Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký tarotový horoskop: Rok 2016 bude neklidný, říká Dagmar Kludská

/
  • Chcete vědět, co vás čeká v novém roce? Karty vám to prozradí!
    Chcete vědět, co vás čeká v novém roce? Karty vám to prozradí! (shutterstock.com)
    30. prosince 2015 ● 06:00

    Nejen hvězdy, ale také karty nám dokážou odhalit, co nás čeká, na co se máme těšit a čeho se naopak vyvarovat. Rok 2016 bude rokem Ohnivé Opice a bude mnohem bouřlivější, než by nám mohlo být milé. Co nás v tomto roce čeká?

  • 1.

    Jaký bude rok 2016

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Jaký bude rok 2016 nám prozradila nejslavnější česká kartářka Dagmar Kludská • Adam Balažovič

    Rok 2016 bude rokem Ohnivé Opice, takže bude velmi vzrušivý, zajímavý a možná trošku neklidný. Proto bychom si na všechno měli dávat větší pozor, než jak tomu je v právě končícím roce 2015 – roce Dřevěné Kozy. Nutné je posílit diplomacii, obezřetnost a více používat rozum. Mělo by se jednat také o velmi společenský rok, spoustu jedinců čekají cesty do zahraničí a navazování nových kontaktů, pracovních nebo milostných. Čeká nás ohnivá láska, takže si dávejte pozor na nevěru a řiďte se spíše rozumem než vášnivými emocemi. Nezapomínejte, že Ohnivá Opice má velká gesta a ráda se ukazuje, ale současně dokáže přežít za jakýchkoliv podmínek.

  • 2.

    Beran – Šest pohárů

     

    2532956:gallery:true:trueDůležitá informace přispěje k tomu, že konečně pochopíte skryté motivy svého jednání, milí Berani. K sebepoznání dojdete především skrze chování jiné osoby, v níž dokážete najít sami sebe. Porozumíte-li tomu, kdo vlastně jste a kam směřujete, váš život se výrazně zlepší. Ve finančních záležitostech buďte opatrní, projeví se u vás tendence k přílišnému utrácení a extrémnímu nakupování. Věnujte se hlavně sami sobě, srovnejte si v hlavě životní priority a zklidněte svoji mysl pomocí nějaké účinné meditace.

  • 3.

    Býk – Hvězda

     

    2532949:gallery:true:trueHvězda přináší pomoc v jakékoli situaci a nabízí vám především duchovní vedení, milí Býci. Ačkoli se vám může zdát, že daná záležitost je beznadějná, v dálce přece jen tence bliká světélko naděje. Nechte se vést svým vnitřním hlasem, který vám šeptá, že řešení máte téměř na dosah. Nečekejte ale na zázrak, osud pomáhá jenom těm, kteří pro svoji záchranu sami přiložili ruku k dílu. Vyžeňte si z hlavy jakékoli idealistické představy, není čas na romantické snění, ale pouze na racionální a praktické kroky.

  • 4.

    Blíženci – Královna pohárů

     

    2532951:gallery:true:trueNedávejte najevo, jaké jsou vaše skutečné záměry, milí Blíženci. V dané situaci bude mnohem výhodnější, podřídíte-li se očekávání ostatních. Neznamená to však, že byste se měli vzdávat svých plánů, jde spíš o to, že zatím nejsou vytvořeny příhodné podmínky pro jejich hladkou realizaci. Snažte se udržovat odstup od všech problémů, které momentálně řešíte, neobratným zásahem byste dosáhli ještě většího výbuchu emocí. Vhodná doba je naopak pro zábavu spojenou se společenskými aktivitami nebo pro nějaké rodinné akce.

  • 5.

    Rak – Sedm holí

     

    2532954:gallery:true:trueNezabývejte se zbytečnými malichernostmi, milí Raci, ztrácíte kvůli nim svůj drahocenný čas a přitom scházíte z cesty, kterou jste si do budoucna vytyčili. Některé záležitosti vyřešíte mnohem snáz, vyměníte-li bojovnost za diplomacii a vlídnost. Vnitřní nejistota ve vás vyvolá pochybnosti o smyslu vaší existence, což může vést až k tomu, že se necháte snadno ovlivnit názory druhých lidí. Vyhýbejte se v novém roce jakýmkoli důležitým finančním rozhodnutím, neuváženým jednáním byste si mohli způsobit nepříjemnou ztrátu.

  • 6.

    Lev – Tři penktakly

     

    2532947:gallery:true:trueEnergie se změnila v myšlenku a z ní se pomalu rodí něco nového, milí Lvi. Zapojte svou kreativitu a pusťte se do nějaké tvůrčí činnosti, v níž zhmotníte své nejtajnější myšlenky. Výsledné dílko mile překvapí nejenom vás, ale i vaše okolí. Cokoli v tomto období vytvoříte, to vás bude provázet daleko do budoucnosti. Vsadíte-li si v loterii, výhra vás nemine. Nemusí jít zrovna o miliony, radost vám udělá i mnohem menší suma. V podstatě neškodný flirt se velice rychle změní v záležitost plnou citu a vášně.

