Online chat
Dobrý deň, môj syn Peter nar. 20.8.1996 o 19.00 hod, ma odcestovať v polovici marca na študijný 3-mesačný pobyt do Berlína. Chcem sa opýtať, či mu niečo nehrozí, a či spraví všetky skúšky v Berlíne a potom následne či spraví bakalára. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Daša (Daša)
Foto
Dobrý den, Dášo. Petr má do konce května získat spoustu nových informací i praktických, životních zkušeností. Bude se muset naučit poznávat lidi, domluvit se s nimi a spolupracovat, i kdyby mu nebyli po chuti. Od června má zapracovat a investovat do své budoucnosti. Dokáže to a vydaná energie se mu vrátí zpátky.
Dobry den pani Lenko, Mam na Vas dotaz ,prodělala jsem oboustranny zapal plic a ted se z nej zotavuji ?Muzete mi rici jak dlouho to potrva a kdy budu v pohode ? Dekuji Lida 13, 9 1944, (Ludmila)
Foto
Milá Ludmilo, Do poloviny června potřebujete rehabilitaci, odpočinek, neriskujte, nepřeceňujte se. Od poloviny června jste fit.
Krásný pondělní den paní Leničko, prosím, můžu se zeptat, zda se zlepší situace u dcery, již více jak rok je to velmi špatné, nastane zlepšení? Prosím, odpovíte nám?Situace už je opravdu vyčerpávající, i když se dcera snaží, aby se to otočilo k lepšímu, bohužel, stále je to nějaké špatné.Přijde s jarem zlom k lepšímu? Moc, moc děkujeme, snad nám odpovíte. (dcera 23.6.1978, její partner 5.10.1974. mají dvě děti 10 a 7 let). Pěkný den a děkuji.  (Danka)
Foto
Milá Danko, Dceru všechny situace nutí od r.2014, aby přehodnotila do té doby odžité. V minulosti měla na nose růžové brýle, které r.2014 zmizely. Od té doby má řešit, protože začala vidět něco, co předtím neviděla. Má začít žít svůj život, rozvíjet své schopnosti, má dokonce začít podnikat, je moc šikovná. Dcera se posunula o 20 pater výš než je její manžel. Takže přijde zlom, přijde změna k lepšímu, ale asi tušíte, jaká. Je to šance pro dceru.
Dobrý den paní Lenko, již několikrát jsem posílala otázku, pokusím se i dnes. Chci se zeptat na svého přítele Josefa, 10.10.1972, zda vyjde vztah s ním, zda mne má natolik rád, aby chtěl se mnou jednou žít ve společné domácnosti. Trochu mám obavy, zda se nám do vztahu nemíchá jiná žena. Chtěla bych udělat vše pro to, aby to vyšlo, ale chce to i Josef? Já jsem Eva ,6.7.1964, 6 hod ráno. (Eva)
Foto
Dobrý den, Evi. Josef má rád sebe, svůj prostor a svobodu. Nechce se svazovat. Nedokáže Vám dát to, co potřebujete Vy, neumí to. Má Vás rád, ale jiným způsobem. Do července sledujte, jestli Vám s ním energie roste, a nebo se spíše ztrácí. Od března se spíše zaměřte na Vaše vlastní aktivity, Vaše přátelé, buďte stále v činnosti. Pak sama zvážíte, s kým byste chtěla trávit čas.
Dobrý den Mnohokrát jsem psala dotazy,ale zatím bez odpovědi.Snad se mi tentokrát poštestí.Narodila jsem se 1.9.1957..děti jsou z domu a já cítím prázdnotu ve svém životě.Naplno pracuji..ale doma jsem sama.Bojím se že už to tak zůstane.Děkuji za odpověď. (Simonka)
Foto
Dobrý den, Simono. Sama ani bez zájmů nezůstanete. Jen to tak teď je, máte čísla, která jsou poustevnická a způsobují izolaci. Toto se brzy změní, ale budete tomu muset trochu pomoci. Od června tohoto roku začněte v něco věřit, pusťte se do nějaké činnosti, nauky, tak abyste si zvedla svou hodnotu, abyste si sama sebe začala vážit. Bude konec destruktivním myšlenkám a začnete prakticky a viditelně na něčem pracovat.
Dobrý den,chtel bych se zeptat jak to bude s mou přítelkyní moc ji miluji,ale pořád mame nějaké spory a hádky,nar.25.6.1991 a přítelkyně 13.5.a je ode mladší 2 roky,vydrží náš vztah a budeme spolu nebo se rozejdeme ?děkuji Lukáš (Lukáš)
Foto
Dobrý den, Lukáši. Vaše přítelkyně je velice silný člověk, je dravější než Vy. Zatímco Vy potřebujete mít doma pohodu, klid, harmonii, ona to tak nikdy mít nebude. Tento vztah by byl náročný. Podzim Vám přinese do života změny, kterými se spoustu věcí vyřeší.
