Online chat
Dobrý den mágu Ravene, narodila jsem se 20.3.1986 /na rozhraní dvou znamení Ryb a Berana/. Někdy mám pocit, že zrozencům na rozhraní dvou znamení se neustále stávají jak já nazývám "zábavné situace" - situace, které vždy udělají rýhu do života. (autonehoda způsobená opilým řidičem, sebevražda matky, a nyní např. soud s nájemcem o vlastní byt) Jsou jim stále do cesty stavěny překážky, které když člověk překoná objeví se další. Rovněž se mi zatím nepodařilo navázat vážný vztah, tedy konkrétně nalézt člověka o kterého bych se mohla opřít nikoliv, aby se on mohl opřít o mně. Prosím o odpověď zatím jsem nikde nenalezla, jaký tyto zrozenci mají osud, jakou mají životní pouť?Podaří se mi dostat z problémů a konečně si uspořádat život, nalézt partnera i přes můj strach ze závazků apod? PS. vím, že asi neobdržím odpověď, ale za pokus nic nedám. Děkuji předem za odpověď (Jana)
Foto
Karty i všechno ostatní, co se týká astrologie máte na druhou polovinu tohoto roku dobré, ale jak to tak sleduju, spíše bych se mohl já přiučit něco nového u vás, než aby tomu bylo naopak. Já jsem zase na hranici mezi Vodnářem a Rybou, takže, jak to tak vypadá, na jedné straně vám to dá do života plno události, které jsou až tragické, na druhou stranu to může dát (s tím Vodnářem) spíše ukecanost, která se může projevit, i když se toho kolem moc neděje. Takže to je pro dnešek vše, jako vždy, nebylo možné odpovědět na všechny dotazy, když tak zase trochu popojedem příště. Zdravím, Raven
Dobrý den, jmenuji se Pavel, narodil jsem se 12.3.1990 ve 22:35h, v Liberci. Chtěl jsem se Vás zeptat jak to se mnou vypadá v oblasti lásky. V současné době jsem sám. Děkuji. (Pavel)
Foto
Již brzy se objeví žena - dívka a bude z toho vztah, jaký si představujete každý večer před usnutím.
Dobrý den pane Ravene, už několikrát jsem psala dotaz, ale nikdy na něj nedošlo, možná tentokrát už budu mít štěstí.....velice by mě zajímalo, jak se bude vyvíjet moje situace co se týče manželství a dalšího vztahu. Jestli přijde změna, protože s manželem 15.4.1962 máme již dlouhou dobu vážné problémy a žijeme jen vedle sebe. Před rokem jsem se seznámila s kamarádem 11. 7. 1962, se kterým si velice rozumím a jestli je tedy šance, že toto kamarádství může přerůst v nový možná i dlouhodobý vztah, i když on má delší dobu přítelkyni a v této době se k ní nastěhoval, i když nerad a spíše z finančních důvodů......nebo jestli je naděje, že se objeví někdo jiný. Moc děkuji za odpověď a přeji krásný den. Jajka 13.1.1966 (Jajka)
Foto
Nechte to tak, jak to je, prostě se to tak vyvinulo a hlavní silou zde budou bohužel peníze, s tím nic neuděláte, takže buďte ráda, že se znáte a že se občas můžete sejít. Tím současně nebráníte tomu, že se může objevit i někdo jiný.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na svoje manželství.Já 3.9.1982 manžel 4.10.1981.Jsme na bodě mrazu.Jsem v manželství nešťastná.Jsme jako spolubydlící.Až mi je z toho všeho líto.Přijde mi to jako rodinná karma.Stejný život má i moje mamka.Máme nějakou budoucnost?Cítím že mi život utíka mezi prsty.V našem věku by jsme si měly užívat mládí a prožívat život.Všechno mi to připadá jako bych spadla do velké jámy a čekám až mě někdo vytáhne.Milujiho a chci s ním prožít stáří ale mrzí mi jeho postoj ke mě.Když vidím různé rodiny jak jsou pořád spolu pomáhaj si navzájem,cestujou a poznávaj tu krásu kolem nás,sportujou a vše dělaj společně.Pokaždé to probrečím že není jako oni.Vím on není rodinný typ.U něj je na první místě práce.Uznávám,že nás chce finančně zabespečit ale překročil už hranici.Děti jsou jednou za život malé,vůbec to nevidí..... Vím,že mi asi neodpovíte ale přesto děkuji,že jsem se tu vypsala moje trápení.Přeju hezký den. (Lenča)
Foto
Nevím, jestli to, co se ukazuje v kartách a v konstelacích je optimistické nebo ne, ale řešení je jenom jedno - zkusit jiného partnera. Jasně, je to složitý, často i nezvyklý, ale jinak nic do pohybu nedáte.
Ravene... hurááá dnes věštíte :-). měla bych dotaz ohledně lásky, čeká mě letos nějaká láska, nebo potkám někoho nového kdo můj život trošku nazvedne a dá lepší směr? Takhle, žiju se svým mužem, ale jen vedle sebe a tenhle stav už je neunosný a nevím co s tím dál. děkuji moc za odpověď Marika - 5/11/1981 (Marika)
Foto
Máte k tomu zdravý přístup a jakmile osud vidí podobné odhodlání, které je patrné u vás, tak se vždy dočkáte adekvátní odpovědi. Takže zcela určitě se letos potkáte s někým novým, kdo v tom směru, na který se ptáte, docela dobře poslouží.
Rada bych věděla jak mám sebe a syna ochránit před chorým otcem a jeho psychickým, fyzickým a finančním vydíráním, je to vůbec možné tohle nějak přetnout a zbavit aspoň syna od toho. (Anna)
Foto
Odejít, odstěhovat se, zmizet, utéct, jiné řešení nenajdete.
DOBRÝ VEČER. Jsem úplně konsternována. Seznámila jsem se na facebooku s jedním mužem. I na stará kolena jsem se zamilovala. Je bohužel až z Brazilie a já jsem se dověděla, že má vážnou známost. Jsem z toho velmi špatná, velmi mě to bolí, nespím, nejím. Protože jsem sama je to pro mě strašně těžké. Tak jsem se dovollila napsat vám otázku, zda se vše mezi námi urovná, a zda se ke mě vrátí,. Chtěla jsem ho překvapit příjezdem v létě, a teď nevím, jestli se mám dále trápit. Nejsem už nejmladší. Zkrátka je mi to velmi líto.  (Anna)
Foto
Na rovinu - nejsou na to dobré karty, takže by to ani nebyl dobrý vztah, i kdyby byl svobodný sirotek, tento muž se prostě pro vás nehodí a vy to musíte od osudu přijmout. Čeká na vás někdo jiný - a bude to lepší - i pro vás.
Dobrý večer, jmenuji se Helena /ale říkají mi Lenka/.Narodila jsem se 6.9.1960. Mám problém sehnat práci. Pořád chodím po pohovorech /sice slyším jste nám sympatická,ale výsledek žádný. Skoro ztrácím už chuť hledat a jsem z toho všeho vyčerpaná. Také mám zdravotní problémy - jsem v pořadníku navýměnu kyčelního kloubu, který mi bolí a také trochu omezuje. Chci se tedy zeptat, zda už získám práci /která mně bude naplňovat./ A jak se bude vyvíjet můj zdravotní stav. Moc děkuji za odpověď.  (Helena )
Foto
Tady u vás to vypadá tak, že je možné, že žádnou pořádnou práci neseženete, až potom, co budete mít po operaci. Potom bude všechno OK.
Krásny den, co mam tak krásneho nebo hrozného v tajemnu ?Ceho se mam obavat a co pujde hladce.. Dekuji ... tesim se..Radka (radka)
Foto
Horší věc, se kterou se můžete v jinak hezkém životě setkat jsou intriky, závist a pomluvy, tomu se vyhněte a bude fajn.
Zdravim pane Ravene,chci začít podnikat,bude se mi dařit?Děkuji a přeji krásné léto.20.2.1987 (Jakub)
Foto
Na podnikání bych si asi nechal rozjezd v listopadu.
Dobrý den pane Ravene, příští sobotu odlétáme na Krétu. Proběhne všechno v pořádku? Děkuji za Váš čas. (Zdena)
Foto
Bude to v pohodě, nemusíte mít z ničeho strach.
Dobrý deň. Som Mária, nar. 28.3.1958. Chcem sa spýtať na to, či sa mi zlepší zdravie a tiež, či budem mať možnosť účinnejšie pomáhať svojim blízkym. Ďakujem. (Mária)
Foto
Šlechetná otázka - ano, všechno se zlepší, tedy hlavně ohledně toho, na co se ptáte.
Dobry den pan Raven....co caka rybku 23.2.1967 s bykom 8.5.1961?....momentalne je to dost turbulentne☹️....dakujem za odpoved😉...eva (Eva)
Foto
Uklidní se to a bude dobře, spíše to bude lepší než horší - a o tom ten osud vlastně je.
Dobrý den, stojíme před rohodnutím, zda koupit byt. Chtěla jsem se zeptat, zda koupě bude dobré rozhodnutí. (Sara, 5.4. 1974). Děkuji moc za odpověď. Sara (Sara)
Foto
Karty jsou na to dobrý, takže bych řekl, že je to dobré rozhodnutí, pokud to bude všechno právně ošetřené, jak má být, bude i zajímavý byt.
Přeji krásné léto,pane Ravene, bude líp? 14.2.45 děkuji Anna (Anna)
Foto
Nebude, ale ještě to přežijeme.
Moc zdravím , pane Ravene.Prosím budeme se letos stěhovat?Díky za odpověď. Eva-blíženec. (Eva)
Foto
Jak to tak vypadá, tak budete.
Milý Ravene, bude se manželovi dařit v podnikání a dostavíme domeček bez problémů? Děkuji. Hezký den.  (Ivča )
Foto
Dejte si pozor na září a říjen tohoto roku, zvláště ohledně podnikání.
Zdravím Vás pane Ravene.Můžete mi říct co mě ještě letos čeká a nemine? Děkuji. (Ilona)
Foto
Změny v partnerství a dobrodružství v sexu.
Dobrý den, ráda bych věděla, zda můj současný kamarád Alexandr chce ode mě něco víc, než jen mé přátelství. Jaroslava 9.9.1956 Alexandr 12.8.1948 Děkuji za odpověď. Jarka. (Jaroslava)
Foto
Spíše to vypadá na kamarádství, ale to je často víc než vrtkavá láska Romeova.
Dobrý den pane Argoni,mohl bych se zeptat jestli se k sobe vratime s Monikou ? Předem dekuji a at se vam daří. (Lubor Diviíšek)
Foto
Můžete se k sobě vrátit, i když slečna nebo paní Monika je teď okouzlená mužem, o kterém si myslí, že je úspěšný, ale to nevadí, to chce jenom čas.
Dobrý den, co já, léto a nějaká láska pro skoro čerstvou šedesátnici ? 31.7.1957, prý "nevypadám"...Vdova, jeden fajn syn 34 a konec sedmiletého vztahu z mého popudu. Díky za odpověd, potěšilo by mě, kdyby se dostalo na moji otázku. Anna, jinak Hanka (Anna)
Foto
Ale proč by na vás nemohla čekat ještě láska oboustranná a jako hrom? Nebuďte skromná a klidně si řekněte, co chcete, aby se uskutečnilo - a zkuste na to nějaký rituálek, můžete i sama třeba teď 24.06. když bude Nov, máte tam i Merkur na úspěch a na práci i Mars na chlapy. A navíc je to celé v Raku, lepší by to ani žádný píárista nevymyslel.
Dobrý den p.Ravene,nevím jak je to možné,ale vaše odpovědi ve věštírně byly vždy pravdivé,proto ráda pročítám i vaše horoskopy a chtěla by jsem vás poprosit,zda zvládnu nástup do nového zaměstnání,moc by jsem zde chtěla uspět,je to úplně něco jiného,než jsem dělala dosud..zn Střelec 24.11.69 snad se už brzy zbavím té Černé luny..moc děkuji (Irena)
Foto
Černé Luny se zbavíte už v říjnu a v listopadu, ale už teď budou patrné kladné změny v oblasti Střelce, takže i ten nástup do práce zvládnete.
Dobrý den, Ravene, chci se zeptat, zda mne v létě čeká nová práce a stěhování? Mějte se moc hezky, Lucie 27.12.1972 ve 22.05hod. (Lucie)
Foto
Vypadá to spíše na září a říjen.
Dobrý deň. Už neviem ako ďalej. Celý život mám problém nájsť si stálu prácu, väčšinou to boli len brigády. Pred pár mesiacmi som nastúpila do nového zamestnania, no hrozí mi reálne vyhadzov. Neviem ako mám túto situáciu riešiť. Skúsiť ešte zabojovať tu, alebo už si hľadať niečo iné? Som už celkom zúfalá a začínam veriť, že som prekliata. Ďakujem a želám všetko dobré, pán Ravenni. (Hyacinta 1980)
Foto
Já to měl celý život podobný, tady nezbývá, než se tomu přizpůsobit a když něco bude, tak to prostě vezmete a zůstanete tak dlouho, až se s vámi zase rozloučí. Jak říkám, taky to znám.
Dobrý den Ravene, moc, moc prosím jestli ještě letos prodám na Slovensku dům,děkuji za vás čas i odpověď. Olinka (Olinka)
Foto
To půjde, i když letos se budou domy na Slovensku prodávat dost těžko. Jak to tak vypadá, každý už dům na Slovensku má.
Dobrý den podaří se nám zlepšit finanční situaci v naší rodině , třeba výhrou ? Nar.3.11.1943 Děkuji Jana (Jana)
Foto
Výhrou to nebude, ale může to být díky samostatné práci, zkuste o tom popřemýšlet.
Přeji dobrý den. Prosím o radu ohledu vztahu. Jsem nespokojená v manželství již asi 4 roky, poslední půlrok je už úplně špatný. Mám to již ukončit, nebo je naděje na zlepšení Děkuji (Eva73)
Foto
Když to bude trvat i dále, tak je lepší to ukončit, ale ne jako Anna Karenina.
Zdravim vas Ravene denne si ctu vase horoskopy parada.prosim zdravicko bude slouzit jsem drive narozena.dekuji moc za pripadnou odpoved Marcela (Marcela)
Foto
Karty na zdraví máte dobré, takže stačí pravidelně trochu více kondičně chodit - a bude to doma.
Dobrý den Ravene, potkám ještě letos partnera? Někde dělám chybu, nevidím ji. Jsem introvert, který si mnohdy vystačí, ale to není vždy. Nevím, kde hledat. Nehledám supermana, krasavce. Děkuji Jana  (Jana)
Foto
Zkuste internet, tam chodí normální potěr i supermani.
Dobrý den Revane. Prosím o radu vstahové oblasti?Před rokem jsem potkla člověka ,je jako chamelon .Potřebuji radu co dál .On se narodil 27.9.1952 Děkuji Libuše (Libuše)
Foto
Mně připadá divné i to datum, koho jste to proboha potkala?
Dobrý den pane Ravene , čeká mně něco hezkého ? Děkuji . Hana  (kytka)
Foto
Nový vztah a nové zájmy, neboli koníčky.
CHCI VĚDET ZITRA BUDU MIT ŠTESTI NA VYHRU (RŮŽENA)
Foto
Na to nejsou moc dobré karty, zkoušet to můžete, ale raději sázejte jenom nepatrné částky, Štěstěnu nebo Kolo štěstí ve svém osudu nemáte.
Dobrý den po.Ravene Argoni, čeká mne po mé nemoci, ještě něco pozitivního a dobrého v následujícím období .Děkuji Vám za Vaší odpověd, Jitka (Jitka, nar.4.11.49 v 15.15h.)
Foto
Uzdravíte se a to je asi to nejlepší, co může člověka na tomto světě potkat.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na náš manželský život ja 3.8.1966 manžel 31.10.1967 .Děkuji hezký den (Mila )
Foto
Je pravda, že jsou tady trochu smutnější karty, ale ještě by se to dalo trochu rozveselit, můžete zkusit třeba tantru nebo sexuální meditace, protože tady to, jak je vidět, vázne nejvíce. Né, že by nebylo o čem meditovat, ale bylo by dobré vědět i jak na to.
Dobrý den, ráda bych věděla, kdy se prodá dům po rodičích? Děkuji předem za odpověď. (Blanka 18,8,1967)
Foto
Do konce tohoto roku, teď to jde pomalu, ale nakonec to vyjde.
hezký den pane Ravene,chtěla bych se zeptat,jestli se do budoucnosti zlepší moje zdraví díky moc (marcela)
Foto
Pomalu ale jistě se bude lepšit.
Moc Vás zdravím Ravene a mám dotaz, zda se má dcera Hana, nar. 31.12.1985 úspěšně rozvede, dostane dceru do péče a jestli se jí podaří najít nového - lepšího partnera, s kterým bude konečně šťastná. Bude se ode mě stěhovat? Děkuji moc za odpověď (babička)
Foto
Všechno se jí povede, jak s tím rozvodem, tak i se získáním dcery do péče.
Dobrý den pane Ravene, prosím povede se mi najít práci? Koncem měsíce bohužel končím a ať se snažím jak chci, zatím se nic nevyvíjí :-( Děkuji Jana 8.9.1971 (Jana)
Foto
I když to teď vypadá dost smutně, tak se nakonec nová práce objeví a budete spokojená, ale může to trvat ještě tak 3 až 4 měsíce.
Dobrý den, Ravene, chtěla bych (16.4.75) se Vás zeptat, jestli ještě potkám nějakého fajn chlapa,který mě bude mít rád...Prožívám hlubokou manželskou krizi, muž se zamiloval jinde a já už přestávám věřit, že by se to mohlo všechno časem spravit. Snažím se s tím sžít, ale je mi hodně smutno.Ráda bych věděla, jestli mě čeká nějaká pozitivní změna, těch negativních už bylo hodně....Děkuji. (neznámá)
Foto
Ale jo, určitě se to stane, ukazuje se to v kartách i v konstelacích.
Zdravím,zlepší se mi tento rok finanční situace?Díky Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Až ke konci roku 2017, ale ta možnost tady je a je docela žhavá.
Dobrý den, pane Ravene, zeť mi dluží velkou finanční částku, je možné, že mi ji v budoucnu někdy vrátí? Narodila jsem se 1.9.1953. Děkuji Irena  (Irena)
Foto
To z něho budete muset páčit po splátkách. A opírat se přitom o jeho svědomí.
Vážený Raven,prosím poraďte mi,1.6. o 14,55 som stopovala pri nemeckom meste Sulzbach Rosenberg,zastavil mi mladý muž-baran,doteraz si píšeme.Ćo sa z tohto vyvinie by som bola zvedavá nar.28.6.1964 v Trenčíne (Dana)
Foto
Tady to bohužel na nic zvláštního do budoucnosti nevypadá, možná se ještě setkáte, ale to je asi tak všechno.
Dobry den p. Ranene co ma caka cez leto dakujem 13.09.1971 (Ina)
Foto
Dostanete několik zajímavých nabídek, co se můžete naučit ohledně podnikání nebo samostatné práce a přijde také možnost mít nový vztah.
Dobrý den pane Ravene, můj manžel přišel v pondělí o práci, je to opravdu hrozná situace. najde si brzo novou? usilovně práci hledá, momentálně byl včera na pohovoru, nabídka z jedné malé firmy, která se pomalu rozjíždí, aby tu firmu v podstatě řídil. manžel Marek *13.4 1985 (manželka)
Foto
S novou prací to bude těžké až do září, do té doby by bylo dobré vzít prakticky cokoliv, co se vyplatí.
Dobrý den,pane Ravene.Moc by si přála novou práci. Vím, co nechci, nevím, co chci. Už jsem kvůli toho odmítla pár nabídek. Jedna je v šachu. Co byste mi,prosím, poradil. Děkuji. Tereza - 16.6.1993. (Tereza)
Foto
Počkat a vytrvat, pravá nabídka ještě přijde, spíše se to vyřídí v druhé polovině tohoto roku.
Milý Ravene, prosím o odpověď, zda vnuk, nar. 2. 10. 1999, udělá opravné zkoušky, aby mohl pokračovat v novém škol. roce ve studiu. Podaří se to? Jak to vidíte? S díky a hezkým pozdravem Zdena. (Zdena)
Foto
Vypadá to dobře, takže se to podaří.
Prémiová otázka
Foto
Ještě si to rozmyslete, pokud vás to nepřejde, tak změňte zaměstnání v listopadu nebo v prosinci. S tím, že vás jako laborantku považují za holku pro všechno, se dá něco udělat, v tom zase neklesejte na mysli a na druhou stranu, nemyslete si, že když nastoupíte místo pečovatelky, že vás budou považovat za něco jiného, než za "holku pro všechno". Tento problém je víceméně ve vás, nikoliv v práci, takže na vašem místě bych zatím, pokud se to vyplatí finančně ještě zůstal tam, kde jste.
Prémiová otázka
Foto
V nativním horoskopu bohužel nemáte ohledně šťastného a bezstarostného partnerství žádné zvláštní konstelace, které by sváděly k tomu, abychom poslali pro šampaňské, Slunce a Venuše jsou ve Lvu, Mars a Saturn jsou ve Štíru a Mars je v kvadrátu s Venuší, to jsou spíše konstelace na šťastný a trvalý rozchod, navíc jste narozený v Rakovníku, to už je částečně ohledně partnerství také kus diagnózy, takže bude asi dobré, když sáhnete k něčemu, co bychom mohli směle nazvat rituál nebo zaklínání na téma partnerství - potom by to mělo podařit už během měsíce či dvou a seznámíte se s dívkou svého srdce. Rozhodně by to nemělo trvat déle než do konce tohoto roku, v podstatě by se dalo očekávat, že do nového roku 2018 už vstoupíte s novou partnerkou. Rituály si můžete udělat i sám, stačí k tomu červená svíčka nebo dvě červené svíčky a malý kovový pentagram nebo hexagram, který při svitu Luny při úplňku zasvětíte a potom nosíte na krku jako talisman, který zaručeně přitáhne ty nejlepší kousky z množiny paní, žen a dívek, i když se na to budete dívat čistě spotřebně, to už záleží na vás, jak se k tomu postavíte.
