Online chat
Milá Ariano, léto mi příliš vlídnou tvář neukázalo - řeším úraz ruky (bude to bez následků?), manželství také nefunguje (má ještě naději?) a ani nemovitost né a né prodat (podaří se to brzy?) tak nevím jestli i na mě čeká sladká odměna nebo si budu muset vše zařídit a vybojovat sama? Jsem sice pozitivní člověk, ale asi jsem si své budoucí stáří představovala jinak, co s tím? (Jarmila)
Foto
Jarmilko, něco děláte v životě špatně, proto jsou úrazy, úraz znamená, že máte víc přemýšlet nad skutečně podstatnými věcmi, je tam kolem vás obrovský chaos, pořád se pro někoho obětujete a samozřejmě budete muset všechno zařídit a vybojovat sama, ale karty říkají, že bude následovat mnoho let, které budou přímo explodovat štěstím a spokojeností. A manžela se zatím nezbavujte.
Milá Arianko, můžete se podívat, zda v mém domečku zůstanu do budoucna sama nebo se najde někdo pro život a kdy asi vidíte tuto změnu? Najdu ještě štěstí po bodu muže? Děkuji Vám A.27.9.66 (Anička)
Foto
Aničko, máte tam nádherné karty, přijde vám i láska, dokonce bude mít i prachy.
DOBRÝ DEN PANÍ ARIANKO PROSÍM MINULE S NA MĚ NEDOSTALA ŘADA TAK TO ZKUSÍM ŠTĚSTÍ.PROSÍM CO MĚ ČEKÁ DO KONCE ROKU?PŘÍTEL FINANCE. 1.5.75 MÁM DCERKU MENTÁLNĚ NEMOCNOU ŽÁDALA JSEM O ZTP V ČERVENCI SCHVÁLÍ JÍ TO I PŘÍSPĚVEK NA PÉČI? Eliška 7.7.04 děkuji moccc krásné dny kaluš (klárka)
Foto
Klárko, příspěvek schválí, přítele víc úkolovat, aby byl rychlejší, to je příčina toho, že nemáte peníze, není tolik akční a přitom je šikovnej.
Dobrý den Arianko, oslavím tento pátek své narozeniny s přítelem na jeho chatě ? Já panna a štír. Děkuji moc. (Stáňa)
Foto
Stáňo, vypadá to, že ano, tak připravit nějaké pěkné prádélko.
JAK SE NAM BUDE DARIT V PODNIKANI MAME MALOU RESTAURACI martina 11.1 1973 (MARTINA)
Foto
Martinko, práce v gastronomii je hodně náročná, karty říkají, že se neumíte prodat, myslím reklamu, že je tam něco kolem špatného výběru jídla a karty mluví o tom, že je tam princip Rychlosti, tak, snad jste z toho moudrá.
Přeji Vám pěkný den,milá Ariano,prosím Vás snažně o radu.Po dlouhé době samoty,jsem potkala muže.Ptám se Vás,jak si bude vyvíjet náš vztah?Děkuji Milena (Milena)
Foto
Milenko, bude to fungovat, ale teď to řešte pouze v rovině sexu, žádné psychologizování.
Zdravím Vás milá Ariano,zajímalo bych mě,jestli budu i nadále žít s dosavadním přítelemjaksi nám to skřípe,přesto,ža máme spolu dítě.Mějte se hezky,děkuji Bára (Bára)
Foto
Baruško, dítě nezaručí šťastný vztah, tohle bude skřípat i nadále. Spíše hledejte jinde.
Dobrý den, ráda bych se zeptala kdy konečně potkám toho pravého Jana 28.1.1976 v 8,40h. Sokolov a zda budu mít dítě. Pak bych se ráda zeptala jak mi dopadne vyšetření na gastru na které mám jít 13.10. a tím i souvisí zda půjdu na operaci kterou plánuji. Děkuji (Jana)
Foto
Janičko, lásku potkáte už někdy teď, dítě mít budete a když půjdete na gastro vyšetření, tak vám tam pravděpodobně nějakou maličkost najdou, ale to se všechno rychle upraví.
Dobry den chtela bych vedet jestli bude mit sanci vztah ja 14.2.1981 a 18.2.1978 dekuji rada bych vedela zda se vrati ke sve byvale pritelkyni ci da sanci vztahu se mnou  (Iva)
Foto
Ivuš, proč se nerozhodnete vy sama? Proč čekáte, až se rozhodne on? A jak se rozhodne? Vy musíte být ta silná, Teď to, bohužel vypadá tak, že se vrátí k bývalé přítelkyni.
