Online chat
Dobrý den paní Evo.Mohu očekávat zdravotní problémy, na co si dát pozor?Děkuji za odpověď, Hana 7.7.1954. (Hana)
Foto
Dobrý den, nečekejte zdr.problémy, nepříjdou. Snížená energetická frekvence je v oblasti krční páteře, kotníků. Průdušky - pozor na nachlazení, jinak ok.
KRÁSNÝ DEN MILÁ EVIČKO, CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT, ZDA SE BUDU LETOS STĚHOVAT NEBO ZŮSTANU BYDLET NA SOUČASNÉ MÍSTĚ? PŘÍPADNĚ S KÝM BUDU BYDLET? MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠI ODPOVĚĎ A PŘEJI VÁM KRÁSNÝ DEN. (DIANA)
Foto
Dobrý den, letos byste se měla stěhovat, ale je zde více příležitostí a Vy sama se budete rozhodovat. S kým budete bydlet musíte rozhodnout sama.
Narodila jsem se 13.4.1961, co nového mě čeká ve vztazích? Velmi děkuji za odpověď. (Alena)
Foto
Přijmout sama - první a nejdůležitější krok.
Seznámí se syn, 13.12.1986, se ženou se kterou bude šťastný? Děkuji (mamka)
Foto
ANO
Dobrý den, máme teď takové špatné vztahy v rodině, jsem z toho špatná.. způsobeno asi i mou vinou.. tak se chci zeptat, zda se vztahy uklidní a to hlavně mezi mnou a tchánovou partnerkou? nebudeme se muset ještě nakonec vystěhovat z domu? děkuji Vám, paní vědmo. pěkný den přeji. (Kateřina)
Foto
Dobrý den, nebojte se vše se uklidní, dá se do klidu, nastane klid a harmonie, nikam se nebudete muset stěhovat.
Dobrý den Evičko, co já a zdravíčko? děkuji.  (Katka)
Foto
Dobrý den, Katko, všechno ok, jen průdušky mají trochu problém, občasné nachlazení a pozor na močový měchýř. Jinak ok.
Dobrý večer paní Evo.Prosím na co si dát pozor po zdravotní stránce, děkuji Hana 7.7.1954. (Hanka)
Foto
Dobrý den, bederní páteř. Pozor na kosti. Jinak malinko žaludek a játra. Nevidím tady alarmující stav u ničeho.
Dobry den evi. Už skoro měsíc sebmi vleče nachlazení a bolest v krku a nemůžu se toho zbavit. Jak to se mnou vypadá. Dekuji. (Soňa )
Foto
TEd jsem Vám odepisovala.
Dobry den Evi. Už skoro měsíc trpí bolesti v krku. Jak to se mnou vypadá. Dekuji. (Soňa )
Foto
Dobrý den, Soňo, bolest v krku je následek nevyřčených slov, vět, zkrátka info, které Vás trápí. Sedněte si do vany, ze sprchy si udělejte mikrofon a vše tam řekněte. Nejen, že se Vám uleví, ale posunete se na své cestě dál.
Dobrý den paní Evo,trápí mě štítmá žlaza,padají mi vlasy,chtěla jsem se zeptat jestli se to zlepší nebo to bude horší,nar.21.4.1979,děkuji za odpověd Marie (Marie)
Foto
Dobrý den, starosti z minulých inkarnací. Ano, zlepšit se to může, ale musíte svému tělu pomoct. Pokud nezměníte postoj sama k sobě, bohužel to všechno bude pokračovat dál.
Dobry den ,pani kalivodova,prosim,mam nespecificke problemy s brichem.Nevim o co jde.Poradite? Dekuji.20.4.1948 (Milka)
Foto
Dobrý den, ano, poradím. Břicho a oblast okolo pupíku jsou strachy a stresy, které neumíme dávat pryč. Zkuste si moxou udělat očistu, nebo pokud máte orgonit, tak na solar přiložit cca na 10 minut denně a bude vše ok. Je u Vás stres a strach, zdr. nevídím příznaky.
Dobrý den, budu mít lásku a kdy? Děkuji. (Janna)
Foto
Dobrý den, až bude ten správný čas, teď máte před sebou jiné úkoly.