  • 7.

    Panna – Král mečů

     

    2532950:gallery:true:trueTak dlouho jste přehlíželi četná varování od vyšších sil, až jim došla trpělivost a zasypaly vás lavinou potíží. Pokud si nedáte dobrý pozor, někdo z vašich známých vás přesvědčí, abyste se ním pustili do realizace nápadu, který od začátku provází spousta nejasných pochybností. Tato společná akce skončí naprostou katastrofou, milé Panny. Kvůli extrémně hektickému tempu se navíc ocitnete v takovém stresu, že to prostě nedokážete ustát. Raději se stáhněte stranou a počkejte, než komplikovaná situace sama vyústí v nějaké rozumné řešení.

  • 8.

    Váhy – Mág

     

    2532952:gallery:true:trueDo vašeho života vstoupí událost, která významně ovlivní vaši budoucnost. Teď není čas na to, abyste seděli v koutě. Buďte aktivní a snažte se plně využívat své schopnosti, protože jen tak můžete dosáhnout úspěchu, milé Váhy. Ať už na vás čeká nový partner, změna zaměstnání či stěhování na druhý konec světa, nenechte se tím zaskočit a poperte se s tím, jak nejlíp umíte. Osud vám sice postaví do cesty několik nepříjemných překážek, vy se ale nevzdáte. Pozor na sklony k egoismu, které vám komplikují život!

  • 9.

    Štír – Měsíc

     

    2532953:gallery:true:trueV novém roce zřejmě přijdete o některé ze svých iluzí, milí Štíři. Bohužel se v někom nebo v něčem hluboce zmýlíte. Řešíte-li právě vztahové otázky, pak je téměř jisté, že váš protějšek není takový, jaký se zdá být. Ve hře může být i lež či nevěra, každopádně dojdete brzy k závěru, že mu už nemůžete důvěřovat. Ve vašem okolí se objeví člověk, který se vás pokusí podvést obzvlášť podlým způsobem, přičemž projeví tendenci manipulovat s vámi zcela podle svých představ. Dejte si na něj dobrý pozor!

  • 10.

    Střelec – Čtyři hole

     

    2532945:gallery:true:trueČtyři hole ukazují, že jste letos první kroky udělali tím správným směrem, milí Střelci. Proto se v novém roce můžete radovat, bavit a odpočívat. Pokud se rozhodujete pro změnu zaměstnání, neváhejte a udělejte první krok do neznáma. Časem se ukáže, zda to byla dobrá volba. V rodině můžete řešit i nějaké méně příjemné záležitosti, obejde se to bez větších konfliktů. Bude se vám dařit při studiu i při vyhledávání nejrůznějších informací. Pracujete-li tvůrčím způsobem, dočkáte se inspirace, na jakou už dlouho čekáte.

  • 11.

    Kozoroh – Velekněz

     

    2532948:gallery:true:trueUčený Velekněz vám přináší vzácnou moudrost i duchovní inspiraci, které potřebujete k vyřešení vašich současných problémů, milí Kozorozi. Složitá životní situace, v níž se můžete ocitnout, vás donutí hledat odpovědi na vaše otázky především v duchovní sféře. Budete-li potřebovat nějakého rádce, jenž by vás nasměroval na tu správnou cestu, pořádně se rozhlédněte kolem sebe, možná je to právě soused od vedle, který vám už léta poskytuje dobré rady. Anebo váš nejlepší přítel, který vám vždycky dokáže trpělivě naslouchat?

  • 12.

    Vodnář – Dva pentakly

     

    2532946:gallery:true:truePo delším čekání se věci v novém roce zase dají do pohybu. Šance na konečný výsledek je ovšem ještě daleko, milí Vodnáři. Nesnažte se urychlit vývoj záležitosti, kterou právě řešíte, všechno má svůj čas, nesmyslným nátlakem byste celou věc definitivně pokazili. Po pracovní stránce se vám bude dařit, na nějaké větší úspěchy si ovšem musíte chvíli počkat. Podaří se vám ukončit některé vleklé spory. Přestože se výsledné řešení nebude příliš blížit vaší představě vítězství, potěší vás alespoň to, že celá věc skončí.

  • 13.

    Ryby – Sedm pentaklů

     

    2532955:gallery:true:trueSvět, jaký jste si vysnili, bohužel nemá s realitou nic společného. Čím víc se budete utápět v iluzích, tím horší procitnutí vás čeká, milé Ryby. Nadhodnocené požadavky v zaměstnání vám přinesou potíže s nadřízenými, kteří vás pomalu, ale jistě začínají považovat za problémové jedince. Pokud nezměníte svůj lehkomyslný přístup k financím, rychle se dostanete na scestí, neustálé zadlužování může být cestou do pekel.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz