Beran
Připravte se na úspěšný rok. Své milé uvidíte s nadhledem a to poskytne vašemu vztahu novou šťávu a vyřeší mnohé problémy. Berani, nezapomínejte na romantiku, letošek jí přeje.

Býk
Vaše vztahy se upevní a zkvalitní, pokud nedovolíte, aby vaše, nebo partnerovo ego negativně zasahovalo do vaší lásky. Buďte také rozumní, pokud se týče závazků, a dvakrát měřte, než se uvážete.

Blíženci
Dítě, sňatek, letos váš vztah dosáhne nových kvalit. Rok 2015 bude pro Blížence ve znamení stability, klidu a uvolnění. Pokud nemáte partnera, letos je ta pravá doba, kdy si ho zvolit.

Rak
Žně pro nezadané, to je letošní rok pro Raky. Ujasněte si, jestli stojíte o stabilní vztah, nebo chcete ještě chvíli hledat. Oboje je letos možné. Pro zadané může být aktuální svatba nebo dítě.

Lev
Čeká vás klidný a harmonický rok, kdy se nemusíte bát projevovat své city. Nezadané Lvy čeká osudový podnět, snažte se ho tedy nepropást.

Panna
Zaútočí na vás pokušení, ať už jste zadaní, nebo ne. Ujasněte si, co pro vás váš partner znamená, než se vrhnete do dobrodružství.  A pamatujte, že i nezadaní mohou nerozvážnou „sázkou“ na nespolehlivého koně o mnohé přijít.

Váhy
Pokud jste dosud mlčeli, teď je chvíle, kdy je třeba vyjádřit své city k partnerovi. Váhy čeká rok plný lásky, ale sami si můžete zkomplikovat situaci přílišnou rezervovaností.

Štír
Změny, vzrušení, zlom, ale také poctivost a více vnímavosti k potřebám partnera, to všechno přinese rok 2015. Nezapomínejte však i na svá přání, vyrovnanost je tajemstvím štěstí.

Střelec
Držte se toho, co už prokázalo svou cenu, vyhněte se promiskuitě a honbě za novými zážitky, protože ta letos hrozí zvýšeným rizikem. Ukažte trpělivost a toleranci.

Kozoroh
Klidnou tišinu vaší lásky může zčeřit jen nedostatek zájmu o partnera. Více empatie váš vztah osvěží. Pokud jsou nezadaní, čeká Kozorohy vzrušující poznávání, rozhodnout se budou muset v druhé polovině roku.

Vodnář
U neklidných Vodnářů je klid a stabilita řídkým hostem, ale letos se vám podaří vztahy zklidnit. Mohou přijít i zvraty, ve kterých vám pomůže vaše okolí.

Ryby
Láska Rybám letos přeje. Nebojte se otevřeně projevit své city, ale také naslouchat svému protějšku, neoddávejte se mu ovšem bezhlavě a nepodlézejte. Pokud jste nezadaní, užijte si první polovinu roku, protože v té druhé může přijít osudový vztah.