Dobrý den,snažím se zhubnout,ale má to opačný efekt,nar.18.7.1959 Anna (Anna)
Foto
Dobrý den, příčina je v setrvalém stavu. Zbavte se lítosti a křivd z minula a nitě se povolí a Vy budete hubnout.
Jak dopadne vztah já 54 on 50. Děkuji (Eva)
Foto
Dobře - rozhodování se.
Dobrý den. Moc Vás prosím, chtěla bych vědět jestli do mého života přijde láska. A pokud ano, jestli to bude muž kterého mám ráda, nebo někdo úplně jiný. Děkuji předem za případnou odpověď. Hezký den. (Lenka Omelková)
Foto
Dobrý den, muž - není to ten, kterého máte ráda, ale přijde a to v cca květnu nebo červnu letošního roku.
Dobrý den, ráda by jsem se zeptala na práci jak budu v tomo roce uspešná a celkově jak se mě povede nar. 5.4.1961 děkuji (zlata)
Foto
Dobrý den, práce - samá pozitiva a finanční jistota, letošní rok se Vám budou dít krásné věci.
Dobrý den. Zajímá mě, jestli bude mít dcera ještě jedno dítě. A také bych se chtěla zeptat, jestli synovi vydrží současný vztah a zda z tohoto vztahu bude mít miminko. Děkuji  (Zuzana )
Foto
Dobrý den, dcera - nevidím další dítě, syn - změna ve vztahu, dítě přijde později.
Hezký den přeji prosím vás zajímá mě Muj zdravotní stav, v září jsem se s manželem přestěhovala daleko od děti a jsem stále nachlazena a mám bolesti břicha, je možné že je to jen tím že je mi smutno po dětech? Zlepší se to? Jarmila 3.4.1959 v 11.30 ve šternberku děkuji za odpověď (Jarmila)
Foto
Dobrý den, nachlazení - tělo pláče, je mu smutno po životě předchozím, nemusí to být nutně děti jako takové. Bolesti břicha - stres, strach ze změny a dalších kroků na této cestě. Zkuste si udělat moxou nad pupíkem sama terapii a uvidíte, jak Vám to pomůže.
DOBRÝ DEN PANÍ EVIČKO.PROSÍM O ODPOVĚD DĚKUJI. NAJDU LETOC PŘÍTELE JAKÝ MĚSÍC? V LEDNU JSEM SI PODALA ŽÁDOST O ZVÝŠENÍ PŘÍSPĚVKU NA PÉČI PRO POSTIŽENÉ? SCHVÁLÍ MI TO?ZLEPŠÍ SE MI ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY? DĚKUJI PŘEJI VÁM KRÁSNÉ JAR PLNÉ LÁSKY KALČA 1.5.75 (KALČA)
Foto
Dobrý den, přítel - to je fofr, březen 2016 se potkáte, příspěvek - nevýjde :-( Tak nějak střídavě oblačno s tím zlepšením, je to jako na houpačce.
dobrý den chtěla bych se zeptat jestli moje zdraví bude letos v pořádku díky (marci)
Foto
Dobrý den, zdravotně ano, ale jsou zde kosmetické zásahy - jeden určitě - zdraví, ale to už jistě v tuto chvíli víte sama.
Je spravne moje stahovanie? 5.9.1962. (Danka K.)
Foto
Ano, ale k uvědomnění, ne k životu.
Dobrý den, mám se vrátit ke svému ex a k otci našeho Dítěte? (katy)
Foto
Dobrý den, omlouvám se, ale vychází mi NE.
Dobrý den, je něco, na co bych si měla dát obzvlášt pozor v oblasti zdraví? Děkuji za odpověd. (Petra)
Foto
Dobrý den, nepodceňovat se, ale taky nepřeceňovat. Tzn., na nákup jděte raději dvakrát a ne jednou, protože toho máte hodně a pak je to zbytečně těžké. To je samozřejmě příměr, ale Vy se všechno snažíte řešit sama a pořád jdete dál a dál a to Vás tíží. Zvolněte a více se Vám uleví.
