Online chat
Dobry den,Linda Momentalne mam trochu komplikovane obdobie,co sa tyka prace.Zo zdravotnych dovodov musim odist a mam jednu ponuku na novu pracu,len sa mi zda,ze to nieje vsetko tak,ako ma byt.Chcem sa teda spytat,ci tu pracu mam prijat,alebo hladat nieco ine.Dakujem za odpoved a prajem krasny den :D (Katka)
Foto
Milá Katko, nabídku klidně přijměte, avšak hledejte dál něco nového. Zde na tomto místě nezůstanete napořád. Je možné, že se zúčastníte nějakého kurzu, který by vám otevřel dveře do nové práce, kde budete spokojená, ale vše má svůj čas. Přeji jen vše dobré!
Dobrý den, láska je prý mocná čarodějka a já bych ráda nahlédla do budoucích dní ohledně vztahů,zda je v kartách vidět nějaký trvalý vztah.Narozena 06.04.1976.. Děkuji a přeji den plný možností k usmání-se. (Izabela)
Foto
Milá Izabelo, vztah v kartách máte, avšak obávám se, že by mmohl být malinko komplikovaný. Neslevujte ze svých nároků a požadavků! Držím palce a přeji jen vše dobré!
milá Lindo, bude se mi letošní rok dařit více než v tom minulém? děkuji. chtěla bych miminko totiž strašně....  (katka)
Foto
Milá Katko, vaše touha se může tento rok splnit, dokonce zde vidím, že byste mohla mít děti dvě. Přiznivé období pro početí by mohlo být právě jaro. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Dobrý den Lindo, chci se zeptat, zda když příjmu novou pracovní pozici bude to správný krok... Díky moc (Adriána (28.5.1975))
Foto
Milá Adriano, pokud to jde, tak raději zůstaňte v té pozici stávající. Rozhodně nyní v obodbí dvou měsíců nedoporučuji žádné zásadní zmměny. Přeji jen vše dobré!
Mila Lindo, pred rokem ode mne odesel partner (1960) - vratil se ke sve byvale partnerce....me se moc styska a nemuzu na nej zapomenout....ozve se mi ? Moc dekuji Karla (1954) (Karla)
Foto
Milá Karlo, tady si myslím, že byste měla udělat tlustou čáru za minulostí a jít dál. Já vím, že to není vůbec jednoduché, ale tímto stylem se budete trápit a že by se ozval v kartách nevidím...A navíc si uvědomte, že i kdyby se teoreticky ozval a vrátil k vám, pořád by ve vás byla ta pochybnost, jestli zase neodejde. Zkuste se od něj odprostit. Přeji jen vše dobré!
Dobry den, jdu v zaveru unora na maly zakrok a asi v pulce brezna na operaci....uz mam jednu zavaznou operaci za sebou...prosim, bude to dobre ?? Docela se bojim...uf...dekuji za odpoved. Dana (1964) (Dana)
Foto
Milá Dano, vůbec se nebojte, za 14 dní po zákroku už nebudete o ničem vědět. Berte to tak, že vám to pomůže a bude se vám lépe žit. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Vážená Linda, dočkáme se potomka? Děkuji a přeji hezký den. Datum narození 30.8.1976, v 16:30 v Praze. (Veronika)
Foto
Milá Veroniko, karty to nwevylučují,ale asi bude nutná pomoc od lékřů. Vhodné období pro řešení této záležitosti by mohl být červen. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Dobrý den, paní Lindo. Moc Vás prosím o věštbu, zdali mi vyjde nová práce v realitní kanceláři a zdali mám ještě pro její získání učinit nějaké kroky. Moc děkuji a přeji krásné předjaří. Tereza - 16.6.1993. (Terka)
Foto
Milá Terezo, myslím, že jste už udělala maximum a dojem z vás má zaměstnavatel dobrý. Vy sama jste velmi schopná a dokážete vydělat peníze, velké plus je také vaše komunikace. V oboru byste mohla být úspěšná a nevylučuji ani nějaké kontakty se zahraničními klienty. Ať se daří a přeji jen vše dobréL!
