Online chat
cccccccccccccccccccccccccc (cccccccccccccccc)
Foto
Tímto se s vámi loučím, pokud se ještě budete chtít na cokoliv zeptat, tak zase příště, jinak sledujte mé denní horoskopy na Blesk.cz - Astro, každým dnem se konstelace mění, takže kdo je dnes úspěšný, může zítra potřebovat pomoc a naopak a od toho tady jsme, abychom si pomáhali, i když někdy "jen" radou nebo povzbuzením. Takže ještě jednou zdravím a najdete mě buď tady nebo na argoni.com, dotazů je hodně, takže se občas musí dlouho čekat. Raven
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,naše firma je v insolvenci,( jedná se o síť prodejen)tak jak to dopadne?.Zachrání nás nebo to skončí? V případě neúspěchu najdu brzy novou práci? Děkuji moc 13.3.1972 (Lea)
Foto
Tohle se podobá brzkému konci, je možné, že to někdo koupí a použije pro sebe, než že by své peníze investoval do krachující firmy.
Dobrý den .Jsem nar.17.11.73.Jsem jen na brigádě ,ale ze zdravotních důvodů není pro mě vhodná. Najdu v brzké době jinou nebo stálou práci a kdy? Děkuji (kateřina)
Foto
To vypadá tak na září, to té doby to budete muset vydržet.
Dobrý den, Ravene, chtěla jsem Vás moc poprosit...změnila jsem své zaměstnání a nejsem si jistá, zda jsem neudělala chybu, že jsem učinila tak razantní krok a zda tedy ve své nové profesi uspěji, tak jak jsem si prvotně naplánovala ;) Velice moc děkuji za Vaše ujištění a přeji mnoho krásných dní (Zuzana)
Foto
Zvyknete si a nakonec budete ráda, že jste práci změnila.
Dobrý den. Jsem v nové práci druhý týden. U předchozího zaměstnavatele jsem dala po jednom týdnu výpověď. Ráda bych se zeptala, zda se mi bude v současné práci dařit, zůstanu zde a zda bude možnost nějakého dalšího vzdělávání a případně postup na lepší pracovní pozici. Narodila jsem se 17.3.1966. Děkuji Jarmila (Jarmila)
Foto
Tady to vypadá lépe a radostněji i s tím případným dalším vzděláváním.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak to bude se mnou po zdravotní a finanční stránce,moc mi na Vaší odpovědi záleží,nar.18.7.1959,děkuji za odpověd Jana (Jana)
Foto
Do budoucnosti moc velkých změn nevidím, po zdravotní stránce se občas budete cítit unaveně, ale na žádné velké zdravotní potíže to nevypadá, a finančně? Prostě to utáhnete, což je pořád lepší než si utahovat opasek.
Dobry den, chci se zeptat, jak se bude vyvijet muj vztah s novym muzem a jestli se mi podari najit si novy byt (eva)
Foto
Vztah vypadá zajímavě a nový byt také najdete, tady nejsou žádné překážky.
Dobrý den, pane Argoni, chtěla bych vás požádat- v práci jsem spokojená, ale mám pocit jestli bych neměla něco vylepšit, změnit - víc na sobě pracovat.Ale nevím kde,můžete mi poradit -na co se třeba zaměřit a trochu se posunout vpřed.Moc vám děkuji za odpověď. Marcela,20.1.1963 (Marcela)
Foto
Zkuste podnikat v něčem, co vás baví, to je asi ta nejlepší práce na sobě, která existuje.
Dobrý den, chtěla bych odkoupit nebytové prostory ve kterých podnikám ve službách už 13 let . Prodá mi je bytové družstvo? Děkuji moc. (Magda )
Foto
Vypadá to dobře, prodá.
Ravene, mam problemy se stitnou zlazou a lekarka nedoporucuje tehotenstvi. kdy dle Vas tak otehotnim? beru to jako znameni,ze se mam venovat praci-podnikani-myslite,ze je to tak? (katka)
Foto
To si domluvíte a s velkou pravděpodobností to půjde.
drahy pane Ravene,pohadaly jsme se s nejlepsi kamaradkou s kterou jsem se kamaradila cely zivot..lhala mi v necem delsi dobu a celkove uz kazda je v zivote nekde jinde..vcelku mi ublizila.zajimalo by me,zda se nekdy v budoucnu ozve?zda si to proste uvedomi..dekuji (katerina)
Foto
Berte to jako definitivní konec.
Dobrý den. Poprosím o radu, či sa mám pokúsit o zmenu zamestnania, žijem v írsku, chodím upratovat domy, už to velmi nevládzem aj psychicky ma to ubíja, ale kedže neviem dobre reč, vela iných možností nemám a je to dobre platené. Čo by ste mi poradil ? Narodila som sa 13.10.1955. Za odpoveď velmi pekne dakujem a želám príjemný den ! Olina (Olga)
Foto
Ještě to vydržte, nechte změnu až na konec tohoto roku, ten přinese celou řadu zajímavých změn, tak se jen připojíte.
Dobrý den. Chtěla bych vědět, jakou dobu se zvládnu ještě starat o nemocnou tchýni a jestli potom najdu práci. Děkuji za odpověď.Miroslava 29.9.1971 (Miroslava)
Foto
Ještě nějakou dobu to zvládnete, ale nezvládnete starat se o nemocnou tchýni a ještě chodit do práce. Měla by nastoupit nějaká služba nebo LDN nebo pečovatelská služba.
Dobrý den, pane Argoni, zajímá mne muž narozený 10.3.1967. Co ke mně cítí, má to budoucnost mezi námi? Děkuji za odpověď. Katka-21.9.1967 (Katka)
Foto
Pozor, nehodí se k vám, dal by se brát spíše jako známý nebo kamarád.
Dobry den, chtela bych se zeptat na dceru, zda bude mit uz brzy deti, prip. kolik? Dekuji (Dana)
Foto
Bude mít dvě děti, první se narodí v roce 2017.
Dobrý den Ravene, ráda bych se zeptala zda v kartách vidíte změnu v mém zaměstnání. Změním profesi a místo působení v zaměstnání? Bude mé rozhodnutí dobré? Děkuji (nar.10.1.1972) (Katka)
Foto
Změníte všechno, i bydliště a barvu vlasů.
Dobrý den, s manželem jsme 35 let, mám ho stále ráda, ale nevím jestli i on mě. Děkuji za odpověď. (Zdena)
Foto
Je to v pohodě.
Dobrý den pane Argoni,je mi 53let a poslala jsem životopis do hotelu.To místo je stále volné a tak bych ráda věděla,jestli to místo dostanu a nebo jestli si mám životopis poslat do jiného hotelu?Budu vám velice vděčná za radu.Děkuji Dana (Zuzanka)
Foto
Ještě počkejte, mělo by to vyjít.
dobry den jsem zde poprve a moc bych si přala zda mi date odpověd ohledne zaměstananí.Jsem ve firmě pro automobilovy prumasl 2roky.ted se stalo to že nam nevyplatili mzdy.někteři jsou na 60procentech a par nas zatím pracuje.nikdo s vedení nam nepodava žadne informace lepe řečeno s nami nekomunikují.Firma je v insolvenci a menegment shaní investory.Mocinky prosím o odpověd zda ještě na něco čekat ohledně mezd a nebo to ukončit okamžitou vypovědí z duvodu nevyplaceni mezd.pavlina 2.12.1970 Děkuji za odpověd Paja  (Pavlína)
Foto
V autoškole jsme se učili, že se nemá z auta vystupovat za jízdy, stejně tak je škoda opouštět firmu, která ještě běží, tady to tak nějak cítím, že firma už stojí, není důvod, proč nevystoupit a nepopojít kousek pěšky, jak to tak vypadá, najde se brzy jiná firma, která bude ještě v běhu.
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mi práce ještě vydrží nějaký čas. děkuji za odpověď 29.9,1955 (Ala)
Foto
Vydrží. Tak dlouho, jak budete potřebovat.
Dobrý den Ravene, chtěla jsem se zeptat, příští víkend mám jet s dětmi na výlet do Prahy a nějak z toho výletu nemám dobrý pocit... Proběhne vše bez problémů a vrátíme se v pořádku domů? Děkuji moc za případnou odpověď a přeji hezké dny PS: Narodila jsem se 22.12.1978 v 6 ráno (Helena)
Foto
Nic špatného ani osudového se nestane, můžete klidně jet. To, že jste opatrná je chvalitebné, ale je zbytečné, abyste se něčeho bála, žádný terorista na vás nevyskočí, ani tenorista vám znenadání do ucha písničku nezazpívá. Budete dávat na děcka normálně pozor a všechno dopadne dobře.
