Online chat
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Markéto. Udělala jste moc dobře. Začínáte pracovat na úspěšné kariéře, buď vedoucí pozici nebo podnikatelské činnosti. Máte úžasnou předvídavost, využívejte ji i nadále. Je to na lidi, čas, prostor a investování něčeho do konkrétního bodu, vždy se zpětným úspěchem nebo výdělkem. Od poloviny roku na Vás čeká tvrdá práce, dokonalá organizace povinností i odpočinku během dne. Naučte se předávat úkoly a zaměstnat druhé. Staňte se generálem svého života. Dveře do podnikání a politiky se Vám otevírají.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Naďo. Tento rok Vás vracel do let 1993-2002, zkuste ještě popřemýšlet, čím vším se stále dokola omezujete. Po narozeninách byste měla nalézt novou radost a chuť do života. Neorientujte se jen na partnera, ale najděte takové aktivity či práci, které jsou tvořivé, zábavné a kontaktní s jinými lidmi. Budete potřebovat pobývat v takové skupině lidí, která má podobné názory, cíle, sny a dobře se pobavíte. Najdete tak mnoho nových přátel a můžete se i zamilovat. Hezký, nabíjející rok vším, co Vás esteticky přitahuje.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, syn nyní bere školu příliš zodpovědně. Má pocit, že se vše na něj valí a on to neunese. Od narozenin mu naskočí mnoho energie, bude sám sebou jistější a už se ničím nenechá zahltit. Vám od ledna začíná aktivní období. Nechejte do Vašeho života vplout spoustu novinek a začněte je prakticky využívat. Přehodnoťte dosavadní zaběhlý systém, bude to chtít změnit, poupravit. Během léta v ničem neexperimentujte, vyplatí se trpělivé sledování a prociťování a terpve pak jednejte. Láska se objevuje ke konci příštího roku.
Prémiová otázka
Foto
Milá Dagmar, jste milá, děkuji Vám za přání. Ale zapomněla jste napsat Vaše datum narození, bez toho nedokážu odpovědět. Přeji Vám, abyste prožila rok zajímavý, příjemný a radostný. Lenka
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Adriáno. Do konce února by rád Váš mozek přemýšlel nad novými a zajímavými informacemi, proto hodně čtěte, něco se naučte, komunikujte, navštivte zajímavé akce. Nenuďte se. Od března Vás čeká mnoho aktivit, řešení, změn, vše bude příjemné, pokud se tomu nebudete bránit. Po narozeninách budete citlivější a vnímavější, jak se vnější okolnosti odrážejí na Vaše tělo po fyzické i psychické stránce. Vše, co Vás potká, nebude náhoda. Vždy Vás to o kousek posune dále. Sama si budete řídit svůj osud, proto buďte trpělivá a nespěchejte, abyste se vydala správnými cestičkami. Každá maličkost bude mít svůj důvod.
Prémiová otázka
Foto
Milá Renato, do března sledujte, jakými maličkostmi Vás život obohacuje a jak se Vám díky tomu zjemňují city. Otevírají se Vám brány s rozličnými možnostmi a tématy. Naslouchejte, vychutnávejte, vyzkoušejte. Od března se vrací myšlenky z dětství, a některé z nich můžete použít či realizovat nyní. Možná navštivte místa, kde jste vyrůstala nebo pravidelně jezdila. Po narozeninách zpomalte. Zaměřte se na dýchání, zhluboka prodýchávejte čistý vzduch, příjemnou atmosféru, libou vůni, milé setkání.... Rozvíjíte tím své pocity i intuici. Pak dokážete okamžitě a přesně zhodnotit vše a každého na ano a ne, dobré a špatné.... Hezký rok, hodně se naučíte.