Prémiová otázka
Foto
Jak to tak vypadá, tak pana cholerika zvládnete, budete prostě muset, dovolenou také zvládnete, to by neměl být žádný neřešitelný problém, pokud budete potom chtít nějaké další změny v manželství nebo obecně v partnerství, tak nejvhodnější čas k tomu bude říjen a listopad 2017, ale to uvidíte, je možné, že najdete ještě i jiné řešení ve vztahu s manželem, nejsou na to špatné karty, ani nejsou špatné astro-konstelace.
Prémiová otázka
Foto
Slunce v Býku a Merkur na samém konci Býka, to je ještě dobrá konstelace pro druhou část tohoto roku, Mars ve Lvu v T-kvadratuře ke Slunci a k Neptunu ve Štíru, to je takové menší varování, pozor, druhá polovina roku bude po pracovní stránce náročnější než byla ta první, podle všeho by možná bylo i lepší ke konci roku 2017 přemýšlet o změně zaměstnání nebo se prostě poohlédnout po něčem jiném, pokud by to nešlo, tak ještě bojovat na původním bojišti, ale nějaké změny se tady budou vnucovat a bude to ke konci tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Připravte se na to, že ještě budou trochu problémy, práci seženete, ale asi by bylo dobré prostě vzít práci, jaká se vyskytně a jaká bude únosná, protože je pravděpodobné, že přijde ještě jedna pracovní změna na konci listopadu nebo v průběhu prosince 2017. Zdraví se bude zlepšovat, ustoupí i dlouhodobá viróza, která vám může dělat problémy.
Prémiová otázka
Foto
Sluníčko je v nativním horoskopu v Beranu přímo na kraji, na spadnutí do sousedního Býka, Mars a Merkur je v Beranu, tady se dá tušit, přímo se to vnucuje, že mnoho věcí vaše dcera dělala a stále dělá a asi i dělat bude takříkajíc na poslední chvíli. Ale důležité je, že to udělá nebo že se to nakonec stane, takže můžete být klidná, bude se jí dařit jak v práci, tak i v osobním životě a najde si partnera a bude mít spokojenou rodinu - i když, pravda, to může být o něco později, než je, jak se říká, v kraji zvykem.
Prémiová otázka
Foto
Vy máte ale zašmodrchaný horoskop, všechny planety jsou v jedné polovině, od Venuše v Blížencích až po Neptun ve Střelci. Konstelace jsou dost složité, dala by se podle nich učit astrologie, takže, ve stručnosti - přijdou nabídky a mělo by jich být několik nebo prostě více a vy si budete vybírat ty nejlepší. Je pravděpodobné, že zrovna nabídky, které přijdou v průběhu října, možná už v přůběhu druhé poloviny září a v říjnu, nebudou nic moc, i když to na první nebo druhý pohled nebude znát. V oblasti podnikání by tedy bylo dobré připravit se i na to, že příjem může v říjnu a na začátku listopadu 2017 zakolísat nebo se může ukázat být nestabilní. Potom se vše vyrovná a ke konci roku 2017 by už všechno mělo opět fungovat tak, jak jste zvyklá. Asi by bylo dobré nevsázet moc na finanční rezery, spíše by bylo dobré mít peníze buď v majetku, ve zboží, v nemovitostech, prostě v tom, u čeho se dá předpokládat, že se to nerozpustí ve vzduchu.
Prémiová otázka
Foto
Neptun v osobním znamení dává osudu křídla podobně jako energetický drink, takže určitý rozlet tady bude, stejně tak bude i pracovní změna, kterou lze tušit spíše ke konci roku, změna práce bude víceméně dobrovolná, ukazuje se směr k administrativě, je možné, že i určité zaškolení nebo kurz přijde v potaz. Na nového muže v životě to zatím nevypadá, to "zatím" asi vydrží až do května nebo června 2018, potom se uskuteční změna i v dlouhodobém partnerství, ale bude to k oboustranné spokojenosti, čili k vašemu i k jeho prospěchu.
