Online chat
Mám otázku: Mám pokračovat ve vztahu s milencem, když v létě došlo k odhalení našeho poměru? On z nějakého důvodu dál zůstává doma s manželkou, ale chce se dál scházet i se mnou. Nikdy jsem se ho na podrobnosti k jeho manželství nevyptávala a vím jen to, co mi dříve řekl, že si se ženou nerozumí, vztah už dlouho nefunguje a doma ho drží jen dítě. Teď ale nevím, co dál, když po odhalení doma vše zachraňoval a urovnával. Nevím, co ho k tomu vede- dítě? majetek? Nechci ho ztratit, protože jsme si jinak ve všech směrech velmi blízcí, ale nevím, zda v tom dál sama dokážu pokračovat. Mám riskovat další problémy a možné odhalení a trápit se výčitkami? Spíše u mne převažuje pocit, že pokud to doma chtěl urovnat ta chce tam zůstat, že bych měla vyklidit pole. Nejsem si jistá, jestli mi ty problémy, riziko, emoce jak na horské dráze a více samoty, než pěkných společných chvil, za těch pár krásných chvil stojí. Mám v sobě protichůdné pocity a nevím, k čemu se přiklonit. Hodila by se mi proto nějaká nápověda .-) Děkuji.  (Martina)
Foto
Martinko, zbytečně nad tím přemýšlíte, ten vztah nechte tak, jak jde, přítel nechce odejít od rodiny, to je naprosto jasné, dejte tomu čas, ať se vše urovná. Pokud to bude jenom na milenecké bázi, tak by to asi fungovalo, ale rozhodně s tímto mužem nelze počítat jako s životní jistotou.
Ahoj Arianko, léta tě sleduju a obdivuju a nedávno jsem na tvém FB zjistila, že jsi taky váha a tvůj přítel je též vodnář :) a máš za sebou cestu trápení a poznání, což se mi taky podobá. Zkrátka jsi mi blízká a ráda si čtu všechny tvé statusy a moc ti přeju ve tvé lásce! Já jsem cca před osmi lety rozvedená, mám 3 dospívající a dospělé děti (studující, na které jsem vždy byla sama -ex podobný tvému :D, na ně kašle). Před 3 lety jsem poznala nynějšího přítele a dlouho se bála uvěřit, nyní spolu trávíme všechny víkendy, volna a přemýšlíme o společném bydlení (je 100km ode mě). Je mi s ním krásně, jen mám trochu strach, přece jen tady bydlím přes 40 let a tohle by znamenalo stěhovat se k němu - větší město, víc pracovních příležitostí. On děti nemá a nechtěl, nechce, má psa. Já nechtěla psa, mám děti . Není osud trochu vtipálek? :) Je skvělý, dokonce vaří a miluje mě, jen se bojím změn, i když chápu, že jistoty nejsou. Myslíš, že mám do toho jít? Já 18.10.1965, on 5.2.1983. Děkuju, pokud se na mě dostane. Jana (Jana K.)
Foto
Jani, děkuju za přízeň na fb, karty říkají, že máš před sebou obrovské změny, vypadá to, že skutečně s přítelem můžete jít společně životem, karty spíše říkají, že zbytečně váháš. Plně chápu strach ze stěhování, ale jdi do toho. Rozhodně ano.
hezký den paní Ariano,chtěla bych se zeptat na dceru,jestli ji vydrží vztah se ženatým přítelem díky (mamka)
Foto
Tady to vypadá spíše na to, že ten vztah nevydrží a vaše dcera si najde jiného muže.
DOBRÝ VEČER PANÍ ARIANKO MOCC VÁS PROSÍM O ODPOVĚD SNAD BUDU MÍT ŠTĚSTÍ DĚKUJI.CO MĚ ČEKÁ DO KONCE A ZAČÁTEK 2017? BUDE PŘÍTEL STĚHOVÁNÍ FINANCE .BUDOU ZMĚNY? MÁM DCERU ELIŠKA 7.7.04. ŽÁDALA JSEM O PŘÍSPŘÍSPĚVEK NA PÉČI SCHVÁLÍ JÍ HO, DĚKUJI MOCC KALUŠ 1.5.75.PŘEJI VŠE DOBRÉ  (KALUŠ)
Foto
Do konce tohoto roku se toho už moc nestane, budete připravovat stěhování, ale to bude až začátkem roku 2017. Příspěvek na péči nakonec dostanete, i když to nebude jednoduché.
