Online chat
Pěkný den,paní Kalivodová,dočkám se ješte lepšího bydlení -dům,byt,,? (iVANA)
Foto
Dobrý den, ne tak, jak máte ve svých snech.
Dobrý den paní Evičko. Vstoupí do mého života konečně nějaký muž, který mě bude mít opravdu rád a bude se mnou chtít žít?  (Hana)
Foto
Dobrý den, muž přijde až ho pustíte. Vy chcete, tvrdošijně od něho k sobě, ale co mu dáte Vy? Určitě lásku, něhu, pochopení, ale zkuste si to v sobě ujasnit, tím to aktivujete do svého aurického pole a on bude moci přijít.
Dobrý den,přinese mi jaro novou lásku nebo obnovým tu starou.Děkuji Zdenka blíženec (Zdenka)
Foto
Dobrý den, přijde nová, odlišná od té odchozí.
KRÁSNÝ DEN EVIČKO, PROSÍM VÁS, KDY A PŘI JAKÉ PŘÍLEŽITOSTI POTKÁM SVÉHO CELOŽIVOTNÍHO PARTNERA? DĚKUJI VÁM. (EMA)
Foto
Dobrý den, musíte mezi lidi, nemůžete čekat doma, jen tak nepřijde. Cítím kolem Vás lidi, to může být na procházce, ale taky v metru nebo na nákupu. Přívětivý, milý, gentleman - to bude spojení pro Vás, tak se poznáte.
Evičko, přítel se zapletl s jinou ženou, tak jsem ho k ní vyhodila.Je mezi nimi opravdovà láska, nebo se mu stýská po mě a bude se chtít vrátit? Děkuji za odpověď.  (martina)
Foto
Dobrý den, nebude se chtít vrátit, není úplně s ní spokojený, ale je tady tvrdohlavost on k Vám.
DOBRÝ DEN PANI EVI SNAD SE NA MĚ DOSTANANE ŘADA. PROSÍM JE JARO PŘÍJDE NĚJAKÝ PŘÍTEL. BUDEM UŽ SPLO V LÉTĚ. BUDEM SPOLU ŽÍT BYT NEBO BARÁČEK .ZMĚNY MOC VÁM DĚKUJI PŘEJÍ KRÁSNÉ JARO PLNÉ LÁSKY. PŘEDEM DĚKUJI KLÁRKA 1.5.75 JSEM INVALIDNÍ (KLÁRKA)
Foto
Dobrý den, přítel přijde v dubnu, budete spolu a bude to krásné. Společné bydlení ze začátku nebude, posléze bude byt.
Dobrý den, přinese mi jaro novou lásku? Mám zkusit seznámení přes internet? Děkuji. Nika, 19.5.1976 (18:00) (Dominika)
Foto
Dobrý den, waw...no Vy si stěžujte, máte tady tři muže, kteří se kolem Vás motají a hledají u Vás lásku. Sama se budete rozhodovat. Kontakt a seznámení je přes osobu blízkou - kamarádka, kolegyně apod.
Tak jaké bude jaro 2017 Helena 24.6.1956 Děkuji (Helena)
Foto
Krásné
Dobrý den Evo, prosím o zhodnocení zda mě čeká opuštěné období. Synové asi budou daleko a manžel si žije svůj život bez ohledu na druhé - dojde k nějaké pozitivní změně? děkuji  (Jarmila )
Foto
Dobrý den, čeká Vás období změn. Ptáte se na opuštěné období přitom to sama nyní vyžadujete, chcete být sama. Manžel - jste karmickými partnery, takže spolu budete trvale. Vy jdete vedle sebe ne spolu. Pokud chcete jít zase spolu, jeden z vás musí udělat změnu. Zkuste to Vy a uvidíte, že to zato stojí. Udělejte zahradní párty nebo domluvte společnou akci toho, co má Váš manžel rád a samozřejmě i Vy a uvidíte ten obrat.
Dobrý den Evičko, moc vás prosím o zdělení, jestli ještě letos prodám můj dům na Slovensku a jestli tady v ČR prodám auto . Děkuji za váš čas i odpověď. Olinka  (Olinka)
Foto
Dobrý den, dům na Slovensku se prodá velmi rychle, myslím od prvního ano po platbu převod financí na účtu, auto v ČR taky, bez problémů.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na přítele(14.7.1968),pustí ho z vězení na odvolání?Děkuji M.7.9.1968 (Mája)
Foto
Dobrý den, ano pustí, ale bude to podmíněné nějakým podpisem, jistotou.
