Týden sexu na Blesk.cz



Pondělí 8. února od 16 hodin - Kristýna (Kočí) Mertlová - o online seznamování, singles, Tinderu a seznamkách

Úterý 9. února od 13 hodin - Julie Gaia Poupětová - o sex koučinku: Jak být v posteli za hvězdu a jak se nebát překročit své zábrany?

Středa 10. února od 11 hodin - Psycholožka a Petra Yamuna Částková prozradí, co je to vaginální mapování i jak bojovat se sexuálními traumaty

Čtvrtek 11. února od 12 hodin - Léčitelka a kartářka Eva Kalivodová poradí se vztahovými problémy, ale také vyloží budoucnost

Pátek, 12. února od 10 hodin - Sexuolog Zlatko Pastor odhalí taje českých ložnic

Pátek 12. února od 12 hodin - Čarodějka Petra Neomillnerová zná tradiční recepty na afrodisiaka i milostné rituály, karty prozradí, jestli má váš vztah budoucnost

Online chat
Dobrý den, chtěla bych jen vědět, co ke mně ve skutečnosti cítí muž, kterého jsem poznala před 1,5 rokem. (1979)  (Andrea)
Foto
Spíš přátelství, navíc jsou tam velké překážky pro vztah, jaký byste si představovala. Hodně štěstí.
Dobrý den,manžel 30.12 1971 má milenku a chtěla bych se zeptat jestli se vrátí zpátky k rodině je odstěhovaný a jestli má naše manželství ještě nějakou šanci. Děkuji moc za odpověd. Daniela 15.5 1974  (Daniela)
Foto
Šanci vašemu vztahu dáváte vy, protože svého muže stále milujete. Je pravděpodobnost, že se vrátí a vy ho vezmete zpátky. Pokud se to stane, musíte přenastavit pravidla, a nevytěsňovat problém. Váš muž je ve vztahu dominantní a hřeší na to, ovládá vás strachem, že vás opustí. Hodně štěstí
Problém: blok při milostném sexu, že se jinak eroticky bezproblémová partnerka neuvolní. Proč: při sexu jsem sexuálně experimentoval a způsobil jsem ji zánět. Když mě o tom informovala na dálku, tak jsem se k tomu nepostavil kladně. Otázka: neměli jsme to hlídat oba a jak z toho???  (Jiří Tlamka)
Foto
To je dotaz spíš pro sexuologa, nicméně rada je jasná. Neexperimentovat zatím, poskytnou partnerce pocit bezpečí a příště si dát pozor na pusu. Ženy jsou na komentáře, pokud jde o sex, velmi citlivé. Obecně, pokud jde o experimenty, ne všechno, co se píše v povídkách, nebo vidíte v pornu, je převoditelné do praxe. Některé praktiky je prostě lepší si jen představovat, nebo si na ně náznakově hrát.
Paní určitě nejste čarodájka, ale chytrá žena,prosím poradte starci 70ˇ´a více jaké čaqje lze vařit na zlepšení potence a předčasné ejakulce.I srarší mají určité chutě ale tomu nechce.Ja k naší předc i říkali vmládí nám dala příroda cut´´ i schopnost ke stáří už jenom tu chut´.DěkujiDěda Starý  (Děda Starý Benešov)
Foto
To záleží na tom, jesli máte v pořádku tlak. Na zlepšení potence pomáhá rozmarýn, káva, kardamon, prostě vše, co zlepšuje prokrvení. Ale pokud trpíte předčasnou ejakulací, tak to s tou potencí asi nebude tak zlé, ne? :)
Dobrý den, partner mi vždy slibuje sex, ale pak se vymluví, že je unavený a že to uděláme ráno. Máte nějaký tip, jak to udělat, aby dnes nešel spát? Děkuji (Markéta)
Foto
A je problém udělat to ráno? :) Nevím, kolik partnerovi je, ale opravdu to může být problém, možná se prostě bojí, že selže. Ženská v tom není :) Hodně štěstí
Dobry den Petra, som kratko vydata za moju skolsku lasku a chcela by som vediet na co si dat pozor, comu sa vyhnut, aby sme manzelstvo viedli spravnym smerom. moj datum narodenia 13.08.1971 partnerov 31.10.1970. dakujem (monika)
