Online chat
Ravene, v prvé řadě bych Vám chtěla sklonit poklonu za Váš vestecky um a zároveň nadhled s kterým to provádíte. To se mi líbí a mám k vám velkou důvěru. Mohl byste se mi prosím podívat jestli me čeká v příštím roce stabilita v zaměstnání? A podaří se mi najít mužského se kterým to bude dobře fungovat? Dekuji a krásný Nový rok.  (Gabriela (stir 34let))
Foto
Díky za slova uznání, velmi si toho vážím a co se týká vašeho osudu, tak stabilitu v zaměstnání máte tak nějak danou od přírody, tady bych o vás strach něměl. S partnerstvím je to o něco, o malinko hroší, tady to bude chtít ještě čas, ale vše se rozjede, počítám tak do dubna, do května, to je to období celkových velkých změn, které nastanou. Možná i v celé Evropě, ale drobná osobní štěstí se vždy dají skloubit s velkými celospolečenskými změnami. Bylo toho dnes docela hodně, trochu času jsme si pověnovali, bohužel se opravdu nemohlo dostat na každého, to bychom museli začít dělat chaty dvoudenní nebo i třídenní, nebyl bych proti, mohlo by to být docela zajímavé a dala by se určitě i vymyslet ještě jiná struktura zajímavých odpovědí, však uvidíme, co nám přinese zářná budoucnost, která je zatím jak přilepená na rok 2016. Pokud se chcete ještě něco dozvědět o systému mé práce, vše se dovíte na argoni.com, když se na vás nedostalo, tak to zkuste zase příště, můžeme vyzkoušet třeba i dvoudenní chat, takový menší pokus o rekord. Všechno nejlepší do roku 2016 - a kdyby se něco neodehrávalo tak, jak by mělo, tak se zase ozvěte. Raven
Dobry den, mam Jen jednu otazku a to zda se mi podari otehotnet v pristim roce 2016? Dat. Nar. 28.8.1984. Moc Vam dekuji (Andrea)
Foto
Podaří.
Dobrý den, vážený Ravene. Přeji do roku 2016 hodně zdraví a štěstí. Ráda bych se zeptala,zda bude pro mě rok 2016 vydařenější než letošní?Podaří se mi potomek? Setkám se s mým kamarádem Radkem? Děkuji za váš čas. Veronika (Veronika Hrochová)
Foto
Ale samozřejmě, že bude lepší, mám tak nějak dojem, že jste sama na sobě během tohoto roku 2015 dost zapracovala, možná jste i změnila na mnoho věcí svůj názor a vás přístup k životě bude trochu zajímavější a volnější, nebudete tak svázaná nebo jak to nazvat, jako dosud. A uvidíte, že ostatní to také budou tak cítit a že se tomu přizpůsobí a budete mít u nich i větší respekt. Prostě to všechno bude lepší. I s Radkem.
dobrý den mužu se zeptat na moje soužití s manželem který pořád hledá nové milenky už toho mám ale dost ! já jsem nar.1.10.1967 manžel 4.4.1665 děkuji moc za od pověd a přeji v Novém roce hodně zdraví ,lásky a hodně dobrých přátel mui imel lada.ryglova@seznam.cz (lada ryglova)
Foto
Tady to nevypadá nijak zle do budoucnosti, ale musíte si s manželem promluvit, jak si představuje budoucnost - svoji a vaši společnou a je i pravděpodobné, že společnou cestu najdete.
Dobrý den,ráda bych provedla rekonstrukci kuchyně a koupelny,povede semi to ,budu mít dost finančních prostředků a potkám ještě muže pro společné chvilky,19.5.1951 děkuji/Ivča/ (ivana)
Foto
To bude chtít tak 80 až sto tisíc - a nespěchat, jak to mají ty firmy vždy ve sloganu, za tři dny na klíč... většinou je to na kšandu, takže raději nespěchat, ale všechno si promyslet a naplánovat.
Dobrý den, koncem ledna , nebo v únoru mně čekají dúežíte zkoušky, abych mohla vykonávat nové povolání. Narozena 8.11.1976. udělá je. Děkuji za odpověď (mim)
Foto
Zkoušky uděláte a nebude to ani s odřenými zády, prostě je uděláte.
Dobrý den, Mám dnes narozeniny 31.12.1965,tak co přinese příští rok mému životu. Dekuji (Soňa)
Foto
Tak to gratuluji, to je náhodička, to jste něco jako dítě štěstěny. A i kdyby ne, tak se to aspoň dobře počítá. Měly by vás čekat samé radostné události - šestnáctka vůči pětašedesátce, to je hodně dobrý.
Dobrý den Ravene, chtěla bych vám popřát vše nejlepší v novém roce. Asi že se na mě těžko dostane, ale zkusím štěstí.Chci se zeptat, zda mě příští rok čeká stěhování do většího bytu v místě bydliště. Jinak vás obdivuji jste NEJLEPŠÍÍÍÍÍ:::: (Alena )
Foto
Děkuji za přání, též přeji vše nejlepší a ještě lepší, ať jen to nejlepší je pro vás akorát tak dost dobré - a přestěhovat se - to zvládnete, i stím větším bytem i s tím, že to nebude daleko. Prostě "náhoda".
Dobrý den, podaří se mi dokončit VŠ v září 2016? Děkuji, 14.3.88,NJ, 12.21,VŠ Faf HK (Petra)
Foto
Podaří, v osudu je všechno připravené na dokončení vašeho Velkého Díla.
Dobrý den pane Ravene moc Vám děkuji za minulou odpověď ani jsem nečekala , že se na mě dostane.Mohu se ještě zeptat jestli k mému vážnému zdravotnímu stavu budu schopna obstarávat můj rodinný dům , jedině , že by jak píšete e můj stav stabilizoval.Tak či onak přeji Vám do nového roku hodně štěstíčka a hlavně zravíčka.Míla datum mého nar.10.01.1956 (Křišťáková)
Foto
Zvládnete to, všechno, nebojte.
hezký Nový rok (Monika)
Foto
Též přeji přímo magický Nový rok.
Krasneho silvestra preji,prosim Vas mam cim dal vetsi tezkosti s maminkou,kterou mam v peci.Jeji potize,jeji povaha nas uplne vycerpava.Poradite co mam pochopit ja? Kdy se to zlepsi a co mam pro to udelat? DEKUJI (Radka)
Foto
Musíme pochopit, že každý je nějaký a za druhé, je úplně jedno, co kdo říká, tomu nás učí realita od rána do večera. Svět a realita není o tom, co kdo kde plácnul, ale co ve skutečnosti udělal. Vždycky se nevěřícně dívám na takové ty různé "odborné porady", kdy "podnikatelé" začnou plánovat: "A ještě bychom mohli spojit tuto nabídku s naší nabídkou a z toho také poplyne dost velký zisk." A teď se někdo zeptá - a už jste to někdy zkusili ve skutečnosti? Máte s tím nějaké praktické zkušenosti? Vydělali jste tímto způsobem třeba i jenom pět korun? "Ne, to ještě ne, to všechno uděláme, ale ono to bude fungovat!" Takhle začívá většina absolutně nefungujících projektů. Nu a k vaší mamince - každý člověk se snaží jakkoliv na sebe upozornit, každý člověk žije z pozornosti ostatních, když se mu to nedaří, tak si začne vymýšlet bláboly a neskutečnosti, začne třeba i zlobit, snaží se ostatní naštvat, ale všechno se točí pouze kolem přilákání pozornosti. Takže, snad vám to takhle bude stačit, abyste si nic nedělali z toho, co maminka říká, obsah jejích sdělení nestojí za nic, ona je ráda, že je slyšet. Tak se podle toho k ní chovejte a trochu tý radosti, že je občas slyšet, jí dopřejte.
