Online chat
Dobrý den. Mám problém se štítnou žlázou ( snížená funkce ), pomůže bezlepková dieta? Cítím, že jsem v období, kdy bych potřebovala nějakou zásadní změnu. Poraďte co změnit, práci, vztah, bydliště? Nar. 30.1.1969 Děkuji a přeji krásný den (Ivka)
Foto
Dobrý den, štítná žláza je neřešená minulost. Doporučuji pít čaj 50/50 třezalka a chmel. S bezlepkovou dietou nemám zkušenosti. Může zmírnit. Změna ano souhlasím, ale to,co Vy píšete je útěk a to je velký rozdíl. Doporučím Vám, abyste se podívala do svého života a snažila se najít nevyřešené. Určitě to nebude procházka růžovou zahradou, ale vyřešení této situace Vás posune mílovými kroky vpřed.
Dobrý den, potkám letos nového muže? 18.5.1977 Děkuji Gabča (Gabča)
Foto
Dobrý den, ano.
Dobrý den,dcera touží po druhém miminku,podaří se jí to,a kdy.3.8.1982 děkuji mamka (mamka)
Foto
Dobrý den, vidím problémy v partnerství a miminko je únik. Pokud nevyřeší sebe a svého partnera, miminko nebude.
Dobrý deň pani Evička, chcem sa opýtať na syna Peter 1.8.1988 a jeho známosť Veronika 11.11.1988, budú v budúcnosti svoji? (Jana)
Foto
Dobrý den, mají před sebou jeden větší karmický úkol, společný. Pokud ho zvládnout, budou spolu. Pokud ho nezvládnout, rozejdou se. V jejich vztahu jde o rovnováhu.
Co ma caka v blizkej dobe? Zlepsi sa moj citovy zivot k lepsienu? Dakujem  (Adla)
Foto
Pozitivní informace, máte se na co těšit. Cca do 3 měsíců jsou změny v aktivu.
Dobrý den Evi, ráda bych se zeptala na příchod partnera do mého života, díky Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, přijde, ale Vy si máte něco uvědomit, staré pustit a zadat nové. Pak se objeví muž, který bude životním partnerem.
Milá paní Evo,mam naději,že se má touha splní? (zdena)
Foto
Dobrý den, ano, ale ne hned. Zkuste tolik netlačit, více si věřit a žádat, pak to výjde.
Dobrý den. Na ještě cenu skoro nefungující manželství? Zlepší se to nebo mě čeká nová láska, vztah a konečně šťastný život? Děkuji J. (Jirina)
Foto
Dobrý den, pokud zůstanete v manželství budete jako kytička sesychat, trápit se, ale nebudete sama. Pokud odejdete, nejdříve zklamání sama ze sebe. Představovala jste si to jinak, ale poté změna za změnou se dostane do Vašeho života a s tím i nový vztah. Tady bude záležet, jak se rozhodnete.
Podnikám s manželem.MAME VELKE DLUHY!! Chci podnikat ve svém oboru ,ale nevím zda se mně bude dařit.S manželem si nerozumím,chci od něho odejít ,ale nemám odvahu .Děkuji  (Alena)
Foto
Podnikat ve svém oboru můžete, dařit se Vám bude, ale ... je tady něco, co máte změnit v přístupu směrem k podnikání. Ty dluhy jsou opravdu velké a dlouhodobé.
Dobrý ven moc bych se chtěla zeptat jak dopadne nynější vztah moji dcery nar.26.5.1992 s jejím přítelem. Děkuji  (DaSo)
Foto
Dobrý den, nejsou životními partnery, rozejdou se, ale ne v brzské době.
Paní Evo moc vás prosím co já a Mirek? (Zklamaná)
Foto
Dobrý den, vztah je pěkný, něžný, nenaplněný.
Dobrý den.Chci se zeptat jak to dál bude pokračovat mezi mnou nar17.11.73 a mužem nář.27.6.68.Děkuji (Kateřina )
Foto
Dobrý den, Vy ho nemilujete a ptáte se mě na pokračování přitom ho do svého života nechcete. Tak jaké bude pokračování? Žádné.
Dobrý den.Chci se zeptat jak to bude dále pokračovat mezi mnou nář.17.11.73 a mužem 27.6.68.Děkuji za odpověď  (Kateřina )
Foto
Dobrý den, Vy ho nemilujete a ptáte se mě na pokračování přitom ho do svého života nechcete. Tak jaké bude pokračování? Žádné.