Dobrý den pane Ravene, před časem jste mi odpověděl na můj dotaz ohledně lásky. Jak se zdá, začíná se tato neblahá prognóza naplňovat. Mám pocit, že se mi hroutí svět. Jak se bude dál ubírat můj život, láska... Je nějaké světýlko v tunelu ? Já je zatím nevidím.(nar.5.5.1963). Děkuji za odpoveď (Ludmila)
Foto
Samozřejmě to, co nyní vnímáte jako "zhoršení" osudu, je jenom přechodná fáze přirozeného vývoje, všechno bude zase lepší a světlejší během konce června a v červenci. Cokoliv, co budete potřebovat dořešit, se v tuto dobu dořeší.
PĚKNÝ DEN RAVENE, PROSÍM VÁS, KDY SE MI PODAŘÍ NAJÍT PRÁCI? DĚKUJI. (LOLA)
Foto
Do tří měsíců, je to doba, já vím, ale rychleji to nějak nepůjde.
Ravene krásný den, předem velice děkuji, že jste se věnoval mé otázce a děkuji za odpověd. Už rok a něco nemohu zapomenout na jednoho muže 23.5.1979 a stále ho mám velice ráda, bohužel naše cesty se rozdělili a on je ted s někým jiným.. Velice bych chtěla vědět, zda se naše cesty ještě spojí a dostaneme šanci na vztah a něco spolu ještě prožijeme. Děkuji Lenka 20.1.1980 v 17 hod  (Lenča )
Foto
To, že se vaše cesty rozdělily berte spíše jako znamení osudu, že i když nemůžete zapomenout, tak tento muž bude s někým jiným. Pokud se mají vaše cesty ještě spojit, tak k tomu může dojít až v květnu příštího roku, je otázka, jestli chcete tak dlouho čekat, myslím si, že i když ano, tak si můžete čekání zpříjemnit jiným vztahem, který není nerealizovatelný.
Dobrý den p.Argoni,jsem nadšena pokaždé,když zde jste,i když se na mne nedostane,mám období,kdy mne tíží např.jestli se můj syn dostane na učiliště,jestli můj mladší přítel nelže,když mi vyznává velké city,jestli vydržím v práci,viděl by jste odpověd na ňěco z toho?24.11.69 moc děkuji (Irca)
Foto
Všechno to vypadá dobře, syn se dostane na učiliště a potom najde práci v oboru a všechno bude OK, přítel rozhodně nelže, myslí vše smrtelně vážně, v práci vydržíte, spíše to vypadá, že v podstatě teď delší dobu není co řešit.
Pěkný den,nechystám se změnit práci, ale potřebují novou získat.Mám šanci na dobré placenou pozici a v jakém časovém horizontu? 18.9.1965, ve 22,30h.Dekuji velmi.Betty (Betty)
Foto
Do dvou měsíců by se to mělo podařit.
Dobry den, chtěla bych se prosim zeptat na to zda se v pristim roce prestehuji k priteli? Dekuji za odpověď.  (Petra)
Foto
Nevím, nevím, vidím tady nějaké překážky, které se objeví na přelomu roku 16 a 17.
Dobrý den,mohu zacit spolupracovat u spolecnosti Amway? Jak to vidite do budoucna z praci? Momentalne nevim kudy kam. Dekuji :)  (Vendula Kašparová)
Foto
Pokud chcete přijít na mizinu, tak chutě do toho, jinak to vypadá, že si najdete práci spíše jako výpomoc nebo brigádu, později, v druhé polovině roku se náhodou dostanete k docela slušné i slušně placené práci, která vás bude bavit.
Dobrý den pane Argoni. Najdu brzy práci? Děkuji za odpověď a radu, kde bych měl hledat.7.12.1983.Martin  (Martin)
Foto
Kde hledat? Tady to vypadá tak, že všude, do budoucnosti bych viděl dvě pracovní zaměření, jednu práci normální pro firmu, od- do- a další činnost jakoby na volné noze, něco jako hobby, které ale přináší peníze.
