Online chat
Dobrý den, paní Petro, co byste mi poradila na hubnutí? Mám sníženou funkci štítné žlázy a vysoký krevní tlak. Děkuji. Katka-21.9.1975 (Katka)
Foto
Bude potřeba hlavně upravit funkci štítné žlázy, která je zřejmě příčinou váhových výkyvů. Vyřešte to s lékaři, než se pustíte do diety.
Dobrý den,Petro!!! Chtěla jsem se zeptat,zda-li letos muzu ocekavat tehotenstvi? děkuji, mějte se krasne (Claire)
Foto
Nevím, jestli to stihnete letos, ale v dohledné době určitě ano. Hodně štěstí
Dobrý den,chtěla jsem se zapsat zda nám to vyjde se současným partnerem? Scházíme se teprve chvilku. Děkuji za odpověď (Lenka 14.3.1992) (Lenka)
Foto
Zatím to vypadá na perspektivní vztah. Hodně štěstí
Dobrý den paní Petro, jak se bude vyvíjet můj vztah s o dost mladším partnerem? Mám do toho jít?? Je mi 50 let. Děkuji za případnou odpověď. (Jana)
Foto
Vyzkoušejte to. Jste dospělá žena, snažte se zachovat zdravý rozum, ale neodříkejte se zábav a radostí života. Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petr, jak se se to bude vyvíjet mezi mnou Veronika 9.4.1973 a Petrem 29.5.1966. Moc díky předem za odpověd. (Veronika)
Foto
Nevypadá to moc dobře, neupínejte se k tomu. Hondně štěstí
Prémiová otázka
Foto
PO pracovní stránce to na velké zvraty nevypadá,pokud jde o vztahy, čeká vás změna. Vztah, ve kterém se nacházíte, není zdravý a nemá ani velkou perspektivu do budoucna. Pokud ho ale ukončíte, čeká vás splnění něčeho, co si hodně přejete. Hodně štěstí
Dobrý večer, prosím Vás o zodpovězení mé otázky. Sblížila jsem se s mužem z ciziny a moc bych si přála vědět, zda se toto rozvine do plnohodnotného vztahu. Jsem narozena ve znamení Střelce. Děkuji za odpověď. (Ela)
Foto
Neupínejte se k tomu, byl to jen flirt. Hodně štěstí
Dobrý den, jaký budu mít vztah do budoucna s otcem mé dcery. Nežijeme spolu. Je lepší ukončit kontakt nebo máme šanci na společný život. Děkuji (Petra)
Foto
Ten vztah je i přes společné dítě poměrně slabý... Neupínejte se k němu, snažte se stabilizovat vlastní situaci. Hodně štěstí
Dobrý den Petro, chtěla bych se zeptat jestli se můj manžel stále stýká se svojí milenkou. Jak dopadne náš vztah? Zůstane se mnou nebo s ní? Děkuji (Ivana)
Foto
Vím, že s mužem chcete zůstat, ale z dlohodobého hlediska nemá ten vztah už perspektivu. Je hodně narušený. Zvažte, jestli to má smysl prodlužovat, i když se k vám manžel vrátí. Hodně štěstí
Hezký den paní Petro,už po několikáté Vám píšu,protože Vaše předpovědi cítím jako opravdové a od srdce,bohužel jste mně ani jednou neodpověděla,tak to zkusím znovu.V mém osamoceném životě se po dlouhé době objevil muž,zdá se být upřímný a snad by to i mohlo vyjít,ale jsem opatrná.Já 25.9.1967 a Tomáš 29.12.1973.Děkuji za odpověd. (Kamča)
Foto
Neodříkejte se citového vztahu. Nejspíš sice není "nadosmrti", ale můžete z něj načerpat radost a zpestří vám život. Hodně štěstí
Dobrý den, chci se zeptat, jak se pozná, že je člověk pod vlivem zla. Je normální, když si někdo nechává vytesat upírku a chlubí se s ní a tvrdí, že se mění ve vlkodlaka a má z toho radost? Jak velký vliv má na tuto situaci úplněk? (Martinka)
Foto
No, normální... Pro některé lidi je to relaxace, útěk to jiného světa. Nemusejí být nutně po vlivem zla. Upír i vlkodlak mohou být jen symboly něčeho uvnitře, potlačené osobnosti. Pokud se ten dotyčný nechová zle, nedělá špatné věci, neviděla bych v tom takový problém.