Dobrý den milá Lenko, od loňského května hledám práci a zatím se mi moc nedaří. Budu mít konečně štěstí? Narodila jsem se 28:4:1962 Děkuji a přeji krásný den Viola: (Viola)
Foto
Dobrý den, Violo. V březnu se pro něco nadchněte, zapalte - zájem, film, nová image... Protože od května můžete zapůsobit svou energií, dynamičností, schopností, vzhledem.... šance jsou veliké, neodmítejte žádné novinky, možnosti. Máte využít, co Vás vesmír nabízí.
Dobry den, prosim o radu, mam narocne obdobi z ktereho jsem uz velmi utahana. Zvazuji zmenu zamestanani,dostala jsem pridano prace bez zvyseni platu a jen me to frustruje stezi vyjdu z kazde vyplaty. Zmeny se bojim ziju s 2detmi , mam risknout dat vypoved a hledat novou praci? Od prosince mam dceru ve stridave peci, nesvedci ji stezuje si ze to nezvlada s otcem si moc nerozumi..chci se zkusit domluvit s otcem at mi ji necha v me peci pokud to nepujde dam to soudne..mam sanci ziskat dceru do me pece? A posledni dotaz ceka me rozvod a rozdeleni majetku..podle manzela nemam na nic narok..jak to bude probihat?..predem dekuji za odpoved..ja 22.2.1978..manzel 26.1.1973 (jana)
Foto
Milá Jano, nebojte se v dubnu v práci hlásit o svá práva, máte si je jasnou a přesvědčivou komunikací vybojovat. Od 22.května do 22.srpna nebudete mít chuť někomu či něčemu ustupovat, vstoupí do Vás velká síla a odhodlání nenechat se zastrašit a zatlačit do kouta, spíše začnete rázně budovat své potřeby a životní jistoty. Rozjeďte vše, kde už potřebujete mít dořešenou minulost. Ideální by bylo, kdybyste od prosince měla ve všem jasno.
Dobrý den, paní Suchardová. Prosím, mám dotaz. Čeká mě tento rok nějaký vztah s mužem nebo alespoň románek? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena  (Helena )
Foto
Dobrý den, Heleno. Před létem můžete zažít románek, ale nevkládejte do toho příliš nadějí. Letos po narozeninách se stanete konečně dospělá, to znamená, že se tepve dotvoříte, ještě se ve Vás něco změní. Pak teprve jste připravena na vztah s mužem. A přijde, protože si ho přivoláte svou vyzařující energií.
dobry den paní lenko kdyúplně vyléčím nad kotníkem bércový vřed velikosti koruny arozhýbu levou ruku díky za odpověd jarek 14.1.1950 (Jaroslav)
Foto
Dobrý den, pane Jaroslave. Od poloviny dubna bude tělo dostatečně silné, aby vše zvládlo a rozhýbalo. Takže léto už byste si měl užít.
Paní Suchardová,moc se na Vás vždy těším.Prosím můžete mne říct jestli se pro mne v roce 2016 něco změní? Měla jsem se stěhovat čím by se hodně pro mne vyřešilo,ale vše se otočilo jinak.V dalším bytě je vysoký nájem,který bych nezaplatila.Těšila jsem se ,že začnu znovu. Nar.21.6.1942.Děkuji.Lia (Lia)
Foto
Dobrý den, paní Lio. Od 21.3. se vše zase otáčí, dveře se otevírají. Je tam možná pomoc, věci naberou spád. Čeká Vás vítězství na vlastní olympiádě. Nezoufejte. Něco se objeví.
Dobrý den paní Suchardová. Dá mi už konečně pokoj žena narozená 11.5.64? Děkuji moc za odpověď. Já 13.7.72 (Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavlo. Sama od sebe Vám pokoj nedá, má v sobě nedořešené křivdy, závist a další emoční záseky. Budete to muset udělat Vy a rázně, důsledně. V březnu a dubnu budete silná, odvážná a schopná stanovit hranice. Snažte se, abyste od května měla vyřešeno a klid. Pokud se to nepodaří, pak požádejte o pomoc úředníka nebo instituci.
