vše zhojilo. Pak zatoužíte někam odjet, nejlépe odletět. Budete chtít dohnat, co jste doteď nestihla ("jako utržená z řetězu"). Dojde tím pádem ke spoustu přehodnocení, včetně manželství. Jsou dvě možnosti, buď se Vám zalíbí být svobodná a nebo se do manželství vrátíte, protože manžel o tom bude uvažovat, ale nastolíte jiný způsob soužití.
Prémiová otázka
Foto
Milá Petro, do konce r.2016 máte spoustu příležitostí, doma i v zahraničí. Budete si moci vybírat, v lásce, přátelství i obchodním partnerství. Kontakty shromažďujte, některé z nich se Vám budou v budoucnu hodit. Rok 2017 velká láska.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Evi. Po novém roce na vás čeká spoustu zásadních změn, každou chvíli se něco bude dít, co odstartuje Vaše další konání. Budete plná odhodlání, síly a svobodného myšlení i žití, nic pro Vás nebude problém. Dokonce se potkáte s mnoha dalšími lidmi, i muži. Poznáte, jestli Váš současný partner je ten, který Vám vyhovuje.
Prémiová otázka
Foto
Milá Evo, od letošního května máte řešit všechny Vaše jistoty, finanční, pracovní, vztahové a samozřejmě i zdravotní. Vše přehodnotit a zrušit ty, které Vám ubírají energii. Ve všem je potřeba mít jasno, tím se zharmonizujete Vy i události v okolí. Je potřeba, abyste věci, týkající se financí a majetku měla ošetřené, smlouvy pouze písemné ne ústní. Buďte soběstačná, pak se zlepší i finanční situace. Je možné, že budete potřebovat pomoc právníků, soudů, abyste se vrátila do rovnováhy. Vše zvládnete.
Prémiová otázka
Foto
Milá Anno, můžete trávit čas společně různými aktivitami. Oba však potřebujete svůj vlastní prostor, zaběhlý rytmus či rituály, přílišné zasahování nebo změna by znervozňovala, stresovala vás oba, více však partnera. Vy jste schopna a ochotna vyvinout veškerou energii na péči o někoho, nepřehánějte to a schovávejte si ji i pro sebe.
Prémiová otázka
Foto
Milá Leni, ve svém datu máte mnoho možností. Důležité je rozhodovat se tak, jak to cítíte Vy sama, pokud budete dělat to co od Vás očekávají druzí, můžete mít spoustu zbytečných problémů. Toto učební téma probíhá už od r.2009 a vyvrcholení v r.2017. Nejlépe se na toto období připravíte, když celý následující rok prožijete v radosti a s chutí žít. Pak se budete umět správně rozhodnout, co, kdy, kde, jak, s kým... dělat. V manželství komunikujte, nejen o povinnostech, věnujte chvíle času jenom vám dvěma, abyste neztratili společnou nit.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, jste na jednu stranu velice silná a na druhou neskutečně citlivá a toužící po něze a lásce. S přítelem se nudit nebudete, stále bude potřeba něco řešit. R.2017/18 přinese partnerovi spoustu zásadních změn, které se tím pádem dotknou i Vás, neříkám že negativně. Bude potřeba nastolit jiný systém a řád, než jste byli zvyklí do té doby. Do té doby máte společná čísla otevřená různým aktivitám, vzdělávání a hrám. Nesmíte se nudit, abyste pak zbytečně nevytvářeli komplikace. Řešíte-li problém, co nejdříve se ho snažte zbavit. Je také potřeba, abyste dovolili tomu druhému být chvíli sám. Pak Váš vztah může fungovat a být zajímavý a zábavný.
Prémiová otázka
Foto
Milá Hedviko, od poloviny ledna skončí tíha a překážky. Pomalými kroky se začne otevírat nová cesta, v létě se zbylé problémy nahradí Vaší silou a vůlí, aby Vám už do života nezasahovaly cizí vlivy a abyste ho už měla pod svým vlastním vedením. Práci si udržíte, pokud Vás bude bavit. Pokud ne, není problém si od léta najít takovou, která Vás bude nabíjet.