KRÁSNÝ DEN PANÍ EVIČKO. CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT, KDY A KDE POTKÁM PARTNERA PRO SPOLEČNOU CESTU ŽIVOTEM? DĚKUJI VÁM. (LILI)
Foto
Dobrý den, rok 2019 budetím šťastným.
Dobrý den, Kdy se setkám s mužem, se kterým si vzájemně obohatíme život láskou. Co můžu, či mám proto udělat. já 12.4.78 Děkuji a přeji hezký zbytek léta.  (Moon)
Foto
Dobrý den, máte v sobě stará nastavení, jiná než to, co chcete. Pokud to změníte, muž přijde. Pokud budete stagnovat, přijdou situace, které budete řešit a muž přistoupí cca do 4 let.
Dobrý den.Čeká mě tento rok osudový partner?Nář.17.11.73.Děkuji (Kateřina )
Foto
Dobrý den, muži kolem Vás chodí, přistupují k Vám a Vy čekáte na něco, co jste si vysnila. Už jste minula tři, další přijde brzy.
dobrý den,prosím,paní Kalivodová.jak naše rodina bude zvládat hypotěku a studia dětí.Moc děkuji za odpověď. (Iva)
Foto
Dobrý den, nevidím tady problém ani v jednom.
jsem nemocný?? jsem unavený a ospalý. (jiří-13.8.1947)
Foto
Jste zdravý, máte nedostatečný spánek. Není vyživující. Zkuste si uvařit pžřed spaním meduňkový čaj, nebo si ohřejte mléko. Potřebujete hutnější spánek, pak bude vše zase ok.
Dobrý den, můj syn bude 25.8.2016 dělat státnice , jak prosím dopadne a co bude dělat dál ? Narodil se 9.7.1990. Moc Vám děkuji za odpověď. Věra (Vera)
Foto
Dobrý den, ať se Váš syn učí a nekouká jen do papírů. Nevypadá to dobře. Kdyby šel dneska na státnice, neudělá je. Pokud se ptám, zda se to stihne naučit, vše potřebné, odpověď je ano, ale musí se učit.
Seznámila jsem se ja beran s mladším mužem štír budeme se setkávat a jak to s namá bude do budoucna? Dekuji za odpoved. (Leňa)
Foto
Rychlá epizoda bez pokračování.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit mohla byste se podívat do karet máme manželskou krizi nevím co mám dělat. Já 23.07 1968 a on 11.03 1961. Jestli to bude lepší.Děkuji moc. (Vendy)
Foto
Dobrý den, bude to lepší, zůstanete spolu. Co je k tomu potřeba? Vázne tady komunikace.
Dobrý den paní Evo, mám dotaz, zda mám pokračovat ve své práci, zda mne čeká to co chci, nebo zda si mám hledat jinou práci? Moc děkuji. Jitka (Jitka)
Foto
Dobrý den, ano - na Vašem zvážení, ne, nehledat jinou, změnit něco ve stávající.
Dobrý den. Jsem 6 let rozvedena a sama. Kdy najdu partnera a jak ho poznáme. Děkuji moc. Ivka 18.7.73 (ivka)
Foto
Dobrý den, Vy jste zavřená na milion západů a nikoho k sobě nechcete pustit. Oni muži kolem Vás jsou, ale Vy je nechcete pustit. Pokud s tím sama něco neuděláte, nikdo nepříjde. Když se ptám, jestli to v tomto životě zvládnete, odpověď zní kladně. Hodně štěstí!
Dobrý den.Ozve se mi dávný kamarád Mirek?Jestli ano,kdy?Děkuji Jana (jana)
Foto
Dobrý den, bohužel, nic tady nevidím. Neozve se.
Ahoj Evo..mám dotaz čeká mě ještě letos operace zad?nebo až příští rok popř vůbec.dekuju romana (romana)
Foto
Dobrý den, operaci můžete odmítnout, budete dostávat rozhodnutí a lékaři Vám řeknou vše kolem. Pokud ano, co máte očřekávat, pokud ne to samé. Operace by Vás zbrzdila ve Vašem životě a zkouškách příchozích.
Zdravím,ptám se,milujeme se a chceme spolu žít, splní se naše přání, já panna, milý štír..děkuji Moravanka. (Moravanka)
Foto
Dobrý den, ano, ale ne hned, později. Vede k tomu cesta.
Milá paní Evo , moji osmiletou vnučku trápí časté afty . Poradíte ? Děkuji !  (Hana)
Foto
Dobrý den, udělejte čaj z dubové kůry a 3x denně kloktat.