Foto
Vyhněte se naivním představám, nerealistickým snům a dejte si pozor na názory rodiny, matky, tchýně... Prostě buďte dospělá :)
Dobry den pani Petro chtela bych se zeptat zda se posuneme dal ve vztahu myslim tim jestli spolu budeme zit. Moc si to preji ale hacek je v tom ze ma pritelkyni. Sice je starsi nez ja ale me to vubec nevadi. Miluju ho takoveho jaky je i s vyssim vekem. Bude to uz rok co spolu mame "vztah" ale chtela bych vice nez jen sex. Opusti pritelkyni a bude zit semnou? Dekuji za odpoved a preji pekny den. (1996) (Michaela)
Foto
Je pravděpodobné, že spolu budete žít, ale vztah nemá dlouhodobou perspektivu. Pokud ztratí kouzlo zakázaného, nepřežije to.
Dobrý podvečer prajem.Mojím problémom je,že láska môjho života ma opustila a ja som bola mimo také 4 roky.Tento rok sa začínam prebúdzať k životu.Problém je,že láska neprichádza,iba také platonické,ktorých sa nemôžem ani len dotknúť.Moja otázka na vás.:Bola by to šťastná voľba vycestovať za láskou 29.2 do Švédska?Nebude to iba veľké sklamanie?Eva-22.6.70  (piesok)
Foto
Cesta není špatné řešení, ale nějaký brzký šťastný konec nečekejte. Spíš se vám podaří ukončit vleké záležitosti, které vás tíží a přivede vás to k rozhodnutí.
Dobrý den paní Petruško, prosím Vám mám zůstat v práci ve které jsem nebo si mám začít hledat novou. Co by bylo pro mně lepší. Moc děkuji za odpověď (Váhám)
Foto
začněte hledat novou, nakonec budete mnohem spokojenější.
Dobrý den, má vztah s Martinou cenu(1984). Děkuji (Pavel)
Foto
Těžko říct, jeden z vás pomýšlí na nevěru a obecně je to vztah spíš přátelský. Pokud ho nechcete posunout na vyšší úroveň, tak spíš ne. H
Zdravím Vás Petro a mám dotaz, kde se zdržel můj nový partner? Existuje vůbec nějaký? Jestli ano, tak prosím o radu, kdy přijde a jak ho poznám? Děkuji moc. (Renata)
Foto
Existuje, sice se neblíží žádná osudová láska, ale vztah rozhodně. Nicméně je tu pořád nějaká překážka. Hodně štěstí
Zdravím Petro, mám dotaz, vydrží apovede k spokečnemu soužití 4.lety vztah s přítelem? Já 9.9.1957 přítel 27.8.1961. Děkuji , přeji pěkného Valentyna, Stanka. (Stanka)
Foto
Vydrží, ale pozor na vnější vlivy, hlavně na starší ženu, buď vaši nebo partnerovu matku. Hodně štěstí
Mila Petro, v lonskem roce jsem zazila drsny rozchod a skoro cely rok jsem se s tim vyrovnavala....budu mit letos stesti - myslim ve vztazich ? Moc dekuji za odpoved. Hana (1964) (Hana)
Foto
Jste zatím pořád rozbolavělá po rozchodu, na vztahy nespěchejte. Snažte se najít klid a stabilitu bez závislosti na druhé osobě. Neuzavírejte se ale, choďte hodně do společnosti, vyrazte s přáteli, dejte tomu čas. Štěstí vám letos bude přát, ale spíš v jiných věcech, na nový vztah je ještě brzy a našla byste jen "převozníka". Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petro. Mám pocit, že mužům v mém věku a vlastně v dnešní době mužům všeobecně se do sexu příliš nechce a pokud ano, pak mám asi smůlu na partnery. Prožiji ještě nějakou vášnivou lásku nebo alespoň románek? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Vášnivou lásku v nejbližší době ne, ale myslím, že vám ji dokáže nahradit společenská aktivita, flirt, atd. Dejte ale pozor, abyste nepodlehla klamným nadějím. Jste dospělá žena, znáte pravidla hry, užívejte si všeho pěkného, co život nabízí. Hodně štěstí.