Dobrý den,jaký bude letos pro mne Silvestr. Začátek něčeho nového nebo zůstane vše při starém.Děkuji (29.6.91 v 11:50) (Kristýna)
Foto
Bude to začátek něčeho nového, nejenom roku 2016, ale je možné, že se ve vás osudově přímo něco "zlomí" - a otevřou se nové obzory.
Milý Ravene, obracím se na vás s dotazem ohledně me práce. Zajímá mně psychologie, dělám HR, takže práce s lidmi se vším všudy, ale láká mně duchovno. Byla v tomto oboru úspěšná a užitečná, kdybych se o to zajímala do hloubky? Betka - 34. (Alžběta )
Foto
Děláte a zajímáte se o dvě úplně odlišné věci. Ale to nevadí, v budoucnosti se ukazuje, že byste to dokázala skloubit, prostě to zvládnete a budete úspěšná.
Dobry den,tesim se z Vasi pritomnosti a preji hodne stesti a lasky v novem roce,copak ceka mne?znate odpoved?narozena 24.11.1969 moc dekuji (Irca)
Foto
Díky za přání, řekl bych, že vás čeká též hodně štěstí a lásky, tak nějak karty praví, že co dokážete dát, to můžete čekat od ostatních. Neplatí to vždy, ale vy patříte k lidem, pro které to platí.
Dbrý den, Ravene. Psala jsem víckrát, tak věřím, že mi odpovíte. Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (SR). Chci se zeptat na pracovní a zdravotnou oblast. Pracuji na brigádě, která mě vnitřně nenaplňuje a mé tělo mi to dává najevo zhoršením mého zdraví. Tak chci vědět, jestli v roce 2016 přijede pracovní nabídka, která mě bude naplňovat a díky které by se mi zdraví vylepšilo. Děkuji za odpověď a přeji hezký začátel a úspěšný rok 2016. (Denisa)
Foto
Pracovní příležitost se objeví a bude to v krásný jarní den, karty mluví o červnu 2016.
Dobry den, vzdy odpovidate jasne....doufam, ze budu mit stesti a odpovite mi...jaky tedy bude pro mne rok 2016, co se tyka vztahu ? Jsem nejakou dobu sama a nedari se mi to zmenit....mkc dekuji za odpoved..Dana (1964) (Dana)
Foto
Koncem února 2016 se seznámíte s mužem, který vám pomůže v nějaké zajímavé situaci, můžete se zeptat na cestu nebo se srazíte ve společném vchodu na barovou toaletu - a z tohoto setkání se může vyvinout velmi zajímavý a přínosný vztah, možná i pro celý život. Takže hlavně musíte dávat pozor, abyste ho nepřešla jenom s nějakou vtipnou poznámkou, chce to jenom trochu víc pozornosti.
Dobrý vecer jmenuju se Maria a na internetu byl ritual o to jak se stat vlkodlakem a ten ritual jsem udelala a dneskase mam pri promenit ve vlkodlaka a citim u srde takovi divny strach a vzek muzu se stat vlkdlakem a dnes ve0:00 se promenit prosim co nejrychlejc mi odpoveze chci to co nejdriv vedet Maria (Maria)
Foto
Pokud pracujete někde v bankovnictví nebo ve firmě, která vytváří takzvané finanční produkty, tak se ve vlkodlaka proměníte téměř s naprostou jistotou, pokud máte normální zaměstnání, tak je to tak 50 na 50, musíte se po půlnoci pozorovat v zrcadle. Nejdříve začnou růst zuby, ve filmech se vždycky ukazují ruce, zvláště potom prsty na rukou, které jsou delší a delší, ale i to platí spíše pro lidi z bankovnictví, zvláště z oddělení půjček, ale ostatním rostou většinou jako první zuby a chuť k jídlu. Ale nemusíte se zase na druhou stranu ničeho bát, když se zamknete, tak většinou neutečete na ulici a za chvíli se zase proměníte zpátky. Horší to bude 10. ledna 2016, to bude úplněk a bude zima, to mají vlkodlakové dost těžký, protože třeba v nabídce pro domácí mazlíčky najdete všechno možné, kromě oblečků pro vlkodlaky, takže je nejlepší se zamknout policejními pouty k ústřednímu topení. Pokud se nechcete stát vlkodlakem, tak se před půlnocí podívejte pevně do zrcadla, snězte kostku cukru a v duchu si řekněte: "Nechci se stát vlkodlakem" a to je všechno, ale už se nikdy v životě nebudete moct stát vlkodlakem, to všechno teď záleží pouze na vás.
Dobrý den, prosím, můžete mi odpovědět, jestli budu mít šanci, odkoupit si byt, ve kterém bydlím, do osobního vlastnicví? Jestli ano,zda na to budu mít finance,nebo se budu muset zadlužit.? Děkuji za odpověď. (Květa)
Foto
Mělo by to dopadnout dobře, takže to vyjde jak s tím bytem, tak by i případné zadlužení nemělo být na sebevraždu.
Dobrý den, moc prosím o zodpovězení otázky. Chybí mi láska, muž. Vždycky, celý, život je to stejné, využít a odkopnout a já pak neustále trpim. Chci se zeptat najdu v roce 2016 konečně chlapa, lásku, se kterým budu šťastná? Děkuji moc a přeji krásný nový rok. Klára ( 15.1.1986 ) (Klára)
Foto
Chlapíka najdete, ale musíte změnit svůj vlastní vnitřní postoj k partnertví a k chlapíkům, jinak se dočkáte toho samého, na co jste zvyklá.
Pane Ravene, přeposílám dotaz a vaši odpověď. Jsem nešťastná. Nedaří se mi otěhotnět. Mám šanci? Nar.23.12.1984. Moc prosím o odpověď. Děkuji. (Lenka) Šanci máte, zdravotně na tom asi budete oba v pořádku, jde jen o to, jestli si váš partner také přeje dítko jako vy. Můj manžel si dítě přeje stejně jako já. Podaří se nám miminko? Moc bychom si ho přáli.Děkuji.  (Lenka)
Foto
Ano, potom se podaří, vždy je důležité, když dva pracují na jednom cíli, aby i jejich vnitřní motivace byla stejná. Někdy není.
Dobrý den, pane Ravene. Stanu se otcem v roce 2016? Jsem narozen 11.04.1974, Dačice. Děkuji za odpověď. Petr (Petr Hroch)
Foto
S velkou pravděpodobností ano.
Dobrý den, čeká mě nějaká pozitivní změna v prac.oblasti nebo jinde? Chtěla bych nějkou tvůrčí práci (pracuji dosud s čísly). Věra 5.12.1969 Brno. Děkuji a přeji šťastný nový rok 2016 (Věra)
Foto
Tak to bude dost těžké, asi by bylo nejlepší zatím nechat práci jakou máte a pokoušet se o jakoukoliv změnu tak nějak paralelně, až se zadaří tak přemýšlet o ostatním.
Dobrý den moc Vás prosím, vrátí se k nám můj bývalý manžel? Já jsem Hana, nar,11.4.1964 a on Michal, nar.30.3.1971? Moc mi chybí... Srdečné díky a přeji vše nej ddo nového roku, hlavně pevné zdraví. (Hanka)
Foto
Nevrátí se, má nový vztah a částečnou amnézii, je možné, že se na něm jeho nová přítelkyně dopustila částečné lobotomie. Třeba jenom psychické, ale přece.