Dobry den Arianko, pracovne se mi moc nedari. Kdy byse to mohlo vylepsit, nebo co pripadne bych mela udelat, aby se moje kariera vylepsila. Dekuji Katka (Katka)
Foto
Katko, u vás to vypadá na změnu práce, která se uskuteční v první polovině roku 2016.
Arianko, moc Vás zdravím! :-) Prosím o rozhození kartiček, co mně čeká do konce roku s těmito muži - Milan 11.6.1971 a pak Daniel 2.10.1969 ?? Děkuji Vám a krásný den :-* Iveta 4.9.1976 (Iveta)
Foto
Ivetko, u Milana vypadají kartičky docela nadějně, mohlo by z toho být i partnerství, jaké si představujete.
Dobrý den milá Ariano Stretnem do konca roka lásku? (Vanda)
Foto
Do konce roku někoho potkáte, bude to skutečně na poslední chvíli, vypadá to na polovinu prosince, ale potkáte ho.
Dobrý den,jak bude pokračovat přátelství s Adamem (15.2.1989). Děkuji Daniela (5.9.1972) (Daniela)
Foto
Danielko, tady to vypadá, že přátelství bude pokračovat, ale bude to stále "jenom" přátelství. Pokud hledáte muže na skutečné partnerství, lásku, děti a vztah, tak s Adamem by to šlo pomalu.
aký ma čaká vzťah ? som zadaný zatiaľ to vyzerá byť celkom fajn tak dúfam že to tak bude aj nadalej pokračovať  (Radoslav )
Foto
Radoslave, karty máte velmi dobré na vztah i na práci, na vztah vám vychází dokonce ta nejlepší karta - Láska, co více si můžete přát?
Milá Arianko, sleduji vás na fb a jste úžasná. Jsem dlouho sama a chtěla bych vědet , jestli ještě poznám muže na vztah a lásku na trvalo. 1.2.1958. Děkuji a přeji vám i Tomovi hodně lásky .  (Jarmila)
Foto
Jarmilko, děkuju, u vás karty ukazují vztah, který přijde do půl roku a budete šťastná a spokojená.
Hezký den, Ariano, chtěla bych se zeptat, jestli si partner v nejbližší době dořeší rozvod se svou ženou? Žijí již odděleně. A zdali se dočkám miminka, které bych si moc přála? Děkuji moc za odpověď. Petra  (Petra)
Foto
Petruško, to bude ještě trvat dlouho, v kartách se to zatím v nejbližší budoucnosti neukazuje, až tak v polovině příštího roku, vyskytnou se ještě další překážky, které budete muset zdolat, tady rozhodne jedině láska.
Dobrý den. Najde syn práci? (Pamela)
Foto
Ano, najde.
Najdu novou praci do konce roku?Dekuji Martina 11.1 1973 (Martina)
Foto
Marti, do konce roku to nevypadá, je na to karta Hermit a to znamená "zbrždění", ale na ten příští rok padá karta Slunce a Úspěch.
Prajem krásny dobrý deň milá ARiadna. Už raz ste mi veštili, že by sa mi malo dariť v masažach a mala by sa zlepšiť moja finančná situácia. Momentálne sa zaučam v jednom ajurvedskom maserskom salone kde by som po zaučeni a následnom presťahovani salonu nakolko hladáme nove proestory mala začať pracovať. Popritom si robim kurz numerologie a chcela by som to spojiť. Ajurvedske masaže a popri tom NUmerologia. Budem v tom uspešná? a zlepší sa moja zla finančá situácia? Dakujem vám velmi epkne a prajem všetko dobrého :-) Monika.30.12.1983 čas: 23:45 (Satya)
Foto
Moni, ještě to pár měsíců bude trvat, ale potom se to rozjede, jsou na to dobré karty, chce to jenom trpělivost, ale jdete správnou cestou.