Dobrý den, mám dotaz ohledně práce, zda mám dát výpověď a jít ke konkurenci. Jitka,24.3.1974,0:15,Plzeň.¨ Děkuji za odpověď (Jitka Pohlodková)
Foto
Ještě zůstaňte, přijde ještě jedna příležitost, která bude lepší.
zdravím,bude se u mě něco měnit,anebo zůstává vše při starém?Eva,děkuji za odpověd 30.12.1964 (eva)
Foto
Při starém. Moc změn tady vidět není, ale zase na druhou stranu se to nejeví jako nějaká zvláštní katastrofa.
Dobrý den. Pevně doufám, že mi na dotaz odpovíte. Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Od dubna jsem bez práce a nevím, co dál. Chci se vás touto cestou zeptat, jestli se v blízké době dostanu k práci, která mě bude vnitřně bavit a naplňovat a ve které budu šťastná. Děkuji za odpověď. (Denisa)
Foto
Deniso, je to složité, ono to vypadá tak, že budete muset nejdříve vzít něco, s čím tak úplně spokojená nebudete, ale díky tomu se dostanete k tomu, co bychom jako dobrou práci označit mohli. Takže jdete cestou k pocitu seberealizace, ale cesta je klikatá a není moc vidět daleko dopředu.
Dobrý den, Ravene, zkouším ještě jeden dotaz, protože vím, že mate až nadpřirozené schopnosti. Změním letos zaměstnání a budu konečně v zaměstnání spokojená? Děkuji. Datum narození 30.08.1976, Praha. (Veronika H.)
Foto
To souhlasí, s těmi schopnostmi, nicméně při změně vašeho zaměstnání bude hrát svou roli čas, takže nevím, nevím, jestli to skutečně bude letos, spíše bych to viděl až na příští rok. Změníte-li rychle, nebudete spokojená.
Dobrý den, vážený Ravene, chci se zeptat, jestli mi pojišťovna schválí druhý cyklus ivf nebo budu jako samoplátce? Povede se potomek touto cestou? Děkuji za Váš čas. Datum narození 30.08.1976. Praha.  (Veronika H.)
Foto
Hm, tak to vypadá, že pojišťovna druhý cyklus schválí a potomek pořád jakoby vykukoval z blízké budoucnosti.
Dobrý den, moc prosím dodělám letos školu a najdu si práci, tady v ČR nebo v zahraničí??? Děkuji za vás čas ! Dominik 15.2.1995  (Dominik)
Foto
Školu doděláte a práci si najdete tady i v zahraničí, můžete pracovat pro firmu, která má zahraniční zastoupení.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svého manžela (18/10/1975) jestli změní práci nebo bude spokojený dál tak, jak to má teď - podniká a v práci tráví mnoho času. A také mě zajímá jak to budu mít v práci já (18/8/1976) zatím jsem v ní spokojená, tak jestli to tak i zůstane dál. A pokud byste mi mohl odpovědět i na otázku z jiného soudku - jak to budeme mít s manželem dál v našem vztahu, jestli spolu zůstaneme, nebo nás čeká nějaká změna? Děkuji za odpověď, přeji hezký den. (Jana)
Foto
U vás se objevuje princip stability. Váš manžel si nechá své podnikání, vy budete v práci, kterou máte a s nejvyšší pravděpodobností i zůstanete spolu. Pokud bude nějaká vztahová změna, tak se ten, kterého se to bude týkat, vynasnaží, aby se to druhý nedozvěděl. Taková manželství jsou poměrně hodně pevná.
Dobrý den pane Ravene,prosím,budete tak laskav a podíváte se do karet,kdy už konečně bude můj syn šťastný v osobním i pracovním životě? Děkuji moc za odpověď. (mamča)
Foto
Půjde to pomalu, ale půjde. Počítejte, že to bude trvat ještě tak rok, do začátku roku 2017.