Chcem odist do predcasneho dochodku.je to spravny krok. (helena 22.8.1957)
Foto
Milá Heleno, podle karet je to krok správný, neměla byste toho litovat. Přeji jen vše dobré!
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda se zlepší komunikace mezi mnou a mým exmanželem.Vždy když má novou známost přeruší veškerou komunikaci.Nevím co od něho očekávat.On váha já blíženec.Děkuji (Zdenka)
Foto
Milá Zdenko, komunikace s vaším ex nebude nejspíš nikdy úplně v pořádku. On sám přesně neví, co chce, má v sobě zmatek, který za dobu trvání vztahu občas přenášel i na vás. Zkuste se nad to nadnést a jděte dál. Přeji jen vše dobré!
Dobrý den, moc bych potřebovala poradit. V lednu jsem se rozešla s přítelem.S kterým jsem byla 17 let. Něco se stalo a nedokážu to asi odpustit. Ještě pořád žije u mě. Máme spolu syna. Jak to bude dále. A pak ještě se mi objevil jeden muž v životě a zase zmizel. Jak si to mám vysvětlit. Nevím jak dál. Můj přítel je narozen 22.8.1971 a ten druhý muž 1.9.1969...děkuji moc za radu. A přeji hezký den. Markéta (Markétaaaaaa)
Foto
Milá Markéto, s expřítelem tu vnímám nějaký nápad, myšlenku. Bude třeba změnit současný stav a udělat změny, Pokud bude u vás nadále bydlet, nikdy nenajdete nového muže pro život. Zkuste popřemýšlet, jak to udělat, aby s vámi nebydlel.Ten nový muž, co přišel a zmizel nebyl tím pravým pro vás. Přišel z toho důvodu, abyste si uvědomila, že máte také právo na lásku. Tu však u vás vidím s někým novým. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Dobry den, dostanu byt o který žádam? (Sona 16.2.1971)
Foto
Milá Soňo, šanci máte, byt byste mohla získat. Přeji jen vše dobré!
Dobry den, chtela bych se zeptat mam ted celkem velké problemy a velmi se trapim, vyresim je? a mohu pro to neco udelat?Nebo uz nikdy nebudu stastna? Stalo se mi totiz neco z ceho se nemohu dostat, ze dne na den zniceny zivot..budu nekdy delat to co drive? Mela jsem jit na prava, a to uz ted asi nevyjde... nevim si s tim opravdu rady.. Najdu pripadne nejakeho partnera, pripadne cca kdy a kde, a jeste zda budu bohatá? Kdyz se budu snazit? Dekuji moc. (Miška)
Foto
Milá Miško, výklad vám dává naději na vyřešení problémů. To, že jste nyní spadla na dno má své opodstatnění a důvod. Každý situace má své řešení, jen je třeba neztrácet rozum. Zkuste se na vaši situaci podívat jinak - ne, že máte zničený život, ale že vám nyní osud uštědřil těžkou lekci, kterou zvládnete, abyste následně vyšla z boje posilněná. Na práva asi tedy skutečně nepůjdete, avšak za zhruba tři roky se vám bude dařit o mnoho lépe. Karty dávají i naději na lásku, avšak ne nyní, ale zhruba za dva roky. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli otěhotním letos. Už mám dva syny, jestli se to ještě povede. A budu spokojená, celkovně i finanční dostatek?,...děkuji vera (19.4.1979 v 19,25h) (vera)
Foto
Milá Vero, šance na otěhotnění tu je, dokonce padla přímo Císařovna, kterážto je kartou plodnosti a ženství, nosí převážně dcery. Avšak s těhotenstvím budou nejspíše spojené nějaké zdravotní překážky, avšak ne nic, co byste nezvládla. Spokojená vcelku budete, avšak pozor dejte na půjčky a vůbec finance, tady je varování, abyste spíše spořila. Pak se vám bude dařit. Přeji jen vše dobré!