Prémiová otázka
Foto
Miško, karty ukazují, že ten, co je příliš energií a akční, tak ten to není. Je to spíše ten klidnější. Kartám se líbí Radim.
Prémiová otázka
Foto
Klárko, lásku potkáte, tím jsem si jistá a přijde to právě přes práci nebo spíše přes novou práci. Protože ten příští rok ukazuje pracovní změny. Finanční situace se zlepší v prosinci. Zdravíčko - pozor na močové cesty, zlepšit pitný režim.
Prémiová otázka
Foto
Eliško, máte v současnosti fajn chlapa, který stojí za to. S tím bych si to miminko pořídila, i karty to potvrzují. Na minulého partnera padají samé špatné karty. Ne, že on by byl špatný, ale ten vztah by už nestál za nic.
Prémiová otázka
Foto
Katko, práci rozhodně najdete, vypadá to na první polovinu příštího roku, toho pána jste si idealizovala, je pravděpodobně zadaný, jsou u něho karty Překážky a Měsíc, to znamená, že kolem něho není všechno v pořádku, není v současné době připravený na nový vztah.
Prémiová otázka
Foto
Veroniko, je to ten menší.
Prémiová otázka
Foto
Katko, ten vztah se pravděpodobně asi rozpadne, nerada říkám špatné zprávy, ale tady jsou potíže od samého začátku, ale minimálně ještě rok spolu zůstanou. Potom to vypadá, že se objeví někdo třetí, jeden z nich si najde jiného partnera.
Prémiová otázka
Foto
Peťko, jde o to, že se ve vztahu chováte spíše jako kamarádka, karty říkají, že pokud své jednání nezměníte, tak vás muži budou pořád brát jako kamarádku. Chovejte se jako samice, divoženka, buďte dominantní, použijte ženskou energii. Potom se to změní, máte tady kartu Vítězství.
Prémiová otázka
Foto
Jani, do konce roku nic moc, ale únor a březen 2017 by měl být mnohem lepší, vypadá to i na zlepšení finanční situace i na tu novou práci.
Prémiová otázka
Foto
Dani, na lásku vám tam jde Slunce a Štěstěna, nejvyšší tarotové karty, ale svým duševním rozpoložením to brzdíte. Máte tam Pětku Mečů a Pochybnosti, což znamená, že se vlastně bojíte lásky. Změňte myšlení a láska přijde cobydup.
Prémiová otázka
Foto
Moni, Jaroslav vypadá jako dobrý a slušný chlap, je vidět, že je pracovitý a spolehlivý, rozhodně bych do něj šla.
Prémiová otázka
Foto
Patrisko, rozhodně svou lásku potkáte, ale ne do konce roku, spíše to vypadá na dvouleté období.
Prémiová otázka
Foto
Raduš, bohužel karty ukazují, že se tam objevuje vliv třetí osoby, on ještě není rozhodnutý pro ten vztah, ale teď vás čeká velká krize, ale karty říkají, že to překonáte. Hlavně ho nevyslýchat.
Prémiová otázka
Foto
Katko, láska vám tam jde, ale vypadá to, že je to někdo, koho ještě neuznáte, protože tam jde karta svět, ještě zapracujte na sobě, protože vaše mysl je zablokovaná vůči lásce, vyřešte si minulost a pan Božský přijde téměř okamžitě.
Prémiová otázka
Foto
Jani, lásku stoprocentně potkáte, ale karty říkají, že ten pán je spíše spisovatel než pro realitu. Pokud máte pocit, že jste prokletá, tak je to pouze ve vaší mysli. Cítím tam silný vliv matky, asi tam je zakopaný pes, každopádně ty sociální sítě nejsou vůbec špatné, protože já sama jsem potkala lásku přes sociální síť. Vidím to na ten příští rok. A vzchopte se, jste silná a krásná žena.
Prémiová otázka
Foto
Haničko, první karta je Kočár, druhá karta Hvězda, takže to vypadá s tou prací dobře, určitě se objeví nějaká zajímavá nabídka. Ale u toho muže padají Meče, má kartu Císaře, to jsou muži, kteří se nechtějí vázat, jsou jakoby sami za sebe a většinou mají závazky z minulosti, což je právě tenhle případ. Hani, přijde vám někdo jiný, do dvou let.