Online chat
Dobrý den. Neustále se potýkám se zdravotními problémy. Přinese mi blížící se období už konečně klid? 27.4.1966. Děkuji moc za odpověd. (Mona)
Foto
Dobrý den, ano, již delší dobu máte ne příliš příznivé a lehké období, ale to skončí a od října 2016 začánáte jako znovuzrozená.
Dobrý den paní Lenko, chtěla bych se zeptat, zda v brzké době otěhotním 27.4.1976 v 10:30 hod. a zda všechno dobře dopadne. Předem Vám velice děkuji. Salma  (Salma)
Foto
Dobrý den, Vaše tělo je na těhotenství připraveno, na jaře Vám vše bude pomáhat k tomuto uskutečnění a dobrému vývoji.
Prémiová otázka
Foto
Milá Danielo, máte to pěkně zamotané. Nicméně nebýt této sitauce, nikam byste se neposunula. Od loňského roku přichází čas na uvědomění sebe sama, na své schopnosti a možnosti. Kdybyste byla v původním zaběhnutém životě, neměla byste důvod něco a hlavně sebe měnit. Manžel si tím zkomplikoval život, o což mu samozřejmě nešlo, zatím mu to ani plně nedochází, to zjistí až příští rok. Pak bude zvažovat, kde mu bylo líp a jednodušeji. Pro Vás je to opravdu jen pomůcka k nakopnutí do nových sfér, neřešte ani ji ani jeho.
Krásný den paní Lenko,chtěla bych vás požádat zda v bližší době najdu práci? Děkuji a přeji hezký víkend 17.9.1990 v Praze asi 23:15hod (TEREZ)
Foto
Dobrý den, pravděpodobný je podzim, říjen.
Dobrý den , chtěla by jsem se Vás zeptat jestli se ještě někdy osobně potkáme s mojí bývalou láskou , kdy jsme každý na jiném konci světa a jestli on ke mně ještě něco cítí . Já jsem narozená 30.8.1964 a on je narozený 4.5.1964 . Předem Vám děkuji za odpověď. Hezké dny.  (Dydu)
Foto
Dobrý den, Vaše datum narození je magické a Vy to jistě moc dobře víte. Cokoliv si přejete, vždy se Vám vyplní. Chcete-li ho vidět, napište si scénář, jak by celá situace měla vypadat a ono to tak bude. On sám má Čechy a osoby s tím spojené aktuální v r.2020. Od letošního roku se mu rozšiřuje srdce a víc a víc touží po zamilování.
Dobrý den, já bych se chtěla zeptat, zda už se do mého života chystá vstoupit láska, pevný vztah. A pak ještě bych uvítala rozklíčování zájmu/nezájmu jednoho hocha, se kterým se kolem sebe motáme už 3 roky, ale tenkrát vztah nechtěl a možná ani dnes ho nechce. Proč to dělá, když ví, že já nic jiného než vztah, lásku, manželství a rodinu nechci. On Jakub 7.12.88, já 2.5.84, díky Jana (Jana)
Foto
Jakub vztah zatím nechce, možná až v r.2018. Se ženami to umí a rád si hraje. U Vás je jasné, díky datu narození, že toužíte po lásce a rodině, ale Jakubova priorita to není.
Dobrý den, paní Lenko, co říkají čísla na moji dceru 9.12.77 co do vztahů? Děkuji za info. (matka)
Foto
Dobrý den, ve vztazích nemá moc na růžích ustláno. Nejvíce práce jí však čeká sama na sobě. Přijde spoustu učení, aby se její vlastní osobní hodnota zvedla a našla tím sebe a práci, která je jí předurčena, pomáhat lidem přes praktickou, ale i duchovní oblast. Proto má do 45 let poznat lidi všeho druhu, dobré i méně dobré a zapojit do třídění šestý smysl.
DOBRY DEN, PROSIM KDY NAJDU NOVOU PRACI A NOVEHO PARTNERA?PREDEM DEKUJI ZA ODPOVED 22.2.1978 V 12:35 (jana)
Foto
Milá Jano, partnera můžete potkat koncem roku, na práci máte šanci objevit v srpnu, nejpozději říjen/listopad.
Prémiová otázka
Foto
Milá Pavlo, jste velmi silná žena, která zvládne a vydrží téměř vše. V lásce to však může přinášet starosti, protože se Vás ostatní někdy můžou až bát. Proto svou energii vynaložte víc na pracovní a osobní aktivity, abyste pak doma, v partnerství nabídla klidnou, mírumilovnou a bezpečnou oázu. Zdraví může být také kolísající, protože se u Vás vše odvíjí od psychiky, tudíž můžete být naprosto zdravá a nebo chronicky bojující s čímkoliv, alergie, ekzémy, dýchací potíže atd. Všechny události berte tak, že do Vašeho života nepřišly náhodou, prochází tzv. školou života, která může být úžasná, lehká a hravá. Důležité slovo častokrát používané by u Vás mělo být "AHA", už vím proč, čímž se najednou ztiší a zklidní hladina stresu, obav apod.
Prémiová otázka
Foto
Milá Evo, nejsou to vyhozené peníze, a navíc tímto kurzem to nekončí. Budete se učit dále, buď další kurz nebo v nové práci, kterou můžete hravě najít. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Milá Markéto, ano posune se nejen vztah milenecký, ale spousta dalších vztahů projde proměnou, některé se zruší a jiné naopak přibudou. V listopadu a lednu nadjdete odvahu a učiníte pro sebe důležité rozhodnutí, uděláte něco, na co jste dlouhodobě sbírala síly. Na jaře pak rozpoznáte, kdo hraje nebo hrál ve Vašem životě důležitou roli a proč a koho byste naopak měla pustit, aby nebyla narušována Vaše stabilita.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, celkově je tento rok pro Vás zásadní, přehoupla jste se do nové životní etapy, kdy Vás čeká spoustu zajímavých setkání, zážitku a taky učení. Převážně se témata budou točit kolem vztahů. Léto i podzim máte uklízecí, je potřeba vymést vše, co Vás rozrušuje, vadí, překáží, štve. Ke konci roku byste se měla soustředit na to, co Vám dělá radost a tím si naplnit život, srdce... Od února začnete být rychlá a netrpělivá, budete šokovat sebe i ostatní svými rozhodnutími i chováním.
Prémiová otázka
Foto
Milý Tome, tři měsíce bude potřeba se šetřit, jako kdybyste byl miminko, od listopadu je vše OK. Co se týká zásadních změn, ano, odstartují se koncem roku, nicméně něco už se může změnit v srpnu nebo aspoň pracovat na tom.Říjen máte praktický, zhodnoťte všechny svoje dosavadní postoje, lidi, zabezpeční atd, zkuste něco z toho vypustit, přepracovat, posunout jinam... pak se v listopadu vše pohne kupředu a hlavně nově.
Prémiová otázka
Foto
Milá Marcelo, prosím o datum narození, jinak nedokážu odpovědět. děkuji
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, příští rok na jaře budete pracovat na změně, abyste opět žila naplno a svobodně, v žádném případě nesklouznete do minulých, i když relativně bezpečných cest. Už nyní víte, že to vše původní Vám nevyhovuje, ale ještě nespěchejte, bude potřeba pečlivě vše promyslet, naplánovat a pak teprve jednat. Nový partner bude od srpna tohoto roku též připraven a odhodlán učinit rázné změny. Nechte vše u obou, resp.všech zúčastněných dozrát, přijdou konce i začátky. Patříte k sobě.