Dobrý den, snažím se dosáhnout na vysněnou pracovní pozici, ale stále jen přešlapuji na místě a i když se snažím, nemohu se hnout z místa. Tím se dostávám do stále větších finančních potíží a s tím souvisejících depresí. Nic mi nevychází, nedaří se mi a to již několik měsíců. Poraďte mi jak mám nastartovat změnu, co pro to mám udělat, nebo co dělám špatně. Jak mám dosáhnout svého cíle? Je můj cíl vůbec reálný, nebo jsou to jen vzdušné zámky a nemám se tím dále zabývat? Děkuji, Lenka, nar. 9.8.1966 (LenkaN)
Foto
Mně se tady objevují cíle, které by se daly charakterizovat jako skutečně vysoké. Změna se těžko startuje, když chcete něco, co je v praxi téměř neuskutečnitelné. To byste se také mohla upracovat k smrti a zůstanete na poloviční cestě.
Ahoj Ravene, zaměstnavatel má poslední dobou ekonomické potíže. Přišel o hodně zajímavé pilířové projekty. Jak se to bude vyvíjet dál? Směrem ke mě... Mám ještě vyčkat a zůstat? Bylo mi naznačeno, že se mnou počítají do jednoho oddělení v rámci reorganizace firmy, ale nic se neděje, vše jakoby utichlo. Pomýšlela jsem si totiž na finanční polepšení. Jsem tu 10let a bez jakéhokoli ocenění. Děkuji, Jana 2.5.84, nar. cca kolem 22.hodiny (Jana)
Foto
Tady to vypadá na delší dobu, kdy se toho moc dít nebude. Asi by bylo nejlepší nenápadně se poohlížet po něčem jiném. Máte hezký horoskop, čtyři hezké trigony, i když na druhou stranu, trigon je dobré znamení, dobrá konstelace, ale zrovna čtyřka je číslo smrti a velké změny. Slunce a Venuši máte v Býku, Merkur na konci Berana. Podle toho bych řekl, že tento rok vás v této firmě žádné zvláštní terno nečeká, to by muselo být už teď, během týdne, maximálně dvou, jinými slovy, teď zrovna máte nejlepší konstelace na práci, jaké můžete tento rok mít.
Vážený pane Argoni, v své stávající práci začínám být výrazně nespokojena a začínám se ohlížet po jiné práci. Podaří se mi ji najít? Kdy? Půjde o práci na podobné pozici jako dnes? Děkuji Vám za odpověď. Bára, nar. 15.6.1986  (Barbora)
Foto
Podaří se všechno, ale počítejte s tím, že to bude docela dlouho trvat, možná i rok.
Dobrý den osm let dělám s kolegou který se dost změnil s hraje si na to co není tak zvaný sám zvolený vedoucí .Tak asi nastala doba změnit pracoviště pod heslem moudřejší ustoupí .Dělám správně .Já to tak cítím Děkuji Ladisslav (LADISAV)
Foto
Určitě děláte dobře, někdy by bylo lepší říkat místo "moudřejní ustoupí" "moudřejší nepředvádí a nezveřejňuje svou taktiku".
Pracujem ako opatrovateľka v Rakusku. Finančne je to dosť slabé, plarim vysoké odvody. Pokúšam sa vrátiť do svojej pôvodnej profesie doma na Slovenskú. Chcem sa opýtať či sa mi to podarí a ak nie či mám vymeniť pracovnú agentúru aby som bola na tomto finančne lepšie. Dakujem  (Alena. 25.1.1959)
Foto
Změna agentury vypadá dobře, stejně jako návrat na Slovensko. Nemusíte pospíchat, když to bude do konce tohoto roku, bude to OK.
Dobrý večer, pane Ravene, ve své práci jsem spokojená, jak na pozici, kterou vykonávám, tak i s finančním ohodnocením. Přesto se stalo to, že na vedení společnosti přišel anonym, kde někdo nehezky pomlouvá pár mých kolegů, ale nejvíce jsem v tomto dopise očerněna já. Pracovně ale hlavně osobně. Velmi sprostě a hlavně nenávistně.Ředitel mi řekl, abych se tím netrápila,že to je prostě ubožák.Ptám se, zda útoky budou pokračovat a zda se přijde na to, kdo to psal?Muž či žena a hlavně proč?Jsem Eva, nar.6.7.1964.Děkuji za případnou odpověď. (Eva)
Foto
Za vším dlužno hledat ženu, to samozřejmě neplatí obecně, ale v tomto případě by se asi dala vystopovat spíše ženská snaha zřečit klidné firemní vody. Vystopovat se to samozřejmě dá, ale je to na delší vyprávění a nebylo by přínosné, kdyby si to četla dotyčná osoba, šachista své tahy také nevysvětluje publiku.