Prémiová otázka
Foto
Milá Terezo. Čeká Vás hodně práce, nicméně ta práce by neměla být jen okolo, ale má se týkat ponejvíce Vašeho nitra. Jedná se o tzv. kupičkování. Vytváříte dvě kupky, jedna která se líbí, je příjemná, voní a druhá je opak. Objevujete sebe sama a zjišťujete,že jste se změnila, to co Vám připadalo dobré před 5 lety, teď už nemusí být to pravé. Po novém roce se zaměřte na to, co a kdo Vás nabíjí. Když to najdete, poskytne Vám to energii na několik budoucích let. Jaro, léto budete-li moc navštívit zvláštní místa, exotickou zemi, jinou kulturu, jeďte, obohatíte se tím. Zažijete něco, co ve Vás na dlouho zanechá stopu. Do konce roku určitě potkáte zajímavou osobu, která Vás něčemu přiučí. Naučte se přijímat, hýčkat druhými a odpočívat.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Renato. Ono to není jen o vyšetření fyzického těla, ale Vy již od r.2013, kdy se Vám změnila čísla, zanedbáváte stránku duševní. Tudíž teď se přihodilo to, že od srpna více vnímáte, že Vám chybí energie, oheň, jiskra, zážeh pro něco... Starý systém žití Vám už nevyhovuje, potřebujete najít nový. Až do narozenin 2017 máte očistný rok od všeho, co Vás zlobí, štve, vadí. Dokud to z Vyšeho života nezmizí, bude to Váš oheň dusit. K čištění pomůže jakákoli fyzická aktivita, práce či sport přes ruce, nohy - bouchání, kopání, skákání, běhání, ohýbání... Dále časté používání slovíček, která obsahují písmeno "R". A co se týká jídelníčku, snažit se o co nejméně škrobů a cukrů, v zimě až do jara více tuku - sádlo, máslo, oříšky... Ale dávejte co nejvíce na své chutě, máte-li potřebu vajec (podpora žil), tak si je dejte, neomezujte se v hořké chuti - čaje, čekanka, rukola, pivo... Tělo si samo řekne, pokud mu to dovolíte (když zastavíte mozkovou aktivitu)
Prémiová otázka
Foto
Milá Ivo, celý rok se bude točit kolem vztahů. Některé ukončíte, jiné prohloubíte a dojde i k seznámení. Mezi květnem a srpnem proběhne rychlé rozpoznávání a přehodnocení v žebříku lidí. Určitě si zasloužíte dovolenou nebo lázně. Měla byste se zpětně ohlédnout, jaký bylo období před čtyřmi lety. Některé situace se můžou opakovat, pokud byly nesprávně pochopeny. Dobře si rozvrhněte své energie - fyzické, citové, finanční .... a investujte jen tam, kde rozpoznáte úspěch či zmnožení do budoucna.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jano. Dcera by měla do března zvolnit a poohlížet se, jak si polepšit, finančně i kariérně. Pomalu by měla sestavovat plán, jak krok za krokem dojít ke zviditelnění. Měla by být průbojnější a nebát se sama sebe odprezentovat v dokonalé podobě. Má opravdu výborné období někam to dotáhnout.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Terezko. Na prvním místě pro Vás bude pracovní a finanční oblast, teprve až pak partnerská. Máte rok, který by rád stabilizoval všechny jistoty. Do března nic zásadního nepodnikejte, jen si všímejte, co je Vám příjemné a co ne. Jen si to uvědomte a od března si začnete život organizovat tak, aby Vás už nic nevyvádělo z rovnováhy. Od června dále na Vás čeká mnoho zásadních rozhodnutí, Je to Vaše silné období, jako kdybyste jela vyhrát olympiádu. Se vším se vypořádáte rychle. Partnerstí projde mezi lednem a květnem emočními výkyvy, záleží jak se k tomu každý z vás postaví. Partner nemá jednoduchý rok.
Prémiová otázka
Foto
Milá Martino, jste silná a velmi schopná žena. Disponujete příliš velitelskými čísly, jenže často se pak stáváte tahounem, lokomotivou a spoustu vagónků se jen veze. Nezničte se. Podle čísel to vypadá, že vaše vatra dohořela. Od února přijde nutná proměna vnějších okolností, ale i uvnitř Vás samotné. Všímejte si všech signálů, které Vám nyní až do února přicházejí, nabízí Vám pochopení, kroky k řešení. Nejspíše půjdete jinam, zatím logicky neřešte kam. Od května dále jste připravena na velké životní změny. Bude to něco nového, co Vás pozvedne v náladě i síle.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jitko,od února Vás čeká pár novinek, začátků, zařizování něčeho, zkrátka soustřeďte energii do konkrétního bodu, o který stojíte. Od května přijde potřeba naplno prožít cokoli romantického a na podzim pak zodpovědnější jednání, převzetí důležitějších úkolů a nový smysl života. Tudíž klidně se to může týkat i svatby. Na jaře dostane Váš přítel odvahu k něčemu, co doposud odkládal nebo se toho bál. Čas i čísla jsou Vám tedy nakloněna.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, nejvíce novot, jakési osvobození se, Vás čeká od května dále. Koncentrujte veškerou svou energii do čehokoli, co potřebujete, aby se rozjelo, splnilo, vyřešilo, dokončilo.... Koncem roku se pak na scéně objeví i vztah. S otcem dítěte to je a bude náročnější, disponuje argumenty, silnými a často vymyšlenými. Sama ho nezvládnete, mějte právní pomoc, osobu vůdčí, myšlenkově pohotovou a s bohatou slovní zásobou.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Lenko. Je to pro Vás důležitý rok, oslavujte, protože se stanete opravdu dospělá. Co to znamená? Že začnete brát vážněji sebe sama, přestanete se omezovat v čemkoli, nejvíce svými vlastními strachy, myšlením a nastavenými vzorci. Začnete být otevřenější životu, postupně bude přicházet energie fyzická i duševní. Jen bude potřeba zakončit vše, čemu vypršel čas, aby se dařilo všemu novému. Život se vám ve všech oblastech rozšíří, jako koruna stromu. Hodně štěstí.