Moc myslím na jednoho muže, je to ten pravý? Budeme spolu? :-) děkuji a přeji sluníčkové dny (Fija)
Foto
Není to ten pravý. Ten pravý je někdo jiný, kterého ještě neznáte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký bude pro mě rok 2016 a jestli konečně seženu práci. Marta 23.07 1968 Děkuji. (Marta)
Foto
Práci budete mít na konci března, do té doby tak nejvýše brigádu.
prosím , jak bude u mě vypadat rok 2016? Přestěhuje se starší syn? Díky moc, Ivana 16.8. 1961 v 5. hod. ráno Vsetín. (maminka Ivana)
Foto
Ano, přestěhuje.
Dobrý den pane Argoni,prosím Vás co mi přinese zásadního rok 2016? Děkuji Vám za odpověď. (Ilona)
Foto
Nový vztah a zajímavou pracovní příležitost v září 2016.
Dobrý den,chci se prosím zeptat,zda se posunu s mužem r.1988 dále,jestli budem spolu a pokud ne,jestli najdu v r.2016 opravdovou lásku..M....r.1976,budu už konečně štastná ?? (Monika)
Foto
Budete, nebudete, on bude pořád takový spíše váhavý, přijde někdo nový do vašeho života a bude to v polovině roku 2016.
Krásný den Ravene, prosím Vás, kdy se mi podaří najít novou práci? Narodila jsem se 13, října 1986 ve 14:50 hod. Děkuji Vám. (Adel)
Foto
Rozhodně to bude v březnu 2016, bude to potom chtít nějaké menší školení, ale práci potom zvládnete, v případě, že byste byla čtyřnožec, tak levou zadní.
Mily Ravene, uz jednou jste mi udelal velikou radost svou predpovedi a proto se odvazuji zeptat znovu - jak vidite me zdravi v roce 2016. Moc dekuji za jakoukoliv odpoved a preji Vam mnoho uspechu v celem novem roce a hlavne budte zdrav a Vesel! PF 2016 Eva- 27/9/1962 (Eva)
Foto
Zdraví vidím skrz karty v pohodě. A tak to bude.
Zdravím Vás milý Ravene. Chtěla bych prosím vědět co nejhorší a naopak co nejlepší mě čeká příští rok. Díky.  (Dagmar)
Foto
Zamilujete se a Láska vám zničí pomluva.
Má mě rád, tak jako já jeho? Budeme spolu? Moooooc děkuji za odpovědi a přeji nádherný rok 2016  (Fila)
Foto
Ale jo, vypadá to, že má.
Drahý Ravene, velmi bych právě v tomto období potřebovala tvojí pomoc, radu... Z venku se vše jeví hezky, ale uvnitř jsem již léta nespokojená, nešťastná... Jsem vdaná, ale cítím se již dlouho velmi velmi osaměle. Ze života vyprchala radost. Změní se to? Dělám něco špatně? Jak z toho ven? Budu ještě někdy šťastná? Velmi děkuji za tvůj čas a snad i odpovědi a radu a přeji ti ať tě celým novým rokem doprovází láska, štěstí i humor. A také ti děkuji za to, že pomáháš lidem.... (Alena)
Foto
Tady se vám stále dokola objevuje karta XIV. velké arkány, to je taková dost zvláštní karty, která se nazývá někde Mírnost, jinde je to karta Umění, vždy ale má něco společného se změnami, které v sobě člověk navodí, jakmile začne vážně uvažovat nad otázkami - co umím opravdu dobře a co umím nejlépe? Tím se dostane k odpovědi na věčnou otázku, proč by mě měli mít lidé rádi? Proč bych měl být pro někoho nebo v něčích očích zajímavý. A to budete v roce 2016 řešit i vy, potom, až na to přijdete, se budete snažit osamostatnit a jakmile se vám to povede, budete šťastná a veselá, že budete k nezastavení.
Dobrý den, prosím, jak se mi bude dařit příští rok, mám malou živnost a mám obavy (6.9.1963) Děkuji a přeji klidný rok 2016 (Jana)
Foto
Dobrý den - rok 2016 bude pro vás dobrý, nic vás osobně neohrozí, ale s tou živností asi skončíte a začnete dělat něco jiného nebo to bude trochu jinak orientované, ale něco podobného dělat budete.
dobrý den,syn chodí s dívkou,je to už ta pravá?Dcera má problém s navozováním kontaktů s kamarádkami,bude to lepší? (máma)
Foto
Podle karet je vztah vašeho syna se současnou dívkou ještě tak na rok, ale je důležité, aby si to "odkroutil" doslova jako dříve vojnu, potom přijde ta pravá. Vaše dcera se musí více snažit pracovat na sobě, hlavně v tom - jak získávat přátele a kamarády a kamarádky.
Dobrý večer, opět zkouším poslat dotaz, tak snad budu mít štěstí. Co mě čeká v novém roce? Láska? děkuji ryba 1980 (Ket)
Foto
Ano, je před vámi velmi hezký vztah, který přijde jako klasika na přelomu duben, květen 2016.
Ravene má ještě můj vztah s mým mužem šanci? Ja (1981) on (1977), jsme spolu dvanáct let a máme dvě děti, ale žijeme spolu jak dva sourozenci. Ma vůbec ještě šanci se něco mezi námi vzkřísit? Dekuji  (Kamila Š.)
Foto
Má to šanci, nechte muže odpočinout, netlačte na pilu nebo prostě netlačte na nic, na co byste mohla v rámci svého vztahu tlačit - a ono se to začne pomalu, ale jistě zlepšovat. Něco jako vztah, popřípadě i sex se mezi vámi ještě vzkřísí, chce to jenom klid a nějaké věci, které budete společně řešit, tady se často stává, že jakýkoliv společný problém se pro vztah projevuje jako balzám. Ale to neznamená, že je musíte, jako ty společné problémy, uměle vytvářet.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda v roce 2016 budu chystat svatbu mam 3 deti tak jestli už konečně se dočkáme :-) Děkuji  (paula)
Foto
Dočkáte se, svatba bude. Karty vás vidí v budoucnosti i ve svatebních šatech, ale je tady jedna taková dost zajímavá věc - ony ty svatební šaty jsou něco jako součást rituálu, no, podle všeho by bylo lepší, kdybyste se vdávala v civilu, bez svatebních šatů. Znáte básničku Kytice, tam také šlo o svatební šaty a ne vždy přinesou svatební šaty štěstí, někdo přinesou doslova prokletí a pohromu, zda vůbec nějaké svatební šaty použít nebo nepoužít, koupit, nekoupit, pronajmout, nepronajmout, to je už otázka individuální, kterou by měla řešit každá žena, která si chce zajistit muže, jehož bude moct ovládat, sama za sebe. Pro vás to vypadá zatím tak, že když budete mít svatební šaty, tak se vám ve vztahu objeví krize, trhliny a možná i archetypální prokletí, zatímco když se vdáte bez svatebních šatů, to neznamená, že musíte k oltáři nahá ale prostě v civilu, tak bude všechno tak jako dříve, v pohodě a duševním klidu. To se častěji týká vztahů, které jsou kratší než rok a půl, ale to by bylo opět na dlouhé povídání.
Dobry den Ravene, nedavno jste mi na chatu on line odpovedel , ze do tri mesicu najdu praci, tato predpoved se mi splnila a ja vam za ni dekuji. Ted bych se jeste rada zeptala, zda me v novem roce ceka nejaka laska, po zklamani jsem byla dlouho sama a o partnera jsem nemela zajem. Dekuji a preji vam hodne stesti do noveho roku (Jarmila 27.10.1967)
Foto
Lásku najdete v první polovině roku 2016, nejlepší měsíce vám vycházejí na seznámení duben a první polovina května, to dojde celkově k velkým změnám přímo astrologickým a lidé se budou chovat tak trochu jako po revoluci, lehce zmateně, ale na druhou stranu i vstřícně v oblasti komunikace - toho využijete a seznámíte se se švarným mužem statného zevnějšku, ostatní si už budete muset zařídit a nasměrovat sama.
