Online chat
Dobrý den, nic se mi dlouhodobě nedaří a ať se snažím sebevíc, život mi jen přikládá... Proto uvažuji nad odchodem, je to dobré řešení? Děkuji.(Sebse)
Foto
Vaše situace zdaleka není taková, aby bylo na místě o něčem takovém uvažovat. Ano, jsou před vámi překážky a je jasné, že člověk se někdy cítí unavený, ale čekají vás i hezké věci, splněná přání... A i ve vás je spousta naděje. Zkuste kouzlo. Dnes o úplňkové noci napište na papír to, co si přejete a papír přilepte na zadní stranu zrcadla. Nikomu o tom neříkejte. Po půl roce si přečtěte to, co jste napsala a uvidíte, kolik přání se vám splnilo. Možná to bude překvapení. Držte se.
Dobry den čarodějko Petro, rekni mi prosim zda je mi manzel neverny v praci,citim to,ale zapira.Jak to s nami bude dal?!prosim. Dekuji a preji Vam jen to dobre.(Marie)
Foto
Nejde ještě o nevěru, spíš o celkovou nespokojenost. Zkuste si vyjasnit stanoviska.
Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem s přítelem skoro 5 let rozešli jsme se jelikož odjel do Německa pracovat a já si našla nebo nenašla byli jsme kamarádi už léta ale teď to mezi námi vypadalo slibně jenže mě nějak nejde cítit více a dneska se to celé pokazilo a vlastně nejsem ani s jedním. Chtěla bych se zeptat zda tam nevidíte jestli budu s bývalým, nebo to vyjde tady s tím a nebo úplně někdo jiný. A ještě bych se chtěla zeptat mám gynekologické problémy tak jestli tam vidite děti a kdy cca. Moc bych vám byla vděčná za odpověď. Datum narození 30.01.1998 (Táňa)
Foto
Táňo, jste mladá, v první řadě byste si měla uvědomit, co vlastně od života chcete. Ve vašem věku není špatné být chvíli sama, nepotřebujete ještě plánovat rodinu. Uvědomte si, kým chcete být. S otěhotněním by neměl být problém, ale na vašem místě bych počkala, a rozmyslela si, co se životem.
Dobrý den, paní čarodějko je u mě nějaká naděje na oživení manželství (28let), nebo je manželovi líp už jinde. Vztah máme poklidný, ale loňský máj s mužem zacvičil a já už nevěřím, hlavně sobě. Děkuji za odpověď pokud to půjde.(Jana)
Foto
Velkou roli ve vašem manželství mohou sehrát děti... a vy sama. Rozchod nevidím, pro vás splnění přání... Obecně byste se měla soustředit hlavně na sebe, to zpravidla zabírá nejlépe.
Dobrý den Petro. Chystám se začít podnikat s mužem ke kterému mám silnou citovou vazbu,bohužel z jeho strany tomu tak není12.11.71.)Mám se do toho pustit? A jak to dopadne mezi námi? Moc děkuji za odpověď. Blanka 19.3.69(Blanka)
Foto
No, bude to pro vás zátěž. Pokud doufáte v to, že se vztah vyvine, nedá se na to spoléhat. Rozvažte, jestli jste schopná chovat se pragmaticky i v takové situaci.
Zdravím, prosím chtěla bych se zeptat co mě bude do budoucna čekat, měla jsem celkem těžkou minulost plnej chaosu a problémů a teď mám jen strach co bude dál :( děkuji za odpověď :) (Bára )
Foto
Do budoucna láska... opravdu, máte tam hlavně vztah. Jen pozor na falešné iluze.
Dobrý den, Petro, chtěla bych se zeptat zda mám odejít z nevyhovujícího, přežitého manželství.Kde se krize vleče zhruba 10 let. A zda má smysl, význam v mém životě muž, který je momentálně mimo republiku.Co mě čeká a zda má rozhodnutí jsou správná. Děkuji. Michaela (váhy)(Michaela)
Foto
No, rozchod nevidím, manželství, i když nefunguje tak, jak si představujete, je pro vás kotva. Přítel jako manželství působí spíš jako katalyzátor, donutí vás situaci řešit.
Milá čarodějko Petro, prosím o radu. Mám zadaného přítele. Vím, že to není nejlepší předpoklad pro vztah, ale myslím si, že bychom si rozuměli i v trvalejším vztahu. Prosím o radu, jak si ho získat víc. Děkuji.(Miri)
Foto
No, určitou šanci to má... ale nevidím ani lásku, ani stálý vztah. Opravu je to hodně nejisté. Vy ho obdivujete, on imho hledá nové zážitky.
Dobrý den, chci se zeptat na vývoj vztahu s pritelem. Meli jsme krizi, ja si uvedomila, ze mi na tomto vztahu velmi zalezi. Nevim jak je to ze strany pritele a nasi budoucnosti, jestli mu na nas zalezi stejne jako mi a jestli nas vztah posuneme smerem ke spolecnemu souziti. Dekuji(Eli)
Foto
Na rozchod to nevypadá, ale musíte si věci vyjasnit. Pokud se váš vztah neposune dál, rozpadne se. Pokud se nebude mít ke změně, nemá dál smysl ve vztahu zůstávat.