Dobrý den , paní Evičko jsem sama a samota je velmi zlá když přijdu do svého bytu a nikdo tam není tak mě je velmi smutno..chtěla bych vědět zda někdy budu mít partnera s kterým bych si aspon vyšla na kávu ,popřípadě nějakou kásku... nebo budu stále sama...Moc vám děkuji za odpověd .Sama  (Sama...)
Foto
Dobrý den, uzavíráte se hodně do sebe. Sama nebudete, ale zkuste svět vnímat pozitivně a těšit i z maličkostí, třeba krásný slunečný den a procházka. Muž přichází cca v květnu/červnu. Přeji hodně štěstí.
Krasny den p.Evicko prosim vyresim problem bolest patere .muzete se podivat .Marcela23.12.1950 dekuji. (Marcela)
Foto
Dobrý den, vyřešíte hned, co se na ni podíváte. Nosíte zátěže druhých a Vaše páteř už to neunese a sklání se.
Dobrý den paní Kalivodová, manžel nar. 20.10.1954 má jít na operaci křečových žil. Dopadne to dobře? Děkuji za odpověď. (Zdena)
Foto
Dobrý den, operace je nutná a dopadne dobře. Pokud se ptám, jestli jsou zde pro Vašeho manžela nějaká rizika, tak ano, operace nemá být při úplňku.
Dobrý den, paní Evo. Nacházím se v životní situaci, ve které se musím opravdu drasticky rozhodnout. Ale nevím zda co nejdřív nebo mám radeji zatím počkat, a všechno přehodnotit.  (Ondřej)
Foto
Dobrý den, nic nedělejte a čekejte, přehodnocujte, protože cca do měsíce přijde situace do Vašeho života, která Vám více věcí objasní, takové, které budete potřebovat vědět.
Dobrý den, před půl rokem se ode mne odstěhoval můj přítel, se kterým jsem byla 1,5 roku…občas se vídáme, když mu dávám poštu…a je velmi milý. Myslíte, že by se mohl vrátit ? Já 1954, on 1960. Děkuji Karin (Karla)
Foto
Dobrý den, zmíněný vztah je ukončen s tečkou, bohužel, návrat zde nevidím.
Dobrý den, chci se zeptat, co mi přinese jaro, jaké budou mé jarní dny a osud? Díky moc za odpověd. Veronika 9.4.1973. (Veronika)
Foto
Dobrý den, Vaše jarní dny budou protkané lehkostí, úsměvem a láskou.
Hezký den, zajímalo by mě co mě čeká v jarních dnech, hlavně v oblasti lásky, zda najdu stálou přítelkyni a jestli mi bude prodloužena pracovní smlouva. Moc děkuji za odpověď  (Jiří)
Foto
Dobrý den, láska přijde cca v květnu. Budete kvůli ní měnit své plány, které jsou nyní připraveny. Ptáte se, zda to bude stálá přítelkyně - ano, bude, ale pozor, na první dobrou se Vám nemusí líbit, myslím fyzicky, ale rozumět si budete neuvěřitelně a to Vás přesvědčí. Smlouva nebude prodloužena.
dobrý den, jak se bude vyvíjet manželsky vztah - on 12,2,1960 ona 9,10,1960 ? (j.j.)
Foto
Dobrý den, nyní prochází vztah obdobím bojovnosti a přetlačování. Vztah vypadá, že je postavený na rozchod. Důvod je zcela jasný - dvě tvrdé hlavy bojující spolu. Co můžete udělat? Nebojujte, ale mluvte spolu tak, aby účastni byli oba dva.
Dobrý den, čeká mě důležitá zkoužka na škole, moc by mě zajímalo jestli uspěji a budu dál pokračovat ve studiu na vysoké škole. Děkuji za odpověď (Anička)
Foto
Dobrý den, zkoušku zvládnete, na VŠ budete pokračovat, ale v malinko odlišném oboru, který si sama zvolíte.
dobrý den, vrátím se do zaměstnání, ze kterého jsem dobrovolně odešel - děkuji (J.F.)
Foto
Dobrý den, ztrácíte jistotu pod nohama, nemůžete najít práci? Do zaměstnání, ze kterého jste odešel se nevrátíte. Nevím, proč se ptáte, když tady vidím, že se tam ani vrátit nechcete. Zkuste zabojovat sám v sobě. Uvědomte si své kvality, nasaďte přímý krok a vyjděte. Práce je tady před Vámi, nová a perspektivní.