DOBRÝ DEN PANE REVANE PROSÍM O ODPOVĚD JSTE MÝM NEJ KARTÁŘEM NAJDU V 2016 PŘÍTELE BUDU MÍT ZMĚNY STĚHOVÁNÍ FINANCE NOVÉ PŘÁTELE MIMČO A KDY? BUDE PARTENER PRACOVITÝ.PŘEJU VÁM V 2016 HODNĚ POHODY LÁSKA. 1.5.75 KLÁRKA 6 H RÁNO (klárka)
Foto
Však to říkám - partner bude, změny začnou už koncem února 2016, přítel se objeví náhodou, ale bude to v pravém slova smyslu pomocník, budou přes něho i noví přátelé a nakonec i to mimčo, i když to vychází 2016 až 2017, myslím početí, nemyslím nějaký "plzeňský" rychloprenatální vývoj.
dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to budu mít příští rok se vztahy(manžel),ale také vztahy s tchyní,švagrem(BRATR manžela) a s jeho ženou .Mrzí mě, že spolu nevycházíme. (ivka)
Foto
Vztahy se zlepší, můžete na tom začít pracovat už dnes.
hezký Silvestrovský den,chtěla bych se zeptat na moje zdraví v roce 2016 narozena jsem ve znamení Panny děkuji moc a hezký Nový rok (marcela)
Foto
Panna je na tom docela dobře, protože byla tam znamení smůly, ta už tam nejsou a od začátku roku 2016 bude ještě lépe.
Drahý Ravene, rada bych se zeptala co nového mě čeká v osobním životě? Jak to budu mít se vztahy? Velmi děkuji za odpovědi a přeji jen to hezké a příjemné. (Ala)
Foto
Budou lepší, dívám se na to zas a znova, pořád se objevují karty, naznačující zlepšení. Když karta naznačí, osud se pohne.
dobrý den pane Revane mocc prosím o odpověd děkuji moccc .najdu v 2016 přítele budu mít změny v dobrém finance stěhování mimčo jaké pohlaví? nové přátelé? letoc mi umřel otec chybí mi jsem invalidní zlepší se mi stav? prosím děkuji klárka přeju vám v 2016 pohodu plné lásky 1.5.75 6 h ráno předem děkuji (klárka)
Foto
V roce 2016 budete muset ještě hodně bojovat, to se nedá nic dělat, každý máme svůj osud a občas osud "spadne" jak špatně naprogramovaná webová strána nebo špatný operační systém, s tím se nedá nic jiného dělat, než s tím počítat. V kartách se vám ale do budoucnosti na rok 2016 jeví někdo, kdo vám bude poměrně hodně pomáhat, bude to s hodně velkou pravděpodobností přítel, který vám takříkajíc "nahradí" v mnohém otce, i když víme, že nikdo se nahradit nedá, ale může mnohé zastat a my musíme myslet především prakticky - takže v druhé polovině roku 2016 začnete řešit i takové otázky jako je přítel, vztah, stěhování, založení rodiny a tak.
Dobrý den, Ravene Argoni. Co bude pro mne rok 2016 znamenat po všech životních stránkách.? Děkuji za Vaši případnou odpověď a přízeň. Jana 28.5.1965 (16.30 hod)  (Jana)
Foto
Takže na to se zaměřit v roce 2016 - práce, práce, finance, peníze, money, kšefty, výdělek, hmotné zajištění, zisk, příjem, vedlejší příjem, prachy, šušně, love... jo trochu ty vztahy a love taky.
dobrý den pane Ravene, poslední dobou se cítím dost podvedená a zahořklá - oprávněně. Zmizí tento pocit v příštím roce ? (Jana z Jihlavy)
Foto
Určitě ten špatný pocit zmizí, jak jsem o tom už psal, má číslo 2016 doslova psychoterapeutické vlastnosti a účinky, to bude platit pro nás, pro všechny. Takže se začnete probouzet šťastná, odpočatá a plná síly do dalšího života.
Krásný "silvestrovský den",pane Ravene, prosím, co přinese rok 2016 mé rodině, já 19.5.1955,syn 10.7.1976 a dcera 23.6.1978. Bude lepší než končící rok? Snad se na nás ve vaší věštírně usměje štěstí a dostaneme odpověď. Moc za to děkujeme a vám přejeme krásný nový rok!  (Danka)
Foto
Nový rok 2016 bude lepší, ona ta šestnáctka v tarotech znamená věž, i když je to věž, která se hroutí, je v tom i mnoho symbolů, které jsou zdravé a pro život užitečné, například hroutící se věž říká, že nadešel čas, kdy si uvědomíme své vlastní schopnosti a svou vlastní sílu, kterou jsme si dosud neuvědomovali. Každou věž lze stavět pouze do určité výšky (podle použitého materiálu v základech), potom spadne, stejně jako každé lano a každý řetěz se dá pověsit na tak dlouhou vzdálenost, až se vlastní váhou utrhne. Stejně tak v životě stále hledáme možnosti, aniž bychom si uvědomovali, co nebo čeho všechno jsme schopni. U vás to vypadá tak, že právě rok 2015 byl rokem, kdy jste si museli a měli uvědomit své možnosti a svou vlastní sílu a toho teď v roce 2016 využijete. Samozřejmě ku svému prospěchu.
dobrý den,prosím,jsem zdravá,co mě čeká v práci a os. životě.děkuji moc za odpověd doufám že budu mít štěstí na odpověd věrus 21.7.1978 (verus)
Foto
Karty i horoskop naznačují stabilitu, na jednu stranu je to dobře, že to neznamená nic negativního, ale na druhou stranu je to bohužel až moc stabilní, co se týká nových příležitostí k postupu, k výhře nebo k úspěchu. Štěstí na odpověď máte, ale stále zůstává otázkou, co s tím. Zdraví vám bude sloužit, ale otázka je, jak s tím sama naložíte. V práci vás čeká stabilita, ale opět je zde otázka, využijete všech ostatních možností, které se vám v pracovní oblasti objeví? Přemýšlejte o tom.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jaký bude rok 2016?Zda mi syn vrátí všechny vypůjčené peníze a zaplatí půjčku. Nar.3.11.1943 Jana (Jana)
Foto
Stále se objevuje, že se o to bude váš syn pokoušet, ale i to lze považovat za první vlaštovku na zamračeném finančním rodinném nebi.
Zdravím Vás a moc děkuji za minulou věštbu - opravdu negativní hystologie,hodně jste mi pomohl.Asi otravuji,ale to jsme my -ženy.Co mi přinese následující rok?Zdraví,peníze? A co tak potřebná LÁSKA?Dočkám se jí?Kde ji hledat?18.6.1948.Za vše děkuji a Vám přeji vše dobré. (věra)
Foto
Zdravím, na příští rok máte dobré karty, které se týkají práce, peněz a zdraví, takže budete zajištěná, už to samo o sobě znamená v dnešní době hodně a co se týká té lásky, tady, když to budete chtít nějak popohnat a pomoct osudu s hledáním, tak zkuste třeba i ten internet, i když se o seznamování přes internet říká hodně negativního, tak horší lidé, než jsou ve skutečnosti tam zase nechodí.
Dobrý den, co mě přinese příští rok v oblasti zdraví a rodiny? nar.6.7.1959 v 18.00 hod.Děkuji (Zdena)
Foto
Na to se dá říct jediné - stabilita. Osud vás nebude ničím trestat, takže, jak se rozhodnete, takové to bude. Když se vám podaří se takříkajít domluvit s rodinou, tak bude všechno, jak se říká, zlatý.