Dobry den,jsem dlouhodobě nemocná a doktor mi zdědil,ze to muze byt i na důchod.Moc se mi do toho nechce je mi 43let.myslite ,ze důchod dostanu?Mam to podstupovat? Jsem narozena v dubnu.Mockrat děkuji za odpověď.(Jana)
Foto
I když dostanete invalidní důchod, můžete pracovat, to se nevylučuje. Vaši finanční situaci by to možná zlepšilo. Spíš si zjistěte všechny podmínky. Invalidní důchod rozhodně neznamená konec života.
Dobrý den, paní Petro, nějak asi zadávám špatně dotaz, ale zkusím se zeptat na dceru 48 a jejího teď přítele. Je ji s ním dobře, ale má pochybnosti. Jsou opodstatněné. Moc děkuji za výklad.(Jana)
Foto
Jsou do jisté míry opodstatněné. Vztah nejspíš dohoří sám.
Dobry den chtela bych se zeptat na.moji financni situaci pomaham symovi splacet dluhy a uz jsem z toho dost unavena a stale bez penez je mozne nejake zlepseni treba I mozna vyhra vztahy v rodine jsou napjate dekuji A odpoved a preji krasny den Miroslava 16.9.1967 syn Zdenek 18.11.1984(Miroslava )
Foto
Řešením budou přátelé. Snažte se najít si podporu u svých blízkých mimo rodinu, pohled zvenčí vám pomůže a najdete i cestu, jak z toho ven. Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petro. Mám jet v létě se synem na dovolenou. Ráda bych věděla, jestli to proběhne v pohodě a jestli si to užijeme. Se synem jsou v poslední době dost velké potíže.Jsem narozena 2.7.1968, syn Martin 20.10.2005. Děkuji za laskavou odpověď a přeji krásný den. Helena(Helena)
Foto
No, nic tragického nevidím. Syn je prostě v pubertě, vaše zájmy se mohou lišit, pokud si to chcete užít, zkuste jemu i sobě dát víc volnosti. Chce zůstav v pokoji? Ať tam zůstane... v tomhle období tvoří rodič a dítě prostě dost nesourodý pár. Hodně štěstí
Dobrý den,milá Petro,ráda bych se Vás zeptala,jestli má můj nově se rozvíjející vztah jakousi perspektívu?Jsem vdova,byla jsem 6roků sama a najednou se mi do života připletl muž,nerada bychom se zklamala.Děkuji a přeji všechno nejlepší,K.(Kamila)
Foto
Ano, má. Nečekejte, že to bude takové, jako poprvé, řiďte se rozumem, a užijte si příjemností, které vám život nabízí. Hodně štěstí
Dobry den, prosim Vas ako sa vyvinie moj vztah - ja v znamení Vodnara (15.2.1983), on v znameni Strelca (21. 12. 1965). Momentalne to vyzera biedne. Dakujem.(Zdena)
Foto
Jste oba dost nezávislí a nerozumíte si, i když k sobě vlastně máte blízko. Rozchod nevidím, ale problémy ještě potrvají. Zkuste si promluvit a obrousit aspoň nějaké hrany. Trochu narážet na sebe ovšem budete pořád. Hodně štěstí
Dobrý den Petruško, moje dcera nar. 30.7.1976 nemá partnera a dítě. Ráda bych věděla, zda se dočkám vnoučete. Moc děkuji za odpověď s přáním všeho hezkého. (Ilona)
Foto
Lásku tam každopádně vidím, a na vnouče je ještě brzo, pokud svého budoucího partnera ani nezná :) Nechte to plynout.
Krásný den, chtěla bych se zeptat, jak to bude vypadat v oblasti partnerských vztahů. Rozhoupe se partner (duben 1976) ke změně a rozhodne se se mnou žít? Nebo to dopadne tak, že spolu nebudeme a v mém životě se objeví někdo jiný? Moc Vám děkuji za odpověď(Tereza (červenec 1987))
Foto
Zdá se, že se spíš rozhoupete vy a dojde vám, že to se vztahem musíte vzít za jiný konec. Je to na vás, uvědomte si vlastní cenu.
Dobrý den Petro. Mam na Vas prosbu, co mne ceka v lasce prosim?? Jsem 21.10.69 Dekuji a preji hezký den. Monika(Monika)
Foto
Vypadá to dobře, stálý vztah, trochu štěstí, i přátelství si užijete. Pěkné léto
Dobrý den, Petro, prosím co já a muži? Naděje na nalezeni partnera pro založení rodiny je? Děkuji Michaela(michaela 24/12/1981)
Foto
V tomhle roce bude řešit spíš jiné záležitosti, hlavně společenské uplatnění a vaše další směřování v životě. Nelámejte to přes koleno.