Dobry den, Petro. Chtela bych se Vas zeptat, jak to vypada s mym milencem - jestli zustaneme spolu a jak se to bude cele vyvijet, momentalne jsou tam nejake vlivy, ktere ani jeden z nas necekal a nemuze ovlivnit. Dekuji (KubaNaty)
Foto
Nevypadá to dobře, spíš se rozejdete.
Dobrý den paní Petro,chtěla jsem se prosím zeptat na bydlení.Zůstanu bydlet v podnájmu,nebo půjdu bydlet k příteli a najdu tam práci?Zuzana 1.7.1963 7.15 Praha a přítel Miroslav 16.4.1965 Příbram.Děkuji za odpověď...... (Zuzana)
Foto
Zatím to na sestěhování příliš nevypadá. Hodně štěstí
Dobry den pani Petro. Chci se zeptat, jestli se vratime s pritelkyni k sobe. Jestli mam u ni jeste sanci. Dekuji moc.  (Lucie)
Foto
Lucie, proběhne ještě nějaké usmiřování, ale celkově si myslím, že ten vztah není perspektivní. Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petro. Ráda bych věděla, zda mne čeká ještě letos seznámení s nějakým fajn mužem pro vztah partnerský či alespoň milenecký. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Někdo se objeví, ale nevím, jestli to stihne letos. Vypadá to na delší čas. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
V zaměstnání by neměly být zádné problémy, v osobním životě vás však čeká ztráta, něco budete muset ukončit. Nejde ale o partnerský vztah, ten by vám měl být spíš oporou. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Bude vám přát štěstí a posunete se dál, zřejmě s pomocí kontaktů. Myslím, že se minimálně v horizontu roku nemusíte obávat. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
V nejbližší době vás čeká změna a budete se muset rozhodnout, jakou cestou se dáte. Ovšem vypadá to, že to bude změna potěšující a související se vašimi přáteli. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Zatím to vypadá, že bude dojíždět, ale u věcí, které jsou závislé na lidské vůli je to těžko předjímat dopředu :) Lidská vůle se umí logice i věštbě pěkně vzpěčovat :)
Prémiová otázka
Foto
Stálého spolupracovníka bude i nadále hledat těžko, na druhou stranu, v podnikání se mu bude docela dařit. Hodně štětí
Prémiová otázka
Foto
Máte vysloveně pozitivní karty. V dohledné době byste měla jedna zaznamenat nějaký finanční úspěch, ale taky splnění něčeho, co si dlouho přejete. Vypadá to na hezké léto. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Moc se k tomu vztahu neupínejte, není to vzah, který by vydržel delší dobu. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Po pracovní stránce nečekejte žádné větší změny, vztah se ale blíží, poměrně intenzivní. Dotyčný je někdo, koho už znáte, někdo z vašeho okolí. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Maruško, vím, že vás problém s chalupou už dlouho trápí, ale berte to z té lepší stránky. Vaše děti našly řešení, chtějí tu situaci řešit, a i když jste citlivá, musíte se obrnit. Představte si, že je mezi vámi a švagrovou skleněná zed, ignorujte ji, konflikty nechte řešit manžela a děti. Ne každý má vaši citlivost a někteří lidé ji nejsou schopni ani pochopit. Nechte řešení na tom, koho tak neničí. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Váš vztah má perspektivu, ale vyšly vám hodně dramatické karty, které znamenají, že sice najdete lásku, ale také se budete muset něčeho vzdát. Každopádně tohle zažijete opravdu naplno. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Pokud máte obavy z bezpečnostního hlediska, nemyslím, že by vám hrozilo nebezpečí. Spíš hrozí hádky po cestě, je to poněkud stresová záležitost. Snažte se k tomu přistupovat s chladnou hlavou a nemějte představu ideálu... byla byste zklamamná. Váš vztah má perspektivu, nevypadá, že by měl skončit, nicméně na neshody se připravte.Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
POdaří a dítě mít budete, zřejmě ovšem budete muset využít nějaké podpůrné metody. Snažte se hlavně nepropadat zoufalství, psychika hraje v otázkách početí a ranného těhotenství velkou roli. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Ivo, s prací Ondřeje budou i nadále problémy, dcera rodinu mít bude, ale ne v nejbližší době a pokud jde o Jiřího, mělo by dojít k pozitivním změnám. K změnám dojde celkově ve vaší rodině, musíte se teď rozhodnout, co je pro vás lepší. Vaše děti jsou velké, musí za své životy zodpovídat samy. Vy můžete pomáhat, ale taky musíte myslet sama na sebe. Hodně štěstí