Dobrý den paní Evo, přijde letos do mého života láska? Nějaký bezva mužský? Znám ho nebo je to někdo neznámý? (nar. 10.1.1972) (Katka)
Foto
Dobr ýden, muž přijde v červnu, znáte ho z minulé inkarnace, ale tady jste ho už určitě potkala taky.
Co nového mě čeká v osobním životě, narodila jsem se 13.4.1961 Velmi děkuji za odpověď. (Alena)
Foto
Práce - změna v ní.
Dobry večer paní Evo. Jaký pro mne bude letošní rok? Moc děkuji. (dasa)
Foto
Dobrý den, více méně beze změn.
ZDRAVÍ VERSUS LÁSKA, NEBO ZDRAVÍ = LÁSKA (Dagmarka)
Foto
Láska já jsem, cítím ,dýchám, vnímám a jsem součásti tohoto světa.
Čo ma čaká tento rok.Edita nar. 22.1.1967 (Edita)
Foto
Samé nové věci, které se k Vám do života dostávají a Vy je odmítáte, protože je to změna a Vy chcete stagnaci.
Dobrý den, paní Evičko, budu mít ještě holčičku a synovi se vyléčí problémy s očima? moc Vám děkuji za odpověď. (Jana)
Foto
Dobrý den, děti jsou naše zrcadla. Ukazují nás směr cesty, po které kráčíme. Jeho oči jsou zaslepeny díky Vašim krokům v životě, takže ano, může se jeho zrak zlepšit, ale kapky ani léky na to nepomůžou.Ano.
Krásný den Evičko, prosím Vás, budu mít někdy děti? Pokud ano, kolik, prosím? Děkuji Vám. (EMA)
Foto
Dobrý den, ano, 1.
Dobrý DEN PANÍ KALIVODOVÁ MÁM OTÁZKU VYDRŽÍ NÁŠ VZTAH S DENISEM 30.5.74 ON MĚL PŘEDE MNOU INVALIDNÍ SLEČNU MÁ JÍ POŘÁD V SRDCI ? DĚKUJI LENA 18.8.75 (LANA)
Foto
Dobrý den, čeká Vás situace, kde se budete oba dva rozhodovat, podle všeho nastane změna a to radikální. Tady mi ale nevychází nutně rozchod. Je to jako byste jemu pomohla a on najednou uvidí, co ve Vás má a postaví se k celému vztahu jinak a to je ta změna, která mi tady vychází.
Dobrý den Evi, chtěli bychom si koupit domek a přestěhovat se. Vyjde nám to a sleví na ceně? Děkuji za odpověď. (Janka)
Foto
Dobrý den, výjde, nesleví.
Dobrý den paní Kalivodová,prosím,co mne čeká v tomto roce ?Mám zdravotní problémy,přitom bych chtěla změnit hodně věcí ve svém životě.Děkuji.Klára. (Klára )
Foto
Dobrý den, rozhodování se, změna směru na životní cestě dle původních plánů, rozhodnutí. Zlatíčko, měňte věci a jde to. Zkuste meditovat, promlouvejte se svým tělem. Jde to!
Milá Evičko, budu na tom letos lépe se zdravím?Eva 27.5.1964 Díky (Eva)
Foto
Dobrý den, budete na tom cca a - podobně jako doposud. Důvod? Čeká Vás změna, která se již přiblížila do Vašeho života a Vy ji nechcete pustit dovnitř. Přijměte ji a uvidíte, že se Vám uleví po všech stránkách.
dobrý den,paní Kalivodová ,v rodině máme zátěž na nádor slinivky,Chtěla bych se zeptat,jak jsem na tom zdravotně.Děkuji (ivana)
Foto
Dobrý den, Vy máte slinivku v pořádku :-)
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli dostanu komplexních lázně o které si chci zažádat na 7.6.2016, a jaký bude můj zdravotní stav na tento rok nar.6.4.1955 děkuji Zdeňka (Zdeňka)
Foto
Dobrý den, už jsem Vám odpovídala.