Pani Lenka, prosím pozriete sa na moj zdravotní stav v najbližšej dobe. Miroslav 29.9.1954, ďakujem. (Miroslav)
Foto
Milý Miroslave, do konce března dodržujte jakýsi rytmus, aktivita-odpočinek, příjem-výdej, léky-terapie..... Od dubna nabíráte sílu a energii a vše se mění, lepší. Vše jde rychlejším tepmem.
Zdravím paní Lenko, jsem nar.9.9.1957 tedy hodné č.9 . 15.3.mám podstoupit redukci prsou ze zdr.důvodů. Proběhne vše vpořádku? Dík, pékný den, Stanka. (Stanka)
Foto
Milá Stanko, ano, vše proběhne v pořádku, od 9.3. do června máte dělat vše, s čím jste spokojená, nadšená a máte se cítit jako teenager.
Prémiová otázka
Foto
Milá Věro, je dobře, že dcera našla svou zemi, Anglie je pro ni výtečná. Bude to pro ni nezapomenutelná zkušenost, v dobrém. Je důležité, aby se v dobré víře někomu nesvěřila, neotevřela, kdo by toho pak zneužil. Má zažít nějakou nepříjemnou události, zklamání. Jinak je vše v pořádku.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ilono. Od října 2015 do léta 2016 máte s partnerem období, které poukazuje na to, jaký by byl vztah celoživotně. A protože Vám osobně přichází sedmička, která je o pocitech a signálech, pak je dobře, že to vnímáte. Dále sledujte a svému nitru důvěřujte. Tyto Vaše schopnosti můžete pak použít na vše ostatní, nejen na lidi. Nejspíše u tohoto vztahu ke konci dojde, ale nedělejte nic unáhleně, vyčkejte na ten správný impulz, kdy bude mysl i tělo spolupracovat a cítit se vyrovnaně a svobodně.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Kristino. Posun nastane od července 2016. Doteď jste se v tom plácala, místo nahoru padala jste dolů. Ale to se změní. Zatím neplánujte budoucnost s žádným mužem, vyčkejte, ke konci roku by se měl objevit zásadní muž.
Prémiová otázka
Foto
Milá Radko, ve druhé polovině roku se takový partner objeví. Jen nebuďte příliš hrrr. Dopřejte všemu čas, nechte věci dozrát. Během jara se zatím věnujte svým radostem, rozmazlujte se. Zjistěte, jaký typ muže by Vám vlastně vyhovoval. Vytvořte si konkrétní představu. Aby se pak takový mohl objevit.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Radko. Obrat k lepšímu máte od září 2016. Do té doby budete muset jěště na něčem zapracovat a během léta i pochopit, proč se v minulosti cosi odehrálo. Od září pak začnete budovat nové základy finanční, pracovní, vztahové a v konečném důsledku se to objeví na pocitu energie a zdraví. V r.2017 pak budete dělat významná rozhodnutí a životní změny.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ivo. V únoru musí hodně zapracovat, březen už uvidí výsledky, duben bude línější, ale zapůsobí charismaticky na okolí, květen výborný, červen jasné a cílené investování energie, červenec-srpen výborný i na vztahy, září opatrně, nic neriskovat, říjen hravá komunikace, listopad udělat rozhodnutí, změnu, prosinec vztahy i pracovní. V práci zůstat může i nemusí, podle toho, jestli se mu tam líbí a cítí se dobře. Pokud ne, sám se rozhodne pro změnu. Bude na to mít dostatek odvahy. Může rozšířit síť známých, kteří mu nabídnou jinou práci. Zdravotní stav se bude odvíjet od jeho prožívání radosti a chuti do života.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, od března byste měla začít řešit vše, co Vás nenechává klidnou, abyste na podzim měla radost sama za sebe, jak jste vše zvládla, dokázala.... Tím se začne stabilizovat i Vaše zdraví s psychikou. Za dva roky byste měla dojít k tomu, že Vy sama si nastavíte taková pravidla, takový systém, práci, vztah, jaký vyhovuje Vám a budete se v tom cítit klidně a bezpečně, budete nejen vydávat, ale i dostávat. Děti jsou velké, šikovné, zařídí si život po svém. Vy se věnujte svému zharmonizování. Od března máte šanci, která přichází jednou za devět let, buď pro to něco uděláte, nebo odložíte na jindy.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ireno, duben, květen o sebe hodně pečujte, tyto dva měsíce se máte sobecky věnovat sama sobě, pak se Vám vydaná energie vrátí. Na podzim vypněte úplně, prospěl by Vám servis, nejlépe lázně, všude tam, kde o Vás budou pečovat. Muž, citlivý a vnímavý, se může objevit během léta a začátkem podzimu.