Prémiová otázka
Foto
Půjde to pomalu, už v nativním horoskopu je vidět spoustu překážek, které jste zřejmě musela překonávat celý život, pořád jste musela dokazovat, že práci zvládnete, že můžete pracovat samostatně a že nepotřebujete pořád někoho, kdo vás povede za ruku, nicméně v současné složité době to bude ještě chvíli trvat, než se dostatete do finanční a partnerské harmonie. S tím, že si půjdete tak jako tak svou vlastní cestou, se dá očekávat, že zažijete nějaká dost velký přelom, který přijde po prázdninách (září až konec roku 2017) a podle toho, jak budete připravená, odehraje se i všechno ostatní. Ale nejsou před vámi žádné katastrofy nebo propasti či propady, takže bych to viděl na vývoj, který jde nahoru, jde podle plánu a je v normě. Osudové zásahy v pravém slova smyslu tady nevidím.
Prémiová otázka
Foto
Pokud vše poběží podle "osudových náhod", které jsou tak trochu dané, tak to bude cesta, s hodně vysokou pravděpodobností se bude jednat o cestu do zahraničí, něco jako dovolená nebo cesta za poznáním a bude spojená s tím, že se čirou náhodou seznámíte s někým, o kom budete později přemýšlet jako o eventuálním partnerovi pro společnou budoucnost. Jinak vás bohužel nemine spousta práce a plnění normálních každodenních povinností, které vás nebudou moc bavit. Proto se také od nich pokusíte odpoutat alespoň na pár dní.
Prémiová otázka
Foto
Slunce ve Vahách, Mars ve Vahách, Uran ve Vahách, to všechno se setkává ve vašem nativním horoskopu a samo o sobě to znamená, že vztah se současným mužem bohužel nemá žádnou zvláštní budoucnost, asi by se na něm muselo ještě pracovat nebo pár věcí změnit, potom by to eventuálně šlo. On má Slunce ve Vahách, Venuši ve Vahách, Mars a Jupiter ve Lvu, prostě říjnové děti, které se zrovna tento rok nemohou snadno domluvit. Další muž (září 1966) Slunce, Venuše, Uran v Panně, je takové řešení-neřešení. Nejlepší konstelace jsou pro případ, když se v současné době rozhodnete pro muže číslo jedna a propracujete se s ním do začátku roku 2018. Teprve když udeří únor a březen 2018, položíte si ještě jednou stejnou otázku, jakou jste si položila nyní. A hned budete znát odpověď.
Prémiová otázka
Foto
Čistě podle horoskopu, kde se vám vyskytuje Slunce, Venuše, Neptun a Merkur ve Střelci, kteréžto planety jsou prakticky všechny v kvadrátu k Jupiteru v Rybách a vzhledem k tomu, že právě ve Střelci se v současné době nachází nepříjemná kombinace Černá Luna - tranz. Saturn se dá usuzovat, že budete v nejbližší době zápasit s celou řadou různých potíží a budete hledat jakékoliv souznění v celkové disharmonii, týkající se práce, zdraví, partnerství, výchovy dětí, zdraví v rodině v rodinných vztazích. Možná máte už něco z toho celkem vyřešené, ale vypadá to, že ještě oblast partnerství a financí čeká na vaše předposlední či poslední slovo, tady už celkem nezáleží na jednotlivých podrobnostech, jak se budete dostávat ven ze zamotané situace, důležitější je čas - kdy se tak stane. Důležitý předel, kdy se mnoho věcí obrátí k dobrému, bude konec října a listopad tohoto roku 2017. Tranz. Černá Luna se bude přesouvat ze Střelce do sousedního Kozoroha, kde nemáte žádnou planetu a v podstatě tam nemáte nic, pro vás jakoby Kozoroh neexistoval (není partner náhodou Kozoroh?), čili se v průběhu listopadu mohou vyřešit otázky pracovní, finanční a z velké části také partnerské. Pokud nejsme fatalisté a věříme, že můžeme do svého osudu sami konstruktivně zasáhnout, tak právě v listopadu a v prosinci tohoto roku budete mít k tomu docela dobrou příležitost, do té doby to budete mít ještě dost složité, to plyne jak z karet, tak i z astrologických konstelací.