Dobrý den ráda by jsem se zeptala jestli dostanu nějakou pěknou nabídku na práci . Od července jsem bez práce . Nebo jestli se vrátím nazpatek do své byvale práce , kde se mají prý ozvat. Zlata nar. 5.4.1961 Děkuji moc za odpověd (zlata)
Foto
Dobrý den, v říjnu přijde pěkná nabídka na práci, ale to už podle karet můžete přijmout práci, kterou Vám nabídnou na přelomu srpna/září. Zpátky se nevrátíte, tady je zavřeno.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, cca do tří let. ze zahraničí, upřímnost - tato brána není zcela otevřená. Důvodem je oddělení, vzdálenost. Až budete spolu, sama poznáte, jaký vlastně je. Je pro rodinu. Žen je tady více. Žena v soukromí, nejbližší, nejužší kontakt - není žádná.
Milá Evičko, mám moc ráda zpěváka Dalibora Jandu, dopisuji si s ním a mám v plánu koncert 25.1. vyjde to? :-) Nebo i dříve? :) Děkuji moc! 26.3.1997 (Iva)
Foto
Dobrý den, výjde to v daný čas, dříve ne. Hodně štěstí!
Přeji krasný den,čeká mě v životě ještě nějaký životní partner??zítra jdu na operaci a chci se zeptat,jak to dopadne , 31.1.1966 Děkuji za odpověd (Jana)
Foto
Dobrý den, ano, operace dopadne dobře, ale měla byste spíše řešit proč to přišlo, je to tady jako velký balon.
Dobry den Leni uvidím se příští tyden o víkendu s přítelem nar 1964 a bude nás vztah pokračovat i nadále dekuji Zdenka . (Zdenka)
Foto
Dobrý den, jmenuji se Eva, nejspíš píšete kolegyni, přesto jste se mi tady houpla s otázkou, tak odpovím. Ano, bude, ale jsou zde věci, na kterých se budete muset shodnout, upravit nebo řekněme dát pravidla.
Mám dotaz, ohledně mého manželství. Jak vše bude dál pokračovat. Děkuji  (Petra )
Foto
Bude pokračovat. Více změn. Rozhodování. Neklid.
Hezky den mám dotaz ohledně pocení pořad se cítím i když se několikrát za den sprchuji už jsem si koupila různé tablety masti v lékárně i peroxid vodíku a nic me nepomáhá už mám z toho fobii můžete me poradit nar 1955 (Lenka)
Foto
Dobrý den, pocení je následek nevyrovnaných elementů v těle. Zkuste nejíst červené, dávejte si více zeleného, podpořte to konzumací - jobovy slzy, na internetu najdete. Přimíchejte si to do jídla, vypadá to jako rýže. Váš problém je v oslabené slinivce. Na tu se zaměřte a uvidíte, že pocení bude ustupovat.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, je devítkový rok a Vy jste přímou ukázkou toho, jak to funguje. Změn je vícero, ale jsou i Vašim posunem. Zdr. stav hovoří o tom, že změny Vámi nejsou přijaté, nejste s tím v souladu a bráníte se, možná litujete, ale já citím tvrdost. Stavíte se proti světu. Pusťte minulost a přivítejte současnost. Žijte nyní, tady a teď. Doporučila bych Vám regresi nebo odblok, už je toho více. Další rady kam jít. Všichni máme svobodnou volbu rozhodování, Vy i já. Na Vám bude, jestli se po nové cestě vydáte s plnýma taškama nebo jen tak s prázdnýma rukama vstříc novým zítřkům. Mezi odmítnuté příchozí patří i muži, nevidím tady nikoho. Nyní stojíte na schodě já jsem, mé žití, podle toho, jak se rozhodnete půjdete dál. Muž se zcela jistě objeví, ale do konce roku tady vidím ještě u Vás jiné, podstatnější věci.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, odpověď je ano. Dívím se na cestu, kterou bude procházet, možná už po ní jde. Doplňování informací, změna vyplněného papíru, doplnění dalšího, nabídka s jiným záměrem než on chce, ale není to ve špatném. Pokud on sám přistoupí, vidím zde dvě cesty, bude to všechno k jeho prospěchu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, průdušky, tochu žaludek může zlobit. Více Vás vnímám utahanou. Potřebujete více odpočívat, regenerace je tím, co potřebujete. Udělejte si občas výlet do přírody, komunikujte s ní, užívejte si to. Jste moudrá duše, která vnímá, je otevřená, citlivá a připravená. Krásná duše :-) Posílám krásné duši Andělské pohlazení.