Dobrý den paní Evo, jak se mně bude dařit po operaci redukci prsou, kterou podstoupím 15.3.,? Na červen mam zažadané o lázné schválí mné poj. Kompl. Láz. Lécbu.? Jaký bude tento rok pro mě po zdravotní stránce? Děkuji. 9.9.1957 Stanka. (Stanka)
Foto
Dobrý den, operace prsou ok, lázně - ano, zdr.stránka - jste hodně citlivá dušička, dávejte na sebe pozor, každý člověk Vám nechce ublížit, třeba jen tak něco řekne, ale nemyslí to směrem k Vám. To jsou věci, které Vás trápí. Nevídím tady nic jiného.
Dobry den,Ivana 16.5.1976 prosim jake zdravotni problemy se objevi? Mam problemy s nespavosti,krcni pateri,bolestmi trapezu,hlavy. Obcas deprese ze samoty,casto se stresuji.Dekuji a preji hezky den. (Ivana)
Foto
Dobrý den, proč voláte další problémy k sobě? Vše, co popisujete je následkem Vašeho života. Sebeúcta. sebehodnota - to mi zde chybí. Vaše nemoci jsou jako přehozená deka přes Vaší hlavu, ale s tím můžete něco dělat, tedy hodně dělat. Prostě tu deku shoďte a jděte bez ní.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli dostanu komplexních lázně ,o které mám za žádáno na 7.6.2016. Děkuji Zdenka nar. 6.4.1955 (Zdeňka)
Foto
Dobrý den, ano.
Dobrý den,ráda bych se zeptala, v březnu mě čeká mamograficke a gynekologicke vyšetření,mám v těchto oblastech nějaké problémy,tak jestli to bude v pořádku? Děkuji moc za odpověď.13.3.1972 (Lea)
Foto
Dobrý den, začnu odzadu - operace nebude potřeba, změny v těle jsou, ale bez vážnějších následků. Mamograf - dvě kuličky na pravé straně, které nebrání ničemu a nejsou zhoubné. Gynekologie - tady je přetížení a něco malého, nejspíš myom, ale funkčně mi to tady nevadí. Propojení cítím velké. Doporučuji se více ponořit do sebe a podívat se, jak se Vám žije, jak se cítíte. Jste utahaná, unavená a to by nemělo být v žádném věku.
Dobrý den. Jsem nar. 17.11.73. Jelikož mám vyhřezlé plotýnky krční i bederní a přeji si ještě miminko,tak bych chtěla vědět jestli by to proběhlo bez problémů . Děkuji (kateřina)
Foto
Dobrý den, ano, otěhotnět můžete, ale můžete to taky uspíšit. Vy berete svůj zdr.stav jako konečný, není tomu tak, cítím, že můžete být na tom lépe, zdravá. Doporučuji svého kolegu, který dělá zdr.masáže. Ozvěte se mi, napíšu Vám o tom více.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat jestli někdy dostanu výplaty ,které mi dluží rodina.Byla jsem u nich zaměstnaná v restauraci.Děkuji Lenka 8.3 1969  (Lenka)
Foto
Dobrý den, ano, ale postupně, ne najednou a budete se muset pořád připomínat. Je to tady jako na žvýkačce.
Zdravím,chtěla bych se zeptat jestli manžel konečně zakotví v zaměstnání ve kterém teď je a budeme na tom finančně lépe.Děkuji Jaroslav 5.10 1963 (Lenka)
Foto
Dobrý den, odejde a půjde jinak...vidím malou dobu prázdnoty.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat co mě čeká ...Moc děkuji nar.8.4.1961 (Zdenka)
Foto
Dobrý den, jste hodně schovaná a čekáte až "něco" přijde. Ano, přijde a to cca v květnu letošního roku. Čeká Vás změna v osobním životě - v pozotovním, ale Vy se budete rozmýšlet jestli ano nebo ne, myšleno přijmout tu situaci nebo ne.
Vazena pani Kalivodova. Mam dotaz na svuj milostny zivot. Co mohu ocekavat. Velice dekuji. M. (Martina 16.9. 76)
Foto
Dobrý den, řešení věcí se blíží. Ve vztahu se staly věcí, které nebyly řešeny a nyní vyplují na povrch a přihlásí se o slovo. Nevypadá to dobře.