Dobrý den Lindo, poradíte mi prosím, zda ve vztahu zůstat nebo odejít? Já: 10.6.1981 Partner: 15.6.1974 děkuji  (Iva)
Foto
Milá Ivo, ve vztahu již nějakou dobu nejste spokojená a bohužel ta situce a příliš menit nebude. Karty radí odejít. Konnčné rozhodnutí je samozřejmě ale jen a pouze na vás. Přeji jen vše dobré!
Dobrý den,paní Lindo. Ráda bych věděla, co mám udělat pro to, abych potkala nějakého muže pro vztah a lásku. Innternetové seznamky jsem už vzdala a krom zaměstnání příliš společenský život nevedu. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas. Helena. (Helena)
Foto
Milá Heleno, ujasněte si, jakého muže vlastně hledáte - vytvořte si takovou objednávku, jaký by dotyčný měl být, jak by měl vypadat, jaké by měl mít vlastnosti..Napište to na papír a zhruba měsíc na tom každodenně pracujte. Jakmile si uvědomíte, co hledáte, láska si vás najde, Tento na první pohled primitivní způsob je velmi osvědčený a účinný. Přeji jen vše dobré!
Dobrý den, milá čarodějko, chci se zeptat, co mi přinese jaro? Veronika 9.4.1973. Moc díky předem za odpověd. (Veronika)
Foto
Milá Veroniko, ráda bych napsala něco pozitivního, avšak první karta, kterou jsem vytáhla, ja karta úbytku energie. Buďte opatrná na své zdraví a stýkejte se pouze s lidmi, co za to stojí. Další zpráva pro vás je ta, že byste se na jaře mohla usmířit s někým, s kým si to moc přejete. Přeji jen dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Anno, ataky budou bohužel ještě nějakou dobu pokračovat. Chápu, že to musí být pro vás nesmírně stresující, ovšem kolegyně si dala nejspíš do hlavy to, že vás z práce úplně vystrnadí. Nedejte se! Pokuste se dělat si čistě jen svou práci, bez chyb a řádně. Vždy před spaním si přejte, aby se jí vše co ona vysílá vrátilo zpět (důležité je, abyste jí přímo nepřála nic zlého). Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, karty radí obezřetnost. Věž bohužel naznačuje, že vztah s oním dotyčným asi nejspíš nevyjde. Zkuste na něj zatlačit, abyste se sešli - je možné, že se začně vymlouvat a bude setkání oddalovat. To pro vás má být dostatečné znamení o jeho kvalitách. Pokud se ptám, zdali a kdy přijde onen "pravý", na toho si ještě počkáte, ale bude to stát za to. Myslím si, že tento rok to nebude, ten další už to vidím pozitivněji. Nevzdávejte to, vše má svůj důvod a čas. Přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, karty máte moc pěkné, vůbec se nebojte a nemějte obavy. Dovolená by proběhnout měla a bez problémů, jediné, kde mi to trošku dře, je ta rekonstrukce, tam se mohou vyskytnout jakési překážky. Není to ale nic, co byste nezvládli, jen prostě nějaké nepříjemnosti. Svatbu skutečně nevylučuji, nedokáži však říci, zdali se bude veselit syn či dcera. Je možný i nový přírůstek do rodiny, budete mile překvapená. Ať se daří a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Anno, s kolegou se blíže poznáte, avšak není takový, jak vypadá. Obávám se, že z něj budete zklamaná.. Buďte raději obeezřetná. Co se týče vás a dcery, z výkladu necítím žádné váždější ohrožení. Energie by měla být v rovnováze. Přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Vlaďko, na váš dotaz jsem udělala výklad dvou cest, tzn, která by pro vás byla lepší. Vychází mi, že zaměstnat zatím ne a vytrvat ještě chvíli se živností. Potřebovala byste si odpočinout, alespoň na 14 dní.Pak by jste to neviděla tak černě jako nyní. Zkuste to nějak zařídit, já dávám vašemu podnikání ještě naději. Pokud se to do června nezlepší, pak bych skutečně uvažovala o tom, že se necháte zaměstnat. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