Krásný den, bolí mě duše .... neskutečně. Prosím,kdy přestane?  (Studnicka)
Foto
Dobrý den, až to přijmete, vyřešíte, pak bolest duše odchází.
hezký den,chtěla bych se zeptat na dceru naroz.13.12.1977,mám o ní obavy,začala trpět psychickýma problémama a chtěla bych vědět,jestli se to alespoň trochu zlepší děkuji moc (marcela)
Foto
Dobrý den, zdr. stav Vaší dcery je takovou ponorkou, nachází se v hrnci a hlavičkou tuká do pokličky, kterou nadzvedává. Její zdr. stav se zmírní, ale to jako by měla na hlavě deku. Poznáte to ve vnímání, jednání, bude taková zpomalená.
Vážená paní Evičko,chtěla bych vědět já narozená 23.7.1969 Liberec a on 15.1.1975 Jablonec nad Nisou zda by mezi námi mohl být fungující a spokojený vztah ,on žije v Rakousku. děkuji Martina .PŘEJI BEZVA DNY. (MARTINA)
Foto
Dobrý den, pokud oba dva budete souhlasit se vztahem na dálku, tak to bude úplně skvělé. Vztahu dáte pevné základy, které budou pilíři pro další vývoj.
Dobrý den, paní Evičko. Prosím, vstoupí mi v dohledné době do života nějaký fajn muž pro vztah a lásku? Anebo alespoň milenecký poměr? Jsem narozena 2. 7. 1968. Děkuji moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Dobrý den, ne, protože k sobě žádného muže nechcete pustit. Milenec ano, ale nic moc.
Dobry den dostane manzel novou praci?A jak to bude z jeho zdravotnim problemem ceka ho operace? Dekuji (Eva)
Foto
Dobrý den, nevidím tady novou práci, k operaci dojde na základě jeho žádosti, ale v jiném termínu než je nyní počítáno.
Dobrý den syn David 28.3 1999 děla v srpnu reparát,udělá ho?A dodělá školu s maturitou děkuji maminka (Lenka)
Foto
Dobrý den, ano, ano
Bolí mně celé tělo, všechny klouby. Nevím už, co mám dělat, prášky brát nemůžu. Moc prosím, poraďte ! (Emílie)
Foto
Bolest kloubů je mnohoznačná, důvodů proč bolí je vícero. Potřebuji znát více podrobností, myšleno, bolesti, pocitů.
Dobrý den,našla jsem si práci ve sportovním obchodě ale tato práce mě nenaplňuje,najdu si do září práci,kde už budu spokojena i finančně?Děkuji Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Dobrý den, změna práce mi tady nejde, ptám se na příčinu, zde je odpověď - máte si hledat práci jiného charakteru. To, co hledáte, tam jste si jistá, že to umíte, ale Vy se máte naučit i další, jiné věci. Proto ta změna. Držím pěsti!
Dobry den pani Kalivodova, najdem vhodneho partnera pre zivot? Kedy asi? Magdalena 21,5,1983 3:30 (Magdalena)
Foto
Dobrý den, nyní vidím poškrábanou dušičku. Někdo Vám ublížil a Vy jste se uzavřela. Nyní chcete muže do svého života, ale...máte tam ale. Stbilní muž, který bude po Vašem boku přijde v roce 2019. Pro vás bude mezní příští rok, kdy budete přehodnocovat sama v sobě věci, kterým budete dávat nový ráz.
Mám letos hodne hekticky rok kdy se me bude konečně dařit lépe? Nar.1955 dekuji. (Lucie)
Foto
Leošní rok je devítkový a všichni, nikoho nevyjímaje, na nás tlačí. Nutí nás řešit věci, situace, které jsme do nynější doby nevyřešili a je neúprosný, ale spravedlivý ke každému. Takže po skončení roku 2016 (konkrétně zhruba kolem 20.února 2017).
Dobrý deň, ako to vyzerá s mojim zdravím? Edita 22.1.1967 . Ďakujem a prajem pekný deň. (Edita)
Foto
Dobrý den, zasažená místa - játra, močový měchýř, příjem potravy, srdíčko (cítím zde stlačený hrudní koš). Jste v pernamentním srtesu, který se velmi nepěkně podepisuje na Vašem zdraví. Doporučila bych Vám čaj pupečník, který zklidňuje nervovou soustavu, zlepšuje paměť, příznivě působí na močový měchýř a pohlavní orgány.
Dobrý den paní Evo, jsem po závažné operaci...ale nevzdávám to...jen jsem na vše sama...myslíte, že ještě letos potkám nějaké příjemné muže, který by o mě stál a bylo nám spolu dobře ? Děkuji Jitka (1964) (Jitka)
Foto
Dobrý den, jste statečná žena plná odhodlání. Muž do Vašeho života přichází v listopadu 2016.