Dobrý den Ravene,vůbec nevím jak dál pracovně.Byla jsem 10 let v zahraničí,nyní pracuji ve firmě a používám jazyk země kde jsem žila,Ale mám jen poloviční uvazek a dobu určitou--jako všichni ve firmě. Chtěla bych vědět zda mám šanci na uvazek celý a a zvýšení platu nebo zda mám hledat něco jiného. Nerada měním zaměstnání,práce mě baví,ale chci mít aspon trošku jistotu a stabilitu. Jsem sama se synem.Romana 6.1.74 ráno v 8.30.Děkuji a přeji Vám krásné jarní dny (Romana)
Foto
A jejda, tady to do budoucnosti nevypadá moc růžově. I když práci nerada měníte, chtělo by to pomalu se poohlédnout po nějaké jiné pracovní možnosti.
Krásný den, Ravene, co mě čeká tento rok ? Najdu práci a lásku ? :) Děkuji moc , I. (Ilka)
Foto
Určitě, všechno vypadá na druhou polovinu tohoto roku. Práce a potom vztah a láska.
Vážený Ravene, mám změnit současnou práci? Nar. 9.9. 1969 (Milena)
Foto
Ještě ne, lepší příležitost bude v září tohoto roku 2016.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na svou vnučku Kateřinu nar. 31.1.1994 zdali řádně letos ukončí studium na vysoké škole v řádném termínu zvládne bakalářskou práci a státnici. Děkuji Ještě bych se chtěla zeptat na mé zdraví nar. 2.6.1947 (Marcela)
Foto
Vnučka všechno zvládne a co se týká zdraví, bohužel je to zase ten nešťastný pasivní pohybový aparát, klouby, páteř, jinak by mělo být všechno v pořádku. Relativním.
dobry den som nar.10.6.1977, chcela by som vediet, ci ku mne citi lasku denis nar. 30.10.1997. dakujem (marika)
Foto
Hm, moc ne, nějak to není vidět.
Drahý Ravene, narodila jsem se 13.4.1961, co nového mě čeká v osobním životě, ve vztazích? Potkám ve svém životě ještě muže se kterým budu šťastná? Jsem sice vdaná, ale žijeme vedle sebe, dlouho, ne spolu... je to velmi tíživé a neradostné. Dokonce již začínám mít zdravotní problémy. Ravene, moc ti děkuji za odpovědi, za to že lidem pomáháš a přeji jen to nejlepší. (Fija)
Foto
V osobním životě tě čeká změna, je to řečeno celkem jednoduše, ale asi to bude přece jenom dost dlouhý proces, možná rok, možná rok a půl - nejdříve se musíš postarat o finanční nezávislost, abys mohla odejít, potom odejdeš, najdeš si vlastní bydlení a budeš mít práci a příjem, který tě udrží nad pomyslnou hladinou. To všechno je zatím ještě proveditelné, i když to samozřejmě záleží na tvém vlastním rozhodnutí. Třináctého dubna, to je mystické datum - znamená, že jakmila se pustíš do změn, tak hned přijdou další včetně i toho, že potkáš chlapa, který ti bude pomáhat. A bude i sympatický a spolehlivý, takových je dnes už málo. V horoskopu máš v Beranu Slunce, Venuši, Merkur a Měsíc - to je energie atomového reaktoru, jen se nesmíš bát ji použít.
Zdravím a prosím o radu mám -li změnit práci (stále o tom přemýšlím,mám dost nápadů,ale potřeboval bych "postrčit" a naznačit směr snažení ).Děkuji a přeji hezký den Pavel 8.3.77 v 15.10 (Pavel)
Foto
Jak to tak vypadá, tak některý z nápadů, které máte, se v pozdější době uplatní i jako možnost finančního přínosu, ale zatím to ještě nechte, jak to je, takže práci ještě neměňte a pokud budete mít snahu a touhu trochu podnikat nebo pracovat jako osoba samostatně výdělečně činná, tak to nechte až na konec tohoto roku. Potom to zkusíte načasovat tak, že byste oficiálně začínal od ledna 2017 a to by podle všeho už šlo.