Milá Ari, ráda bych věděla, kdy a jakým způsobem mám šanci poznat muže pro vztah a lásku. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Helenko, v kartách je Láska, ale i Konflikty a Ďábel, to je tak trochu zmatek v životě. Bude to chtít ještě trochu času, než se to všechno urovná, ale jak to tak vypadá, někdo zajímavý se objeví ještě tento rok, takže osudová šance tady je a to dost vysoká.
dobrý den, podaří se mi na podzim najít lásku?Co Radek?Je v tom něco víc.děkuji (Katka)
Foto
Katko, Radek, nic moc, podzim nic moc, příští rok úžasnej.
Mila Arinko. Co mam prosim ocekavat v obdobi podzimu? Dekuji 16.9.76 (martina)
Foto
Martinko, tam to spíše vypadá na nějaké resume, řešení a konstelace, možná nějaké drobné zdravotní potíže, teprve až v listopadu a v prosinci jdou dobré karty na všechno.
Dobrý den paní Ariano, chtěla bych se zeptat, jestli ještě potkám lásku a co mě čeká v pracovní oblasti. Moc děkuji. 17.12.1982 Zuzana (Zuzana)
Foto
V pracovní oblasti by to mělo být stabilní, láska by měla opravdu také přijít.
Dobrý den,sklidím odměnu? Začne se mi dařit ve zdraví a financích? nar 18.7.1963 (Jana)
Foto
Jani, sklidíte, až přestanete bojovat za ostatní a budete bojovat jen sama za sebe.
Dobrý den, stále se mi v lásce nedaří. Zlomí se to někdy? Děkuji. Lucie (18.12.1983, cca 1:30hod) (Lucie)
Foto
Lucko, zlomí, až se odpoutáte od minulosti.
Dobrý den Arianko.Chtěla bych vědět kdy nebo jesti ještě někdy potkám osudovou lásku.Děkuji. (Linda)
Foto
Lindo, ano, potkáte, je možná dokonce, že ho už znáte.
Dobrý den paní Ariano, již tři měsíce bojuji s vážným onemocněním...snad se mi to zatím daří...ale jsem na vše úplně sama....je to hrozně vyčerpávající....prosím, nenajde se někde pro mě nějaký hodný a milý přítel ? Děkuji moc za odpověď. (Hanka)
Foto
Haničko, to je určitě něco onkologického, já hodně věřím na psychosomatický původ nemoci a pokud mají karty pravdu a je to rakovina, tak se musíte přestat obětovat pro druhé lidi a žít pouze za sebe. Zatím se staráte o svoji rodinu a o všechno kolem. Berte to teď jako svoji osudovou zkoušku, kterou rozhodně zvládnete, máte tam samé pozitivní karty, včetně Lásky.
.Mila Arianka. Tak rada by som spokojne spavala. mam vratit peniaze podari sa?. 7.12.1952 (anna)
Foto
Aničko, ano, podaří se a budete opět pokojně spát.
Dobrý den Ariano, před měsícem jsem přistihla v nejlepším v kanceláři svého manžela s jeho spolužačkou. Přiznal, že se s ní scházel 6 let. Teď se s ní prý rozešel a chce urovnat naše manželství. Ale rozděluje peníze a hledá nějakou špínu na mě, aby nebyl ten padouch on. Zůstaneme spolu nebo se naše cesty rozejdou? Opravdu vztah ukončil a nejsou už v kontatku? Děkuji (Ivana)
Foto
Ivanko, zbavte se ho co nejdříve. Ten vztah pokračuje a manžel rozhodně půjde proti vám. Vůbec se na něj jako na rodinnou jistotu nespoléhejte, začněte si budovat svůj vlastní život.
Prémiová otázka
Foto
Katko, ta práce vypadá na změnu, ale bude tam dlouhé hledání, které bude korunováno úspěchem. S tím vztahem to nevypadá letos, ale karty říkají, že budete mít štěstí a přijde láska.
Prémiová otázka
Foto
Zizi, je opravdu důležité ty dveře zavřít. Stejně tak, jako to potkalo mě, potká to i tebe, já i karty jsou si tím naprosto jisté. Takže hlavu vzhůru a myšlenky nastartovat na téma, jak bude vysokej, jak bude úžasnej a podobně. Právě myšlení přitahuje v realitě. A děkuju.