Dobrý den, paní Evičko. Prosím, čekají mne letos nějaké změny či problémy ať už v oblasti zdravotní, pracovní nebo vztahové? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena  (Helena )
Foto
Dobrý den, zdraví - sama se rozhodnete a půjdete na operaci nebo zákrok, který nebude ze zdr.hlediska nutný. Jako kosmetický? Pracovní - krása, vše plyne jak má, beze změny. Vztah - no, je tady příchozí nový muž do Vašeho života jako dárek.
Dobrý den, paní Evičko. Chtěla bych se zeptat na hlavní příčinu mých zdravotních problémů.Budu mít děti a kdy? Děkuji za odpověď. 21.1.1982 Helena (Helena)
Foto
Dobrý den, Jste uzavřená sama v sobě, to je příčina Vašich zdravotních problémů. Zkuste na sebe nebýt tak přísná, usmějte se. Vidím Vás schovanou a smutnou. Děti přijdou, ale Vy jste na druhém schodě a chcete jít na pátý, to nejde, musíte stejně jako my všichni pěkně jeden schod po druhém. Doporučuji regresi, kraniosakrální terapii nebo se jděte s někým poradit, ať Vám někdo pomůže ukázat směr. Metod je spousta.
Drahá paní Evo, čekají mě nějaké zdravotní potíže? Zrovna se moc dobře necítím. Moc děkuji Jana (Jana)
Foto
Jani, Vy mě zkoušíte, že ano? Už píšete třetí e-mail s charakterem stejné otázky jen měníte podobu. Zdravotní potíže máte a Vy to víte. Snažte se je řešit, jděte k příčině, nacházíte se na cestě poznání a to co se děje je následek.
Dobrý den, paní Evičko, prosím o odpověď. Odstátnicuje dcera letos na vysoké škole v jarním termínu a dostane se na pokračující studium spíše do Ostravy nebo Brna ? Děkuji. (maminka Dana)
Foto
Dobrý den, obávám se, že neudělá, protože to sama odloží nebo posune termín, požádá o odklad. Obě cesty jsou otevřené Brno i Ostrava.
Můžu nemoc porazit? Prosím o radu. Budu zdravá? Děkuji 28.6.1980.  (Jana S.)
Foto
Určitě ano, ano.
Prosím jak na tom budu zdravotně, Jana 28.6.1980. Děkuji (Jana S.)
Foto
Věnujete se více jiným záležitostem než svému zdraví, to co se děje je následek.
Dobrý den,uz dlouho me trápí psychické problémy,nechuť cokoliv dělat nemám energii. Jsem uz zoufalá nevím co dělat,hlavně me trápí to zdraví,datum narození 28.12.1990 děkuji Ilona (Ilona)
Foto
Dobrý den, dušičko zbloudilá. Podle data narození jste stará duše, která je moudrá a sem na Zem si přišla zopakovat učivo, kterým neprošla napoprvé. To, co popisujete je následek, hledat musíte příčinu svého zdr. stavu cca 3 měsíce předtím než přišla. Podpora energie - doporučuji česnekové tbl, schizandru atd. Pomůžou Vám s energií a tělo se rychle zvedne a to i psychicky. Tady bych doporučila opravdu schizandru (klanopraška plod) přírodní. Zkuste vyhledat člověka, který se zabývá alternativní metodou a pusťte se do hledání příčiny. Cesta ven je, to tady vidím. Držím pěsti!
Dobry den, mam prosim dotaz. Jsem totalne vycerpana z rozvodoveho rizeni. Deleni majetku a prace, v praci jsem dala vypoved a hledam novou praci(mam na to 2mesice). Zajima me zda najdu brzy novou praci a jak dopadne soud o majetek,jestli prijdu o byt.velmi dekuji za odpoved (jana)
Foto
Dobrý den, Práce - brzy je relativní pojem a na časové ose není uveden, odpověď karet je ne. Důvod? Práci seženete hned, jak se sama začnete věnovat sobě a ne vyhovovat pořád svému okolí, pak práce přijde, to je tady tak napsáno. Soud se protahuje a protahuje, samé papíry, jednání, vidím to na delší dobu. Byt Vám zůstane. Držte se!