Mila Petro,mela bych nevsedni dotaz:-),sama jsem z oboru,nicmene bych rada znala objektivni nazor.Zda je pro me pravy ten,se kterym ziji,nebo ten,ktery mi je vzdalen okolnostmi,presto je mi blizky srdcem a schopnostmi,ktere mame oba?Dekuji za Vasi laskavost.Krasny den (Martina)
Foto
Reálný vztah máte jen jeden, to druhé je spíš platonická blízkost. Jiná věc je, že současný vztah má problémy, nicméně přetrvá. Hodně štěstí
Dobrý den paní Petro.Jsem 18let ve vztahu s přítelem.Mám pocit,že se oba trápíme,vztah nefunguje,ale nikdo z nás nechce udělat ten první krok k rozchodu.Do srdce se mi dostal jiný muž,ale mám pochyby,zda je to i z jeho strany.Velice bych s ním chtěla být.Jak to vidíte dál?Jsem Vám moc vděčná za odpověď.děkuji (Pavlína)
Foto
Je to hodně složité, se současným přítelem máte nezdravý vztah, do nového muže však promítáte právě své zklamání ze stávajícího vývoje. Brzo dostanete zprávu, která vám pomůže se rozhodnout. Řešení situace vás může překvapit. Hledejte v sobě. Mimochodem, dokážete si reálně představit konec vztahu s přítelem? Bez toho, že byste odcházela k někomu jinému, prostě konec. Jste na to připravená? Hodně štěstí a síly.
Prémiová otázka
Foto
Vztah má dobrou perspektivu, můžou se však vyskytnout neočekávané problémy, související s minulostí. Dbejte na to, abyste oba vyřešili své závazky, a když je prognoza dobrá, buďte obezřetná a nenechte city,aby úplně umlčely rozum. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Je to nezdravý vztah, který přináší velká rizika, bude lepší ho ukončit. Celkově tenhle rok pro vás nebude špatný, bude se vás držet štěstí, a splní se vám některá z vašich přání, ale myslím, že sama dobře cítíte, že ve vztahu spousta věcí nehraje, ten muž je na vás závislý, může vás i sexuálně vydírat, stalkovat. Věřte své intuici. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Pokud jde o pracovní nabídku, nejdřív si ji ověřte, je to dost nahonem a odloučení teď není zrovna to, co váš vztah potřebuje. To je totiž teď váš hlavní úkol. Čeká vás změna v rodině, a je dost možné, že dítě se nepřihodí "někdy", ale dost brzo. Možná potřebujete naplnit vztah novým obsahem. Dejte si pozor na nevěru, i na vliv rodiny, například vaší matky, tchýně, ve hře jsou spíš ženy. Rozchod není na pořadu dne. Děti jsou obecně cestou k ozdravení vztahu, travte s potomkem víc času. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Procházíte těžkým obdobím, které prověří hlavně vaši zralost. Uvědomte si, že psychika po porodu je hodně rozkolísaná a nedělejte teď žádná ukvapená rozhodní. Čeká vás zkouška, je na vás, abyste se oba chovali jako dospělí, vědomě se rozhodli, jestli vám vztah za to stojí a chcete žít rodinným životem, nebo ne, ale je tu dítě a vy už se nemůžete vrátit tam, kde jste byli. Jste matka, už nikdy tu nebudete jen sama za sebe. Láska mezi vámi je, ale není to ještě silný rodinný cit, do toho se ovšem může vyvinout. Narození dítěte je jedna z největších životních změn a i když si lidé představují, že přinese jen radost a idylu, ve skutečnosti je to pro vztah jedno z nejkrizovějších období. Váš vztah má šanci a už kvůli synovi byste se měli snažit. Hodně štěstí.