Dobry den pane Ravene, budu mit miminko? Dekuji 30.7.1976 (Sabina)
Foto
Ano, všechno tomu nasvědčuje, že ano, pokud jsou nějaké překážky, mohou být i mimo vás.
Pane Argoni, r.2016 nebude mi prano v podobe vyhry?Losy ,sportka? (hracka)
Foto
Nějak si s tím nejsem jistý, to by musela padnout karta Kolo štěstí, ale ona nepadá a nepadá... jako naschvál...
Dobrý den, chtěla bych se zetpat, jestli příští rok bude pro mě lepší než tento, jestli se vyřeší naše finanční situace a budeme "normálně" žít. Děkuji. Zuzka (Zuzka)
Foto
Bude rozhodně lepší a polepšíte si i ekonomicky. Přijdou pro vás zajímavé a užitečné změny, však uvidíte.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se příští rok už dočkáme s manželem vytouženého miminka. Já 27.6.1978 manžel 29.7.1971. Moc děkuju za odpověď. (Marky)
Foto
Ano, vypadá to velmi dobře, speciálně ten rok, co je právě přede dveřmi by mohl být rokem, kdy přijdete přirozenou cestou do jiného stavu.
Dobry den,pane Ravene,prosim,zodpovezte mi jak si dcera 4.8.1983 povede v zamestnani.Nebude tam nejake povyseni?Dekuji. (Milka)
Foto
Povede si dobře, povýšení je možné v květnu a potom až v listopadu 2016.
Dobrý den , co mě čeká v 2016? Děkuji Lenka 26.7.1967 (Lenka)
Foto
Dostanete zajímavé nabídky v oblasti práce, zlepší se zdraví a budete mít možnost budovat si zajímavé partnerství, neštěstí a nehody před vámi žádné nejsou.
Dobry den, moc vas zdravim, chtela bych se zeptat na svuj partnersky zivot. Ziji v nefungujicim manzelstvi, mam pritele, ktereho velmi miluju, oba dva jsme ale v manzelstvi, ale chceme byt spolu. Chci se zeptat jaka budoucnost mne s nim ceka. Dekuji mockrat (Lucie)
Foto
Tohle je podle karet jasná záležitost ekonomická, musíte si vyřešit své ekonomické zákulisí a zajíštění do budoucnosti, potom si můžete dělat, co chcete, nejlepší by bylo, kdybyste se zajistila (ekonomicky), rozvedla a zařídila si svůj vlastní byt. Potom si můžete už dělat co chcete.
Miluje mě? Budeme spolu? Děkuji :-) Přeji vše dobré... (Alča)
Foto
Miluje, ale je to podmíněné tím, že se mu líbíte a on má chuť na sex. Jestli spolu budete? Tady je nejlepší dát si nějakou dobu, třeba půl roku, to je taková klasická psychoterapeutická doba, na vynesení konečného verdiktu a na rozmyšlenou, je tady stále ještě princip vrtkavosti, teď jsem málem napsal trtkavosti, ale o to asi jemu jde především, takže pokud vám ne, tak budete mít po čase co řešit.
Dobrý den pane Ravene, prosím Vás, co mne čeká v novém roce co se týká zdraví, financí a rodiny? Děkuji moc za odpověd a přeji šťastný rok 2016 (nar.3.5.68) (Sylva)
Foto
Váš horoskop naznačuje velmi složité vztahy jak na poli pracovním, tak na poli (možná i občas válečném) partnerském, ale důležité je, že nemáte žádné předpoklady k jakémukoliv osudovému neštěstí nebo smůle, takže příští rok bude z největší části takový, jaký si jej uděláte.
Dobrý den, jaký budu mít rok 2016 z hlediska práce. Najdu takovou, která mě bude bavit a uspokojovat? Děkuji za odpověď. Zuzana 14.12.1965 (Zuzana)
Foto
Takhle - bude to ještě chvíli trvat a nebude to tak jednoduché, jak si představujete, ale vyjde to. Počítejte ale s časem, který vás to bude stát. Takže celková realizace může být až v roce 2017.
Rozvedu se? Potkám muže se kterým budu šťastná... a on se mnou? Děkuji děkuji děkuji za odpovědi a přeji jen to nejlepší. (Fialova)
Foto
Dobrý den, koukám do karet, které jsou dost neakční - nejdříve je tady odpověď, že vytouženého muže ještě nemáte a kdybyste se nyní začala rozvádět, tak na to můžete doplatit, především hmotně, finančně nebo ztratíte něco, co by se ještě dalo označit jako výhoda. Jinak do budoucnosti máte naznačeno, že cestu pro sebe najdete a rozvedete se, může to být koncem roku 2016.
Dobrý den, pane Ravene. Prosím o odpověď, zda mám šanci najít ve vzdáleném místě, kam bych se ráda přestěhovala natrvalo, práci ve svém oboru, kterou vykonávám posledních 6 let a je pro mně velmi naplňující. Děkuji Vám. Hana, 56 let (Hana)
Foto
Karty tak trochu skrývají svou vlídnou tvář - ukazuje se Pětka Mečů, to je Porážka a všeobecně tato karta není považována za jednu z nejlepších. Asi bych se na vašem místě nejdříve informoval a zjišťoval možnosti nalezení podobné práce, ale, jak již bylo naznačeno kartou přímo tarotou, asi to nevyjde. Jak to tak nevypadá, asi se nebudete stěhovat kvůli práci a bylo by i dobré se zamyslet, jestli důvod k přestěhování je natolik silný a z hlediska argumentů neporazitelný, že se nedá nějak obejít nebo kompenzovat? Karty si myslí, že by to bylo lepší, ukazuje se Dvojka a Čtyřka Mečů, to jsou karty Harmonie, která je občas lehce vynucená, ale když ut je jednou na světě, tak často docela dobře funguje.
Co nového mě čeká v osobním životě? Zamiluji se ještě a bude to vzájemné štěstí? Na jednoho muže myslím, je to on? Mooooooc děkuji za odpovědi a přeji krásné dny. (Ála)
Foto
Láska v budoucnosti je, štěstí také, jenom by to asi chtělo moc se neupínat na první myšlenku nebo na prvního člověka, který zrovna, když něco plánujeme, přeběhne přes cestu.
P. Ravene, moc myslím na jednoho muže, je to ten pravý? Velmi děkuji za odpověď a přeji jen to nejlepší. (Alena)
Foto
Karta Kočár a karta Zklamání ukazují dost jasně, že to skončí s nejvyšší pravděpodobností jeho odjezdem nebo zájmem o něco či někoho jiného. Takže tady asi trochu bořím naděje, ale jako správně vychovaný posel špatných zpráv, mám i jednu dobrou - karta LÁSKA, která vám vychází na příští rok 2016, jasně říká, že přijde jiný vztah, který bude ještě lepší a silnější než tento.