Zdravím vás paní Evo, syn 17.6.1998 má cca rok přítelkyni. Je to jeho životní láska a nebo co se týká dalších let čeká ho někde jiná,se kterou to třeba dopadne svatba,děti atd. (Petr)
Foto
Dobrý den, nedá se odpovědět na Vaši otázku. Váš syn je nyní ve vztahu, kde má se svou přítelkyni před sebou ještě 4 zkoušky a podle toho, zda je spolu splní nebo ne spolu zůstanou či nikoliv.
Dobrý den, p. Evo, chtěla bych se vás zeptat, jestli se mi během měsíce března zlepší chronický stav mého krku. Už od prosince mě v něm pálilo a stále ho mám zahleněný? Děkuji za odpověď. (Vlasta)
Foto
Dobrý den, Vlasto, to je na Vás, jestli je Váš zdravotní stav změní. To, co Vás trápí jsou nevyřčená slova, věty, myšlenky, které Vás trápí již od útlého věku - řekněme dětství, dospívání. Zkuste to přijmout a uvolnit, vše zmizí. Vyjměte ze svého jídelničku mléčné výrobky a podpořte uzdravení těla koupelí se solí a heřmánkem. Himalájská sůl (koupíte kdekoliv za cca 25,-Kč a heřmánek čaj cca 40,- kč v lékárně). Pusťte vše z těla ven, uleví se Vám. Pokud nic neuděláte, stav bude stejný.
Krásný den paní Evo, minule jste mi odpovídala že do 2 let by jsme se měli přestěhovat a do té doby že se u nás v blízkém okolí stane nějaká velká změna...můžete se podívat čeho se bude týkat? Děkuji já 15.3.1974 (Šárka)
Foto
Dobrý den, změna - rodina, blízká rodina, osoby se mění, posun je tady a nevyhnutelný. Není to katastrofa, je to běh života a pozmění plány. Jde to v souladu s Vaší karmickou úlohou a já do ní nesmím pro tyto info vstoupit jiank Vám ji vezmou a dají jinou, těžší, aby byla podstata zkoušky splněna.
Dobrý den paní Kalivodová,zajimá mně mé zdraví jak bude pokračovat a zda pújdu na operaci děkují s pozdravem Hanka (Hanka)
Foto
Dobrý den, no to je pěkné, moc pěkné. Vy jste byla životem vyzvaná k řešení věcí ve svém životě a pochopila jste, přijala a děláte změny. Waw...úžasné a tím, že jste pochopila podle karet k operaci nedojde. Už v tuto chvíli jste jiná. Nemoc Vám přinesla informace, které jste nejspíš nechtěla vidět a Vy jste prozřela. Tak to už jsem dlouho neviděla. Jste úžasná! Jdete k uzdravení!
Dobrý den paní Kalivodová, budu mít nějaké problémy se zdravím? Nar.6.7.1959 v 18.00 hod. A ještě bych se chtěla zeptat na manželství, jestli bude vše ok. Děkuji za odpověď. (Zdena)
Foto
Dobrý den, zdraví ok - nevídím nic ted ani do budoucna akutního. Doporučuji pročistit játra, posílit ledviny a šlachy a cévy posílit. Vše je v normálu, ale při větší námaze by to mohlo zlobit. Manželství - do roka nějaké štěstí, které k Vám přichází, radost...jinak vše ok.
Zdravím Vás,můj dotaz zní....jaká dramatická změna mně čeká v mém osobním životě. (Libuše Fenclová)
Foto
Dobrý den, pěkně napsaná otázka, která je pro mě zkouškou, zda to uvidím nebo ne. Tak dobře. Vy to vidíte jako dramatickou změnu, ale ono je to trošičku jinak. Ve Vašem těle se usídlila nemoc (víme obě jaká) a je potřeba ji začít léčit, věnovat se jí. Ano, už není zbytí, ale není to tak špatné, jak to vidíte. Zkuste se na svět podívat jinýma očima. Ráno, když vstanete výjde sluníčko a usmívá se na všechny a nic za to nechce. Vítá nový den a dělá ho krásnějším. Zkuste se i ve svém nynějším stavu podívat na věc s nadhledem, uleví se Vám samotné. Další věc, která se mi tady s tím objevuje je stěhování, které berete jako nutnost, možná ublížení, ale nemusí to tak být, info se mi zde nepotvrzují.