Dobry den mám vázne nemocnou dceru 1984 dostane se z to a bez následku? Dekuji  (Monika)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera se z toho dostane, ale následky zde budou.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, vyšetření kolonoskopie bude v pořádku. Kranio ano, určitě ano, to je velmi dobré rozhodnutí. Přítel - bohužel ne. Přijde jiný muž do Vašeho života a ten bude tím pravým, který bude po Vašem boku.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, to, co se Vám v životě děje vnímejte jako své zrcadlo. Tady můžeme použít množné číslo, zrcadla - to jsou lidé, kteří Vám ukazují to, co nevidíte, nevnímáte a už je čas si to uvědomit. Podle Vašeho popisování se zde jedná o laskavost, upřímnost, srdce na dlani a to všechno na svůj úkor. Takže Vy děláte pro druhé hodně, moc, nejvíc a oni nejsou spokojeni a je to dobře. Víte, jak se říká, že méně je někdy více, tak u Vás to platí dvojnásob. V kartách vidím laskavost, otevřenost srdíčka pro druhé a pak už Vám nezbývá čas na sebe. Změńte to.Zkuste najít cestu zpátky k sobě, ke svým koníčkům, volnému času. Uvidíte, že ostatní členové rodiny Vás budou za to obdivovat, více si Vás vážit, protože ucítí sílu, energii toho, do čeho ji budete vkládat. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Pokud by zněla otázka, jestli se vrátí do vztahu, odpověď je ne. Jak Vás vnímá jako bytost, ženu - jako osobu, která si jde za svým cílem, rozhoduje za sebe, ne za oba. On Vás má stále rád, nosí Vás v srdíčku, ale nejste pro něho ženou, kterou by chtěl mít po svém boku. On si Vás váží, uznává, ale jeho vnímání světa je malinko odlišné od Vašeho vnímání.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Je devítkový rok a tlačící se nevyřešené informace cítíme všichni, každý však jinak. Pokud jste přetížená, jistě víte z čeho, tak uberte, více odpočívejte. Na energetický doping můžete použít schizandru, a to 2x denně 5 kuliček, to je učiněný zázrak. Doporučila bych Vám taky křemelinu, která pročistí střeva, upraví jejich chod a vyživí je, posílí spánek. 1x denně 1 polévkovou lžíci. Vše pořídíte levně, není to nic drahého. Bez svého přičinění se bohužel Váš stav nezlepší. Příměr - nosíte na zádech batoh a ten tíží. Batoh je plný situací, řešení, které zatěžují.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Martino, Váš zdr. stav prozrazuje, že se jedná o vztahovou záležitost. Nejedná se jen o vztah mužxžena, ale vztahy v širším pojetí. Bederní páteř cítím zablokovanou, skřípnuté průchozí cévy, které pokračují dolů k nohám. Píšete, že levá je horší, ale pravá taky nic moc. Na křečové žíly Vám pomůže třezalka, a to buď čaj nebo tinktura. Levá strana bederní páteře je o nevyřešené minulosti vztahů. Játra zadržuje vztek, neproudí zde energie tak, jak má, podkopává nohy ledvinám, které ji mají vyživovat. Zkuste si sehnat čaj slanobýl, ten Vám pomůže. Pokud byste chtěla více info o další možné pomoci, napiše mi na e-mail a do kopie přiložte tuto odpověď.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, to, co Vás trápí je následek. Příčinu hledejte ve svém vnímání světa, situacích nebo reakcí lidí, kterží Vás trápí, myšleno, říkají něco jiného než byste chtěla slyšet. Špatné dýchání je nepřijetí situace, která přichází opakovaně a Vy ji nedokážete vyřešit, přijmout. Bolest levého ramene říká, že je jedná o minulost tohoto života nebo minulých inkarnací, kdy tenta situace vyvstala a začala se hlásit o vyřešení. Ekzém na hřebetu pravé ruky je současnost a zajeté koleje, ze kterých nechcete vyjet. Vše je směřováno k řešení určité situace . Podle toho, co píšete je to tak, že situace přijde, Vy ji řešíte - neřešíte a zdr. stav se zhorší. Zkuste se mentálně vrátit zpátky do chvíle, kdy se zdr. stav zhoršoval a snažte si vzpomenout, uvědomit si, co jste dělala, na co myslela. Tady hledejte onu situaci. a pak ji začněte řešit. Nemusíte fyzicky, stačí Vaše rozhodnutí. Pokud se bude jednat o již nežijící osoby, situace pokračují dále, pak použijte sprchu jako mikrofon a vše do ní řekněte. Duše potřebuje pomoct.