Dobrý den, můžete mi, prosím, říci, zda mě v příštím roce nečeká nějaká jobovka? Jak dopadnu u soudu a povede se nám koupit nemovitost? Bude mi sloužit zdraví? Povede se synovi dokončit studium? Děkuji (Marie)
Foto
Když se na to všechno, co vás čeká a "nemine" dívám do karet, přímo tarotových, tak tam máte Kočár, to je cesta, cestování, stěhování, prodej a koupě nemovitostí, čili je pravděpodobné, že nemovitost koupíte, i když to bude dost těžké, všichni lidé, kterým se podařilo nějak se dostat k penězům, tak kupují nemovitosti a už je nechtějí prodávat, jedině pronajímat, protože to je jediný, v jejich mysli představitelný způsob, jak si zachovat určitou kupní sílu, kterou prostřednictvím peněz od osudu dostali. Nicméně se blížíme ke kulminačnímu bodu když všechno bude někomu patřit a všechno bude mít někdo pronajaté, někdy si říkám, panebože, kam to tak "ekonomika" dotáhla, ale zpátky k vám - nemovitost koupíte a ukazuje se to i jako výhodně pro budoucnost, u soudu byste měla dopadnou dobře, zdraví bude také OK, syn studia dokončí, i když jeho výsledky asi nebudou na získání doživotního stipendia. Máte na rok 2016 dobré karty.
Dobry den.Chtela bych se zeptat na dceru jestli pristi rok bude lepsi.Petra 3.2.1981.dekuji (Zdenka)
Foto
A opět tady máme případ horoskopu, který má všechny planety pouze v jedné polovině a Slunce a Mars jsou ve Vodnáři, takže je možné až silně pravděpodobné, že se s dcerou neshodnete například s výběrem životního partnera, popřípadě budete mít skoro na všechno každý jiný názor. Tohle se skutečně má během příštího roku oslabit, takže můžete očekávat jakési "smíření" nebo jak to nazvat v druhé polovině příštího roku 2016.
Dobry den , prosim velmi by me zajimalo co me ceka v novem roce ohledne prace? A prijde mi do cesty osudovy muz? Predem velmi dekuji za odpoved jana 22.2.1978 (jana)
Foto
V horoskopu máte Slunce, Merkur a Venuši v Rybách, to znamená, že celoživotně vám půjde všechno pomalu nebo pomaleji než ostatním, to je prostě osud, s tím moc nenaděláte. Nicméně, když už práci máte, tak byste zase neměla být první na řadě, když se nad vámi začne mračit možnost nějaké pracovní čistky a vyhazování nebožáků na dlažbu, takže v práci to vypadá na stabilitu - a v oblasti partnerství? Tady to také vypadá celkem nadějně, někdo vám vstoupí do cesty, aniž byste musela trávit čas na internetových seznamkách a mělo by to být už v únoru nebo v březnu 2016. Další zajímavou možnost budete mít během června, to se na vás také usměje seznamovací štěstí. Jo - a jestli to bude osudový muž nebo ne, o tom si už budete rozhodovat sama, jako ne, že byste si mohla chlapa vychovat, to se ještě nikomu nepodařilo, ale můžete se naučit sama přizpůsobit situaci, tak abyste z ní co nejvíce vytěžila.
Milý Ravene, prosím, čeká mne v příštím roce konečně nějaký perspektivní vztah? Seznámím se s mužem, se kterým budu šťastná? Dosud jsem neměla štěstí na vztahy s muži. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas.  (Helena )
Foto
Váš nativní horoskop je nabitý energií jak obohacený uran. Slunce-Venuše-Mars v Raku to je z obecného hlediska nejlepší kombinace pro vztahy, ale asi do každého vztahu vkládáte příliš mnoho energie, možná se snažíte, aby všechno bylo dokonalé, ale představa dokonalosti existuje pouze v lidské mysli, jinak je to nesmysl, v přírodě a i v životě je všechno dokolalé - možná by stačilo, kdybyste se smířila s myšlenkou všeobecné dokonalosti - i u nedokonalých mužů - a všechno by v oblasti partnerství začalo fungovat tak, abyste byla spokojená.
Dobrý den.Jak to u mne vypadá v tom příštím roce?Najdu už konečně nějakou lásku?A jak na tom budu finančně?Mám sázet? Děkuji.Hana 17.11.1958. (Štírka)
Foto
Ve Štíru máte nejenom Slunce, ale také Venuši (přilepenou přímo na Slunce), Jupiter, planetu štěstí a Neptun, planetu nápadů a inspirace. Sestava je to hezká, zajímavá, ale je v ní i princip vrtkavosti, takže rozhodně nesázejte, pokud se budete pokoušet něco ulovit ve vodách Štěstěny, tak až v druhé polovině příštího roku 2016. Lásku můžete potkat začátkem roku 2016, v horoskopu sice máte takové trochu smutnější spojení Černá Luna s Marsem v Býku, ale to všechno hovoří pouze o tom, že můžete mít trochu menší šance na úspěch při seznamování, ale v zásadě byste měla někoho zajímavého potkat už během února, maximálně března 2016. Finančně na tom bude celkem dobře, nejsou vidět žádné katastrofy.
Dobrý den čaroději, chtěla bych se zeptat na vnuka. Jak se mu bude dařit v roce 2016 ve studiu, jak to bude zvládat. A jeho zdraví. Nar. 2.12.1991 před polednem. Děkuji a přeji příjemný den M. (Marie)
Foto
Dobrý den, Maruško, podle horoskopu to vypadá tak, že vašeho vnuka čeká období zázraků, všechny planety má ve svém horoskopu pouze v jedné polovině, Slunce-Mars-Merkur ve Střelci a Měsíc-Venuše ve Vahách - prostě, když to přeložím do lidštiny, tak to vypadá, že ho ve studiu bude nejvíce zdržovat vztah. Dříve se tomu říkalo, že "lítá za ženskýma" místo aby seděl u učení, že mu chybí "sitzfleisch", čili chvilku neposedí. Ale na druhou stranu není v jeho horoskopu, tedy ani v jeho budoucnosti, že by měl dopadnout ohledně studia nějak špatně, ale bude to chtít použít trochu pevné vůle a možná i motivace a na tu motivaci by se mohl využít i nějaký ten vztah, ale to už všechno záleží spíše na vás než na osudu.
Dobry den.CHtela bych se zeptat co me ceka pristi rok.Zdenka 13.5.1960.dekuji za odpoved (Zdenka)
Foto
Máte hezký horoskop, Slunce-Merkur-Venuše v Býku, v opozici je Neptun ve Štíru, to všechno znamená, že po celý příští rok 2016 budete mít dobré šance něco na svém osudu změnit v oblasti vztahů, co to přesně bude, to vám už neřeknu, ale i kdybyste žádný vztah v současnosti neměla, tak ho najdete a budete šťastná, to samé se týká práce a pracovních vztahů, takže budete spíše přemýšlet, jaký uskutečnit buď podnikatelský nápad nebo jak najít nějakou možnost něco si přivydělat, to se vám podaří už od března 2016. Zdraví vypadá stabilně, budou vás trochu bolet záda, ale to je asi tak všechno.
Pěkný den, co mi přinese příští rok v oblasti vztahů. Děkuji a přeji pěkný nový rok 2016. Jana (17.8.1965) (Jana)
Foto
Je velmi pravděpodobné, že potkáte někoho, kdo se vám bude líbit, ale on vás takzvaně zradí, je před vámi ještě jedno kritické období a je to na přelomu duben a květen. Takže tohle období je ještě špatné, to vypadá, že kdybyste začala s někým budovat vztah, tak vás na čarodějnice upálí a uteče. Lepší období bude až od konce května 2016. Červen 2016 vypadá natolik dobře, že se na něj už teď můžete začít těšit.
Dobrý den, pane Ravene, hledám zaměstnání v jiném oboru , než v jakém jsem pracovala dosud. Mám šanci ? Pokud ano, v jakém časovém období? Půjde o oboustrannou spokojenost ? A co zdraví - bude již v pořádku ? Nar. 14 . 8 . 1971, 21:40 h. Děkuji za odpověď a přeji krásný rok 2016. Silvie (Silvie)
Foto
Slunce a Venuše ve Lvu, konjunkce Uran-Černá Luna ve Vahách, to je trochu nemilá kombinace, takže raději počítejte s tím, že se hledání vaší nové pracovní příležitosti, která by vám měla přinést radost, štěstí a peníze, se může protáhnout do poloviny příštího roku. Vzhedem k pohybu tranzitní Černé Luny bych s tím počítal až v období červen - červenec 2016, potom by se mělo už dořešit všechno, co budete chtít, tedy jak práce, tak i zdraví.