milá Jano, u finanční situace bohužel příliš zlepšení nevnímám.. Je možné, že ještě vyjdou na povrch nějaké nepříjemné věci. Důležité je se nehroutit, ale racionálně a systematicky postupovat dál, vše má řešení. Dcera se s přítelem nejspíše dohromady už nedá, ale má zde někoho nového. Nová láska by mohla přijít už zhruba za dva měsíce. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Terezo, výklad dává velkou naději, že tento rok skutečně potkáte osudového muže. Mohlo by to být někdy v létě, určitě ne v zimním období. Abych vypíchla přímo měsíc, tak to si netroufnu a i pro vás bude lepší. Podle karet toho muže nejspíše znáte. Co se týče školek, vychází mi lépe ta v Kralupech. Bude tam lepší kolektiv. Přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Katko, ohledně výživného si ještě počkáte, nějaký zlom by mohl nastat v polovině roku, avšak pravidelné placení to zřejmě nebude. Ale peníze jsou k vám na cestě. S Johnem by to mohlo vyjít, ale tady nic neuspěchejte. Nejlepší by bylo, kdyby on nejprve přijel za vámi. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Sylvo, špatné období bude gradovat do vašich narozenin, pak se to pomalu bude uklidňovat. Jste silná žena a zvládnete to. I v tomto období byste neměla zapomínat na sebe, sledovat si stravu a dělat si malé radosti. Zkuste se zklidnit třeba pravidelnými meditacemi nebo procházkami do přírody, jděte si zacvičit. Potřebujete dát vnitřní energii opět do rovnováhy, pak se vše začne lepšit. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Martino, jelikož jste si v sobě už ujasnila, co by to mělo být, nová práce by na sebe neměla nechat dlouho čekat. Je s ní spojeno nějaké další sebevzdělávání, školení nebo kurz. Přijít by mohla koncem dubna až začátkem května, tak to nevzdávejte a vydržte! Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Ludmilo, neměla jste to a nemáte vůbec jednoduché.Pokud vás někdy přepadne sebelítost, pokuste se na danou věc podívat z jiného úhlu pohledu. V kartách pozitivní změny máte, a to nejen v lásce, ale hlavně na hmotné úrovni. Tento rok by se vám mohlo podařit vyřešit něco, o co již delší dobu usilujete. Trvalý vztah je též možný, ale spíše koncem roku. Láska přijde, až budete vnitřně více v harmonii. Držím palce a přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Aťo, v současné době není příliš spokojen, nicméně navenek to moc neventiluje, není z těch, kdo by se svěřovali. V osobním životě ho bohužel brzy někdo zklame, je zde varování, aby byl obezřetný. Tato zkušenost ho však posune vpřed. Měl by se rozloučit s neupřímnými lidmii, které má kolem sebe. Ohledně práce mi to už vychází lépe, tam by měl být úspěšný, avšak úspěch se dostaví až tak ve druhé polovině roku. Přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Katko, karty jednoznačně doporučují nějaký nový vztah, ten původní má v sobě šrám, který se jen tak nedá zahojit. U toho nového muže buďte skutečně opatrná, není k vám zcela upřímný. Ale úlohu ve vašem životě má také.Podle výkladu k vám přijde brzy někdo nový, komu budete věřit již od počátku. Přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, novou práci u vás vidím zhruba za dva roky. mohlo by se jednat o nějakou činnost, která souvisí s uměním nebo kretivitou. Je možné, že se jedná o něco, co vás dříve velmi bavilo. Úplně dobře placené to však nebude. Co se týče kamaráda, vnímám tam spíše negativa, točení se v bludném kruhu. Rozhodnutí je samozřejmě jen na vás. Přeji jen vše dobré!
Prémiová otázka
Foto
Milá Aničko, ve vašem vztahu vnímám z výkladu ztrátu důvěry a také dohadování, momentální nesoulad. Zřejme spolu ještě chvíli budete, avšak v budoucnu jsou možné pochybnosti.Váš přítel vám ještě odhalí svou pravou tvář a odhalení to moc příjemné nebude.Následně vám do cesty přijde někdo novy a pak už to bude jen na vás. Držím palce a přeji jen vše dobré!