Dobrý den, chtěla bych vědět zda mám uzavřít pracovní poměr na místo, které teď mám na dohodu. Zajímá mě jestli je pro mě vhodné, zda to profesně zvládnu nebo jestli mě, případně kdy, čeká něco vhodnějšího. Děkuji moc za odpověď 28.6.1980. Jana (JanaS)
Foto
Vše nasvědčuje tomu, že by to bylo výhodné a pro vás i lepší.
Milý Ravene, nedávno jsi mi zjišťoval datum vhodný pro svatbu, nyní mě čeká mateřská a rodičovská "dovolená". Ráda bych se zeptala zda porodím přirozeně a v předpokládaném termínu (21.5.), jestli já i miminko budeme v pořádku a jak příjme starší sestřička svého sourozence - pohlaví jsme si říci nenechali. Děkuji za ochotu. Kozorožka, 37 let (Kozorožka)
Foto
Všechno bude v pořádku a půjde to přirozenou cestou, možná to bude už 20.5., dost indicií tomu napovídá, ale ani ze zdravotního hlediska ani z jiného nic nehrozí. No a jak přijme sestřička sourozence - budete jí to muset nějakou dobu vysvětlovat, ale když jí dáte najevo, že se nejedná o žádnou soutěž "KDO Z KOHO" ani "Chyť jak můžeš", tak to přijme v pohodě.
DOBRÝ DEN SNAD BUDU MÍT ŠTĚSTÍ.CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT CO MĚ ČEKÁ PO NAROZENINÁCH ZMĚNY? STĚHOVÁNÍ PŘÍTEL? CHTĚLA BYCH VÁM PODĚKOVAT TA TO ŽE JSTE VYLOŽIL NA PŘÍSPĚVEK TAK TO SCHVÁLI MOCCC DĚKUJI.A BUDU BYDLET V JABLONCI NEBO JINDE.A PARTER BUDE PRACOVITÝ A KDY SE SEZNÁMÍME JAKÝ MĚSÍC? PROSÍM MOCC O ODPOVĚD DĚKUJI MŮJ OBDIVOVATELI.KLÁRKA 1.5.75 (KLÁRKA)
Foto
Otázky v podstatě souvisí jedna s druhou - takže budete bydlet v Jablonci, koncem června se seznámíte se zajímavých chlapíkem, se kterým se později, cca tak v září domluvíte na společném bydlení, přestěhujete se, on bude pracovat, občas i dojíždět za prací a vy mu budete pomáhat s udržováním domácnosti, později si také najdete práci, důležitý tady bude samozřejmě výdělek, ale bude.
Dobry den prosim hledam novou praci a zatim se mi nedari najit v oboru kterem bych chtela..tak se uz i divam po pracich s nizsi kvalifikaci a taky nic..kdy ji najdu? Predstava pracaku dyl jak mesic me desi jsem sama s 2detma.predem dekuji za odpoved 22.2.1978 (jana)
Foto
V horoskopu máte tři trigony a to i mezi Merkurem (práce, zisk, komunikace) a Jupiterem (štěstí), hned vedle Jupiteru v Blížencích máte Černou Lunu na začátku Raka, to znamená, že to nemusí být vyloženě bezbřehé štěstí, která vás potká, ale že se na vás může princip štěstí alespoň ušklíbnout, takže, popadněte jakoukoliv práci, i když to bude práce s nižší kvalifikací, ono se to všechno (díky tomu ušklíbnutí) začne vyrovnávat.
Dobry den, chteli bychom miminko. Podari se nam to uz tento rok? Dekuji (Dana)
Foto
No se podívám do karet - a je tady Královna Pohárů, takže tento rok bude těhotenství a příští rok je na světě.