Prémiová otázka
Foto
Martinko, to znamená, že někde děláte chybu. Ta chyba je, že se snažíte chlapům zalíbit. Nejdříve se totiž musíte zalíbit sama sobě, pracovat na sobě a zářit. A to je právě to, co přitahuje muže, když si ženská věří a je ženská, to znamená, záleží jí na jejím zjevu. Pan Osudový přijde, ale nebude to ani seznamka, ani přes kamarádky, bude to náhoda.
Prémiová otázka
Foto
Lili, nejdříve tam byly konflikty a názorové střety, možná i řešení minulosti vás obou, ale teď v současné době je tam karta Síla, což naznačuje, že by to dál vůbec nemuselo být špatné.
Prémiová otázka
Foto
Evičko, tohle všechno je jen komedie, kterou zbytečně prodlužujete. Kdyby to byla skutečná láska, tak o tom vůbec nepochybujete. Karty o něm mluví jako o slabochovi, který neumí vyřešit věci z minulosti a slibuje vám hory doly. Oprostěte se od něj, čeká vás pan Božský, karty ho popisují jako vysokého, mohutného chlapa, mohlo by to být už do konce tohoto roku, ale za předpokladu, že se odpoutáte od přítele srandisty.
Prémiová otázka
Foto
Natali, v zaměstnání čekejte překážky, ale do konce roku se to urovná. V milostném životě to vypadá na lásku a vyrovnání, ale spíše na jaro příštího roku.
Prémiová otázka
Foto
Haničko, vypadá to, že tam ještě vydržíte nějakou dobu, ale vypadá to, že tam v tom zaměstnání skončíte vy sama kvůli jiné lepší nabídce. A dcera Lenka státnice udělá.
Prémiová otázka
Foto
Domčo, není škoda, že jsi to tak rychle ukončila, ten vztah by stejně nefungoval, karty říkají, že pravý vztah teprve přijde, máte tam Lásku a Eso Mečů, což znamená, že karty to stvrzují.
Prémiová otázka
Foto
Renatko, miluje vás, ale jeho démoni jsou mnohem silnější. Tím myslím jeho nevyřešené vztahy z minulosti a zklamání. Rozhodně hledejte jinde a uvidíte, že láska přijde, přesně tak to říkají karty.
Prémiová otázka
Foto
Jituško, neztrácejte nervy, nechte to vše teď plynout, buďte mu oporou, dávejte mu najevo lásku a uvidíte, že se to vše vyřeší ve váš prospěch.
Prémiová otázka
Foto
Klárko, ani jeden z nich není ten pravý a máte tam pořádek hned. Osudová láska vás teprve čeká, patrně v roce 2017, máte tam kartu Láska, Milenci, Štěstí, ale nejprve musíte vyřešíte vaše neúspěšné manželství a milence, který je stejně zadaný.
Prémiová otázka
Foto
Markétko, vypadá to spíše na ty pracovní úspěchy, hlavně září a říjen, láska vám tam jde, ale v horizontu dvou let, ale pak bude Všechno!
Prémiová otázka
Foto
Miško, chlap bude, láska bude, štěstí bude, dětičky budou, ale asi patrně ne teď, na podzim. Na partnerství vám vychází jako velmi šťastný rok 2017 a navíc tam máte kartu Slunce a to znamená, že vám osud bude přát.
Prémiová otázka
Foto
Danielko, s manželem to nebude fungovat i nadále. Určitě se rozvedete, ale karty si nejsou jisté, jestli to bude ještě v tomto roce. Jeden z těch kamaarádů může dobrý na sex a to je všechno, co teď potřebujete. Ale pan Osudový teprve přijde.
Prémiová otázka
Foto
Janičko, ten vztah je neudržitelný, vy jste ta oběť, začněte řešit rozvod. Postavte se na vlastní nohy a uvidíte, že přijde úplně nový život, tohle vás jenom brzdí.
Prémiová otázka
Foto
Pavlínko, tohle vypadá spíše na přátelství než na dlouhodobý vztah, vám tam padá Osmička Mečů, to je "vměšování", "interference", to znamená, že tam budou zasahovat jiné okolnosti. Osudová láska teprve přijde.
Prémiová otázka
Foto
Martinko, ve výkladu máte kartu Síly, takže bude práce, i vztah bude, ale musíte si vyřešit minulost.