Ještě jednou já Melanie.Zajímalo by mě jestli můj Manžel měl sex s jinou ženou on tvrdí ze mi byl a je věrný. Děkuji za odpověď. Já 3.8.1966 manžel 31.10.1967 (Melanie-Míla )
Foto
Ještě jednou taky já....manžel Vám byl věrný a je...ale...v jeho blízkosti se nachází osoba (muž), kterému se cca svěřil. Vy cítíte pouze následky, uvolnění emocí a hned vidíte červeně. Zkuste tu změnu a přestaňte ho napadat. Začněte u sebe.
Dobrý den, paní Evičko. prosím, najdu v dohledné době práci ? Děkuji za Váš cenný čas a případnou odpověď. (Danka)
Foto
Dobrý den, zlatíčko, Vy se tááák podceňujete a proč? Pokud chcete práci, tak upravte svůj životopis a žádejte takovou práci, na kterou si nyní ani nedovolíte pomyslet. Pak to vyjde do cca 6 týdnů.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na naše manželství jsme spolu 29 let.Nastalo nám krizové období. Já 3.8.1966,manžel 31.10.1967 .Krásné jaro přeji s pozdravem Melanie-Míla  (Melanie)
Foto
Dobrý den, ve vztahu nastala stagnace a přichází trochu nuda, tak se není čemu divit. Ptám-li na to, co můžete udělat pro změnu ve vztahu, odpověď je jednoznačná. Cokoliv, co změní zajeté koleje. Nejlépe to, co víte, že máte oba dva rádi - zájmy, koníčky, udělejete překvapení, dejte do vztahu novou vzpruhu a nedovolte, aby to upadlo, udržujte ho.
Dobrý den paní Evo, ráda bych věděla jestli se na mě usměje štěstí v podobě přítele? 14.9.49 (Eva)
Foto
Dobrý den, ve Vašem okolí se pohybuje člověk, muž, který po Vás po očku kouká. Vy to nevnímáte. Je to muž, kterého hledáte. Projeví se, osmělí až v srpnu, ale Vy tomu můžete napomoct sama.
Krásný den, prosím je tu šance Dana 1958/ Robert 1954. Děkuji (Dana)
Foto
Dobrý den, ano, velká. Duše spolu souzní.
Dobrý den přeji , chtěla bych se vás zeptat zda mě čeká ještě nějaká láska ...nar 25.11.1954. Moc děkuji za odpověd.....Láska  (Láska...)
Foto
Dobrý den, láska je slovo velmi používané, hodně skloňované, známe vůbec jeho pravý význam? Co se týká Vás, tak míříte příliš vysoko. Zkuste snížit své nároky a pak se nechte překvapit. Přijde láska nebo úžasný kamarád? Nechte se překvapit. Krásné jaro přichází :-) duben - rychlost
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, pracovní změna - Vy se podceňujete a Vaše okolí na to reaguje. Zkuste se zamyslet sama nad sebou, zda byste chtěla dělat něco jiného, popř. odlišného nebo chcete pracovat samostatně? Vy chcete, aby změna přišla za Vámi, ale ono je to tak, že Vy máte ku změně, pak se aktivuje.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, finance - žádné velké zlepšení zde nevidím. Objevuje se zde větší výdaj (př. za novou pračku nebo vysavač), ale jinak jede vše v zajetých kolejích a nevidím nic zvláštního. Ptám se, proč jste tak nervózní - cítím stres, nervozitu. Snažíte se dohnat vlak, který ujíždí před Vámi. Máte zkusit jinou variantu, zkuste mu nadběhnout a chytit ho jinde. V životě to znamená, že se máte vydat k financím jiným směrem, zvolit jiné priority v platbách apod. Ptám-li se, zda to vůbec jde a jak to zvládnete. Odpověď je ANO, jde to, máte na to, abyste to zvládla.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, do dvou let budete babičkou. Váš syn bude spokojený.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, práci najdete hned, když se podíváte do jiného oboru. Hledáte ve stejném oboru, kde to znáte a tady není pro Vás posun. Až změníte svůj pohled, stanovíte nová pravidla, do dvou měsíců jste tam pracující.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, střeva jsou v pořádku, ale psychika je v bodě bloku a tak dochází ke špatnému průchodu střev. Copak nechcete pustit? Nebo nechcete přijmout nové informace, neumíte je sama zpracovat? Vyšetření bude ok, ale zdravotně pořád stejně. Doporučila bych vám odblok nebo regresi.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, začnu od konce - vše bude v naprostém pořádku. Budete mít spoustu nových zkušeností, informací a prožitků. Cítím pohodu, klid, jen pozor na stravu nebo přejedení se a stav přeplnění, špatně. Jinak životně - budete se učit novým návykům nebo zvykům? Tamním, bude se Vám to líbit, ale taky se budete těšit na návrat.