Prémiová otázka
Foto
24.8.50 - je tady vidět snaha pomáhat druhým, snaha přizpůsobit se partnerovi a současně i vývoj tušení, že to takhle dlouho nepůjde. Další vývoj vidím spíše jako zmatek v systému, eventuálně i nemožnost se domluvit s nejbližšími lidmi. Podle horoskopu tady nejsou žádná negativní nebo nebezpečná znamení, ale spíše jen období, které by se dalo označit jako krize v mezilidských vztazích - která přejde ke konci tohoto roku, potom bude dlouho klid a mír. Pro 10.4.86 - tady je vidět schopnost spolupracovat, ale současně i trochu lítost, že je těžké budovat svou vlastní kariéru. Kolem těchto dvou témat se budou točit veškeré rozmluvy a komunikace. Krize tady ale nevidím žádné nebo alespoň žádné nepřekonatelné. Další vývoj bude spočívat spíše jen v získávání dalších zkušeností a informací.
Prémiová otázka
Foto
Jak to tak vypadá, budete chtít nastoupit jako šéf ochranky do Shaolinu. Já bych to nedělal. Čistě podle horoskopu máte Slunce na přelomu Váhy/Štír, to znamená, že přijdou nějaké potíže na začátku června, dále máte Merkur-Neptun ve Štíru, opět to koresponduje s varováním, že v oblasti práce může nastat citelné zhoršení a také i to, že práce, kterou začnete vykonávat nebude splňovat všechna vaše očekávání. Může to být skok do skleněné vaty, která zdálky vypadla jako obyčejná. Já sám mám dost velký smysl pro dobrodružství, ale tady bych volil jistotu státní služby, minimálně ještě do poloviny příštího roku. Konečné rozhodnutí je samozřejmě na vás, jenom smysluplně cituji a do lidštiny překládám informace, skrývající se ve vašem horoskopu.
Prémiová otázka
Foto
Manžel je podle svého nativního horoskopu silvestrovský typ, rád se baví a když chce, tak dovede být milý a okouzlující, bohužel je také více přelétavý než je pro stabilní manželství zdrávo. To, že má milenku není tedy vaše vina, spíše to vypadá, že to všechno začala ona, ani bych se nedivil, kdyby se jednalo o rozvernou pracovní kolegyni a nepřekvapilo by mě, kdyby měla partnera, který nic netuší a se kterým se chce rozejít. Váš manžel má ve svém horoskopu Černou Lunu ve Vahách, která je prakticky v zákrytu s tranzitní Černou Lunou a to nikdy nevěští nic dobrého, dá se tedy předpokládat, že naděje na jeho návrat je poměrně vysoká. Milenka na tom z astrologického hlediska také není nijak zvlášť dobře, má Černou Lunu na konci Střelce, kde nyní dlouhodobě operuje vzteklý Saturn a nativní Saturn má ve Vahách, kde působí tranzitní Černá Luna. To je taky situace spíše horší, která se ale bude zlepšovat v průběhu června, dá se tedy předpokládat, že tento vztah ještě pár měsíců potrvá, ale celkově to na mě působí dojmem, že se na romantické rovině sešli dva lidé, kteří každý sám za sebe řeší něco jako strach z budoucnosti a příležitost je svedla dohromady. Nejlepší by bylo, pokud na to máte nervy, nechat to být, čas pracuje pro vás, možná by se dalo využít toho, jestli má váš pan manžel černé svědomí, že by mohl více nakupovat a pomáhat v domácnosti. Prostě toho můžete nějak využít pro sebe, ale to je asi tak všechno, co se v takové sitauci dá dělat.
Prémiová otázka
Foto
Podle astrologických konstelací není na co čekat, ono to spíše vypadá, že pohovory, které jste absolvovala a jejich výsledky byly spíše dílem náhody a toho, jak se kdo vyspal, než skutečným oceněním vašich schopností a pracovních možností. Bude tomu tak i tentokrát a jak to tak vypadá, tak rozhodne, jestli bude mít hlavní rozhodující slovo muž nebo žena. Kdyby to byla žena, tak máte větší šance, jinak bohužel, kvadratura mezi tranzitním Marsem a nativní Venuší napovídá spíše tomu, že pokud bude mít rozhodující slovo muž, tak mu do oka příliš nepadnete. Možná by to chtělo zaměřit se na jinou oblast práce než o jakou se v současné době snažíte. Dobré konstelace jsou na obchod, zdravotní služby, hotely, restaurace, horší konstelace jsou na kulturu obecně a ekonomiku ve formě bankovnictví. I když na to třeba máte školu a vzdělání a praxi. Osud se splétá z náhod.