Prémiová otázka
Foto
Slunce v Býku je dobrý základ, Saturn na začátku a konjunkce Mars-Venuše na konci Blíženců vyloženě předznamenává neutuchající štěstí v partnerských vztazích pro celý život. Černá Luna v první třetina Štíra, to je jediné, co nás tak trochu nutí k zamyšlení, v opozici k Č.L. je Slunce v Býku a hned vedle je Merkur v Beranu. Slunce leží přesně mezi Merkurem a Saturnem, tak to je jasné, že v druhé polovině následujícího roku 2016 budete muset zápasit o práci nebo o finance, může se objevit nějaký výsledek intrik, závsti a pomluv, které se kolem vás objeví v polovině roku 2016, bude to hlavně v pracovním prostředí a mohlo by vám to uškodit v pracovní sféře a na finanční rovině - takhle, není to žádná tragedie, ale může to být prostě konflikt, který se bude muset řešit. Takže na tohle si dejte pozor, jinak by mělo být všechno v pořádku, důležité vždy je, když člověk může tak trochu do svého osudu zasahovat, máme z toho vždy o něco lepší pocit, než když se musíme nechat vláčet osudem jak onuce na klacku. Ale vám se všechno podaří. K tomu vám přeji hodně síly a zdraví. Bude.
Prémiová otázka
Foto
Slunce-Venuše-Merkur na konci Ryb, to je snad ještě lepší než slunce v duši, Ryby jsou a ještě dlouho budou obohacené tranzitním Neptunem, což je něco jako kyslík pro oběhovou soustavu v systému, produkujícím dobré nápady a dobrou náladu. Je tady sice nativní Černá Luna ve Střelci, která celkovou výbornou sestavu trochu ruší, protože se bude setkávat s tranzitním Saturnem a to je pěkný syčák, jak vám potvrdí každý astrolog. Možná i astronom, kdoví, časy se mění, nicméně si dávejete pozor na období kolem přelomu leden/únor 2016, kdy k této kolizní konjunkci dojde (spojení tranz. Saturn - nat. Černá Luna ve Střelci), to bychom mohli nazvat něco jako obezřetný vstup do Nového roku 2016. Potom už v únoru až v květnu půjde všechno nahoru, život bude jak procházka růžovou zahradou, ale pozor, na začátku června 2016 se retrográdní (to je skoro jak retardovaný) Saturn opět dostane do kolizního spojení s nativnou Černou Lunou ve Střelci, takže opět období, kdy je třeba přemýšlet o každé maličkosti, třeba i o tom, jestli si berete do práce ponožky vhodné barvy. A do třetido všeho dobrého i zlého se dočkáte opět té samé konstelace 24.10.16 - tady se celkové osudové oslabení nebo jak to nazvat, může s velkou pravděpodobností týkat přímo práce - dochází ke konjunkci tranz. Slunce-Merur na začátku Štíra. Jinak, když si na tohle dáte trochu pozor, tak ani nebudete vědět, že máte nějaký osud. Všechno poběží podle plánu. Tedy vašeho plánu.
Prémiová otázka
Foto
V horoskopu máte prakticky všechny planety pouze v jedné polovině a to mívají lidé, kteří jsou nároční k sobě i k druhým a bývají také častěji nespokojení, protože touží po dokonalosti. V oblasti partnerské - máte spojení Slunce-Mars ve Lvu se vám bude dařit celkem dobře, tady to nevypadá na nějaké osudově dané komplikace a problémy, Merkur na začátku Panny a Venuše na konci Panny dávají tušit, že ani v oblasti pracovní a finanční vás nečekají žádné zvláštní nečekané komplikace, Uran a Jupiter v Panně - pozor, je možné, že budete buď spolupracovat na přestěhování někoho z rodiny nebo budete sama uvažovat o stěhování nebo prodeji, či koupi bytu, nemovitosti a Neptun na konci Štíra dává tušit, že se vám to všechno povede. Jinak to vypadá na stabilitu v oblasti zdraví, práceschopnosti a práce jako takové.
Prémiová otázka
Foto
Jak to tak vypadá, Merkur na konci Kozoroha, Slunce a Saturn v první polovině sousedního Vodnáře, máte všechny předpoklady ke šťastnému podnikání. Čistě z osudového hlediska vám bude vadit pouze nativní Černá Luna, kterou máte na začátku poslední třetiny Vah, což znamená, řekněme si to na rovinu, že vás čeká ještě trochu horší období, kdy budet muset skutečně zápasit se vším, co bude ve vašem dosahu a to bude 22. února 2016, do konjunkce se dostane tranz. a nativní Černá Luna a to je vždycky takříkajíc šrumec. Takže můžete směle očekávat, že komplikace a problémy, s nimiž nyní zápasíte začnete s viditelnými výsledky řešit v průběhu února, skutečně vidět to bude v průběhu března a potom už bude víceméně havaj, zvládnete to. Co se týká vztahu, na který se ptáte, bohužel se tady vyskytuje nepříjemné spojení tranz. Saturn - nativní Venuše, to nepřežije žádný vztah, takže spíše očekávejte rozpad tohoto současného vztahu v červnu 2016 se objeví jiný partner, bude to muže, který vám pomůže jak duchovně, tak i prakticky s prací a s vaším podnikáním. Dluhy začnete podstatnou měrou splácet (tedy tak, aby si toho všimli i ostatní) cca od února a března 2016.
Prémiová otázka
Foto
To jsou ty nešťastné nebo nepříliš sťastné Váhy, Slunce-Uran a Mars ve Vahách, upřímně řečeno, s takovou sestavou bych se spíše divil, kdybyste práci měla a byla spokojená, to jsou prostě občas ty chvíle, které podle měsíčních fází přicházejí jednou za devět let a trochu člověka "poškádlí", aby si nebyl příliš jistý tím, že se mu splní všechno, co si naplánuje. Nicméně všechno se vám začne plnit asi tak od dubna až května příštího roku 2016, teď vám může i trochu, jak se odborně říká, haprovat zdraví (co dělají průdušky a klouby? Aha?), ale to se všechno začne zlepšovat od konce února a přes březen až do konce května a v červnu už to budete mít v dobrém slova smyslu za sebou, všechno vyřešíte, práci najdete (jakoby náhodou), ale pozor si dávejte ještě na období v druhé polovině roku 2017, dochází pro vás k lehce nepříznivých konstelacím ohledně Černé Luny a Saturnu, to vždycky dělá potíže.
Prémiová otázka
Foto
Horoskop i karty přímo hoří nadějí - Slunce-Saturn-Mars v Rybách a v sousedství hned Merkur, to je takové zajímavé znamení, které říká, pozor si dávejte po celý život na mužský princip, nesnažte se přítelem soutěžit, nesnažte se s ním diskutovat a dokazovat mu, že nemá pravdu, i když ji většinou mít nebude, vám ale nejde o pravdu (vzpomeňte si na Mistra Jana), ale o přítele, takže když na to půjdete s pokorou, byť i lehce vynucenou a trochu i hranou, tak se udobříte a budete spolu. Prostě jste ho naštvala, proto odešel, nebylo to kvůli tomu, že by měl někoho jiného, třeba jinou ženu a tak...