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, miminko by k Vám chtělo, dušička je připravená, ale Vy ji odmítáte, tak kde je problém? Ve Vašem vnímání. Změňte svůj pohled na svět, rozhodněte se jděte za tím. Pro otěhotnění to chce uvolnění. Chcete po mě čas, uvolníte se? Pokud ne, neotěhotníte, pokud ano, otěhotníte do cca 2-3 měsíců. Vztah - potlačujete své emoce, bojíte se, schováváte se. Vztah se změní, až opět začnete být sama sebou.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Leni, rodiče jsou důležití, ale právo svobodné volby pro každou osobu taky. Zkuste trochu povolit v tom hlídání dcery, vnímejte více sebe. Jí stejně nezachráníte od karmických úkolů, které si vzala sem na svět. Pokud ji budete bránit v jejich realizací, bude dostávat pořád těžší a těžší zkoušky a Vy se budete pořád trápit. Karty ukazují, že máte udělat změnu ve svém chování, jednání, pak se budou dít krásné věci směrem k Vám.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, nyní řešíte nějakou situaci a pořád se motáte dokola a ne a ne vyjít ven. Zkuste se chvilku zastavit a sama si řekněte, pro koho je to, co vychází z té motanice důležité. Zjistíte, že ne pro Vás, tak se k tomu tak postavte a uvidíte, že klubko se rázem rozmotá - k rodinným problémům.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jana - je to velice chytrá a bystrá duše, která opravdu nezahálí a roste každou chvíli. Je velmi poctivá. Zlom nastane cca v říjnu 2017 otěhotní, svatba bude až po porodu. Narodila se pod šťastnou hvězdou. Životem bude krásně proplouvat. Petr - rodinný typ, skrytý introvert, takový človíček moc neprojevující emoce hned, raději počká na rozbor a pak si to užije. Vlastní děti bude mít, ale až později. Vztah ok, ale nic extra úžasného pro něho, to tady vidím, ale on je cca spokojený.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, zdraví - víte, co můžete dělat a co nemůžete a respektujete to. Žádné zádrhele zde nevidím, vše bude stagnovat. Osobně Vás čekají běžné věci, které znáte. Žádný karambol spíše ticho a klid. Zásadní změny budou až na podzim. Bude Vás někdo potřebovat, budete někomu pomáhat a v tom bude pro Vás velká změna režimu, který nyní máte.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, rozchod byl důležité, měl si "něco" uvědomit. Dívka nově příchozí je jeho životní partnerkou. Změní mu život i pohled na něho. V práci bude úspěšný až bude dělat to, co vychází z něho. Stávající práce to však není.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, letos byt nebude, tedy, pokud půjdete pořád stejně. Karty se mi vzpírají při odpovědi, kde se ptám zas a znova.Dávám tedy otázku, co si máte uvědomit, aby se uvolnily energie a Vy mohla koupit byt, mít příjemný partnerský vztah. Odpověď - jste svázaná pravidly, které jste si sama stanovila a nikdo kromě Vás je nevidí, nevnímá a to je to proč nikdo z mužů nepřichází do vztahu trvalého. Byt tlačíte před sebou jako zeď. Zkuste to očit, v sobě nastavit jinak - ne, že musíte, ale že chcete. Pak se vše uvolní a bude k mání i byt, přijde i partner do trvalého vztahu. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, nechte věci dít, stejně je nemůžete změnit. Je to až k nevíře, ale další otěhotnění je tady hned příští měsíc, jde mi i pohlaví, cítím dušičku. To, co jste prošla byl samovolný potrat. Dle karet jste těhotná byla, ale svou nejistotou jste i plod přišla.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, 1-zlomové situace se přiblíží a muž je bude řešit. Budou ku prospěchu jemu i jeho okolí, pozitivní vývoj, upevnění jistoty v sebe. 2-nerozhodnost v momentě rozhodování, věci důležité týkající se minulosti. Jaro více či méně v poklidu. 3- vztahové ujednání, komunikace, narovnávání věci pošramocených. Chtění jít dál nejen ve vztahu, ale taky jako osoba pěkně v souladu krok za krokem. 4-motání se na cestě a neví kudy kam. Dělat to či ono? To bude stálá otázka, běh věcí kolísajících.