Dobrý den, 11.6.2016 se chceme s přítelem vzít, vydrží nám vztah? Budu mít děti? Děkuji Lucka 11.1.1982 (Lucka)
Foto
Dobrý den, potkat jste se měli, svatba je určitě správným krokem, děti přijdou.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mě čekají letos nějaké zdravotní problémy z důvodu stresu nebo nějaké jiné problémy , třeba ve vztahu? Já 23.3.1994 Děkuji (MAt)
Foto
Dobrý den, nemoci jsou následkem nepřijetí sama sebe. Vy jste jako "zašprajcnutá" (omlouvám se, nenacházím jiné slovo) ve dveřích a nemůžete jít tam ani zpět. Jdete ve šlépějích, které jsou již vyšlapané a tak moc chcete jít sama a dělat šlépěje nové, své. Nebojte se a jděte. Nic se Vám nestane, naopak se Vám uleví. Zdraví - nic tady není, žádná kalamita, úraz nebo nehoda. Vztah - zkuste být více sama sebou, jste utiskovaná svými emocemi sama v sobě.
Dobrý den paní Evo, pracuji půl roku v jedné společnosti, kde jsem spokojená. Bude to tak i nadále? Ještě se chci zeptat na svůj vztah, jestli vydrží nebo mě čeká někdo jiný? Budu mít někdy další dítě? Moc děkuji za odpověď. Z. 17.12.1982 (Z.Z.)
Foto
Dobrý den, na podzim září nebo říjen přijde jiná, mnohem lepší pracovní nabídka přes osobu, kterou v tuto chvíli neznáte, vše pracovně nebo přes práci. Vztah ok, děti - no, nebude to jedno dítě, ale hned dvojčata cca do tří let :-)
Dobrý den, udělal jsem velké dluhy, našel jsem si přes agenturu práci v Německu, ale po týdnu nás poslali domu, bude práce pokračovat? Splatím dluhy? Ještě se chci zeptat, jestli moji rodiče přijdou o svůj dům a bývalá manželka, jestli přijde o dům nebo nějaký majetek? Chci požádat o insolvenci, je to dobrý krok? Vyjde to? Děkuji. Petr 16.4.1981 (Petr)
Foto
Dobrý den, práce nebude pokračovat, dluhy splatíte, ale jinak, než jste původně myslel, čas bude o něco delší než původně plánovaný. Rodiče - budou v ohrožení, ale jsou tady papíry, jednání, lidi mi tady běhají sem a tam, rodiče nakonec o majetek nepříjdou, ale nebude to úplně jednoduché,ex manželku to nějak míjí,insolvence je správný krok. Držím pěsti!
Dobrý den, Evi, chtěla bych se zeptat na lásku, zda ji mohu třeba již tento rok čekat. A pak jestli v práci docílím změny pozice, která mi v náznaku byla nabídnuta, že se mnou počítají,ale nic se neděje. Mělo by být i lépe ohodnoceno. No a kdybyste mohla - mamča pořád bere prášky na nervy a po stránce zad a psychiky jí není moc dobře. Nechce se jí samotné chodit venku, do práce, z práce, k doktorům...Cítí se nejistá. Všude se nechává vozit. Chvilku se to zlepšilo, ale prášky jí nevyhovovaly, byly dány jiné a její obtíže se vrací. Moc děkuji a přeji hezký den,Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, láska - přijde v druhé polovině roku po Vaší změně, pochopení. Jste v zajetých kolejích a "něco" nevidíte, muži Vás nyní míjí. Tato situace k řešení se týká pouze Vás a Vašeho rozhodnutí. Nabídnuta práce - ano, měla by vyjít, ale je to zde spojeno s opět s podmínkou a tady se mi objevuje nějaký přesun, čekací doba. Jako byste měla počkat než odejde paní na mateřskou nebo do důchodu. Práce výjde. Maminka - strach, sebepodceňování, ústupky v životních situacích. Tady je to už hodně hluboko. Určitě jde mamince pomoct, ale tady a přes písmenka.