Prémiová otázka
Foto
Slunce v Býku (někdy je lepší než Slunce v duši), Merkur v Beranu a spojení Venuše-Mars na konci Blíženců je pro současnost hodně silná a dynamická kombinace, která přináší do života celou řadu "nabídek" v pracovní i v partnerské rovině. Pokud se ptáme, jestli by byla možná i nějaká změna v pracovním životě, tak to vychází tak, že změna by byla možná, ale ne nějaká průrazná, například nová práce nebo nějaký úplně nový pracovní začátek, to by bylo dost riskantní, ale je pravděpodobné, že přijde nějaká zajímavá nabídka v oblasti výdělečné činnosti, že je ve vašem životě nějaká rezerva nebo nějaká nevyužitá možnost, které by bylo dobré využít. Opět je dobré klást si otázku, v čem jsem fakt dobrá? V čem jsme nejlepší? Co mohu nabídnout nebo i vnutit, abych v tom byla favoritkou? Jak to tak vypdadá, tak jakýkoliv kousíček štěstí navíc bude ve vašem životě spojený s procesem práce a seberealizace, můžete pracovat pro nějakou firmu a současně můžete i pracovat doma, sama za sebe, podle svého vlastního plánu a podle svých vlastních nápadů. Podle toho se bude také řídit a ubírat to, co by se dalo obecně označit jako "partnerství". Ale celkově jsou konstelace dobré, až tak dobré, že je možné s nimi i celé léto příjemně proflákat a čemukoliv novému se vyhnout - a stejně se nic katastrofického nestane. Je ale otázka, jestli vy sama budete hledat pocit štěstí v jinovém nicnedělání a klidu nebo v jangové změně.
Prémiová otázka
Foto
Příčina toho, že partner s vámi nekomunikuje je v tom, že jako partneři nejste bohužel tak zcela kompatibilní pro dlouhodobé a perspektivní partnerství. Partnerské konstelace, které vám vycházejí v kartách s přihlédnutím k astrologickým konstelacím nasvědčují spíše tomu, že kdybyste se vzali, měli dítě a žili ve společné domácnosti, tak to bude nad partnerovy síly. Asi by to chtělo všechno si ještě jednou nebo i dvakrát probrat, musíte u toho ale oba s tím druhým komunikovat, ne jenom toho druhého přesvědčovat, že to zvládne, že to dá a že přece je chlap a ne baba. Krize, kterou nyní prožíváte se bude s velkou pravděpodobnstí opakovat a bude jedno, jestli už budete svoji nebo budete mít dítě, o to horší to bude. Musíte si představit, že mnoho reakcí, kterými muž dokáže svou partnerku překvapit je něco jako alergická reakce. Když má jeden z partnerů alergii na kočičí srst a v přítomnosti kočky opuchne a začne se dusit, tak nepomůže přesvědčování, jestli mě máš rád, tak budeš mít rád i kočičku, podívej, jaký má hebký kožíšek. Jsou věci, které se prostě překonat nedají a mnoho z nich jsou tzv. individuální problémy, do toho samozřejmě spadají i takové poruchy osobnosti jako je třeba obsese nebo neuróza. Pokud vám není jasný zdravotní stav vašeho partnera, tak je lepší o společné budoucnosti přemýšlet raději s otazníkama. Teď musíte sami zjistit, jestli jde o nekompatibilitu, která se dá odstranit nebo nedá. V kartách mi vychází, že spíše ne, ale uvidíte, nechme tomu zatím otevřený konec, kdy hodně záleží na odpovědi na otázku, proč ho vlastně máte ráda a proč si myslíte, že je pro vás ten nejlepší.
Prémiová otázka
Foto
Jakožto Ryba (tedy podle znamení) s Merkurem ve Vodnáři, Venuší v Kozorohu a Marsem v Býku, to nebudete mít v září a v říjnu úplně jednoduché. Pracovní vztah mezi vedením a vámi bude dobrý, finance budou mít vzestupnou tendenci, ale je možné, že k úplné spokojenosti dosáhnete až na začátku roku 2018, pokud se ptáme ne možnost umělecké spolupráce s kytaristy, tak tady to vypadá dobře až od konce tohoto roku 2017, raději se připravte na to, že spolupráce se bude pomalu rozjíždět, ale bude. A pokud se ptáme na jiný vztah než pracovní nebo zájem, tak to vypadá, že něco takového tam bude také, v určitých mezích. V podstatě se vám celá tato změna v osudu či v životě nejeví jako velká Změna s velkým "Z", ale jako součást ještě dalších změn, které přijdou a vejdou do vašeho života během první poloviny roku 2018. Důležité je, že zde nejsou vidět žádné "katastrofy" nebo změny k horšímu v oblasti zdraví, ani zde nejsou nehody, dopravní nehody či osudového negativní náhody, v podstatě je to asi tak, jako když si řeknete, že nyní budete osudu svého paní a začnete si uskutečňovat hromadu věcí, které jste již dávno plánovala. Tak se vám to začne plnit.