Prémiová otázka
Foto
Jak v kartách, tak i v astrologických konstelacích to vypadá pro vás hodně dobře. Karty vztahů se vám ve výkladu objevují jak zázrakem, kmitla se zde karta Čtyřka Disků, Devítka Holí, XI. velké arkány, to všechno jsou dobré karty na vztah, který se objeví pravděpodobně v dubnu až květnu 2016, to by mohlo vypadat hodně zajímavě a co se týká vašeho syna, má kartu Šestka Mečů, to je karta vzdělávání a učení se, tedy hlavně v tom dobrém slova smyslu, jako že se mu to i vyplatí, že to nebude jen ztráta časo, jak už to ve školách většinou chodí, takže odmaturuje a navíc se i naučí něco, co bude v životě potřebovat, takže bude mít i dobré zaměstnání. A přitom ještě bude pokračovat v dalším vzdělávání.
Prémiová otázka
Foto
Obecně to vypadá na finanční záležitosti docela dobře v lednu a v únoru 2016 a velmi zajímavá a kladná sestava nastane 9.3.2016, k tomuto dni by se mohla upírat obecná snaha "vymáčknout z reality" nějaký slušný obnos, protože se v Rybách setká Slunce-Měsíc-Měsíční sestupný uzel-Neptun-Merkur, takže už v dopoledních hodinách je vyloženě příznivá doba na uskutečnění jednání o financích, to je to období, kdy by se měly rozrážet dveře u šéfů: "Dobrý den, dnes jsem přišel o něco později, ale to nevadí, o to dříve zase odejdu domů, ale hlavně jsem chtěl požádat o zvýšení platu, mám na mysli tak o 20% a více..." V kartách se vám jinak objevuje na příští rok Dvojka Pohárů - princip harmonie, Čtyřka Pohárů - karta splněných přání a Princezna Mečů - energie a zdraví. Takže rozhodně to vypadá tak, že všechno zvládnete a rok 2016 bude pro vás rokem úspěšným a šťastným. A pohledávky budete vyřizovat už v první polovině roku 2016, nemělo by se to nijak zvlášť zdržovat kvůli nějakým platebním neschopnostem a jiným úskokům u dřívějších partnerů, nyní téměř protivníků.
Prémiová otázka
Foto
Čeká vás plno inspirace a nových nápadů. Uskutečnitelných. To je dost důležité u nových nápadů. Slunce a Merkur máte v Rybách, kde je v součanosti planeta inspirace tranzitní Neptun, ve Vahách je Měsíc a Uran, tady trochu pozor, prožíváte období, kdy musíte na všechno dávat větší pozor a ještě si řekneme přesné datum, kdy si skutečně dávejte pozor i na každé rozhodnutí a na každé vypuštěné slovo - je to přesně 30.5.2016, kdy se setká ve vašem horoskopu na začátku Štíra tranzitní a nativní Černá Luna. Plus mínus pár dní bych v tomto období byl hodně opatrný, nepodepisoval bych žádné smlouvy, ani bych nečinil žádná závazná prohlášení, nežádal bych o zvýšení platu (raději ani o snížení) a nehádal bych se s partnerkou, zvláště ne se životní partnerkou. Jinak bude všechno v pohodě, jste v pozici člověka, která je vládcem svého osudu, tedy není, ale může ti tak připadat a občas je to docela příjemné. Tak si to užívejte, přeji hezký celý rok 2016. I s tím přelomem květen-červen 2016, což spraví trocha opatrnosti a ostražitosti.
Prémiová otázka
Foto
Slunce a Merkur na konci Vah, tak to vypadá, že jste někomu buď neuváženě půjčila peníze nebo jste mohla někomu, jak se tomu lidově říká, naletět, na konci Vah bude působit ještě v dubnu a květnu tranzitní Černá Luna, která přináší neštěstí, a jaké jiné a horší může být neštěstí, než v rovině finanční, všechno ostatní se dá napravit, ale jak chybí peníze, tak se do kroniky rodu zapisuje neštěstí. Červeným písmem. Ono se to všechno sice bude vyrovnávat v druhé polovině roku 2016, ale je tady ještě na přelomu Střelec/Kozoroh nativní Černá Luna, to znamená, že si ještě v průběhu roku 2017 budete muset dát pozor na nějakou podobnou situaci, která vás čeká a kdy budete mít další výbornou příležitost přijít o hromadu peněz. Zdraví vypadá v pořádku, může se u vás v rodině vyskytovat taková ta "psychosomatika", to znamená, že se dlouhotrvající nespokojenost začne promítat do zdravotního stavu, ale jinak nic vážného z osudového hlediska vaší rodině nehrozí a s tou finanční situací je to spíše otázka změny vaší životní filosofie a vašeho přístupu k hodnotám a k penězům, jakmile osud uvidí, že začínáte být tak trochu "skrblík" (na tom není nic špatného, ukažte mi jediného člověka, který je známý nebo slavný, aby to nebyl "skrblík" - jinak by se nikdy neproslavil) tak se začne vaše finanční situace zlepšovat. Takže je to spíše otázka filosofie nebo osudu.
Prémiová otázka
Foto
22.3.1977, v horoskopu Slunce-Merkur-Venuše-Měsíc-Měsíční sestupný uzel v Beranu a spojení Černé Luny a Jupiteru na konci Býka, co lepšího si můžete do života přát? Je tady jenom jedna kvadratura mezi Marsem na začátku Ryb a Jupiterem na konci Býka, to mohou být opět ty tolik diskutované vztahy, takže to vypadá, že z zdraví bude OK, žádné úrazy a neštěstí se konat nebudou, práce bude, může být i něco jako přeškolení nebo rekvalifikace, což by proběhlo v pořádku, něco budete řešit možná v otázce, jestli se stěhovat nebo neštěhovat, ale to také vyřešíte na jedničku a trochu pozor si budete dávat na partnerskou rovinu, je možné, že se vám ve vztahu s partnerem vynoří nutnost řešit nějakou menší krizi, ale všechno přestojíte, ustojíte a budete v pohodě. Pozor si dávejte (Saturn ve Lvu) na intriky a pomluvy, které mohou přijít i od lidí, od kterých by to normální člověk nečekal.
Prémiová otázka
Foto
Podle data 11.3.66 se vám setkávají Slunce-Saturn-Merkur-Mars na přelomu Ryb a Berana, v opozici je potom Uran v Panně, což je pro tento rok celkem bezproblémová sestava, jedna horší sestava, která může znamenat, že vás čeká takový ten "den-blbec" je kolem 16.2.2016 – setkání tranz. Slunce s nat. Černou Lunou ve Vodnáři za současného setkání tranz. Marsu a nat. Neptunu ve Štíru, to je den, kdy by bylo dobré nic neriskovat, když si vsadíte, tak prohrajete. Další den, který by mohl přinést nějaké nepříjemné překvapení v oblasti práce je 4.3.16 (setkání Merkuru a Černé Luny ve Vodnáři), jinak to vypadá celkem dobře po celý rok 2016, jak po stránce finanční, tak i pracovní a vztahové, dalo by se to vyjádřit slovem "stabilita". Pro 9.4.52 je přínosná nativní kombinace Slunce-Merkur-Jupiter v Beranu, to je celoživotní záruka dobré práce a spokojenosti, trochu to letos ruší sestava, která je v opozici – Saturn-Měsíc-Neptun ve Vahách, protože ve Vahách bude až do května 2016 strašit tranzitní Černá Luna, takže v praktickém životě to znamená lehké oslabení, ale o to silnější bude druhá polovině roku 2016. Celkově to vypadá dobře, žádná zvláštní znamení nečekané smůly nebo neštěstí tady nejsou.